- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
ozeviktor92 #6659 üzenetére
Engem is zavart a túl nagy egybefüggő üveg felület, úgyhogy raktam rá egy ilyet. A lencsék és a szenzorok előtt ki van vágva viszont a szabad üveg felületet védi.
A karcokkal kapcsolatban pedig annyi, hogy egy telefonomon sem sikerült megkarcolni a lencsék előtti részt.
-
ozeviktor92
tag
Sziasztok!
9 Pro kamera lencsével mik a tapasztalatok karcolódás ügyileg? Nem szívesen tennék rá plusz üveget, mert szerintem beleszól a képminőségbe, de elég nagy felület és a Google nem nagyon árulta el, hogy milyen üveg is ez. -
Thom!
veterán
A16 nem fog debütálni Material 3 Expressive első körben.
Szerintem P10re tartogatják. -
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Pixel 9 amit most kezdtem el aktivan használni. Egy Samsung S21 vagy S23-hoz képest gyengébbnek látom a a wifi kapcsolatát. Van hogy youtube-ozás közben (nem mozdulok) átvált LTE-re, majd vissza. Ugyanazon a helyen S21 vagy S23 stabilan tartotta. Lehet valamit be vagy ki kéne kapcsolnom? -
embe
nagyúr
válasz
thegaben86 #6648 üzenetére
80%- os töltési limit kérdésre kaptam pár napja ezt a választ, és ez volt a megoldás.
-
thegaben86
csendes tag
válasz
consono #6631 üzenetére
Eleg hasonlo kerdest tettem fel itt en is kb 3 honapja. Igaz, en csak 2.5 evig hasznaltam Samsungot (elotte sokaig Xiaomit), de a One Ui nagyon tetszett, szerintem egy nagyon korrektul osszerakott rendszer. De vegul is valtottam egy Pixel 9-re, es igazsag szerint nem nagyon van olyan dolog, ami hianyozna a Samsungrol, hamar hozzaszoktam a Pixel sima, letisztult feluletehez es ez is nagyon bejon, sot maga a rendszer ami legjobban tetszik a telefonban. (pedig aggodtam elotte, hogy lehet, h nem fogom szeretni) Szoval szerintem be lehet vallalni siman.
Mas:
Van viszont egy erdekes problemam, hatha valaki tapasztalt hasonlot. Be van allitva a toltes optimalizalas funkcio, ami 80 szazaleknal befejezi a toltest, elvileg. Mukodott is egy darabig, de aztan elkezdte 100 szazalekig tolteni. A leiras szerint 1-2 hetente 100-ig tolt, az ujrakalibralas veget, de minden alkalommal tovabb tolti, ha nem szedem le a toltorol. Jott mar azota frissites is, de nem oldotta meg a problemat. Meg erdekesebb, hogy az asszony Pixel 8a-ja is hasonlot produkalt, de ott meg egyszer csak megjavult par het utan, es csak 80ig tolt. Van esetleg barmi otlet?
Nagyon radikalis dolgot nem akarok, mint pl factory reset meg hasonlok, annyit nem er a dolog. -
bbendre
őstag
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Mindenben egyetértek egy kivétellel.
A Pixel elszakadt a Stock Droid-tól és levállt a AOSP vonalról valamint elhagyja (a tervek szerint) a Material You designt és (HA LEHET HINNI A PLETYKÁKNAK) teljesen átáll majd a Pixel vonal a Material 3 Expressive vonalra ami ELVILEG csak a Pixeleken lesz elérhető mint a oneUI a Samsung-nak
Aztán lehet, hogy nem így lesz és a Material 3 Expressive része lesz az AOSP-nek is, de hivtalosan is a Pixel levállt a "Stock Drioid" vonalról és nem AOSP + Pixel feature lesz
A következő Android frissítést már megint egy Pixelel fogom várni, szeretem amikor a frissítés után minden is megváltozik -
K82
őstag
A garancia teljesen bukó mert a US modellek eltérhetnek a többi régióban forgalmazottól.
Ha tényleg független a a teló (és nem Verizon vagy AT&T mert azok carrier lock-osak), minden gond nélkül lehet használni a Naaaagy Pocsolya innenső felén; vegyesen használtam Pixeleket itthon és az USA-ban, persze általában pont "keresztben". -
Bferibörs
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Nekem jelenleg is s23 u és p8p,p9pxl van amit használok.
A pixeleket jobban kedvelem, a samu saját appjaiból csak a fotó néző/ szerkesztőt használom,pent nem. A fotó videó szerkesztést megoldottam külső appal,így az sem hiányzik a pixeleken.
Egyedül a 2 db fizikai sim hely,ami nekem hiányzik,mivel elég gyakran váltogatom a meglévő telókat, az esim meg ha jól tudom 10 alkalommal ingyenes. Az onenál meg nagyon macerás is a telefon váltás vele.
Sokat fotózok mozgó állatokat,szürkületben is,erre a pixelek lényegesen jobbak. -
L4D1K
őstag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni. Itt elo kulfoldi kollegam kapott szuleitol egy 9 Pro XL 1 TB- t ajandekba (US) de maradna az apple vonalon es szeretne eladni itt.
Nem igazan szeretne a papirokat bekerni szuloktol mert megiscsak ajandek, de a vevokkel sem szeretne kicseszni.
Szoval, segiteni szeretnek neki abban h osszegyujtsunk annyi infot amit csak lehet. Meg a doboz sem lett kinyitva, szoval IMEI szamon kivul sok mindent nem tudtunk ellenorizni.
Gondolom gari az ilyenkor buko teljesen, viszont ha nem szolgaltato fuggo akkor siman hasznalhato itthon barmilyen megkotes nelkul?
Mire kell figyelni / figyelembe venni?
Koszonom szepen
-
consono
nagyúr
válasz
*RLaci* #6632 üzenetére
Z Flip 5-ről fogok váltani, szóval nem túl régi készülékről, de 3 évre nem merem bevállalni a Flip 6-ot, annak ellenére sem, hogy a 5-tel nem volt eddig semmi bajom. Igazán az S25 és a 9 Pro között vacillálok, de már ráúntam a Samura kicsit...
KoVe84: nekem app téren sokáig az Apple Notes hiányzott, de egyszer kicopyztam mindent, ami fontos volt, azóta ez sem akadály
-
Ha Messengerből szeretnék meg nyitni valamilyen PDF-et miért hoz fel ilyen opciókat és nem Adobet pl? Ezek közül bármire megyek semmi nem nyitja meg...
P9PF és 16 Béta.
-
válasz
TaylorPro #6629 üzenetére
Nekem van egy a "vésztartalék tartalékaként" szolgáló N5X-em 2015-ből (2017. nyarán garanciában cserélték az alaplapját, 2018-ban kapott új akksit).
Akkoriban még teljesen jól szuperált, simán hozta az elvárható sebességet.
Mostanában évente 1x, max 2x kapcsolom be - vállalhatatlanul lassú lett, vélhetően nem bír a friss alkalmazások erőforrásigényével. -
KoVee84
senior tag
válasz
consono #6631 üzenetére
Nálam is váltakozott a samsung és iphone, majd egy próbálkozásom volt a Oneplus-szal mielőtt megérkeztem a pixelekhez.
Iphone -> Samsung -> Iphone -> Samsung -> Iphone -> Oneplus -> Pixel -> Pixel -> PixelNekem az az (valószínűleg totál szubjektív) érzésem volt a samsung és az iphonejaim esetén, hogy az idő előrehaladtával folyamatosan és viszonylag gyorsan szoftveresen lassítják a telefont és butítják a kamerát. Ilyet a pixelnél nem vettem észre.
Egyetlen egy dolog hiányzik az iosről, az email app, de az is csak egyéni preferencia miatt.
Nyilván ízlések és pofonok, de nekem már csak pixelem lesz.
-
*RLaci*
addikt
válasz
consono #6631 üzenetére
Én évek óta Samut, Pixelt használok felváltva, most éppen megint 9Pro-ról 25U-ra váltottam, már nem először. Egyiket ebben, másikat abban tartom jobbnak. A samsung jobban testreszabható, sok jó extrája van. A Pixel a stock droiddal letisztultabb. Fotóban jobb a Pixel valamivel, de 25U is már elég korrekt az elődökhöz képest. Nem tudom milyen samuról váltanál?
-
consono
nagyúr
Sziasztok! Van itt valaki, aki sok évnyi iPhone és Samsung használat után váltott Pixelre? Mennyire fájt? Felváltva szoktam iPhone-t és Samsungot használni, már 2 éve droidon vagyok és nem kívánkozom vissza iOS-re. Gondoltam a változatosság kedvéért a nyár végén a következő 2-3 évre beújítok egy Pixel 9 Pro-t. A platform váltogatások miatt nem igazán használok Apple/Samsung appokat, képeimet is OneDrive-ra szinkronizálom sok-sok éve.
Mi fog hiányozni, ha fog valami?
Gondolom ilyenkor azért jobb nem mozgatni a dolgokat, hanem üresen belakni a telót, bármennyire is fáj...
-
TaylorPro
addikt
Elő a régi nexusokat! Kinek mi van? A legstílusosabb szerintem a nexus 4.
-
Hawk02
aktív tag
Nagyon jó telefon.Jó az akkuidő is,igaz nincs mindig kézben.Elmúlt 2 éves és még mindig 94%-ot mutat kapacitásra.Általában 2 napot biztosan tud,de volt már rá példa,hogy 4 napot is elment.Pedig folyamatos adatkapcsolat van.9a-t is jónak mondják és az akku is 5100mAh,de az sem olyan kompakt méret már.Szerintem a felsoroltak közül a 9-es jó választás.
-
TaylorPro
addikt
Mi volt az a program ami fizetős, root kell hozzá, a színeket teljesen testre lehet szabni a telón? Playen fent volt, meg is vettem de nem találom. Közben meglett, Repainter.
-
Bass
addikt
Köszönöm szépen remélem kibír 5 évet mint a mostani telefonom.Most már csak tokot meg töltőt kell néznem. Meg vagy elégedve vele? Eddig nem mertem bevállalni pixelt mert nem volt hivatalosan itthon. Nekem meg pont azért tetszik a sima 9 mert kicsinek mondható a mostani tepsis.Sokt agyaltam négyük között 8a,8,9a, és a 9 melyiket érdemes de megszűltem 😁
-
embe
nagyúr
Na most jobb lesz akkor a Pixel 10 kamerája a Pixel 9-től.... vagy mégsem?
[link] -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,ezt valahogy el lehet tüntetni?
[kép] -
Hawk02
aktív tag
Szerintem jó lesz,mert úgy sem tud felvenni többet a telefon.Töltésoptimazálás be van kapcsolva,így este rádugom töltőre és reggel leveszem.Én nem a gyári romot használom.GrapheneOs van telepítve.
Betű jelzések pedig ország jelölések.
#6598 hsz-ban megnyitott linkben ott voltak.
"Értékesítési régió AT,BE,CH,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,HU,IE,IT,LT,LV,NL,NO,PL,PT,RO,SE,SI,SK" -
K82
őstag
Betűjelzések? Az európai országok ahol van Google Store.
A Oneplus töltője is tölteni fogja, csak az alap USB (5V/2-2.4A) sebességgel. Olyan töltő kell a Pixelhez ami Power Delivery (PD) szabványt használ, abból szinte viszont mindegy milyen (kivéve a 9XL, ott van egy kis trükközés a maximális sebességnél) csak normális minőségű legyen. Kezdésnek jó lehet az IKEA Sjöss fantázianevűje, de gyk. tényleg mindegy mivel töltöd csak tudja a PD szabványt.
-
dombila
őstag
válasz
dombila #6589 üzenetére
Kiderült miért nem kapom meg az opt-in állapot ellenére a 16 beta 4-et. Mert a jelenlegi 15 security patch-e frissebb, mint a Beta 4-é. És a Google nem update-el régebbi security patch-re.
Ha a Beta 4 kap újabb security patch-et akkor fogja csak felajánlani a rendszer.
Szóval a max 24 óra csak egy kb tájékoztatás. -
Bass
addikt
válasz
MikeWazowski #6607 üzenetére
Volt velük garanciális problémám és 330e a fekete
-
TaylorPro
addikt
Mert bűn lassú. Próbáltam LineageOS és Pixel Experience romokkal is. Azokkal még lassabb. Még jó teló, de szerintem akkor vagy nem volt ilyen lassú, vagy nem éreztük. Főleg hogy így Pixel 9 mellett ha kézbe veszem. Itt még volt színes RGB led, imádtam. Sokan nem is tudták mert csak külső appal megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest