Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3DMark Vantage eredmények
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Vegyi gyárban dolgozok, itt tudnak lug kockát adni, de csöppet félek tőle.
A nagy hőtől nehogy a mosdóban a csöveknek vagy valaminek valami kinja legyen 😀 -
-
j.bravo
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A szi-ti gerince is ez
-
st6969
őstag
Először nem ugrottak neki annyira, pár napig csak ismerkedtek, nem ették meg az összeset
Hát mondom, ha már ennyi pénzt elköltöttem, akkor eszitek...aztán pár nap alatt megszerették. Egy ideig nem lehetett kapni, most is csak véletlenül néztem rá. Kutyaeledelt is vettem innen, mivel azt is dicsérték a hozzászólók. Azzal is minden rendben volt, bár nálunk a kis spániel a világ összes kajáját meg tudná enni, szóval ez így annyira nem mérőszám 
Ha pesti lennék, benne lennék... -
Ciccuka
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát nagy spórolás volt itt is. Belépés után 1 perccel már nem volt semmi olyan, ami érdekelt volna.
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van belőle folyadék, amit én a szüleimtől "nátronlúg" néven tanultam meg, de nevezik maró-nátronnak vagy lúgkőnek is, ami a NaOH vizes oldata.
-
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
-
AnonymusX
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
A korábbi nagyszabású BF akcióiknál is a legjobb taktika a mobil appon keresztüli vásárlás volt. Előző este belépsz, beteszed a kívánt termékeket a kosárba, regisztrálod a bankkártyád, ha nem volna, és reggel csak next next finish módon befejezed a rendelést.
Egyszer kellett ilyen extra akciós terméket rendelnem és működött.
-
Ma nagyon sokat spóroltam, hála az emag bf akciójának

Internetről nézve kosárba tettem pár akciós dolgot
Megrendelni és fizetni viszont csak úgy lehetett (volna), ha bejelentkezek a fiókomba. Na itt volt egy kis bökkenő, mert egyszerűen nem érkezett meg a hitelesítő kód a mobiltelefonomra 
3 óra küzdelem után egyszercsak végre megjött a kód, viszont minden termék eltünt a kosaramból, újra berakni nem lehetett, mert elfogytak

Köszönöm emag, ma egy jeletős összeget spóroltál nekem

-
kóóó
aktív tag
Valami spórolós ötlet lefolyó tisztítóra?

-
cd930
senior tag
válasz
Ciccuka
üzenetére
A rabszolgatartónk fiatalkorában fanyalgott a száraztápokra, aztán rátaláltam a Purina One tápokra, amit zabál. Sokszor inkább azt eszi, mint az alutasakosat.
Hasonló kilós áron hozzá lehet jutni, mint amit linkeltél.
Nem merek váltani, már jártam pórul nedves táp cserével, amikor Zooplusról vettem nagyon magas hústartalmú kaját és hónapok alatt sem sikerült átszoktatni, vissza kellet térnem a gagyi Whiskas-Felix vonalra. -
Ciccuka
veterán
Ez mennyire számít jó ajánlatnak?
Cat Chow Adult Tonhal és Lazac száraz macskaeledel, 15 kg -
cd930
senior tag
-
-
iatti
aktív tag
válasz
raziel01
üzenetére
nálunk az aldiban szinte mindig van piros címkévei ezek a friss halak. 6-7-10 rugóért kilóját nem kapkodják el. én a pacalra voltam ráállva, mindig 50-es címkévél vettem meg, azt irány a fagyó. mostanában már nem is forgalmazzák, annyira nem vitték. finnyás belű lett a jónép

-
Degeczi
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Nem, persze, nem is arról van szó. Nyilvánvalóan ugyanúgy megvesszük normál áron is, de ha van ilyen tizenpár %, miért ne akkor venné az ember, az mindig egy jó érzés, h spórolt vmin (végülis erről szól az egész topik), még ha csak a boltba utazás üzemenyagköltségét hozza vissza aznap, az is vmi
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nálunk ráadásul a DélMagyar szerkesztőség közelében van az egyik boltjuk (így jegyeztem meg, h ott egy DM bolt van és nem Rossmann)
-
válasz
Degeczi
üzenetére
A hal nap helyett, (amit jóval kevesebben ettek szerintem) Pp 15% van minden pénteken. Mikor az appban is van PP akció és péntek van, akkor csak valami jelképes 10 ft-t vont le a kuponra. Érdemes az appos cuccot más nap venni, mert 15%-nál nagyobb szokott lenni az appban én így vettem észre.
-
Degeczi
nagyúr
A Lidi mostanában leszokott arról, h a csütörtöki akcióváltással non-food cuccokat is hozzon? Már nem az első alkalom, h mától semmi ilyet nem listáz, majd csak szombattól és hétfőtől (mondjuk most akkor is csak érdektelen dekorációkat) míg korábban csütörtöktől is voltak ilyenek. Pénteken meg "halnap", egy ideje már az sincs.
-
válasz
Top cat
üzenetére
Semmi sem kizárt. 🤣
De azon filóztam hogy hiába veszek ilyet tesztelni nem tudom, mert a ruháimban nem szokott makacs szennyeződés lenni.
Mert amúgy ja összehasonlítanám az Lenorral, a Persillel és az Ariellel is, de azokat sem tudtam érdemben összehasonlítani, megvettem, elhasznaltam őket.
Amikor makacs fű szennyeződés volt az egyik ingemben (elektromos rollerrel borultam be a berettyóújfalui rendőrkapitányság udvarára, és úgy néztem ki mint egy disznó ) 2019-ben, akkor elsőnek simán a mosógépbe tettem, Lénárd nem vette ki, aztán újabb és újabb mosás majd Vanish folteltávolító, végül arra jutottam, hogy többe kerülnek ezek mint egy új fehér ing.🤣 -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Sőt, idehaza olcsóbb is, nem 1300 Ft literje, hanem 713 Ft.
-
AnonymusX
őstag
válasz
st6969
üzenetére
A Bestbuy topikban linkeltek egy webshopot a minap. Személy szerint nem ismerem, de nekem tetszett a kínálatuk futólag megtekintve.
-
-
st6969
őstag
Karácsonyról jut eszembe...Spórolás miatt merült fel, hogy mamának idén már műfenyőt szerzünk be, hogy ne kelljen faragással, szállítással, szép forma kiválasztásával (ami otthon derül ki, hogy nem is szép, de legalább görbe is) törődni...
Van valakinek tippje ~180cm-es műfenyő beszerzési forrásra, ami azért ki is néz valahogy, mondjuk olyan max. 50ezerig? Ikeát megnézzük vasárnap, mert amúgy is megyünk (nekünk az 150km nemmindenkipesti) -
koby11h
őstag
válasz
sherlock82
üzenetére
Nem kell izgulni, ez már a jövő évi karácsonyi fa! Ne legyen már gond, hogy időben gondolkoznak a vezetők

-
sherlock82
senior tag
Ma voltam reggel az azúrban - magyar drogéria - ahol az ismerősöm éppen a karácsonyfát díszítette, mert tegnap érkezett az átirat h fel kell dísziteni majd arról fotót készíteni h az tényleg áll.

-
Ja, ott múltkor fel is tűnt ez, ritkán járok arra, de akkor (sem) volt hagyományos kasszás...
Más:
Mosószereket teszteltek: az egyik legolcsóbb, saját márkás termék tárolt
Ezt soha nem próbáltam még. -
Ja, a havi 136 eft-ot kapó ügyfekekért nem kapkodnak a bankok

-
-
bul07
nagyúr
Most a havi számlavezetési díja 510Ft. érkezik rá 136e Ft nyugdíj. Hol fognak ilyen összeg mellet jó számlavezetést ajánlani hogy ettől is olcsóbbra jöjjön ki összesen.
Hitelkártya meg kizárt.Édesapámnak meg még kevesebb a nyugdíja, 75évesen dolgoznia kell hogy horgászatát és a kocsiját fent tudja tartani, fizetését meg készpénzbe kapja.
Se édesanyám se édesapám nem tudna mondjuk pénzt felvenni egy automatából, édesanyám fizetésnél még csak csak oda tudná adni a kártyát, de egy pin beütésnél már gondba lenne.
Édesapám még az önkiszolgáló kaszát se tudja használni ahol beveszi a kp-t, legközelebbi tescoba ezért nem is jár mert ott legtöbbször már nincs ember kasszás. -
bul07
nagyúr
válasz
koby11h
üzenetére
Én vagy két három éve a Gyermekvasútnál segítettem ki egy párt(Magyar lány, osztrák fiú)
Nem tudták hogy csak jó magyar készpénzzel lehet jegyet venni a gyerekvasútra.
Először megpróbált utalni nekem, nem ment, nem volt elég erős a mobilinternet.
Aztán eszükbe jutott hogy van nálunk pár tíz euró, így adtak egy 10€ én meg adtam jó magyar forintost érte.
Így tudtak jegyet venni.Na de örülök ha másnak is sikerül majd bezsebelni a 6e Ft-ot
Ne hagyjuk bennük ha már van rá lehetőség.
Ha már bank és spórolás
Nagyon nézzétek meg hogy mennyibe kerül a csoportos beszedési díj, adók miatt ez a díj nagyon emelkedett.
Nálunk egy megbízás volt, és havi 350Ft-ot vont már le érte. Az éves szinten 3850Ft-ra jött ki nekünk.(11beszedés, általában elszámolós számlánál visszautalnak)
Most megvolt az éves olvasás úgyis telefonálnom kellet, hogy újra beállítsam az értéket, így töröltettem csoportost, és szépen majd ingyenesen kártyával kifizetem.(Tudom tudom appba én is be tudnám állítani, de így van felvétel hogy én megmondtam mennyire állítsák és ha gond van nem az én hibám) -
-
koby11h
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Ő sem merülővel elindult reggel, csak késő este volt, mire visszaértünk a civilizációba, és a mobilja ezt nem bírta ki. De rendes bérlet helyett neki telefonos applikációja volt, ami így persze nem működött. Pénz sem volt senkinél (erdőben túráztunk) csak nálam.
De rendes volt, megadta
Szerk: Kb. 2 éves telefon volt, iPhone 12-13 talán (kb. 2 éve volt az eset) csak ugye használt GPS, mobilnet-et, kültérben nagyobb fényerőt és annak ez lett az eredménye.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
koby11h
üzenetére
ez a lemerült telefon itt van velünk a szobában?
aki nem egy frissen vett 5+ éves lerúgott akkust romot használ, az nagyjából képben van az akkuciklusával, és lehetőségeivel (irodai munkában rátölteni, vezetés közben szivargyújtóról), stb. azért a mai 3-7 nm soc-os telókat nyomkodni kell erősen, hogy fél nap alatt lemerüljön.
-
arcsin
senior tag
Egy lidlben áramszünetkor kp-val sem lehet fizetni
csaxólok. Biztos poénos a sok sliccgombbal járkálni, meg nagy pénztárcákkal. Arra gondoltam lezárás alatt hogyha elhagyod a kártyádat vs elhagyod a telefonodat, a kártyáddal instant tudnak fizetni, a telefonoddal pedig (egy vadidegen, aki megtalálja, ellopja a mobilodat). Ha nem akarod érteni, nem kell.
Nekem okén hoztak a sima állampapírjaim is az elmúlt években, kevesebb pénzem nem lett ;) ingyenes nyitni/vezetni az államkincstárnál számlát. Jelenérték is egy összetett fogalom amit nehéz lehet elsöre megérteni. Hiaba kaptam 10+% kamatot, 7szamjegyü osszeget írtak jova, de az inflació megette így is összességében. -
bul07
nagyúr
válasz
Top cat
üzenetére
De jobb helyen engednek kp fizetni és majd később beüti.
Volt hogy akartam fizetni kártyával, 3x ment el az áram ép kártya lehúzás után. Sok idő volt mire tisztázva lett hogy nem fogja 3x levonni, addig nem akartam eljönni, jó messzire a lakhelyemtől történt.Nagyon sok helyen nem fogadnak el kártyát. És sok helyen meg nem is mernék kártyával fizetni, még ha lenne is rá lehetőség.
De kinek mi.
Csak azt nem értem hogy miért kellene megtéríteni bárkit is. Hogy ez vagy az tökéletes fizetés.
Mit fáj az egyeseknek hogy ki hogy fizet.
(Láttam én már telefonos fizetés miatti idő húzást, sőt Lidl-be nem szolt előre hogy kártyás fizetés(volt a kezébe egy kis kp) és kp-ra lett leütve, és mivel nem volt nála elég kp újra le kellet húzni minden terméket hogy kártyával ki tudja fizetni)#41161 koby11h
Na ez meg a másik, műszaki dolog bármikkor tönkremehet.
De mindenki maga dönti el, nem szabad senkire halgatni -
bul07
nagyúr
válasz
arcsin
üzenetére
Én nem féltem a telefonomat családomtól hogy annyira védenem kellene.
Van egy sok éve használt minta(amit tudnak), meg pofa beállítva. Telefont feltörni hozzáértőnek meg .... , legyen bármilyen azonosítás.
Nekem se kell bankkártya
, mert készpénzzel szoktam fizetni
Nem fog fizetésben megakadályozni áramszünet vagy internet kimaradás vagy banki hiba(minden évben találkozok ilyennel üzletekben, többször is).De kinek mi, én próbálom csökkenteni a számlámról való pénzvesztést.(Sajnos sok eset történik a környezetembe)
Ha van egy kis plusz rajta akkor egyből beteszem bank betétbe, igaz hogy nem kamatozik semmit, de nem is lehet leemelni hirtelen a számláról, kell neki egy nap mire visszakerül ha feltörik is a betétet.#41142 robag93
Webes felületen belépve egyből dobta, de ablakba is ott van még[kép] nem ikszeltem ki
#41145 Csabyka83
Ugyan ez a számla nyitás után járó pénz

-
válasz
arcsin
üzenetére
Nem a magasan edukalt, jo anyagi korulmenyu userek becsipodese ez altalaban. (A kp-s bunozot most nem emlitve)
A kormany pedig szepen ki is szolgalja ezt a felelmuket, hogy maradjanak is olyan szegenysegben ahol eppen.
A nyugat rossz, a multi rossz, szurenitas, szabadkomuvesek, keszpenz alapjog mantraval…
Az otp meg most vezeti be epp hogy a push ertesites is fizetos lesz az appban.

Valahogy vissza kell szedni a szegenyebbektol azt a bankadót. -
-
Csabyka83
csendes tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Minden kuponon ott van a leírásában, ha rákattintasz.
Nekem minden kuponon 1db termék szerepel.
Kivéve a vegyél 2 vagy több darabot, de azoknál is fix az összeg. -
Top cat
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
Nekem azt írja mindegyik alján, hogy csak 1 termékre és csak egyszer használható a kupon.
-
Coccolino Sensitive Pure 6 × 1700 ml 7 990 Ft-ért - Öblítő | Alza.hu
34% kedvezménnyel, holnap érkezik! Alza+-szal ingyenes a szállítás is.Más:_
Még tart az akció:
Aloha Ergonomic Office Chair – Haworth Store - International
180K helyett 141K.
Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék - LOGOUT Az élet / Akármi bejegyzés -
Atomantiii
addikt
Lehet rossz helyen kérdezem, de a Tescónál a kuponok csak egy termék vásárlására válthatók be vagy vehetek belőle többet is kuponnal kedvezményes áron?
-
arcsin
senior tag
válasz
st6969
üzenetére
Nem ajánlom a váci tescot. Egyszer a saját szememmel láttam hogy többek úgy mentek be, hogy elötte levették a pénzt és utána mentek be. Sor állt az atm-nél erre a célre. Igen, hallottam ahogy mondják hogy a bevásárláshoz veszik le a pénzt. Szükség lenne pénzügyi edukációra, sok szempontból. A fentebbi példa a fizikai vs telefonos fizetéssel is elég szemléletes. A 3%-os hitel kapcsán is rengeteg hiányosság merült fel a kommentszekciókban, (kamatos kamat fogalma, akár a devizahitelhez való hasonlítgatás, stb) nekem ez a szakmám, ezért különösen bosszant ha valaki ilyen alusapkás dolgokban hisz.
-
st6969
őstag
Ahogy a többiek is leírták: azon túl, hogy kényelmes, még biztonságosabb is. A kuponok, Lidl plus, stb. miatt úgyis előbányászod a telefonod (én mondjuk a zsebemben hordom, onnan könnyebben elérhető, mint a kártyám), adja magát, hogy azzal is fizetek.
Egyébként sem fizetek semmit kp-ban, csak a fodrászt, meg a paprikát a zöldségpiacon, de ha lehetne, azokat is kártyával fizetném. Tudom, tönkreteszem a kisvállalkozókat...
Sorban előttem állóknál szoktam látni, hogy milyen gyakran kotorják elő hosszú percek alatt a pénztárcát a táska legmélyéről (persze szigorúan, miután az utolsó lecsippantott terméket is elpakolta, véletlenül sem előkészülve).
Türelmesen kivárom (nyilván amúgy sem tudok mást tenni), de néha rácsodálkozok, hogy sok ismerős is, akikről tudom, hogy rendes munkahelye van, bankszámlára kapja a fizetését, miért jó neki, hogy a számláról ki kell vegye (limit felett még fizet is ezért), otthon tárolni, de nála is legyen elegendő...ahelyett, hogy odaérinti a kártyát, netán a telefont (órát már le se merem írni). -
Csabyka83
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Csak ott
Gyál majd Monor
Jó kis MTT
-
arcsin
senior tag
Fel kell oldani a telefonos fizetéshez a telefont.
Ha meg nem zárod le a telefonodat az még nagyobb baj. Én boldog ember vagyok hogy nem kell a bankkártyámat magammal vinnem ha csak boltba megyek. Van egy samsonite alu fit kártyatartóm, ami a nöi zsebekben is oké, de max reptérre viszem a fizikai kártyámat mert ott kérik. A fizikairól szerintem pont könnyü egy érintéssel lekapni egy kis pénzt. Telefonrol az említett ujjlenyomat, stb zárolás miatt nem. -
bul07
nagyúr
Aki Erste bankos és még nem adta hozzá digitális pénztárcához a bánkártyáját, nézzen rá hogy dob e ilyen lehetőséget a rendszer
6000Ft jóváírás
[kép]Azt mondták hogy nem kell telefonnal fizetni elég bankkártyával rendesen.
Én hozzáadtam most, és ha lemegy a promóció törölni is fogom mert eddig is megvoltam ilyen fizetési lehetőség nélkül(plusz egy veszélyforrás a pénz lehúzására) -
Top cat
addikt
Holnaptól a Lidlben egy kis nassolni való. A Magic mouse a legjobb.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Tomasz72
üzenetére
Tavaly még 310- 330gr ? volt egy doboz Milka szaloncukor. Most csak 255Gr, és rajta van a dobozon, hogy 24db. Az ár nem lett olcsóbb.
Google:
A Milka szaloncukor ára 2024-ben 2 000–3 000 forint környékén mozgott csomagonként, 2025-ben pedig már 2 599–3 999 forint/csomag áron kaphatók a különböző kiadások. Az árak az év elején magasabbak, a karácsonyi időszak közeledtével pedig emelkednek, a csomagolás méretétől és az íztől függően is.Auchanban 3000Ft/doboz.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Gyerek miatt veszünk csak mi is.
Ilyen árak rémlenek tavalyról, de akkor nem figyeltem, hogy 100 valahány, meg 200 valahány grammal kenik el a szánkat... -
Tomasz72
aktív tag
Szóljatok legközelebb ha mosószert veszek, mert megint előbb kuponoztam a sparban, ahelyett, hogy egyből a forrásba mentem volna...!
Ja! Karira készültök, már!?
Szaloncukor fronton ha szétnéztek, előtte vegyetek be nyuggatót... -
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
hat ertem. en meg olyat nem lattam tejfol neven, csak hutendot. hol vannak ezek?
-
ZsZso
Közösségépítő
Spórolósdi az ÁM szerint:
[kép] -
-
Egyiksejo777
lelkes újonc
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Helyes.
-
tisn
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
nagyon helyes. eccer veletlenul nem figyeltem es vettem egy frissfolt. kurva anyjat a gyartoknak, ugyanolyan doboz, ugyanolyan szinezes, csak belul egy adag elelmiszeripari fos van.
a tejfol az legyen tejfol teljes egeszeben.
-
A Lex Trappista után jön a Lex Tejföl

-
koby11h
őstag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Bocs, csak annyira adta magát...
-
Cheif
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
jah, csúsztam el már fagyott vízen
-
-
Cheif
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
[link]
én nem értek hozzá, sőt leginkább vizet iszok, úgyhogy nem is igen érint -
st6969
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
Egy nagy multi gyártóegységnél dolgozom, azon belül is R&D-n, közvetlen rálátással az önköltség számításra, és hogy ebből mekkora fogyasztói ár lesz és miért.
Ha tudom, hogy mindkét esetben hasonlóan alacsony az anyagköltség, mit változtat azon, hogy közel azonos fogyasztói ár esetén én mit választanék? -
cd930
senior tag
Kávéajánló Emag BF: Lavazza Espresso Barista Perfetto 1kg-os szemes kávé 4999 Ft lesz.
AK szerint tizenezer a normál ára, egyetlen 9500 Ft körüli ajánlat van.
Sokkal inkább ez, mint bármelyik akciós aldis mindössze egy ezressel olcsóbban. -
Nekem az a fontos, hogy ne legyen benne édesítőszer, egyébként a glükóz-fruktóz is cukor, hétköznapi nevükön úgy hívják őket, hogy szőlőcukor és gyümölcscukor
Termékkritikus valamikor tesztelt répacukros és a szőlő-gyümölcscukros üdítőket, azt találta, hogy a répacukor kicsit kevésbé édes, ezért abból picit több kell, a glükóz-fruktóz viszont karakteresebb izű, picit kevesebb kell belőle. Így kezelhető a glükóz-fruktóz keverékkel szembeni legnagyobb vád, hogy fokozza a cukorbetegség megjelenését, persze nyilvánvaló, hogy aki hajlamos a cukorbetegségre, vagy már az, az ne igyon cukros üdítőket
-
Cs1csó
titán
válasz
GhostVector
üzenetére
+1
Filléres tétel. Mivel egy 2 literes vagy 0.5 literes között költségben egy különbség van: a 2 literesbe 4x annyi cukor kell.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Nirvatti
üzenetére
Ha esetleg sokat vásárolsz az Auchanban és van bizalomkártyád, akkor cseréld ott - igaz 3600 ott a csere, de ez is felírható a pontgyűjtő egyenleghez, ha egy hónapban 75000 forintot elér a vásárlásod akkor következő hónapban lesz 1000 bármire levásárolható utalványod.
Amit akár a következő patroncserére is felhasználhatsz.
-
pictigjis
őstag
válasz
GhostVector
üzenetére
es ebben amugy a marketingkoltseg is benne van? szallitas? termekfejlesztes? csomagolas? gyaruzemeltetes? stb. stb.
szerintem kivulallo semmilyen modon nem tudja kiszamolni, valojaban mennyibe kerul egy palack lotty. csak a gyarto tudja, az meg nem mondja el. nyilvan van rajta eleg sok profit, de miert is csinalnak profit nelkul? ezzel egyutt biztos vagyok abban, hogy az arak folyamatos emelkedese nem csak azert van, hogy egyre nagyobb legyen az egy palackon elert nyereseg
-
Cheif
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Valamelyik nap láttam róla egy videót, ahol elolvasták a cimkét, és ott van valami glükóz-fruktóz szirup vagy mi. Hiába azt írják, hogy cukorral, nem csak az van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hát mondom, ha már ennyi pénzt elköltöttem, akkor eszitek...aztán pár nap alatt megszerették. Egy ideig nem lehetett kapni, most is csak véletlenül néztem rá. Kutyaeledelt is vettem innen, mivel azt is dicsérték a hozzászólók. Azzal is minden rendben volt, bár nálunk a kis spániel a világ összes kajáját meg tudná enni, szóval ez így annyira nem mérőszám

A fizetéshez viszont ismét be kellett lépni a mobilappba, na ez nem ment, mert nem jött meg az SMS a 6 jegyű hitelesítő kóddal 
Megrendelni és fizetni viszont csak úgy lehetett (volna), ha bejelentkezek a fiókomba. Na itt volt egy kis bökkenő, mert egyszerűen nem érkezett meg a hitelesítő kód a mobiltelefonomra 

Ha meg nem zárod le a telefonodat az még nagyobb baj. Én boldog ember vagyok hogy nem kell a bankkártyámat magammal vinnem ha csak boltba megyek. Van egy samsonite alu fit kártyatartóm, ami a nöi zsebekben is oké, de max reptérre viszem a fizikai kártyámat mert ott kérik. A fizikairól szerintem pont könnyü egy érintéssel lekapni egy kis pénzt. Telefonrol az említett ujjlenyomat, stb zárolás miatt nem.

MADcat