Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem tudok róla.
De nagyon száraz a bőröm. De látom másoknak is van ilyen gondja szóval nem fogom magam emiatt hülyén érezni. Be tudom rajzolni a kódot aztán annyi. -
csipuka
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Eleg csak mosogatni. Nem is ipari meretben.
B. nejemnek is ez a gondja, nem kompatilibis az ujja az olvasoval.
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem semmi nem kajálja meg az ujjlenyomatomat, a céges Thinkpad se, a régi Samsung mobilom se, a mostani Pixel 7a sem akarja. Lehet túl száraz a kezem.
Ha sikerül is beállítani akkor is a felnyitással mindig gondok vannak és vagy arc felismerés vagy kód lesz a vége a dolognak. -
Nedduddgii
friss újonc
Üdv mindenkinek! Google Pixel 8 telefonom tegnap óta hibásan üzemel. Amikor felélesztem percekig homályos, fátyolos a képernyő? Állítólag a januári android16 frissítés okozza. Tudtok valami megoldást? Netet már feltúrtam! Köszi!
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ez a legjobb megoldás, mégse jutott eszembe.

Eddig nekem 1x kérte, nem egész 1 hete van nálam a telefon, bár ujjlenyomat csak 3-4 napja van rajta talán.
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Beszkenneled ugyan azt az ujjat, kézmosás után.
Valamelyik mindig jó lesz.Minden nap kér kódot, ez egyfajta biztonsági szolgáltatás.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
csabyka666
üzenetére
nedves kéz megkavarja az ujjlenyomatolvasót, nekem a gombba épített olvasó sem működtette rendesen.
úgy csináld, ahogy kéri, amikor rögzíted, mindenféle szögben meg helyzetben tedd oda az ujjad, lehet párszor újra kell rögzíteni mire sikerül belőni, de onnantól kezdve napszemüveg.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Zsolt,72
üzenetére
nekem a kettővel ezelőtti telefonom nem kérte 72 óránként a kódot, egyszer sok hónap után kellett kóddal belépnem valami miatt, és voltak nagy fejvakarások.
már annyi sikertelen próbálkozásom volt, hogy 10 percekre tiltott le a telefon minden próba után, mire végül sikerült eltalálnom a jelszót. nem hülyeség, hogy 72 óránként bekéri.
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy ugyanazt az ujjadat (amit a leginkább használsz feloldásra) többször is felviszed.
A kódot biztonsági okokból kéri időnként, normális dolog.
-
Üdv!
Aki P7P-t használ, az ujjlenyomat leolvasó nektek mennyire pontos? 1 ujjamat adtam csak hozzá, ahogy a szoftver kérte, úgy tartottam oda, és ha száraz a kezem, akkor mondjuk 95%-ban tudom is nyitni, de kézmosás vagy pláne mosogatás után ez kb 70%-os sikerességre csökken. Fólia nincs a kijelzőn...
Lehet ezt valahogy fokozni, vagy fogadjam el, hogy ez ilyen?
Bevallom, eddig soha semmi feloldási védelmet nem használtam, de ez a Pixel rendszeresen felnyílt a zsebemben, aztán rátettem egy ilyen ujjlenyomatos megoldást.
A másik, hogy pár naponta a kódot kéri 1x, nem is enged ujjlenyomattal nyitni. Ez valami biztonsági megoldás, hogy ne felejtsem el a kódot?
Köszi!
-
-
Én most vettem észre, hogy a telefon Beállításokban lett egy Eszközállapot és támogatás menüpont (utolsó) és ezen belül a Jótállás résznél írja imei alapján a 2 éves Google garancia idő végét is.
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok,
Pixel 8a telefont használok, pár napja van használatban, és most vettem észre, hogy nem rezeg bejövő hívás esetén. Az adaptív rezgés ki van kapcsolva, tehát elvileg minden körülmények között egyformán kellene rezegjen, de ha lezárt képernyővel hívom fel magam, a telefon csak szól, de nem rezeg (egyet rezzen, mint a billentyűzet lenyomásnál, de aztán nem). Ha nyitva van a telefon, akkor cseng és rezeg, ha zárva, csak cseng.
Ha bekapcsolom az "Előbb rezgés, majd erősödő csörgés" opciót, akkor rezeg, de ha instant szeretném mindkettőt, akkor csak csengőhang van.
Ez normális? Ha igen, akkor ismét kérdezem: Ez nooormáis?!
Lehet, csak én nem találok valami eldugott opciót, de erre nem találtam semmilyen kapcsolót, a telefon alkalmazás értesítési rendszerbeállításainál szintén engedélyeztem a rezgést.
-
Redchucky
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Köszi, azt hittem hazai beszerzés

-
válasz
macilacipaci
üzenetére
Ha a készülék lenne átlátszó, az lenne nagy dobás.
-
macilacipaci
tag
Jöhet az átlátszóság? [link]
https://www.pcwplus.hu/pcwlite/uvegszeru-dizajnt-kaphat-az-android-17-ennel-vilagosabban-nem-is-baktathatna-az-ios-nyomdokaiban-377472.html -
Redchucky
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Megkérdezhetem hogy hol vetted?
-
gulb
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Az elso pixelem ami tenyleg kibir velem 1 teljes napot toltes nelkul👍🏻 imadom.
-
vakablak93
őstag
Na sziasztok csatlakoznék a topikhoz.
Sok kínlódás után meghoztam a döntésem, és a Pixel 7-et leváltottam egy Pixel 10 Pro XL-re.Pár hét után eddig nagyon tettszik. A felhasználásom ugyan nagyon puritán, de eddig nem bántam meg. Annak ellenére, hogy semmiképp nem akaetam ilyen drága telefont venni.
Nem kellett volna megnézni élőben
. Na mind1.Ez a kijelző a P7 után elég brutál, nem csak a fényerő ami igazán érdekelt, hanem a színei is.
Ami igazán sokkolóan jobb az az akkuidő. Óriási ugrás a P7 után.
-
ddsteel
senior tag
válasz
chopin42
üzenetére
Hali, én S24ről váltottam 9a-ra és marhára nem bántam meg. Bár átlagos felhasználó vagyok, de azért sokmindent használok vele és egyáltalán nem érzem rosszabbnak,mint a samut. Annak az akkuidő miatt kellett mennie, korábban Pocom volt, 2 napos akkuidővel, egyszerűen nem tudtam megszokni a gyalázatos akkuidőt és főleg a melegedést. Állatira melegedett a samu. A 9a-t most tökéletesnek érzem, akkuid naggyon jó és semmi sem hiányzik nekem belőle. A samunál egyedü a mérete volt nagyon jó, csak hát ugye azért volt a kisebb akku is. Nem bántam meg. A 9 nyilván még jobb lenne, de annyi felárat nekem egyáltalán nem ért meg, sőt, sokkal jobban tetszik a 9a-ban, hogy nem áll ki a kamerasziget.
-
-
chopin42
addikt
válasz
bbendre
üzenetére
Elcsesztem, szóval pixel 9 vs 9a közötti mindennapi eltérés az, ami fontos lenne.
Egyébként pixel 9 felé húz a dolog a kicsit kisebb méret+kisebb káva miatt, de nehéz meggyőzni magam, hogy a hardverben papíron és tesztek alapján kvázi egyező teljesítmény ellenére a kisebb méreten kívül megéri a felár a 9-re. Fotóban van különbség? -
-
Üdv ismét!
Egy újabb furcsaság, de lehet ez is amolyan pixeles agymenés lesz.
Van egy Sony SRS-XB33 bluetooth hangszóróm, amit eddig is 2 eszközön használtam - Samsung telefonomon és a HP laptopom. Nem egyidejűleg, viszont napi szinten hol egyikről hol másikról hallgattam a zenét. Nagy ritkán előfordult, hogy törölni kellett a párosítást, mert nem csatlakozott (kb 2 havonta 1x), de 99%-ban működött, napközben a telefonról kapcsolódtam rá, úgy ment a zene, este a laptoppal. De...mióta a Pixel 7 Pro van, naponta párosító módba kell kapcsolni a hangszórót, el kell felejtetni a párosítást mindkét eszközön, majd újrapárosítani. Ez szerintetek miért van? Figyelek arra is, hogy telefonon kikapcsolom a BT-t, utána indítom csak a laptopot, de vagy fel se csatlakozik olyankor, vagy fel-le csatlakozgat egészen addig, amíg el nem felejtetem vele.
Találkoztatok hasonlóval?
Ahogy írtam, a jelenség maga nem újkeletű, viszont a Pixel óta naponta ez van. Ha csak a telefonnal csatlakozok a hangszóróhoz, semmi gond, de amint még egy eszközzel összepárosítom, borul az egész, és kezdhetem előről.
Köszönök minden tippet! -
bbendre
őstag
válasz
chopin42
üzenetére
Huh, a Pixel valami[a] az olcsó telefon. A Samsun S24 pedig a top tier és abból is az ultra az ... ultra.
Szóval szerintem nem egy liga.
A Pixel 9a egy teljesen jó telefon. Tökéletes a mindennapokra, de kb mindent is megnéztél erről.Amit csak a Pixel tud az "now playing".
A Samsung tele van mindennel is és szuper testre szabható a Samsung Good Lock al pedig nagyon.
Mindennapokra mindkettő jó. Szerintem bármelyik mellett döntesz nem fog a másik hiányozni.
Mindenapi apróságok ... A Pixelre jönnek update-ek aztán mindenkinek más lesz a tapsztalata. Van akinek elkezd merülni a telefon van akinek ez oldja meg.
Este az ébresztő gombjaik kicsit reggelre szuper nagyok lesznek.
A telefon délelőtt még a régi, délutánra már máshogy néz ki. Néha-néha van ilyen. Ez olyan Google féle megoldás
Pl: https://9to5google.com/2025/08/27/google-clock-material-3-expressive-redesign/A Samsung az meg ... az olyan oneUI. Tud lassú lenni. Néha laggolni, de legalább évente egy UI update van.
Neked kell tudni mit szeretnél.
Én sokáig Pixel "rajngó" voltam, de nekem a Material You nagyo nem tetszik -
chopin42
addikt
Üdv!
Jövő héten szeretném lecserélni végre a jelenlegi telefonom (mi note 10 lite).
4 telefon van versenyben: pixel 9a, 9a, samu s24, s25. Kb 4-5 évig megtartanám.
Első sorban azért írok ide, hogy a valós tapasztalat alapján érezhetően jobb telefon-e a pixel 9 a sima a-hoz képest, illetve valaki váltott-e ezekre samsung s24/25-ről vagy használt/látott-e ilyet (család, barátok stb)?
GSM arena teszteket átnyálaztam, ezek alapján samui ha kell a jobb videó, pixel ha kell a jobb fotó, illetve pixel 9, ha kell a kisebb telefon és kicsit jobb akkuidő...és a többi, tesztben nem említett, mindennapos apróság érdekelne. 2 napos üzem, jó minőségű makró adott?
Nagyon köszönöm! -
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Sejtem, hogy kitől vetted, Miskolcról jön? Ha napközben nincs sok edzés akkor sztem a 2 nap meglesz vele simán. Sajnos én nem jöttem rá a megoldásra, az AI azt állítja, hogy elérhető nálunk de a fitbit oldalán nincs feltüntetve Magyarország. Volt leírás hogy VPN-nel megoldható de nálam az sem működött!
-
PACSA75
őstag
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Én most kaptam meg Aliról a Oneplus Watch 3 - at, ami ott, most nagyon jó árban van. WearOS elméletileg 4-5 nap akkuidővel. Még teszt alatt, tehát egyelőre hiszem, ha látom. De az óra nagyon prémium kinézetű, egyelőre bejövős.
Szóval aki gondolkodik, hogy milyen órát vegyen, érdemes számolni ezzel a típussal. -
-
válasz
gretzky77
üzenetére
Én vettem HA-n használtan egy Pixel watch 3-mat elvileg holnap, vagy utána meg is jön, nagyon kíváncsi vagyok rá.
Régóta hordok okosórákat, de leginkább Samsungok voltak, Apple de volt Pebble, Amazfit is anno.
Jelenleg is van Samu Watch 7-em, ezt váltja a Pixel watch 3.
Ami nekem fontos, hogy tudja a walletet, nagyon kényelmes fizetni az órával, már megszoktam és ebből nem engedek.
Napi töltés nekem nem gond, melóhelyen is van töltő, utazáskor meg powerbankot is viszek magammal a teló miatt amúgy is kell.
Nem szeretem a batár nagy tumor méretű órákat, mert alváskor is rajtam van, ez ébreszt, rezeg, arra kelek, így a család többi tagját nem keltem fel.

A pixel watchon az EKG funkciót nem lehet nálunk "életre" kelteni valamilyen módon?
Fokukac: javítva.
-
-
A pixel 7a akku problémájáról vannak adatok, hogy kb mennyi készülék érintett, vagy mekkora az esélye annak, hogy pont az enyém hal be? Vagy mind érintett a kérdés, csak hogy mikor adja meg magát?
-
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Pixel 3 is volt korábban, mivel a telefonom is Pixel így adta magát. Az együttműködés olyan mint iPhone és Apple watch esetén, minden flottul megy, csak egyszerűen valami komolyabb férfiasabb kinézetű órát szerettem volna. Próbáltam Amazfit, Xiaomi és Huawei órát is de mindegyiknél volt valami kompromisszum, a Huawei watch 5 sztem egy nagyon jó óra csak ugye ott kicsit több a kompromisszum. A Pixel watch esetén igazából csak a kinézet a kompromisszum, az üzemidő már vállalható, persze a helyén kezelve. Valamint hiába tudja az EKG funkciót nálunk nem elérhető. Így sajnos inkább elengedtem és "összeszorított fogakkal" vettem egy Garmin Fenix 8 47mm-es zafír, titán órát. Eddig bevált, szép és jó óra, minden funkció hibátlanul működik, csak hát ugye az ára.
-
gretzky77
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Ha nálunk forgalmazzák a típust akkor sztem igen, pár napja vettem egy 45mm-es watch 4-et a konzol Stúdió boltban és amikor ránéztem a Google oldalán akkor a vásárlás dátumától írta a garancia érvényességét. Más kérdés, hogy végül visszavittem és másik típust választottam.
-
M_norbi
csendes tag
válasz
macilacipaci
üzenetére
Hol lehet ennyiért venni?
-
embe
nagyúr
A Módoknál miért van az hogy egyes alkalmazások nm jelennek meg, nem tudom a kivételekhez adni?
A Paradox Insite Gold látható, de az újabb Blue Eye nem jelenik meg, így nem tudom kijelölni mint kivétel...
Van erre esetleg valami megoldás? -
legalább = kb. 10x annyit számít (sacc, az arányok érzékeltetésére, szvsz)
de ami még rosszabb, hogy van egy feldolgozás, megszavazza magának a user, aztán a frissítésekkel szépen érdemben változik ez később, és nem feltétlenül a user ízlése irányába.
számomra a samsung s22 sosem túl jó 3x-os zoomja konkrétan használhatatlan lett vmikor fél éve, egy éve.

-
-
manokaki
addikt
Melyik telefon kameráj a jobb , kérdezem aki ért hozzá ?
-
-
macilacipaci
tag
válasz
kraftxld
üzenetére
A 10A lényegében ugyanaz lesz mint a 9A csak más színekben, szóval arra nem érdemes várni, de már a 8A is hivatalosan magyar garanciás telefon. Paradox módon a 9a még kicsit olcsóbb is mint a 8a. 9a tudok 135 ezer ft, 8a 140 ezer ft legalább. Igaz ezek is a duplája árban a 7a 70 ezernek, de 8a használtan is legalább 100 ezer ft. Sajnos a régi árak már nem érvényesek most.
-
kraftxld
félisten
válasz
Fuxosbömis
üzenetére
De, jogosult vagyok rá, csak a Payoneer elb*szta az utalást, még küzdök velük, hogy végre megérkezzen a pénz. 70e körül, de ahogy néztem az újak eléggé drágák....
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Elírtam. az akkumulátort kell cserélni. Persze a telefonnal együtt is lehet.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
-
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Pontosabban egy cella vált működés képtelenné.
Egy terhelési szintig képes leadni a betárolt energiát. Ha ez meghaladja a terhelés , átmegy ellenállás funkcióba. Ezért zuhan a feszültség pillanat alatt hatalmasat.
A töltés időlegesen vissza állítja a kapacitását. Ezért lehet gyorsan tölteni a telefont.De a lényeg változatlan. Cserélni kell a telefont.
Egyrészt megnövekedett robbanás veszély miatt.
Másrészt a púposodás fizikai kárt okozhat az elektronikában. -
kraftxld
félisten
Pixel 7A
Mostanában kezdett el hülyéskedni az akksi, fogja magát és random 20-60% közötti töltöttségnél elkezd nagyon gyorsan lemerülni (1-2% per mp) aztán ki is kapcsol.
Ezzel lehet valamit csinálni? -
lovas93
tag
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na jó, egy naposabb napon megpróbálom.

-
válasz
steewcv65
üzenetére
Kipróbálom, hogy beltéren / kültéren javít-e valamit. Úgy vettem észre, extra dimm mellett is lehet húzgálni a fényerőt, csak mintha az összes érték sacc 30%-kal sötétebbet adna.
Jó hülyeség, hogy a 7 Pro tudja, a sima 7 meg nem. Vannak furcsaságai, a Samsung mintha kicsit jobban össze lenne rakva (S10 és a 7 Pro is a prémium elvileg), és az UI is jobb a Samsungnál (de az is lehet, hogy én azt szoktam meg). Ettől függetlenül a Pixel meg másban jobb, pl lehet vele telefonálni normálisan, ez sem volt egyértelmű a Samsungnál. Vagy pl gördülékenyebb a rendszer.
-
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem kell félni, használni kell. Tapasztalataim szerint túl van aggódva ez a beégés dolog.
3a-nak semmi baja, pedig azzal végtelen órát használtam navigációként. -
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Pixel 7 es 10 az lenyegtelen, hogy ki hol veszi hasznat.En megszoktam es orulnek ha nelle...De egy peldaval elve: nem kell a fenyerot allitgatni, mert a ket hangerot lenyomtam es extra sotetre valtot, ami jo sotet kornyezetben.Amikor erre nincs szuksegem akkor csak megismetlem a funkciogombot es kesz.nem kell allitani semmit es minden a helyen van
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Beégéstől tartok, szerencsére semmi beégés nincs a kijelzőn, előző telefonjaimon sem volt. Persze értem, hogy megtanulja, milyen fényben mekkora fényerőt akarok, és nem kell mindenképp üvöltenie, de valahogy szeretem magam állítgatni mindig.

-
válasz
csabyka666
üzenetére
Érdemes lenen kipróbálnod az automatikus fényerőszabályzást. Az extrém esetektől eltekintve jól végzi a dolgát. Napsütésben QR kódot a csomagkiadó automatának teljes fényerővel kell mutatni. De ezen kívül nem találkoztam kézi állítgatási szükséggel.
-
-
-
gulb
őstag
Nah ha valakit erdekel miutan mindent is 5* kiprobaltam.. rajottem mi volt a baj. Olyan household mint a mienk ahol 3-6 pixel telefon van folyamatosan hasznalatban nah ott nagyon nehez a megfelelo pillanatban az adott keszulekhez parositani a buds pro pro2 ot. Google service cache es data torles + buds (30ms reset) csak 1 pixel telefon bekapcsolva es lam csodat mukodik! Felugrik a kis ablak alulrol es mehet a parositas! ( Gondoltam hatha mas is 10+ orat elszov vele..legyen itt egy note rola. Most kuldhetem vissza az RMAba kuldott fulest.) Legyen kellemes napja mindenkinek🤟
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nalam az extra dimm, hogy nincs benne....
-
-
-
gulb
őstag
Nah RMA kuldom vissza a buds pro 2-ot ez valami elkepeszto, hogy gyari pixellel baszakodik a parosodasa;(( ha nem a kis popup ablakbol inditod a parosodast kesz vege mindennek;(( es hiaba reset vagy barmi tobbet nem jon fel a popup ablak;( eszem megall..
-
gulb
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
2 ujjal huzva lehuzhato 1 huzassal..
-
manokaki
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
A wifit se tudod egy érintéssel bekapcsolni..
-
-
steewcv65
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Gyari droid ilyen
-
-
manokaki
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nincs
Ez Pixel -
Jelentem, most már megállt 80%-on az akksi reggelre!
Viszont...nem találtam beállítást arra, hogy ne kelljen 2x legördíteni a rolót ahhoz, hogy a fényerőt tudjam állítani. (Adaptívan nem használom, soha egyik telefonomon se volt beállítva, viszont Samsungon ki lehetett tenni úgy, hogy 1x gördítés után már látható volt a csúszka.)
Van erre mód?

-
-
lovas93
tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A lötyögés tudtam, hogy nem hiba, minimálisan a Xiaomim is hallható volt, csak ezen nagyot kottyan egy sima megfordítástól is. Abban már nem voltam biztos, hogy normális...
-
válasz
Hieronymus
üzenetére
Ezzel kell foglalkozzak akkor, ha kizárólag vezetéknélkülin töltöm? Vagy néha tegyem fel kábellel?
Samsungom "butább" volt, azon 85%-ra beállítottam, és ott meg is állt a töltés. -
-
Áh, több topicban is jelen vagyok, elsiklottam felette!
Viszont a koppantós lezárás király! Valamiért villan egy enyhét, ha appal zárom le, a gombbal nem villan, de annyi baj legyen. :)
Szerk.: vezetéknélküli töltőn volt persze, estére most kábelen hagyom.
Durva amúgy, 12 órája vettem le, és most 57%-on áll. Délelőtt folyamatosan használtam, délután kevesebbet. Samsung már lemerült volna!
-
válasz
csabyka666
üzenetére
Értő olvasás nem megy?
Délelőtt már megválaszoltam neked: [link] -
Üdv!
Van ötletetek, miért tölti 100%-ra, amikor megadtam neki, hogy 80-ig töltse?
Vagy idő kell neki, amíg megszokja a szokásaimat? P7P, ha ez számít.Köszi!
-
-
gulb
őstag
Tudja valaki hogy a pixel buds pro 2 ( de az 1 se) miert nem jelenik meg parositashoz resettelve lett a case de csak sima bt headphones kent latja amugy nem..
-
xy.zsolt
őstag
Én csak beállítottam egy "battery level! " hangos riasztást mikor eléri a 80% töltöttséget....igaz, én sosem töltöm mikor alszok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 14pro
- Apple iPhone SE (2020) - 64 GB - fekete (249) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 - 128 GB - kék (248) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 14 Pro Max - 128 GB - fehér (247) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - szürke (246) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, gar
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ha van rá igény, egyszer szívesen összeszedem 9 év Sáomizás utáni szubjektív tapasztalatokat pro és kontra.
Csepy