- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
Sziasztok!
Feleségem telefonján hasonló chat buborékok jelentek meg:
[link]
Nagyon zavaró, messengeren de nem mindenkitől, illetve signalon, viszont viberen nem...
Lehet a lurkók nyomogattak el valamit.
Már vagy 20 perce túrom a netet...
Hogy lehet letiltani? -
HF77
őstag
válasz
Viktor0610 #11070 üzenetére
ok köszi
-
-
HF77
őstag
üdv.
tudtok esetleg olyan oldalt ahol IMEI vagy S/N szám alapján megtudom nézni meddig garis a telefon?
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
p@gabi
tag
válasz
Atomgeszi #10063 üzenetére
Napi régész
Ezt is meg kellett élnem...
Ennyi év után úgy néz ki sikerült kijavítaniuk az adatforgalom számláló fordulónaphoz kötött nullázását (szóval ha nem elseje a fordulónap)
Pont mire nemsokára elhagyom az androidot
Nemrég kaptam a telómhoz frissítést
Tegnap 15.-e volt,mondom visszaállítom a teljes adatmennyiségre,ahogy az évek alatt már megszoktam
Erre látom,hogy már visszaállt
Hihetetlen,hogy erre ennyit kellett várni
Kíváncsi leszek azért,hogy össze jön e a következő hónapban is....
Egyébként hozott a frissítés más hibát,ami rosszabb ennél
Ha sokáig nem buzergálom a telómat,akár nappal,akár éjszaka is előfordult már,olyan mélyre alszik,hogy nincs ami felébressze belőle,és ez elég kellemetlen amikor reggel ébresztenie kellene
Nem reagál semmire,csak a hosszan nyomvatartott bekapcs gombbal való újraindítás a gyógyszer rá
Remélem mihamarabb javítani fogják,eddig ilyen problémám még egyik eu-s rommal sem volt[ Szerkesztve ]
-
válasz
Viktor0610 #11059 üzenetére
Egyértelmű így már, köszi!
Nem tudtam sajnos értelmezni fórumtársunk kérdését.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
PuffyDog #11060 üzenetére
Régebben itt a fórumban írtam,hogy én így csináltam:
1,Simán letöltöttem a legutolsó recovery romot, a telefonomra valót.(Nekem global rom van a telefonon,így a global recovery romot töltöttem le hozzá.)
2,Belső tárhely/Download/Downloaded mappa.
3,Ott átneveztem a letöltött zip fájlt, A.zip-re,innen kilépve.
4,Telefonon/ beállítások/A telefonról/ a Xiaomi HyperOS feliratot előjön,hozzáérni Xiaomi részhez és tovább ugrik, ott a XI.... részre rákoppintani 7x legalább és előjön a régi MIUI telepítő felület.Ha esetleg nem ugrik fel ,akkor a 3 pöttyre-re rábökni és feljön.(Jobbra fent)
5,Frissítőcsomag kiválasztása, utána kiválasztottam az átnevezett A.zip-et és már telepítette is.
6,Újra indult.
Minden adat megmaradt. -
-
PuffyDog
aktív tag
Azt csináltam.
Ha OTA frissítést nyomsz nem hoz ki semmit.
Ha frissítő csomagot találkozók be azt ellenőrzi és az fut hibára. -
Hawk02
aktív tag
válasz
PuffyDog #11052 üzenetére
A 2.0.2 romot tedd a telefonon Download-on belül létrehozott Downloaded_rom mappába.Indítsd el,hogy ezt a képet kapd,amit feltettél ide ,majd ezután 3 pötty rábök,frissítő csomag kiválasztása és kiválasztod a downloaded-rom mappában lévőt.
Ha a telefonra töltöted le közvetlenül,akkor természetesen nem kell létrehoznod új mappát.[ Szerkesztve ]
-
Hawk02
aktív tag
válasz
PuffyDog #11046 üzenetére
HyperOS 1.0.12.0.UNOEUXM rom volt az utolsó OTA rom,azóta a Xiaomi csak 2.0.3 OTA frissítést adott ki.
Nekem is ez volt a gond,hogy nem volt OTA frissítés.Feltettem a telefonom lévő romra a sorrendben következőt és utána már jött is az OTA frissítés.
Számozásra ránézve kell a 2.0.2 rom és arra már van OTA 2.0.3. -
PuffyDog
aktív tag
válasz
ginola #11045 üzenetére
Nagyjából erre következtettem, azért is írtam ha már a gyökér Telekom valamiért nem enged OTA frissíteni legalább lenne mód a szutykuk eltávolítására, de mint írtad már nem lehet nyitni. Az biztos ez volt az utolsó utáni Xiaomim. Itt még mindig divat a sok gyárilag telepített reklám, persze az adguard dns megfogja, de egy ember ha telefont vesz nem azzal akar kezdeni, hogy a sok gyári szennyet törölje.
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
ginola #11043 üzenetére
Mit nem értek? Alapból azzal kezdtem, hogy ez a V betűs ROM nem megy fel. Hibára fut. Aztán linkelted ugyanazt, amivel próbálkoztam.
Hogy a Telekom egyedi sz@r ROMmal adta el a telefonokat?
Nő létemre az elsők között voltam aki anno ROMolt, ZTE telefont még. Nem gondoltam volna, hogy manapság ez ennyire lehetetlen. Mindegy, megy apróra.[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz
PuffyDog #11038 üzenetére
Other reason-t írt. Tény, hogy nem UNOEUXM volt, hanem azt hiszem V betűs, ebből nem találtam újabbat.
Itt ezt írtad, vagyis nem ezt a romot próbáltad felrakni, az nem is fog menni, pontosan ezt a hibát dobja.
Csak UNOEUXM ROM fog felmenni simán....
Ezt próbáltad?
[link][ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
válasz
Hawk02 #11033 üzenetére
1939 napos a fiókom.
1.0.12.0.UNOEUXM van rajta.
Telefon modell: 23090RA98G, Redmi Note 13 Pro + 5G 12/512 GB
Biztonsági: 2024-11-01Próbáltam egy másik ROM-ot feltenni úgy a 3 pötty, Frissítőfálj kiválasztása után, de azt nem engedte. Other reason-t írt. Tény, hogy nem UNOEUXM volt, hanem azt hiszem V betűs, ebből nem találtam újabbat.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
PuffyDog #11032 üzenetére
Engem kb 2 hónapon keresztül hitegetett a xiaomi community.Mivel A13-al jött ki a telefon a régi módszerrel tudtam nyitni.
Egy próbát megér.
30 napnál régebbi a fiókod,mellyel nyitni szeretnél?
Nekem 2024.Október volt talán az utolsó frissítés,én letöltöttem a legutolsó recovery romot és felfrissítettem manuálisan.Utána érdekesen már jött is le az OTA frissítés.Azóta is frissít rendesen.
[link]
Itt sok mindent összefoglalnak.[ Szerkesztve ]
-
PuffyDog
aktív tag
Sziasztok!
Mit és hogyan kell csinálni, hogy lehessen Bootloadert nyitni?
Kezd elegem lenni. 10 napja próbálkozom.
Xiaomi Community app mindig azt írja, hogy limit elérve, próbálkozzak újra GMT +8 0:00 kor a következő nap. Ez este 17:00 itt. 17:00tol úgy fagy az app, hogy be se tölt 3-4 percig, utána meg már el van érve a limit. Ez nevetséges.
A fejlesztői beállításokban meg semmi nem történik.
Redmi Note 13 Pro Plus, de ha ez sokáig így megy akkor eladásra kerül. Telekomos és nem frissül november óta.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Viktor0610 #11030 üzenetére
-
-
laracroft
senior tag
válasz
laracroft #10999 üzenetére
Oké az 1. pont kivételével minden "megoldódott"
2. Meglepve láttam, hogy a mi calendar ott van a Play-en
3. feladtam
4. ADB Appconctrol segített -
zsoltip
őstag
válasz
ggeleven #11027 üzenetére
Sztem a MIUI.. khm... HyperOS rendszer beállításit kell hangolnom, de nem tudom mit mire és miként. Az automatikus SMS mentés pl megy simán, ha az automatikusan induló appnak berakom. De ezek nem kellene, hogy mindig fussanak, ezért mellőzném őket az automata indításból.
-
zsoltip
őstag
-
afi0903
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11020 üzenetére
Ezzel működik! Akkor úgy tűnik rosszul emlékeztem és olyan alkalmazásokkal próbáltam, amiknél ez a funkció nincs beépítve. Köszi!
-
Orgi
addikt
válasz
wéercé #11016 üzenetére
Én rengeteget vezetek navigációval így, több éve használt telefonomon sem tűnt még fel, hogy ez degradálná az akksiját... Viszont én is többször jártam úgy nyáron, hogy túlmelegedett a készülék, ki is lőtte magát védelemből, szóval én is a hűtőrácsra tehető tartót ajánlom, hogy fújja a klíma, mert egy hosszú úton 40 fokban ez nagyon hamar megtörténik.
-
-
ggeleven
őstag
válasz
wéercé #11018 üzenetére
Ha csak évi néhány, akkor attól nem kell félni. Mármint magától a töltéstől. Ami viszont tudja gyilkolni az akksit és az egész telót az a hő. A legtöbb készülék túlmelegedés esetén ki is kapcsol és érzékelhető lehülés előtt vissza sem tudod kapcsolni. Arra érdemes ilyenkor esetleg figyelni, hogy ne tedd tűző napra navigálni töltés közben. Ha mégis így lehetne csak megoldani, akkor érdemes egy szellőzőrostélyra tehető tartót beszerezni, hogy a klíma kordában tartsa a melegedést.
Jártam már úgy régebben, hogy nem szellőző előtt volt a teló és a horvát autópályán úgy túlmelegedett, hogy elég sokáig vissza sem tudtuk kapcsolni. Nem ismerős helyen nem volt vicces mutatvány.
-
válasz
afi0903 #11019 üzenetére
A Telekom alkalmazás is tudja.
-
afi0903
aktív tag
válasz
ggeleven #11015 üzenetére
Általánosságban. Úgy emlékszem korábban például a Gránit bank alkalmazása ezt tudta. Most nem sikerül rávennem. Még a Facebook Messengerrel próbáltam.
Beállításokban a Google alatt Use Autofill with Google és SMS verification codes is engedélyezve van. Google Messages az üzenetkezelő alkalmazás. -
ggeleven
őstag
válasz
wéercé #11016 üzenetére
MIUI vagy hyper van fent? Biztonság app/Akkumulátor alatt neked van Akkumulátorvédelem? Nálam azon belül van olyan opció, hogy 80% elérésénél kikapcsolj a töltést. Azt most nem tudom teszteli, hogy ott szinten tartás van-e, ha kábelen hagyod avagy teljesen lekapcsolja-e és elkezd-e merülni.
Ilyen védelmet sok gyártó használ, de remek kérdés, hogy mennyire hatékony éveken át. Talán igen, de ember legyen a talpán, aki ezt kiméri hitelesen.
Az más kérdés, hogy a marketing vagy a fejlesztő osztály miatt van-e bennük. -
wéercé
junior tag
Üdvözletem!
Segítséget szeretnék kérni, egy Redmi Note 12 telefont szeretnék navigáció futtatására használni.
Az autóhoz kábellel csatlakoztatva sikerül a kapcsolat, működik is a navigáció, csak a kábeles csatlakozás miatt töltés is megy.
A kérdésem az lenne, hogy nem árt a telefonnak, hogy egész nap töltés alatt van?
Illetve, lehet-e állítani valahol a telefon töltési korlátját és érdemes-e?
Köszönöm! -
ggeleven
őstag
válasz
afi0903 #11014 üzenetére
Fixen ugyanaz az app és olyan, ami nem ajánlott fel ilyen opciót eddig vagy úgy általánosságban? Ez az apptól függ leginkább, hogy programozva van-e erre. Ha igen és kap engedélyt az sms-ek olvasására, akkor nem is kell állítani semmit. Ha nem tudja ezt gyárilag, akkor macrodroiddal lehet tenni egy próbát.
-
afi0903
aktív tag
HyperOS2
Hogyan tudom beállítani, hogy az SMS-ben érkező megerősítő kódokat az üzenetből automatikusan az input mezőbe tegye? -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Adott két Mi 10T Pro telefon, mindkettőn Android 12.
Az egyiken MIUI 14, a másikra viszont sehogy nem ajánlja fel a 13-ról 14-re való frissítést.
A régióváltást (Francia, Német, India) már kipróbáltam, amit a telefon topikjában javasoltak.
Van esetleg ötletetek, hogy mit érdemes még kipróbálni?
(a kábelen, applikáción történő frissítéshez nem értek, meg félnék is tőle, hogy téglázom...)Köszönöm előre is!
-
augur
csendes tag
Köszi mindenkinek! Hát ez elég idegesítő így, hogy nem lehet kikapcsolni.
-
-
poirot
őstag
válasz
Viktor0610 #11005 üzenetére
Én úgy vettem észre hogy a záró képernyő szinéből "keveri ki".
-
-
afi0903
aktív tag
A File Managerben tudok hozzáadni (lokális) FTP vagy SMB szerver elérést?
Azt látom, hogy létre tudok hozni FTP szervert és így hálózaton keresztül hozzáférhetek a telefonom adataihoz. De, hogy a telefonom kliensként használjam azt nem találom. -
augur
csendes tag
Itt a kép
https://ibb.co/b5rwNmQP[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...