- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Az a baj ezzel a megoldassal, hogy ez semmi mas mint az elozo verseny vegetol kezdodo mentes (plusz meg a controller konfigot is bukod), de ha elinditod a kovetkezo idomerot/futamot (ami nalam Suzuka) ugyanugy elofog jonni a profil be nem tolteses bug az idomero/verseny vegenel.
Megoldas annyi van jelenleg, hogy elorol kell kezdeni a karrier modot (amit biztosan nem fogok, es ugyanugy elojohet ez a hiba, lehet meg elobb is), vagy berakom a polcra amig jon patch hozza. (legszivesebben a Codemasters hatsojaba dugnam fel a jatekot)
Hihetetlen mi megy a PC jatekok kapcsan, olyan bugok vannak, hogy az ember a fejet a falba verne legszivesebben, es banja tamogatta a jatekfejlesztoket, foleg ugy, hogy tavalyi verzioban a CM ugyanezt eljatszotta.
PitStop bug ennel meg annyiban kenyelmesebb volt, hogy megvaltoztatta az ember a strategiat es akkor kisebb esellyel ragadt bent a pitstopban, de a 2011-es profil be nem toltos bugon sehogy nem lehet tovabb jutni csak ujra kezdessel, es arra sincs garancia nem jon elo ujra.#2321: Hol torolted ki a setupot?
#2334:Gondoltam mar tul keso van a talalos kerdesekhez
-
válasz
romero28 #2319 üzenetére
Köszi. És ezt mindig meg kell csinálni, vagy ha egyszer már megcsináltam, akkor nem lesz többet gond vele?
(#2322) Rolly Dy07: komolyan mondom, a f@szom kivan már ezzel a szenvedéssel...
. Mindenkinek máshol fagy le, más a megoldás. Én csak menetem egy TT-t és máris nem indult legközelebb. A GRID-et is azért raktma parkolópályára, mert a szerverek lekapcsolása után tök macerás lett az online játék. Gondoltam ezt megveszem, erre tessék....
Ezért nem lehet őket beperelni, hogy egy rakás sz@rért kérnek pénzt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest