- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Fali konzol lapos tévékhez
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
üdv
egy konkrét emberrel zajlott összes messenger beszélgetésemet hogy tudom lementeni valami szöveges formátumba? (pdf is jó)
-
válasz
Viktor0610 #36595 üzenetére
-
válasz
FrezeR #36599 üzenetére
Az alap ablak 30 másodperc, +/- míg beírod, +/- amit egyedileg ők elfogadnak.
Van ahol az előtte utána lévőt még elfogadja a randszer, mert az órák lehet, hogy csúsznak- az alap gondolat..
Szóval lehet, hogy ha 1 másodpercen belül is vagy már,de az ablakon kívül, akkor már "baj van", de lehet, hogy az órád úgy siet, hogy épp elkapod a végét a kiírt 30 másodperces kódnak, sietve beírod, épp mikor okézod az már váltott is telón, de akkor indul el az "előtte utána 30 másodperc" előtte 30 másodpercének az eleje a szervernél (több mint másfél perc az igazihoz).Igazából csak arra kell emlékezni, hogy ha a totp nem működik, az óra legyen az első gondolatod. Valami "internet/atomóra pontossal" (nem a fali óra, hacsak nem rádiójel vevős), esetleg tv-s teletext, ha más nincs közelebb), vagy pl a "time.is" -zel összenézni, hogy mi hogy is van merre.
Általában a mobil-hálózatos "automata idő és időzóna" beállítás elégséges, de mint írtam, a gépem be van állítva, mégis 3-4 havonta PC-vel is belefutok [ráállítom a telót, mert az csúszik, aztán kiderül, hogy az is csúszott...] -
Cartmenn
aktív tag
ez mind amit leírtál engem is idegesít
ez van a PC vagy épp a mobilon is --- szerintem nincs megoldás ,ilyen lett a face ----ismerősök "kapcsolattarrtása" volt a lényeg az indulásban ,most hirdető--hír oldal lett youtube 2 --vel kb---tragédia szerintem is. Régen volt vagy 400 imerősöm leszűkítettem 100ra mert mindenki mindent felrakott
most az a mindenki minden lett az ismeretlenek
-
plman
tag
Sziasztok
pc-n jobb oldalt ahol az "ismerősöket" mutatja a függőleges oszlopban olyan személyek is vannak akik igazából nem az ismerőseim, csak egyszer valamikor pár szót cseteltünk, tavaly, vagy 4 éve vagy 10 éve és azóta semmilyen kontaktunk nem volt. Lehet ezzel valamit kezdeni, hogy nem mutasson már olyan személyeket akivel végképp semmi közünk egymáshoz?
A másik ilyen hogy van már arra valami megoldás, hogy ne legyen már minden harmadik poszt amerikai celebekről? Jó nő volt Jennyfer Love Hewit a fénykorában tényleg, aranyos csajszi Jennifer Aniston, Kaley Couco, Melissa Rauch és Jessica biel is meg a többi amcsi színész meg celeb csajszi is akikről még életemben nem hallottam, de bedobja elém a fotóikat. Sokszor egyértelműen kamu Ai fotókat. Mondjuk hálistennek legalább csajokat dobál be nem pasikat.
azt is elhiszem hogy sokak szerint a Friends a világon a legjobb sorozat, én is kedvelem, de én inkább az isemrőseim és rokaonaim aktuális dolgaira inkább kíváncsi lennék, ezeket valahogy napok vagy hetek múlva dobja elém, vagy akkor látom ha rámegyek az oldalukra.
Van már ezekre megoldás? egy darabig próbálkoztam a bejegyzés elrejtése/tiltása/ 30 napos szundi opciókkal de néhány hét után feladtam mert csak jöttek és jöttek... ha azok nem is akkor másik, családi házas előtte/utána, kamionos mittudomén mik. elegem van már tényleg. Nem kattintottam soha egyikre se és mégis ezeket hozza be. -
-
-
Helló!
Egy korábbi telefonom, amin használtam a facebookot, alkalmazás is fent volt, egy rokonom kapja meg, aki szintén facebookozik. Terveim szerint nullázom a telefont, tehát újra lesz majd telepítve az alkalmazás is. Szerintetek lehet ebből gond, mennyire figyel ilyenekre a meta? Arra gondolok, hogy onnantól fogva nyilván nem tudhatom mire használja a telefont, mit csinál a facebookon és nem szeretném, ha emiatt az én fiókomat hátrány érné dupla regisztráció miatt például. Bár mióta lehet alprofilokat generálni, ennek igaziból sok értelme nincs is, de sosem lehet tudni.
Köszönöm szépen!
-
-
válasz
FrezeR #36590 üzenetére
Azért is gondoltam volna telóidőre, mert TOTP-nél az számít, és tapasztalatból tudom, hogy az egyik telóm egy hétem belül lemarad, a másik két héten belül túlhalad, pc-m egy hónapon belül -már nem tudom melyik irányba- elhalad "AZ időtől"...
Beleillett volna a "Párhavonta valamiért" leírásodba.
A fentieken nincs erőltetve a óra szinkronizálás... de ha be is van állítva is lehet, hogy gyárilag nem elég sűrűre... -
-
user7463
csendes újonc
Sziasztok!
Hogyan tudok olyan facebookot regisztrálni saját részre, ahol ismerősök követőként jelenek meg? Nem facebook oldalat szeretnék létrehozni, hanem az instragram hoz hasonló facebook profilt.
-
-
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok!
Kétlépcsős hitelesítéssel szoktam belépni számítógépen a Face fiókomba. Amit ugye a telefonomon lévő Face programban hagyok jóvá, hogy én kívánok abban a pillanatban belépni. De a Google hitelesítő alkalmazásával is meg tudom ezt tenni. Eddig oké és szép minden, viszont tegnap óta (és egyébként pár hetente rendszeresen) nem tudok így belépni, mert folyton visszadob a böngésző a belépési oldalra és nem enged be a Face.
Mindegy hány alkalommal és hogy próbálom igazolni magam, nem engedi. Áruljátok már el, hogy miért van ez? Pont azért csinálom a kétlépcsős azonosítást, hogy ezzel védjem a fiókomat, erre pont én nem tudok vele belépni? Nagyon idegesítő.
De, hogy lehet ezt kivédeni? Persze pár nap után be tudok lépni, de ez nem vigasztal, sőt.
-
st6969
őstag
válasz
Graphics #36583 üzenetére
Sem megnyitni nem tudom a képeket, sem küldeni nem tudok képet (üres képernyő tölt).
Mivel most cseréltem telefont Samsungra, biztos voltam benne, hogy ezzel függ összes (engedélyek beállítása, stb.). De nem. Meg kell nézni a Playen az értékeléseket, rengetegen panaszkodnak erre napok óta, de nincs megoldás. -
Másnál is akad a Messengernel az üzenetküldés?
Főleg csoportokban nem tölti be a képeket... Reggel óta.
-
gproject
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete csináltam az induló magánvállalkozásomnak egy facebook profilt. Beléptem vele a helyi csoportokba és próbáltam "hírdetni", de az összes posztom azonnali elutasításra került. Próbáltam szöveges formában, próbáltam képpel és próbáltam az oldalamról megosztás formájában. Sehogy sem sikerült. Kérdeztem moderátort, ők nem találkoztak a posztjaimmal és filterek sincsenek náluk beállítva, amik kiszűrnék. Pár napja létrehoztam egy facebook oldalt is a vállalkozásnak a profil alá. Próbálkoztam azzal is, de a saját oldalamon és profilomon kívül, sehova nem tudok posztolni. Ránéztem állok e valami büntetés alatt a facen, de semmi probléma a fiókkal. Az meg még érdekesebb, hogy a saját személyes facebook profilommal se tudtam a vállalkozással kapcsolatban posztolni. A Chatgpt állandóan csak azt hajtja megszegek valami csoport szabályt, vagy facebook közösségi szabályt, vagy a facebook hírdetésnek tekinti a posztjaim -és mivel hírdetésért nem fizetek- letiltja azokat. Miért csak velem történne ez? Rengeteg más ember, válalkozás ugyanezt csinálja, ugyanilyen szövegekkel, képekkel posztolnak óránként....
Valakinek valami ötlet? Eléggé kétségbe vagyok esve, mert reklámozás, hirdetés nélkül soha nem fogják tudni az emberek, hogy létezem és nem fognak munkával kapcsolatban keresni. Persze hírdetek facen kívül, de azért az mégis csak egy hatalmass közösség. -
kenwood
veterán
válasz
Don.Corleone #36578 üzenetére
Nekem sem jott meg az sms. Szerintem az a service evek ota nem mukodik. Whatsupp passz,mar hallottam rola, de meg sose hasznaltam.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Banális kérdés lehet, de most először találkozom ezzel, mióta iphonem van, de szerintem ez a Facebook app baja, nem a telefoné.
Posztolni szeretnék egy eddig is meglévő csoportomban, de most hirtelen váltott a felület, és csakis úgy enged szöveget írni, ha előtte beírok egy úgymond címet, félkövér, és nagyobb betűkkel.
Hogyan tudom ezt visszaváltoztatni normálissá? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Don.Corleone #36578 üzenetére
Lépj be más IP címről, ne ahol eddig szoktál --úgy lehet küldi
-
válasz
Don.Corleone #36574 üzenetére
Telókon is van SMS-nek spam mappa.
Emellett nem kizárható, hogy hiába küldik, te nem kapod. (Volt hasonlóm steammel, google-lel. A Steam support speciálisan segített teszt sms-ek küldetésével az ő szolgáltatójukkal egyeztetve.... sok sikert ezt lejátszani a metával...)Ha lehet, akkor 2fa-ból a lehető leg-offline-abbat kell választani.... Az SMS egyéb iránt is bajos.
-
kutga
félisten
válasz
Nem tudsz hozzáadni másfajta hitelesítési módot? Valami autentikátort pl.
-
Xtomi
tag
válasz
Sztem az sosem fog megérkezni ha eddig nem. És az nem jó business nekik mert pénzbe kerül … nézd meg a telódon vannak e blokkolt számok (iphone - letiltott kontaktok)
-
Don.Corleone
aktív tag
Sziasztok! Mivel az insta topic elég halott, bátorkodom itt feltenni a kérdésemet, igazából egy kutya kölyke a face és az insta. Szóval instagram jelezte, hogy valaki próbálkozott belépéssel, gondoltam beállítom a kétlépcsős hitelesítést biztonságos legyen, be lett állítva, majd mikor próbálok belépni, akkor nem érkezik meg az sms, most már sokadjára kértem új sms-t de semmi. A telefonszám a saját, ahonnan szokott érkezni biztonsági sms az nem tiltott szám, bárkinek ötlet/tipp?
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Január óta beszélgettem egy ismerősömmel és elég sok információ volt a messengerünkben, amire szükségem lenne, de csak június 29-ig tudok visszagörgetni, korábbiakat nem mutat. Valahogy elő tudom azokat is varázsolni?
Köszönöm
-
kenwood
veterán
válasz
Goose-T #36569 üzenetére
Mondjuk a Marketplacenek akkora mar a piaci reszesedese az aprohirdetesi oldalak kozott, hogy siman meg kellene nekik mondani
- rendes support, valaszadasi hataridovel
- megszuntetik a Marketplacet.Ezt nem lehet letudni annyival, h hirdess mashol.
Ahogyan az aramszolgaltato sem mondhatja azt, hogy nem publikus okokbol nalad a jovoben nem szolgaltat, keress masikat. -
embe
nagyúr
válasz
Goose-T #36569 üzenetére
Itt voltam decemberben is emiatt. Csak gondoltam rákérdezek változott-e valami. De ezek szerint semmi.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Tavaly decemberben a Marketplace belépésem megszűnt...vagy letiltásra (??) került. Akkor nagyon sok felhasználó járt így innen is, indokolatlanul. Később a másik profilommal is ez történt. Okát nem tudom, természetesen nem tudok hová fordulni panasszal. Született azóta erre megoldás?
-
Joker88
őstag
ha valakit az egyes posztjaimnál , úgy állítom be a szűrőt,hogy ne lássa az adott személy/ek , azt kiírja a face másnál aki görgeti az adatlapomat,vagy látja a tevékenységet/posztot ?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
khron78 #36557 üzenetére
Szerintem nem törölhető, engem is zavar ---de ugyan ez a mobilon a facén (pld lite --nem a massenger azt nem használom) ott is van az üzeneteknél, olyanok profilképét rakja ki akikkel biztos nem is beszéltem --ott lehet törölgetni ,de felesleges ,idővel újra visszadobálja azokat is akiket nem kellene
ja és nálam nem párnapja, kb mindig ilyen volt
-
kenwood
veterán
Ha egy Facebook post alatti commentre valaszolsz valakinek, akkor ugye betageli az illetot, a neve kiemelt lesz, es egy link,ami a profiljara mutat. Ha ezt a valaszt az elkuldes utan szerkeszted, akkor a nev,ami addig bold link volt, sima plain text lesz. Ez egy tobb eve letezo bug. Hogy lehetseges, hogy egy ekkora ceg,mint a Meta keptelen javitani ?
-
khron78
őstag
Lehet, hogy ez már volt téma korábban.
Pár napja feldobta a Facebook a jobb oldali "Ismerősök" sávban azokat az embereket, akik nem az ismerőseim, csak Messengeren beszéltem velük valamikor réges-régen. Ezeket a kapcsolatokat lehet valahogy törölni? Egyáltalán minek listázza azokat, akikkel volt mondjuk egy Marketplace-es beszélgetésem? Ez utóbbi, inkább csak költői kérdés volt. -
Bass
addikt
Sziasztok
Gyermekem 9 éves ,family linkel korlátozom a tabletet de jó lenne valami rendes üzenet küldő,most regisztráltam messengeren(mást nem találtam) de 14 évesként dogadta csak el,viszont nem tudom beállítani h ne tudjon keresni és ne tudják jelölni/írni neki csak én és a felwségem.Van valami megoldás? Látom van kids verzió de azt itthon nem engedi letölteni. Köszönöm -
dokee78
félisten
Hali.
Gyereknek szeretnénk a Facebookon születésnapot módosítani,de nem tölti be az oldalt.Másik kérdés.
Feleségem nek egy korábbi Facebookját,hogyan tudjuk vissza szerezni,ha már sem az Email sem a telefonszám nem él,ami ahhoz a fiókhoz tartozott! -
AssAssynn
addikt
Kaptam egy értesítést, hogy valaki bejelölt ismerősnek, pont a kezemben volt a telefon, rákattintottam, anélkül, hogy elolvastam volna, hogy ki az, de a megnyitott oldalon már csak az állt, hogy törölt jelölés és gyorsan el is tűnt az illető. Van valami mód, hogy visszanézzem azt, hogy ki volt az? Gondolok valami eseménynaplóra, vagy hasonlóra.
-
Goose-T
veterán
válasz
MacGyver69 #36548 üzenetére
Nem feltétlenül törlődik az adat, ezért kell adattörlést csinálni újratelepítés helyett, de ha visszaolvastál volna mindössze 5 hozzászólásnyit, akkor már tudnád.
Egyébként az is okozhatja, hogy ha van egy vagy több aloldalad, és átjelentkezel az egyikbe Messengerben, akkor onnantól a sima profilodra érkező üzenetekről nem küld értesítést. Bár ez az üzenetküldést nem befolyásolja, mert ha küldeni akarsz, akkor úgyis látod, hogy máshova vagy bejelentkezve, és visszajelentkezel.
-
oba
addikt
válasz
nálam is ez van most... beállítások/alkalmazások/messenger és ott kényszerleállítás, ez is "megoldja" egy ideig de utána megint szar lesz sajnos
remélem javítják a hibát... egyébként amikor épp rossz akkor még képeket sem tudok küldeni, nem jeleníti meg a galériában lévő képeket sem... a kényszerleállítás után az is megjavul -
válasz
Régebbi apkt tesznek fel.
De ha a szerver oldali a gond, akkor ez van -
MacGyver69
csendes tag
Sziasztok!
Eddig 2 ismerősömnél történt, hogy a mobilon szarakodik a messenger.
Pontosan ezt írta egyikük:
"Másnak is akadozik a messenger? Már 3-szor töröltem le és töltöttem le újra.Van valami tanácsotok,hogy lehetne meggyógyítani?Folyamatosan leáll,nem tölti be az üzeneteket,csak ha az egész telefont újra indítom....
Nem értem,mi lehet a gond."
Másik ismerősömnél is hasonló hibajelenség van.
Viszont mindkettőnél hibátlanul működik a messenger tableten!
Nálam működik tökéletesen mobilon is.
Hol érdemes keresni a hibát?
Annál többet, hogy valaki letörli az alkalmazást és visszarakja, lehet tenni? Érdemes?
Akkor gondolom az összes adat törlődik, ami az alkalmazáshoz kapcsolódott.
Tehát új telepítés után nincs értelme a gyorsítótár törlésének.
Mit érdemes még kipróbálni??? -
válasz
Graphics #36546 üzenetére
Fiam ezt találta közben, úgy néz ki ez megoldotta: https://www.reddit.com
-
válasz
Intruder2k5 #36545 üzenetére
Nekem is mindig ezt csinálja... Ezért nem is használom a marketplace-t... Nem jövök rá az okára...
-
Sziasztok!
Marketplace kérdésem lenne, de én nem használok még FB-t se, szóval tanácstalan vagyok.
Sógornőmnek van olyan problémája, hogy a marketplace-e nem tartja meg neki a területi beállítást, hanem mindig átvált Párizsra és EUR-ra. Kérdés, hogy ezt vajon honnan szedi, hogy lehetne megadni neki, mi legyen a default lokáció? Múltkor visszaállítottam neki, ma jött, megint Párizs és EUR. Átállítottam, kilépek marketplace-ből vissza a facebook-ba, ahonnan megint megnyitom a marketplace-t, és már megint Párizs van beállítva.
-
Ghalesh
csendes tag
Másnak is problémás a messenger mostanában? Nem küldi el az üzeneteimet, másokét nem kapom meg, amikor az összes üzenetfolyamot látom akkor ott nem frissül a legutóbbi, csak akkor ha belekattintok, stb...
-
Goose-T
veterán
válasz
Enigma1945 #36541 üzenetére
Ez az én aloldalam, csak azért tettem be, hogy illusztráljam a várakozás alatti képernyőt.
-
Goose-T
veterán
Akinek van több oldala a profilja alatt, annak csinál mostanában olyat, hogy átvált a személyes profilról az egyik aloldalra böngészőbén, és marha sokáig tart? Ezt a képernyőt nézem vagy két percig:
-
-
Végül visszatettem egy április Messenger apkt.
Május 20-tol durrant el az adat használat, pedig eddig a 20GB sose fogyott el...
-
F34R
nagyúr
Regebbi APK-t visszatenni amiben meg nem igy volt? egyebkent lehet maga a FB algo ilyen nem pedig az APP hibaja. Messenger is egyre fosabb.
-
kutga
félisten
válasz
elfelejtette #36531 üzenetére
Ennél többet szerintem nem tudsz tenni.
-
' Tzs ,
senior tag
Tuti volt már írás itt erről, de nem győzöm visszaolvasni a hsz-eket... gyors kérdés: mi a f történt ezzel a f*shalmaz f*sbukkal? Elszállt a türelmem, azt hittem majd "megjavul", nyilván nem... szóval a hírfolyam miért lett rakás sz*r? Teljesen idegen emberek dolgait látom, kocsog reklámokkal és csakis kizárólag kéretlen tartalommal!
Van ez a "?sk=nf" beállítás a domain név mögé ez sem segített semmit.
Szóval hogy lehet visszaállítani, hogy az ismerősök dolgait lássam, ne ezt a rám erőltetett szemét halmazt? Köszi, ha valaki reagál!
Sorry a visszafogott hangnemért -
vacs
veterán
válasz
elfelejtette #36526 üzenetére
Szerencsés vagy, hogy nálad csak most lett ilyen!
Én tavaly novemberben írtam, hogy 10-ből csak 1-2 a saját követés, a többi reklám és ajánló, ez ilyen! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Persze hogy van. Régóta hulladék a FB .
Egyre újabb és újabb frissítésekekl egy felesleges és haszontalan dolgok kerülnek be. -
Bferibörs
addikt
válasz
Nálam ez már régóta így van,nem is használom már ezért szinte a saját profilomat,csak a kutyámét. Ott lényegesen kevesebb az ilyen.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Pár napja a Facebook alkalmazásban minden második bejegyzés totálisan idegen emberek és oldalak bejegyzései, akik neve mellett ott van a "Követem" gomb is.
Ez valami új hóbort, vagy más is tapasztalt ilyet? Nem kicsit idegesítő, hogy az ismerőseim, és az általam kedvelt oldalak helyett ezeket látom...
Verzió: 513.1.0.66.92
Motorola Edge 50 Neo
Android 15 -
kkdesign
senior tag
Sziasztok, az alábbi képen található hibával találkozott már valaki? facebook 06.14 dél környékétől dobálta minden gombnyomásra ugyanezt a hibaüzenetet, aztán kijelentkeztem a profilból, hogy majd újra belépjek de már be sem enged. Amit egyszeri ember megpróbálhat, azt már megpróbáltam, cache törlés, history törlés, gép restart, másik böngésző. (ott jó egyébként..)
Safari a böngésző amiben rossz, legújabb mac os oprendszer frissítés, nem béta szoftver. (15.5)
Mit lehet még tenni, hogy jó legyen?
-
jilian
addikt
🙋🏻
Nincs FB alkalmazásom, ha valami miatt szükséges a FB-n való tájékozódás, olvasás böngészőből folytattam....
Chrome és Safari sem hajlandó megmutatni a hsz-eket, hiába látom, hogy több száz van, ha rá kattintok csak a like-okat mutatja.
🤷🏻
Ez melyik beállítás ficsőrje? 🧐 -
F34R
nagyúr
udvozletem
A People you may know, vagyis akiket ismerhetek hogy lehet eltuntetni a friends menubol illetve az reels-ek kozott is fel fel bukkan?
-
makoss
veterán
Üdv!
Arra van már ötlet messengernél, ha továbbítani akarok üzenetet akkor:
1. Ne lökdösse mindig fel a tallózást a sor elejére (van mikor kétszer is) írtó idegesítő,
2. Ne hozzon fel a lista elejére olyanokat akikkel már 10 éve nem beszéltem,
3. Ne szabjon meg mennyiségi limitet mert a következő küldésnél lehet 1 témát 2x 3x is elküldöm egy valakinek.
Ezekre van már megoldás? -
válasz
Gabengocia #36512 üzenetére
A facebook már rágóta kiismerhetetlenül gagyi!
Emellett, szerintem simán arra sem figyelnének ha az lenne, hogy az említett csoport bullying-ból szét-jelenti valaki fiókját.
Extrát nem tudok mondani, sok sikert kívánok! -
Gabengocia
tag
válasz
Gabengocia #36513 üzenetére
Sikerült a letöltés. Kimenő üzenetek között nem találtam semmit amivel hivatkozva tiltotta a face a fiókot. Egyedül security and login infirmation alatt a record details htmlben van egy ismeretlen bejegyzés.
Se böngésző adat se semmi hanem c++ bejegyzés és a cookie is üres de mást nem találtam. Viszont sajnos olyan mint, ha a Kamaszok at nézném. Vagyis ez a rossz érzésem ezzel kapcsolatban. Mert találtam utaljuk xy csoportot. Hát lesz fejmosás. Ha sok lettem volna sorry ilyen egy Apa élete a színfalak mögött. -
válasz
Gabengocia #36507 üzenetére
A teendőket paszolom, de a letölthető állományból kiderülhet valami... azt így is, úgy is kezdjétek el!
-
ViharVadász
őstag
Sziasztok!
Egy barátomnak van egy olyan érdekes problémája, hogy a Facebook-on egy szülői csoporthoz van közösségi chat. A többiek lássák a Messenger-ben azokat a beszélgetéseket, a barátom viszont nem, teljesen lemarad azokról, nem is lássa, hogy például ma 10 óra előtt miről beszélgettek. Ez ügyben esetleg valaki tudna tanácsot adni, hogy hogyan lehetne megjeleníteni neki a Messenger-ben ezt? Közösségi chat opció érdekes mód neki nincsen, a legfrissebb Messenger van neki a telefonján.
-
MadGame
senior tag
Sziasztok!
Be lehet azt állítani valahol, hogy ha Androidos FB-ban rákattintok valamire, akkor ne a FB böngészője nyissa meg a linket, hanem pl. a Chrome?
-
Gabengocia
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Lányom messenger fiókja tiltva lett. 30 napig letoltheto. Vissza állítás nem megy a telefonszám hoz már más e-mail cím van már beallitva. Az e-mail cím alapján meg 3 telefonszám van de csak az egyik +3630-as a másik kettő +96xx kezdődik. Elvileg Facebook nélküli volt viszont kamu születési évvel de az általános iskola 6. osztállyal itt is kommunikálnak hála az osztályfonoknek. A telefon family link-es. Tehát fel is törtek vagy el is lopták a fiókot. Mit tudok tenni ilyenkor? A régi telefonszámával tudok újjat létre hozni? Amúgy semmi nyomát nem találtam a telefonba. Messenger meg már nem engedi be. -
-
krizmo_
Topikgazda
Elég lesz a TikTok szálból, nem idevaló!
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #36501 üzenetére
Nem az aktív vagy deaktív fiók a kérdés.
[link] E szerint jártam el, tehát megmarad a FB fiók, de lesz egy új Messenger. A kérdés továbbra is az, ha valaki a régi chat ablakban ír, akkor mi történik? Egyáltalán tud írni? Vagy beszürkül neki, mintha le lenne tiltva nálam?
És ilyenkor a FB fiókban (PC) a messenger ikon helyett egy nyíl jelenik meg.
-
donjohnson
addikt
mindenképp kell egy aktív vagy egy deaktivált facebook fiók.
ha új fiókot hozol létre, akkor írj neki először te és utána tud rá válaszolni bárhonnan. utána már nem szükséges aktivált állapotú fiók (lehet deaktivált állapotban is a facebook-od a messenger használatánál): [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest