- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Havendock - Epic Store
Hyper Echelon - Epic Store -
nightwolf37
tag
T0rnad0 és fcbarca vitte a két játékot.
-
nightwolf37
tag
War Mongrels és Outshine játék. Steam-es aktiválás. Akit érdekel, írjon privátban.

-
Tézé81
tag
WAVE GODS: AMMO NIGHT - Epic Games Store
-
Szmeby
tag
Potion Permit - Android - Epic Store
-
ridiculous
aktív tag
Narvas - Steam
-
szabacsik
őstag
-
yoogie
aktív tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszönöm itt is!
-
nightwolf37
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
yoogie kolléga vitte a Garfield Kart - Furious Racing játékot.
-
nightwolf37
tag
Sziasztok! Ajándékba adnék egy Garfield Kart - Furious Racing játékot.
Volt még egy RAGE játék , de azt fcbarca kolléga kapta, mivel ő múltkor nem tudott nyerni.
Akit érdekel a Garfield Kart - Furious Racing játék írjon privátban.
-
thomasa
senior tag
Police Stories - Fanatical
-
5150head
őstag
válasz
roseA580
üzenetére
Szerintem ezt Te se gondolod komolyan

KSP-ben meg Elite-ben van többszáz órám, megyek is a NASA-hoz dolgozni.
#8699wjbhbdux
Úgyvan, az Euro Truckot így bukom mert nincs C-s jogsim

#8696Winne
Szerintem annyira lehet hiteles mint a PC Building sim, vagy a Car mechanic sim. Részben fedi a valóságot. De pl nem szopsz egy elnyalt csavarral, vagy egy zárlatos/kontaktos bármivel
-
roseA580
aktív tag
válasz
Golden9
üzenetére
Az Electrician Simulator PEGI 3 besorolású, ami számomra érthetetlen!
"Vállald el a villanyszerelői szerepet, és sajátítsd el a szakma alapjait! Szerelj fel konnektorokat, javítsd meg az elhasználódott berendezéseket, szereld össze a meghibásodott készülékeket, cseréld ki az izzókat, és fektesd le a vezetékeket az ügyfeleid otthonában. Ellenőrizz mindent kétszer is, az árammal nincsenek viccek!"Inkább 18+ lenne a megfelelő szerintem!

-
Golden9
veterán
Electrician Simulator - Epic Store
World of Warships — Epic Anniversary Tachibana Pack - Epic Store
Most egy órával előbb jött. -
baracsi
tag
Sziasztok, akit érdekel egy Avatar: Frontiers of Pandora steam account, az írjon, ingyen odaadom, tavaly decemberben vettem meg, nekem nem igazán jött be. Hátha valaki örömét leli benne. Aki először ír, azé lesz.
-
kovabor
tag
-
Golden9
veterán
Cozy Grove - Epic Store
Isonzo - Epic Store -
kovabor
tag
-
-
Golden9
veterán
Ma 19:00-ig lehetett zsákolni a teljes verziót.
Along the Edge - Itch
-
Golden9
veterán
Planet Coaster - Digiphile
-
Golden9
veterán
Idle Champions of the Forgotten Realms - Epic Store
Turnip Boy Robs a Bank - Epic Store -
KNOCKOFF is a first of its kind Isometric Fighting Game
-
szabacsik
őstag
-
T0rnad0
addikt
válasz
nightwolf37
üzenetére
Köszönöm itt is

-
nightwolf37
tag
T0rnad0 kolléga vitte a Streets of Rage 4-et.
-
fcbarca
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Írtam
-
nightwolf37
tag
Sziasztok! Lenne egy Streets of Rage 4 játékom Steam-re. Akit érdekel, írjon privátban.
-
goccer
aktív tag
-
wjbhbdux
veterán
-
Pedro78
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Szerintem nem, de erositsetek meg, ingyenes reszben hozta, es most epp van ultimatem, de masik bongeszovel is hozza mint free. Kozben latom az mw2-t is. Ultimate miatt nekem most jatszhato lenne de azt irja hogy hozzaadva es mar megvan a game...valaki ranezhetne, hogy biztos-e amit irtam.
-
Pedro78
senior tag
Nem tudom volt-e mar, de ugy nezem most free [Cod : MWIII]
-
Golden9
veterán
Heavy Rain - Lenovo
-
Golden9
veterán
Boxes: Lost Fragments - Epic Store
My Night Job - Epic Store -
Golden9
veterán
-
baloo79
tag
Paragnosia - Steam
-
Golden9
veterán
Return To Ash - Epic Store
STALCRAFT: X Starter Edition - Epic Store -
wjbhbdux
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Az "incidens" az volt, hogy az Epic fogta a számítógépedet, és bescannelte a Steam mappát ahol egy fileban voltak tárolva a bejelentkezett fiókok barátai, és abból kiszipkázva az adatokat ajánlott az Epicen barátokat felvételre. Ezt az után csinálták, hogy a Valve privátra állította alapból mindenki profilját és barát listáját, miután az Epic a SteamSpy oldallal az addig nyilvános adatok elemzésével próbált az áruházuk babérjaira törni. Ez egy színtiszta adatlopás volt a felhasználóik gépéről, nem túllihegés.
-
Szmeby
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Igazad van, megkövetem magam. Valóban hozzá van kötve ehhez a kamu steam accom. Ilyenkor a felirat is "Claim you game"-re vált "Connect you steam account"-ról. De azt továbbra is tartom, hogy a claim után beteszi a játékot a fanatical librarybe, ahol kérhető a kulcs. Bocs a félinformáció miatt.
-
Dilikutya
félisten
Személy szerint a friendlistet, historyt pont leszarom, alig tartok ott ismerőst, és szerintem Epic fiókjuk sincs, innentől eleve haszontalan info. Nekem a history is az, tőlem vigyék. Az Epic reklámot nem küld, profilozni felhasználható ugyan, de belőlem ilyen módon nem lesz bevétel.
Egyébként ez az incidens csak összekapcsolt fiókokkal történt, de az Epic-et nem kell összekapcsolni a Steam-mel.
Az incidenst utólag azzal magyaráták, hogy a kliens az összekapcsoláskor, de már engedélyezés előtt lekérte ezeket az adatokat. Elvileg tovább már nem küldte őket, ez innentől kb hit kérdése, hiszi el. Adatlopás nem nyert bizonyítást. (Forrás ChatGPT)
Túl van lihegve. De ha nem akarod, nem kell összekapcsolni semmivel, ez mondjuk Ubi játékok első indításakor okozhat gondot talán. -
PROHARDVER!
Személyeskedést és mások mínősítését kérjük mellőzni. Térjetek vissza a topik témájához. Ebben a vitában nincs több, privátban folytassátok szükség esetén. Köszönjük.
-
Az "utánaolvasás" a fanaticalos témára vonatkozott, azzal kapcsolatos felvetésre reagáltam - azt pontosan tudom, mi volt az EPIC-nél. Azt meg honnan kellett volna kitalálnom, hogy az EPIC-re reagáltál, amikor a fanaticalos freebie-kkel raktad egy mondatba?
Szóval, hogy egyértelmű legyen:
- A fanaticallal nincs semmi gond, de nekem nem tetszik az account-összekötés. Ennyi.
- Az EPIC kliens az installokhoz való admin joggal visszaélve lenyúlta a Steames friend-listákat meg a játék-history-t. Ha ez szerinted rendben van, akkor, ahogy lentebb is írtam, no comment.A lekezelést meg te kerested magadnak az Epsteines kommentel. Surprise, surprise, ha beszólsz valakinek, akkor benne van, hogy ugyanazt kapod vissza... K**va Internet

-
azbest
félisten
Szerintem az a normális, ha valaki jelzi, hogy vannak veszélyei a profil infók úton-útfélen való megosztásának.
Az nem normális, hogy valaki azért kötözködik, mert őt nem érdekli, hogyha átjáróház minden róla fenn lévő információ. Ha nem érdekel, akkor lépj tovább és ne pörögj többé azon, ha másokat figyelmeztnek a veszélyekre. Ne győzködd a többieket, hogy mivel te felelőtlen vagy, ezért mindenki legyen felelőtlen (ez nem csak rád vonatkozik).
Lépjünk tovább...
-
goccer
aktív tag
Ne terelj, nem arra reagáltam, hanem az Epic-es hangulatkeltésedre:
EPIC client rémlik gondolom, hogy mit művelt, engedély nélkül.
Balhé az EPIC-nél volt
Persze amikor valaki rákérdezett, hogy miről beszélsz, akkor már indult a terelés, egy csipetnyi lekezelő stílust is belecsempészve:biztos utána lehet olvasni, de nem fogok
-
Egy Steam kulcs, mert nekem már megvan:
NW0DE-JKW2T-5GTTJ -
goccer
aktív tag
Oh scannelte a barát listát, gondolom hogy Epic-en is ajánljon Steam barátokat, vagy tudom is én. Kit érdekel, Epstein a barátod volt Steamen vagy miért zavar? Amúgy azt csinálsz amit akarsz, én se megyek rá a Fanatical freebiekre, de akkor se terjesszünk ilyen paranoiás féligazságokat a fórumon.
-
-
-
Tempest: Pirate Action RPG
€0.00€14.99 -
Golden9
veterán
Assassin of Dragon - Gleam
-
Golden9
veterán
-
Golden9
veterán
Nobody Wants to Die - Epic Store
The Darkside Detective: A Fumble in the Dark - Epic Store -
Golden9
veterán
Lost in Anomaly - Steam
-
Golden9
veterán
Love Too Easily - Stove
-
Golden9
veterán
Just Die Already - Lenovo
-
4 ingyen játék GOGon a WELCOMEGIFT kóddal.
Temptress, Betrayer, Ultima Savage Empire, Ultima Martian Dreams
Amúgy is ingyenesek voltak eddig, is sry. Na mindegy. -
Golden9
veterán
Magellania - Steam
-
Golden9
veterán
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Igen, de az meg mindig ingyenes.: Pixel Gun 3D
Arabian Gulf - Steam
-
Golden9
veterán
Botany Manor - Epic Store
Poison Retro Set - Epic Store -
Golden9
veterán
Woodle Tree 2 - Gleam
-
Mikemend
senior tag
Itt is megjött a könyvtárba, örülök, hogy sikerült.
-
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Visszaszívom, kb. másfél óra után jött a levél, hogy hozzá van adva a könyvtárhoz. (Ott még nem néztem, d3 hiszek neki
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- Robogó, kismotor
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit LHR dobozos, 1 tulajos, 2027.07.04-ig gari
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - 100/99% - Eladó!
- Intel D3-S4510 1,92 TB - 2,5", SATA3, 7100 TBW - Új - Eladó!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest