- Billentyűzet gondom van
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Android 16 QPR1 includes some of the Material 3 Expressive changes covered in last week's announcements, with visual refreshes to notifications, quick settings, the lock screen, and the launcher.
de igazad van, részben benne van
-
bbendre
őstag
válasz
gretzky77 #6725 üzenetére
Igen, pontosan(elvileg)
Google is advising users who want to exit the beta and wait for the stable Android 16 release to do so before installing QPR1 Beta 1. If you opt out after installing the update, your device will be wiped. To avoid that, skip this beta and wait for the stable version to land later this year
Release note: https://developer.android.com/about/versions/16/release-notes-qpr
szerk:
Megvan a hivatalos Google Reddit thread: https://www.reddit.com/r/android_beta/comments/1krbabf/android_16_qpr1_beta_1_now_available/
szerk.:
If you prefer to leave the Beta program and receive the public stable release of Android 16, you can do so without wiping your device by opting out and not installing today’s QPR1 Beta 1 update*. If you opt-out of the program* after installing Beta 1 or any future updates, all user data on the device will get wiped per usual program guidelines. Opting out will trigger a ‘Downgrade’ OTA. Ignore this update and wait for the Android 16 public release instead.
szóval csak a végleges 16 után lehet kilépni wipe nélkül -
bbendre
őstag
Megjelent az Android 16 QPR1 Beta 1. Ebben még nincs benne az új felület
https://9to5google.com/2025/05/20/android-16-qpr1-beta-1-everything-new/Ami vicces:
https://9to5google.com/2025/05/20/google-pixel-at-a-glance-android-16-shrinks/
lassan már csak 9 pixellesz a widget
Az egyik legjobb funkciót ölik meg szépen és nagyon lassan -
Draken
őstag
Sziasztok
Hosszabb kihagyás (talán nexus 6p volt az utsó) után visszatérnék. Kérdés: a hirdetések közt látok 300 körüli áron 9xl-t, kaptam is gyári számot, de elég bizonytalan vagyok. Érdemes vagy inkább hagyjam ki? A lényeg, ha gond van, le tudjam adni itthon is hivatalos úton. -
-
vacs
veterán
válasz
macilacipaci #6716 üzenetére
Az ifixit hivatalos gyári alkatrészeket árul, ez működni fog, de ennek ennyi az ára.
-
macilacipaci
csendes tag
válasz
tomboy0013 #6715 üzenetére
Mondjuk a 100 ezer Forinttól ez sincs messze.
-
whited
addikt
Sziasztok
Honnan lenne érdemes vennem olyan kijelzőt pixelbe ami lehetőleg nem 100e és működik is?😅
Vagy ha nincs ilyen, van értelme inkább elbontani?
Vettem OEM kijelzőt de már a másodikkal megy a szívás és kezd kissé fárasztó lenni 😄Pixel 7 PRO
-
Pano
addikt
Update: Ha esetleg ezek se működnének, a Doze Stoppert ki lehet próbálni, hátha (én nem próbáltam, de csak végső mentsvárnak ajánlanám)
-
Pano
addikt
válasz
Kobun1980 #6707 üzenetére
Lődd ki az alkalmazást az alkalmazás váltóból/memóriából -> Nyomjál rá az app ikonjára hosszan -> alkalmazásinfó -> Alkalmazés akkuhasználata -> háttérbeli futtatás engedélyezése -> Korlátlan opciót válaszd ki.
Indítsd el újra az appot.
Ha visszamész az alkalmazásinfóra, lejjebb görgetve kapcsold ki a használaton kívüli alkalmazás kezelését is.Ezeket minden olyan appnál csináld meg, ahol neked fontos, hogy egyből megjöjjenek az értesítések.
-
tom570
aktív tag
Ilyen probléma valakinél és esetleg megoldás rá?Messenger videóhívás, kb. minden harmadik beszélgetésnél a hang teljesen halk csak a felső hangszórón működik, mint normál telefonhíváskor.
Néha van lehetőség, hogy beszélgetés közben átállítani a hangot telefonról hangszóróra, de van hogy ez sem segít, csak az újraindítás.
Eskü életemben nem indítottam újra telefont ennyiszer...
Már volt app újratelepítése stb.
A hiba ugyanúgy fennáll.Másik, Chrome böngészővel miért nem tud akadásmentes lenni a böngészés?
Itt is naponta többször kell bezárni a böngészőt, akár gyorsítótárat üríteni, de aztán egy óra múlva megint csak akad, nem tölt be oldalakat...
Tudom másik böngészőt kell használni, de a telefon is Google meg a Chrome is, szóval nem értem.... -
Kobun1980
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek mit állítottam el, illetve más is tapasztalt már ilyent:
Több alkalmazásról is késve kapok pop-up értesítést, legtöbbször ha feloldom a készüléket, néha csak akkor, ha belépek az app-ba. Pl.: robotporszivo, riasztó, légtisztító, különféle etelrendelo alkalmazások.
Amit nem értek, hogy mindegyiknél be van kapcsolva minden Alkalmazás értesítés, amit lehet... -
Bass
addikt
-
Bass
addikt
válasz
G430RK4 #6696 üzenetére
Szia én is sokat gondolkodtam h mi legyen a 9-es sorozatból és néhány napja meg is vásároltam a sima 9-et így +1 szavazat erre , döbbenet h milyen jó a kamerája ,mondom ezt úgy h 25 éve fotózom hobby szinten nagy rész tükrössel.A telefon többi része is nagyon jó, egyedül a töltő kábelekre finnyás ezt nem is értem de ennél nagyobb baja ne legyen😁
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Tegnapi Chrome frissites ota nem mukodik az automatikus elforgatas. Csak nalam van igy vagy mas is talalkozott ezzel a problemaval? (Pixel 8 Pro)
-
bbendre
őstag
sőt, a i16Pro zoom képeket inkább törlöm mert a helyzet siralmas
https://photos.app.goo.gl/QSv4D1iToptswh4LA
Felfoghatatlan mennyire szánalmas ezen a téren (is) az apple
a gyerekeket fel sem lehet ismerni a képeken. Egyik sem hasonlít arra amit itt lehet látni -
K82
őstag
válasz
G430RK4 #6696 üzenetére
Ha megteheted, inkább a Pro: a plusz zoom lencse jó szolgálatot fog tenni játszótéren (jó, odáig el kell telnie legalább egy-másfél évnek) és a jobb szelfi kamera sem lesz hátrány. Nálunk van egy majd' egy hónapos meg egy két és fél éves gyerkőc, rájuk jut egy P7 és egy 9XL: ezekkel nem nagyon tudtunk róluk rossz képet lőni, ellenben a rokonságban lévő S24 és i15Pro volt már h elvérzett.
-
G430RK4
újonc
Sziasztok, megszületett a döntés, pixel 9 telefont vennék. Viszont nem tudok dönteni, h p9, vagy p9pro. Amire használnám: lassan jön a gyerkőc, szóval jó fotós képesség kellene, camscanner, pdf file-ok, böngészés, youtube, waze. Szürkeimporttól nem zárkózok el, keret nagyon max 300 (ennyiből már van szürke p9pro is ahogy nézem). Szerintetek erre a felhasználásra elég a sima p9, vagy szánjam rá azt a kb 50 ezret plusszba a prora. Egyáltalán milyen a mindennapokban észrevehető különbség van a kettő között (olvastam a tesztet, szóval a speceket tudom)? Köszönöm a válaszokat
-
bbendre
őstag
válasz
WolfLenny #6687 üzenetére
Sokan panaszkodnak, erre ez a hivatalos válasz:
1
Alapvető hibaelhárítás
Router beállítások ellenőrzése:
- Győződj meg róla, hogy a router nem dobja el a kapcsolatot.
- Indítsd újra a routert/modemet a hálózat frissítéséhez.
- Ellenőrizd, hogy a router firmware-je naprakész-e (a router admin felületén).
Távolság és akadályok:
- Legyél a routerhez közel.
- Ne legyenek nagyobb fizikai akadályok (pl. falak, háztartási gépek) a jel útjában.2
Wi-Fi beállítások a Pixel 9 Pro készüléken
Hálózat elfelejtése és újracsatlakozás:
- Lépj a Beállítások > Hálózat és internet > Wi-Fi menübe.
- Koppints a csatlakoztatott hálózatra, majd válaszd az Elfelejtés opciót.
- Indítsd újra a telefont.
- Csatlakozz újra a hálózathoz és add meg a jelszót.
Hálózati beállítások visszaállítása:
- Menj a Beállítások > Rendszer > Visszaállítási lehetőségek menübe.
- Válaszd a Wi-Fi, mobilhálózat és Bluetooth visszaállítása lehetőséget.
- Erősítsd meg a visszaállítást, majd csatlakozz újra a Wi-Fi hálózathoz.3
Speciális Wi-Fi beállítások módosítása
- Menj a Beállítások > Hálózat és internet > Wi-Fi > Wi-Fi beállítások menübe.
- Kapcsold ki az Intelligens Wi-Fi kapcsolat opciót (ha engedélyezve van).
(Wi-Fi Enhanced Connectivity)
- A Speciális > Hálózati értékelő szolgáltató résznél válaszd a Nincs opciót (ha elérhető).4
Telefon frissítése
- Ellenőrizd, hogy a Pixel 9 Pro a legfrissebb szoftververziót futtatja-e.
- Menj a Beállítások > Rendszer > Rendszerfrissítés menübe, és nézd meg, van-e elérhető frissítés.5
Tesztelés másik hálózaton
- Próbálj meg csatlakozni egy másik Wi-Fi hálózathoz.
- Ha ott működik a kapcsolat, a probléma valószínűleg az otthoni hálózatoddal van.6
Energiatakarékos beállítások kikapcsolása
- Menj a Beállítások > Akkumulátor menübe.
- Nézd meg, nincs-e olyan energiatakarékos mód vagy alkalmazás, amely korlátozza a Wi-Fi használatát.7
Kapcsolatfelvétel a Google ügyfélszolgálattal
- Ha a fenti lépések nem oldják meg a problémát, érdemes felvenni a kapcsolatot a Google támogatással. -
WolfLenny
senior tag
Pixel 9en vagy úgy általában minden Pixelen dobálja a WIFI-t?
5-10 percenként átvált mobilnetre majd vissza WIFI-re.
Elég gáz.. másnál is ilyen?
Mellettem S21, S23 tökéletesen megy... -
tom570
aktív tag
válasz
dominating #6667 üzenetére
Nálam is csinálja, Huawei watch órával. Felveszem az órán, aztán a telefonon megy a hívás. Előző telcsivel tökéletesen működött mindig. Itt az órával kapcsolt alkalmazásnál kell a gyorsítótárat törölni, akkor pár napig jó. Szóval véglegesen nem sikerült nekem sem.
-
PACSA75
őstag
Ez sajnos nem műxik. Ezzel a módszerrel engem átvisz a G Playbe, ott viszont csak a frissítést engedi eltávolítani. Ha ez megtörténik, utána már csak frissíteni enged.
Szóval valószínűleg marad a fentebb javasolt megoldás.
Nekem egyébként működik hiba nélkül, csak szeretném kipróbálni az újdonságokat.
Illetve, amit gyűlölök, hogy nem enged beírni semmit az AA, mivel vezetés közben nem lenne szabad. Csakhogy álló helyzetben sem enged címet beírni, diktálni meg nem érdemes, mert magyarul nem tud a kis huncut. És a hab a tortán, hogy telefonon sem dobja be ilyenkor a billentyűzetet, ha pl GMapsban vagyok.
A megoldás, hogy simán böngészőbe írom a címet, ami átdob utána a térkép apk ba.
Szóval ezt nem gondolták át rendesen. Legalábbis nálam így működik (Pixel 8 vs Ford Focus Mk2 + Androidos fejegység). -
stigma
addikt
válasz
PACSA75 #6668 üzenetére
Hali.
AA-t így tudod törölni, vagyis én így csináltam
Beállítások --> Alkalmazások -->Összes alkalmazás --> Android Auto --> Alkalmazás adatai (legörgetsz alulra) --> eltávolításHa ezzel megvagy, akkor a telóra másolod az Android Autot apk-t és feltelpíted. Én annó apkmirror-ról szedtem le és tettem fel.
Én nekem sem ment nemrég, 50-10hsz-el ezeléőtt olvashattad, de kábelgond volt, mert ezekszerint elég érzékeny a Pixel 8 Pro, de most már megy.
Most gyárit használok, valami 14.2.65 vagy melyiket. -
juve600
nagyúr
Sziasztok!
Thunderbird appot használja valaki?
Egyszerűen nem jönnek értesítések semmiről.... Minden engedély megvan adva,mi lehet a gond ?
-
embe
nagyúr
A Google időjárást előtudtam csalni az atg widgetből. Addig kapcsolgattam, állítgattam hogy eltüntessem a widgetet hogy most az időjárást nem érem el belőle. Persze azóta rájöttem a widgetet sem lehet eltűntetni.
Hogyan lehet visszaállítani?
A widgeten hosszan nyomva előjön a beállítás menü, ott be van kapcsolva a "személyre szabás" alatt az időjárás. -
bbendre
őstag
válasz
domper2015 #6671 üzenetére
Ez egy töltés animáció. Azért lehet zavaró mert a háttér színével egyezik meg. Próbaképpen állíts be píros színt és meg tudod nézni milyen is lenne rendesen
Pl a feloldó anim is változik. Ha arc feloldás volt akkor a képernyő teteje felöl indul az animáció. A gombra a gombtól. Ha pedig lent akkor lentről
Btw mosmár értem, mennyi jó dolog szünt meg mert az emberek bereklamálták. Pl az AOD wallpaper is ilyen lehetett
sok ember azt hihette, hogy ez valami kiejlző bug
-
embe
nagyúr
válasz
domper2015 #6671 üzenetére
Pixel 9 is csinálja. Egy vízszintes fénycsík, egy effekt. Szerintem ez csak egy "látványelem".
Valami ilyen. -
domper2015
senior tag
A Pixel 8 telefonom töltőre helyezéskor érdekes jelenséget produkál, mintha egy fénycsík szaladna végig a kijelzőn, a töltőcsatlakozótól a kijelző tetejéig.
Szerintetek lassan mehet garanciális javításra?
Ez a 3 évre meghosszabított kijelző garanciás széria. -
vacs
veterán
válasz
PACSA75 #6668 üzenetére
Az ADB AppControl app lesz a barátod (és egy Win PC), de csak okosan törölj/tilts/fagyassz, mert ha rendszer appot piszkálsz, akár az android is összeomolhat!
Ajánlott előtte a backup! -
PACSA75
őstag
Android Autót nem lehet sehogy sem letörölni? Mivel gyárilag van rajta, nem sikerült.
Letöltöttem az AA 14.4 Bétát, de nem lehet telepíteni, amíg a gyári fent van🥺, pedig szívesen kipróbálnám. -
dominating
tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a CMF WatchPro2 órán ha felveszem a hívást akkor valamiért nem az órára "rakja" a hívást hanem a telefonra. Előtte WatchPro1-em volt azzal ha felvettem a hívást az órán akkor autómatikusan az órán hallottam a hívást.
Hogyan tudom azt beállítani ha az orán fogadom a hívást akkor automatikusan az órára "rakja" a hívést? -
vacs
veterán
#akció
Google Pixel 9a - 60 000 telefonvisszaváltáltással, Alza.hu
Pl: 128 GB-os így csak 185 000 Ft
Forrás. -
embe
nagyúr
válasz
WolfLenny #6664 üzenetére
Autó Ford S-MAX, gyári rádió. Van amikor a csengőhang szól a kihangosítón, van amikor egy a kihangosító jelzőhangja. És van amikor a kihangosítón egy gépi hang ( ezt a telefon produkálhatja ) bemondja ki hív, azt a nevet amivel le van mentve. Nem jöttem még rá hogy melyiket miért csinálja. De egyszer így jelzi a bejövő hívást, egyszer úgy.
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Android auto kábellel összekötve. Ha bejövő hívásom van, akkor a telefonon az általam beállított csengőhang szól, de az autón valami teljesen más.
Korábban S23-at használtam és ott bejövő hívásnál mindkét helyen a beállított csengőhang szólt.
Ötlet, hogy mindkét helyen ugyanaz szóljon? -
válasz
ozeviktor92 #6659 üzenetére
A kamera védőre plusz védőtokot rakni nem érdemes.
Egyszerűen cserélhető. Már több helyen láttam a kilencesekhez.
Lepattintod, rápattintod az újat A pro változatnál a hőmérőre vigyázni kell a leszedéskor. -
gabro0
őstag
válasz
Nekem nincs rajta semmi és karcmentes.
-
K82
őstag
válasz
Engem is zavart a túl nagy egybefüggő üveg felület, úgyhogy raktam rá egy ilyet. A lencsék és a szenzorok előtt ki van vágva viszont a szabad üveg felületet védi.
A karcokkal kapcsolatban pedig annyi, hogy egy telefonomon sem sikerült megkarcolni a lencsék előtti részt.
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
9 Pro kamera lencsével mik a tapasztalatok karcolódás ügyileg? Nem szívesen tennék rá plusz üveget, mert szerintem beleszól a képminőségbe, de elég nagy felület és a Google nem nagyon árulta el, hogy milyen üveg is ez. -
Thom!
veterán
A16 nem fog debütálni Material 3 Expressive első körben.
Szerintem P10re tartogatják. -
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Pixel 9 amit most kezdtem el aktivan használni. Egy Samsung S21 vagy S23-hoz képest gyengébbnek látom a a wifi kapcsolatát. Van hogy youtube-ozás közben (nem mozdulok) átvált LTE-re, majd vissza. Ugyanazon a helyen S21 vagy S23 stabilan tartotta. Lehet valamit be vagy ki kéne kapcsolnom? -
embe
nagyúr
válasz
thegaben86 #6648 üzenetére
80%- os töltési limit kérdésre kaptam pár napja ezt a választ, és ez volt a megoldás.
-
thegaben86
csendes tag
válasz
consono #6631 üzenetére
Eleg hasonlo kerdest tettem fel itt en is kb 3 honapja. Igaz, en csak 2.5 evig hasznaltam Samsungot (elotte sokaig Xiaomit), de a One Ui nagyon tetszett, szerintem egy nagyon korrektul osszerakott rendszer. De vegul is valtottam egy Pixel 9-re, es igazsag szerint nem nagyon van olyan dolog, ami hianyozna a Samsungrol, hamar hozzaszoktam a Pixel sima, letisztult feluletehez es ez is nagyon bejon, sot maga a rendszer ami legjobban tetszik a telefonban. (pedig aggodtam elotte, hogy lehet, h nem fogom szeretni) Szoval szerintem be lehet vallalni siman.
Mas:
Van viszont egy erdekes problemam, hatha valaki tapasztalt hasonlot. Be van allitva a toltes optimalizalas funkcio, ami 80 szazaleknal befejezi a toltest, elvileg. Mukodott is egy darabig, de aztan elkezdte 100 szazalekig tolteni. A leiras szerint 1-2 hetente 100-ig tolt, az ujrakalibralas veget, de minden alkalommal tovabb tolti, ha nem szedem le a toltorol. Jott mar azota frissites is, de nem oldotta meg a problemat. Meg erdekesebb, hogy az asszony Pixel 8a-ja is hasonlot produkalt, de ott meg egyszer csak megjavult par het utan, es csak 80ig tolt. Van esetleg barmi otlet?
Nagyon radikalis dolgot nem akarok, mint pl factory reset meg hasonlok, annyit nem er a dolog. -
bbendre
őstag
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Mindenben egyetértek egy kivétellel.
A Pixel elszakadt a Stock Droid-tól és levállt a AOSP vonalról valamint elhagyja (a tervek szerint) a Material You designt és (HA LEHET HINNI A PLETYKÁKNAK) teljesen átáll majd a Pixel vonal a Material 3 Expressive vonalra ami ELVILEG csak a Pixeleken lesz elérhető mint a oneUI a Samsung-nak
Aztán lehet, hogy nem így lesz és a Material 3 Expressive része lesz az AOSP-nek is, de hivtalosan is a Pixel levállt a "Stock Drioid" vonalról és nem AOSP + Pixel feature lesz
A következő Android frissítést már megint egy Pixelel fogom várni, szeretem amikor a frissítés után minden is megváltozik -
K82
őstag
A garancia teljesen bukó mert a US modellek eltérhetnek a többi régióban forgalmazottól.
Ha tényleg független a a teló (és nem Verizon vagy AT&T mert azok carrier lock-osak), minden gond nélkül lehet használni a Naaaagy Pocsolya innenső felén; vegyesen használtam Pixeleket itthon és az USA-ban, persze általában pont "keresztben". -
Bferibörs
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Nekem jelenleg is s23 u és p8p,p9pxl van amit használok.
A pixeleket jobban kedvelem, a samu saját appjaiból csak a fotó néző/ szerkesztőt használom,pent nem. A fotó videó szerkesztést megoldottam külső appal,így az sem hiányzik a pixeleken.
Egyedül a 2 db fizikai sim hely,ami nekem hiányzik,mivel elég gyakran váltogatom a meglévő telókat, az esim meg ha jól tudom 10 alkalommal ingyenes. Az onenál meg nagyon macerás is a telefon váltás vele.
Sokat fotózok mozgó állatokat,szürkületben is,erre a pixelek lényegesen jobbak. -
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Itt elo kulfoldi kollegam kapott szuleitol egy 9 Pro XL 1 TB- t ajandekba (US) de maradna az apple vonalon es szeretne eladni itt.
Nem igazan szeretne a papirokat bekerni szuloktol mert megiscsak ajandek, de a vevokkel sem szeretne kicseszni.
Szoval, segiteni szeretnek neki abban h osszegyujtsunk annyi infot amit csak lehet. Meg a doboz sem lett kinyitva, szoval IMEI szamon kivul sok mindent nem tudtunk ellenorizni.
Gondolom gari az ilyenkor buko teljesen, viszont ha nem szolgaltato fuggo akkor siman hasznalhato itthon barmilyen megkotes nelkul?
Mire kell figyelni / figyelembe venni?
Koszonom szepen
-
consono
nagyúr
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Z Flip 5-ről fogok váltani, szóval nem túl régi készülékről, de 3 évre nem merem bevállalni a Flip 6-ot, annak ellenére sem, hogy a 5-tel nem volt eddig semmi bajom. Igazán az S25 és a 9 Pro között vacillálok, de már ráúntam a Samura kicsit...
KoVe84: nekem app téren sokáig az Apple Notes hiányzott, de egyszer kicopyztam mindent, ami fontos volt, azóta ez sem akadály
-
Ha Messengerből szeretnék meg nyitni valamilyen PDF-et miért hoz fel ilyen opciókat és nem Adobet pl? Ezek közül bármire megyek semmi nem nyitja meg...
P9PF és 16 Béta.
-
válasz
TaylorPro #6629 üzenetére
Nekem van egy a "vésztartalék tartalékaként" szolgáló N5X-em 2015-ből (2017. nyarán garanciában cserélték az alaplapját, 2018-ban kapott új akksit).
Akkoriban még teljesen jól szuperált, simán hozta az elvárható sebességet.
Mostanában évente 1x, max 2x kapcsolom be - vállalhatatlanul lassú lett, vélhetően nem bír a friss alkalmazások erőforrásigényével. -
KoVee84
senior tag
válasz
consono #6631 üzenetére
Nálam is váltakozott a samsung és iphone, majd egy próbálkozásom volt a Oneplus-szal mielőtt megérkeztem a pixelekhez.
Iphone -> Samsung -> Iphone -> Samsung -> Iphone -> Oneplus -> Pixel -> Pixel -> PixelNekem az az (valószínűleg totál szubjektív) érzésem volt a samsung és az iphonejaim esetén, hogy az idő előrehaladtával folyamatosan és viszonylag gyorsan szoftveresen lassítják a telefont és butítják a kamerát. Ilyet a pixelnél nem vettem észre.
Egyetlen egy dolog hiányzik az iosről, az email app, de az is csak egyéni preferencia miatt.
Nyilván ízlések és pofonok, de nekem már csak pixelem lesz.
-
*RLaci*
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Én évek óta Samut, Pixelt használok felváltva, most éppen megint 9Pro-ról 25U-ra váltottam, már nem először. Egyiket ebben, másikat abban tartom jobbnak. A samsung jobban testreszabható, sok jó extrája van. A Pixel a stock droiddal letisztultabb. Fotóban jobb a Pixel valamivel, de 25U is már elég korrekt az elődökhöz képest. Nem tudom milyen samuról váltanál?
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Van itt valaki, aki sok évnyi iPhone és Samsung használat után váltott Pixelre? Mennyire fájt? Felváltva szoktam iPhone-t és Samsungot használni, már 2 éve droidon vagyok és nem kívánkozom vissza iOS-re. Gondoltam a változatosság kedvéért a nyár végén a következő 2-3 évre beújítok egy Pixel 9 Pro-t. A platform váltogatások miatt nem igazán használok Apple/Samsung appokat, képeimet is OneDrive-ra szinkronizálom sok-sok éve.
Mi fog hiányozni, ha fog valami?
Gondolom ilyenkor azért jobb nem mozgatni a dolgokat, hanem üresen belakni a telót, bármennyire is fáj...
-
TaylorPro
addikt
Elő a régi nexusokat! Kinek mi van? A legstílusosabb szerintem a nexus 4.
-
Hawk02
aktív tag
Nagyon jó telefon.Jó az akkuidő is,igaz nincs mindig kézben.Elmúlt 2 éves és még mindig 94%-ot mutat kapacitásra.Általában 2 napot biztosan tud,de volt már rá példa,hogy 4 napot is elment.Pedig folyamatos adatkapcsolat van.9a-t is jónak mondják és az akku is 5100mAh,de az sem olyan kompakt méret már.Szerintem a felsoroltak közül a 9-es jó választás.
-
TaylorPro
addikt
Mi volt az a program ami fizetős, root kell hozzá, a színeket teljesen testre lehet szabni a telón? Playen fent volt, meg is vettem de nem találom. Közben meglett, Repainter.
-
Bass
addikt
Köszönöm szépen remélem kibír 5 évet mint a mostani telefonom.Most már csak tokot meg töltőt kell néznem. Meg vagy elégedve vele? Eddig nem mertem bevállalni pixelt mert nem volt hivatalosan itthon. Nekem meg pont azért tetszik a sima 9 mert kicsinek mondható a mostani tepsis.Sokt agyaltam négyük között 8a,8,9a, és a 9 melyiket érdemes de megszűltem 😁
-
embe
nagyúr
Na most jobb lesz akkor a Pixel 10 kamerája a Pixel 9-től.... vagy mégsem?
[link] -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,ezt valahogy el lehet tüntetni?
[kép] -
Hawk02
aktív tag
Szerintem jó lesz,mert úgy sem tud felvenni többet a telefon.Töltésoptimazálás be van kapcsolva,így este rádugom töltőre és reggel leveszem.Én nem a gyári romot használom.GrapheneOs van telepítve.
Betű jelzések pedig ország jelölések.
#6598 hsz-ban megnyitott linkben ott voltak.
"Értékesítési régió AT,BE,CH,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,HU,IE,IT,LT,LV,NL,NO,PL,PT,RO,SE,SI,SK" -
K82
őstag
Betűjelzések? Az európai országok ahol van Google Store.
A Oneplus töltője is tölteni fogja, csak az alap USB (5V/2-2.4A) sebességgel. Olyan töltő kell a Pixelhez ami Power Delivery (PD) szabványt használ, abból szinte viszont mindegy milyen (kivéve a 9XL, ott van egy kis trükközés a maximális sebességnél) csak normális minőségű legyen. Kezdésnek jó lehet az IKEA Sjöss fantázianevűje, de gyk. tényleg mindegy mivel töltöd csak tudja a PD szabványt.
-
dombila
őstag
válasz
dombila #6589 üzenetére
Kiderült miért nem kapom meg az opt-in állapot ellenére a 16 beta 4-et. Mert a jelenlegi 15 security patch-e frissebb, mint a Beta 4-é. És a Google nem update-el régebbi security patch-re.
Ha a Beta 4 kap újabb security patch-et akkor fogja csak felajánlani a rendszer.
Szóval a max 24 óra csak egy kb tájékoztatás. -
Bass
addikt
válasz
MikeWazowski #6607 üzenetére
Volt velük garanciális problémám és 330e a fekete
-
TaylorPro
addikt
Mert bűn lassú. Próbáltam LineageOS és Pixel Experience romokkal is. Azokkal még lassabb. Még jó teló, de szerintem akkor vagy nem volt ilyen lassú, vagy nem éreztük. Főleg hogy így Pixel 9 mellett ha kézbe veszem. Itt még volt színes RGB led, imádtam. Sokan nem is tudták mert csak külső appal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Billentyűzet gondom van
- GTA VI
- Jövedelem
- Külpolitika
- Konzol Screenshot
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest