Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8355 üzenetére
Ezt az autót a valóságban sem csinálták volna meg másnapra a szerelők.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
jlaci74 #8351 üzenetére
Jól hangzik. Én szeretem a jeges részeket. Tavalyról emlékszem is pár szakaszra.
Idén annyit javítok a tavalyi versenyhez képest, hogyha a shakedown száraz lesz, akkor versenyen kívül csinálok egy beállítást. Élvezet volt tavaly, hogy a shakedownon beállítottam tök jól az autót, ami száraz volt. 2km múlva meg indult a 7km jeges szakasz szárazra állított autóval és utána még egy hosszú jeges szakasz az első szervizig. -
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8352 üzenetére
Biztos lehetne pontokat menteni innen, mert nem a nagyobbik megállapított időt adta a játék, de nincs most meg benne az élvezet - és elvileg ezért játszana az ember. Majd javítás a következő helyszínen.
-
jlaci74
aktív tag
válasz
Találtgyerek #8347 üzenetére
Áááá, neeem ...
Ice gumi helyett korcsolyát kellett volna felrakni.
Élvezem ezzel is, amíg úton van, egyszer már lecsúsztam az S2-n,
hosszú verseny lesz, igaza volt Snecynek, nem az autón fog múlni,
bár a Leaderboardsra ránéztem, ( S1 Wet ) ez első C3 idő a 138. -
snecy20
nagyúr
válasz
snecy20 #8349 üzenetére
S3 jeges, leggyorsabb középső részén meg is lett a baj, utas voltam csak az autóban. Sorry a szervezéstől, tudom hogy az évadnyitó Monte az mindig téli-jeges, de nekem ehhez nem is lettek volna meg az idegeim 26 szakaszon át, egy pillanatát nem élveztem azoknak a részeknek ahol csak hánykolódik-túlcsúszik-be sem fordul-alulkormányzottan sziklába áll az autó eleje stb ment... - most az örömteli korai kiszállást választom..
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8348 üzenetére
Nem tűnik rossznak, talán beállítani is jól sikerült. Más kérdés, hogy a jeget ebben a játékban nagyon nem érzem, azok a részek most is nettó szenvedések belülről. Ennek megfelelően már volt is az első két szakaszon odakoccanás, megforgás..
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8333 üzenetére
A 2018-as Fabia mellett tettem le a voksomat eddig.
-
jlaci74
aktív tag
VB
Egyenlőre próbálom feldolgozni az élményt.
Itt picit megemelkedett a pulzusom...
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8341 üzenetére
A másik meg hogy úgyis a HC damage dönt majd, nem a setup!
-
Találtgyerek
Topikgazda
Az összefoglalóban van magyar nyelvű segítség is az autó beállításhoz.
-
snecy20
nagyúr
válasz
RobbyJr #8336 üzenetére
Ez is a versenyzés része, hogyha valaki kikísérletezik egy az alapnál jobb setupot, akkor miért ne nyerjen vele időt. De amúgy kicsit túl van a dolog misztifikálva, kb. két perc alatt át lehet húzogatni azt a kb. 8-10 fontosabb beállítást az alapértékről. Szó sincs arról hogy hetekig kellene elmélyülve molyolni benne, ahhoz ezek a setupolási lehetőségek borzalmasan le vannak egyszerűsítve.
-
koncsosakos
kezdő
Én a legtöbbször alap setup-al megyek, talán a japán Vb volt kivétel. Szerintem egyénenként változik ki mit szeret, mit vár el az autótól.
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #8335 üzenetére
Nem hiszem, hogy problémát okozna neked.
Nem olyan rossz autó. -
RobbyJr
addikt
válasz
Találtgyerek #8334 üzenetére
Én elhiszem, hogy nem olyan jó az alap, csak akkor így mindenki egyenlő eséllyel indulna. Páran elvesznek a beállításokban. Most nem magamról beszélek, csak itt látom, hogy ez pár embert érint. Lassan majd felnézek én is, megnézem mit tudok rally szinten hozzátok képest.
-
koncsosakos
kezdő
válasz
Találtgyerek #8332 üzenetére
Mielőtt megígérem kipróbálom, hogy tudok-e menni vele egyáltalán.
-
Találtgyerek
Topikgazda
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
koncsosakos #8329 üzenetére
Citroen-el tervezem. Szuper! Tied a Rossel
autója, enyém a Gryazin-é. -
RobbyJr
addikt
válasz
Találtgyerek #8327 üzenetére
Úgy nem lehet megcsinálni a bajnokságot, hogy mindenki fix setuppal menjen?
-
snecy20
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8328 üzenetére
Nézek majd egy privát összehasonlítást valamelyik Monte szakaszon
a Hyundai i20 N vs. Fabia RS / Yaris Rally2 összevetésben, mert a Hyundai-jal már mentem párszor, hátha életképes választás. -
koncsosakos
kezdő
válasz
Találtgyerek #8328 üzenetére
Mivel mész? Menjünk egyformával! Max a kövi fordulóra váltunk.
-
snecy20
nagyúr
Meg kell várni az első Yarisos, Fabia RS-es időket, ha a másod-harmadvonalas WRC2 autók lehetelenül sokat kapnak a két top autótól, akkor nagyon sok értelme szerintem nincs azokkal menni. Hosszú szakaszon lehet az akár 15-20mp difi is, az már sok, főleg ilyen realisztikus versenytávnál.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Találtgyerek #8319 üzenetére
Szerintem bölcsen döntöttél, hogy visszaszívod ezt az ajánlást, még akkor is ha csak egy ajánlás és nem előírás. A mezőny zömítése érthető, de csak akkor valósítható meg, ha mindenki életszerűen és nem játéktermi szinten kezelné ezt a megmérettetést. A megoldást erre a problémára sajnos mi nem tudjuk, mert ezt a játék fejlesztőinek kellett volna megtenniük. A való világ sokkal súlyosabban büntet mint ahogy ez a játékban megtörténik, így virtuálisan sokkal többet engedhetünk meg magunknak.
Csak akkor válna szorosabbá a mezőny, ha valódi autókkal, valós helyszíneken indulhatnánk, bár vélhetően ez az eddig megszokott felállást nem változtatná meg a helyezéseknél, de az idők közelítenének egymáshoz, főképpen felülről lefelé.
Ez a fikció elsősorban az eddigi középmezőnyt bolygatná meg. Most erre semmi esélyünk nincs azonkívül, hogy a létező legszigorúbb beállításokat teszed be. Tudomásul kell venni, hogy a játék nem szimulátornak készült, csak közelít felé, játékosan, szórakoztatóan.
Szerettem volna, hogy ez ne így legyen! -
Bandit21
addikt
válasz
Találtgyerek #8323 üzenetére
Ez a mottóm!
-
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
Zoolee1976 #8321 üzenetére
Ne az elejét nézd, hanem azoknak az idejét, akikkel csatázni szoktál a helyezésért. Meg magadhoz képest menj ügyesen és kész.
-
Gomez86
őstag
válasz
Találtgyerek #8319 üzenetére
Steve1207: Itt már sok egyéni preferencia is befigyel szerintem. Meg hogy adott autó mennyire áll kézre ahhoz a vezetési stílushoz amit a vezetője választ. Pl vannak kocsik ahol csak a fékerőt vagy elosztást állítom. Van ahol kicsit a futóművet, és fagy egyik korabbi kommentje után a kerékdőlést is. Aztán ott a yaris pl amit sokat használok, így ott már belenyúlok a hajtásba is.
Autóválsztás is ilyen nálam. Általában azokból a kategóriákból ahol az esélytelenek nyugalmával indulok (GrpB RWD pl) sokszor megyek a Porschevel, mert szeretem azt az autót. Pont nem zavar hogy az egyik leglassabb, mert ott aztán nekem nem azon fog múlni, hanem azon hogy pancserkodok a H váltóval meg a heel-toe-val (miközben nagyon élvezem).Ezt a sokmindent elmondva azért én is szeretem a stock versenyeket. Még akkor is ha egyértelműen nehezebb úgy menni az autókkal, ott jó élmény nekem látni hogy aki gyorsabb az úgy is gyorsabb. Ott tudok a legtöbbet tanulni a telemetria visszanézêsből.
-
Zoolee1976
aktív tag
válasz
Steve1207 #8320 üzenetére
Én úgy oldom meg mivel setupolni nem tudok hogy alappal megyek ugyanavval az autóval párat, és ha az első szakasz első időmérő pontján már 5-6 MP a hátrány akkor el se kezdem, inkább gyakorolgatok funbol.
Most meg már azt nézem az összes versenyen ha valaki az első szakaszon már WR top 10-20 (same car)as időt megy pl a funban akkor neki sem kezdek,mert ez nekem nem lenne annyira fun 😃Itt inkább a full casual és a sim megszállottak közötti tudás különbség , befektetett idő és akarat ami döntő.Majd ősztől én is komolyabban neki állok,addig meg olvasom a jó kis kommenteket,meg elképedve figyelek sok sok szakasz időt,hogy ezt most komolyan hogyan!?😄😉 -
Steve1207
veterán
válasz
jlaci74 #8311 üzenetére
Meg kell nézni, hogy mekkora százalék állítgat az autón az indulók közül általában. Már csak, ha annyi az előny, hogy könnyebb a verdát vezetni és nem izzad vele minden kanyarban vért az ember, ahhoz képest, aki bottal se piszkálja a beállításokat már előnyben van. Hiába lesz pl ugyanabban a poziban stock setuppal, ha gyors, de lehet benne fog maradni pár mp. Aztán a 10 mp előnyből 5mp lesz, vagy nagyobb esély, hogy eldobja, mint aki nem szabja magára, ha könnyebben meginoghat pl az autó. De nem tudom mennyit dob egy jó setup, pár mp-et azért gondolnék.
Szerintem ilyenkor meg nyugodtan válaszhat bárki bármilyen autót, még autó és autó között is jobban lehet hasonlítani a végeredménynél, hogy xy ebből hozta ki a legtöbbet a következő ugyanolyan autóhoz viszonyítva. Tegyük fel a P1 eddig setupolt, a P4 meg hozzá se nyúlt és ott volt 30mp-re a végén, akkor egyből azt emelném ki, hogy P4 milyen fainat ment. Csak így nem is tudjuk jelenleg. Hogy most adott szakaszra a gyári autó meg hogy fekszik lényegtelen, úgyis szimpátia alapján választ mindenki autót (vagy mint én kedv, brand és forma szerint
) .
Azért volt pár rövidebb szakasz (az ilyen 4 perc alattiak), ahol a középmezőnyig már sűrű volt, akár 20 főig is és 20 mp-en belül. Ez dobna annyit, hogy 15 legyen vagy, hogy az 5-6-7 perces szakaszokon is nem 1 perc lenne a hátránya a 20-nak, hanem csak 45-50mp.
Persze ehhez azt feltételezem, hogy a középmezőnytől nem állítgat senki az autón, mert különben adtunk az egésznek egy pofont és a vége is hátrébb lesz
-
Gomez86
őstag
válasz
jlaci74 #8311 üzenetére
A második kép (is) nagyon adja
Amúgy az autós ajánlással, bár értem a célját de kicsit nekem is kettős. Ha az elérhető autók közül az
jobbakatOP-ket választom akkor van esélyem dobogón végezni, ha nem, akkor esélyem sincsilyenkor mi van?
De szerintem én megyek Yarissal, ezt már korábban meggondoltam és ennek tükrében azzal mentem minden olyan versenyt mostanában ahol ez a kategória volt hogy szokjam, setupoljam, ízlelgessem. -
Ratrak
tag
válasz
jlaci74 #8311 üzenetére
Ezt azért ne vedd túl komolyan, Találtgyerek is úgy írta, hogy ajánlás, ha nincs becsípődésed. Ha van, akkor hajrá, senki nem fog miatta megorrolni! Az ajánlás azért van, mert ugyan van olyan, hogy egy kategóriából valami nagyon adja, vagy pont, hogy nagyon nem, viszont ha ez épp nem játszik, akkor igen, vannak "OP"-bb autók, és gyengébbek is. És nyilván az mindenkinek jó, ha a mezőny jobban egyben van, és izgalmasabb versenyek vannak, ezt lehet elősegíteni azzal, ha az általában gyors srácok a gyengébb autókat választják. De a lényeg, hogy nem mindenáron.
Ha olyan a kategória, hogy több izgalmas autó is van számodra, vagy kb. tökmindegy, akkor érdemes élni ezekkel az ajánlásokkal, nyilván, sportszerűségből is akár, de ha van "szíved csücske", akkor egyértelmű, hogy bátran gyere azzal, a cél az, hogy mindenki jól szórakozzon! Ez azért nem a "valós" VB, sőt még csak nem is valami húdehajde tétre menő simracing championshipIlyen setup-nélküli versenyt is mentünk, pont a "Megane-búcsúztató"-m volt az Horvátba'... Mit mondjak, az akkor és ott nekem pont nem adta, szerintem nem baj, ha szabad setupolni, még ha az utóbbi időben én magam nem is nagyon szoktam belenyúlkálni, de fékerő, eloszlás, stb. azért jó, ha magára szabható mindenkinek. De csinálhatunk még néha ilyen no-setup megmérettetéseket, néha buli a dolog, főleg egy alapból jól belőtt setuppal bíró autóval.
Amúgy nagy meglepetések nincsenek, jellemzően aki saját setuppal gyors, az defaulttal is az, nem nagyon érzem azt senkinél, hogy saját setuppal agyonver egy csomó embert, defaulttal meg nem talál el a célig...
-
jlaci74
aktív tag
Practice room :
qrva nehéz menni a WRC-vel, elszoktam tőle,
voltak izgalmas momentumok, csillagszóró, miegymás ...
hogy klasszikust idézzek :
"Amikor egy pillanatra nem veszel levegőt "
( by GOmez)
de az angyalom velem volt ma. Thx!#8309 Találtgyerek
nem igazán örülök ezeknek az autó ajánlásoknak,
tegyük fel hogygyors versenyzőnek
érzem magam ( eleve relatív mert mindig elvernek, tehát lassú vagyok, bár ezt a 2. helyezett is elmondhatja ) akkor pont azokat az autókat ne válasszam amikkel eddig mindig mentem, van rá setupom, némi tapasztalatom...
A megoldás szerintem amit már korábban is javasoltam, mindenki ugyan azzal az autóval indul, setup nélkül, alap beállítással.
Így lehet(ne) azonos feltételeket teremteni... -
Találtgyerek
Topikgazda
válasz
Találtgyerek #8309 üzenetére
Az elfelejtettem megírni, hogy hardcore damage visszatért.
Érdemes kicsit jobban vigyázni az autóra. -
Találtgyerek
Topikgazda
Elindult a PH VB WRC2-es szezonja. Az első állomás Monte Carlo.
A verseny három napja külön szerveren indul. Fontos, hogy mind a három napot teljesíteni kell a verseny befejezéséhez!! Aki nem csinálja végig, nem kap pontot.Aki gyors versenyzőnek érzi magát és nincs Fabia RS és Yaris GR becsípődése az ha lehet menjen valamelyik régebbi autóval. Természetesen, ha valaki mindenképp azzal akar menni, akkor nyugodtan menjen, nincs tiltva.
A középmezőny és a lassabb, kezdő versenyzők pedig nyugodtan menjen a Fabia RS és Yaris GR-el. Szeretném, ha izgalmasabb versenyek lennének az egész mezőnyben és ezzel így szerintem közelebb lehet hozni a mezőnyt.
Én erre a szezonra a Citroen-hez igazoltam.
Ez a kategória egyik leggyengébb autója. Igyekszem majd jól teljesíteni vele.Sok sikert mindenkinek!
-
Gomez86
őstag
válasz
Találtgyerek #8307 üzenetére
Elég rossz minőségű az út sajnos az autópályától a falunkig. Van 1-2 hatalmas gödör, és tegnap sötétben-esőben nem látta az egyiket. Nagyot szólt és mondta hogy mire kanyarodott le az útról már meghallotta a "defekthangot". Szerencsére eljött még a gumi idáig, és nem az út szélén kellett cserélni.
Nehezítés hogy ez a gumi ezzel a mintával már nincs gyártásban... de találtam egyet eldugva egy gumisnál -
Gomez86
őstag
válasz
snecy20 #8300 üzenetére
Nincs b@szó tempó sajnos. Tegnap konkrétan a mélypontján voltam a közelmúltbeli teljesítményemnek. Napok óta nem játszottam, a gépet sem kapcsoltam be, aztán ránéztem hogy már csak 4 nap van hátra, és megrémültem hogy nem fogom tudni befejezni, az meg annyira nem lenne jó (ez a Mehikó amúgy)
Szóval elkezdtem letúrni a hátra levő szakaszokat. Előtte benéztem Practice-ra hogy legalább a kormány ne álljon furán a kezemben, aztán vissza Mexikó és gyí!
Hát... Laci szépen zárkozott fel a Csokiig. De addig nem volt nagyobb kaland 1-2 ilyen furán sikerült ugrató meg miegymás, de az pont annyi volt amennyivel közelebb került, de az elejéről még volt előnyöm gondoltam kitart. Aztán belekezdtem abba. Kb az első percben beborultam egy árokba, úgy hogy adott időbüntetést a levágott kanyarért (ekkor fejtetőn volt az autó) aztán meg 18mp a visszarakásért. Életben valszeg TD lett volna, szóval még így is kegyes.
De annyira szétestem itt hogy utána amit műveltem az senkinek nem volt jó. Estem keltem, tolattam, borultam, minden. Kicsit úgy el is ment a kedvem az egésztől, pedig nem tehet róla senki csak én.
Telesírtam a párnát már korábban is erről meg sajnáltattam itt magam úgyhogy nem fogom most hosszan, de ez van hogy van olyan időszak amikor minden nap játszom valamennyit vele. Akkor úgy jól belejövök és tudok dobogós időket menni. Aztán kimarad egy szűk hét és megpróbálom ugyanott folytatni és ilyen elcseszett kinlódás lesz a vége mint ez.Meg ezután még felhívott az asszony hogy defektet kapott az alig egy éves gumival. Hazaért, nézem, oldalfal, nem javítható.
Lányom elesett a lépcsőn telefon a kezében természetesen azon csak az üvegfólia tört el.
Úgyhogy IRL kerékcsere után inkább mentem aludni nehogy valami még elb@szódjon -
Ratrak
tag
válasz
Találtgyerek #8301 üzenetére
Köszi! Akkor muszáj lesz ránéznem valamikor. Van ehhez valami jó induló hely, honnan érdemes nekiállni? Nem akarom szétspammelni a fórumot, de egy "kezdő lökésnek" örülnék (mint amit Bandittól kaptam a mehikói árokban
)
-
fatal`
titán
válasz
Találtgyerek #8289 üzenetére
Régebbi WRC-k alatt a 17-21-et értettem, azért azok nem igazán gyengék.
Ha a hibrid WRC-t lassúnak találtad, akkor nem biztos, hogy az autóval van a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP szerverek áron alul
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest