Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
Üdv.
Ma vettem észre, hogy ha telefonálok akkor megszakad az internet kapcsolat. (Pixer 8 Pro / Android 15 / Telekom)
A beállításokban nem jelenik meg a VOLTE kapcsoló.
Hanghálózet típusa: LTEA telefon AAWireless-el kapcsolódik az autó kihangosítójához. (WiFi)
A telefon adatainál ezt látom:Mi lehet a baj?
Zoltán
-
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #4982 üzenetére
Nálam tökéletes volt mindkettő app-pal, akkor nem tudom mi lehet nálad. Végül amúgy itteni javaslatra megcsináltam Android TV-n Kodi app-nál a Google Fotók beépülő modult, így a felhőben lévő képekhez és videókhoz nem kell csak maga a TV.
[ Szerkesztve ]
-
kárátékutyá
őstag
válasz
tomboy0013 #4980 üzenetére
Köszi. Próbáltam, gatya volt a minősége.
@Bazsi84 ettől félek én is. -
Bazsi84
aktív tag
válasz
kárátékutyá #4979 üzenetére
Persze,bármelyik másik telefon a pixeleken kívűl.. 🙂
-
tomboy0013
veterán
válasz
kárátékutyá #4979 üzenetére
Chromecast képes eszköz kell hozzá meg egy app amivel ki tudod lökni jó minőségben, mert sajnos a Google Fotók erre képtelen. Pl egy Solid Explorer vagy Xcast app megfelelő, annyi hogy fizetni kell értük.
-
kárátékutyá
őstag
Tudtok olyan eszközt mondani, amivel Samsung TV-re tényleg jó minőségben ki tudok tenni a Pixel-el készül 4K-s videókat és fotókat?
-
válasz
bbendre #4975 üzenetére
Igen közben beugrott, hogy korábban láttam róla videót, de azért köszönöm. Sikerült is nagyjából úgy beállítani ahogy akartam viszont a billentyűzet a GBoard benne és amúgy én Swiftet használok. Arra van mód, hogy át állítsam?
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
bbendre
őstag
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Sziasztok!
Újra csatlakoztam egy Pixel 9 Pro-val az XL után a Google táborba. Egy olyan kérdésem lenne, hogy Apple és Samsung esetén van olyan lehetőség, hogy elrejt egy alkalmazást és csak a mappa feloldása után jelenik meg. Itt van ilyenre lehetőség?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
s4tch
veterán
válasz
emitter #4968 üzenetére
Miután nem volt itthon épp normális árú eredeti tok, ideiglenesen vettem 3 tokot ~1e körül aliról, elég jól bírják a strapát. A piros és a világoskék élőben is qrvajó színek, a sárga kicsit sápadt a képhez képest. A borítás le fog róluk kopni, nem örök darabok, de ennyiért nem is vártam, hogy évekig bírják. Ha elfáradnak, veszek 3 másikat.
-
Puresz
csendes tag
válasz
emitter #4968 üzenetére
Nekem ez van a telón
https://bluedigital.hu/MYSCREEN-DIAMOND-GLASS-LITE-EDGE-kepernyovedo-uveg-2-5D-full-glue-0-33mm-9H-FEKETE-Google-Pixel-8-GIT-5996591608754
Tökéletesen működik az ujjlenyomat olvasó is vele.
Tokokat is találsz hozzá ebben a webáruházban.
Egyébként kínából is lehet hozzá rendelni fillérekért tokot és fóliát, tartaléknak én is rendeltem, semmivel nem rosszabb mint amit itthon kapsz. Szerintem. -
emitter
őstag
Pixel 8-hoz milyen tokot és fóliát ajánlotok? És kb mennyibe kerülnek ezek?
-
Celithrandi
addikt
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Celithrandi #4957 üzenetére
Lehet mert több darab van, nemcsak 1-1.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Celithrandi
addikt
valami el van baszódva alzánál, megvettem a használtat és a bontottat is, de ugyan úgy ott van a shopban mindkettő
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
redst4r
tag
Nagyon jókat lehet kifogni ott. Én felbontott 9 pro xl-t 256Gb vettem készülékbeszámítással 263.000 Ft-ért. Teljesen karcmentes volt, sőt az előző tulaj rajthagyott egy üvegfóliát a vastagabb fajtából, ami miatt elég rossz volt az ujjlenyomat olvasó hatékonysága. Gondolom ezért küldte vissza. Levettem, tökéletesen működik. 36 hónap garit adtak.
-
!!!
csendes tag
válasz
melodie #4935 üzenetére
Bontott P8 vettem,Alzán156k volt.Ugy voltam vele, hogy max visszaküldöm ha gáz.De hibátlan full mikro karcmentes volt.Megnéztem, mit mutat Google warranty check szerint,és a vásárlás előtt 8 nappal lett aktivalva a telefon.Egyébként 1 év Alza gari van rá,de hogy miért az nem világos.
-
K82
őstag
válasz
zoltanz #4949 üzenetére
Szerintem ez EU-s előírás (Oneplus telóim csinálták ezt EU ROM-mal, más régióssal nem). Autó vagy más külső eszköz BT egységeinél nálam nem halkít pedig azon maximumra van állítva a hangerő - tippre érzékeli hogy nem fülhallgatón keresztül hallgatod a zenét.
juve600: elég régóta vannak Pixeleid, melyiken volt gyárilag?
[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Pixel 9 -en gyárilag van a kijelzőn fólia ?
-
zoltanz
nagyúr
Kb pár naponta utomatikus halkitja a hangerőt, védve a hallást.
Nem leher valahol kikapcsolni (pl fejlesztői beállítások hasonlóban?)
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Celithrandi
addikt
gyári hibás, a kamera mellett volt X fekete pixel a kijelzőn, hibásan "vágták" ki vagy valami. Azt hittem gyárilag ilyen, majd amikor vettem asszonynak is ott láttam hogy nem kéne ilyennek lennie, de nem zavart és már belaktam így nem küldtem vissza. Most hogy megvettem a 9et visszaküldtem reménykedve hogy kapok egy újat és azt hirdethetem meg, de visszakaptam az árát amiből vettem még egy 9est. Jó kör volt
i9 14900K, MSI Z790 Tomahawk MAX, ARCTIC LFIII 420, MSI 4090, GSkill DDR5 7600Mhz, Patriot VIPER VP4300 Lite 4TB, Lian Li LANCOOL III, LG 34GN850-B, Optoma UHZ66
-
Csepy
Topikgazda
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4945 üzenetére
több ilyen besorolású cuccom van tőlük, egyszer volt gond, visszaküldtem, visszafizették. Pont ma kaptam amúgy vissza az 1 éves pixel8 am árát. Visszaküldtem gariban, lejárt a 30 nap, jött vissza a pénz.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Celithrandi #4944 üzenetére
Én is vettem már felbontott dolgokat és mind hibátlan volt.
Itt ugye újszerűnek sorolja be, írja is miért:
"Teljesen működőképes áru vonzó áron, apró következményekkel, amelyek a korábbi kalandokból származnak. Előfordulhat rajta néhány kisebb karcolás a normál használatból adódóan. 21 hónap garanciával."Ha nem sürgős a telefon vétel és bevállalós az ember egy videóval rögzített csomagnyitással(esetleges problémákat megelőzve) meg lehet próbálni.
-
Celithrandi
addikt
válasz
grizlisandor #4943 üzenetére
nem kell bevállalni, visszaküldöd ha gond van. ezer ilyen újszerű cuccot vettem már ott, mind új volt. van használt besorolás is 12 hó garival
-
grizlisandor
veterán
válasz
Celithrandi #4942 üzenetére
Na az már megfontolandó, ha be meri vállalni a bontott telefont az ember.
8a-hoz képest +60 ezerért jobb kijelző, jobb proci, jobb üzemidő, jobb töltéssel. -
Celithrandi
addikt
válasz
tomboy0013 #4933 üzenetére
sok van csak mostanában minden bontott cuccra 1-4% ot adnak, majd egy idő után átvált 20+ ra, régen egyből magasabbról ment
-
melodie
tag
Ti melyiket választanátok?
Pixel 8a:170.000-ért
Pixel 8 :220.00-ért
Alza vásárlás lenne, 50-es felelár nagyon elgondolkodtató...
Válaszokat előre is köszönöm.... -
tomboy0013
veterán
Ezek amúgy tuti garanciában javított példányok lehetnek amik kifutottak a 30 napos időből. Én leginkább csak a bontott példányokat venném meg. Bár ez a 40-50%-os kedvezmény esetemben céges vásárlóként eleggé elgondolkodtató lenne ha teló vásárlásnál lennék. Végülis normális gari van rá, hogyan gond van.
Nem tudom amúgy figyeltétek-e, nagyon kis számban vannak mostanában felbontott és használt példányok is az Alzánál. Azért ez eddig nagyon nem így volt, mindig elképesztően sok volt a visszaküldött telefon.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
Celithrandi #4931 üzenetére
Van 256GB-os "használt" 9 Pro XL is 259-ért, 50%-os minuszban.
Regards: Csepy
-
Celithrandi
addikt
alzán visszavett Google Pixel 9 256GB Obsidian 227ezer pénz. Most lőttem egyet, de még van belőle.
-
K82
őstag
válasz
emitter #4926 üzenetére
Nincs hazai Google. Magyarországról, magyar felületen azt a készüléket tudod gariztatni ami bekerült a magyar Google Store kínálatába - jelen esetben ez a 8a és a 9-es széria. Ez egyben azt is jelenti hogy a felsorolt telefonokat mindegy hol veszed (értem ezalatt a boltot vagy országot, csak EU régiós legyen), a Google által adott garancia él Európában. Pl. a saját 9XL-em Ausztriában vettem, de ha baja van, intézhetem Magyarországról is, ellentétben mondjuk a P7-tel amit legközelebb a németeknél lehet.
Ha P8-at szeretnél az Amazon a legjobb választás garancia szempontjából amennyiben az eladó is maga az Amazon, mert akkor a garanciát is velük kell intézned. Ha itthon találsz belőle újat, a garanciát a kereskedő fogja adni aki baj esetén megoldja valahogyan. Ha ki akarod kerülni a kereskedőt, a Google garancia ebben az esetben is megvan, csak épp itthonról nem fog menni - csomagtovábbító cég, külföldi ismerős aki segíthet.
Amazonról a végső árat akkor fogod látni ha megadod a szállítási címet, mert mindig a célország áfáját fizeted. Ha német oldalról rendelsz, a 499€-s ár (19% áfa) 532,55€ lesz (419,33*1,27) mire ideér.
USA nem játszik garancia szempontjából: hardveresen lehet/van eltérés, így a nem az adott régióba szánt telefonnal nem tudnak mit kezdeni. Plusz az EU-ban minimum 2 év a garancia, a túloldalon ez csak 1 év. Ilyen árfolyam mellett már abszolút nem éri meg zsebben sem: augusztusban hozhattam volna magammal 9XL-t kintről, de nem lett volna olcsóbb.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
s4tch
veterán
válasz
emitter #4926 üzenetére
Ez becsült összeg, és lehet benne áfa, vám, vámkezelési díj.
Ahogy K82 javasolta, EU-n belüli amazonokon nézz szét. Már vettem vagy 6-8 telefont tőlük, az olasz és francia oldalon is lehetnek jó akciók. Érdemes a warehouse-t nézni, a very good (ha nincs karc a telefonon, és csak tartozék hiányzik) és like new állapot gyakorlatilag új telefonokat takar. Árfigyelésre jó a keepa. Hajrá.
-
emitter
őstag
Köszi a tippet. Nem vagyok képben a vámokkal, adókkal.
A Google garancia külföldön vásárolt telefonra is ugyanúgy érvényesíthető adott esetben itthon a hazai Google-nél? Vagy van amire külön figyelni kell ilyen vásárlásnál?
@ugyes: a példában szereplő 136 ezres vám nem tűnik 27%-nak, inkább 78%-nak.. (a szállítással növelt 173 ezer Ft-ot alapul véve)
-
K82
őstag
válasz
emitter #4923 üzenetére
Ebben mi a meglepő? Az USA-ból csak zsebben érte meg behozni, de az utóbbi egy-két évben már úgy sem hála a szárnyaló Forintnak...
Ha külföldi Amazonról kell, pillants rá inkább a spanyolra vagy a németre, ki lehet fogni jó akciókat. Egy dologra figyelj: a kiírt ár fizetéskor magasabb lesz mert abban már az áfa különbözet is szerepelni fog ha Magyarországra rendeled.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
emitter
őstag
Sziasztok!
Arra várok, hogy a Pixel 8 ára lejjebb menjen. Eddig csak a hazai forgalmazók árait nézegettem, most kíváncsiságból felmentem az amazon.com-ra és elképedve látom, hogy a Mo-ra szállítás költsége lényegében megduplázza a készülék árát..
Valamit én nézek be, vagy mi itt a turpisság?
[ Szerkesztve ]
-
bbendre
őstag
Tuti Nem, csak akkor ha bekapcsolod az Express Transit Card (https://support.apple.com/hu-hu/105123) funckiót
és ez alapértelmezetten tiltva van a telefonon és az órán is
Most pont Apple-t használok és tuti így van
Ez mondjuk jó funkció:
(Bizonyos esetekben még akkor is használhatja a kártyáját, jegyét vagy kulcsát, ha a készülék lemerült.)[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Rchrd91
kezdő
Már megvolt. Teljesen tiszta minden. Próbáltam más töltővel, de sajnos semmi. Van amikor felmegy amúgy 20 fölé, meg kiírja, hogy gyors töltés, aztán semmi... Vissza áll ilyen full lassúra
-
Varoz
addikt
-
bbendre
őstag
Én is értem, erre írtam, hogy "Persze lehet vitatkozni, hogy mi történt ebben az esetben, user error, design flaw, stb"
Én közvetlenül emberekkel dolgozom IT területen. Nekem mindennaposak az ilyen kérések és felvetésekiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Rchrd91
kezdő
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a telefonnál nincs gyorstöltés?
Több fejjel és kábellel próbáltam, és nem tölti gyorsan egyik sem. Délelőtt még tökéletesen működött.
-
Varoz
addikt
válasz
bbendre #4912 üzenetére
De hogy lehet úgy beírni kódot, hogy a telefont meg odarakom a kijelzőre? Jobb kezemben telefon, ballal írok. Medzsik.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #4911 üzenetére
A terminál várt a kóda és kézzel kellet beírni. Átmásolni a telefonról a számokat. Az NFC olvasó nem volt aktív. Remélem így jobban érthető.
A meglepetés akkor volt amikor az NFC olvasó hirtelen aktív lett és leolvasta az aktuális kártyát a kód beírása után[ Szerkesztve ]
-
válasz
bbendre #4907 üzenetére
Fizetés előtt megnyitod a Walletet.
Kiválasztod a használni kívánt kártyát. Van lehetőség váltani a kártyák között fizetés előtt.
Legfeljebb akkor problémás a dolog, ha egy kártya nem támogatja az érintésmentes fizetést. Akkor valóban az alapértelmezett fizetési mód aktiválódik.
Ekkor viszont nem érdemes a kártyaolvasó előtt másolni a számokat.ÉS a terminál MÉG nem volt aktív mível egy kódot várt.
Nyilvánvalóan aktív volt a terminál. Várt a kódra. Ha nem aktív a terminál nem vár semmit. Nem reagál kártyára vagy telefonra.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
vacs
veterán
Értjük mi történt veled.
Nekem 3 kártya van a Wallet-ben, de az évek alatt még nem történt olyan, hogy nem azzal fizettem, amelyikkel szerettem volna. Egy kis odafigyelés kell és elkerülhető ez a probléma!
Lezárt képernyővel letiltja a fizetést vagy csak simán tartsd 10-20-30 centivel hátrébb a telefont és nincs ilyen probléma!
(^)(>.<)(^)
-
bbendre
őstag
válasz
Hieronymus #4906 üzenetére
Huh itt már nagyon félrement minden
Az ő esete elég speciális. Igen, lezárt képernyő és minden.
Vele az volt, hogy az NFC olvasó mellett, felett állt és feloldotta a telefont ÉS a terminál MÉG nem volt aktív mível egy kódot várt. A terminálba beírta a kódot. Telefon a kezében. A telefonról írta át a kódot a terminálba. Ott volt a kijelző mellett a telefon.
És amikor beírta a kódot az NFC olvasó aktív lett a terminálon.
Kezében a telefon és a kódot tartalmaz app volt aktív. Abban a pillanatban amikor beírta a kódot már le is olvasta a terminál a kártyát ami az alapértelmezett volt. Nem volt lehetősége kártyát váltani fizetés előtt mint az Apple vagy Samsung esetén.A kérdés az volt, hogy ez megelőzhető? Azaz lehetséges tiltani a fizetést feloldott állapotban ÉS csak akkor engedélyezni a fizetést amikor a user ez valóban akarja. Pl NFC tiltás, dupla kopp, valet megnyitás. stb.
Igen valóban 1 a millióhoz a use case (Persze lehet vitatkozni, hogy mi történt ebben az esetben, user error, design flaw, stb)
Válasz pedig annyi, hogy:
Igen ilyet tud az apple meg a SamsungNEM, ilyet nem tud a Pixel. Azaz meg lehet oldani de alap esetben nem tudja
[ Szerkesztve ]
-
NFC fizetésnél be lehet valahogy állítani, hogy csak megnyitott wallet alkalmazással működjön az érintéses fizetés?
Az emlékeim szerint lezárt kijelző mellett nem működik a Wallet.
Fizetés esetén automatikusan előtérbe ugrik a Wallet.
Nem húzható le észrevétlenül tömegközlekedési eszközön a Wallet, mint egy bankkártya.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
slice14
veterán
Nem az történt hogy megnézted a kódot és beírás közben leengedted a telefont feloldva a terminálhoz?
Feloldás után feloldott állapotban kb. 2 percig aktív az érintéses fizetés. Le kellet volna zárni, miután megnézted a kódot.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Pano
addikt
Ti tényleg nem értitek. Na mindegy.
Azért köszi annak, aki kötekedés és kioktatás helyett inkább segíteni igyekezett.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
kárátékutyá
őstag
Főleg az utolsó része érdekes, de amúgy is eléggé pixel simogató. Az ő véleményére azért elég sokan adnak.
[link] -
Varoz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- Samsung Galaxy A15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával