- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Elégedett vagyok P6a -val. Annyi, hogy képernyő ujjlenyomatra egy újjhoz kétszer is létrehoztam profilt, mert így egyböl felold.
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Azon nincs mit tanulnia az eszköznek, hogy mikor küldjön értesítéseket.
-
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem a Revolut és Erste George értesítések is hibátlanul jönnek, a robotpotszívó is jelez, a kamerák is működnek, minden működik.
Emailre Outlook-ot használok, jobb mint a Gmail.
Nálad lesz valami... -
Tomiii258
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az emailek esetén nekem is késnek az értesítések, a többi szerencsére rendben van, email esetén viszont tök mindegy mit használok.
Szeptemberben váltottam Pixelre, kezdésnek a Gmailt próbáltam, de késtek a levelek értesítései (ez nem lepett meg, mert a Gmail korábban Samun is késett), szóval kisvártatva áttértem a Thunderbirdre, de nekem azon is késnek, úgyhogy cseberből vederbe
-
peugeotmate
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Eskü semmit nem komplikálok: bő 1 hete használom csak a telefont, abból 4 nap a Húsvéttal telt el...

Azt tudom elképzelni, hogy kell egy kis rátanulás a telefonnak is, hogy milyen appokat használok, milyen gyakorisággal, milyen hosszan stb. RCS sem megy még nekem, de ez lehet szolgáltatói oldalról is macera (One-os vagyok hordozott 30-as számmal...). -
DeFranco
nagyúr
válasz
slice14
üzenetére
Nekem is. Még a régi telefonomon egyszer voltak ilyen bénázások, de akkor is néhány egyszerű beállítással (app lockolás, energiagazdálkodás, ilyesmi) hamar orvosolódott a probléma.
Neten olvasva van a fenti beállításoktól a rootolt vajákolásokig minden, nekem az a sejtésem hogy amúgy triviális a probléma csak még mindig nincs egyértelmű howto, ezért mindenki próbálkozik mindennel, valami be is jön, de aztán az egész csomagot adja tovább, mert nem tudja mi segített valójában. Ebből pedig dagad egy szép hólabda.
-
slice14
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Érdekes ez az értesítési mizéria. Nálam minden értesítés működik, és semmit sem állítottam.
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Revolut és Erste George értesítések hiányoznak, illetve a Slack is jó lenne (bár azt amúgyis mute-olom néha). Ezekre szívesen várok ötleteket, ha van valakinek.

Email is ok most mrá Thunderbirddel. -
Grande Ale
őstag
Létezik, hogy az alzánál 400 a pixel 10, partneronál 202 ezer?
Ez azért nagyon durva.
Gari ugye meg tökéletes a partnerosnál is, google-os. -
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ez kb az ígért 15 perces noti updatet tartja...
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Thunderbird-öt is próbálom életre lehelni, de még mindig nem jönnek az email notik.
Nagyon izgalmas (?). -
peugeotmate
addikt
Hát nem tudom, egyelőre az emailek még mindig nem jönnek meg ezzel a módszerrel sem... sem Gmail, sem Outlook, sem Edison Mail app. Kell rátanulás a Pixelnek? Instagram, Messenger, Whatsapp kb jó.
(volt több újraindítás, újra beírtam a disabled adb-vel és ugyanaz az eredmény...) -
DeFranco
nagyúr
ma újraindítottam a pixelemet és a vastag fehér google keresősáv csík helyett egy áttetsző vékonyabb keresősáv jelent meg. frissítést (manuálisan) nem telepítettem.
volt most ilyen változtatás?
-
57,34 mb jött Pixel 7a.
-
fant0mi
őstag
Jött áprilisi patch. 64 MB. P10P
Apps
Fix for an issue where the Backup menu was missing from System settings in certain conditions*[2]
Fix for an issue that causes certain banking and third-party apps to crash in certain conditions*[1]
Display & Graphics
Fix for some games to crash in certain conditions*[4]
User Interface
Fix for an issue where the quick search bar is sometimes missing from the home screen in certain conditions*[1]
WiFi
Fix for Quick Share to crash during file transfers in certain conditions*[3] -
zoltan77
aktív tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Azt vettem észre ha matatsz valamit a témáknàl vagy az ikonokat állítgatod, akkor visszakapcsol magától.
-
kenguru99
senior tag
Sziasztok!
Pixel 9 pro XL 128MB beszerzésére tudnátok helyet javasolni? Szembe jött velem ez, de az aquanak nincs annyira jó híre az utóbbi időben.
-
t72killer
titán
válasz
grizlisandor
üzenetére
. -
g_g_g
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem, nem jár gari vesztéssel.
Igen, ez minden alkalmazás értesítésére jó hatással lesz. -
g_g_g
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Értesítésekkel kapcsolatban.
Én is sokat kínlódtam vele, de már jó ideje ezt a módszert használom, és így időben megérkezik minden.Kell hozzá USB hibakeresés bekapcsolása és ADB használata.
Ha ezektől nem idegenkedsz, egy próbát megérhet. -
Fuxosbömis
tag
Ha valakit esetleg érdekelne...Pixel watch 45 mm wifi üzemidő:
1. Minden érzékelő és leheséges mérés bekapcsolva, 100%-ról 13-17%- ra merülve 66-68 óra.
2. Ugyanez plussz kétszer másfél órás gps--es edzéssel 48-50 óra. -
peugeotmate
addikt
válasz
Kelvin
üzenetére
Ott is lehet jelszóval/touch id-val védeni filet? Utána járok. Az még van hogy hozzáférését tudom korlátozni.
Más:
Sajnos az értesítéseket még mindig késleltetve kapom meg lockolni telefon esetén, az összeset. Van valami Best practice, amivel elérhetőek hogy az összes applikáció amit szeretnék, időben küldjön notikat? WhatsApp, Gmail, Messenger sem érkezik meg egy csomószor, csak sokkal később. Budapesten mobilnet és wifi mellett sem. -
Drag77
senior tag
Sziasztok,
Ha valakinek Samsung órája lenne : Geminiman-Wellness-Companion -
etrop01
tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Nem az arcfelismerő miatt kapcsol be?
-
-
bbendre
őstag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Nem az AOD-re gondolsz? Azaz a háttérkép mindig látszik amikor lezártad a telefont nagyon halványan?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Beállítások-rendszer-kézmozdulatok-ellenőrzés felemeléssel, kapcsold ki.
-
t72killer
titán
Gondolkozom egy másodteló beszerzésén. Haszált Pixelt (8asokat nézem) véve mennyire bízhatok meg abban, hogy a factory reset tényleg 100% tisztára pucolja a telót, semmiféle übercsúcs pegazus-gyönyörűség nem marad rajta az előző felhasználótól?
-
Jadro
veterán
válasz
kingoftailor
üzenetére
Beállítások->Megjelenítés és érintés->Lezárási képernyő -> "Képernyő ébresztése érintéskor" résznél a pipát vedd ki és nem fog feléledni a lezárt képernyő ha hozzáérsz. (A lista végén találod.)
-
kingoftailor
csendes tag
Van egy zavaró dolog a 10 pro-mnál. Amikor viszem a telefont kézben, rendszeresen bekapcsol a képernyő. Mit kellene beállítsak, hogy ezt ne csinálja? A felemelésre bekapcsolást (vagy mit) már kikapcsoltam.
Amit még szeretnék kérdezni. A fotókon csak ai feljavítás van? Semmi más manipuláció nincs, vagy valami más programban kellene keresni/csinálni?
-
Kelvin
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ha már pixelre váltottál, használhatod a Google "ökoszisztémát" is. Esetedben pl. a Docs-t.
-
PACSA75
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Én a OneNote - ot használom, mert elérhető bármilyen eszközről / OS - ről (akár PC vagy laptop is), de sajnos lockolni nem lehet. Legalábbis én nem találtam ilyen beállítási lehetőséget.
-
peugeotmate
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Oké.

Az értesítések most nagyjából megjavult.
Akik iOS/OS X vonalról érkeznek: melyik app jött be legjobban, ahol lehet lockolni a jegyzeteket a Notes-hoz hasonlóan és syncel a különböző (op.rendszerű) eszközeim között is? -
domper2015
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nem kell hozzá VoLTE, semmi közé hozzá.
Válassz normális szolgáltatót, ennyi a trükk. -
peugeotmate
addikt
válasz
nyitom
üzenetére
Köszi srácok, még mindig nem megy az RCS nálam sem.
Illetve az értesítések sem érkeznek meg egy csomószor lock screen, egyedül a WhatsApp üzenetek jönnek időben, a Messenger és Gmail app notik nem jönnek időben. Nagyon sok mindent kipróbáltam:
- összes cache törlése
- reseteltem az összes app notik beállítását
- akku management is kikapcsoltamLényegében ezeken mentem végig: link
Mit kéne még tegyek? Nagyon bosszantó, mert az előző telómon iPhone 11 megjön minden időben továbbra is... -
gretzky77
veterán
Sziasztok ha van még valakinek telefon mellé kapott AI Pro +2TB csomag akkor azt megtoldotta most a Google +5TB-ra!
-
Kelvin
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
One-os vagyok a Pixel9a-n és jól működik az RCS, nem emlékszem, hogy bármire is várni kellett volna.
-
dombila
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem One SIM kártyával, Pixel 8-on évek óta hibátlanul megy. Nem emlékszem hogy külön aktiválni kellett volna. A P8-on szerintem alapból be volt kapcsolva, betettem a kártyát és ment.
-
brownus
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Megnéztem én is, nem megy.egy fos a ONE, kipróbáltam egy telekomos SIM kártyával, kb 5 mp kellett neki, és már ment is....
Lehet manuálisan is kell valamit beadni!? Mint a roaming esetében, hogy csak manuális hálózat kiválasztás esetén megy...
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok! Az RCS aktivalasa nalatok mennyi ideig tartott? Nekem tobb oraja azt irja ki hogy 'Status: Connecting'. ONE-nal vagyok.
-
Szelley
senior tag
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Oh szuper. Pár hete történt egy ilyen, restart megoldotta. Most viszont teljesen tégla. Jó öreg pixel 5-t elővéve teszi a dolgát továbbra is. Ez meg...
Redditen olvasom közben én is:
What happened
Phone suddenly started rejecting my correct PIN
After it timed out and I rebooted, it would no longer boot Android
Now it only boots into Fastboot Mode and shows a boot failure
Nekem is ezzel kezdődött délután és multkor is! Nem ujjlenyomatot, hanem mintát kért és nem fogadta el. Aztán újraindítva fastbootba dobott. Ami azért érdekes mert Android 16-tal kezdve, bekapcsolás után várnom kellett 1 percet legalább mindig, hogy elfogadja a belépési mintát, addig "sikertelen minta"-val elutasított.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Szelley
üzenetére
"NOS production: error! (-7): Ez a legkritikusabb hiba. A "NOS" a Google saját biztonsági chipjére (Titan M2) utal. Az "error! (-7)" azt jelenti, hogy a telefon főegysége nem tud kommunikálni ezzel a biztonsági chippel.
Rossz hír: Valószínűleg hardverhiba
A NOS production: error! üzenet az esetek többségében az alaplap vagy a biztonsági chip fizikai meghibásodását jelzi."Forrás: Gemini AI
-
Szelley
senior tag
Sziasztok. Pixel 8-am egyik pillanatról a másikra elfelejtett működni. Nagy nehezen rescue modeba sikerült újratelepíteni pixelrepair segítségével chromeból, de mostmár recovery és rescue mode sem jön be. Hardveresen megdöglött volna valami? Hivatalos 16 futott rajta rootolatlanul. [kép]
-
krypton
senior tag
válasz
krypton
üzenetére
Azért az vicces hogy nagyvárosban, ég alatt (legközelebbi épület is van legalább 30-40m) egy helyben állva, telefont nem mozgatva 0-10 km/h közlekedek (de volt hogy 16-ra is felugrott)
.
Ha esetleg benyújtok egy igényt garanciális ügyintézésre, akkor mire számíthatok, és hogyan szokott ez történni (mennyi idő, milyen kimenetel lehet stb)? -
akooos
veterán
válasz
krypton
üzenetére
GPS Test és GPS Státusz appban szoktam nyomni egy A-GPS törlést és letöltést, akkor valamivel jobb egy ideig. Sajnos azóta se találtam rá jobb megoldást, séta-túra és navi közben is van jelszórás. Szerencsétlenségemre imádom ezt a telefont, ezen kívül minden komponense tökéletes nekem, ezért megtanultam 2 hónap alatt együtt élni vele.
Ja és az iránytű kalibrálás abszolút nem segített egyszer sem
-
BoB
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez nem fog segíteni. Ugrálnia egyáltalán nem lenne szabad, nekem akkor csinálta ezt amikor KGM Tivoli-n használtam az Android autót. Semmi sem segített. Viszont más autókkal, köztük az enyémmel tökéletesen működik és még soha nem kellett kalibralnom.
Ez valami szoftveres bug lesz szerintem, vagy hibás telefon.
-
-
Demens
tag
Sziasztok!
Szeptember óta használok egy Pixel Fold-ot, az elsőt. Nagyon szeretem, minden rendben volt eddig vele. Sajnos egyik napról a másikra a belső kijelző elfeketedett és nem működik. Nem ejtettem le, nem volt vele semmi. Este néztem rajta filmet, becsuktam. Másnap délután nyitottam ki újra, először egy gyanús fénycsík jelent meg alul, de még volt kép, aztán néhány nyitás után már fekete a kijelző. Rezzen a telefon amikor kinyitom, tehát reagál, de fekete. Kerestem a neten és sajnos másoknál is van ez a probléma. Valaki leírt egy pont ilyen esetet és azt, hogy egy apró kosz a kijelzővédő és a perem közötti kis részbe ment, és összecsukáskor egy mikrotörést okozott. Megnéztem az enyémet és szabad szemmel alig, de azért látható ezen a helyen egy apró kis "törés", a szemben lévő oldalakon. Tehát valószínüleg valami kis piszok bent volt és összecsukáskor mind két oldalon okozott egy mikrotörést.
Én a egy webáruházban vettem, aminek a szervízbe való visszaküldéséről elég rosszakat írtak. Azt láttam, hogy a belső kijelző cseréje kétszer annyi, mint amennyiért a telefont vettem. Sok helyen ez nem is garanciális javítás, azt írják.
Valaki látott már ilyet? Tényleg egy kis kosz tud ilyet okozni? -
krypton
senior tag
Egyszerűen a mobilon Waze appban navigálok. Innentől nem tudom van-e relevanciája az autónak de Ford C-Max, itt nincs atermikus szélvédő (csak fűtőszálas, de más telóval nem volt ilyen gond). Ha fixen mutatna egy rossz értéket azzal jobban együtt tudnék élni, de hogy folyamatosan változik elég zavaró...
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
System Service-en belül kellett a Quick Share Extensiont frissíteni: most már megy az Airdrop minden irányban

-
K82
őstag
A GPS pontatlansága nálam is meglévő probléma; a sebességgel nem foglalkozok mert azt látom a műszerfalon, de feltűnő ha a térkép elkezd forogni úgy h egyenes vonalú egyenletes mozgásban van az autó. AA-n keresztül és magában is előfordul. A másik szembetűnő dolog az előd P7-hez képest a driftelési hajlam: egy helyben állva sokkal többet mászkál a pozíció szabad rálátás mellett, beltérben meg főleg - már ha talál egyáltalán, mert bizony van úgy h a P7 már rég fixálta a helyet amíg a 9XL még csak keresget.
-
peugeotmate
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
A legujabb frisitesre is azt irja, hogy nem elerheto(?)
-
BoB
veterán
válasz
Grande Ale
üzenetére
Hátha kilátogatsz az USA-ba, akkor működni fog
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Látom itt #12010 akooos fórumtársnál is hasonló hiba van mint nálam Pixel 9 Pro esetében, nem pontos a GPS. Autópálya, tempomat, kocsi órája alapján 130 km/h sebességgel, és a navigáció szerint 116-131 közötti sebességgel közlekedek.
#11994 fant0mi javasolta Waze-ben a promptot hogy mutassa a helyzetemet, hát nálam ugrálgat a sárga nyíl.Erre a GPS pontatlanságra van valami okosság?
-
Grande Ale
őstag
A tarcsazo feldobta, hogy kapcsoljam be a csalás értékelést. Kellett még hozzá valami ai core letöltés, de úgy is azt írja hogy nem áll rendelkezésre. Akkor meg miert ajánlotta fel?
-
jety91
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem mukodott a heten tobbszor is iPhone 16 Pro es P9Pro kozott marcius frissitessel. Nekem csak ugy mukodik hogy ha ranyomok a fogadas gombra es ilyenkor mindenkinek lathatova valok, a contact filterezessel nekem nem mukodik.
-
peugeotmate
addikt
Sziasztok, P9-esek: nektek megy az Airdrop a legfrissebb sw-rel? Én hiába próbálom több iPhone-nal, iPaddel és MacBookkal párosítani, egyszerűen nem látja a telóm őket. Redditen olvastam, hogy többeknél néha még eltűnik ez a feature. Van itt aki használja jelenleg?
-
fant0mi
őstag
válasz
kissvendel
üzenetére
Nekem most jött Play frissítés, március elsejei. P10P
-
kingoftailor
csendes tag
válasz
kingoftailor
üzenetére
Közben rájöttem. Az ultrán használt háttérképet nem tudta magától bepozícionálni. Most már jó.
-
kingoftailor
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy be lehet azt állítani, hogy a képernyő háttér az egész képernyőt betöltse? Most a bal oldal full fekete, a jobb oldal meg a kiválasztott hátterem.
20 év samsungozás után vettem pixel 10 pro-t. Egész könnyen beüzemeltem a 21 ultra adatainak áthozásával.
Köszi. -
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan betekintést védő fóliát/üveget ajánlani ,
amivel müködik az ujjlenyomat olvasó?
Pixel 8-am van, de ez szerintem nem annyira típus függő. -
válasz
morfondőr
üzenetére
hát őszintén, fel sem merült bennem, hogy ez a bluetooth kapcsolat ez ilyen.
Amúgy így akkor végül is lehet kapcsolgatni, ha zenét hallgatok v. videót nézek.
amúgy a telefon beállításaiban van aptX HD, aptX, AAC, SBC.
a fejhallgató pedig az alábbiakat támogatja, de itt nyilván nem tudok választani, hanem az eszközön
SBC, AAC, AptX Lossless, AptX Adaptive, AptX Adaptive Low Latency, AptX HD -
hubber19
tag
urak, ezt az új ikon "varázslót" hogyan lehet előcsalni ?
én nem találom, nem akar menni.
van köze ahhoz, hogy Nova Launcher van a telón ? -
TTomax
félisten
válasz
Hieronymus
üzenetére
Igen,erre gondoltam én is... Hét éves a SIM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de akkor miért ajánlja fel?
Persze, ha odabökök ujjal, akkor indul az asszisztens és várja hogy mondjak valamit. 
Csepy