Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
-
Megjelent a The Elder Scrolls: Castles (Mobil)
gp A régiós tesztek után mostantól elérhető lett a teljes kiadás Android és iOS rendszerekre.
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
-
IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
ma Az AGM X6 Phantom megjelenésével és beépített hőmérőjével tűnik ki a márka termékei közül.
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz AnonymusX #141447 üzenetére
„Az iPhone-okon tudtommal csak úgy lehet ezt kikényszeríteni, ha repülőmódba váltva visszakapcsolod a Wi-Fi-t.“
Nem zárom ki, hogy régebben esetleg nem így volt, jelenleg viszont nincs szükség „kényszerítésre”, már maximálisan erős hálózati jel esetén is automatikusan átvált mind a jelenleg használt iPhone 15-öm [kép] , mind pedig az előtte általam birtokolt iPhone 13 típus. Másokkal nincs tapasztalatom, de ezek szépen váltanak Wi-fi Hangra, ha az be van kapcsolva/aktiválva van.
Az tény, hogy az iOS nem tartalmaz kapcsolót a preferált mód elérésére, mert ezt a rendszer automatikus módon hajtja vége, tapasztalatom szerint igen jó eredménnyel. -
gyulaszu
senior tag
válasz donjohnson #141450 üzenetére
Már bocsánat mindenkitől, de én nem azért dobtam fel a screenshotot, mert nem kapcsol át VoWifi-re.
Csak egy példát mutattam arra, hogy ezer oka lehet annak, hogy nem lehet minden esetben "két kattintással" aktiválni az androidos telefonokon azt a funkciót
BTW
szerintem még azt sem tudhatjuk 100% pontosan hogy macikos feleségének magyar T SIM kártyálya van-e...gyulaszu
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Ha egy régebbi telefonra egy SMS megérkezik, de bizonyos karakterek csak mint négyzetek jelennek meg (és valamiféle emojik akarnak lenni [kontextus alapon], szóval nem más nyelv bár technikailag... ), akkor az a telefon mit nem támogat?
Ez elveszhet, elveszett, ha az az SMS-t átmásolom SIM kártyára, majd azt átrakom egy másik telefoba, hogy lássam mi is akart az lenni? (bár nem hiszem)// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz AnonymusX #141455 üzenetére
Valami szabványra gondoltam volna válaszként mert a fentebbi leesett!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
domper2015
senior tag
válasz donjohnson #141450 üzenetére
Nem ügyeskedés. Sokszor itthon nem azt kapod a pénzedért amit elvárnál.
Akinek van lehetősége az használja, ha van olcsóbb, jobb megoldása az igényeinek kielégítésére.
Nekem is van lengyel, román és osztrák kártyám.
Az osztrák kártyával a rokonom hívom, VoWifi-t/ backup calling-ot használva. 0 Ft/perc VoWifin, ezt a magyar Telekom 37Ft-ért kínálja.Nem gondolom, hogy a külföldi kártyát használó fórumtársak többsége analfabéta lenne. Az ország előhívó azért árulkodó jel lehet a sim honosságáról.
Szerintem az abszolút vicces, hogy román Vodafone prepaid sim magyarhonban 5G roamingol, addig a magyar kiemelt előfizetéses csomagokban lévőknek jár ez a manna itthon. -
ledgeri
nagyúr
válasz AnonymusX #141457 üzenetére
Akkor gondolhatok azzal, hogy minden ami elkészülte után jött, kvázi kuka rajta, és még az sem biztos, hogy ami előtte jött, benne van.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kuksa90
őstag
Üdv!
Domino számot elhordoztam a telekomtól a vodához. A dominón levő egenlegnek mi a sorsa? Köszönöm.»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Röviden a történet a múlt novemberben, hűségi idő alatt, azonnali hatállyal felmondtam a két mobil előfizetésem. Amitől mérges lettem, hogy egymás után 3 nap, 3 ügyintéző egymásnak az ellentétét mondta (röviden ennyi a lényeg). Végül az utolsóval nem is bántam a telefonba "kesztyűs kézzel", persze nem csúnyán beszéltem, csak viszonoztam a stílusát. Most már bánom, mert végül az üzletben mondtam le 4-ik nap a szolgáltatásaim, viszont a bolti ügyintéző végtelenül kedves volt és sikerült elmagyaráznia azt is, amit az előző három személynek telefonon nem. Elismerte, hogy az ügyfélszolgálat azzal az információval félretájékoztatott, végül már annyira mérges voltam, hogy bár kedvesen váltam el a bolti ügyintézőtől, de mégis lemondtam mindent. Ezt már bánom, mert amúgy náluk sok telefont vettem és a weboldal állandóan működött. Azóta Vodás lettem, ott semmi nem működik, ha telefont akarok venni, már készülök 4 telefonhívásra egymás után és hogy az ügyfélmegtartóval tudok csak megegyezni, a weboldalukon még nem sikerült vásárolnom. Ez azért számomra mégsem normális, de tudnám még sorolni...
Közben Telekom optikai területre költöztem és lehetnék akár Magenta 1-es is, de mintha tiltva lennék. Azt írja a rendszer, hogy online nem tudok vásárolni. Telefonáljak vagy üzlet. Telefonáltam, kiderült, hogy van egy aktív MT ügyfélazonosítóm, de szolgáltatás nincs rajta, bár a webes felület arra hivatkozik, hogy lépjek be vele. Utánanézett az ügyintéző a Telekomnál és nagyon segítőkész volt, kijelentette, hogy semmilyen múltbéli elmaradásom nincs feléjük, de mégis a fizetőképességi vizsgálaton akad el a folyamat, amit ő sem ért, főleg, hogy a múlt évben millió felett törlesztettem elő. Az elmúlt 5 évben nem volt elmaradásom, inkább előbb fizettem ki mindent. Ezért kért arra, hogy a behajtas@-ra írjak, hogy tegyék rendbe a dolgot és ígérni nem ígérhetett semmit, de nem nátta akadályát, hogy előfizetűjök legyek online vásárlással. Írtam, várom a választ most.Csinálhatnak olyat, hogy mivel nem "szépem távoztam", de minden számlátt rendeztem és semmi jogszerűtlent nem tettem, de mégis letiltanak a vásárlásról? Én úgy tudom, hogy azért mert nem "tetszik" valaki, azért nem lehet tiltani, csak ha tett volna olyat. Nekünk is volt üzletünk és mindenkit ki kellett szolgálni (persze ha lop valaki vagy ilyesmi az más), mert különben nekünk lett volna bajunk belőle.
Előre is köszönöm, ha valaki tud ilyesmire válaszolni, hogy érdemes -e reménykedni!?
Xiaomi Redmi AX6000 router / Thieaudio Ghost fejhallgató eladó
-
kchris78
veterán
Hogy működik a céges flottás saját kapcsolattartós előrendelés? Múltkor az volt a mondás hogy én nem tudom netről intézni, mint egy normál ember, a kapcsolattartónak kellene "versenyezni" időben a korlátozott készletért.. Ez most is így van?
-
osonte
őstag
válasz 4Grider #141465 üzenetére
Bemehetek, de a telefonban az ügyintéző azt mondta, hogy ugyanaz a hitelképessegi vizsgálat fog lefutni, aminél most nem állok jól, amire ő sem talál okot és ezen az üzletben sem tudnak változtatni (ezért nem javasolja), tehát csak a behajtas@-nál van esélyem rendezni a dolgot. Illetve 2024-et írunk, mindent online intézek, biztos nem fogok előfizetést kötni ilyen "butított üzemmódba", vagyis bolti vásárlással (pl.: nincs 14 napos elállási lehetőség, ami piszok nagy bukta tud lenni ha egy telefon nem tetszik mégsem). Amennyiben elutasítanak, akkor leszek feltöltőkártyás simán, azt csak tölteni kell és telefont meg egyéb boltokban veszek online, akár kamatmentes hitelre.
Xiaomi Redmi AX6000 router / Thieaudio Ghost fejhallgató eladó
-
atosan
addikt
Sziasztok,
Van több előfizwtesem. Online szeretném megnézni, hogy a még nem lejárt hűség miatt mekkora kedvezményt kapnák, de folyamatosan egyben akarja kezelni az összeset a rendszer. Mindegyik más lejárattal van, nem szeretném összevonni. Csak egy adott előfizetés érdekel. Rá tudom valahogy szedni az online felületet, hogy csak azt az egyet mutassa, hogy milyen opciók vannak arra az előfizetesre? Vagy ez ikyen és ennyi?Maine coon
-
kchris78
veterán
válasz kchris78 #141466 üzenetére
Megválaszolom magamnak beszéltem kapcsolattartóval, nincs pénteki előrendelésre lehetőség sajnos, de csinálnak ott rendelési sort, és aszerint fogják kezelni a flottás igényeket... Remélem bekerülok 1-2 cég elé akik leadnak 1-2 tucat darabos rendelést ha már kijött az új akkor legyen belőle a vezetésnek azonnal .
-
AnonymusX
senior tag
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Adott egy "ügyeletes" mobilszám, és 2 db másik szám. Az ügyeletes telefont szoktuk hetente váltogatva átirányítani egyik majd másik számra. Viszont nemsokára lehet, hogy naponta kellene ezt váltogatni. Lehet ezt valahogy automatizálni, hogy ne kelljen minden nap pötyögni?
Köszönöm!VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
atosan
addikt
Köszi, kipróbálom...ha egyszer betölti a saját előfizetéseim. Tán tízből kétszer sikerül.
AnonymusX neked is köszi! Majd gyötröm őket.
Igazából útba esik egy bolt, csak azzal az a baj, hogy partner üzlet. Nincs velük jó tapasztalatom. Telekom saját meg harminc kilómeterre van.[ Szerkesztve ]
Maine coon
-
4Grider
nagyúr
válasz bugizozi #141477 üzenetére
Bármilyen olyan általad telepített alkalmazással meg tudod tenni, ami automatizáltan tud hívni (pl. Tasker). A hívott szám pedig: **21*hívószám# legyen az átirányítás kezdetének időpontjára rögzítve. A Taskernek szerintem van saját topikja, meg még talán a többi automatizáló program közül is egy-kettőnek...
Az átirányítás törlése: ##21#
Ha csak nem válaszol esetére kell az átirányítás, akkor a 21 helyett a kód 61. Foglaltság esetére 67. -
bugizozi
őstag
válasz 4Grider #141479 üzenetére
Jaa, azt hittem a Telekom alkalmazáson belül, ahol látom a számokat, ott lehet ezt intézni. (céges számok, látok mindent)
Az kimaradt, hogy a SIM kártya egy butatelefonban van
Úgy érzem akkor marad a kézi munka.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Nikaré
őstag
Jó reggelt!
Domino Day
600 MB és 60 perc. -
mickemoto
őstag
Sziasztok!
Miért van az hogy bekapcsoltam a domino nap x perc hívás kedvezményt és ha 30-as számot hívok akkor mégse a kedvezményt használja hanem az alap egyenlegem?
-
Cs1csó
félisten
válasz mickemoto #141487 üzenetére
Szia, lehet, hogy már nem TCom-os. Itt egy "számhordozott szám kereső"
Ez megmutatja, hogy most és korábban milyen szolgáltatónál volt a szám.
-
vacs
veterán
-
-
thomas77
senior tag
válasz mickemoto #141498 üzenetére
Az egész 20-as 30-as 70-es téma még mindig sok embernek gondot okoz. És nem is kell hozzá nyugdíjasnak lenni. Anyósomnak is el kell magyaráznom évente 1x-2x, hogy hogy is van ez. Minden alkalommal rá is csodálkozik, kivétel nélkül.
Sok országban nincs elkülönített számtartomány a szolgáltatóknak. Ugyan abból a bödönből kapják a szolgáltatók a számokat.
Magyarországon se sok értelme van ennek a 20-as 30-as 70-es rendszernek a számhozdozás bevezetése óta.
Az 50-es, 31-es számokról nem is beszélve. -
RoyalAirForc
aktív tag
Meg tudja valaki erősíteni, hogy az Apple Watch 5-től felfele, + az SE független, roaming képes, és különálló simmel is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Peugeot, Citroën topik
- Warhammer 40k: Space Marine 2 - Máris túl a kétmillión
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali médialejátszót?
- PlayStation 5
- Politika
- Netfone
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 650 G1 laptop (15,6FHD/i5-G4/8GB/500GB/Magyar) - 1 év garancia
- Legion 7 16ACHg6 16" QHD+ IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar