Hirdetés
- Készítsünk kézikonzolt PlayStation 4-ből!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
legalább = kb. 10x annyit számít (sacc, az arányok érzékeltetésére, szvsz)
de ami még rosszabb, hogy van egy feldolgozás, megszavazza magának a user, aztán a frissítésekkel szépen érdemben változik ez később, és nem feltétlenül a user ízlése irányába.
számomra a samsung s22 sosem túl jó 3x-os zoomja konkrétan használhatatlan lett vmikor fél éve, egy éve.

-
-
manokaki
addikt
Melyik telefon kameráj a jobb , kérdezem aki ért hozzá ?
-
-
macilacipaci
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
A 10A lényegében ugyanaz lesz mint a 9A csak más színekben, szóval arra nem érdemes várni, de már a 8A is hivatalosan magyar garanciás telefon. Paradox módon a 9a még kicsit olcsóbb is mint a 8a. 9a tudok 135 ezer ft, 8a 140 ezer ft legalább. Igaz ezek is a duplája árban a 7a 70 ezernek, de 8a használtan is legalább 100 ezer ft. Sajnos a régi árak már nem érvényesek most.
-
kraftxld
félisten
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
De, jogosult vagyok rá, csak a Payoneer elb*szta az utalást, még küzdök velük, hogy végre megérkezzen a pénz. 70e körül, de ahogy néztem az újak eléggé drágák....
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Elírtam. az akkumulátort kell cserélni. Persze a telefonnal együtt is lehet.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Pontosabban egy cella vált működés képtelenné.
Egy terhelési szintig képes leadni a betárolt energiát. Ha ez meghaladja a terhelés , átmegy ellenállás funkcióba. Ezért zuhan a feszültség pillanat alatt hatalmasat.
A töltés időlegesen vissza állítja a kapacitását. Ezért lehet gyorsan tölteni a telefont.De a lényeg változatlan. Cserélni kell a telefont.
Egyrészt megnövekedett robbanás veszély miatt.
Másrészt a púposodás fizikai kárt okozhat az elektronikában. -
kraftxld
félisten
Pixel 7A
Mostanában kezdett el hülyéskedni az akksi, fogja magát és random 20-60% közötti töltöttségnél elkezd nagyon gyorsan lemerülni (1-2% per mp) aztán ki is kapcsol.
Ezzel lehet valamit csinálni? -
lovas93
tag
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na jó, egy naposabb napon megpróbálom.

-
válasz
steewcv65
üzenetére
Kipróbálom, hogy beltéren / kültéren javít-e valamit. Úgy vettem észre, extra dimm mellett is lehet húzgálni a fényerőt, csak mintha az összes érték sacc 30%-kal sötétebbet adna.
Jó hülyeség, hogy a 7 Pro tudja, a sima 7 meg nem. Vannak furcsaságai, a Samsung mintha kicsit jobban össze lenne rakva (S10 és a 7 Pro is a prémium elvileg), és az UI is jobb a Samsungnál (de az is lehet, hogy én azt szoktam meg). Ettől függetlenül a Pixel meg másban jobb, pl lehet vele telefonálni normálisan, ez sem volt egyértelmű a Samsungnál. Vagy pl gördülékenyebb a rendszer.
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem kell félni, használni kell. Tapasztalataim szerint túl van aggódva ez a beégés dolog.
3a-nak semmi baja, pedig azzal végtelen órát használtam navigációként. -
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Pixel 7 es 10 az lenyegtelen, hogy ki hol veszi hasznat.En megszoktam es orulnek ha nelle...De egy peldaval elve: nem kell a fenyerot allitgatni, mert a ket hangerot lenyomtam es extra sotetre valtot, ami jo sotet kornyezetben.Amikor erre nincs szuksegem akkor csak megismetlem a funkciogombot es kesz.nem kell allitani semmit es minden a helyen van
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Beégéstől tartok, szerencsére semmi beégés nincs a kijelzőn, előző telefonjaimon sem volt. Persze értem, hogy megtanulja, milyen fényben mekkora fényerőt akarok, és nem kell mindenképp üvöltenie, de valahogy szeretem magam állítgatni mindig.

-
válasz
csabyka666
üzenetére
Érdemes lenen kipróbálnod az automatikus fényerőszabályzást. Az extrém esetektől eltekintve jól végzi a dolgát. Napsütésben QR kódot a csomagkiadó automatának teljes fényerővel kell mutatni. De ezen kívül nem találkoztam kézi állítgatási szükséggel.
-
-
-
gulb
őstag
Nah ha valakit erdekel miutan mindent is 5* kiprobaltam.. rajottem mi volt a baj. Olyan household mint a mienk ahol 3-6 pixel telefon van folyamatosan hasznalatban nah ott nagyon nehez a megfelelo pillanatban az adott keszulekhez parositani a buds pro pro2 ot. Google service cache es data torles + buds (30ms reset) csak 1 pixel telefon bekapcsolva es lam csodat mukodik! Felugrik a kis ablak alulrol es mehet a parositas! ( Gondoltam hatha mas is 10+ orat elszov vele..legyen itt egy note rola. Most kuldhetem vissza az RMAba kuldott fulest.) Legyen kellemes napja mindenkinek🤟
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nalam az extra dimm, hogy nincs benne....
-
-
-
gulb
őstag
Nah RMA kuldom vissza a buds pro 2-ot ez valami elkepeszto, hogy gyari pixellel baszakodik a parosodasa;(( ha nem a kis popup ablakbol inditod a parosodast kesz vege mindennek;(( es hiaba reset vagy barmi tobbet nem jon fel a popup ablak;( eszem megall..
-
gulb
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
2 ujjal huzva lehuzhato 1 huzassal..
-
manokaki
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
A wifit se tudod egy érintéssel bekapcsolni..
-
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Gyari droid ilyen
-
-
manokaki
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nincs
Ez Pixel -
Jelentem, most már megállt 80%-on az akksi reggelre!
Viszont...nem találtam beállítást arra, hogy ne kelljen 2x legördíteni a rolót ahhoz, hogy a fényerőt tudjam állítani. (Adaptívan nem használom, soha egyik telefonomon se volt beállítva, viszont Samsungon ki lehetett tenni úgy, hogy 1x gördítés után már látható volt a csúszka.)
Van erre mód?

-
-
lovas93
tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A lötyögés tudtam, hogy nem hiba, minimálisan a Xiaomim is hallható volt, csak ezen nagyot kottyan egy sima megfordítástól is. Abban már nem voltam biztos, hogy normális...
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezzel kell foglalkozzak akkor, ha kizárólag vezetéknélkülin töltöm? Vagy néha tegyem fel kábellel?
Samsungom "butább" volt, azon 85%-ra beállítottam, és ott meg is állt a töltés. -
-
Áh, több topicban is jelen vagyok, elsiklottam felette!
Viszont a koppantós lezárás király! Valamiért villan egy enyhét, ha appal zárom le, a gombbal nem villan, de annyi baj legyen. :)
Szerk.: vezetéknélküli töltőn volt persze, estére most kábelen hagyom.
Durva amúgy, 12 órája vettem le, és most 57%-on áll. Délelőtt folyamatosan használtam, délután kevesebbet. Samsung már lemerült volna!
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Értő olvasás nem megy?
Délelőtt már megválaszoltam neked: [link] -
Üdv!
Van ötletetek, miért tölti 100%-ra, amikor megadtam neki, hogy 80-ig töltse?
Vagy idő kell neki, amíg megszokja a szokásaimat? P7P, ha ez számít.Köszi!
-
-
gulb
őstag
Tudja valaki hogy a pixel buds pro 2 ( de az 1 se) miert nem jelenik meg parositashoz resettelve lett a case de csak sima bt headphones kent latja amugy nem..
-
xy.zsolt
őstag
Én csak beállítottam egy "battery level! " hangos riasztást mikor eléri a 80% töltöttséget....igaz, én sosem töltöm mikor alszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.01.09. Apple jótállás
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 90%
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tekken 7 Playstation 4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha van rá igény, egyszer szívesen összeszedem 9 év Sáomizás utáni szubjektív tapasztalatokat pro és kontra.

Csepy