Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Redchucky
aktív tag
Pixel watchban tényleg nincs magyar nyelv?
Vagy a gemini átb@szott. -
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
765 ciklus van benne, eleg gyengenek erzem ahhoz kepest amikor megvettem
Az komoly, amennyit ír töltési teljesitmenyre???
-
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Sikerult sok szarakodassal ....90%
Akku segedet kikapcsoltam...
Hagyhatom ezt a ket progit a telefonon? -
Csápájev
őstag
AOD bekapcsolása nélkül valahogy el lehet érni, hogy ha értesítést kapok, akkor ezt jelezze valamilyen fény? Pl a kamera körül?
Pixel 9a -
steewcv65
őstag
válasz
domper2015
üzenetére
Hol látjátok ezt én p7-en sehogy nem tudtam elhozni, még programokkal se írta.....
@ embe ? -
embe
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ez így szuper! Én most kapcsoltam ki, 96% -on vagyok.
De korábban írta Madoc kolléga is ezt az anomáliát. -
embe
nagyúr
B.Ú.É.K. mindenkinek!
Ti használjátok az akkumulátor segédet? Be van nektek kapcsolva? Ere gondolok.
-
Redchucky
aktív tag
Jelenleg a yettelnél van a legjobb áron, mondjuk három hivatalos forgalmazó van az országban. Az a baj hogy ha probléma van, a inkább két év után jön elő.
-
steewcv65
őstag
válasz
Hieronymus
üzenetére
ez függ a jogutódlástól, mert nélüle is lehet bezárni
-
válasz
gretzky77
üzenetére
Az a kérdés, hogy a számlát bemutatva, ki állja a harmadik év garanciát, ha a bolt azóta bezárt?
Normáliséknál a garancia kipörgetésére tartalékot kell képezni és végigvinni vagy más céget keresni amelyik bevállalja némi pénzért.
Azt gondolom, hogy a kis GSM boltok nyomtalanul tűnnek el, ha tönkre mennek.
-
gretzky77
veterán
válasz
Redchucky
üzenetére
Ha bezár a bolt akkor nem tudod érvényesíteni a garit, mert a 3 év a forgalmazót (itt ugye a gsm!) kötelezi. De a 2 év gyári garihoz nem kell semmi csak hogy EU régiós legyen! És ugye itt jön képbe, hogy ha mondjuk gari időn belül a gsm-ben adod le, akkor kérdéses, hogy ők hol javíttatják
-
-
steewcv65
őstag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Partnerogsm-nel vett itt mar valaki telefont? Vannak erdekes velemenyek, azert fordulok ide, mert gyakran megjelnik itt is...
-
Redchucky
aktív tag
Köszönöm a tippeket.
-
juve600
nagyúr
Amazfit Balance is tökéletesen működik Pixel 9 mellett, üzemidő 2 hét
-
gretzky77
veterán
válasz
Redchucky
üzenetére
Pixel óra Pixel telefonnal kb valóban olyan mint az iPhone Apple Watchal. Nálam utoljára 45 mm Pixel Watch 3 volt, igaz én éjszakára levettem, de néha ha rajtam volt éjszaka is az utolsó frissítéssel inkább 3 nap az a kettő!. De valóban a Huawei üzemidőtől messze van bármelyik. Neked kell mérlegelni, hogy mi a prioritás, fizetés üzenetkezelés egyértelműen Pixel Watch!
The.Biker : miért KELL? Ha jól rémlik korábban is próbálkoztál de nem sikerült, miért engednéd el az iOS -t?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azt gondolom, csak akkor élesedik a megoldás, ha a sávszélesség nem elegendő és a wifi jelenti a szűk keresztmetszetet. 100Mbit vagy lassabb kapcsolat esetén, legfeljebb akkor van jelentősége ha helyben történik az adatátvitel.
Ezért felejtették el a jelzését a későbbi modelleken. -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Itthon is tudja a router a két hálózatot és nem láttam a 7a-tól még ilyet, azért kérdezem.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Az adott WIFI hálózathoz duplán csatlakozik a telefon. 2,4 és 5GHz-en. Ezzel megemelve a kommunikáció sebességét, szükség esetén.
A későbbi telefonok már nem jelzik. Kézzel kapcsolni nem lehet.
A telefon képes megosztani azt a WIFI hálózatot WLAN-hotspotként, például 6GHz-en. -
slice14
veterán
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
[link]
Aprón Pixel 7a hirdetésnél kép.
Mi az a két Wifi ikon ott?
-
Fuxosbömis
tag
BUÉK!
-
válasz
gretzky77
üzenetére
"zárolás (ez pontosan mit takar nem is tudom)"
Zárolás után csak és kizárólag pin kóddal oldható fel a telefon.P.S. Nálam a ki/be-kapcsoló gomb és a hangerő-fel gomb egyszerre történő megnyomására jön fel a kikapcsoló menü. (Settings-ben állítható.) Azt annyira nem egyszerű véletlenül aktiválni...
-
gretzky77
veterán
A ki be kapcsoló gombot kell hosszabban nyomni és ott felad egy menüt, kikapcsolás, újraindítás, segélyhívás, zárolás (ez pontosan mit takar nem is tudom) és ott kell rá nyomni, hogy kikapcsolás! Ha csak hosszan nyomod a gombot, mondjuk véletlenül a zsebedben akkor nem fog kikapcsolni, rá kell nyomni még valamelyikre! Bár zsebben ez sem lehetetlen, de mondjuk nálam még egyszer sem volt ilyen egy készülékemmel sem!
-
gretzky77
veterán
Videó esetén a felhős dolog sztem a videó boost amire gondolsz, ezt nem kötelező használni, de néha jól tud jönni! Kapcsolható. A kikapcsolás lehet nem jó dolog, de én még sosem kapcsoltam ki véletlenül! Ha az elvesztés vagy lopás miatt tartasz tőle akkor itt is van uwb chip vagyis kikapcsolt állapotában is kereshető a készülék. Procitól pedig sztem felesleges tartani, semmi gond nincs vele, nekem a 10 Pro sose röccent meg, semmilyen problémát, kellemetlenséget nem tapasztaltam vele!
-
Hedon
tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ha felsorolnám a problémáimat az iphone-nal kapcsolatban, az nemhogy off lenne, de megsérteném a fórum összes szabályzatát, de még lehet, hogy törvényt is szegnék, ha nem fognám vissza magam. Inkább hagyjuk.
Pontatlanul fogalmaztam, az ios 26 csak időszerűvé tette a dolgot, az apple kinyírta az i11-em vele, és nem tudom visszacsinálni. Nagyon reménykedek a Pixelben, mert nagyon szimpatikus. A kinézetek nemigen érdekelnek, még a bubik sem. A kamerabúbja is tetszik. Támaszték is egyben az ujjaknak, segítve az egykezes használatot, meg letéve nem billeg. Meg nem kell ezerfelé regelni. Csak a procija aggaszt, meg most ez a zárt állapotú kikapcsolhatóság.
Ja, még azt is láttam valahol, hogy a videókhoz az AI a felhőből tesz hozzá? Lehet valami natív módokat használni fotózáshoz és videózáshoz?
Valamikor azért döntöttem a skydrive mellett, mert a google drive hozzápiszkált a fotókhoz. Nekem nyűg ez az AI-mizéria is, bonyolítja az egészet. Kerülgessem még ezt is. -
válasz
fokukac
üzenetére
a samsungnál az nagyon frankó, hogy az összes szerkesztést egy új képben menti, de ott van a régi is, amit viszont eldug: így a galériában mindig csak a szerkesztettet látod, de vissza tudod csinálni bármikor. ehhez képest az, ahogy a google kérdezgeti, h hova mentse, aztán ott van a régi és az új is külön a galériában stb.

-
tök béna lett a szerkesztés az elmúlt ~2 évben.
rendszeresen fotózok le számlákat, és az esetek 90%-ában rossz szögben menti a képet, elforgatva, nem értem miért.
és még az elforgatás is tök macerás, és csak úgy megy, hogy új képet ment helyette.
és egy kép elkülönülő részét sem lehet már csak úgy törölni. Pl. egy napirajz karikatúra bal alsó sarkában, hogy fehér legyen, erre éveken át tök jól működött a varázsradír. most már inkább oda akar rajzolni valamit helyette az okos AI, és nem fehér lesz, hanem kriksz-kraksz vonalak sokasága... -
nem tudom, mi a bajod az ios 26-tal, de ha a kinézete miatt jönnél el, akkor tudnod kell, hogy az android és az ios még sose hasonlított egymásra ennyire, mint mostanában (nekem 11 éve van céges iphone-om is a nexus / pixel mellett)
itt is átlátszó minden, (jó, buborékok nincsenek. )
(Amúgy nekem tetszik az ios26 az ájfónomon, sose volt még vele olyan kevés bajom, mint mostanában)de komolyra fordítva a szót, kamerában általában, sőt, nagylátós fotókhoz a pixel 9 konkrétan jobb, mint a 10, és még olcsóbb is, vegyél inkább azt.
a pro-nál nem olyan nagy a különbség, mint a "mezeinél".
Általában elégedettek szoktak vele lenni az emberek.@ Tomiii258 : az ájfón és a pixel gesztusvezérlése is nagyon hasonló. Sőt, az egész az ios-ből jön, ahol ez a jobbra-balra húzás már 10+ éve is benne volt, azzal a különbséggel, hogy böngészőben pl. előrefelé (jobbra) is működik, nem csak vissza.
Amúgy aki nem samsungos, annak meg a samsung logika érthetetlen, már amikor régen még a navigációs gombok is voltak, hogy a jobb oldalon volt a visszagomb, de balra mutatott a nyíl? hát miért? mindenhol máshol a vissza az balra van...mindegy, lehet amúgy beállítani az érzékenységet, hogy ne lépj véletlenül vissza.
engem nem annyira a gesztusvezérlés zavar az új telefonokban, hanem az, hogy nincs pereme/kávája, ezért, amikor fogom éjjel az ágyban a telefont, a fejem felett, egy kézzel, hozzáér az ujjam a kijelzőhöz, akkor is ha nem akarom, pl. a felső csíkhoz, és lejön az értesítő sáv, rohadt idegesítő. Szerintem jobb volt, amíg volt egy pár mm-es káva (és amíg kisebbek voltak, hogy meg lehetett fogni egy kézzel rendesen). persze tokban használva lehet, hogy ez a véletlenül hozzáérek oldalt, ez nincs.
-
van itt, aki szokott rendszeresen fotókat szerkeszteni a pixellel? samuról jövök, és hát a samsung galéria és benne a képszerkesztő az tényleg 10 pontos. a google fotók "galéria" két sörrel elmegy, próbáltam offline-osítani, amennyire lehet. de a képszerkesztő sokkal rosszabb a samsungénál, ez utóbbit valakik nagyon-nagyon végiggondolták.
van erre bevált pro tipp, vagy "ez ilyen, majd beletörődsz"?
-
Hedon
tag
válasz
Essien
üzenetére
Köszi, ez fontos info a G S25-ről! A Samsungos kényszerregisztráció sem szimpatikus. Én én egy korszerű WP-nal lennék boldog, sem az ios, sem a driod nem tetszik. Ez van
viszont a Pixel legalább egyetlen fiókot igényel.
#10929Tomiii258 Köszi! Ez egy érthetetlen hiba. Zsebben is kikapcsolódhat, vagy annál azért bonyolultabb? Mi van, ha elhagyom, vagy ellopják, és meg akarom találni? Fogják ezt javítani?
#10930manokaki Kár, hogy nincs a yettelnél 9, csak 9a. Az G S25 és a Pixel 10 processzorok közötti különbségről tudok, és ahogy láttam, a Pixel hajlamos még röccenésekre is. Ez javítódik majd vajon? Köszi! -
Tomiii258
tag
Márimint a 3 gombra gondolsz?
Magával a gesztusvezérléssel az égvilágon semmi bajom sőt, az egy nagyon hasznos innováció volt anno. Pusztán a pixeles megvalósítás a problémás, mert a pixel gesztusai nagyon hasonlítanak más funkciókra:Vissza: ahogy írtam is, csomószor visszának érzékeli a teló, amikor egy fényképen vagy egy honalpon matatok.
Futó alkalmazások: majdnem tök ugyanaz, mint a teljes app lista, vagyis a sima alulról felfelé simítás.
Samsungon ezzel szemben egyrészt több gesztusvezérlés közül választhatsz és ezek között van olyan is, hogy a régi 3 gomb helyén kell alulról felfelé simítani (képernyő bal alsó, középső és jobb alsó részéről felfelé - ezek felelnek meg a régi 3 gombnak). Ezeket a gesztusokat pedig nehéz összekeverni más mozdulattal, szóval sokkal biztosabban működik tapasztalatom szerint, mint a pixeles gesztus.
-
manokaki
addikt
Az S25-nél jobb ha nem akarsz játszani , mivel a procija gyengébb , de ezt a játékon kivül semmiben nem beszed észre , sőt nagyon fuid ..
Kamerában ,majd irják a többiek elvileg jobb a sima 9 ,de szerintem a 10 is van olyan jó ( használtam S25, 9a , 9 , 9 pro ,10 és a 10 pro-t is jelenleg is az van iphone Air után ) .Üzemidőben is a Pixel 10 a nyerőbb ! A Samu egy hangyányival kisebb meg könnyebb ..
És minőségi külsőleg is !Ennyi röviden..nem csalodsz benne ..
-
Tomiii258
tag
Amit samsungról érkezve nem tudok megszokni az a Pixel féle gesztusvezérlés. Nem tudom, hogy almán az milyen, de a Pixelen a vissza az a képernyő valamelyik széléről történő befelé símítás. Hát az nekem igen gyakran összejön olynakor is, amikor böngészés közben egy oldalon vagy egy fénykép nagyítás és nézegetés közben a képen matatok.
A már futó alkalmazások megnézése is elég hülye gesztus (alulról felfelé húz és ujjat ott tart).
Több, mint 3 hónap után se tudtam igazán megszokni.Ezen kívül a másfél éves gyerkőc, ha megkaparintja, akkor lezárt képernyő mellett feloldás nélkül is ki tudja kapcsolni, mert a Pixeleknél ez simán megoldható.
De ezen kívül szerintem teljesen jó teló a sima 10-es is. Mondjuk rohadt nehéz, a kisujjam állandóan elfárad, mert mindig azzal tartom

(a kameraszigetnek köszönhetően mondjuk ott is lehet tartani mutatóújjal, most épp arra próbálok átszokni) -
Hedon
tag
Sziasztok!
iphone-ból menekülnék valamerre az ios 26 miatt, és a legeslegszimpatikusabb a Pixel 10 valamelyik tagja, valószínűleg a Mezei Pixel 10. A másik érdekes példány a Galaxy S25.
Az érdekel, hogy mennyire vagytok elégedettek vele a mindennapokban. Én a problémáktól szabadulnék, és nem hiányoznak újak.
Emberünk ebben a videóban nem fest felhőtlen képet a készülékről: https://youtu.be/4MAe9maIqIk?si=qnkGOI1xw1HaY54s - de a patkányos poénért mindenképp érdemes megnézni.
Ami számomra kiemelten fontos azokon túl, amik mindenkinek fontosak, az a kommunikáció, navigáció és az ultraszéles látószöggel, beltéri, rossz fényviszonyokban készült képek minősége. A munkám során ilyen körülmények közt kell fotóznom a mérések rögzítéséhez.
Jóez a Pixel 10? köszi előre is!
-
hzoltan
tag
Sziasztok!
Pixel 9 Pro Fold tulajdonosoktól szeretném megkérdezni, hogy érdemes-e a belső kijelzőre fóliát tenni?
Van értelme? Sérülhet a kijelző, pl. a + fólia vastagsága miatt?
-
roseben
tag
válasz
littlemamba
üzenetére
A 80% töltés miatt van. Kezdd el 100%-ra tölteni egy hónapig.
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
2 hónapos a p9a-m. 80%-ig töltöm az akkut. Ehhez képest a kapacitás 97% már csak. Ez nem tűnik annyira jónak. Van valami tipp, hogy ezt a rohamos csökkenést megállítsam?
-
Ha töltőt kerestek, akkor érdemes a PD(3.2)+QC 3.x+PPS
A Pixel telefonok támogatják a PPS töltést. Ekkor a telefon kis lépésekben tudja szabályozni a töltő feszültségét. Ezzel optimalizált hőtermelés mellett képes gyorsan tölteni magát a telefon.
Leginkább az Anker és a UGREEN kínálatában találhatóak meg ezek a töltők a megfizethető kategóriában. Azért CE jelzés legyen a töltőn. Illetve ne csak PPS-t támogasson.
Ha maradandó darabot akarsz vásárolni, akkor a következő paraméterek fontosak. Az amperek egy 67W-s töltőből származnak.
USB PD 3.2 PPS
PD: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 15 V/4 A, 20 V/3,35 A
PPS: bis zu 11 V/3 A, 16 V/4 A, 21 V/3,35 A
AVS: 9–15 V/4 A, 15–20 V/3,35 A
Az AVS része a PD3.2 szabványnak. Ez biztosítja majd a magasabb töltési sebességet. A PPS-t követő szabvány.Ha a PPS-t csak 11V feszültségig támogatja egy töltő, az nem nagy előny.
-
gretzky77
veterán
válasz
Redchucky
üzenetére
Ezt neked kell eldönteni, ha mindenképp Pixel akkor akár a 9 Pro XL is játszhat olcsóbban, vagy akár Oppo Find X9 Pro ha nem zárkózol el kínai készüléktől. Ha a hazai gari és támogatás fontos akkor jó a Pixel én szeretem nagyon. Igaz a kamera nem világmegváltó, sokan lehúzzák de a mindennapokra nekem tökéletesen megfelel, sztem a mai csúcs telefonok nagyban nem térnek el max képalkotás tekintetében kinek mi jön be, mi tetszik!
-
Redchucky
aktív tag
455ezer a 10 pro xl kártyával a yettelnél, megéri?
-
válasz
Cruzolka
üzenetére
korrekt... az olasz amazonon pedig 698 ojró, ami átszámolva mondjuk 271 ezer Ft.

ugyanitt a 128-as pedig 599 ojró, ami kb. 232 ezer ft.
oké, ha magyarországra rendeled, akkor a világbajnok áfánk és a szállítás miatt ennél egy picit több lesz a végösszeg.
ui, ugyanitt a pixel 9 (ami amúgy jobb kamerában) töltővel 2 napja 499 ojró volt. (ma már egy százassal több) -
Redchucky
aktív tag
Üdv! I16 pro maxot cserélnék 10xl prora. Ha valamelyikőtök használt 26-os ios-t, érdekelne az üzemidő különbség a pixelhez képest. Köszönöm.
-
Csápájev
őstag
válasz
miklós67
üzenetére
Köszi,végül a Temus statisztikám miatt inkább vettem egy megbízhatót

Mivel csak éjjelre kell, ezt. Ma jött meg,szerintem pofás. 5w tud,de éjjel nekem mindegy. -
miklós67
csendes tag
válasz
Csápájev
üzenetére
Szia! Bár nem találkoztam még hibás vezetéknélkülivel, csak első bedugásra eldurranó usb töltőadapterrel, ( a friss vásárlásúakat először mindig telefon nélkül kapcsolom be!) szerintem vezetéknélküli nem teszi tönkre a telefont. Szerintem meghibásodáskor azonnal leáll a töltésátvitele az állomásnak és valószínüleg esélyes, hogy a kommunikáció is megszakad, ami amúgy is leállítaná a töltést. Nincs szerintem gond az alisokkal, csak a megfelelő protokoll, meg egyebek miatt sokszor csak nagyon lassan töltenek. De ha nincs a lassú töltés mellett túlzott meleg képződés, akkor nem okoz gondot. Épp most próbálok mágneses adaptert fémgyűrűvel egy régebbi telefonon. Jónak tűnik és a melegedéssel sincs egyéb gond a lassú töltés mellett, csak annyi, hogy ami meleg keletkezik, az épp elég ahhoz hogy az öntapadó ragasztója elengedi lassan. És autós adapternél ez nem előnyös. De odaragasztom majd inkább pillanatragasztóval, mert úgy néz ki beválik különben és nem kell így az usb csatlakozót koptatni a telefonon. Egyébként a telefonból max 35 fokot olvastam ki eddig a legrosszabb esetben....
-
joergie
őstag
válasz
grizlisandor
üzenetére
De sztem a sima is singlesim+esim. 10 pro biztos. usában sim tray sincs.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256Gb 3 hetes, újszerű
- iPhone 16 128GB Független Karcmentes/2028.12.30.Gar./Akku 100%/p4665
- iPhone 14 128GB Vodafone Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4664
- iPhone 14 Plus 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4663
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pixel 9a