- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
kifejtené valaki, hogy melyik hús nem mechanikusan lefejtett?
esetleg van digitálisan lefejtett hús? o.O (értem, hogy ez e élelmiszeripari kategória, csak vicces)
ilyen zacskósból mi csak hagymakarika/krumpli/ikea húsgolyót veszünk már, minden más kb ehetetlen sxar lett az évek során.főleg, ha elvárás, hogy ne olajban sütős legyen -
-
GIJoe
addikt
akkor had adjam kölcsön a 3 kis gyerekem egy hétre, meglátjuk mire jutsz a gondolataiddal
mire összeszedem mindet, 3 helyről tánc, sakk kosár, és hazaérünk 18:45, re gyors kaja kell, de úgy hogy még tanuljunk, házi, lefürdetem őket, kirakod a ruhákat, altatni kell őket, max 21:15ig aludniuk kell, különben éjszaka szar lesz v reggel mosott szarok lesznek, akiket a hajunál fogva kell húzni, és mindennért is ellenkeznek, a 2 adag mosást kiszeded a szárítóból. Kiválogatod, vasalod ha kell,
Mindnek kirakod a ruháit másnapra, cuccait előkészítve.Tolltartó, könyv checkek, üzi füzet. A termoszokok uzsonna doboz, sorban bekészítve, hogy reggel 5 kor keljek, különben nem leszek kész, hogy 6:30 kor indulunk, ha későn ott rohadunk a dugóban, és mindenki elkésik... közben 23:00kor kezded feldolgozni a saját online életed, még holnapra előkészülsz, mert őrület van a cégnél.
Közben bekészítem az államvizsga puskámat, és megfogadom hogy ez a 4. diploma után szakadjon le a mocskos kezem ha tanulni akarok, bármit is, nem gondolom hogy nem gondolkodnék...Nem szabad így általánosítani, szerintem. A húsokat igyekszünk a mamától disznótoros cuccokat hozni, de néha becsuszik ilyen mű is, sajna...
-
Beni2360
félisten
válasz
st6969 #38761 üzenetére
Én tavaly sajnos megint vettem egy zacsi panírozott sajttal töltött pulykamellet, pedig megfogadtam pár éve, hogy soha többet. Borzdály volt, darált szarság, töltve akármi fehérséggel. Büdös, íztelen.
. Egyedül a 61%-s csirkemell és a Camamberg sajt van a fagyasztóba, meg vagy 20 kg adagokra bontott hús. Vacsorára meg 70 éve hideget eszünk.
-
bul07
nagyúr
Aha és hogy oldod meg a friss húst, mondjuk este 7után mert akkor dőlt el hogy mit fogsz vacsorázni, vagy étkezés előtt két három órával. Honnan szedsz nem fagyasztott húst?(még városba se mennék le a boltba húsért)
Én sokszor akkor döntök mikkor kimegyek a konyhába. És fél óra múlva már eszem is.
Múlt pénteken megnéztem a híradót(RTL) és akkor kezdtem gondolkozni mi is legyen a vacsora, kinéztem nem fújt a szél, kenyér 1Kg volt, hát akkor hajrá szalonna sütés.
Fa volt vágva, szalonna nyársra és 40perccel később már az első kenyér megvolt zsírozva -
iatti
aktív tag
válasz
Ciccuka #38758 üzenetére
bocs, de nem értem mért sz.patjátok magatokat ezekkel a panírozott vackokkal. 1-2tojás, liszt, panírmorzsa. pár perc meló bepanírozni. ezeket a fasírtok meg bottal se piszkálnám. még darálthúst is szökőévben egyszer veszek, ha lusta vagyok ledarálni a s.combot-lapockát. de ez csak egy volt hentesbótos véleménye
-
Ciccuka
veterán
Penny-ben vettem ezt a rettenetet: Fagylakoma gyorsfagyasztott panírozott fasírt baromfihúsból 1kg
Majdnem leestem a székről miközben jó étvággyal belekóstoltam, az íze valami borzalom úgy ahogy van, erősen mellékízű. A korábbi fajta szerintem nem volt ilyen rossz.
-
bul07
nagyúr
Amúgy nekem van egy olyan érzésem hogy a kicsi árú árréstopos termékek elfognak tűnni a kínálatból(pl saját márkás tusfürdő)
Egyszerűen ha kifogy a készlet nem fogják tovább árulniMert egy 260Ft-os tusfürdőn van pár fitying haszna, így ezekkel a termékekkel szerintem még negatívba is jön ki a végső elszámolás után(szállítás, emberi munkaidő)
Egy 800Ft-ért árult tusfürdőn 3-4x haszna ebben a helyzetben is, csak akkor éri meg a olcsó terméket megtartani ha min 3-4-5X többet ad el belőleRossman már teljesen lerabolva, elfog válni hamar hogy feltöltik e a készletet vagy vége ezeknek a termékeknek
Így szerintem aki akart ilyen cuccokat venni irány a boltok míg van készet.
-
válasz
bugizozi #38748 üzenetére
A Kaufland a LIDL áruházlánchoz tartozik, olyasmi, mint egy LIDL hipermarket.
Szerintem kicsit jobb árak vannak a Kauflandban és a Tescoban, mint a Billa, vagy a LIDL boltokban.
De ez a spórolós topik, mindig az adott lánc akciós újságját kell nézni (letaky), mert az akciós dolgokat érdemes kint is megvenni.
-
bul07
nagyúr
Hogy lehetne megtudni hogy most a Müllerbe mi menyibe kerül?
Weblapuk egy lóf&ng, árakról semmi információCsak úgy potyára nem fogok bemenni, hátha jó árak vannak.
-
headhunter
addikt
"Árstop"?
Mennyivel csökkene az ár, ha itt is max. 10% lenne a megengedett árrés?
1. Temetési költségek
2. Gyógyszerek -
-
-
Keef_Lee
senior tag
Húsoscsont az eddig 680-ról 795 (Aldi).
Egyébként meg most tudtam meg, hogy apáknapja van -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Komarnoban melyik Billába érdemes bemenni, melyik a legnagyobb?
Vagy inkább Kauflandba érdemes menni?
Leginkább olyan sajtok érdekelnek, amit itthon nem kapni.Köszi!
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Donki Hóte #38703 üzenetére
De a sörfőzésről meg tiltott dolgok csempészéséről nagyon határozottan jelentesz ki dolgokat, úgy, hogy fogalmad sincs róluk.
Ez is tény. -
bul07
nagyúr
Rossmann megy
De jól látom hogy tusfürdőből fajtánként egyet enged, remélem azért üzletben nem így van
Tusfürdő férfi 276-304Ft, de sokfajta saját eltűnt remélem csak valami hibaDe más is hiányzik, így lehet hogy még nem jól működik az oldaluk, a fogkefe is hiányzik
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
PainKiller13 #38742 üzenetére
Este megyek is jól bevásárolni papírzsebkendőből.
(A dm sajátmárkás 10 Ft-ot esett.) -
Nikaré
őstag
válasz
Mr.Csizmás #38737 üzenetére
Nagyok az elvárásaid.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
nem tudom miért örültök ennek, minimális közgazd ismeretekkel bárki ellenezné
-
A tölcséres fagyi mindig is a legalja volt. Múltkor lidlbe kaptunk egy kupont összeg miatt és abból a tölcséres jégkrém volt az egyetlen értelmes kb gyerek korom óta nem ettem, de így "ingyen" kipróbáltam. Nem volt puha a tölcsér a papír is lejött, de az íze igen felejthető volt, most megint adok ennek egy 15-20 évet, hátha javul addig.
-
8
senior tag
a legjobb mosogatószer ára elég jól csökkent, 699-ről 579Ft
https://www.dm.hu/denkmit-kezi-mosogatoszer-multi-power-p4066447520057.html
mondjuk ideje is volt, rendesen emelgették az utóbbi két évbenmivel sajátmárkás, gondolom idővel felnyomják a """beszerzési árat"""
Sűrű, habzó, nem marad szaga az edényeken, két bontóenzimmel (többi dmesben nincs, meg egy csomó nagy márka termékeiben sem), nagyon jól mosogat
A sajátmárkás mosogatókapszula (ami elég jó) olcsóbb lett, mint a sajátmárkás tabletta
ebből látszik mennyi hasznot tettek rászerintem még állítgatják az árakat, mert nincs minden érintett terméknél a plecsni
-
Tökéletes vihar miatt drágulhatnak a jégkrémek idén nyáron
A termék egyik legfontosabb alapanyagának ára az egekbe szökött. A kókuszolaj piacát ugyanis tökéletes vihar sújtotta, mind a kínálati, mind a keresleti oldali tényezők a drágulás irányába hatnak. Ez pedig a jégkrémeket is drágíthatja. -
bul07
nagyúr
DM férfi saját márkás tusfürdő 259-269-309Ft stb. Fogkefe én ezt használom [link] olyan 2000Ft volt a teli ára eddig, most volt kb egy hónapja új verzió ugyan az a név váltás és akkor 1700ról emelték mindenhol, ez a mostani ~1350Ft kb januári akciós ár
Rossmann oldala karbantartás, itt 399Ft volt a saját férfi kíváncsi leszek
ecofamily még nem volt árváltozás
Szerdán megyek Debrecenbe a Auchanba és ott van mellette egy DM beugrok és teszt gyanánt vesszek párat, Nyáron tesztelem és veszek ha beválik
Rossmann tusfürdőket már ismerem ahhoz tudok viszonyítani -
GIJoe
addikt
Sziasztok, látott vki normális mikrót,épp ma beszart be...
-
bul07
nagyúr
Azt ne feledjétek hogy ez a tölcsér elázás üzletenként eltérő lehet, mert lehet van olyan üzlet ahol a dolgozók nem hagyják kint sokáig olvadni
Vagy lehet egyszer kint hagyják máskor nem, ez meg nem is kiszámolhatóÉn most vettem a Berettyóújfalusi Penny-be az olcsó azt hiszem nincs 200Ft se(170rémlik) sima vaníliásat, rendben volt a tölcsér is rendesen ropogós volt
-
123xyz
aktív tag
válasz
raziel01 #38717 üzenetére
A Lidl-ben ma reggel akartam venni abból az akciós termékből, de egy darab sem volt belőle. Sőt, még csak a helye sem volt meg a polcokon.
Én nem tudom, lehet csak mutatóba rendeltek egy pár darabot, ami el is fogyott szombaton, vagy nem is érkezett a boltba szállítmány, mindenesetre csalódás volt azért, hogy egy ilyen hétvégi akció második napjára nem terveznek készletet...
-
123xyz
aktív tag
válasz
Lackki #38713 üzenetére
Szerintem az ehetetlen (legalja) kategória az, ami literes árban még ettől is olcsóbb, és úgy kezdődik az összetevők listája, hogy víz meg cukor... pl: Ledo Twice vaníliaízű, csokoládéízű és epres jégkrém 1700 ml. (Akit érdekel a Mucci jégkrémek összetétele, itt megnézheti: https://shop.aldi.hu/aldi/kinalat/fagyasztott-elelmiszer/jegkremek-desszertek/dobozos-jegkrem )
De elfogadom, ha másnak nem ízlik, erről nincs értelme vitát nyitni. Az akció attól még valós, én tervezek is venni 1-2 dobozzal -
Beni2360
félisten
válasz
Lackki #38713 üzenetére
Ma megkóstoltuk az itt ajánlott Pennyben kapható belga csokis tölcsérest.
1: vissza fagyasztott termék, szét volt ázva, puhulva a tölcsér. A csomagolás fóliában rá volt kenődve a fagyi. Meg volt folyva a teteje.
2: ízre se volt nagy valami.
Nagyon trehány kivitel. Csalódás volt.
5 csokis és 5 eprest vettünk.
Az epres is ugyan ez volt a tölcsért meg sem tudta a párom enni.Alul ki lehetett tekerni.
-
123xyz
aktív tag
Aldi - jövő heti újságból 2 szimpatikus akció
1, toalettpapír csütörtöktől szerdáig:
2, jégkrém csütörtöktől szombatig: -
-
Azie
őstag
válasz
soldi3r #38708 üzenetére
ty,
közben utánaolvastam, tldr vannak tálcák a toldásban, amire tehetsz mindenféle eztazt, hogy a gőzbe bekerüljön az aromája. ami ugye ott sántít, ha nem gyümölcs, akkor nem nevezheted pálinkának(mert ugye az csak gyümölcs+víz lehet) - és az egész egy bullshit, hogy a tálca miatt lesz jobb, hanem amiatt, hogy többet érintkezik a párlat a rézzel (lásd whisky lepárlás) - az meg hogy jobb, megint szubjektív.
-
soldi3r
veterán
-
8
senior tag
-
erdey_a
addikt
válasz
Donki Hóte #38703 üzenetére
tehát ha nem vagyok alkoholista, akkor ne mondjak véleményt a pálinkáról? oké...
-
Balázs Z.
tag
Szentkirályihoz, 2005-ből:
"Mint azt a Nemzetközi Vízkiállítás vezetője elmondta, a párizsi ásványvízverseny csak egy könnyed kiegészítője a valódi szakmai versenynek, a Thermalies Aqua Expónak. A Vasárnapi Hírek beszámolója szerint a párizsi kiállításon nem végeznek komoly mikrobiológiai vizsgálatokat, a zsűri pedig nem szakértőkből, hanem újságírókból és sportolókból áll. Ezért az Eauscar sokkal inkább egy kóstoló, mint egy komoly verseny." -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest