Hirdetés
-
PROHARDVER!
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen a tanácsokat!
Mindig kínlódunk ezekkel a szalámikkal. -
totron
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Van csont nélkül is. Ez jó, mert van választási opció, nincs benne a súlyban a csont. Ugyanakkor bordát csont nélkül venni...? A kettő találkozásánál van a lényeg ízben. Kevés a jó forrás, az is ugyanennyire fontos. Hacsak lehet háztól érdemes venni. Ami marhánál nem a legegyszerűbb mutatvány. De ha összejön és jó fajta, megfelelő tartásból és takarmányozással élt az állat, az élmény felejthetetlen. Azt már elrontani sem lehet.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
totron
üzenetére
Ja nem kint vagyok, csak ír recept oldalakat nézegetünk már egy ideje. :-) Azért furcsa, mert nem tűnik úgy, mintha lenne benne csont, mégis bordát írnak rá. Mondjuk valahol arrafelé kell keresni, mert a szalonna a borda alatt van emlékeim szerint és ugye bacon is meg rib is. Lehet a marhánál húsosabb is az a rész, mint a disznónál. Nincs vele nagy tapasztalatom.
Az lehet, hogy erről van szó? [link] Még sosem hallottam csont nélküli bordáról.

-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Az íreknél ez a bacon. Ez vajon milyen fajta hús lehet? Lehet ilyet itthon kapni?
-
-
totron
addikt
-
btraven
őstag
válasz
Moleman
üzenetére
Én is megszoktam, de most ennek a lidlis Pikok gyulai-szerűnek olyan héja van hogy úgy húzom ki egészben a számból, nem merem lenyelni mert a torkomon akad. Marha undi.
Viszont jó hír hogy újra vettem több akciós lidlis szeletelt Tilsiter sajtot és most nem párásodott be. -
Göngyölt csirkecombfilé pisztáciás sertéshússal (én olasz kolbászhúst használok hozzá) töltve, bacon-be tekerve, kisütve
Ha sokan jönnek, akkor ezt gyakran szoktam csinálni. Az előnye, hogy akár előző nap meg tudod csinálni a sütés előtti fázisig, a napján előveszed, hagyod melegedni 1 órát a pulton és kisütöd.
Videó: [link]
A videó, amit anno találtam. Nagyon rossz minőségű, viszont a leírásban ott a recept: [link]
-
Üdv,
Nem korai, időben el kell kezdeni a készülédést.
Pedig pont javasolni akartam a Wellingtont, minden évben elkészítjük.
24-én lazacot csinálunk, aztán pedig Wellingtont.
A családi összejövetlere pedig valami hagyományosabbat, tötött káposztát, baconbe tekert csirkemellet, sült húsokat... -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy még kicsit talán korai, de az ünnepi szezonra van olyan receptetek, ami kicsit extra és bevált? Az is tökéletes, ha egy standard ételt újragondoltatok, és nagyon betalált.
Wellington biztosan nem játszik
Köszönöm!
-
Moleman
addikt
válasz
totron
üzenetére
Én mindenféle kolbásznak meg szoktam enni a héját, boltinak is, házinak is, nem volt még gond belőle.
A bambuszrost nekem is feltűnt régebben, de szerencsére kezdenek leszokni róla, az aldis gyulai pár éve még bambuszos volt, most már nem, miközben az ára nem változott.
-
-
totron
addikt
válasz
btraven
üzenetére
Meg. Nemespenészes esetén dilemmáztam ezen igazán, ott az egyik fajtából nem lehetett, a másik fajtát meg... megettem. Hát ki nem hagyom a legjobb részt, azt a pluszt amitől az ami. Szokott azért felhívás lenni, ha nem. Alapból ehetők.
Rossz fajta zöld házipenész esetén meg ha elkapná, le a bőrrel és be a fagyasztóba, ez a legjobb megoldás.
A nátrium-nitrittel szerelteket kerüljük, mert nem akarunk onkológiát látogatni, de a bambuszrost tartalmúakat is, mert az meg simán csak pofátlanság.Vagy a gyulai vagy a csabai közül valamelyik receptjének sajátja a cukor is, hát az is milyen már.
-
btraven
őstag
Gyulai/csabai kolbász "bőrét" meg lehet enni?
-
fradi81
veterán
Ez kovászos leveles túrós batyu ugye?
Családellátós mozgóboltból van most ezt
akarom megcsinálni, ott aranyáron adják.

-
Keef_Lee
őstag
Aki okosfőzőn gondolkodott annak most elérhetőbb a Siguro MP-S600SS Multi Chef kukta az Alzan.
-
Madoc
veterán
Mi ezt főzzük évek óta. friss tésztából is akár.
Marhahús helyett sertéssel szoktam de a többi alapanyagot azt nem módosítom.
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Bevált, finom lasagne receptet tudnátok ajánlani?
Köszönöm szépen
-
Beni2360
félisten
A napokban olvastam pirított zsemle morzsa akár fűszerezve. Panko morzsa. Ez keményebb.
Lágyítani rétes lisztet hozzá keverni. -
Üdv. Tanácsot kérnék. Csirke nuggets-et csináltam a gyereknek, mert unom, hogy állandóan azért könyörög és a mekibe vagy a burgerbe kell járni érte. Nagyjából jó lett, de várok építő kritikát, tanácsot, amivel jobb lehet. A gyereknek ízlett, a legnagyobb problémája a prézlivel volt, hogy ezért más kívülről. Ez a legfontosabb kérdés, hogy mive kéne forgatni prézli helyett. Airfryerben készíteném mindenképp.
A mostani receptem:600 gramm csirkemell
1 kis fej vöröshagyma
1 tojássárgája
kicsit több, mint egy evőkanál kukoricakeményítő
csirkefűszer
só
fehérborsprézlibe forgatom
Tippem szerint szódabikarbónával olyan ruganyosabb állagú lenne, olyan, mint a mekis, de nem tudom ennyi csirkéhez mennyit kéne adni.
Előre is köszi!
-
fradi81
veterán
Vannak ezek a felpumpálható vízspriccelők, ebből tudtok olyat amibe nincs káros anyag, tehát kaját is lehet vele permetezni?
-
totron
addikt
válasz
btraven
üzenetére
Felmosatlan padló mégjobban vonzza. Állatok ezek.
#13473Ajándékok, tengernyi plasztikkütyü van, vigyázni kell velük. Kínaiból például sohasem: volt olyan, de olyan büdös sajtreszelő, hogy az egész házban lehetett érezni kibontva, túlzás nélkül. Ugyanígy az említett lenolaj, de bármi esetén is résen kell lenni sajnos. -
Ajándékok
aktív tag
-
btraven
őstag
válasz
Ajándékok
üzenetére
Azt nem tudom, van a hűtőben egy 500g-os margarin, abból vágok le egy 40g-os szeletet a kenyérsütéshez. A maradék megy vissza a hűtőbe. Csak tegnap is úgy jártam hogy a 40g szelet rátapadt a késre, egy másik késsel szoktam leszedni róla kisebb szeletekben, aztán valahogy hirtelen engedett és a földön kötött ki. Tegnap egyébként is ilyen napom volt.
-
btraven
őstag
[link] de hogy vágjam a vajat/margarint késsel, ha hozzáragad hidegen úgy hogy alig lehet leszedni a késről?
-
válasz
krizmo_
üzenetére
Caputo lisztet itt láttam életemben először, de talán nem volt 3000 Ft sem ha jól emlékszem (idén).
-
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
totron
üzenetére
Lezárja a rostokat, az olajozást követően utána a nedvesség nem tud beljebb hatolni. Szokták alkalmazni lakkozás-festés előtt is, hogy ne az anyagot igya be a fa, illetve úgy szebb, egyenletesebb lesz a felület. Milyen deszka penészedik nálad? Sok 10 éves deszkáim is vannak, de sose volt ilyen gond velük.
-
totron
addikt
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Paraffint azt mondjuk ne. Semmire ne. A kirepedezéstől hivatott védeni a lenolaj a fát vagy mi az előnye még?
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
Szevam
üzenetére
Lenolajat háztartási, festékes boltban kapsz, vagy veszel paraffin olajat gyógyszertárban, az is tökéletes hozzá. Vagy szoktak emlegetni valami Ikeás, kimondottan erre való olajat is. Érdemes mindegyiket kicsit meglangyosítani, úgy jobban-hamarabb szívódik, aztán adni neki vagy 2-3 réteget.
-
totron
addikt
válasz
Szevam
üzenetére
Van egy nem túl rücskös aljú jénai tányér, majd azt fordítom meg. Nem folyamatos ilyen értelemben a felület, ami kedvez az éltartásnak is valamennyire, illetve odafigyelek, hogy keveset érjen hozzá. Közben meg elképzelem milyen lenne nagykéssel, fa deszkán, szemnek láthatatlan sebességű mozdulatokkal hagyemát apróra aprítani. Mert az az igazi móka.
#13452krizmo_, itt az is csak gyűjtőként funkcionálna. A szellőztetés a kulcs. Mindenki szellőztessen aki élni akar.
#13455avl, így van, az önfertőtlenítő funkciót is gátolja a fölös mosás. -
-
-
-
totron
addikt
Milyen vágódeszkát? A fát elkapja már a penész, műanyagot hagyjuk, porcelánra gondoltam, de ott nagyon trükközni kell, hogy ne vegye a kés élét kifelé futólépésben, nincs haladás rajta, a fa ideális volt e téren is. Miből gyártanak még? Ha maradni kell a fánál hogyan tisztítanátok hatékonyan ami életszerű is?
-
Mai pockosok.
Barilla, Csoroszlya, és Caputo (teljes kiőrlésű):
-
totron
addikt
Van, de majd máskor linkelődik be. Az ízeken nem érzed mi van? Kizártnak tartom, hogy bármit hozzá tenne/jobban csinálna a mikró, ellenben én sem azt állítottam, hogy káros, tehát egészséget károsító, hanem hogy kvázi kivesz az ételből, esik az élvezeti, de a beltartalmi érték is. Vízben (is) oldódó vitaminok hajlamosak roncsolódni a folyamat során. Minthogy a vízmolekulákat gyorsíjja a gépezet, ennek ára van. Végeredményben tehát nem rossz, de a jótól is távol esik. Valamirevaló helyeken nem véletlen nem látsz egyet sem (ellentétben az indukciós lappal, annak van ipari verziója is). Ha valaki védeni akarja a technológiát, a hagyományos főzéssel érdemes versenyeztetni. Szerintem jobban is megtisztelhetjük az alapanyagot. Beep-beep.
-
válasz
Derron
üzenetére
Artisan 6,9L- es van. De sütemény készítéshez kisebb verzió is elég lehet. Én elég sok kenyeret készítek, van hogy 4 kiló tésztát bedagasztatok vele, így nekem kellett a nagyobb. A húsdaráló adapterhez vannak kolbász készítő elemek is, nagyon erős gép és gyors is.
Egyébként párodnak lesz a gép?
-
válasz
Derron
üzenetére
Üdv,
Attól is függ, hogy mire szeretné használni. Süteménykészítésre, tésztadagasztásra(kelt tészták, egyéb gyúrt tészták)? Milyen gyakorisággal, és milyen mennyiségben készítene vele tésztát? Milyen kiegészítőket használna?
Nekünk egy nagyobb KA van, biztos hogy tartósak, teszik a dolgukat, és rengeteg kiegészítő van hozzájuk. Nekem pl. a húsdaráló nagyon bejön.
-
Derron
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyi ajándéknak tervezek venni egy konyhai robotgépet. Az illető azt mondta, hogy Kenwood márkát nézte ki, mert ehhez sok kiegészítőt lehet vásárolni. Tegnap este rákerestem, de nagyon sok típust dobott ki, valamint abban sem vagyok biztos hogy a Kenwood a bestbuy vétel egy ilyen gép esetében. Nekem valamiért a Kitchenaid márka ugrik be a robotgépekről, de teljesen laikus vagyok a témában, nem tudom mi az ami fontos egy ilyen gép esetében.
Szóval, kinek melyik márka vált be? Tartósság, praktikum, stb...
Olyan 200.000ft lenne rá a keret +-20-30 ha nagyon megéri. -
avl
senior tag
válasz
totron
üzenetére
"3 féle vitamint is erősen roncsol" erröl van szakcikk ?
en ezt ismerem (es magam is mikroban parolok zöldsegeket): [link]
"Tim Spector, Federica Amati: The other tip is to maximize the sulforaphane is to actually microwave your broccoli. You get three or four times more sulforaphane when you microwave it than when you heat it. Most people think microwaving is really unhealthy, but actually in some, cases it can be a real boon, it because it works differently. ...Broccoli, I learned that I should microwave it." -
-
Moleman
addikt
válasz
totron
üzenetére
Jaj, nekem pont az agyamra megy a gombos mikró, eddig mindig tekerősöm volt, csak most pár hónapja használok gombosat. Már szétszedtem, leragasztottam 15 réteg szigetelőszalaggal a kis hangszóróját, hogy halkabb legyen, de így se bírom. 2 idegszálnyira vagyok attól, hogy kitörjem a nyákból a hangszórót.

-
totron
addikt
+1, imádom zsinnyegtetni a nem tekerős mikró mikrokapcsolós gombjait, de 3 féle vitamint is erősen roncsol, amitől nevetséges, vízíze lesz a végeredményeknek, nehéz komolyan venni, ez van, ez egy ilyen technológia. A fryer tényleg jó metszéspont, ~mindenes, vállalható kimenetekkel, persze még mindig a 'hordozható' kategórián belül.
-
Sziasztok!
Érdeklődök, hogy van-e itt olyan, aki süt-főz mikróban? Olyan légkeveréses mikrót keresek, amivel lehet zöldséget párolni, húst sütni, süteményt készíteni.
(A sima sütő + főzőlap most nem opció.)
Van valakinek tapasztalata ezzel? Ha igen, milyen gép ajánlott? -
Ajándékok
aktív tag
válasz
totron
üzenetére
Nyersen szerintem a gyulai a legjobb. Az készen van, nem kell szárítani.
Viszont sütéshez, főzéshez nem jó, mert megkeményedik és elveszti az ízét.
Sütésre a metros finonimo vált be. Csípőset szoktam venni. Múltkor fasírtba raktam, csak az izéről vettem észre, hogy éppen a kolbászt eszem.
És nagyon olcsó is. 1kg ~ 3000ft, 4*1kg ~2200ft/kg.Szuvidálással van valakinek tapasztalata? Az érdekelne, hogy sima hűtőben tényleg hónapokig eláll-e a szuvidált hús.
-
fradi81
veterán
Szoktam venni füstölt kolbászt hentestől, felakasztani egy helyre ahol folyik belőle a zsír és szárad. Ha egy adott állapotában amikor még jó a pizzára mert nincs kiszáradva rakok a fagyasztóba belőle az úgy jó lehet?
-
w.miki
veterán
A nyitott konyhából kijövő szagokat lehet valahogy semlegesíteni?
Inkább sütés van AirFryerben, főzés, gőz nincs.
Valahogy el lehet tüntetni az ételszagot?
Páraelszívók érnek valamit?
Vagy egy olyan légtisztító, amit az air fryer mellé lehet tenni, az többet érne? -
válasz
lazoltan
üzenetére
Ügyes vagyok? Nagyon udvarias vagy

Először próbáltad, és a hibákat is meghatároztad, szerintem ez nem rossz.
Tre Mulini a márka
Olasz márka, nem lehet rossz.
Párom mondjuk ebből nagyon jó pizzát készít.
Akartam is kérdezni, mert az ilyen típusú lisztből általában az készül. -
lazoltan
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Ügyes vagyok? Nagyon udvarias vagy
Ízre nem rossz, állagra tömött.
Tre Mulini a márka, az Eurospinben árulják, mondjuk most nézem, per dolci.. desszertekhez.
Párom mondjuk ebből nagyon jó pizzát készít.Essejó:
Én is diétázom, pontosabban már csak követem az étrendem, szinten tartom magam, de simán belefér 1-1 buci naponta, bele van számolva -
-
Essejó
veterán
válasz
lazoltan
üzenetére
Bagelt még nem próbáltam, de egy kelt tésztához simán jó a BL 55 is.
Az alábbi recept annyiban módosult (mivel a lányok fogyóznak, én meg cukorbeteg vagyok), hogy az élesztő 1 mk barna cukrot kapott a tejbe.
A további édes ízről meg a Diawellness 4x-es gondoskodott. Ennek ellenére egy még harmadnap is puha kelt tészta lett belőle. link
-
totron
addikt
Buzdítok mindenkit a fermentált savanyúság adta élmény megélésére & annak sorozatos megújítására. Egy teljesen más vonal, mint a cukros-ecetes, mindkettő a maga módján jó. Szóval ha fermentálunk mély, intenzív ízeket kapunk, az alapanyagok eszenciáját legjobban, legszebben ez a módszer hozza ki. Bármilyen zöldség megtáltosodik. Aki kóstolt ilyet gyerkőc korában, de a korszakok változása elvonta előle, az most megélheti újra - nagy hatás.
#13417lazoltan, nem baj, majd ha egyszer a most vázolt végeredmény kell, már tudod hogyan csináld.
Kovászos verziók esetén a tanulási görbe eleje a nehéz, utána kerül rutin, kiismered a saját sütőd, vized, levegőd, megjön, fellendül az önbizalom is. -
lazoltan
csendes tag
válasz
krizmo_
üzenetére
Korábban megosztott bagel recept alapján próbálkoztam életem első kelt tésztájával: [kép] [kép]
Egyrészt nem bagel lett, már ha a lyuk feltétele a bagelségnek
Másrészt nagyon tömött a tészta.
Több hibát is elkövettem: gondolom a 00 liszt a bl80 helyett nem jó, de csak ez volt itthon, illetve kellett volna még gyúrás közben lisztet hozzáadni, de nem mertem, kicsit ragadt még amikor elkezdtem keleszteni.
Amúgy szépen megkelt, de elfelejtettem porciozas után keleszteni, csak a formázás végén hagytam még fél órát. A következő hiba, hogy nem hagytam a buciknak helyet, mert a kelesztés végén zsemlévé váltak és össze is értek, így csak megnyomorgatva tudtam őket a fürdőbe helyezni.Mindenesetre jó élmény volt érezni a dió topping és a friss, sült tészta illatát, úgyhogy nem adom fel

-
Tegnap kovászos grissini készült, nagyon finom lett, sokszor fogom készíteni.
-
totron
addikt
válasz
Essejó
üzenetére
A jénainál maradnék én, a többi említett karcinogén, akkor is, ha "nem". A zártság a lényeg egybehúsok és sütés esetén, különösen az eleve száraz vagy könnyen kiszáradó részeknél. Erről a hús vagy az edény szintjén is lehet gondoskodni, az sem baj, ha mindkét fronton megvan. A kettő arányával is lehet játszani, finomhangolni a folyamatot. Kerülhet a tetejére taréjra irdalt szalonna, az menet közben szépen engedi magából a zsírt. Előtte serpenyőben lehet kérget is adni a húsnak, az is segíti a lé bennmaradását. Szalonnás történet esetén nem túl vastagot, hogy befele is jusson íz, de benn is maradjon aminek benn kell. Minél több víz marad eredeti helyén, azaz a húsban, annál zamatosabb lesz a végeredmény. Ez a képlet persze módosul, ha eleve nagyon vizes húst sikerült vennünk és a minél több lé nem feltétlenül az ízélményt szolgálja majd. Úgy jó belőni, hogy sütőben való sütés közben se főjön meg belül/túl, de épp már foszlós legyen, ez persze egyéni ízlés kérdése is.
#13410prannk, csak divatból nem javasolt, ha van tényleges egyéni probléma, akkor érdemes mentesíteni.
#13412cattus, milyen vágás
Ritka a jó alapanyag.:/ -
válasz
prannk
üzenetére
Szia!
Nekem az nem igazán világos, hogy a hús készítéséhez hogy jön a glutén és laktózmentesség. Amúgy meg sima liszt helyett rizsliszt pl, tej helyett laktózmentes tejtermék vagy vegán alternatíva. (Ma pl borsófőzelék volt a vacsi, kókusz növényi tejjel készült most először, de azt hiszem nem utoljára
)Sütni, vagy főzni akarod őket? Melyik testrészüket?
Csirkecomb és lapocka pl nehezebben szárad ki, ahogy írták is a többiek. Tarjára is ránézhetsz.
-
cattus
addikt
válasz
prannk
üzenetére
Csirkemell esetén a legfontosabb, hogy ne nagyon menjen 65 fok fölé. Csirkecomb sokkal megengedőbb, ott lehet (érdemes is) efölé menni.
Sertéshús eléggé függ attól hogy milyen vágás és hogyan akarod csinálni, pár napja készítettem ragut, ott szimplán felkockáztam a lapockát, lepirítottam, felöntöttem főzőlével (bor és alaplé), majd kb. két órán keresztül rotyogott, és olyan 30 percenként ránéztem hogy áll. -
prannk
őstag
Sziasztok. Glutén és laktózmentesen hogyan szoktátok csinálni a csirkét,disznóhust hogy ne legyen száraz?
Már aki
-
Keef_Lee
őstag
válasz
w.miki
üzenetére
Néhány forrás a kísérletezésen túl (mivel rengeteg mindent tudnak ezek):
Okos kukta funkcióhoz receptek
Lassú főző -"-
Lassú főző finomabban -" - (az oldal megfogalmazásai szerint)
Más forrásból lassú főző receptek
Egy vidi "Mire használom" címmel. -
RandomName
senior tag
válasz
Essejó
üzenetére
Ilyen esetekre tudok tisztított tojást venni, amit elég csak meleg vízzel elmosni felhasználás előtt. Ilyet használok pl a kukóleveshez is. Tudod amikor petrzselymes-rizses tüdővel töltük meg a tojáshéjat.

Hypós mosást a nem ellenőrzött körülmények közül származó (pl. piacos, sosem láttam még az értékesítőt) tojásnál a mai napig használom, de amúgy ha nem tévedek HACCP, vagy azelőtti standard volt jó pár éve amikor az esemény is történt, akkoriban az volt az elvárás, de ma már annyira nem használjuk, mert beszerzésnél is már sokkal tisztábbak a tojások. -
Essejó
veterán
válasz
totron
üzenetére
De biztosan megy, pl a Cosori kukta is tud lassan főzni, és sütőben is készítheted zárt edényben vagy alufóliába csomagolva. A lényeg az alacsony hőfok 70-90 °C és a több óra.
A Crock pot viszont csak 300 W-ot fogyaszt. Komplett irodalma van a benne készíthető ételeknek, (rengeteg recept és videó a neten)
Egy példa videó a sokból. -
totron
addikt
válasz
btraven
üzenetére
2 opció: jelented, néma népi evőnek kiszolgálócége sem érti a szavát alapon vagy elkezdesz máshova szavazni a pénztárcáddal és x idő múlva ránézel, hogy visszajavult-e a helyzet. Erős azért, mert a vegytiszta nitrogénes eljárás az egyik a legjobb, ami történt velünk, mint fejlődés. Lehet rothasztani benne hagyni a vásárolt csomagolásában zöldségaprítékokat, tényleg sokáig elállnak így a cuccok, jól öregedve, a létező legminimálisabb sav képződése mellett. A csomagolási környezetben szennyeződhetett penészspórával a levegő. Lehet, hogy csak 1 szállítmány erejéig, mindegy, merész, a mai dömpingben nem jön jól a bizalomvesztés.
#13403Essejó, mással nem megy ugyanígy ez a pulledpork generálás? Keresem a kizárólagos előnyét ezeknek a szerkentyűknek. -
Essejó
veterán
válasz
w.miki
üzenetére
A slowcooker az lassú főzéshez való elsősorban, értsd: éjfélkor beleszórok 3 fej cikkre vágott vöröshagymát 5-6 gerezd fokhagymát, 2 kg nagyobb darabokra vágott befűszerezett (spg) lapockát, ráöntök 2 dl alma levet. Fedőt rá, és beállítom 70 °C-ra, hogy főzze 12 órán át, és délre kész a pulledpork.
Én kicsi konyhába egy Instant Pot-ot vennék. Azok általában több funkciós főző edények. Tud párolni, sütni, rizst főzni, alacsony hőfokon főzni, nyomás alatt főzni(kukta funkció) Vannak rajta egy gombnyomásos főzési funkciók: leves, pörkölt, bab, csont, joghurt, slowcooker, etc...
Ez pl az Alza saját márkás terméke.
Vannak egyéb gyártók is ahol akár a márka nevet is megfizeted: Tefal, Ninja, Cosori etc...Volt rizsfőzőm, eladtam mert jobb rizst főztem 1 db fazékban bármikor mint benne.
Zöldséges rizshez jó volt, de a hús az nem főtt puhára 20 perc alatt a rizzsel, bár volt leves főzésre is lehetőség benne de arra hármunknak kicsi volt. -
Ajándékok
aktív tag
válasz
w.miki
üzenetére
A ninja-nak van minden egyben gépe: slow cooker, rizs főző, kukta, air fryer...
Több tudás szint és méret van belőle, eltérő áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindig kínlódunk ezekkel a szalámikkal.

)
Mr.Csizmás