Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"

Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
A Redmi Note 14 5G-re nem jött a OS2.0.202.0.VOQEUXM frissítés, 2.0.6.0 a legfrissebb a beállításokban, viszont az újabbat már le lehet tölteni.
Van ötletetek? -
yanna
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy darabig bíztam benne, hogy a sok negatív visszajelzés jobb útra terei majd a guglit, de elveszett a bizodalmam.
-
Hát, ez az új híváslista megjelenítés számomra hónapok alatt is megszokhatatlan volt, úgyhogy eltávolítottam a Google telefon alkalmazás frissítéseit, így visszaállt a 180-as verzióra, amiben még az egyszerűsített lista van. Majd figyelnem kell rá, hogy ez ne frissüljön, de lehet keresek egy apk-t, és felteszem azt.
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Válaszoltam a bip 6 topikban, android biztonsági funkció, hogy lezárt képernyőnél nem olvashatóak az órán az üzenetek.
Utána nézek, hogy milyen engedélyekre van szükség, samsungon a fejlesztői beállitások alatt lehet kikapcsolni, xiaomin adb alól, de pár hónap távlatában nem ugrik be, hogy mely engedélyeket kellett megadni adb alól.
Ezen a vonalon indulj el [link]
-
Dr.NX
addikt
A Xiaomi Pad Mini (2.0.206.0) vajon miért csak WiFi 6 kapcsolatot ír, noha WiFi 7 routerhez (Asus RT-BE58U) kapcsolódik?
-
Atomgeszi
nagyúr
Milyen beállítás lehet a megoldás arra, hogy ne csak nyitott képernyőnél lehessen válaszolni okosórán a messenger üzenetre?
[link] Még Watch 2-n sem lehet, tehát nem óra specifikus, hanem Xiaomi ....
-
ginola
addikt
Sziasztok
Kizárólag gyári rommal zárható a bootloader, egyedi rommal gondolom nem... -
zsoltip
őstag
válasz
zsoltip
üzenetére
Egy HMD EXE nevű appal mókoltak, hová be kellett írni a Remote technician ID-t.
Ezt bemásolták, és csatlakozik egy távoli szerverre vagy valamire.Ez után ezek mennek végig:
1. Plug your USB device
Please plug your device into a USB port.
If the device is already plugged in, you need to re-plug it.2. Waiting for technician to start servicing your device
Technician is getting ready to service your device.3. Servicing your device
Technician is servicing your device, this may take awhile. Please be patient.4. Servicing of your device has been finished
Please unplug the device from USB port, and click Finish to close this program.Vajon ők csinálnak még valamit a háttérben, vagy ez a program alapból kinyitja a BL-t ennyivel? Ha igen, akkor a technician ID birtokában nyitható ezzel az alkalmazással az összes készülék, amíg még él az ID. Tévedek?
-
Atomgeszi
nagyúr
Amelyik telefon EEA-val jött ki, arra sem lehet BL nyitás nélkül feltenni global ROM-ot?
-
Atomgeszi
nagyúr
-
válasz
zsoltip
üzenetére
Felülvizsgálnám az igényt, mint ahogy meg is tettem most. De már nem is a nyitás nehézségei miatt, hanem mert egyre nehezebb nyitott telefont használni normálisan. És elég rövid időn belül szinte lehetetlen lesz. A nyugdíjba vonult Poco F3-on még most is frissítem a crDroid-ot és pont tegnap láttam, hogy megjelent F7-re is az első verzió. Egy pillanatra megálltam ugyan, de gyorsan elhesegettem a gondolatot. Nincs szükségem arra a kínlódásra sem ami az utóbbi ~2 évben ment.
-
-
zsoltip
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mit tennél ROM csere igény esetén?

Ezt, ennek a lehetőségét kutatom. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos a kis köcsög kínaiak ebből is pénzt csinálnak...
Millió email címre lespawneltek egy csomó nyitási lehetőséget, amit utána pénzért árulnak, míg te nem kapsz lock-ot...És akkor igazából örülj, mert legalább van lehetőséged nyitni..
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Galaxy Watch-ot használ valaki?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
köszönöm.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem kell.
Csak akkor, ha valami gondot tapasztalsz. -
aprokaroka87
nagyúr
Ha valamikor november - December táján megérkezik a HyperOs 3, érdemes FR-t csinálni utánna mint régen a Miui esetén amikor Android verzió is változott?
Poco X7 pro -
Pimpim
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia ! Rányomsz a szerkesztésre. Majd felül lesz egy ikoncimkék megjelenítése az irányítóközpontba azt bekapcsolod.
-
korcsi
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha lent rányomsz a szerkesztésre utána felül nincs kapcsolója?
-
Drughi
addikt
válasz
Cegorach
üzenetére
Nekem is volt P7a-m, utánna Samsung S24, utánna iphone és most egy Xiaomi 15 (Hyperos 3)
Azt hiszem van rálátásom az android rendszerekre.Messze a Xiaomi a lebonyolultabb és leginkább testre szabhatóbb. De ha egyszer beállitod magadnak onnantól kezdve nem másabb mint bármelyik másik rendszer.
-
válasz
ginola
üzenetére
-csak 1-1 ikon rakható ki.
-elvileg újra nyitható, mert már egyszer nyitva lett, de mérget nem vennék rá (nem próbáltam újra nyitni a rom csere után, és mostanában közel sem zökkenő mentes a nyitás).
-először csak szimpla flashelés clear paranccsal, ha minden rendben működik akkor mehet a clean and lock ( a biztonság kedvéért szoktam igy csinálni, ez kihagyható)
-tw, id rom közt pár lokális app a különbség, de tapasztalatom csak a tw rommal van.A tw id rom global rom alapokon nyugszik, a xiaomi beépitatt alkalmazásait használja a google helyett kiegészitve a google appokkal (drive,one, search,gemini...etc)
-
ginola
addikt
válasz
this is life
üzenetére
-Milyen ikonokra gondolsz (a 2 sarokban elhelyezkedő, és feloldást nem igénylőre)?
Igen arra. Eu rom esetén ez 5 ikon.
Mi flashel felrakod, ha biztosra akarsz ,menni akkor először bl lock nélkül, elindítod,
VAgyis először flash all csak....
Nyilván utána bármikor nyitható a telefon várakozási idő nélkül?Egyébként mi a különbség a TW és ID ROM között?
-
válasz
ginola
üzenetére
Tw romhoz.
Mi flashel felrakod, ha biztosra akarsz ,menni akkor először bl lock nélkül, elindítod, kipróbálod, ha minden rendben működik akkor tw rom flash clean and lock-al,amikor ismét elindul a rendszer nyomsz a beállításokon belül egy HR-t (hogy a gyári recovery a csirkelábas betűkről vissza váltson angolra) és belakod a telefont.
Az indonéz rom is tartalmazza(ta) a stock miui tárcsázót.-Talán 3-5 app volt előre telepítve(törölhetőek)
-Nincs laggolás legalább is nálam, szolgáltatások, de alkalmazások terén erősen kicsontozott sw-t használok., majdnem de-google.
-Milyen ikonokra gondolsz (a 2 sarokban elhelyezkedő, és feloldást nem igénylőre)?
-Szinkronizálási csempe passz mert custom launchher van fent.Jut eszembe, mi újság van Crokkal, rég láttam erre felé?
-
ginola
addikt
válasz
korcsi
üzenetére
Nem volt gond a nyitásnál, kizárólag taiwan romban van hívásrögzítés, indonézban nincs?
Nálatok nincs laggolás, play áruház, youtube stb. esetén, ahogy húzzátok gyorsabban a kijelzőt felfelé?Én Taiwan-i romot tettem a telefonomra és zártam a bootloadert, hogy legyen hívásrögzítésem.
Miflashel simán felraktad a fastbott romos és ennyi? Nem kell mást csinálni? Hátha változott vmi az utóbbi időben... -
Cegorach
friss újonc
Sziasztok!
Némi szubjektív véleményekre lenne szükségem. A helyzet az, hogy nagyon szemezek a Xiaomi 15T telóval. Nagyon régen használtam utoljára Xiaomi telót, meg a HyperOS idők előtt. Jelenleg Google Pixel telefont használok (7a) és nagyon bírom ezt a kvázi stock androidot amit a Google használ. Mennyire fogok idegbajt kapni szerintetek a HyperOS-től? Nyilván tudom, hogy ez full szubjektív dolog mint az elején jeleztem, de tényleg érdekel ha valakinek van hasonló váltásban tapasztalata. Köszönöm. -
ginola
addikt
-
ginola
addikt
Sziasztok
Sikerült nyitnom a Poco F7-et fel is raktam rá a xiaomi.eu romot, ami custom rom. Sajnos a banki appok, revolut stb nem megy. Ha vissza szeretnék tenni mondjuk indonéz romot, ami hívás rögzítése miatt jó lenne hogyan tegyem?
Miflashel , recovery rommsl? Ezer éve nem csináltam....
Jó lenne ehhez egy teljes leírás lépésről lépésre.Köszönöm szépen előre is.
-
szkaroly
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak a telefon használatba vétele miatt jelzem, hogy rövid időn belül (1-2 hét) HyperOS 3 fog érkezi a telefonra (mivel a Poco vonalon az F7, F7 Pro és az X7 Pro következik).
-
yanna
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Fontos infó...
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
OK, köszi, hogy jelezted.
Lesz időnk felkészülni!
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv
mivel napokon belül én is Hyperos felhasználó leszek egy Poco x7 pro " személyében " ezért lehet hogy majd lesznek kérdéseim 😊 -
SipiBcs
őstag
-
csferke
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi.
Beállítások - Dual SIM - Névjegy társítások.
Ez jó-jó de nem pontosan erre gondoltam. Igen, itt a mentett számok teljes listájából lehet válogatni. Ezt eddig nem ismertem. Az így létrehozható lista nálam üres. Mégis vannak számok amelyeknél nem kell sim-et választanom. Valahogy, valamikor megadtam, hogy azt a bizonyos személyt melyik sim-en hívja. Csak nem emlékszem, hogy ez hogyan sikerült. -
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Igen, nem pont ebbe a témába vág a kérdésem, de azért megpróbálom.
True Phone tárcsázóban hogyan lehet alapértelmezetté tenni, hogy egy adott személy a telefonban lévő 2 sim közül melyiken legyen hívva? SIM1 vagy SIM2.
Ne keljen minden hívásnál válaszatni a két sim között.
köszi -
flash-
veterán
sziasztok!
egy élményteli kirándulás alkalmával úgy fotóztam hogy a dinamikus felvételek be voltak kapcsolva. később nézegetve jöttem rá hogy így világosabbnak mutatja a telefon azokat a fotókat. hogy lehet ezekből a képekből normális jpeg-t csinálni? és megoldani hogy a normál fényerővel rendelkezzenek mint amikor belemegyek a kép vágásába a dinamikus fotóknál?vagy eleve elszúrtam igy mert sose leszenk ebben a módban olyan minőségiek a fotók mint normál nem dinamikus módban?
-
user26
senior tag
válasz
zsoltip
üzenetére
Szia!
Csak bele olvastam...
"om.google.android.devicelockcontroller" ez alatt erre gondolsz?Mi ez ? Mire használod? Köze nincs a HyperOS -hez.
Ez gyárilag fent van ? Milyen modell, verziód van ?
Csak hírtelen kerestem rá, de tiltása törlése azt okozza amit tapasztaltál vele kapcsán, rendszer újraindul, de hurokba kerül. Természetesen a factory reset helyre teszi, de ez az amit el akarsz kerülni.@szkaroly, sem járt messze a választól, valóban ha olyan alkalmazás ami az UI -t babrálja, és netán rosszul, akkor lehetnek ilyen kellemetlen pillanatok. HyperOS esetében pedig ismert, érzékeny ez az UI témakör. :/
-
zsoltip
őstag
Ahogy látom itt még senki nem találkozott a "couldn't boot system. activating boot monitor" jelenséggel.
A készülék egyszercsak úgy dönt, hogy a szokásos újraindítás után nem bootolja be többé a rendszert.
Semmi nyitott bootloader, semmi root.Egy Xiaomi 14 a legfrisebb ROM-mal. Immár 2. alkalommal játsza el velem 1 héten belül, és nem akarom ismét belakni. Megy vissza az Alzába, hátha visszaveszik.
Beragad a "Xiaomi HyperOS" felirat, és az alatta menő boot pöttyök képernyőjén.
Fastbootba téve, Recoverybe-téve, majd restartolva ugyanitt marad. Egyedül a Recoveryből történő Wipe Data segít. Ezzel újratelepítettem ugyebár 0-ról 100-ra, és ez cefet sok időt emésztett fel. Hogy ismét ez van, nagyon negatívan szemlélem a jelenséget.
Még csak ki sem lehet kapcsolni. Szerviz módba sem megy be.Mi a túró lehet ez? Külföldi fórumokon sem találok rá megoldást.
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Péntek óta használok egy Xiaomi 15-öt.
Szombaton leszinkronizált a gyári galéria app ~40.000 képet valamint ~3000 videót a google fotókból.
Ma délután ezt újra kezdte. Miért? Hagyjam inkább és használja a Google fotókat?
Nekem az js elég. -
ginola
addikt
Sziasztok
Hol lehet kikapcsolni azt, hogyha bekapcsolom a zseblámpát akkor ne adjon semmilyen hangot a telefon, ugyanez a kérdés akkor, ha váltok rezgő, néma és csengő üzemmód között. Ott sem szeretném, ha lenne hangja. -
válasz
egykori
üzenetére
Nem csak átláthatóbbnak tűnt, hanem az is volt, egyre inkább túl van bonyolítva a beállítások menüje. Anno mi4c-vel kerültem kuka robira és miui-ra, lényegesen könnyebben ment a beállítása.(w10m-ről költözve logikus felépítésű volt).
2-3 éve a OneUi beállításaiban elveszett voltam, mára ez is változott, sokkal logikusabb lett, mint HyperOs.
Miui 14-15 körül kezdett elszaladni a ló beállítások terén, mára tiszta katyvasz az egész, semmi se található meg ott ahol a helye lenne. -
válasz
this is life
üzenetére
Nekem a MIUI sokkal átláthatóbb volt és logikusabbnak tűnt, mert anno az MI 9 megtanulása nem okozott gondot.
Bár 6 évvel fiatalabb voltam... -
-
válasz
this is life
üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Meglett a bűnös: a sebességgyorsításban nem volt zárolva a Nova.
A szomorú az, hogy nem vettem észre, pedig az én telómon zárolva van. -
válasz
egykori
üzenetére
Az automatikus indításnak, a nincs optimalizálásnak(előzmények, fogaskerék,akkumulátor menü pont alatt állítható) a lakatnak, zárolt alkalmazás(sebességgyorsítás a biztonsági app-on belül állítható), kisegítő lehetőségeknek kell aktívnak lennie.
Amúgy egyre jobban elrejtik és bonyolítják ezeket a beállításokat, ma állítottam be egy samu-t, azon könnyebben eligazodtam. -
válasz
this is life
üzenetére
Most megnéztem, be van kapcsolva, de ha holnap megint előjön a hiba, megnézem itt a kisegítő lehetőségeknél.
Már arra is gondoltam, hogy nem-e az optimalizálás okozza a gondot, mert valahol nincs rögzítve vagy lakatolva a Nova.
Megint előhozom, hogy az én Xiaomi 14-emen semmi probléma a Novával, ezen a 15-ön meg nem akar beállni a normális működésre.
Köszönöm a támogatást.
-
válasz
egykori
üzenetére
Nem kapcsolja ki véletlenül a kisegítő lehetőségek alatti kapcsolót?
Nálam, más custom launcher alatt (square home) pár hetente, havonta autómatikusan kikapcsolja. Vsz a miui biztonság app lehet a ludas, de azzal sajnos nem lehet mit kezdeni, nem lehet tiltani mert hibát, gondot okoz. -
válasz
egykori
üzenetére
Egy kicsit korai volt az öröm, mert minden reggel problémázik a gombbal történő kikapcsoláskor, csak a telefon újraindítása után működik a kikapcsolás és az ujjlenyomatos indítás.
Szeretném kérdezni, hogy még valamit nem állítottunk be a Novánál? Esetleg az nem zavarhat be, hogy időzített ki- és bekapcsolás van beállítva?
Köszönöm ha tudtok segíteni.
-
-
trouble
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Ok, ott van. És most mi a teendőm?
Bocsánat a tájékozatlanságomért?
-
ginola
addikt
Sziasztok
Mi a teendő akkor, ha Xiaomi fiókom nem látja a készülékem? -
-
trouble
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Azt vágom, de nem települ a sybercat.acbridge, és nem látom az alkalmazásokat a saját ikonjaival meg jelenítve!
Az én One+-mal simán megy minden, itt meg az istennek sem
-
Atomgeszi
nagyúr
Ha egy készülék még miuival jött ki, közben telepítve lett rá a HOS. Attól még nyitható úgy, mintha miui lenne rajta? Valami rémlik, hogy azokra még nem vonatkoznak az új szabályok
-
-
trouble
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Szia! Most volt időm, de hiába kapcsoltam be (engedélyeztem) a telepitést usb-ről, ugyanezt írta ki és onnantól ua mint korábban!? [kép]
-
Ez volt az ok, nem volt átkapcsolva a Kisegítő lehetőségekre. Nagyon köszönöm, a többieknek is, már így működik.
(Elrontottam, ezt "ggeleven" fórumtársnak szántam válaszul. Bocs!)"Met" - köszönöm!
"mobilizmo" - A 15-ös telefon nejemé, pár hete kapta. Most nagyon örül, hogy működik az ujjlenyomatos feloldás. Nekem 14-esem van, semmi probléma a Novával. Egyébként gesztusvezérlést nem használok.
-
válasz
egykori
üzenetére
Ez nekem most is működik ujjlenyomattal. Gesztus vezérlés, az nem megy. De írja is, amikor be akarnám állítani. Egyébként szerintem semmi technikai akadálya nem lenne, csak így szeretnék rávenni a felhasználókat, hogy ne alternatív, hanem a saját launchert használják.
-
Met
nagyúr
Két napja használom a gyári launchert a Nova helyett.
Idáig még nem volt teljes képernyős app kijelző feloldás után.
Illetve egy másik bug is eltűnt, amikor sok app van megnyitva, négyszögre nyomok (nem tudom mi a hivatalos neve
) megjelennek kis ablakban az appok, X-re mind bezárja. Egy ideje már egy app megmaradt teljes képernyőn, azt nem zárta be. -
Telepített betűkészlet csomag (apk) fontjait miért nem lehet sehol kiválasztani? Vagy csak én nem találom hol lehet egyáltalán?
-
-
XtremLor
őstag
válasz
spiderpig820
üzenetére
A nova alatt nekem is voltak bug-ok sajnos torolni kellett, pedig szerettem nagyon. 205.0 itt is.....
-
Met
nagyúr
válasz
spiderpig820
üzenetére
Hmm, vajon ha átváltok a gyári launcherre, majd vissza a Novára, akkor megmarad minden vagy kezdhetem előröl a beállítgatást?
-
Met
nagyúr
válasz
spiderpig820
üzenetére
A gyári launchert használod vagy másikat?
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezeket a műveleteket megcsináltam én is, és úgy tűnik egy-két nap után, hogy hatásos. Talán az akkubeállítás lehet a kulcs.
Köszönöm. -
csongi
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az akkumlator oldalon meg nem allitottam.
Megnezem. Mert ez allandoan telepakolja a szutykokkal.
Nincs telepitve, de nincs ra szuksegem.
Lassan Google lesz
Fizetek csak hagyjon a reklammal. -
Met
nagyúr
válasz
spiderpig820
üzenetére
Most már kezd bosszantani.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam is így van korlátozva.

-
válasz
Tompika777
üzenetére
Ez szomorú.
Root-al Poco F3-on meg lehetett oldani, mondjuk nem is gyári rendszer van rajta, hanem crDroid.
De most vettem egy F7-et és hagynám a gyári rendszert a google b@szakodása miatt és a Poco launcher nagyon nem jön be. -
válasz
csongi
üzenetére
Nos tiltásra én sem találtam lehetőséget, de csináltam a GetApps-ra vonatkozólag egy teljes adattörlést, meg töröltem a frissítéseit is, az értesítéseit tiltottam, illetve az akkumulátor használatát a legszigorúbbra állítottam, ami a "háttérben futó alkalmazások korlátozása", így egyelőre nyugton van.
-
Sziasztok!
Használ valaki nem saját launchert HyperOS 2-vel?
Esetleg be lehet állítani gesztus vezérlést is? -
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jogos, nincs tiltás gomb nálam sem. Most nem vagyok gépnél, de adb appcontrollra még rá lehet nézni.
-
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A GetApp alkalmazast ki lehet valahogy kapcsolni? Agyamra megy. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Xiaomi 13T. Kérlek mondjátok meg, hogyan tudok egy letöltött (mp3) hangot értesítési hangnak beállítani? Bemásolom a notification mappába őket, de a rendszer nem látja a saját hangjai között. Ha a helyi csengőhangok menüt választom, ott hangrögzítő és zene appok látszódnak. Ha utóbbira megyek, az sem lát semmit, de még a gyári hangokat sem. A music mappába másolva sem.
Köszönöm! -
Met
nagyúr
Mostanában ha előveszem a telefont a zsebemből, feloldom a képernyőzárat (biometrikus) akkor valamelyik app teljes képernyőn van megnyitva.
pl. Időkép aminek widgetje van az asztalon, Play store aminek csak ikonja van az asztalon
Amikor lezárom a telefont semmilyen app nincs megnyitva és lezárt állapotban teszem zsebre.
Ez bug vagy feature?Hyper OS 2.0.205.0, Nova launcher
-
válasz
this is life
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen ROM-ról van szó, de a normálisabbaknál xda-n nézve mindent is leírnak, hogy mi az ajánlott használatra, twrp-ből is és általában link is van hozzá. Egyébként twrp-nek nem kell visszafele kompatibilisnek lenni, ha ROM-ból főverzió váltás van, akkor a régi-vel feltolod az új twrp-t, újraindítod recoverybe és mehet fel az új (főverziós) ROM.
-
-
trouble
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Ezen, hogy lehet túl jutni, az említett Redmi esetében, köszönöm!
[kép] -
Atomgeszi
nagyúr
Köszi mindenkinek, közben fastboottal kábelen felraktam.
Ami nem tetszik, hogy az alsó ikonsort is megemelték, középen legalul van a képernyőzár widgetem, így magasabbra kell vakon tapicskolni.
Valamint a naptárból kiszedték a napokhoz való jegyzetet...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) megjelennek kis ablakban az appok, X-re mind bezárja. Egy ideje már egy app megmaradt teljes képernyőn, azt nem zárta be.