Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz Kornel #141095 üzenetére
12-es nullaszáz, hihihi, hahaha, freude am fahren, hogyne
ebbe beül még egy-két ember, esetleg csomagok is vannak, nem lesz ezzel előzés... nem a 105 döglött póni a gond, hanem hogy még nyomaték sincs hozzá, súly viszont akad gazdagon. meg szép dolog a 196km/h végsebesség (nem is kell annál több), csak ne 5km alatt érje el.
de hát béjemvé, azzal lehet mutatni a fukkot (kinek, a többi önmegvalósítónak a dizsi előtt?) kínai gumin, ötezeré' tankolva. ez egy tisztességes nyugdíjasautó, nem több. kint a helyén kezelve erre is veszik, meg anyának a klambókat eldobni oviba-isibe. "rendes" autónak minimum 18d vagy 20i, azok már talán bmw-hez méltóan tudnak mozogni...1M-ért meg tényleg lehet venni fain g astrát, rendes motorral, rendes üléssel és jó felszereltséggel.
de ennyi pénzért elég széles a skála, amivel lehet jót autózni* és még utazni is vele, mondjuk mindegyik öreg lesz és költősebb egy full racionálisabb autónál.*normális futómű, legalább 130 ló, előzni is lehet vele.
-
Integrale
veterán
válasz Kornel #141093 üzenetére
Elég előzéshez is, FL utáni 316-ot vezettem többször hosszabb távon, az 1.8-as bő 1 másodperccel jobban gyorsul, nekem hétköznapokra bőven elegendő lenne, hasonlóan megy mint az 1.4-es 145, aztán van köztük 70 kiló, viszont másképp adja elő magát.
Szerintem élhető."Bad reklám is reklám too"
-
Kornel
veterán
válasz diegho #141091 üzenetére
Oda még talán.
De egy előzésnél mi lesz?
Plusz ugye az extrák. Mármint a hiánya.
Én úgy kerestem autót, hogy minimum digitális klíma, 4 elektromos ablak, tempomat, ulesfutes, kartamasz, kényelmes ülés, plusz ugye el is férjek.
Ezekből biztos nem adnék alább, amit még mindenképp megcsinálok, az a komfort elektronika, a DRL, és talán egy 7 colos androidos fejegyseg, első hátsó kamerával 😉[ Szerkesztve ]
-
Satan_Claus
őstag
Üdv, a sógoromnak vittem haza tavaly egy Lancert Németországból, kint élek. Most kaptam egy levelet egy visszahívási akcióról, hogy cserélnék benne az utasoldali légzsák patronját. Ilyenkor mi a teendő? Otthon is kicserélik, ha bejelentkezik?
Védd az állatokat! Egyél embert.
-
diegho
nagyúr
Nocsak mit találtam: [link]
-
spiky03
veterán
válasz Mike81 #141080 üzenetére
Igen erre én is gondoltam.
15-én voltak ott apósok és akkor mondták, hogy már nincs meg.Én is mondtam a csávónak, hogy ezeket a képeket már láttam ennél a hirdetésnél, erre azt mondja, hogy kizárt. Nem mondtam neki, hogy napi szinten néztem az i30 hirdetéseket és le is mentettem a linkeket, amik tetszettek.
Annyi változás van, hogy most az ÚJ MODELL szerepel a hirdetés címében, az eddig nem volt.Igaz alvázszámot lehet kérni, lehet, hogy kérek és lekérem az adatait. Gondolom abból csak kijön az is ha 2 hete valaki megvette, nem?
De mondta, hogy szerdán lesz egy fekete is 74 ezer km-el, csak az most van tisztításon.
Nah mindegy még várok, hátha felbukkan valami jó vétel még a következő 2 hétben.
De ugye ez Murphy, amikor nem volt pénz akkor volt bőven kocsi, most meg lenne pénz de nincs kocsi.
Pedig tetszene a verda, alufelni, digit klíma, multikormány, szervó, ezüst szín. Egyedül középső kartámaszt kellene bele vennem, mert az nincs, amit szeretnék.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
válasz #94529552 #141077 üzenetére
Hát igen, ez az, hogy nem tudom.
Mert a képek az tuti, hogy a régebbi hirdetésből valók.
Ha a videót is megnézed ott látni rajta, hogy nyár van, ha meg most hozták a héten akkor, hogy csináltak ilyen napsütéses időben videót.Mindegy, akkor még várok, van még 2 hetem a vásárlással. Remélem addig lesz valami jó vétel...
-
diegho
nagyúr
Ezek mennyire megbízhatóak? Mennyire drága őket fenntartani egy hasonló korú G Astra, Focus, Golf IV-hez képest?
-
roberto211
őstag
válasz BUZZLGHTYR #141073 üzenetére
500ert már van esély hogy kifogsz egy jó példányt tehát hajrá, ,
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
BigBlackDog
veterán
válasz szőröscica #141045 üzenetére
Na jó, most megleptél, erre a vonalra nem gondoltam. Egyébként emberi mércével el is tartható egy ilyen jószág?
Mondid volt, vagy csak kerestél olyat?
-
nagyúr
-
Kornel
veterán
válasz BUZZLGHTYR #141067 üzenetére
Ha nem fog rohadni annyiért, és a motor jó, akkor vegyes.
Ha bármelyik is kétséges, inkább a vételárat noveld, mintsem kaszniztasd majd, vagy motorgeneralra locsold majd a pénzt számolatlanul. -
BUZZLGHTYR
senior tag
opel vectra b (benzines,98-as évjárattól felfele nézelődök)-ről vélemények?
max. 400k[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz spiky03 #140997 üzenetére
Nah felhívtam a kereskedést, és mondtam, hogy ugyan ezekkel a képekkel volt egy másik kocsi is, amit a múltkor kinéztünk csak elvitték, amikorra odaértünk. Erre azt mondja a csávó, hogy az kizárt. Pedig nem mert mivel napi szinten néztem a hirdetéseket meg le is mentettem magamnak a lehetséges autók linkjét, így emlékeztem rá.
Kérdeztem, hogy bevizsgáltatni lehet-e, mondta, hogy igen de hozzájuk bevizsgálva kerülnek az autók.De nektek is gyanús nem, hogy ugyan azokkal a képekkel, videóval van fent az autó?
Szerintetek van értelme megnézni? Mert árban pont ennyire gondoltunk, meg kinézetre sem rossz, meg ah kell van hozzá téli gumi is acélfelniin.
Köszönöm a tanácsokat.
-
w333
félisten
válasz Tsebacsi #141057 üzenetére
Annyiért lassan ilyen fullos űrhajót is kapsz !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Mondjuk 4 millióért már vannak i40 kombi Hyundai-ok is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
w333
félisten
válasz lenko #141055 üzenetére
Ez egyértelmű ... csak kérdés hogy kinek mire van szüksége, barátom taxizásra hozta így neki bőségesen elég a Comfortline felszeleltség
Bár ha azt nézzük pl. én sem adnék ki egy fullosabb Passat -ért 5M -t hiába kevesebb a km. ugyan úgy benne van a rizikófaktor hogy valami sz*rba nyúlsz bele, ebben az esetben pedig még marad 2M Ft a zsebedben !
-
w333
félisten
válasz zoo8800 #141052 üzenetére
Ami kintről jön haza és kereskedőnél veszed meg az a 3M itthon 4M lesz, és mivel egy féreglyukon jön keresztül vele így mindjárt -100e km !
(#141053) lenko
Mit jelent az hogy normális ? mert amit a barátom vásárolt az egy vezetett szervizkönyves autó és kint le lett informálva róla minden, kívül belül olyan mint egy új autó (valószínűleg pályán használták) ha nem nézed a km. óra állását akkor azt mondanád hogy van benne 100 ezer !
Tökéletesen működik, itthon is át lett vizsgálva és semmi baja nincs
Szerk.
Kérdés hogy kinek mi ... Golf ugye olcsóbb kategória, kisebb autó + pályán hangosabb is, fűtőműben is valamivel gyengusabb !
[ Szerkesztve ]
-
lenko
aktív tag
5M alatt nincs normális 3éves Passat, ha kintről jön, ha nem, egyébként nem egy nagy eresztés a Passat, pedig faternak fullos van, R-line ülések, adaptív futómű, F1 váltó stb. egyedül a dynaudio hangrendszer tetszik, de vezetési élményre nem nyújt nagyon többet mint a golf.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
w333
félisten
válasz Tsebacsi #141046 üzenetére
Ennyiért biztosan nem vennék Golfot ... taxis barátom mindennel együtt 3M -ba van neki a Passat VII (2.0 CR TDi) ami szerintem sokkal jobb vétel !
Oké 1 évvel öregebb és van benne 220 méter (Comforline az is) !
Illetve természetesen manuális váltó ... különben automatát keresel ?
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz BigBlackDog #141041 üzenetére
Egy szép E39-es jó lehet neked, benzinesből talán találsz is 300k alatt futottat. Ha nem rohad, és nem eszi az olajat, nagyon nagy gond nem lehet vele. Rettentő komfortos, megjártam vele Katalóniát egyszer, Dél-Spanyolországot kétszer, és több síelést is. Csendes, nagyon jó útfekvésű autó.
Szerintem ha egyszer volt ilyened, nem nagyon akarsz utána másfajta autót. Én sem véletlenül hagytam ott a 130 ezret futott, fullos 2.5T Mondeot.
-
tresh
veterán
válasz focvis #141043 üzenetére
Persze hogy az, alap ott is hirdeti nem az a baj. Hanem hogy ilyen hülye nem lehet senki de tényleg. Logikusan megveszek egy új tgk-t céges autónak nem azért veszem meg hogy évi 20-ezret menjek vele..Ahhoz hogy kitermelje a belefektetett összeget használni kell, így lazán beleugrik 3 év alatt 120-140k alap esetben (és most keveset írtam). Tehát egy kis fejszámolás után rögtön kiderül hogy ezek a behozott tgk-k mind tekertek
-
tresh
veterán
válasz B-L-A-C-K #141040 üzenetére
Na igen! Ezen mosolyogtam én is Komolyan mit várt kint 3 év vagy 120k km után lerúgják és jön az új. Néha akad egy két kulcsos autó ennyi km-rel mert azokat csak akkor használják amikor a másikok szervizbe vannak de az 100-ból egy. A többit mind felvásárolják a török nepperek aztán visszatekerve eladják őket. A sok tehetséges itthon meg ugrik rá mint veréb a tehénszarra
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Létezik olyan jármű, ami hozza komfort, menetzaj, kényelem terén -pályázásnál- egy S60/V70/S80 szintjét, tartósság szempontjából is hasonló, mint a Volvo 2.4-es szívója, viszont kapni is itthon belőle 2-2.5m Hufig normális, max. 15 éves, nem leharcolt, 300e km futásteljesítmény alatti példányt? Nagy hátsó tér nem is kéne, legtöbbször két személyre lenne úgyis berendezve...
Nem tudom eldönteni, hogy csak nekem nőttek meg az elvárásaim, vagy ennyivel drágult a használtautó kínálat, vagy szimplán változott csak az összetétel, de mintha 5-10 évvel korábban nem álltunk volna ennyire rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
még mindig hülyék az emberek... céges autó 69 ezerrel franciából de nálunk nem tekernek órát
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz Luck Dragon #141030 üzenetére
JTD-kkel nem nagyon szokott gond lenni
elegge megbizhato motornak szamit az elmult lassan 20 evbol, amiota gyartjak
1997-ben jelent meg
ez az elso kozosnyomocsoves, "common rail" dizelmotortöbb drón kell ;P
-
diegho
nagyúr
válasz Luck Dragon #141033 üzenetére
Nekem dízel nem kell, azokat meg se néztem.
-
SimS
senior tag
Hallo
A minap az alábbi érdekességgel találkoztam itt, a hanyatló nyugaton, gondoltam megosztom veletek. Óratekergetés a témakör.
Adott ez a hirdetés - ha időközben lekerülne, egy ez 2014.03-beli metálkék Giulietta, 1.4T 170ps, Distinctive, bőr ülések és xenon, 14.9k helyi valutáért. Itt 88.5e km szerepel benne. Nagyjából egy hónapja láttam a hirdetését.
A minap jártam a kereskedés fele és még kinn volt (élőben is szép), de hogy-hogynem, már csak 59e km volt a tábláján.p.s.: nem flame-nek szánom, csupán kis színesnek
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can BattleTag: hamboo#1540
-
-
diegho
nagyúr
[link] ez pl jó is lenne.
-
-
-
LógaGéza
veterán
válasz diegho #141022 üzenetére
Én is most Stilokat nézegetek, csak pl a 140 lovas dízelből 1db eladó van...
Amúgy külföldről nem tudom mennyire éri meg behozni, ha jól számoltam olyan 250e körül áll meg csak a bepapírozás, ergo olyan 1500EUR környékén kéne behozni mindennel együtt, hogy megérje."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
diegho
nagyúr
válasz Luck Dragon #141024 üzenetére
Kintről egy Multiwagon formájában nekem lehet tökéletes lenne.
-
-
diegho
nagyúr
válasz Kornel #141021 üzenetére
Nem láttam az autót, de azt mondja szinte újszerű állapotban van, egy ügyvéd feleségé volt, magánszemélytől vette. 1.2-re volt felrakva.
A Fiat Stilo mennyire problémás autó? Páromnak az a kedvence, van is az ismerősi körben 4-5 és mindenki szereti, lehet csak kifogták, vagy tényleg kevésbé olaszos, mint általában a többi? A stabpálca éves fogyásról tudok.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
Normális Mazda 6 -okat milyen árban érdemes figyelni?
Rohadáson kívül mivel kell óvatosnak lenni?
Melyik benzines motor az ajánlott...? -
roberto211
őstag
válasz rbalint88 #141000 üzenetére
A swift ára inkább feljebb ment. . Kint 800-900 euró alatt nem kap az ember normális régi swiftet mindezt úgy h régen olyat lehetett venni 400eurokert mint az új. .
Itthon még 1.0-1.3gs 00 körüli 350 alatt nem is érdemes nézni. .
Én csak pislogtam h nem h le inkább felment az ára ..
HAX: focus I,g astra 1.4-1.8, golf iv 1.6, 7gen kuvik, esetleg ha találsz akkor Mazda 6 ..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
törölt tag
Hát, igen, az tényleg durva váltás lenne, aztán ha nincs szerencséje akkor jó nagy roller lehet belőle. A kötelező vezérlés, összes szűrő, összes olaj és még az esetleges + hibákra is jóval többet kell számolni, mint a G Astránál. Amúgy szép darab, de nem városi használatra, és kár hogy automata.
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz diegho #141009 üzenetére
Pontosan Golf IV méret, azonos padlólemez. Motor rendben van, átlagnál éhesebb, nincs benne nagy menés, de megbízhatóbbak közé tartozik, Váltó szegecse tud szakadni itt is, csavarra szokták cserélni (bár valószínű javítva lehetett már a km-ből ítélve).
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Ezek a Leon-ok belül kb golf IV méretűek?
-
w333
félisten
-
molnarpeter
nagyúr
-
HAX
tag
válasz BigBlackDog #141001 üzenetére
Te gondoltad jól BigBlackDog köszönöm a tippet ránézek majd ezekre is.
rbalint88
Nem szeretnék többet várni most meg van rá a lehetőség de köszönöm a tanácsot.
-
BigBlackDog
veterán
Szerintem még az alábbiakat lehet érdemes (többek között) megvizslatni: Focus, Civic (7gen), Seat Leon/Toledo, VW Golf (ha találsz belőle egy nem túlárazott és normális állapotú példányt).
(#141000) rbalint88: Akkor lehet, hogy rosszul fogtam fel a dolgot, én 600-700e Huf + a Suzuki árát gondoltam csak a kocsira szánni és ezen felül még lenne keret az én értelmezésem szerint az átírásra, illetve a kezdeti szervizköltségekre is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest