Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen széket vegyek?
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
86% tartozik 551 ciklushoz.
-
-
nemszamit
tag
Sziasztok!
Nekem újdonság: (már nem csak béta környezetben) működik a desktop mode / Google Pixel Asztali Mód.
Roviden: lehetővé teszi, hogy Pixel telefonodat egy külső monitorhoz csatlakoztatva, egy hagyományos asztali számítógéphez hasonló élményt kapj. Ez nem csupán a képernyő tükrözése, hanem egy optimalizált, többablakos környezet, amely támogatja a külső billentyűzetet és egeret is. A funkció a DisplayPort Alt Mode technológiát használja, amely az USB-C porton keresztül képes videójelet továbbítani, és ezáltal egy teljes Android asztali élményt nyújtani.Részletes bemutató: [link]
Alin vettem 5k-ért USB HUB docking station-t és gördülékenyen működik minden a videó szerint!
Beállítások / Fejlesztői beállítások / Ablakkezelés (lista végén, érdemes mindent bekapcsolni)
-
zolka95
őstag
Német Amazonon:
Pixel 10a - 175 ezer
Pixel 9a - 115 ezer -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Nem egy cellás a Pixelek akkuja?
-
Fradipuma
tag
Sziasztok, egy kis segítsèget szeretnèk kérni! Egyik napròl a másikra megszűnt működni a mindig aktív kijelző módom. Nem állitottam át semmit, nem nyúltam semmihez, de ha lezárom a kijelzőt, ki is adja a mindig aktív mòdot (mutatja az órát, időjárást, stb-t) de 20 másodperc után mégis teljesen elsötétül a kijelző, nem reagál ha rákoppintok arra se, csak ha a bekapcsoló gombot lenyomom arra ébred újra a telefon. Valakinek valami tippje esetleg?
-
hibavissza
veterán
Üdv, 9a, létezik, hogy nem teljes a magyar menü?
-
-
aldebaran
addikt
-
válasz
tomboy0013
üzenetére
Decemberben kezdte, ha nem akksi, akkor el tudom képzelni, hogy a negyedéves frissítésben volt valami... és akkor talán a márciusi helyrehozza.
Munkaeszköz, inkább nem mókolom.
aldebaran: DevCheck app. Korábban volt, hogy hozta a menüben, ma már nem.
-
krono.
tag
válasz
aldebaran
üzenetére
DevCheck nevű alkalmazás.
Íme a "megkínzott" developer Pixel 6-unk, ami vagy bedugva pörög 100%on, vagy csutkára le van merítve. Meg is látszik az akku állapoton sajna... De egyébként villám, ennyi év után is. Persze ezen csak pár alkalmazás van telepítve, úgyhogy nem teljesen valós életbeli helyzetben van.

-
Hogy legyen egy rendesen használt Pixel 6 is, enyém lassan 4 éves, nem gyilkolom, általában 80%-ig töltöm, de nem is babusgatom.
- 2022. júniusi
- 697 ciklus
- 88% kapacitás
[kép]Az utóbbi 3 hónapban kezdte, hogy random kikapcsol / újraindul kb. 2 hetente 1x. Csak azt veszem észre, hogy kikapcsolt, vagy a PIN-t kéri, tehát nyugalmi helyzetben produkálja. Gondolom az akku okozza.
Cserélni egyelőre nem sürgős, vélhetően megvárom vele a P11-et. Legfeljebb az 5G-t hiánylom, amúgy gyors, minden igényemet kielégíti.
-
gretzky77
veterán
Na én például ezért utálom, hogy ezt a hülyeséget is átvették az iOS -ből. Ott is mindig ez a téma, hetente kéthetente előjön valaki berakja és indul a cunami, hogy így meg úgy ennyi ciklus és csak ennyi % . Semmi értelmét nem látom csak azt, hogy ezen pörögnek a userek és csak frusztrálják magukat. Egy dologra jó kb, hogy eladásnál a kedves vevő az akksira hivatkozva tudjon alkudni! Ez egy használati tárgy, úgy használom, töltöm ahogy nekem szükséges, általában este megy vezetékmentes töltőre, egyszerű Alzás, és a napot simán kibírja, ha nem akkor rátöltök. Ha eljutok odáig akkor majd egy akku csere, de általában előbb cserélek telefont.
-
nálam 59 ciklus 2025.05.23. óta, 97%, pixel 10 pro
-
szkorhetz
őstag
P9P XL.
-
gulb
őstag
válasz
Mostly Harmless
üzenetére
Nalam 137 ciklus az Aug vett p10pxl es 100%
nem ertrm mit nezegetjuk.. -
Tomiii258
tag
válasz
Gstyler
üzenetére
Nekem 5hónap használat után 44 ciklussal is már "csak" 97%

Viszont idejét sem tudom, hogy mikor volt legutóbb 100%-ra töltve, mindig közbejön valami, ami miatt eleveszem a töltőről és ha már 50-60% között van, akkor vissza se rakom...egész nap gépközelben vagyok, nem használom sokat a telót.
Na de a lényeg, hogy nem lepne meg, hogy ha hagynám párszor a töltőn 100%-ig, akkor a 97% is feljebb ugrana. -
BoB
veterán
válasz
Gstyler
üzenetére
A telefon által megjelenített akksi kapacitás csak becsült. Ezt abból becsüli hogy mennyit merül és töltődik. Tényleges kapacitás méréshez az akksit ki kellene venni, és műszerrel mérve teljesen töltött állapotból teljesen lemeríteni.
Mivel csak néha töltődik 100-ra ezért a szoftver alábecsül a valós kapacitásnak.
-
Gstyler
senior tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Igen, most éjszaka pont feltolta 100-ra.
-
gyalu 1
aktív tag
Hívás rögzítés másnál is megjelent? Nekem ma tűnt fel. (9pxl)
-
juve600
nagyúr
-
Gstyler
senior tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Jogos. Én igazából azért használom így, mert így adja ki az élet.
Nem figyelem görcsösen,csak be van állítva a 80%-os határ, mert nem merítem le egy nap alatt (nekem felesleges a 100).
Ja és további adalék, hogy gyári vezetékes töltővel használom.
(Na persze a 98%os akksival is nyugodtan tudok aludni.)
-
dussy
őstag
Sziasztok! Csatlakoztam egy 10Pro-val, mert nagyon érdekelt a telefon a mindennapi használatban.
S25 mellé érkezett, leginkább a kamera gyengesége miatt. -
bozsokiandra
tag
Redditen látom, hogy régi pixel tulajok kapnak akár 100 eurós kuponokat is 10a vásárlására.
Ez hogy szokott működni?
2023-ban osztrák alzán vásárolt pixel 7a-m van (Magyarországon élek és a Magyar Telekom sim-em van).
Én számíthatok ilyen kuponra? -
hard74
senior tag
408 ciklus, 95%.P9 másfél éve használatban.
-
Pixel 7a 2023.07. hóban kezdtem el használni és aBattery szerint 550 ciklus van benne.
%-ot nem tudok, mert Shizuku nem telepíthető a telefonra. -
M_norbi
csendes tag
238 ciklus és 100 százalékos az akkumulátor, P9.
-
TaylorPro
addikt
Akku állapottal hogy álltok ciklus és kapacitás %-ban?
Nekem 95 ciklus és 99%
-
peugeotmate
addikt
válasz
Grande Ale
üzenetére
nice, még épp az Apple announcement előtt -
Grande Ale
őstag
Exciting News Starting today, we are bringing Quick Share compatibility with AirDrop to the Google Pixel 9, 9 Pro and 9 Pro Fold! The feature will roll out over the next few days.
-
embe
nagyúr
Köszi a válaszokat!
Viszont az akku adatról nem tud fotót mutatni, pontosabban hiányzik az a menüpont. De nincs bejelentkezve. Lehet emiatt? -
embe
nagyúr
Használt Pixel 9-10 adás-vétel a téma.
Elég ha az eladó kijelentkezik a Google fiókból, így már az új tulaj használni is tudja?
Vagy ha a teló hozzá van adva a Google fiókjához, akkor onnan is le kell választani? -
miklós67
csendes tag
Sziasztok! Lehet tudni biztosan , hogy ez a töltőfej tudja-e tölteni Pixel 10Pro xl-t maximumon? Azaz 25W-on.... Köszönöm előre is....
[link] -
TaylorPro
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
Tudom, kímélve van. Ez ilyen. Amíg nem tudtuk így megnézni senkit nem érdekelt. Használati cikk, öregszik.
-
bbendre
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Hát igen, de gondolj bele, hogy maga az OS 20Gb+
Egy sima gmail alkamazás több mint 1gb ha mindent letölt és cachel.
A map-ok is már sokat esznek és ott van a többi app.
Régen egy fotó max 1mega volt, most egy 48mpx kép RAW-ban 90mb is lehet és sima jpg pedig 4mp.
Szóval, igen, manapság kell(het) a tárhely -
peugeotmate
addikt
válasz
csipuka
üzenetére
Köszi szépen!
Igen, hasonlóan kezeljük a tárhelyünket.#11667roseben
Ez is egy tök jogos szempont!
Szerintem is elég lesz a 128gb igazából. Durva belegondolni, hogy bő 8 éve még a 16gb-os Nexus 5 telóm is elég volt, szintén ezzel a gyakran mentegetős hozáállással. Azutan majdnem 1 évig 64gb-os Mi A1 telóm volt, majd '18 vége óta konstans 128gb-os telóm van: iPhone7/iPhone11. És azóta pedig folyamatosan elég ez a tárhely. 
#11750gamegod
Én is gondolkoztam P10-en, de egyszerűen sokkal jobb a P9 kamerája, akárhogy nézem. Alap(abb) felhasználásra szerintem az is hasonlóan hosszan kitart majd, alacsonyabb ár mellett. -
-
gamegod
senior tag
Sziasztok.
A Pro és az XL megéri a felárat a sima 10hez képest?
Casual felhasználó vagyok néha 1-2 foto stb messenger...Nothing phone 2ről váltanék
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
(mégse, bocs)
-
válasz
zoo8800
üzenetére
Jó lehet, bár nekem vegyesek a tapasztalataim a Choetech márkával, egy döglött töltőm van már tőlük 3 év után PD3.0, 18W 1 csatlakozós töltőm.
Mielőtt az meghalt, akartam 2 csatlakozósat, Choetech PD6009 PD3.0 40W 1 csati vagy 20W/20W 2 csati. Kemény, hogy 3 és fél éve 2790 volt, most 9k.
-
-
-
válasz
TaylorPro
üzenetére
Az akku állapota nem csak a töltéstől függ. A kocsiban felejtett telefon tűző napon, legalább annyit tud ártani, mint a rossz töltés.
Normál működés közben:
0 – 35 °C
Ez az a tartomány, ahol a telefon a legjobb hatásfokkal működik, és az akkumulátor öregedése minimális.Töltés közben:
5 – 45 °C
A töltés mindig melegebb, ezért a felső határ magasabb. 45 °C felett a legtöbb telefon lassítja vagy leállítja a töltést, hogy védje az akkumulátort.Biztonságos tárolási hőmérséklet:
–20 – 45 °C
Ez nem üzemi tartomány, csak azt jelzi, hogy a cella károsodás nélkül kibírja. -
-
zoo8800
veterán
-
hedgehog
senior tag
Szerintem ti nem is igazán használjátok ezt a telefont...
2025 szeptemberi (megjelenéskori) Pixel 10 pro XL 165 ciklus
(teljesen vegyesen töltve, napközben általában egy Oneplus wireless állványon, esténként ikeás Sjöss, éjszaka eleinte egy ikeás eldobós Libvoj-on, mostanság egy alzás ChoeTech 15W magsafe töltőn. Adaptív battery bekapcsolva, de mindig 100%-ra töltök) -
errorcode06
őstag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Vagy, ha már úgyis ott vagy, törölheted azonnal.
-
BoB
veterán
válasz
Permet Elek
üzenetére
Ha a gyári fájlkezelőre gondolsz, abban nem lehet kikapcsolni. Viszont a kukába belépve kézzel lehet törölni. Vagy felraksz egy másik fájlkezelőt.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Az érdekelne: Hol lehet kikapcsolni a kukát, hogy ne mentse 30 napra amit törlök?
-
-
M_norbi
csendes tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Értem, köszönöm. Jópár dolgot vettem korábban tőlük, de nagyjából járnak le a garancia idők. Azt láttam hogy ciprusi és román cégek adnak el zömmel EMAg név alatt.
P10 Pro XL esetén a BTel lesz valószínűleg a befutó, a 2 év Google garancia bőven elég. -
-
M_norbi
csendes tag
Sziasztok.
Gondolkozok, hogy az alap P9et P10 Pro XLre cseréljem, emiatt megnéztem a hivatalos kereskedők listáját a Google honlapján. Meglepve láttam, hogy az EMAG már nincs közöttük. Tudja esetleg valaki hogy mi történt, miért kerültek le a listáról? Illetve ha tőlük vett valaki korábban telefont, akkor mi lesz így a garanciával? -
DeFranco
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Hát, én arra emlékszem, hogy vadásztuk a gyári akkukat 2 év közepes használat után mert a NiMH akku akkorra már minden vuduzás (beavatás, kisütés, frissítés) mellett is használhatatlanra degradálódott. (A1018, M35, ME45)
-
Drag77
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ott a pont. -
válasz
tomboy0013
üzenetére
Régen mennyivel jobb volt, hogy nem írta ki a telefon a ciklusok számát és boldogan használtuk. Nem rettegtünk azon, hogy jajj, most mi lesz; hanem használtuk.
-
tomboy0013
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Jó lesz az 4-5 évnek is. Ahhoz amit írsz kb 0-100% tartományt kellene tölteni minden nap. Na most ki az aki minden nap kivétel nélkül nullára meríti a telefonját és 100%-ig tölti. Ha már nem így csinálja hanem 20%-on teszi töltőre akkor sem lesz meg ez a szám. Én az elmúlt kb 10 hónapban legtöbbször napi 2-3 alkalommal is rátöltöttem a telefonomra teljesen random, de előtte is legalább egy töltés volt naponta (ritkán volt hogy 1,5 naponta töltöttem). Áprilisban lesz 3 éves a telefon és 595 ciklus van benne, ami igen távol áll az 1000-től.
-
-
zoo8800
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 9A-t, amivel többnyire elégedett vagyok, de a töltés nagyon nem az igazi. 15 wattos Samsung töltővel több, mint 2 és fél óra a 20->100%-os töltés. Többféle kábelt próbáltam, eredmény ugyanaz. Hibás lenne a telefon? Nem jelez töltéshibát, csak lassan tölt.
(általában nem szoktam 100%-ig tölteni) -
mrszitya
senior tag
Engem sajna nem nyűgöz le üzemidő, akksi terén a Pixel (se).
Meglehet nálam utoljára talán a Redmi Note 4 tudott brutális kijelzőidőket (9-10 órák)anno. Utána egy kaptafára való volt már csak a Oneplus 7, Samu S21U is.
P9PXL (a legtöbbször 80-ig töltve)
20241116: 10 ciklus, 100%
20260214: 291 ciklus, 92%
SOT-átlag most: 6,45 óra -
gretzky77
veterán
-
Tigo
tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Igazából lehet, hogy nem is akarom eladni...

Érkezik majd egy Pixel 10 pro XL, így gondoltam felrakom a Honort. De nem tudtam még dönteni, melyik maradjon.
Előveszem és fotózok, gyerek, állat stb. és ne legyen elmosódott, ez a fő. Talán ebben a Pixel jobb, azt olvastam.
Honorból hiányozna az infra, ikeralkalmazás, navigációs gombok cseréje.
Nem könnyű dönteni....mi a fontosabb.... -
gulb
őstag
P10pxl elso napos..es 132 toltesnel jarok😝
-
válasz
macilacipaci
üzenetére
Sajnos készüléktől és felhasználói szokásoktól erősen függhet, hogy mire elég 1000 ciklus. Nálam az utolsó 70 napban 10 ciklus "fogyott el", azaz ebben a tempóban (degradációtól függően) 15-19 év kell az 1000 ciklus elfogyasztásához. (Amúgy a 8 Pro tudtommal csak 800 ciklusra hitelesített, de lehet, hogy rosszul emlékszem.)
-
BoB
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Külsős alkalmazással tudod megnézni P8-akon. Én a devcheck-et használom.
Nálam 166 ciklusnál tart, 2 éve van meg a telefon. De ugye nálam hálózatról megy javarészt, nem akksiról.
-
Csepy
Topikgazda
válasz
macilacipaci
üzenetére
Fő telefonom, egy Pixel 9 Pro. Csak vezeték nélkül töltöm és csak 80%-ig.
Nap közben is a töltőpadon pihen, csak használathoz veszem le róla.
Az akku amúgy 98%-os egészségű 1.5 év mindennapos használat után.
-
gretzky77
veterán
válasz
macilacipaci
üzenetére
Nálam a Pixel 10 Pro szeptember eleje óta van, újonnan vettem és most tartok 80 ciklusnál.
[Tigo] Magic 8 Pro még nagyon új sztem sok tapasztalat nincs még vele, de valóban izgő mozgó témában a Pixelek jól teljesítenek
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilacipaci
üzenetére
Én tavaly tavasszal vettem a pixel 8a-t amkor a yettelnél volt nagyon jó akcióban, de egészen idén januárig nem használtam, csak a nyaraláson fényképeztem vele (tudom ez így elég luxusnak tűnik, de egyéb körülmények miatt alakult így).
Gyártása 2024-es, első bekapcsolás 2025 május, használat 2026 januártól, 22 ciklus van az akkuban, de nem érzem azt, hogy nagyon combos lenne. eleinte kifejezetten gyorsan merült, most mintha egy kicsit jobban beállt volna de így sem erős.
Legutóbb teljes (100%) feltöltés volt, 1:50 képernyődióvel merült 36%-ot, ebből
9%-ot evett a chrome (48 perc),
7%-ot az "offline games" nevű metróra való tetriszpótlék (31perc),
6%-ot pedig a spoty ( 2 óra háttérben),
8%-ot a rendszer magaEz egy nagyon light felhasználás (értsd metrón este hazafelé telefonoztam zenehallgatás mellett, és este egy bő fél órát) egyébként csak feküdt mellettem az asztalon a standbyban, és így jön ki kb. 5 óra SOT ami az átlagos napi használat alsó határa.
Értsd: ilyen light használattal teljesen reális a napi egyszeri töltés, még ha nem is teljes ciklussal hanem óvatos 20-80-al.
-
Xaels
félisten
válasz
macilacipaci
üzenetére
Azt nem ismerem, a 10Pro az első pixelem. Nekem is lemerül, munkanap sokszor van akár 30% alatt is a nap végére, de többször is rá kell töltenem. 2-3órát legalább megy a spotify és forró tud lenni a telefon. Januárt kórházzal kezdtem, szigorú ágynyugalomra (még a lábam sem tehettem le az ágyról) voltam ítélve, nem volt más csak a telefonom, mondanom sem kell mennyit töltöttem az 1 hét alatt.
-
Xaels
félisten
válasz
macilacipaci
üzenetére
Azért nem minden nap forgat az ember házivideót a telefonjával. Nekem munka közben sokszor megy a Spotify, volt nem egy alkalom, hogy rátöltöttem nap közben. Kis odafigyeléssel bőven lehet az több mint 3év.

-
aldebaran
addikt
Ja és írja, hogy a béta-ból most lehet kiszállni adatvesztés nélkül.
Szóval, ha valaki ki akar szállni a béta-tesztelésből, most megteheti úgy, hogy cancel-ezi ezt az upgrade-et.
Mondjuk nekem és minden pixel 6-osnak októberben kijön a stabil 17 és végünk. (a 6a még nem) -
Csepy
Topikgazda
válasz
gretzky77
üzenetére
Feltettem, persze. (a kezdetektől bétázok a fő telómon, ami jelenleg egy Pixel 9 Pro)
Egyelőre negy változást nem látok, de azok ilyenkor úgysem a felszínen vannak. Holnjapra úgyis lesznek videók fent youtube-on, akik minden változást összeszednek, már alig várom.
Én arra lennék kívácsi, hogy megjelenés előtt 10 perccel visszavonta a Google az OTA-t 2 napja. Miért? Milyen hibát találhattak? Gondolom, a mai megjelenésre kijavíthatták. -
Csepy
Topikgazda
Aki bétázik, azoknak ma este megérkezett az Android 17 beta 1.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Max

Először vpn-nel kerestem.

nem ertrm mit nezegetjuk..

nice, még épp az Apple announcement előtt