- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Analóg fényképezés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kész az LG széles frekvenciaspektrumon skálázható LCD panelje
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
válasz
Soulfly842
üzenetére
-
Soulfly842
addikt
válasz
chungee
üzenetére
Ami fobtos, sok termék már alapban adja a lidl+ kedvezmébyt, de több terméknél külön kell a kuponok alatt aktiválni.
Ha nincs nálad a teló, vagy nem kaptad elő (uzolsó pillanatban jut eszedbe) akkor mondhatod, hogy egy telefonszámot mondanál és az alapján is érvényrsítij.
-
chungee
addikt
Sziasztok! Letöltöttem a LIDL plus app-ot. Regisztráltam stb. Kérdésem az lenne, hogy a pénztárosnak mit kell felmutatnom neki az app-ban, hogy érvényesítse a kedvezményeket

-
jack982
senior tag
tegnap vettem lidiben pikok sertés szendvicssonkát, azt pick gyártja nekik, és ajánlom.
-
fradi81
veterán
Debreceni főzőkolbászokat próbálgattam, a spáros regnum volt a legjobb, sbudget majdnem ugyan az, aldis már gyengébb meg esik szét, ma próbáltam a lidl hazánk kincsei márkát, már a szaga olyan visszataszító volt amit még nem éreztem eddig a legbüdösebb virslin se, nem volt romlott, más is tapasztalt ezzel ilyet vagy kifoghattam valami kandisznó változatot?
-
bul07
nagyúr
Helyi kisboltból(Real/Privát nem tudom most melyiknél van) volt véve egy kis paprikás szalonna.
És annyira vegyszerrel volt ízesítve/fűszerezve/aromázva hogy több órával és egy tucat kézmosással később is érzet a kezemen a szalonna szaga.
És a gyomromba is éreztem hogy ezzel a szalonnával volt valami.
Nem volt olyan durva mint egyes virslik esetén de nem volt jó.Nem igaz hogy már a szalonnát is vegyszerezik, elrontják pár forint extra haszonért.
Coca cola
4 x 1,75 l
Auchan 1999Ft, nincs az akciós újságban, és online [link] se ennyinek hozza, de ma Debrecenbe rengeteg volt ilyen áron
Azt nem néztem hogy a Tesco újságba benne volt e de ott is 1999Ft volt ma. (itt ha heti akcióba volt akkor holnap már nem ennyi lesz lehet) -
8
őstag
válasz
Top cat
üzenetére
Egyutas és/vagy többutas jelölés van az automatán is
A többutas csomagolást természetesen nem roncsolja az automata, az egyutast igen
A repont appban megtalálod, hogy hol van többutas automata
https://repont.hu/hu/fogyasztoi-visszavaltas
"Több utas termékcsomagolást a vásárlás helyszínén válthatod vissza és azokon a helyeken, ahol szintén forgalmazzák az adott terméket."("Több utas" .... egy ilyen kaliberű oldalon helyesírásból egyes)
-
Top cat
addikt
válasz
bugizozi
üzenetére
Ez nem többutas palack?
Az ilyent lehet, hogy csak kézzel veszik vissza, mert az automata roncsol. -
pictigjis
őstag
jött egy ilyen hírlevél a héten: Töltsd le a FressnAPP-ot és spórolj 10%-ot!
az ígéret szerint az első appos rendelésre jár a kedvezmény. na én letöltöttem, rendelnék, de a 10 százaléknak se híre, se hamva. valaki rájött már, hogyan kéne mégis működnie?

(utálom az ilyen utolsó gagyi átveréseket...)
-
bugizozi
őstag
válasz
INGJOKE
üzenetére
A héten kipróbáltam, sajnos nem vette vissza az Intersparban az üvegvisszaváltó automata az Auchan Prémium szörpös üveget

-
mentor_4
csendes tag
ismerősöm új szintre emelte a spórolást, most dicsekedett vele:
tescoban vett kb 2 kiló banánt, de úgy, hogy ott a gyümölcsös résznél meghámozta mindet és betette egy zacskóba, héját kidobta a szemétbeönkiszolgálónál meg lemérte és kifizette
gondolom épp nem vette észre a kolléga, vagy nem érdekelteproliság kimaxolva
annyi a pozitívum, hogy a nejlonzacskót is behúzta és kifizette hozzá
-
8
őstag
válasz
headhunter
üzenetére
teljesen sértetlen volt
tejtermékeknél elő szokott fordulni penész, főleg a tetején vagy a fólián, sajnos
tejföllel is többször jártam már így -
headhunter
addikt
Fólia (csomagolás), nem volt sérült? (pl.: valaki a körmével kilyukasztotta, stb...)
-
zsiz
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
Mármint a bontáskor volt penészes, vagy mára lett az? Mert ha mára, akkor beszennyezted. Ilyenekbe csak tiszta evőeszközzel szabad belenyúlni, kiveszel amennyit megeszel és onnan kened a kenyérre stb. Általában mindenki azzal a késsel szed belőle amivel keni a kenyeret, meg lenyalt kanál stb, és csodálkozank, h penészes. Nem szabad.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én a múltkor egy a hűtőben elbújt 3 hónapja lejárt nagy 450 millis sparos joghurtot ettem meg, semmi baja nem volt.
-
Xtomi
tag
A 100 grammos Picknek kisebb a csomagolása
-
Degeczi
nagyúr
Hú, köszi!
Régen kedvenc volt a Penny-s "Karát" szalámi, egy-az-egyben Pick helyettesítőként sokkal kedvezőbb áron. Nemrég vettem, de nagy csalódás lett, mintha vmi vacak turistaszalámi lenne - és megnézve a csomagolását, tényleg HU20-as!
Följegyezve, ezt tényleg nem érdemes megvenni. -
123xyz
aktív tag
Következő akciós időszakban lesz pár jó / érdekes ajánlat

Kinder tojás a Lidl-ben (Cs - K) és az Aldiban (Cs - V) is 301 ft, Pennyben (Cs - V) 2 darab vásárlása esetén 305 ft/db.
A Lidl-ben a gumicukor lesz jó áron, az Aldiban a torma lehet vevőcsalogató 99 forintos áron (közben a Pennyben 200g-os 299 ft).
Szintén az Aldiban hosszútávú árcsökkentést kap a Flying Power energiaital (ami ha minden igaz, Hell gyártmány).
Sparban pedig bolti bejgli lesz akciós, minőségre legutóbb (karácsony körül) hasonló volt, mint a Lidl-ben kapható, a topikban többen is írták hogy jó választás lehet.Lidl
Cs - K : gumicukor 300g 599 ft
H - K : magszegény szőlő piros 500g 499 ft, banán 385 ft/kg (Lidl+)Aldi
Csütörtöktől árcsökkenés: sushi box 1219 ft, saját márkás energiaital 149 + 50 ft
Cs - V : fagy. hullámos burgonya 1kg 549 ft, csiga levestészta 200g 219 ft
H - Sze : torma 150g 99 ftPenny
Cs - K : grill kolbász 240g 599 ft, mascarpone 250g 599 ft, darált mák 250g 449 ft, fagy. hallé sűrítmény 269 ft, Radler 2 darabtól 199 + 50 ft
Cs - V : lilahagyma 199 ft/kg, snack kolbász 100g 399 ftInterspar, Spar
Cs - 04.08 : bejgli 499 ft (kb 300g), mascarpone 500g 1199 ft -
bul07
nagyúr
Én a Auchan Kométát szeretem, pont jó nem bántja a gyomromat
Az erősebtől gyomorégésem meg olyan furcsa ízű büfögésem van, meg rossz érzés mellé.Sajnos már piros paprikás kolbászt se tudok enni, sőt semmit amibe piros paprika van. Pörkölt ilyenek kilőve.
Vagyis ha megeszem akkor másnap estétől kb egy két napig nem tudok sehova menni. -
8
őstag
mai lidl:
önki kasszáknál ki volt rakva egy halom gorgonzola -70% leárazással
gondoltam viszek egyet, mire az egyik kolléga kivette a kezemből, mondom mi a helyzet? azt mondja ez nem eladó
megkérdeztem, van-e még belőle eladó esetleg?
"nem tudom, ez mind az enyém, kifizettem a szünetemben"egyébként is ez a legbunkóbb lidl a környéken, rendszeresen tapasztalom, hogy miket engednek meg maguknak az eladók, ma is egymásnak kiabálva trágárkodtak a polcok között pakolás közben, szidják a másikat stb (ez csak a szokásos/rendszeres hangos mocskosszájúság)
-
Szoktam venni a Lidlbe a szeletelt gouda és edam sajtokat. Rá van írva hogy bontás után 3 napon belül el kell fogyasztani, de általában 6 napra jön ki nálam, semmi bajuk.
Pár hete egyik se volt akciós és vettem egy darabos lyukacsos carskit. 5 nap után nem mertem megenni, előtte nem tűnt fel hogy savanyú szaga lett volna. Annak más az érlelése? -
8
őstag
válasz
rushty
üzenetére
Menthető, lényeg hogy ne legyen elszíneződve (oxidálódva), mert az a része avas/romlott lehet
Sőt, melegszendvicsre sajthoz a legjobb, alá egy réteg görög joghurt a kenyérre amit beszív és finom puha lesz, tetején olvad a sajt, hibátlanvagy aprítógépbe krémsajt (akár a 130Ft-os lidlis tömlős) meg összevágott megkeményedett szalámi, összeturmixolod, legjobb sajtkrém lesz belőle
Sokkal jobb, mint a """téliszalámis""" és """kolbászos""" háromszögsajtok meg sajtkrémek, amibe minden maradék szemetet belesöpörnek ízesítőnek -
jack982
senior tag
#akció
Bolus adstringens tabletta 50x
1979 ft
-
Cs1csó
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Remélem nem úgy adta oda hogy: "edd meg drágám de a kutyának ne adj belőle mert lejárt a szavatossága, csókol szerető feleséged!"
A múlt hónapban reggelente lejárt zabot reggeliztem (az a Lidl-ös ami olyan kiszerelésben van mint az egy kilós cukor)
Utánaolvastam: ameddig nem mászik el nincs gond csak az íze lesz rosszabb (ami amúgy sincs) -
Cs1csó
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Végre feltűnt a Topikgazda!!
(halkan megjegyzem ma két lejárt szavatosságú lidl-ös óriás túrórudit ettem meg csak hogy ne kelljen kidobni, kockáztattsm, és bejött) -
Balázs Z.
aktív tag
SZENTSÉGTÖRÉS! Spórolós topikban kidobott ételről olvasok, mi történik???
-
8
őstag
a paprikás ehető, kb közepes keménységűt szoktam venni (legutóbb pick volt, nem tudom most éppen ki gyártja az aldist, csak akkor veszek ilyesmi sajátmárkást ha nem a kaiser)
ha túl puha, akkor 2 hétre ki kell akasztani jól szellőző helyre
én mondjuk egy hónapra szoktam, mert szárazabban szeretem
(természetesen ez csak szárításos érleléssel készülő szalámikra/kolbászokra jó módszer, a gyorsérlelt fos minőségű dolgok főleg csak romlanak így) -
bul07
nagyúr
válasz
Degeczi
üzenetére
Az ár jó mert az Auchan fajta ami régen 2099 és 1500 akcióba, most 2999 és akcióba 2499. [kép]
Az íz intenzitása kellene, meg hogy nem e puha fajta.
Puha fajtát nagyon rossz késsel vékonyra vágni ha nem lehetetlen
Ha meg nagyon téliszalámis akkor a gyomromat bántja, Pick féle rendes téliszalámit már nem is tudnám megenni gyomorfájás nélkül. -
bul07
nagyúr
Mi ez a hullaszag
Aldinak ki gyártja a téliszalámit?
Ezt [kép]
Ehető?
Én a gyengébbeket szeretem, pl Auchan fajta -
8
őstag
penny
-
Atomantiii
addikt
Tescóban ruházati termékek egy része 50%-os kiárusításban van (farmerek, ingek stb).
-
Top cat
addikt
Az olcsó földek, amik a multiknál szoktak lenni, tele vannak agyaggal.
Ez jófajta, de nem épp olcsó.
-
mwin
csendes tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Az oázis földjeiben pedig beton és műanyagzacskó törmelékeket találtam.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Spórolós topikban szerintem simán megteszi a vakondtúrás a virágoknak.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Digitalpimp
üzenetére
virágföld.rar
-
Digitalpimp
senior tag
-
bugizozi
őstag
válasz
marcusa
üzenetére
Köszi a virágföld tippet
Megvettem az Obis lilát, tényleg jó. Bár szombaton már úgy kellett vadászni hol lehet kapni, látszik jött a jó idő. -
Timyyy
őstag
Édességfüggőknek, meg húsvét stb.... ki mire szeretné ráfogni

cukigumi.hu -15% kupon avidiscandy -
FattyDove
őstag
Szüksége van valakinek Da Vinci streaming-re?
Adja a One de nekem nem kell. Addig lehet használni, amíg él az előfizetésem, szóval esélyesen jó sokáig -
Zeki
nagyúr
Csökken a mosógél kapszulák tömege.
link -
bul07
nagyúr
Egybe
Nekem két fiókra is ilyet küldött, még akkor regisztráltam mikkor regisztrációra adott 5000Ft bónuszt.
Az egyik fiókon lett vagy 3500e Ft nyeremény kaparóssal, édesanyám fiókján meg több mint 5000Ft jött össze. Ki is utaltuk.Azt nem tudtam hogy ez az ajánlatt egyedi és nem mindenkinek ugyan az.
És hogy új regisztrálóknak nem jár.
Az ilyen promóciókat megszoktam nézni de nem szoktam internetten lottózni. Ez mos jónnak tünt azért írtam be. -
-
tisn
veterán
válasz
Top cat
üzenetére
nem
o azt irja skandit jatszik csak, en meg mindharmat (amikor 200m felett van a nyeremeny)a multkor probalt raszoktatni a sorsjegyezesre, valami ilyesmi volt, ha 50k-t koltok sorsjegyre kapok 50k bonuszt. hat nem sokat nyertem rajta, de legalabb levontam a tapasztalatot, hogy a sorsjegy nem jo, azota se vettem

-
bul07
nagyúr
Szerencsejátékosoknak is van valami
szerencsejatek.hu
[kép]Én csak skandinávot szoktam játszani, megadom az esélyt
Hogy miért jó ez az akció.
2000Ft kockáztat
5db ötöslottó, esély a nyerésre
Jóváírják a 2000Ft bónuszt, amiből lehet 5db 300Ft-os és 1db 500Ft-os sorsjegyet kaparni.
Ami sorsjegyből befolyik azt ki lehet utalni, tehát ha összejönne 2000Ft akkor már nullán is van az ember.És elméletileg még ez is fut, tehát ezzel is lehet nyerni
-
bul07
nagyúr
Még nem késő kihasználni a pénzvisszatérítést
[link]Tegnap töltöttem fel a blokkot éjszaka jóváhagyták most meg elindítottam a kiutalást, már csak meg kell érkeznie a 4500Ft-nak
DM-es Old Spice tusfürdő vásárlás, kaptam 1454pontott ami levásárolható összegben 4362Ft, 4500Ft visszatérítés, ezeket levonva a 6.2liter tusfürdőért fizettem 9761Ft-ot ami azt jelenti hogy 1575Ft/literre jön ki -
Tescoba mától akciós a zewa pzs 349 Ft, ha veszel 29 csomaggal és beváltod az 1000-es kupont 315-re jön ki. Nekem van még 1300 kuponom tőlük és egy 1000-es véradásból. (Így 235 lesz egy csomag.)
-
st6969
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Csízió toast
699Ft/kg
Ez ennyiért ma is qrva drága lenne
-
8
őstag
szerintem térjünk vissza a spórolós ajálatokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MADcat