Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kiszámíthatatlan hiba miatt akadozik a hivásindítás többeknél a Telekomnál [link]
-
Winne
nagyúr
Repülő be és ki is megoldotta.
-
Zeki
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Újra kellett indítani a telót, mindenkinek az irodában.
13.ker. -
Nikaré
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A fővárosban, több jelzés érkezett, hogy fennakadások vannak.
-
Serpiko
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálam is ugyanez van. Iphone 13 illetve androidon is ezt csinálja.
-
atosan
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem 10:29-kor ment. Xiaomi 15T
-
IntelKiller7
nagyúr
Ti tudtok telefonálni?
Elindítom a hívást, majd egyből befezeti.
iPhone 14 PM -
válasz
Ron Swanson
üzenetére
Szerintem bugos a rendszer.
Én március elején lemondtam a Disney-t, de a mai napig működik.
Disney fiók azt írja hogy a Telekom fiókban nézzem meg, ott látszik hogy nincs aktív előfizetés, sőt elő tudnék rá fizetni.
Számlán sincs nyoma. -
Az mennyire normális, ha március elején lemondtam a Telekom appból a Disney Plust, de a Disney accountomnál még mindig azt írja, hogy a T-n keresztül megy az előfizetés? A március havi mobilszámlán pedig látszik, hogy lemondtam, mert nem lett kiszámlázva az egész havidíj.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Telekomnal vásárolt telefonra ha van 36 hónapos jótállási papír hozza a telekomtól attól még kell számla is ha garanciában akarnám javittatni?

-
Zsolt,72
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Én sem vagyok “boldog” emiatt, remélem, hogy lesz valami védelmi mód.
-
Kösz srácok. Viszont ez volt egy úgymond biztonsági lépcső . Pl ne tudjanak telefonon előfizetést rendelni készülékkel ha meg is vannak az ügyeskedőknek az adataink stb. Gondolom annak idején ezért hozták létre, csak furcsáltam,h megszünik.
-
válasz
cherubion08
üzenetére
Valószínűleg. Túl ritkán volt rá szükség és nagyon kevesen emlékezhettek rá
-
Zsolt,72
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Nekem gyanús, hogy arra vonatkozik.
-
,Tájékoztatunk, hogy 2026. május 1-jével az általad igénybe vett díjmentes Jelszóvédelem szolgáltatást megszüntetjük, így a beállított jelszót telefonos ügyintézés során már nem fogjuk kérni. Ezzel kapcsolatban további teendőd nincs. Üdvözlettel: Telekom" Ezt az sms-t kaptam. Ez az 5 jegyű kódra vonatkozik amit pl telefonos azonosíttáskor kértek?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Winne
üzenetére
Tavaly el lett halasztatva, mert háború, meg juj-infláció, vagy nem tudom, pont választási év választás utáni részére.
Csak azért írom így, mert azért lett bevezetve, hogy szolgáltatóknak segítség, majd azért lett szüneteltetve, mert polgároknak segítség...
+nem mindenki megy új csomagra... -
ledgeri
nagyúr
Lehet tudni, hogy itt mennyi lesz az inflációkövető ármódosítás? Yettel reklámban már láttam kiírva, hogy 4,4% lesz ott...
-
4Grider
félisten
válasz
Plug Life
üzenetére
Adatkártyára nem is rendelhetsz beszélgetést, erre igen. És itt az is volt a cél, hogy telefonban használd, ne routerben/számítógépben. Ha jól emlékszem a Telekom multisim is kezdetben csak telefonban volt használható, de mivel senki nem foglalkozott vele, jó ideje elengedték azt a feltételt. Yepp esetén viszont bármikor bevezethető imei szűrés...
-
Khadris
csendes tag
válasz
martongunar
üzenetére
Köszi! Nem találkoztam még ilyesmivel, esetleg a topikösszefoglalóba betehetnétek.
Az előfizetésem alap sim kártyájával se ez a teló (Pixel 6), se a mostani (Pixel10) nem telepített ilyesmit, el sem érem ezeket a szolgáltatásokat sehol, csak a multiSim kártya csinálja. -
martongunar
aktív tag
válasz
Khadris
üzenetére
Pár évente ez előjön, itt a topikban is volt már róla szó szerintem... STK telepítés így zajlik. Régi dolog és automatikus. Ügyfélszolgálatot meg hagyd, fogalmuk sincs róla. Nyugodtan engedélyezd, régen ilyenkor települtek az MMS, WAP stb. profilok is. Ha átteszed a kártyádat majd másik készülékbe, ugyanezt le fogja zongorázni, ha nincs rajta még Telekom STK (SIM Toolkit).
Újabb telók mintha nem szólnának emiatt, rosszul tudom? Lehet ott neten vagy más csatornán jön le a STK?
-
Khadris
csendes tag
-
hjanos1
senior tag
Ez megis mi? Akkor mostantol majd barki random felhivhatja a telekomot es intezkedhet a nevemben?

Tájékoztatunk, hogy 2026. május 1-jével az általad igénybe vett díjmentes Jelszóvédelem szolgáltatást megszüntetjük, így a beállított jelszót telefonos ügyintézés során már nem fogjuk kérni. Ezzel kapcsolatban további teendőd nincs. Üdvözlettel: Telekom
-
Khadris
csendes tag
Sziasztok, új telefont vettem, és kértem egy MultiSimet a régi telefonomba. Nem sokkal később kaptam két SMS-t a MultiSimre:
Tisztelt Ügyfelünk! SIM kártyájára ingyenesen alkalmazásokat telepítünk. Kérjük szükség esetén engedélyezze az automatikus SMS küldést!
Autopályadíj, Mobil lottó, Parkolás, InfoSMS/MMS. Használja arra alkalmas készülékén a SIM alkalmazások menüt.
Ezek a 06 30 808 0102 számról jöttek.
Ezután meg is jelent egy SIM-kártya eszközkészlete menü a telefonomon.
Hívtam az ügyfélszolgálatot, hogy kapcsolják ki ezt a dolgot, de szerintük ők nem küldtek nekem semmit.
Mit csináljak most? Veszélyben vannak az adataim? Kérjek egy új sim kátyát? -
szabeska
addikt
Sziasztok.
Kaptam sms-t hogy dijcsomagvaltas miatt jar egy ev wolt+ tagsag. Rakattintok a linkre, de az app csak tolt es tolt. Ez normalis?

-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 1 GB -
4Grider
félisten
válasz
jack982
üzenetére
Ez itt még mindig Off. Felejtsd el a gigabájtonkénti 300 Ft-ot, ettől nem sokkal olcsóbban roamingolhatsz a hazai hálózatok közül kettőn (a One a kettőtől valamivel olcsóbb) és erre a nagyker árra ennél az esim-es konstrukciónál rájön két cég árrése. A Revolutnál ugyanettől az esim szolgáltatótól 1 GB 7 napra Magyarország kontrukció 1340 Ft-ba kerül, 5 GB 30 napra 3790 Ft. Ha féláron adja ugyanaz a szolgáltató a Lidl-en keresztül ugyanezeket a csomagokat, akkor lesz, akinek ez megérheti.
-
jack982
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
jack982
senior tag
lehet, hogy lesz valami értelmes adatopció, bár nem telekom, hanem lidl.
[link] -
válasz
Tompika777
üzenetére
Típus pl?
-
válasz
Tompika777
üzenetére
A mobilrouterben is akksi van. Pl nekem volt Huawei MobilWiFi routerem 10+ éve
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Köszi, jaja írtam is neki

Mobilinternet Domino díjcsomagokhoz - Telekom lakossági szolgáltatások
Mobiltoutert érdemes vennie, vagy egy olcsó okostelefont folyamatosan töltőn hagyva, hotspottal? -
Helló,
Szomszédomnak kellene egy olyan mobilcsomag, ami nem előfizetéses, hanem feltöltős, de csak arra kellene neki, hogy az itteni lakásban legyen WiFi a klímának, hogy Interneten keresztül Tarr-ról tudja kezelni. Domino Maratont ajánlottam neki, nagyon régen nekem is volt maratonom. Létezik még?
-
tuto558
senior tag
válasz
Julian86
üzenetére
S25 lett az utód. Páromnak S23 van, és alapvetően tetszett, amikor azt kipróbáltam. Viszont mivel nem használtam folyamatosan ezért voltak aspektusok amiket előre nem láttam. Pl, hogy a méretkülönbség miatt folyamatosan rontok a pötyögött szövegben, illetve a kisebb szövegek (szemüveg nélkül feltűnően nehezebb olvasni) és kisebb felület a videós tartalomfogyasztásra. Persze előbbi kettőn tudok variálni még a szövegméret/képernyő nagyítással, amivel esetleg könnyebben megszokom. Illetve nyilván nem volt még másfél nap alatt lehetőség minden szituációra, amikor jól jön a kompakt méret, pl videózás/fotózás. Szóval még gyűjtöm a tapasztalatokat. Ha nem tudom megszokni, max eladom és kihozok a vezetékes szolgáltatásaimra egy másik eszközt.
-
tuto558
senior tag
Sziasztok újra,
Péntek óta nyúzom az új készüléket, ami egy kompakt készülék lett, viszont így másfél nap után nem kényelmes a használata, hiányzik az A55 mérete... Mivel flottás csomagba hordoztam a Yetteles számom, ezért online rendelés ki volt zárva, munkahelyi belépőkártyával, csak üzletben tudtam intézni a számhordozást és a vásárlást.
Van bármi esélyem elállásra/készülékcserére, vagy kötbérezés nélkül esélytelen? -
tuto558
senior tag
Beszéltem ügyintézővel közben, de egyelőre nem sikerült megoldani a problémát. Annyit mondott, hogy azt látja a belső rendszerben, hogy több SMS-t is küldtek nekem de valamiért mind függőben vannak még a Telekom rendszerében. De nem tudja miért. A számhordozás szerinte már teljesen lezárult.
-
zzola
titán
Fel akartam tölteni gyerek Domino egyenlegét ,4x vittem fel a kártya adatokat és próbáltam vásárolni,de csak pörgött a karika percekig, majd az utolsó próbálkozásnál kiírta az app, külföldi kártya nem támogatott! WTF? Hirtelen a Gránit bank külföldi lett?

-
tuto558
senior tag
Sziasztok újra,
Megtörtént a számhordozás tegnap este. Hívások már mennek, viszont az SMS-ekkel van némi furcsaság. Amikor próbáltam a VOLTE és VOWIFI-t aktiválni, nem kaptam válasz SMS-eket. Ügyfélszolgálatos kiderítette, hogy ettől függetlenül aktiválva lett mindkét szolgáltatás.
Ma pedig másik ügyintézés miatt a Telekomos ügyintéző ki akart küldnei egy kódot SMS-ben az azonosításhoz - ami nem jött meg
pedig többször is kiküldte. Aztán átváltottunk email-re, ott megkaptam.
Páromat megkértem hogy írjon nekem egy SMS-t, azt gond nélkül megkaptam.Tehát úgy tűnik, hogy tudok SMS-t fogadni alapvetően, de a Telekom belső rendszeréből érkező SMS-ek (szolgáltatás aktiválás, egyszer használatos jelszó,...) nem érkeznek meg. Volt már korábban bárkinek hasonló problémája? Mi lehet a megoldás?
-
tuto558
senior tag
válasz
zzola
üzenetére
Hát nem egyszerű, mert most van alkalmam tesztelni munkahelyen is, ahol eddig meg pont a Yettel-el szenvedtem, mert kb mindenhol 0-n van a térerő, a Telekomos Domino simmel meg most fényévekkel jobb, mert a céggel együtműködve a Telekom lefedte 4G-vel az egész irodaházat, még a mélygarázsban is fullos térerő van és 70/70 Mbps.
Munkahelyi térerő igazából jobban számít, otthon úgyis wifin lógok mindig netezéshez, csak működjön a VoWIFI is stabilan.
-
tuto558
senior tag
válasz
lionhearted
üzenetére
Hát a net kültéren(udvar) sem acélos sajnos.
Galaxy A55 készülék.
Telekom ügyfélszolgálaton vissza lehet még mondani ilyenkor a számhordozást?
Holnap este 8 és éjfél a között van a kijelölt időablak. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day 40 perc. -
válasz
tuto558
üzenetére
Stabil a vowifi.
Valid a teszt is. Mivel NSA az 5G hálózat még, ezért mindig van egy LTE és egy 5G sáv használatban.
Mivel a B20, ahogy látod közös frekvencia a yettellel, ezért egyre ritkábban használja modern eszközökkel, szinte bármit előbb. Ez nem jelenti azt, hogy ezért ne tudnál telefonálni, pláne kültéren, ahol jellemzően jobb a térerő is. -
tuto558
senior tag
Sziasztok,
VoWIFI mennyire stabil a Telekomnál?
Eddig a Yettelnél voltam, most járt le a hűségem, és céges flottába hordozom épp át a számom főleg mert így jobban jövök ki havidíjban + van multisim opció. Elvileg csütörtök este van az időablak amikor a hordozás meg fog történni. Addig gondoltam megnézem egy korábbi dominos SIM kártyával, mit tud itt a Telekom, és kicsit megijedtem. Nagyon alacsony a térerő az egész házban, 1-es szint, de van hogy 0-s, és végig VoWIFI-n lóg a teló, de hívásokat hosszú távon nem volt alkalmam tesztelni így.Illetve maga a mobilnet sebesség is elég karcsú így, 3-4 Mbps-t mérek csak, feltöltést meg végig se viszi, simán elakad közben. Persze itthon van stabil wifi kapcsolat, tehát a net miatt nem aggódok, csak, hogy a VoWIFI is menjen stabilan, vagy akár mobil hálózatra váltásnál is ha kimegyek a házból hívás közben.
Cellmapper egyébként B7 LTE-t ír, de 5G-t jelez, -115 dBm/-10 dB. Az előbb ledobott 4G-re, és valamivel jobb volt a térerő (-100 dBm), és a Cellmapper B20 LTE-t írt, viszont a Yetteltől. Lehetséges volna, hogy a Yettel tornyait is használja itt a Telekom és hol erre, hol arra csatlakozik a mobilom? Illetve még nagyon rövid időre bejelzett n28 nsa-t -119 dBm-mel.
Ui.: Mennyire valid egy Domino kártyás teszt? Ugyanarra lehet számítani előfizetésnél, vagy a Domino-nak van limitáltsága ilyen téren?
-
skroy
senior tag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Szerződés megújításkor személyes átvétel szükséges és személyi igazolvány. Postai átvétellel megoldható.
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Egy okosórát akarok venni a meglévő előfizetésem megújításával. Gls csomagautomatába lehet rendelni, esetleg Telekom üzletbe? A futáros kiszállítás nem jöhet szóba.
-
gyulaszu
senior tag
Nálatok megadja a nyuszi a szívecskéket a tojásokért?
Nekem tegnap óta ilyen hibát dob: [kép] -
válasz
deutsch111
üzenetére
Helyileg merre? Osztva és környéke.
-
deutsch111
kezdő
10MHz széles lett a B8 blokk. -
jani071
csendes tag
válasz
martongunar
üzenetére
IMEI/EID-ra való PUSH leküldés évek óta elérhető, üzletben nekem is így csinàlták már többször is, csak a legtöbb értékesítő nincs tisztában vele...
-
mzso
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Vagy fél hétig 15 percenként nyomatta lejárt kódokat. Utána már rendeset küldött
-
mzso
veterán
Pfff... Még mindig küldözget negyed óránként kódokat ez a nyomorult Telekom.
Három órája volt 5 percig érvényes...
A legviccesebb az, hogy ha rámegyek megint akkor azonnal küld egy rég lejárt kódot...
Trágyadomb... Majd ránézek holnap. -
martongunar
aktív tag
válasz
skroy
üzenetére
Nem. Lehet csűrni, csavarni, ez akkor is programozási hiba.
4Grider: Egyre jobb. Európának mi köze van a telekomos esimhez? Én a telekomos rendszer hibáját firtattam, ne kezdjünk már másba bele, ezt a témát meg fejezzük már be. Nyilván a biztonsági ellenőrzést nem csak ezen a módon lehet megvalósítani.
Tehát ha a te cégednek problémája van egy beszállítóval, akkor nem mentség, hogy de hát másnak is van.
-
4Grider
félisten
válasz
martongunar
üzenetére
Egyre jobb. ("Ellenőrizni kell, hogy áttöltődött-e az esim a cél készülékbe és csak ezután engedni a törlést.") Szoktál Európában esim-et használni?
-
skroy
senior tag
válasz
martongunar
üzenetére
Cifrázhatod még pár napig, attól még te vagy a hibás. Nem unod még?
-
martongunar
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Már hogyne védené meg. Ellenőrizni kell, hogy áttöltődött-e az esim a cél készülékbe és csak ezután engedni a törlést. Nyilván ha először törli, aztán a nemlétező esimet akarja átvinni, és még az esim kódja sem áll rendelkezésre, az ellen nincs orvosság. Ezt meg a szolgáltató tudná orvosolni gyorsan, de ez az opció, azaz az IMEI/EID-re való push leküldés nálunk még nem áll rendelkezésre.
-
donjohnson
addikt
válasz
martongunar
üzenetére
bármikor, bármelyik ember letörölheti véletlenül és átvitel közben is az esim-jét mert azt hiszi, hogy úgy kell csinálni az átvitelt. ez ellen semmilyen szoftveres programozás nem véd meg.
-
mzso
veterán
Helló!
Ekkor kókány ganéj a telekom is? Adategyeztetni kéne, de olyan kódoka kült amik érvénytelenk. Már eleve a prefixum (amit nem én adok meg) is más mint ami kell.
Sőt most ha a mobil appba próbálkozok, ott is ilyen prefixes kódokat küld pedig ott csak számjegy van...
Ez valami világszínvonalúan szánalmas. -
martongunar
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Átvitelről volt szó és nem törlésről, hadd ne ismételjem már ezt is...
Technikailag ez még ha igaz is lenne (bár a szolgáltató módosíthat a telefon működésén, ld. pl. volte kijelzés), akkor sem kell, hogy ez az előfizetőt érdekelje.Ez kb. olyan, mint amikor a te cégeteknek problémája akad egy beszállítótokkal. Az hiába mutogat az alvállalkozójára, hogy de ő volt a hunyó, ti nem velük vagytok szerződésben.
-
4Grider
félisten
válasz
martongunar
üzenetére
Persze, beletehettek volna, de mi köze ehhez a szolgáltatónak? Nem a szolgáltató írja a telefonok szoftvereit, nem a szolgáltató engedélyezi az esim profil törlését egy telefonról. A szolgáltató engedélyére akkor van szükség, amikor a telefonra a profil felkerül.
-
martongunar
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem szükséges velem egyetérteni. Nyilván jogosan elvárható, hogy egy rendszert úgy írjanak meg, hogy kicsi legyen a tévesztés lehetősége. Sajnos nem ebbe az irányba mennek a dolgok úgy általában sem.
Esetünkben sem kellene egy esim átvitelt két különböző gyártmányú, ráadásul nem is Apple készülékek között elengednie. Nyilván minden részletet nem ismerünk, de azért egy biztonsági ellenőrzést beletehettek volna a szoftverbe, ha tényleg ez történt. Ez szimplán programozói nemtörődömség kérdése.
De ugye megszoktuk pl. amikor egy sima Windows frissítésnél a fejünket fogjuk, hogy hogy engedhették ezt ki és ki tesztelte. De ilyen az SAP (Hana) is és még sorolhatnám.
Sőt, a Telekom app is hibásan ment ki a közelmúltban, hiányzott a Maraton belőle... -
donjohnson
addikt
válasz
martongunar
üzenetére
nem haragszom.
nem kell ismételgetni, ha számodra most sem érthető a magyarországi telekom leírasa.
visszaolvashatod te is, hogy hány ember nem értett veled egyet. -
martongunar
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Az utolsó sorod?
A többit meg nem fogom neked ismételgetni, ha nem haragszol. -
donjohnson
addikt
válasz
martongunar
üzenetére
mi volt ebben a személyeskedés?

mi az előzmény amit kihagytam?
2 napja nem tudod megérteni, hogy valaki nem követte a leírást és még mindig nincs egy normális érved, csak az hogy másik szolgáltatónál máshogy van és neked az tetszik.
ha nem követed a leírást, akkor nincs semmilyen védelem. a saját hibád egyedül (meg az elletőé, aki elkövette jelen esetben). -
martongunar
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Te meg légy szíves az előzményeket is olvasd el, mielőtt személyeskedni kezdesz. Részemről kitárgyaltuk a technikai részleteket.
-
donjohnson
addikt
válasz
martongunar
üzenetére
olvasd már el legalább, és akkor nem védenéd a védhetetlent: [link]
esim költözés előtt be kell lépned a fiókodba.
nem akadhat el semmi, mert addig él a régi telefonon, amíg nem generálod le az új qr kódot.ha valaki samsung smart switch, titanium backup-al áll neki, az ellen nincs védelem.
neked olyan megoldás kéne, hogy kinyúl egy magenta színű kéz és rácsap a csuklódra?
ha valaki csak törölni szeretné az esim-et mert nem kell már neki, azt is megvédenéd?
melyik kitiltott trollnak vagy a második profilja?
-
martongunar
aktív tag
-
4Grider
félisten
válasz
martongunar
üzenetére
De mivel nem elérhető itthon és Európa legtöbb szolgáltatójánál sem a különböző gyártók készülékei közötti esim költöztetés, így a szolgáltatók által dokumentált eljárást használjuk az esim költöztetéséhez.
-
martongunar
aktív tag
DD: 400MB 20 perc.
kisapa: legalább olvass vissza légy szíves. Én is félreérthetően írtam a végén magam nevében, de az előzmények is ott vannak. -
kisapa
őstag
válasz
martongunar
üzenetére
Attól, hogy leírod még százszor, hogy nem a te hibád még nem változik semmi. Te rontottad el mert a szabályok egyértelműek csak nem néztél utána.
-
martongunar
aktív tag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Ez egyértelműen az itteni esim rendszer hibája, mert nincs beépítve olyan biztonsági fék, ami egy költöztetés sikertelensége esetén visszaaktiválja a régi telefonba az esimet. Nyilván olvasni sem árt, ebben egyetértek.
De ha már megtörtént a baj, és jelzem a szolgáltatónak, nyugodtan küldhetnének a telefonomra push üzenetben egy esim profilt. Ezt szűk két éve a T USA már megugrotta, nálunk még ilyeről nem tudok.
Szerk.: ott érdekes módon működik az átvitel Androidos készülékek között is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Pavilion 14-ce0000nh 14" FHD IPS i5-8250U GeForce MX130 16GB 128GB + 1TB HDD magyar vbill IR kam gar
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- Apple Homepod Mini
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 1000 Ada 32GB 512 NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig többször is kiküldte. Aztán átváltottunk email-re, ott megkaptam.
10MHz széles lett a B8 blokk.