Hirdetés
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Facebook és Messenger
- (kiemelt téma)
- A spanyolviaszt nem, csak a görgőt találná fel újra az Airra Labs egere
- Képen feszít az Amazon szörnyen gyors Gravitonja
- 240 Hz-et ígérő, ultraszéles okosmonitor jött az LG gondozásában
- Egy kis ráncfelvarrást kaptak a Gigabyte AERO X16 sorozatú noteszgépei
- Kiegészítette a korábbi Arc meghajtóját az Intel
-
37517 - 37401
37517 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:07 Téma összefoglaló
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
-
gyulaszu
senior tag
-
Cs1csó
titán
Én már majdnem vettem a repjegyet az USAba hogy személyese kérjem számon cukorberget hogy mizu a facsémmal?!
Addig dörömböltem volna az ajtaján amíg ki nem jön és magyarázatot nem ad. -
Fecogame
veterán
Kiváncsi vagyok hányan resetelik a routert/telepítik újra a gépüket

Edit: én már be tudtam lépni, bár még senki se válaszolt.
-
SzlobiG
félisten
Ez kb olyan mintha világvége lenne 😁
Mondjuk azért azt sem hiszem el hogy nem lehetne megoldani hogy az user tájékoztatatva legyen amikor leáll egy ilyen szolgáltatás.Sajnos igen teljesen köré építettük az életünket, már ha csak az üzenetváltást nézzük is.

-
TomDeNemm
csendes tag
Be szép élet, facebook nélküli világ. Pánikomban bekapcsoltam a Tv-t
-
Barthezz2
nagyúr
Nálam mobilon továbbra sem megy. Lesz ott még másik kábel is kirántva
-
aprokaroka87
nagyúr
Ezek szerint megtalálták hogy melyik kábelt rántotta a takarítónő a felmosóval 😁
-
junior11
veterán
Nekem már mobilon is megy, messenger, FB.
-
stefi76
aktív tag
Asztalin minden visszajött.
Androidon is.
-
FMBY
őstag
-
Barthezz2
nagyúr
-
macikos
addikt
Na, hívott is anyósom
Ilyenkor még az se számít, hogy megy a sorozata
A következő anyám lesz

aprokaroka87: Ez kb. akkora dráma nekik, mint amikor Vágási Feriéknél lefagyott a Windows. Szervízbe kellett vinni a gépet

-
aprokaroka87
nagyúr
-
SzlobiG
félisten
Tudtam én, hogy ide kell benéznem, ha nem megy se a face se a messenger.
-
Joker88
őstag
-
macikos
addikt
-
zsolt501
nagyúr
Downdetector jelzi hogy valami gubanc van
Már nálam az sem meg 404-es hibát dob.
-
aprokaroka87
nagyúr
lehet lejárt a munkaidő és mindenki elment haza 😁
-
draco31
veterán
-
F34R
nagyúr
Nem volt legjobb otlet az AI-os rendszert a "jol" mukodo rendszer melle betenni. Lehet megfingott csak a hardware, majd reset utan jovunk vissza
-
macikos
addikt
-
rothfb
veterán
Engem is kidobott a messenger, a facebook app elindul, hírfolyam van, de semmire nem lehet reagálni, a hozzászólásokat nem tölti be... Globális hiba lehet.
-
aprokaroka87
nagyúr
Downdetector jelzi hogy valami gubanc van
-
Jim74
nagyúr
-
krmcz
tag
Nálam is ugyanez. Reddit alapján globális a jelenség.
-
markknight
nagyúr
Nekem sem megy. Azzal kezdődött, hogy nem küldte el az üzenetet

-
Kenderice
senior tag
Nálam is ez van.
Plusz face nem megy semmilyen eszközön.
Meta hiba lehet. -
Sketch001
aktív tag
Dettó, de mail jelszó komboval se enged be, váratlan hibával elszáll. Mobil app meg a desktop is
-
stefi76
aktív tag
-
Atish19
őstag
-
macikos
addikt
-
_t0Mi_
aktív tag
-
gyulaszu
senior tag
Az imént kiléptetett a Messenger mindkét eszközömön.
Telefonszám+jelszó párost használok és most nem enged vissza vele. Nem emlékszem, hogy mostanában írt volna valaki hasonló esetről. Járt valaki esetleg a közelmúltban ugyanígy? -
Cs1csó
titán
Nem lehet hadakozni, egy géppel vitatkoznál.
Két megoldás van:
Vagy fizetni a prémium funkciókért akinek HASZNA van a fiókból pl. üzletel, híresség stb. akor érdemes költeni amúgy gyorsabb egy új fiók.Egy plusz lehetőség, hogy a régi profil ne zavarjon be:
Ismerősöket megkérni - minél többet - hogy jelentsék a régi fiókot mint hamis/stb. fiók és akkor talwn úgy letiltják, hogy nem is lesz látható
Van olyan ismerős akinek van vagy 10 réginfiókja mind látható de egyiket sem tudja használni. -
Fecogame
veterán
+1, sajnos ez van, ismerős FB-ját is ugyanígy letiltották pár hónapja, pedig ő nem is kommentel nyilvánosan semmit, plusz amiket ír, az sem kivetnivaló (tanár).
Hosszú várakozás és hadakozás után csinált egy újat.
-
Cs1csó
titán
Semmit.
Meg kellene érteni, hogy NINCS EMBERI beavatkozás, van vagy 2 MILLIÁRD Facebook fiók lehetetlen minddel ember foglalkozzon.
Van egy "üzleti" "verified" vagy hasonló néven futó FIZETŐS dolog ott van erre lehetőség. -
zorzy4
addikt
Sziasztok! Egy ismerősömet letiltotta véglegesen, a face, mert "erőszakra buzdító" dolgot osztott meg. Természetesen ilyen em történt meg, nagyon távol áll tőle. Mit tehet, hogy visszaszerezze a fiókját?
-
Piftuka
veterán
Nálam is ez a helyzet, de már jó néhány hónapja. Melyik böngészőt használod a Youtube-hoz? Még az is lehet, hogy összefügg a két történet.
És ez alatt nem arra gondolok, hogy a böngésző (gyártójának) hibája, hanem hogy az adott platform a saját felületén állított be valamit, amivel bizonyos böngészők valamelyik komponensével nem működik (jól) együtt... -
Fecogame
veterán
Jól működik ma is
-
movax
őstag
Ugyanez, három napja. Néha megjelenik egy-két bejegyzés, máskor semmi, csak a hibaüzenet az üres folyamban. Laptop, naprakész windows 11, naprakész Firefox, kikapcsolt uBlock addonnal is. Töröltem a sütiket, minden FB-cuccot a cache-ből, nem segít.
-
makoss
veterán
-
Piftuka
veterán
Lassan inkább "hetek óta" lesz a helyes kifejezés. Az előző hozzászólások is erről szóltak...
NeoPampalini fórumtárs 1,5 hete is írt már a problémáról: #37451 -
makoss
veterán
Nálam is ugyanez a helyzet, Chrome-al. Telefonon még el megy, bár régi telót használok.
De PC-n nem kéne godnak lennie. Írok egy üzenetet, felnézek, és még csak utána jelenik meg a beírás. Azt ha elírok valamit, nagyon macerás oda vinni a kurzort
a böngészést, hírfolyam olvasást meg hagyjuk is...Szerintem a Facebook kinlódik, de már napok óta?
Nem tudom hol lehet ezt megnézni, van-e valami Facebook hiba oldal.... -
akyyy
senior tag
Nálam is ugyanez a helyzet, Chrome-al. Telefonon még el megy, bár régi telót használok.
De PC-n nem kéne godnak lennie. Írok egy üzenetet, felnézek, és még csak utána jelenik meg a beírás. Azt ha elírok valamit, nagyon macerás oda vinni a kurzort
a böngészést, hírfolyam olvasást meg hagyjuk is... -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy miért tölti be messengeren a szöveget iszonyat lassan, betűről betűre ha írok egy mondatot?
-
Piftuka
veterán
-
HoTaZo
addikt
-
Zsoxx
őstag
Elmondhatóan, katasztrofálisan lassú! Azért néztem be ide, mert reméltem, hogy lesz ezzel kapcsolatban bejegyzés. S lőn...
Bármire kattint az ember, "belefagy" az adott elem a töltésbe pár másodpercre, hosszú másodpercek alatt tölt be egy-egy fotót, vagy bármi elemet, amire rákattint az ember. Egyes elemeket be sem tölt.
Családtag panaszkodott, hogy nem tudott hozzászólást, vagy ismerősnek üzenetet elküldeni...
Valami központi probléma lehet ezek szerint. Egyébként legalább 1 hete ilyen rossz.Eddig Firefoxon használtam, ma kipróbáltam Brave-vel és tökéletesen működik. FF-en továbbra is szar. Töröltem már a gyorsítótárat, nem segít.
-
Piftuka
veterán
Elmondhatóan, katasztrofálisan lassú! Azért néztem be ide, mert reméltem, hogy lesz ezzel kapcsolatban bejegyzés. S lőn...
Bármire kattint az ember, "belefagy" az adott elem a töltésbe pár másodpercre, hosszú másodpercek alatt tölt be egy-egy fotót, vagy bármi elemet, amire rákattint az ember. Egyes elemeket be sem tölt.
Családtag panaszkodott, hogy nem tudott hozzászólást, vagy ismerősnek üzenetet elküldeni...
Valami központi probléma lehet ezek szerint. Egyébként legalább 1 hete ilyen rossz. -
HoTaZo
addikt
Mobilon sem csodás, de most hazaérve párom panaszkodott az asztali gépen futóra, ránéztem, egy katasztrófa!
-
Zsoxx
őstag
Nektek nem sz@rakodik a FB mostanában? Nem tölt be vagy hiányosan tölt be a hírfolyam, hiányzik az ismerősök avatarja, a videók akadoznak vagy el se indulnak. Downdetectoron néztem (.com és .hu is), semmilyen hibajelentés nincs. Mégis, ha F5-tel frissítem az oldalt, néha ezt dobja:
-
Jorus
nagyúr
-
dokee78
félisten
Digitális tartalomkészítő profilt hol tudom kikapcsolni?
Mert itt nem lehet:
-
makoss
veterán
Üdv!
A messengerben hogyan lehet beállítani, hogy ne állítsa át önkényesen amit már leírtam szöveget, de a lehetőségeket mutassa? -
Gedeon31
addikt
-
Speccy
aktív tag
Nálam is így van. Azt hittem pár nap után meg fog "javulni" a dolog, de nem. Aki nem ismerősöm, annak nem tudok üzenetet küldeni. Másoknál esetleg ott van az üzenetküldési lehetőség?
-
Breki
veterán
Ez link nem érhető el nálam:
"Ez az oldal nem érhető el.
Előfordulhat, hogy a hivatkozás hibás, vagy az oldalt azóta eltávolították. Ellenőrizd, hogy megfelelően van-e megadva a hivatkozás, amelyet meg szeretnél nyitni."
Na majd lehet, hogy megpróbálkozom egyszer az előzővel valahogy, ha nem lesz újabb review/appeal lehetőségem.Az ilyen linkeknél az van, hogy vagy más eszközön számítógépen kell nézni, vagy wifi helyett mobilnet kapcsolattal.
Sokszor van ilyen sajnos, türelemjáték volt nekem is. :-) -
Ka_
tag
Ez link nem érhető el nálam:
"Ez az oldal nem érhető el.
Előfordulhat, hogy a hivatkozás hibás, vagy az oldalt azóta eltávolították. Ellenőrizd, hogy megfelelően van-e megadva a hivatkozás, amelyet meg szeretnél nyitni."
Na majd lehet, hogy megpróbálkozom egyszer az előzővel valahogy, ha nem lesz újabb review/appeal lehetőségem. -
Breki
veterán
Köszi, de ezek sajnos nem ilyen ügyekre vannak. Maximum azt tudnám bejelenteni, hogy elveszettem a hozzáférést a fiókomhoz, de ez nem igaz, mert a fiókom rendben van és azzal kapcsolatban a rendszerüknek sincs kifogása. Kizárólag a Marketplace-ről tiltottak le. GDPR/Adatvédelem/Szerzői jog pedig zsákutca.
Értettem elsőre is, hogy itt csak Marketplace ügyről van szó. De elindulásnak jó lehet és ez konkrétan pont többfajta ügyre van.
Azután pedig kapsz egy case-t és ott már leírhatod részletesebben.
Vagy akár ezt is megpróbálhatod.
[link] -
Ka_
tag
Köszi, de ezek sajnos nem ilyen ügyekre vannak. Maximum azt tudnám bejelenteni, hogy elveszettem a hozzáférést a fiókomhoz, de ez nem igaz, mert a fiókom rendben van és azzal kapcsolatban a rendszerüknek sincs kifogása. Kizárólag a Marketplace-ről tiltottak le. GDPR/Adatvédelem/Szerzői jog pedig zsákutca.
-
Breki
veterán
Milyen űrlapról (link) ? Ezt találtam, de itt inaktív az üzenetküldési lehetőség. Azt írja: "Please return to Marketplace tab and select "Request Review" to submit an appeal."
De nincs lehetőség már review kérésére. Az applikációban vagy ilyen infó menüpont, hogy "Ismételt ellenőrzések működése", ott egy sablonszöveg, hogy ha úgy gondolom, hogy tévedtek, akkor írjam le, blabla, de ott sincs se beviteli mező, se űrlap, se link, se gomb, az égvilágon sehol semmi, ahol lehet írni nekik.
Az egész Faxbuk egy UX-katasztrófa.Pl. Ez
[link]
De akkoriban sokszor írtunk erről a saját fiók feltörése kapcsán.
Ez lehet neked is jó lesz. -
tylerddd
veterán
Üdv! Messengerből PC-n hogyan lehet letölteni átküldött hangot? A böngészős Ctrl+Shift+i megoldása nem működik. Köszönöm!
-
Ka_
tag
Milyen űrlapról (link) ? Ezt találtam, de itt inaktív az üzenetküldési lehetőség. Azt írja: "Please return to Marketplace tab and select "Request Review" to submit an appeal."
De nincs lehetőség már review kérésére. Az applikációban vagy ilyen infó menüpont, hogy "Ismételt ellenőrzések működése", ott egy sablonszöveg, hogy ha úgy gondolom, hogy tévedtek, akkor írjam le, blabla, de ott sincs se beviteli mező, se űrlap, se link, se gomb, az égvilágon sehol semmi, ahol lehet írni nekik.
Az egész Faxbuk egy UX-katasztrófa. -
Jorus
nagyúr
Tegnap valamit variáltak cukibácsiék a háttérben (semmi böngésző vagy rendszerfrissítés nem volt), most így töltünk be Vivaldi böngészőben egy négy kommenttel bíró posztot (még csak nem is videó, hanem egy kép):
A két zöld csík között töltött be a tartalom és a kommentek (kínkeservesen lassan, mindig legalább egy CPU magot 100%-ra terhelve), utána mégis mi a búbánat történik, bányászunk egy kis bitcoint, vagy mi?
Nekem tegnap csinált ilyeneket, pedig azt hittem kellően erős a konfigom facebookozni.

-
Breki
veterán
Kiraktak Marketplace-ről, mert a rendszerük kereskedőnek nézett, mert egy terméket többször hirdettem. Bizonyos csoportokba új hirdetésként került fel egy eladó cuccom, így többször is bekerült a profilom alá, valószínűleg emiatt lehetett. De fellebbezni egyszer lehetett (hogy "fogyasztó" vagyok, azaz magánszemély), amit a gagyi rendszerük automatikusan elutasított, és más lehetőség nincs. A hirdetéseimhez sem férek hozzá, nem is tudtam volna törölni, ezért nyilván a rendszer ugyanazt hiszi tévesen, hogy vállalkozásként hirdettem.
Ennyi, kész, esélyed nincs fellebbezni, ticketet nyitni, e-mailt írni vagy bárkivel beszélni. Vicc ez egész.
Ez a nagy Meta 2026-ban.Én űrlapról indítanék Case-t és GDPR-re hivatkoznék.
És akkor a kapott emailen mehet a küzdés.
DE hosszú menet lesz. :-) -
NeoPampalini
senior tag
Tegnap valamit variáltak cukibácsiék a háttérben (semmi böngésző vagy rendszerfrissítés nem volt), most így töltünk be Vivaldi böngészőben egy négy kommenttel bíró posztot (még csak nem is videó, hanem egy kép):
A két zöld csík között töltött be a tartalom és a kommentek (kínkeservesen lassan, mindig legalább egy CPU magot 100%-ra terhelve), utána mégis mi a búbánat történik, bányászunk egy kis bitcoint, vagy mi?
-
arpivw81
tag
Sziasztok! Van 1 facebookprofilom. Miért van az,hogyha böngészőből lépek be akkor a hozzászólásaimat nem lehet látni az alkalmazásban? A böngészőben pedig ha megnyitom,akkor látom.
-
WhiteWalker
nagyúr
Történt valami változás a marketplacen?
Tegnap felraktam két műszaki cikket és egy nyamvadt üzenet sem jött ezzel kapcsolatban, még egy kamu profilos sem!!
Letiltották őket vagy mifene? -
Atish19
őstag
Kiraktak Marketplace-ről, mert a rendszerük kereskedőnek nézett, mert egy terméket többször hirdettem. Bizonyos csoportokba új hirdetésként került fel egy eladó cuccom, így többször is bekerült a profilom alá, valószínűleg emiatt lehetett. De fellebbezni egyszer lehetett (hogy "fogyasztó" vagyok, azaz magánszemély), amit a gagyi rendszerük automatikusan elutasított, és más lehetőség nincs. A hirdetéseimhez sem férek hozzá, nem is tudtam volna törölni, ezért nyilván a rendszer ugyanazt hiszi tévesen, hogy vállalkozásként hirdettem.
Ennyi, kész, esélyed nincs fellebbezni, ticketet nyitni, e-mailt írni vagy bárkivel beszélni. Vicc ez egész.
Ez a nagy Meta 2026-ban.Lehet én is erre a sorsra fogok jutni hamarosan. Meghirdettem egy autót aminek aztán mérsékeltem az árát. Ilyenkor mindenképpen ott marad a korábbi ár áthúzva amit én nem szerettem volna. Töröltem és meghirdettem újra. Ekkor jött a feketeleves. Hiába keres rá bárki egyszerűen nem listázza a hirdetésemet. Gondoltam akkor fizetek kiemelésért hátha majd akkor. Ez sem segített. Megvártam a kiemelés lejártát és töröltem a hirdetést. Vártam 6 teljes napot és felraktam újra. Továbbra sem listázza hiába keres rá bárki. Amennyire sikerült utána olvasnom ez egy ''shadow ban'' nevű állapot. Idővel gondolom majd foglalkoznak vele és én is megkapom a magamét többszörös hirdetésért
-
Lauda
titán
-
Ka_
tag
"Ingyenes", csak az adataiddal és használattal fizetsz érte. A jogi szabályozás pedig elég szigorú ilyen esetekben, de úgy látszik, ilyesmire nem terjed ki, ez nem fontos. Egyoldalúan lehet ítélkezni, a felhasználónak esélye sincs semmire. Szép új világ.
Amúgy nem egyszer jelentettem csalókat, scammereket, azokat is gyorsan kivizsgálta a profi rendszerük, semmi problémát nem találtak egy esetben sem.
De én, aki csak a használt dolgait akarta volna eladni, részletes leírással és fotókkal, én útban voltam a rendszernek. 
-
Viktor77
titán
Ez igaz, de ha mondjuk fizetek egy hirdetésért, amiért utána kiraknak?
Egyszerűen a FB túlnőtt egy szinten, ahol muszáj valakinek szabályozni, mert önmagát láthatóan nem képes. -
Lauda
titán
Szerintem ennek semmilyen jogi alapja nincsen, hiszen egy ingyenes szolgáltatást nyújt, amit szabadon használhat bárki saját belátása szerint.
-
Viktor77
titán
Napi 2 milliárd aktív felhasználóval üzemelő platformon gyakorlatilag képtelenség megoldani, hogy a problémáiddal élő ember foglalkozzon. Inkább morzsolódjon le az a pár százalék, a többi használja úgyis tovább.
Persze arra is van példa, hogy sikerül hosszú idő után, itt a topikban nemrég volt erről komment. Ha jól emlékszem a frei tamásnak mikor zárolták a fiókját, 8 hónapjába került visszaszerezni a kapcsolatainak (is) köszönhetően. Ebből nem nehéz következtetni, hogy kit fog érdekelni egy mezei felhasználó marketplace tiltása.Egyszerűen csak kötelezni kéne őket, hogy a felhasználók lakhelyének nagyságától függő irodát/embert/akármit működtessenek.
Nyílván itthon sokkal kevesebb probléma adódik (mivel kevesebben vagyunk) mint mondjuk amerikában.
-
Lauda
titán
Csak ez nem egyedi eset. Hosszú távon nem biztos, hogy jó leszarni azokat, akikből élnek. De ez amúgy általánosságban is igaz rengeteg mostani cégre, akik szerint egy FAQ/GYIK az oldalon az már ügyfélszolgálatnak számít. Vagy esetleg egy chatbot, aki ugyanazt mondja, ami az oldalon (FAQ) le van írva. Meta chatbotja is ugyanez. Próbálkoztam, de semmire sem mentem vele. Nem értem, erre miért nincs valami jogszabály, hogy igenis kötelező legyen valamiféle "élő" mod/admin/ügyfélszolgálatos/ticket vagy akármilyen rendszer, ahova a júzer fordulhat. Ezek az automatizált rendszerek nem elegendően, mint látható, még a Metánál sem (de valószínűleg sehol máshol sem) működnek hiba nélkül.
Napi 2 milliárd aktív felhasználóval üzemelő platformon gyakorlatilag képtelenség megoldani, hogy a problémáiddal élő ember foglalkozzon. Inkább morzsolódjon le az a pár százalék, a többi használja úgyis tovább.
Persze arra is van példa, hogy sikerül hosszú idő után, itt a topikban nemrég volt erről komment. Ha jól emlékszem a frei tamásnak mikor zárolták a fiókját, 8 hónapjába került visszaszerezni a kapcsolatainak (is) köszönhetően. Ebből nem nehéz következtetni, hogy kit fog érdekelni egy mezei felhasználó marketplace tiltása. -
Ka_
tag
Csak ez nem egyedi eset. Hosszú távon nem biztos, hogy jó leszarni azokat, akikből élnek. De ez amúgy általánosságban is igaz rengeteg mostani cégre, akik szerint egy FAQ/GYIK az oldalon az már ügyfélszolgálatnak számít. Vagy esetleg egy chatbot, aki ugyanazt mondja, ami az oldalon (FAQ) le van írva. Meta chatbotja is ugyanez. Próbálkoztam, de semmire sem mentem vele. Nem értem, erre miért nincs valami jogszabály, hogy igenis kötelező legyen valamiféle "élő" mod/admin/ügyfélszolgálatos/ticket vagy akármilyen rendszer, ahova a júzer fordulhat. Ezek az automatizált rendszerek nem elegendően, mint látható, még a Metánál sem (de valószínűleg sehol máshol sem) működnek hiba nélkül.
-
Lauda
titán
Ez a nagy Meta 2026-ban.Túl nagyra és megkerülhetetlenre nőtt már ahhoz a meta, hogy bárkit is érdekeljen a felhasználó problémája.
-
Ka_
tag
Ez a nagy Meta 2026-ban. -
AssAssynn
addikt
A profilomon magától megváltozott a lakhelyem (mint település).
Ha jól rémlik korábban ki sem volt töltve ez a mező, de nem is ez a lényeg, hanem hogy beírásra került oda egy konkrét településnév. Teljesen magától. Hogy lehet ez?
Ráadásul a megosztásaimból folyamatosan tűnnek el a tartalmak, még a youtube linkek is, amik a youtubeon még simán fent vannak.Mi okozza ezt?
-
Gedeon31
addikt
-
Lauda
titán
-
Gedeon31
addikt
Sziasztok!
Mitől lehet ,hogy akik nem ismerőseim és nézem az oldalukat nem jelenik meg az üzenet küldés lehetősége?
-
HookR
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi néhány napban mintha komikusan rövidre vették volna a kezdőképernyőn a hírfolyam frissülési idejét. Legalábbis PC-n, FF-ot használva 1-2 oldalnál tovább ritkán jutok, mert ha rábökök pl. a 6 Reels-videó egyikére (2 percnél nem hosszabbak), annak bezárása után máris új leosztást ad. Esélyem sincs a 6-os csoportból második-harmadik Reels-videót, vagy a korábban képernyőn lévő másik bejegyzést megnézni...
Már a korábbi ~15 percenkénti is agresszív volt, de ez a mostani rövidebb teljesen abszurd.
Ez is új fejlesztés, más is tapasztalja?
Esetleg ki lehet valahol kapcsolni, hogy én frissítsem manuálisan akkor, amikor nekem tetszik?
Ha a doomscrollingról akarnak leszoktatni, akkor jó úton haladnak. -
Beni2360
félisten
-
Lauda
titán
Nálatok is van olyan bug, hogy az írásotokra adott reakciók nem látszódnak sem az online, se a mobilos appban? Kapom az értesítést, hogy valaki reagált az irományomra, megnézem és sehol semmi.
Páromnál jelzi, hogy reakció érkezett, viszont a reakció nincs ott. Napok óta ilyen. Iphone. Nálam nincs vele gond (s23).
-
markknight
nagyúr
Nálatok is van olyan bug, hogy az írásotokra adott reakciók nem látszódnak sem az online, se a mobilos appban? Kapom az értesítést, hogy valaki reagált az irományomra, megnézem és sehol semmi.
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
Nem lehet visszaállítani, de nekem a napokban visszakerült oda, ahol korábban volt.
-
Beni2360
félisten
-
zeon.hu
nagyúr
Legutóbbi frissítéssel érkezett, egyelőre rövid keresés után nem látok lehetőséget rá.
-
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Már a második androidos készüléken a face oldali felső menü sáv alulra költözött és nem találom hogyan tudom vissza állítani a menü sávot. Segítene valaki és leirná hol tudom vissza állítani?

-
Breki
veterán
Szia
Mi lenne a 4. védelem? Mostanában állandóan fel akarják törni a facebookot, sikertelenül, de jobb lenne még +1 védelem
KösziFacebook Advancee Protection
De úgy olvasom nem mindenkinél bekapcsolható:
Facebook Advanced Protection (formerly known as Facebook Protect) is a mandatory security program for high-profile accounts, such as public figures, politicians, and those managing large Pages. It forces strict security measures—like Two-Factor Authentication (2FA)—and monitors for hacking threats. [1, 2, 3, 4]Key FeaturesMandatory 2FA: You are required to secure your login with an authenticator app, hardware security key, or SMS.Enhanced Monitoring: Facebook continuously scans for suspicious sign-in attempts targeting your profile and associated Pages. [1, 2, 3]Managing the ProgramWhy am I enrolled? Your account may have been flagged for requiring extra security due to a large audience size, or because you hold an active Meta Verified subscription.Avoiding a Lockout: If you receive a prompt to enable Advanced Protection, act on it immediately. Ignoring the setup instructions by the stated deadline can result in being locked out of your account until the security checks are completed.Opting Out: If you were enrolled automatically because of a Meta Verified subscription, you must cancel your subscription via the Apple App Store or Google Play Store to unenroll. [1, 2, 3, 4]To check your eligibility and review your current security settings, visit the Facebook Help Center. [1, 2]Hogyan lehet bekapcsolni a Speciális védelem funkciót a Facebookon?Tudjuk, hogy bizonyos közszereplők fiókjai támadások céltáblájává válhatnak a közösségi felületeken, köztük a Facebookon is. A nagyobb veszélynek kitett fiókok ...
FacebookHow to enable Advanced Protection on Facebook | Facebook Help CenterWe know that certain people in the public eye can become a target for account compromise attempts on social media platforms, including Facebook. Accounts that f...
FacebookMy account now requires Facebook advanced protections. What is the ...The_Bums_Rush. • 2y ago. Facebook's automated system may have flagged your account as being vulnerable (to hacking) and forced the ' -
animatrix11
őstag
Ezt csak most olvasom, de hasznos lehet.
Talán írtam itt is erről korábban hosszabban
1. Most már sessionokat lopnak sajnos, ez azt jelenti, hogy .adott böngészőt telefont úgy látják mintha te léptél volna be. Ezért nincs gyanús jel belépésnek nyoma, úgy látod mintha te léptél volna be.
Egy ajánlott lehetőség ilyenkor van, hogy mindenkit akár magadat is kirakatsz az adott böngészőn, telefonon kívül amelyiken ezt beállítod.
Jelszó biztonság műveletközpontban, ha jól emlékszem.
2. Ilyen esetekben a 2FA nem ér szinte semmit max lassítja vagy kapsz róla esetleg értesítést.
3. Lehet az is, hogy amit kapsz értesítést és hasznosnak tűnik pont az a támadás és pont így jutnak be és lopják a sessiont, nagyon kell figyelni.
Ajánlott általában nem kattintani az ilyen levelekben lévő linkre, esetleg kivéve ha biztos vagy benne, hogy hivatalos és azt kérdezik te akartál-e belépni.
De akkor ez valószínűleg nem csak levélben jön, hanem Facebook-on is feljön a popup.
4. Még van egy védelem a 2FA-n kívül ezt én is pár napja állítottam be, de ha jól tudom ezt nem mindenkinek ajánlja fel.
Mondanám, hogy rakok fel róla képet, de azon a nevem is rajta van, ha szükséges megpróbálom körbeírni pontosabban mi ez. Lényeg, ha ez be van állítva elvileg még a "FA-t feltörve megkerülve se jutnak be.Szia
Mi lenne a 4. védelem? Mostanában állandóan fel akarják törni a facebookot, sikertelenül, de jobb lenne még +1 védelem
Köszi -
Aryan
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek és nekem is az androidos facebook alkalmazásban a navigációs sáv alulra került valamiért. Vissza lehet varázsolni felülre? Nem találtam meg sehol a beállításokban ezt.
-
Breki
veterán
Sziasztok, ma a semmiből a FB azzal fogadott, hogy úgy érzékelték, feltörték a fiókom, így zárolva lett, amíg nem igazolom a dolgokat. Nos, végigmentem a folyamaton, oké minden, de visszanézve én nem látok semmit, hogy beléptek volna, amúgy is véde 2FA a fiókot. Az utóbbi pár napban szintén ezt írta nekem 1-2 ismerősöm, hogy így jártak. Ez megint valami téves FB riasztás vagy mi a fene? Tapasztalt itt ilyet vki? Jelszót azért változtattam a biztonság kedvéért, de szerintem 99% hogy téves riasztás volt.
Ezt csak most olvasom, de hasznos lehet.
Talán írtam itt is erről korábban hosszabban
1. Most már sessionokat lopnak sajnos, ez azt jelenti, hogy .adott böngészőt telefont úgy látják mintha te léptél volna be. Ezért nincs gyanús jel belépésnek nyoma, úgy látod mintha te léptél volna be.
Egy ajánlott lehetőség ilyenkor van, hogy mindenkit akár magadat is kirakatsz az adott böngészőn, telefonon kívül amelyiken ezt beállítod.
Jelszó biztonság műveletközpontban, ha jól emlékszem.
2. Ilyen esetekben a 2FA nem ér szinte semmit max lassítja vagy kapsz róla esetleg értesítést.
3. Lehet az is, hogy amit kapsz értesítést és hasznosnak tűnik pont az a támadás és pont így jutnak be és lopják a sessiont, nagyon kell figyelni.
Ajánlott általában nem kattintani az ilyen levelekben lévő linkre, esetleg kivéve ha biztos vagy benne, hogy hivatalos és azt kérdezik te akartál-e belépni.
De akkor ez valószínűleg nem csak levélben jön, hanem Facebook-on is feljön a popup.
4. Még van egy védelem a 2FA-n kívül ezt én is pár napja állítottam be, de ha jól tudom ezt nem mindenkinek ajánlja fel.
Mondanám, hogy rakok fel róla képet, de azon a nevem is rajta van, ha szükséges megpróbálom körbeírni pontosabban mi ez. Lényeg, ha ez be van állítva elvileg még a "FA-t feltörve megkerülve se jutnak be. -
krizmo_
Topikgazda
Sziasztok, nem lehet valahogy beállítani, hogy a FB gépen, böngészőn keresztül jobb oldalt azokat a személyeket mutassa a zöld pöttyel akikkel a legtöbbet írok, chatelek? Eddig így volt, de az utóbbi 1-2 hét óta össze vissza régi tagokat jelenít meg a listán, sőt olyanokat is, akik nem is ismerősök, akikkel írok, meg sehol sincsenek... Köszi.
Üdv,
Sajnos nem lehet beállítani vagy rögzíteni a jobb oldali sáv sorrendjét.
-
animatrix11
őstag
-
Lauda
titán
Sziasztok
Nem találtam külön tipokot a marketplacenek, rendszeresen hirdetek ott, mostanában viszont az apple hirdetéseimet letiltja, árok pl repedt ipadeket olcsón (legolcsóbb 3-5k) illetve iphone se 2016 10k, és ezekket a szutyok meta letiltja, mert nem felel meg a szabályzatnak, hamísítvány stb, ez ellen lehet valamit tenni azon kívül, hogy fellebezek?
Köszi
Kb mindegy mit csinálsz, max letiltanak a marketplaceről is.
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Nem találtam külön tipokot a marketplacenek, rendszeresen hirdetek ott, mostanában viszont az apple hirdetéseimet letiltja, árok pl repedt ipadeket olcsón (legolcsóbb 3-5k) illetve iphone se 2016 10k, és ezekket a szutyok meta letiltja, mert nem felel meg a szabályzatnak, hamísítvány stb, ez ellen lehet valamit tenni azon kívül, hogy fellebezek?
Köszi
-
junior11
veterán
Sziasztok, nem lehet valahogy beállítani, hogy a FB gépen, böngészőn keresztül jobb oldalt azokat a személyeket mutassa a zöld pöttyel akikkel a legtöbbet írok, chatelek? Eddig így volt, de az utóbbi 1-2 hét óta össze vissza régi tagokat jelenít meg a listán, sőt olyanokat is, akik nem is ismerősök, akikkel írok, meg sehol sincsenek... Köszi.
-
Jorus
nagyúr
Szaisztok!
Androidon (16) a Messengernél egy ideje, ha hosszabb üzenetet írok, a billentyűzet "alá" csúszik az ablak, amibe írok és nem látom a szöveget, illetve az elküdl gombot sem (csak ha lecsukom a billentyűzetet. Ha válaszolok egy szövegre alapból így indul. Valakinek van ötelte, hogy javítahtó ez a probléma, vagy majd frissíül valami és jobb lesz?
Már üzenetküldő alkalmazásnál nincs ilyen problémám.Ez iOS-en is jelen levő probléma sajnos..
-
Cartmenn
aktív tag
Szaisztok!
Androidon (16) a Messengernél egy ideje, ha hosszabb üzenetet írok, a billentyűzet "alá" csúszik az ablak, amibe írok és nem látom a szöveget, illetve az elküdl gombot sem (csak ha lecsukom a billentyűzetet. Ha válaszolok egy szövegre alapból így indul. Valakinek van ötelte, hogy javítahtó ez a probléma, vagy majd frissíül valami és jobb lesz?
Már üzenetküldő alkalmazásnál nincs ilyen problémám.Én telón a sima face appot vagy a face lite-ot használom (android 16) a lite-on pont ez van (normál appban ez nincs szerencsére) az üzeneteknél ,gondolom a legutóbbi frissítés óta ---majd kijavítják gondolom
-
t72killer
titán
Posztra mutató direkt linket szeretnék megosztani mindenféle tracking-adatgyűjtős baromság nélkül/fene se tudja, mi van a FB által generált random karaktersorban (pfbid...). Eddig ezt úgy csináltam, hogy a poszt jobb felső sarkában találhtó három pöttyöcskére klikk, beágyazás, programkód kérés: ott megvolt a facebook.com/userID/poszt száma formátum.
De most a "kód kérés" rész nem műkszik, se chrome-ból, se edge-ből. Más megoldás esetleg? -
Winnie The P
őstag
-
citkar
addikt
-
krizmo_
Topikgazda
Hali!
Ma jött egy frissítés android vonalon, és eltünt a három vonalas menü ikon. Hogy lehet visszavarázsolni?Üdv,
Sehogy.
-
Dan-szan
senior tag
Szaisztok!
Már üzenetküldő alkalmazásnál nincs ilyen problémám.Szia,
fentebb #37394 írtam én is erről a jelenségről, kérlek ha lesz valami megoldás oszd meg velem is. Már többször jeleztem a Messengeren is , de eddig még semmi

-
citkar
addikt
Szaisztok!
Már üzenetküldő alkalmazásnál nincs ilyen problémám. -
Winnie The P
őstag
Hali!
Ma jött egy frissítés android vonalon, és eltünt a három vonalas menü ikon. Hogy lehet visszavarázsolni? -
AssAssynn
addikt
Egy időben megosztottam a facebookomon néhány youtube videót. Ezek eddig mind látszódtak a profilomra kattintva. Most viszont ezeknek a megosztásoknak egy része eltűnt. Rákeresve, a youtube csatornáról nem lettek letörölve ezek a videók. És én sem töröltem ki a korábbi megosztásaimat. Valamint semmilyen értesítést sem kaptam erről a facebooktól. Hogy történhetett ez?
-
TigerCat
nagyúr
Helló!
Nem tudjátok mit kellene beállítanom, hogy a Facebook ne léptessen ki a böngészőből, amikor megnyitom a Safariból dokkra rögzített Messenger-t?
Asztali gép: macOS + Safari böngésző -
Viktor77
titán
Most mi ez az új agymenés, hogy ha nézek egy külföldi postot FB-on, az alatta lévő hsz-eket lefordítja magyarra?
Nem állítottam semmit, hol lehet kikapcsolni? -
junior11
veterán
-
Bferibörs
addikt
-
ledgeri
nagyúr
-
junior11
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Sziasztok, ma a semmiből a FB azzal fogadott, hogy úgy érzékelték, feltörték a fiókom, így zárolva lett, amíg nem igazolom a dolgokat. Nos, végigmentem a folyamaton, oké minden, de visszanézve én nem látok semmit, hogy beléptek volna, amúgy is véde 2FA a fiókot. Az utóbbi pár napban szintén ezt írta nekem 1-2 ismerősöm, hogy így jártak. Ez megint valami téves FB riasztás vagy mi a fene? Tapasztalt itt ilyet vki? Jelszót azért változtattam a biztonság kedvéért, de szerintem 99% hogy téves riasztás volt.
Milyen 2fa az a 2fa?
Új hozzászólás Aktív témák
-
37517 - 37401
37517 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Facebook és Messenger
- (kiemelt téma)
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Samsung 9100 PRO 2TB Gen5 14700-13400MB/s Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Ilyenkor még az se számít, hogy megy a sorozata

Ez a nagy Meta 2026-ban.

FacebookHow to enable Advanced Protection on Facebook | Facebook Help CenterWe know that certain people in the public eye can become a target for account compromise attempts on social media platforms, including Facebook. Accounts that f...