Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #6429 üzenetére
Szerintem a Nexus 5X -hez ilyen nem járt.
Csak a Pixel 1 hez a korátlan. Pixel 2 és Pixel 5 között jár a tömörített tárhely:
https://support.google.com/photos/answer/6220791?hl=en&co=GENIE.Platform%3DAndroid#zippy=
Pixel (1st generation)
You get unlimited storage in Original quality at no charge. You won’t be able to back up in Storage saver.
Pixel 2
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 16, 2021 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 16, 2021 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3
Photos and videos backed up in Original quality on or before January 31, 2022 remain in Original quality at no charge. Photos and videos backed up after January 31, 2022 are saved in Storage saver at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage.Pixel 3a-5
You can choose to back up your photos and videos either in Storage saver, previously named High quality, or in Original quality. Photos and videos backed up in Storage saver from Pixel 3a-5 are unlimited and at no charge. Photos and videos backed up in Original quality count toward your Google Account storage. Learn how to change your backup quality, and learn more about storage plans. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,pixelen 9pro xl , meg lehet duplázni egy appot?A viber érdekelne.
-
TaylorPro
addikt
Pixel 1-nél a korlátlan felhő tárhely úgy is működik ha a Pixel 9-ről rámásolom a fotókat a Pixel 1-re? Vagy csak azokra a képekre él a korlátlan ami a Pixel 1-el készült? Figyeli hogy milyen telóval készül?
-
bbendre
őstag
Én itt lakom, de már találkoztam érdekes emberekkel érdekes helyeken. Vettem már eredeti Xbox kontrollert olyan épületben ahova a SWAT is csak katonai támogatással megy be és simaszkban adták át dobozt
De az esetek 100% minden tökéletesen rendben volt és minden pont úgy volt ahogy le volt írva. Még a simaszkos ember is adott "garanciát". Mondjuk sohasem mennék vissza
De a fold ha még rendben is van nem lehet tudni meddig bírja, hogyan használták előtte. Itt 1 év gari van (esetleg kettő). A reddit tele van random belső képernyő törésekkel. Szóval vagy új, új garival vagy cserélt, bontatlan darab
-
-
bbendre
őstag
Most van 500€ kedvezmény a Fold 9 Pro-ra ha fülessel veszed:
https://store.google.com/at/config/pixel_9_pro_fold?hl=de&selections=eyJwcm9kdWN0RmFtaWx5IjoiY0dsNFpXeGZPVjl3Y205ZlptOXNaQT09In0%3D499 € Rabatt beim Kauf Pixel 9 Pro Fold und Pixel Buds Pro 2.^ Angebot endet am 07.05.
De így is 1.649 € a csomag ... Még nem vettem rá magam. Ráadásul kb eladhatatlan utána a fold.
Esetleg willhaben.at -n lehet találni pár jó ajánlatot pl: [link] (1050€ használt Fold 9 Pro)
-
K82
őstag
Hardveresen is van/lehet eltérés a különböző régiós Pixelek között (pl. mmWave) így alkatrész nem biztos hogy van hozzá eltérő régióban.
Anno a 2XL-t kellett gariztatnom (eddig az első és egyetlen telefonom aminek beégett a kijelzője - mondjuk hírhedten ratyi is volt a P-OLED ebből a szempontból), Európában nem nyúltak hozzá. Odaát írtam nekik, itt adjam le és majd küldenek másikat. -
K82
őstag
Az h nincs egy év garanciád a Google által, csak az USA-ban.
Ettől eltekintve nagyjából mindegy, a fő(bb) frekvenciákat tudták már évekkel ezelőtt is; a 2XL-t pl. az USA-ban vettem ahogy a P3-at is és itthon használtam őket, EU régiós P7-tel meg kétszer jártam végig az USA egy részét. Annyi különbséggel h ott volt 5G, itthon meg nem. -
Sziasztok!
Ha US vásárolt Pixelt vennék akkor az 1 év garancián kívül mi a különbség?
Nem is tudom egyáltalán gariztatni, ha arra kerülne sor?
Ezt írja IMEI lekérésnél: -
-
Isual
veterán
Kérdeznék ilyet én is ha lehet.
MATT Pixel 9 Pro fóliával van valakinek tapasztalata? Valami jó ajánlás?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
Csendeske #6398 üzenetére
Én ilyet rendeltem:
https://eu.mous.co/collections/phone-screen-protectors?sort_by=manual&filter.p.tag=filter-device-Pixel+9&filter.v.price.gte=&filter.v.price.lte=
2db küldenek aplikátorral.
S23-on több mint 1 éve fent van. Mintha új lenne. A védőn csak napfényben látszanak a mikor karcok ha nagyon keresem. Ujjlenyomat olvasó is tökéletesn működik vele. -
-
NG238
újonc
Sziasztok! A Pixel 8a telefonomhoz egy olcsó no-name TPU tok van ami nem zár jól, (főleg a kamera környékén), ezért sok por és részecske jut be a hátlap és a tok közé ami megkarcolja a műanyag hátlapot. Ezért új tokot keresek.
Akinek van Spigen, vagy egyéb elfogadható árú tokja a Pixel 8a, 7a, 6a telefonján vissza tudna jelezni, hogy mennyire zár jól a tok, mennyire karcosodik?
-
Csendeske
aktív tag
Sziasztok!
Pixel 9-hez tudtok javasolni kijelző védőt?
Nem fóliára gondolok, hanem üvegre. -
metzelder
csendes tag
Sziasztok!
Új telefont vásárolnék és a P9 vagy a P9 Pro-val szemezgetek. Általános felhasználásra: net, közösségi oldalak, navigáció stb. Nem kevés időre tervezem vele az együttlétet, hisz a mostani telefonom is több mint 6 éves. (Honor 9) 🙂
Hol célszerű megvasarolni? Telekom, Alza, Aqua?
-
Kikike
tag
válasz
Hieronymus #6389 üzenetére
A be\ki kapcsolót továbbra sem találom.
A vowifi ott van, VOLTE nincs.
Viszont próbáltam: működik hívás közben az internet elérés. Ezek szerint fixen be van kapcsolva. Van ennek bármi hátránya? -
-
-
-
Kikike
tag
válasz
Hieronymus #6380 üzenetére
Sajnos kapcsoló sincs, vagy nem találom.
-
A kapcsolat osztályozása sebesség szerint. LTE, LTE+, 4G, 5G.
A SIM beállításoknál a VoLTE legyen engedélyezett.A hálózat típusnál 5G vagy 4G/LTE
A híváslistában a beszélgetés után ,négyzetben HD felirat látható.
Ha jót akarsz magadnak a 2G használatot tiltod.
Kicsi pénzből lehet kamu tornyot szimulálni. -
-
Kikike
tag
Sziasztok! A napokban csatlakoztam a klubhoz egy 8a-val. Annak ellenére hogy a Mobilarena teszt alapján működik a VOLTE Yettel hálózaton, maga a készülék is Yettel vásárlás, sajnos nálam nem megy. Voltam szolgáltatónál, sajnos nem tudtak segíteni. A sim kártyám Samsung készülékbe helyezve azonnal működött a szolgáltatás.
Van itt valami ötlet, hogy mi lehet a baj? -
pergabb
senior tag
Srácok, megerősítésre van szükségem.
Nővérem gyereke kapna telefont, xiaomit használ, régi kitérő telefonom volt, én már maradok apple vonalon.Nyílván más nem volt a kezemben, így nem tudom, de hasonló felhasználói élményt keresnék mint az iphone, viszont mindenkepp droid vonalon. Látottak alapján pixel áll ehhez közelebb, viszont a neten közzétett infók alapján elvileg kb minden is gyorsabb és jobban bírja az akkuja.
Gondolom tesztek óta sok minden javult, optimalizáltak picit, így érdekelne a véleményetek. 9a nem, én szemem bántja az a káva, elhiszek vkinek tetszik. Nyugodtan lehet a csoport témája ellen is beszélni, ki mit ajánlana egy 18 éves férfinek, aki nem játszik, minden egyéb okosságot viszont kihasznál a tanulmányai miatt.
Erőt és üzemidőt néznék, akkor rég vettek volna egy realme gt 7 pro-t, vagy oneplus 13/r-t, de ennél sokkal többről szól már az egész.
köszi aki segít -
gretzky77
veterán
A Google ugye imei alapján vállalja a garit, mint Alma is pl, így kb mindegy hol veszed, a lényeg az, hogy ebbe a régióba szánt telefon legyen akkor tudod innen intézni a garit! A Google gari 2év. Ha hivatalos viszonteladótól veszed itthon akkor 3 év a gari! Alza valamivel drágább sztem, de nézhetsz náluk újszerű bontott készüléket is mondjuk!
És igen itt az oldalon is találhatsz, én is itt szereztem anno nagyon nagyon jó áron! -
WolfLenny
senior tag
válasz
Grande Ale #6352 üzenetére
Én Nexus 5-tel voltam utoljára a vonalon. Az egyik legjobb telefon volt akkor. Nyers, gyors sallangoktól mentes. Én most váltok S23-ról Pixel 9-re.. S23 is tette a dolgát, de én jobban szeretem a nyers droidot. Minden Samsungot úgy kezdtem ,hogy leszedtem a bloatware-ket. Itt nem kell. Én jobban érzem magamat, ha csak az van fent ami nekem kell. Nem vagyok egy agyon testre szabott felület mániás.. Játszani nem járszok, tehát a teljesítmény is megvan ami nekem kell... azaz ne laggoljon (arra elég háklis vagyok..
)
Én jó döntésnek érzem a váltást még akkor is ha használat szempontjából nem lesz nagy különbség... -
gretzky77
veterán
Szia!
Új, használt? Mi a preferencia? Ha használt is jó lehet akkor akár itt az oldalon is találsz sztem. Hogy megvárd e a 10-et passz, sztem nehéz jósolgatni, hogy esik e és mennyit az ára! Valamennyit biztos fog, de ezt előre tudni! Amúgy a Pixel sztem nem arról híres, hogy jól tartja az árát, bár a 9 széria már elég jól sikerült én nagy megelégedéssel használom a 9 Pro XL-t
-
Isual
veterán
Sziasztok!
Pixel 8 at szeretnék lecserélni 9 prora.
Mit tanácsoltok, sztetek honnan, mikor érdemes beszerezni, érdemes megvárni a 10-et, vagy annyit úgyse esik attól az ára, inkább vegyem meg most? Honnan?
Köszönöm a válaszokat!
Üdv,
András -
Gyb001
senior tag
válasz
Én sima 22-ről váltottam p7 pro ra.
Nagyon elégedett vagyok vele, utoljára a huawei p10 pro-nál éreztem azt hogy ennyire jól működik minden.
(Kezdeti nehézségek voltak, használtan vettem és valami sw hiba volt, béta program majd vissza állással újra telepítve megszűntek az anomáliák) -
Grande Ale
őstag
válasz
kissvendel #6353 üzenetére
Nem tudom, elég bizonytalan vagyok. Szerintem jó váltás lenne, viszont erről tudom, higy nagyon jó telefon, nagyobb is, ezért is kérdeztem, hátha van tapasztalat itt, hasonló váltásról. Meglátom.
-
kissvendel
csendes tag
válasz
Szia,
Én is Samsungról (S21) váltottam Pixelre (8a). Nekem bejön a google féle natív Android.
Én is nexusos voltam régebben, imádtam, alig vártam, hogy hivatalosan is kapható legyen itthon pixel. Ahhoz képest, hogy a 8a egy "közép kategóriás" teló simán hozza azt az élményt, mint a csúcs Samsungok. voLTE és voWifi is működik már One-nal, igaz roamingban nem, ahhoz kell továbbra is a "mókolás"... Azért arra készülj, hogy egy-két dologban kényes a natív android. Van ahol lazább, van ahol szigorúbb a sec-policy, de megszokható. -
Grande Ale
őstag
Üdv!
S22+ telefont lenne lehetőségem egy az egyben elcserélni pixel8-ra.
Szeretném kérni a véleményeteket, hogy érdemes-e meglépnem.
Engem vonz a pixel, nexusaim voltak régen, a másik félnek meg talán jobban bejönne a Samsung, ami ugye drágább is volt a megjelenéskor.
One-os vagyok, de gondolom volte, vowifi probléma nem lenne, az menne a pixelen is, de ezt erősítse meg valaki legyenszives.Előre is köszi a segítséget a döntésben!
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Az "at glance" widgetet, hogy lehet eltűntetni?
Hiaba kapcsolom ki akkor is látszik.
Ötlet? -
TaylorPro
addikt
Üdv!
Van még ingyenes korlátlan tárhely lehetőség pixel 1-hez? Ha veszek használtan, és hozzá adom a fiókom, korlátlan lesz?
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Köszi mindenkinek a támogatást Android Auto-s problémám VW Passat B8 2016 esetében megoldódott, mégpedig kábelprobléma volt.
Megtaláltam azt a kábelt amit még Pixel6 esetében használtam a kocsiba, USB 3.0-s Huawei kábel volt, amivel elsőre összedugva pöccre ment a dolog, tehát beigazolódott, hogy nagyon nem mindegy milyen kábelt használok.Kipróbáltam azt is amit a fórumba mondtak, hogy a nemgyári apk-val próbáljam ki, de azzal is ment. APK-t az apkmirror oldalról szedtem le a legújabbat.
#6299focvis , #6290Bferibörs , #6289WolfLenny, #6283ghiottone :
-
WolfLenny
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
Honnan vetted? Ha normál kereskedőn keresztül, akkor számlával tudod igazolni, hogy te mikor vetted. Szürke importos bolt esetén, vagy magánszemélytől már benne van a pakliban, hogy gariban cserélt a teló és ott megy az eredeti példány gari ideje.
Amúgy chaten rákérdezhetel. -
Laurh
aktív tag
Vettem egy Pixel 9-et. (több Pixelem volt már korábban)
Felfedeztem egy olyan érdekességet, hogy mikor lecsekkoltam imei alapján a garit a Google honlapján, a kezdetet 2025.02.27-től számolja és a lejárat 2027.05.28.
A készülék bontatlan volt, a záró kis karton csíkok is sértetlenek voltak, teljesen maulátlan, patika, pormentes volt a készülék.
Első használtanak is a mai napot jelöli meg a beállításokban.
Akku: 0 ciklusSzerintetek elképzelhető, hogy egy gariban cserélt készülékről lehet szó?
-
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015 #6337 üzenetére
sajnos senki
-
Csepy
Topikgazda
válasz
domper2015 #6319 üzenetére
Igen, de csak osztrák lakcímet fogad el, különben már vettem volna, de ezért nem tudom az egész országot átautózni.
-
WolfLenny
senior tag
Sziasztok!
Kezemben a Pixel 9...
Nagyon tetszik, de az első problémám, hogy hiába kapcsolom ki a rezgés visszajelzést akkor is rezeg pl
App indításnál vagy képernyő feloldásnál. Hol lehet még bekapcsolva? -
embe
nagyúr
Nem tudom volt-e. Javítás a 7a puffadó akkuira.
[link] -
K82
őstag
Akkoriban zajlott a 3G hálózat lekapcsolása és nem is volt Magyarországon támogatott készülék a Pixel, ezért volt annyi probléma velük (már akinél).
A 9-es széria modem tekintetében hatalmas ugrás a P6-hoz, de még a 7/8-hoz képest is. Nem nagyon veszem észre h 5G-n van a teló, míg a P7-nél azért szemmel láthatóan megviselte az üzemidőt és azt se felejtsük már van VoLTE és VoWifi is.
Szóval vedd nyugodtan, eddig a 9XL nálam a favorit a 2XL és a 4XL után. -
Ano
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Pixel 6-ot nyúzok nagy megelégedéssel de kacsingatok a 9 Pro-ra, hogy így 3 év után ideje lenne váltani.
Emlékszem hogy a 6-ossal eleinte sok baj volt (pl hívás gondok, mert nem jól kezelte a hálózatokat) és félek hogy a 9 Pro esetében hasonló gyerekbetegségek előfordulhatnak ...
Szóval kérdés, hogy bátran válthatok vagy inkább várjam meg amíg stabil lesz? (nem olvastam még nagyon utána, hogy van-e bármi panasz rá)
Felhasználási terület:
- telefonálás (fontos a stabil vétel és jó hangminőség)
- fotózás (előkapom és lövök egy jó képet tipusú vagyok, szóval nem érdekelnek a nagyon profi lehetőségek, de azért nem baj ha évente 1x kell, akkor tudja )
- netes tartalom fogyasztás (napi 1 max 2 óra azt is inkább WiFi-ről)+1: fontos dolog, hogy ami miatt a Pixel 6-ot megvettem, hogy sorra jönnek a frissítések rá, ami sok gyártóról sajnos nem mondható el
Válaszokat előre is köszi!
-
Madoc
veterán
Sziasztok! A telekomnál vásárolt P9 pro készülék "kártyafüggő"?
-
-
embe
nagyúr
válasz
domper2015 #6319 üzenetére
Az tök jó ár. És ugye ott más kereseti viszonyok is vannak.
-
Blamazs
senior tag
Mi történt hogy az alzan a pixel 8a 189000 lett megint? Miért lett drágább? 1 hete még 169-ért is volt új készülék.
-
embe
nagyúr
Köszi Urak a tippeket!
Ezt a Galleryt nem ismertem, teszek vele egy próbát.
Jónak tűnik a galéria 2025 is. Próbálom azt is.
Köszi még egyszer! -
Thom!
veterán
9a végre javította a Porté módot nem is tudom hány evnek kellett eltelni...9Pro még mindig vicces mellette...
Elég jó kis teló lett, kár a csúnya keretért.[link] 9a vs. 9Pro
-
vacs
veterán
-
embe
nagyúr
Fotóalbum alkalmazásnak mit használtok?
Lehet én bénázok de a stock Fotók alkalmazással nem jutok zöld ágra. Én egy olyan nézetet szeretnék, ahol különböző albumok, amiket esetleg én hozok létre legyen a kezdőlapon. Lehet user error, de nem találom ennek lehetőségét. -
zzola
titán
válasz
Hieronymus #6308 üzenetére
Ez is lehet egy variáció. Viszont más képek is döcögnek, szóval - szerintem - ez nem hellytálló. Pár naponta újraindítom, kb. 30GB adat van rajta. Sima - helyi berkek szerint - átlagos felhasználó vagyok.
Amikor megjött az Android 15, akkor csináltam egy gyári visszaállítást, igazából én mindent megtettem, amit meglehet.
Én még mindig az Exynos-ra gyanakszom.
Plusz még egy érdekesség, áttettem a kártyámat (Yettel) egy Nokia 105 4G-be, amin működik a VoLTE és magam is meglepődtem, de sokkal hamarabb felépül a hívás, szinte azonnal, a Pixelnél várni kell másodperceket, pedig ott is van VoLTE, ki is írja a mobil a híváslistában, hogy HD hívás. Egy elektromos kaput nyitok a hívással, annak a helye és elérhetősége mindig fix. -
nyitom
aktív tag
válasz
Hieronymus #6308 üzenetére
A tárhely nincs nagyon tele illetve szoktad újraindítani?
-
-
konzumpro
lelkes újonc
válasz
grizlisandor #6305 üzenetére
Ezen a volte-t hackelni kell, nekem nem volt stabil. 2G-n kéne működnie az eSIM-nek, de nem teszi.
Ha csak egy SIM van, vagy csak egy eSIM, akkor működik, tehát végülis egy SIM-esként használható, de csak ennyit tud. -
nutfile
aktív tag
válasz
Csendeske #6281 üzenetére
az is egy lehetőség, hogy a névjegyekben megkeresed/megnyitod az adott contactot, jobb felül a fogaskerék és a contact settings részben a calling sim menüpontban telefonszámonként ki tudod választani, hogy melyik simről indítsa a hívást.
akinél nem állítod be, ott a default simről fog menni és AA használata esetén is default simről megy valamiért. -
konzumpro
lelkes újonc
6a esetében az eSIM-en csak akkor működik a hívásfogadás ha nincs berakva fizikai SIM.
-
fatal`
titán
válasz
MikeWazowski #6295 üzenetére
A telefonhívások kihangosítása mindenképp BT-n megy, az nem működik kábelen, emiatt kapcsolja be, szerintem ezt nem lehet kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest