Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Új hozzászólás Aktív témák
-
gazee
tag
Sziasztok!
Tcom-os vagyok
VoLTE felirat nincs...akkor hívás sem az? -
Zsombe
senior tag
4G elég a VoLTE-hez nem?
De lehet rosszul tudom.Az első screenshoton lévő menüben állítottam be, az utóbbi screenshoton lévő menüt hogy lehet elővarázsolni?
Ország középső része, Bp és agglomeráció.Akkor majd egyszer csinálok egy tesztet repülő üzemmódban, hogy csak WiFi legyen bekapcsolva és úgy tudok-e hívást indítani.
-
tomp
félisten
4G only-n VoLTE?
Itt állíítottad be vagy itt ?
Az igazi 4G only-t az utóbbi menüben lehet csak beállítani de akkor nem lesz VoLTE mert nem lesz IMS regisztráció.
Amúgy véletlenül nem az ország keleti részén tapasztalod?OP13-on és 12, 11, 10-en nincs Yettel VoWiFi. Hiába hozod elő a kapcsolót valójában nem fog menni. Tedd repülő módba, kapcsold be a wifit és próbálj telefonálni. Nem fog menni.
A "HD" jelzés csak azt jelenti, hogy legalább AMR-WB a kodek. Maximum EVS ami jelenleg a hanghívás csúcsa. -
Zsombe
senior tag
Valóban nem oldotta meg a problémát.

Ami viszont érdekes, hogy meglett a (rész)megoldás: Ha csak 4G only módba állítom a telefont, akkor nem dobálja el a VoLTE hívásokat cellaváltások alkalmával. Tehát valami 4G/5G handover hiba lesz szerintem, de lehet tévedek.
Ez vajon Yettel hiba, vagy kellene egy hálózati beállítás visszaállítása a telefonomon?Illetve a VoWiFi tényleg nem megy OP13 + Yettel kombóval? Mert nekem be van állítva és hívás közben a számláló mellett meg is jelenik a HD jel.
-
sinick
senior tag
Szia! Köszi! Nem kísérleteztem... még aznap az egyik MM-ba felrakattam rá egy rágyártott "üveghatású" fóliát. Remélem beválik!
Annyi szépséghibája van, hogy a gép az egyik oldalon picit sorjásan vágott. Hibás volt a gép. Még ott megreklamáltam, jegyzőkönyveztük és értesítenek, ha javítják a gépet és díjmentesen kicserélik. (Az lett volna a B-terv, hogy leveszik és tesznek fel sima műanyagot, de ezt nem akartam.) -
McLaca
őstag
Ami nem lóg rá a szélére, az biztosan fel fog válni. Én próbálkoztam már üveggel, ami íves volt, de nem volt a teljes felülete ragasztós (csak az ujjlemonyat olvasónál, amivel szánalmasan nézett ki), és nem is működött normálisan az ujjlenyomat, szóval ment a kukába. A Nillkinnek volt olyan fóliája, ami üvegszerű, de mégis fólia (kb. mint a gyári), de már nem kapni. Gyártónál semmi. Elég mostohán kezeli a gyártó a saját telefonja kijelzővédelmét.
Az UV ragasztósok elvileg jók, de macerás felrakni és veszélyezteti a portokat, hangszórót.
Emiatt jelenleg nálam most semmi nincs az üvegen hónapok óta, de Alin láttam SmartDevil márkájút, az ígéretesnek tűnhet (nem az 1500 Ft-os kategória), lehet, kipróbálom. Van belőle kétféle, az egyik UV-s de nem folyékony a ragasztó, hanem fóliára van applikálva az is. -
tomp
félisten
Ez csak a felhasználói internethez vannak.
A VoLTE egy teljesen különálló apn-el megy ami amúgy rejtett.
Megszakadáskor véletlenül nem 2G-re megy le a telefon? VoLTE-ről nem lehet GSM hívásra menni.
Le kell tiltani a 2G hálózatot.
Amúgy a VoLTE magas prioritással megy a hálózaton. Azaz mikor már olyan gyenge a jelszint, hogy az internet megáll, a VoLTE hívás még menni fog.
Sőt egy hatalmas tömegrendezvény(pl augusztus 20) esetén ha már teljesen leterhelt a 4G és nincs neted akkor csak el kell indítani egy VoLTE hívást(pl ügyfélszolgálatot felhívod) és máris menni fog az internet.
-
Zsombe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Az APN típusa mező lenne igazán érdekes számomra.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Aki Yettel kártyával használja a készüléket meg tudná adni, hogy pontosan milyen értékek vannak megadva az internet APN-nél? Fontos lenne minden mező, különösen az APN típusa mezőbe mik és hogyan vannak írva.
Nagyon köszönöm!
-
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Oneplus 13 telefon és üvegfólia téma...
Rendeltünk valami 3 darabos temus ívelt üveg szettet, ami alapjában véve nem lenne rossz, ujjlenyomat is működik, csak az ívelt kijelző miatt nagyon pontosan kell tudni felrakni a telefonra, mert az ívnek a helyén kell lennie. Második üveget sikerült is jól felrakni, de úgy érzem, hogy gyenge, tuti el fog válni. (Meg ahogy ebben a topikban olvasom, az íves egy átok, mindig el fog válni.)
Kérdéseim:
1. Ezzel az üveggel van valakinek tapasztalata? Katt IDE
2. Esetleg van olyan üveg, ami kb. 1,5 mm-rel kisebb oldalanként, így nincs íve?
3. Mediamarkt-os gépi fólia? Talán két fajta gépi van, elsősorban ütésvédelem kéne és nem karc (ezért vagyok inkább üvegpárti).Köszi, sinick
-
kano
nagyúr
válasz
Graphics
üzenetére
Most nálam van egy 13R. Én is gondolkodom a 13-on, de igazából nem ér annyit szerintem. Jobb a kamera, de igazából nekem semmi előnye nem lenne több. Te miért váltasz? Van valami nyomós ok? Igazából nekem a 12R is tökéletes, csak e-sim kellene bele. De talán a kamera előrelépés a 12R -> 13R viszonylatban és persze az akkuidő is jobb. A fogása viszont jobb a 12R-nek.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
ChrYsler
üzenetére
Akkor kb. onnan számolva 7 nap, és kapják a 13R tulajok is, eddig nagyjából így jött ki a frissítés érkezett ritmusa.
Másik kérdés, hogy mennyire kerek amúgy a 13 széle?
Agyalok jövőre a telefonváltáson, és a 13R után egyszerűen nem tetszik a 15/15R
Szóval vagy 13 lesz, vagy egy Realme.
-
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi, megcsináltam a Kézi frissítést. Egyébként ez miért nem frissült magától? A Szoftverfrissítésnél ugyanis az előző verzióra is azt írta, hogy naprakész!
-
Ferenczi Áko
addikt
A Fordítás nevű program várható, hogy kap valamikor magyar nyelvet? Ebben egyedül a Honor 400 Pro-nál láttam olyat,hogy a beszédet azonnal fordítja magyarra és vissza..
-
paolinho
addikt
Nem tudnátok megmondani, hogy az Oxygen Updater hová menti a letöltött fájlt?
Próbáltam volna frissíteni vele, de nem sikeredett. -
ChrYsler
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Praktikusan ez lehet, igen.
-
ChrYsler
senior tag
Egyébként itt egy kis bemutató az újításokról. [link]
-
ChrYsler
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Wow!
Most nem tököltek vele plusz 2 hetet? Mi történt?
-
bollokcs80
Korrektor
Érdekes, Nekem most egy olyan problémám van, hogy Paypal-tól nem kapom meg a visszaigazoló SMS-eket. Nem tudom, hogy az E-Sim, a Google Messages vagy a Bitdefender az oka....vagy valami más?!
-
Zsombe
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Erre.

Azóta már váltottam eSIM-ről fizikaira és megváltoztattam a Yettel és Telekom SIM helyeket a telefonban, de a helyzet változatlan.
ami az érdekes, hogy Telekom esetében nem áll fenn a hiba. -
tomp
félisten
Magyarországon eddig főként online csatornákon keresztül volt jelen a OnePlus, de 2025 elejétől elkezdte erősíteni a helyi jelenlétet. A NOIMA Budapest látja el a hazai képviseletet, amelynek feladata az értékesítés mellett a márkaépítés is, így 2026-ban a OnePlus várhatóan még több üzletben és célzott, helyi aktivitásokkal jelenik meg. Szeretnék minél szélesebb körrel megismertetni azt az ökoszisztémát, amelyet a gyártó a csúcskategóriában és azon túl kínál.
-
Kronk
őstag
[link] hátha valami történik
-
ChrYsler
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Igen. Ez egyelőre csak az indiai régióhoz jött ki.
-
ChrYsler
senior tag
Jön a kövi verzió Android 16-ból.
-
paolinho
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
De miért jobb az eSim, mint a fizikai? Legalább is az alap (privát) kártya esetében tök mindegy. Ha meg külföldön jár alkalmanként az ember, arra meg megvan a lehetőség cserélgetni az eSim-ekeket.
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Hány db e-simet tudok egyszerre tárolni a telefonon (azt tudom, hogy max. 1db lehet ezekből aktív)?
Köszönöm! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Fél éve használok egy 13R-t.
Nekem bejött.
-
Ferenczi Áko
addikt
Eddig meggyőző..
-
Oldfoksz
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
No megfogtál !
A telóimon 2-3 apparát van.
Ebből nekem 2-3 felesleges
-
Oldfoksz
tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Hát.......nem
Reasons to consider the OnePlus 13R
Shows 38% longer battery life (28:50 vs 20:51 hours)
52% better performance in AnTuTu Benchmark (1968K versus 1297K)
Newer Bluetooth version (v5.4)
Comes with 800 mAh larger battery capacity: 6000 vs 5200 mAh
Compatible with the latest Wi-Fi 7 wireless networks
Delivers 10% higher peak brightness (1214 against 1108 nits)
The phone is 8 months newer
13% faster in single-core GeekBench 6 test: 2217 and 1961 pointsEnnyi
( az amitől jobb az a 200 pro adata) -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ma kerül hozzám egy OnePlus 13R
Egy jó ideje Honor 200 Pro-t használok, csak már uncsi picit..
Fogok csalódni?
-
mpierre
veterán
OxygenOS-ben jártasabbakat kérdem: Valahogy ki lehet kapcsolni ezt kis lebegős ablak funkciót? (Pl.: Fotó továbbítása Viberen és felugrik a galéria fölé a viber kicsiben. Nagyító kellene hozzá, hogy lássam, mit is írok az elküldött kép mellé/alá.)
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Múlt héten megkaptam a 304-es frissítést. Előtte nem volt gondom a 16-os verzióval, de azóta érdekes és zavaró hibát tapasztalok: Yettel eSIM + android auto esetében gyakran, random módon eldobja a hívást, pedig van térerő. Két autóban is kipróbáltam, a hibajelenség ugyanaz. Ha nem vagyok mozgásban, akkor nem dobálja el a hívást. Telekom fizikai kártyával ugyanez a hibajelenség nem jön elő. Már eltávolítottam az eSIM-et, majd újra hozzáadtam, de a hibajelenség ugyanaz.

Más nem tapasztalta ezt a jelenséget? Várjak SW frissítésre vagy váltsak inkább fizikai SIM-re (nem szívesen tenném)? -
sinick
senior tag
Sziasztok!
Lányom nézeget egy ilyen telefont karácsonyra. Ld. még itt: [link] Van valakinek tapasztalata, hogy Samsung Watch 7 okosóra mennyire zökkenőmentes működik ezzel a telóval? Márha működik!
Köszi, sinick.
-
Graphics
Jómunkásember
Na felraktam a 13R-re a 16-os Droidot.
Egy valami innen tetszik, ez a Vista szerű ( Liquid Glass ) némelyik elem körül.
Még nem találtam meg hol lehet kikapcsolni.
Képernyőzárnal ha a számokat ütnem be, vagy pl itt.
Az értesítéseknél a szám még minden nem működik, ez már a kezdet óta nem működő funkció.

Csak nem értem, akkor rendszerszinten miért van benne, ha bekapcsolásra nem működik..Szerk.: Működik csak alapesetben le van tiltva, akkor nem szóltam.
Közel tökéletes lehetne a rendszer... De nem az.

-
McLaca
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ez 15-ön ugyanígy van.
-
C64
őstag
A kapszulát kell kikapcsolni
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az értesítések és gyors beállításoknál az élő riasztások alatt van. Ott pipa ki.:
-
tomp
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Élő riasztásokban kapcsold ki.
Amúgy csak annál az appnál jelenik meg ami támogatja.
Pl Apple Music igen.
Tidal, UAPP nem -
bollokcs80
Korrektor
Most vettem észre, hogy 16-on a "Dynamic Island"-be felkúszik az aktuális lejátszó ezt (illetve a lehúzos részen a párját) ki lehet iktatni valahogy?!
-
Snike
aktív tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Köszi az infót!
Szombaton kaptam meg és most "kóstolgatom" milyen a telefon (8T-ről váltottam).
Kíváncsi voltam a többi tulajdonos tapasztalatáraLehet, hogy 13-asnál is van ilyen gond.
Mobilnet nem működik -> repülőmód bekapcsol, kikapcsol ->van mobil net!
Ezt miért csinálja? (8T is csinálta...) -
Snike
aktív tag
Sziasztok!
Van a 15-ős verziónak fórumfelülete?
-
ChrYsler
senior tag
-
Hibarin
tag
Sziasztok!
Én négy év Oneplus 8T után váltottam 13-ra egy két hete. Nagyon agyaltam, hogy ez legyen vagy a Vivo x200 Pro. De mivel szeretek játszani is, úgy éreztem kell nekem az a plusz erő, ami ebben van. Maga a készülék kicsit nagyobb, de tök jó, ergonomikus és nekem tetszik a kissé lekerekített kijelző is.
Múlt héten azonnal feltettem az Android 16-os frissítést, és utána csináltam egy factory resetet is. Nekem se indult jól az akku teljesítménye, de ma már simán kijött egy 8 óra kijelző idő úgy, hogy volt 1 óra játék, youtube és ebook olvasás is:
Kicsit sajnálom, hogy a lock screen widgetek még nem érkeztek meg az EU-s romra, de amúgy tetszik a rendszer, ég és föld a 8T-hez képest. A kamerát még nem nagyon volt időm tesztelni, remélem azért azzal is elégedett leszek. Ha nem még mindig vehetek egy x200 prot később.

-
tomp
félisten
Én tegnap csináltam egy teljes formázást.
A 304-es rendszer teljesen tisztán indult.
Sokkal gyorsabb a rendszer mint ami volt anno a 15-ös szűz indításnál.
OnePlus fülesekkel megjelent az MI fordító. -
huberpe
aktív tag
válasz
Tibor7878
üzenetére
3 hete használunk két 13R-t, ezek mellé amiket írtál még hoznám a rendkívül gyenge hívás közbeni hangminőséget (egyik yettel, másik telekom), a fényképeken megjelenő furcsa csíkozásokat (raktam ide is fel képeket), a nálam nagyon megbízhatatlanul működő arc alapú feloldást, az aod-nál használt hangyafasznyi app értesítési ikonokat és még sorolhatnám.

évek óta szerettem volna egy oneplust, de azt nem gondoltam, hogy ilyen kurva nagy csalódás lesz. -
Tibor7878
tag
Az akkumulátor használat az komoly?
Hát többé nem is nézem a kijelzőidőm, jól összegubancolták az egészet. Jelölgetnünk kell, hogy mely időszakra vagyunk kiváncsiak? Haha. Hát én 0 előrelépést érzek. (hívásrögzítés legalább megy tovabbra is, ez is valami)
Én nagyon vártam, hogy a képernyő rögzítést ujra úgy indíthassuk mint 14 alatt ,ez sem lett megoldva. 3. féltől származó alkalmazások sötét mód funkciója továbbra is 0, semmit nem tud. Xiaomi már mi 11-nél szuperül megoldotta. Akku időt azt hagyjuk is, nálam a OP12 jóóval jobb akkuban most ettől. Hát le vagyok szomorodva, én ezt a telót leépítem jelen érzésem szerint
, bocsi, ki kellett adnom,.
-
kano
nagyúr
Igazad van, de egy kínai gyártót pont nem fogja érdekelni egy sehol sincs ország, 0 méretű szolgáltatója. A szolgáltatóknak lenne logikus érdeke, hogy ezek működjenek. Miért nem veszi fel a kapcsolatot egy szolgáltató a gyártóval a kapcsolatot, pláne ha valaha is forgalmazott ilyen készülékeket?
De inkább ne generáljunk ebből hosszú szálat!
Köszi! -
Graphics
Jómunkásember
13R is megkapta a frissítést
CPH2645 16.0.0.205
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
210-es nekem is megjött, az Oxygen updatert nem néztem még.
-
tomp
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Az NFC-t az előzőben is javították már utólag. Gyakorlatilag az a Patch már benne van az új verzióban.
Nekem kb 2napja ment fel. -
bollokcs80
Korrektor
Oxygen jelez újabb frissítést, gondolom ebben már javították az NFC-t is.
-
Yettel és én: Mi az a Vowifi? Felhívom a háttér csoportot... Azok meg: fel kéne menni a weblapunkra ott van mely készülékeket támogatjuk. Öné milyen? Mondom Oppo Find X9 Pro. Tessék? Még 1*!
Erről ennyit. Mondom itt mellettetek a Telekom a 6 éves Poco telefonomba tudja. Azzal zárták le, h aktív, de nem támogatja a telefonom
Előttem meg a tag sim csere, hát én nem tudom mi ez hogyan kell, ügyintéző veri a mellényét, megcsinálom természetesen, aztán odaléptem én: vowifi és kapkodták a levegőt. -
laciba77
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
A külső csomagolás megsérült még a DHL-nek átadás előtt, a DHL átcsomagolta az átvételkor. Elutaztatták a központi elosztóba? ahol gondolom már nem vállalták a külföld felé a szállítást. Legalábbis nekem ez derült ki ebből:
Tu, 18.11.2025, 12:07, Germany
The shipment has been successfully delivered
Tu, 18.11.2025, 08:34
The shipment has been loaded onto the delivery vehicle
Tu, 18.11.2025, 05:50, Rüdersdorf, Germany
The shipment arrived in the region of recipient and will be transported to the delivery base in the next step.
Tu, 18.11.2025, 03:40
Due to damage to the outer packaging, the shipment was repackaged by DHL. It is now on its way to the recipient.
Tu, 18.11.2025, 03:39
The shipment will be repacked by DHL.
Mo, 17.11.2025, 19:24
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronicallyBocs az offért, de ebben az aktív topicban bíztam, hogy kapok segítséget. Kösz tomp-nak meg a többieknek.
-
tomp
félisten
válasz
ChrYsler
üzenetére
A német posta csodákra képes.
pl ott van a híres Feuchti fekete lyuk ahol nem ritka a csomagok eltűnése. Nekem a komplett OP12-es előrendelt ajándék packom tűnt el ott.
Szerencsére a Pad 3 átjött. Lehet a 2,5kilós súlya miatt nem merték ellopni.Amúgy elég ha megsérül a dobozon lévő címke. Máris megáll és megy vissza.
-
Hát a mai napon egy korszak lezárult. Legyetek jók! Droid 15-el adom át, majd más feltárja a 16-ot.
-
ChrYsler
senior tag
Na, meg jött nekem is OTA-n. De nem vagyok bátor.

Várok még egy verziót szerintem..
-
laciba77
tag
Az lesz, mert kezd egyre érdekesebb lenni: A 17Track oldalán már látom a Magyar Postát feltüntetve "This carrier hasn't updated any shipping info yet" szöveggel, viszont a dhl.com sikeres kézbesítése szövegével szemben, a dhl.de oldalon meg egy return to sender szöveg fogad már.
-
tomp
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
CN-el kezdődik a tracking number és DE a vége. Ezt a DHL Parcel szállítja azaz a német posta.
Mivel minden OnePlus csomag a DHL Parcelnél "háznál kézbesítendő" így ha nem vagy otthon és nem is érnek el akkor másnap megpróbálják újra.
Nekem legutóbb a Pad 3-at hozták. Mondtam az MPL sofőrnek, hogy rakja be a postára. Így aztán berakta a Budapesti Verseny utcai Logisztikai központ átvevő pontjára.
Ha a mi általunk ismert DHL hozná neki ami a DHL Express az kizárólag számokból áll és nem a postára rakná be. Viszont ott tudod módosítani a kézbesítés módját.
pl rakja be az általad megadott Alza boxba.laciba77
Ha jövőhéten se jelenik meg a posta rendszerében akkor jelezd a OnePlusnál a rendelés részleteinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN iPhone 17 Black, 256gb, 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi MI 12 lite
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De lehet rosszul tudom.

Nálam az APN típusánál csak a default szerepelt. Most kiegészítettem a supl és xcap bejegyzésekkel, remélem ez meg fogja oldani az utazás közbeni hívásszakadásaimat VoLTE-n.

Tehát, simán lehet.