Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

rocket
nagyúr
válasz

romero28

üzenetére
						Az a baj ezzel a megoldassal, hogy ez semmi mas mint az elozo verseny vegetol kezdodo mentes (plusz meg a controller konfigot is bukod), de ha elinditod a kovetkezo idomerot/futamot (ami nalam Suzuka) ugyanugy elofog jonni a profil be nem tolteses bug az idomero/verseny vegenel.
Megoldas annyi van jelenleg, hogy elorol kell kezdeni a karrier modot (amit biztosan nem fogok, es ugyanugy elojohet ez a hiba, lehet meg elobb is), vagy berakom a polcra amig jon patch hozza. (legszivesebben a Codemasters hatsojaba dugnam fel a jatekot)
Hihetetlen mi megy a PC jatekok kapcsan, olyan bugok vannak, hogy az ember a fejet a falba verne legszivesebben, es banja tamogatta a jatekfejlesztoket, foleg ugy, hogy tavalyi verzioban a CM ugyanezt eljatszotta.
PitStop bug ennel meg annyiban kenyelmesebb volt, hogy megvaltoztatta az ember a strategiat es akkor kisebb esellyel ragadt bent a pitstopban, de a 2011-es profil be nem toltos bugon sehogy nem lehet tovabb jutni csak ujra kezdessel, es arra sincs garancia nem jon elo ujra.#2321: Hol torolted ki a setupot?
#2334:Gondoltam mar tul keso van a talalos kerdesekhez

- 

válasz

romero28

üzenetére
						Köszi. És ezt mindig meg kell csinálni, vagy ha egyszer már megcsináltam, akkor nem lesz többet gond vele?
(#2322) Rolly Dy07: komolyan mondom, a f@szom kivan már ezzel a szenvedéssel...
 . Mindenkinek máshol fagy le, más a megoldás. Én csak menetem egy TT-t és máris nem indult legközelebb. A GRID-et is azért raktma parkolópályára, mert a szerverek lekapcsolása után tök macerás lett az online játék. Gondoltam ezt megveszem, erre tessék.... 
Ezért nem lehet őket beperelni, hogy egy rakás sz@rért kérnek pénzt?

Új hozzászólás Aktív témák

- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
 - Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
 - BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Mindenkinek máshol fagy le, más a megoldás. Én csak menetem egy TT-t és máris nem indult legközelebb. A GRID-et is azért raktma parkolópályára, mert a szerverek lekapcsolása után tök macerás lett az online játék. Gondoltam ezt megveszem, erre tessék.... 

)