Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Ez szerintetek megér ennyit? Na nem mintha lenne rá pénzem... csak kíváncsiságból. Mocskosul tetszik a belseje! Meg a külseje is.
Csak kár, hogy automata. Ugyanilyen kéne csak manuál váltósba és pár százassal olcsóbban.
@joamilestoné:
Ahm, értem. Nem tudtam hol az árszint. De a leírtak alapján tényleg költségmentesnek tűnik, még ha a fórumozók 90%-a szerint olyan használtautó hogy költségmentes nem is létezik. Kettőstömegű se okozhat a közeljövőben problémát ahogy olvasom... Ez meg így alapból megkíméli a vásárlót 2-300 ezer forintnyi pluszkiadástól.
De mondom, engem leginkább az ijesztene meg, hogy milyen k...va sokat kellett szervizre költeni. Legalábbis nekem úgy tűnik. -
-
Cheesy
őstag
-
zsoltee10
addikt
válasz
neduddki #81494 üzenetére
Őőő, mermér? Kifejtenéd? Sőt, akkor már kérdezek a Jazzről részleteket, mert az indexes Jazz fórumban nem voltak túl segítőkészek egyelőre...
- Jobb-e annyival a 2. generáció, hogy érdemes esetleg megtoldani a keretet jelentősen?
- Mennyi a CVT váltó várható élettartama felújítás nélkül? Mennyibe kerül a felújítása kb., illetve mi mehet tönkre?
- Volt az 1. generációban modellfrissítés?
- Amennyiben volt, melyik év melyik hónapjától és mi változott?
- 2. generációnál mikor hagytak fel az i-Shift váltóval és tértek vissza a CVT-hez? -
Dany007
veterán
válasz
szőröscica #81490 üzenetére
Mért amúgy mi ennek az ára?
Szerintem még olcsó is. 10 éves autó, elég jól felszerelve, elég jó állapotban eléggé leszervizelve. Elég ritka az ilyen szerintem. A km se sok. És igazából ahogy olvasom minden igazán költséges de várható csere megvolt már ejtve nemrég...Mondjuk engem pont az ijesztene meg, hogy mekkora szervizmúlttal rendelkezik az autó.
-
hdman
őstag
Szerintem RAV4-be is nyugodtan belevághatsz, Apósnak ilyen van:
Teljesen elégedett vele, nekem ugyan nem tetszik. Kívül elmegy, belül sztem rusnya. Szomszédjának egyel régebbi van, Ő is imádja.
Ez:
-
hdman
őstag
válasz
runner 125 #81418 üzenetére
bazar.at
gebrauchtwagen.at
-
neduddki
nagyúr
válasz
ReSeTer #81460 üzenetére
HI!
nem veleentulvolt regebben rugalmassag 60-100 /4./ es 80-120 /5./ azzal tobbetersz
udv
neduddki
mod: Dluinet: a gyaritomegtobbnyioremex saccometerrelkeszu:- (((
Mr.Grincs: akkor mia peknekeladni??? mostkomojjan,szaeed, jo nincsvelgondnemfizetnekertesemmit akkor miapeknek??? komojjannemertem
-
Bdanyy
addikt
80-120akat melyik oldalon lehet találni? legtöbbon csak 0-100 van.
-
-
válasz
ReSeTer #81460 üzenetére
12 alatt legyen
de az is jellemző ha tömeget elosztod a lóerők számával
pl 1000kg az autó +40 liter beletankolva + 120kg te mega cuccaid, akkor 1150kg / 92lóerő = 12,5egy lóerőre 12,5 kg jut
ez a minimum országúton, ha 13 vagy több jön ki, akkor már lomha lehet
de ez csak elmélet, és sok mindentől függ a gyorsulás
-
Dany007
veterán
válasz
ReSeTer #81460 üzenetére
Hát jó kérdés. Nyilván minél alacsonyabbat, kompromisszumokkal.
Nálam az 1.8-as 115 lovas Mondeo-ra a katalógus 11.3 másodpercet ír és én eléggé lomhának találom.
Ezért is keresek 2.0-s 136 lovas változatot. Azért még se egy V6-os, de jobban megy, mint az 1.8-as.
Katalógus alapján 9,9 alatt van meg a száz. Ez már talán jobb lesz. -
-v-
addikt
válasz
ReSeTer #81460 üzenetére
Jelenleg 17 sec-essel próbálkozok, de nagyon dühít.
Mi az, sdi?
(#81466) ReSeTer: ahhoz képest egy 1.6-os valami is nagy előrelépés dinamikában
11s körül már teljesen el lehet lenni, az akkor kevés ha többen ülnek benne, csomagok... akkor már valami 9s körüli gép ami elég oda is. -
-
ReSeTer
senior tag
Ti milyen gyorsulású autót tartotok ideálisnak országútra? Feltétel: lehetőleg biztonságos előzés
0-100?15 sec?
10?
8?
Ez alatt meg már nem ideális más szempontból..Jelenleg 17 sec-essel próbálkozok, de nagyon dühít.
-
Dany007
veterán
válasz
runner 125 #81457 üzenetére
Mondjuk igen. Akinek van elég gyakorlata benne az biztos megtudja állapítani az állapotból meg a szervizkönyvből, leinformálhatóságból hogy abban valóban annyi van-e.
Ezért is mondtam, biztos megvannak rá a szakmai trükkök mit kell figyelni stb... De amennyi átb...ás storyt olvastam már csak itt a fórumon... hát... -
Bdanyy
addikt
válasz
bitpork #81456 üzenetére
Jelenleg még nincs rádióm sem, vagyis az a régi kormánytávirányítós kazettas audiocds sony, amit működő taviranyito nélkül be sem tudok kapcsolni
Navira kéne, a mostani dension nanopadrol lehuzza a idővel a telefont a töltő, hála hogy nem a kozepkonzol aljában van a szivargyujto, hanem a konyoktamasz tövében, és alig ér onnan el a kábel. -
runner 125
nagyúr
válasz
runner 125 #81450 üzenetére
"HR-V-ből a minap volt fent egy 2006-os benzines, 2,6-ért, tuti 130k km-rel, alvázászm közzétéve, 2 nap alatt elvitték, de azon látszott a törődés és a patika állapot. Nah ilyen kell nekem is."
Akarom mondani CR-V-ből.
mokus1
100k alatt, a kor viszont alapvetően nem érdekel, de újabb 10 évig biztosan meglenne.
Az az S60, ebbe 20-25k menne visszaszámolva az Opel alapján.capulet75
Egy részből Honda, más részből alapvetően emelt, 4x4-es autót keresek kedvező fenntartással.
Nem komoly terepre kell, inkább a havas osztrák emelkedőkre télen és a mindennapokra, ezért elvárás h most csak benzines jöhet szóba. Az 1.6-os VTEC motor 125le-s teljesítménye bőven elegendő, közúton gyakorlatilag egy személyautó fogyasztását produkálja a Haldex rendszernek köszönhetően és nem utolsó sorban tetszik is. Ezeket figyelembe véve nem találtam jobb alternatívát. A CR-V és a Rav4 már csak menekülő modell lenne, - mivel max május végéig kell találnom valamit - hiszen drágábbak, erősebbek és több pénz fenntartani.Typhoon47
Hjah, az S60 is a piaci ársáv tetejéről lett megvásárolva, de talán bizonyítják a korábban linkelt képek is az állapotát. Nah ugyanilyet keresek HR-V-ből.
Olaszoktól én is tartok, de fotók alapján meggyőző - főleg összehasonlítva a többivel, valósnak gondolom a futását. Aki meg 11 év alatt beleteker 30.000km-t, az csak nem egy tipikus olasz csődör.Dany007
Első sorban az állapotnak hiszek. Egy 100k alatti, megkímélt autónak még új illatúnak kell lenni, gyakorlatilag komoly használati nyomok nem mutatkozhatnak. Ha, sok azonos típust megnézel, akár képek alapján is leszűrhető már némi konklúzió. A vezetett szervizkönyv alatt a márkakereskedőknél is leellenőrizhető futást értem, és előnyben részesítem a max. 1-2 tulajt, illetve ahogy írtam, hajlandó vagyok a felső ársávot megfizetni. Illúzióim nincsenek, HR-V-ből nem akarok 1m-ért 70.000km-es autót venni, de 2m-ért már igen.
Ezeknek fényében talán szűkül a tekert órás autóba való nyúlás.Persze, jöhet az elérhetőség, köszi.
-
-
Bdanyy
addikt
Milyen autós telefontartot ajánlotok amit keszleten pesten ma vagy holnap meg tudok venni? (rendeleshez nincs most kedvem, 5 hét után sem jött meg ukbol a montar...) Densiont kicsit drágának tartom, úgy hogy valszeg nem fm rádión keresztül szeretnék majd zenét hallgatni, meg az nfc sem izgat különösebben.
-
Dany007
veterán
válasz
És hogyan garantálsz futásteljesítményt?
Mert ahogy itt is volt már rá példa, egy 400k km-es autó is lehet olyan szép állapotban, mint egy valós 100k km-es autó. A km óra meg a szervizkönyv manipulációját meg már ezerszer kibeszéltük...
Ezek után én nem tudom elképzelni hogyan lehet 100%-ig garantált futású autót venni ha nem újonnan veszi az ember... Persze én nem értek hozzá. Biztos vannak kisebb-nagyobb trükkök mit hogyan kell megvizsgálni, figyelni stb...De ha érdekel tudom ajánlani azt a kereskedést és kereskedőt aki nekem ismerősöm és aki nekem keres autót. Na ők direkt ilyenre vannak specializálódva. Egyéni igények alapján 100%-os autókat keresnek, 100%-ig leinformálható futásteljesítménnyel.
Elképesztő a hitvallásuk, a referenciáik meg úgy kompletten minden. Persze úgy, hogy én ismerem az illetőt és tudom, hogy amiket az oldalukon írnak az mind igaz. Mert amúgy lehet el se hinném, hogy ilyen is létezik.
Szóval ha van elég időd, ők biztos, hogy találnak neked olyan autót amit szeretnél, akár külföldről is, ha megtudod fizetni.
Ha gondolod adok webcímet meg kontaktot privátban. -
Typhoon47
senior tag
válasz
Én is ugyanígy veszek autót, abszolút megértelek. A linkelt RAV4-ben ha valós a km akkor még meg is érheti, bár én olaszoktól valahogy mindig idegenkedtem autó vásárlás esetén (bár csak 3x voltam náluk), de ilyen alacsony futásnál nem lehet semmilyen probléma.
-
capulet75
addikt
válasz
Miért pont HRV?
-
mokus1
addikt
válasz
Mi számít kis futásnak nálad? Egyébként mintha azt írtad volna nem fog több kerülni 10.000km-nél évente.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mokus1 #81444 üzenetére
Tudom h miattam tekerik az órákat, de garantált kis futású autó kell. Korábban is írtam, HR-V-ért is hajlandó lennék 2m fölött adni, ha garantált a futás és az állapot, magyarán nem az átlag piaci áron akarok venni egyértelműen széttekert autót, hajlandó vagyok többet fizetni érte.
HR-V-ből a minap volt fent egy 2006-os benzines, 2,6-ért, tuti 130k km-rel, alvázászm közzétéve, 2 nap alatt elvitték, de azon látszott a törődés és a patika állapot. Nah ilyen kell nekem is.
-
Dany007
veterán
-
Dany007
veterán
válasz
mokus1 #81443 üzenetére
Hát nézd az ugye sokmindentől függ.
Ha nem az árkategória alja akkor talán reális lehet.
De mondom, tényleg nem sokat jelent csak egy picit. Magas árszinten lévő autó is lehet szar.Amúgy csak sógorom BMW-jét tudom felhozni példának.
Ő vett egy - asszem 2.5-ös - 5-ös BMW-t 1 millióért. 1995-ös évjáratút, automatát.
Tényleg patent kívül-belül, de .... én már csak elvből sem adnék ki 1 millát egy 20 éves autóért. Teljesen mindegy mennyire gyári állapotú vagy hogy milyen idős svájci orvos használta-e vagy sem... Az alkatrészek jórésze akkor is 20 éves a kasztni is 20 éves...
No de mindegy. Végülis az elmúlt fél évben csak 2x volt szervizben a vásárlást követő alapon kívül.De hát ő tudja.
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #81442 üzenetére
Honda
Egyébként CR-V-ket nem nézel? Ezek is megbízhatóak vagy már régen kizártad őket? -
Dany007
veterán
válasz
mokus1 #81436 üzenetére
Csak azért kérdeztem mert az óccsó mindig gyanús.
Bár igazából nem sok jelentősége van csak az esély %-okat változtatja.
Amúgy én is úgy vagyok vele ha már túl régóta fent van akkor az problémás valamilyen szempontból.
Csak azt nem értem ha hónapok alatt se viszik el, mért nem csökkent az áron? Láttam több ilyet is... Fent volt pár hónapig, nem vitték. Lejjebb vitt 50-100k-t az árból pár nap után el is vitték. -
-
Typhoon47
senior tag
válasz
runner 125 #81437 üzenetére
Persze. Kis értékű vagy öreg autóknál netto rábaszás a behozatal.
-
mokus1
addikt
válasz
Dany007 #81434 üzenetére
De olcsó
Nekem még ez a lárva lámpás tetszik a dízelnek van pár hibája le is írja de így képről nagyon egybe van az autó. Csak juniusban lesz esedékes a váltás de ha most váltanék ezt már nézném isSajnos ha akkor is meglesz biztos szar.
Runner: [link] Szerintem a HRV-nek kijön olyan 75k-ból az átírása
-
mokus1
addikt
válasz
runner 125 #81432 üzenetére
Esetleg ez? [link] + gondolom az átírás.
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Srácok, van valamiféle megbízható oldal, ahol pontosan ki lehet számolni egy kintről hozott autó forgalomba helyezési költségeit?
Köszi.
-
Qru
MODERÁTOR
Mire a hahu-ra felkerült már 220 lesz benne. Mentek velel kicsit rükiben...
Kornelka: Nah cserélték a gummát?
mod:
zsoltee10: Jazz bizony., Nekem is van egy 1,2-es. Alig fogyaszt, nagyon tágas és nem szervízigényes.
Volt belőle két visszahívás azt csekkoltasd le a márkaszervízben volt-e javítva.
Az elsőnél a fényszóró kábelkötegét cserélték (ha a gyárinál erősebb izzót tettél bele akkor megolvadhatott a szigetelése) a másodiknál meg meg a váltóbovdennel mahináltakl vmit. Hogy pontosan mit azt nem tudom, mert az enyém nem volt érintett a második visszahívásban. -
runner 125
nagyúr
válasz
!Overdose! #81428 üzenetére
Ha, erre gondolsz, akkor már ez is megtörtént.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Esetleg próbálkozz a Hondafórum SUV topikjában hátha valaki megválna tőle.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
A héten megválok a szeretett 407-től. Szeretnék valamit venni, nagyon max 1 millióig, de elsősorban az 500-700 ezer a cél. Mit lehet ennyiért kapni ami jó? Benzineset. Azt is bele kéne kalkulálni, hogy automatát szeretnék elsősorban, de nem ragaszkodom hozzá mindenképpen 2000 évjárat utáni. -
Stafni
aktív tag
válasz
Én se találtam semmit, pedig sok márkát nézek, más is panaszkodott a topicba.
-
runner 125
nagyúr
2 hete aktív HR-V keresésben vagyok és egyszerűen semmi olyan, ami megnézésre méltó lenne.
Mobile.de-re is ráálltam az 5k ajró feletti modellekre, de ott sem látok olyat, amire mozdulni kellene.Hol érdemes még nézelődni?
Köszi.mod.
Ennyi elvárásom lenne:
- 1.6 125LE VTEC motor
- kézi váltó
- csak 4WD
- valós, minél kisebb futás, esetleg szervizkönyv, de megkímélt, nem széttört állapot
- ne legyen fekete -
Dany007
veterán
válasz
capulet75 #81380 üzenetére
Nem, persze. De legalább egy pozitívum lett volna. Ha már más nem.
Mindegy, én ráérek végülis. Nem akarom elkapkodni, addig meg gyűjtök.
Bár két napja elkapott egy csúnya eső és jól szétáztunk mindannyian. Na akkor azért sajnáltam hogy nincs autó.De csak azért nem fogok valami hulladékot venni, hogy legyen ami elvisz a-ból b-be.
-
runner 125
nagyúr
válasz
szőröscica #81411 üzenetére
Mea culpa, mea maxima culpa , tényleg.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
szőröscica #81411 üzenetére
tényleg... de ciki
-
szőröscica
addikt
válasz
runner 125 #81409 üzenetére
Nem.
Ha ránagyítasz a képre, látszik, hogy az valami megrendelési sorszám. A km-óra állása a jobb felső sarokban van mindig jegyezve.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #81409 üzenetére
igen.
-
Stafni
aktív tag
Ezt néztem ki. Szerintetek ez jó vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest