Hirdetés
- Amazon Kindle
- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
2 hónap autókeresés eredménye: 1 megnézett autó
Lassan el kellene kezdenem gondolkodni a külföldi behozatalon. Azért néha egy-egy kósza pillanatra elcsábulok más típusok fele is. Lassan jön a nyár, egyre inkább kellene egy autó.
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
DeFranco
nagyúr
válasz Typhoon47 #81097 üzenetére
bármilyen kis számot le tudok írni a fórumban. ez a szuperképességem.
amúgy nem számoltam ki, legalább is nem ezzel a kalkulátorral. jó dolog ez, csak a módszerrel kapcsolatban vannak fenntartásaim, amit összehoztak, szokásos kiszámolós hatásvadász tempó. de azért elmegy.
de ettől függetlenül persze (szörprájz, szörprájz) nekem is fel van írva a vételártól az egy kilométer gázpedáltaposásra eső átalánycipőtalpkopásig minden tétel, forintra pontosan számolok bármely időpontra napi vagy kilométerre eső költséget ha kell
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Most írjam be, hogy a Laguna 3 számjegyű/km....
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Typhoon47
senior tag
Remélem mindenki nyomogatja a kiszamolo blog új autó ktg. kalkulátorát: [link]
Mondeo: 63 ft / km
L200: 45 ft / km"Education is important but big biceps are importanter"
-
footy
addikt
válasz Bdanyy #81087 üzenetére
Szerintem te a 3. generaciosra gondolsz. A Leon Gen I = Toledo Gen II.
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Ennyiért viszont Toledo nem nagyon lesz.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Richard!
addikt
Sziasztok!
Autót szeretnék vásárolni.A keret olyan 900 ezer és 1,2 millió között lenne.
2005-ös évjárattól:- 2.generációs Ford Focus
- 3.generációs Ford Mondeo
- 2. generációs Seat ToledoEgyelőre fogalmam sincs, hogy benzines legyen vagy diesel.Még annyit hozzátenném,hogy nem használnám sokat.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
törölt tag
válasz runner 125 #81082 üzenetére
Nem értem, mit cifrázza mindenki: VÉTEK, s ennyi... -
runner 125
nagyúr
válasz !Overdose! #81081 üzenetére
..gondolom azért sűrűn szól a V-TEC-ben V-TECH, ha ennyire mélyen éled meg, h elírják a kedvenc együttesed nevét.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neduddki
nagyúr
válasz n0rbert0 #81074 üzenetére
HI!
en inne nezlodnek, figyelni kell a totoya zz-ire, almera arban alulerteketl 323ashoz dra az alkatrez de imagyak a tutajok, civic7g szeritme legjobb /ezert vettem ezt/ de draga is
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék (első) autót vásárolni.
kb. 700k a keret, amit az autóra szánnék (+ szervizköltségek).Napi 50 km-t vezetek, ebből 10-15 km-t városban.
Amiket néztem:
VW Passat 1.9 TDI (nem PD) 98-99 évjárat.
VW Golf IV 1.9 TDI (nem PD) 2000-2001 évjárat
Honda Civic 1.4i vagy 1.5 VTECH 2000-es évjárat.
1.9 TDI Octavia.Különleges igényem nincs az autókkal szemben csak, hogy ne legyen a fenntartási költsége horror, legyen benne klíma, illetve nem akarok 3 ajtós autót.
Szerintetek a felsorolt autók valamelyike jó lehet?
Ha nem, akkor tudnátok ajánlani olyan autókat, amit érdemes megvenni.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #81055 üzenetére
HI
na eyt nem islattam, szoval ezek ha hejj kell akkor v40en felejtos ave nyer, ebben mar zr-es motor van, papiron ugye erosebb valolajab kevesbe lelkes mint a zz /irtam rla totoya totyikban/ az ave-t en is szivesen megneznem
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
stargazer
senior tag
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
jozefgucci1
addikt
-
mycso
veterán
válasz runner 125 #81064 üzenetére
Basszus, ezek a 2006/2007 környéki 5 ajtós rav4-ek eszméletlen jól néznek ki kívül-belül és árban is egész jók.
Nekem sem jutott még eszembe a rav4, pedig jónak tűnik.Bár nemtudom, hogy mennyire jók/megbízhatók, illetve a fogyasztása nemtudom, hogy alakulna a 177lovas 2.2d-nek.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
stargazer
senior tag
válasz !Overdose! #81063 üzenetére
ja bocsi akkor félreértettem. mindegy az is sok.
Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #81061 üzenetére
HI!
1zz nagyon kellems joszag meg avensisbe is felkteve ha nem hujjegyerek stulisban akars zkozlkedni ill. a fogyastas igazan barati, en 20Mm-re nem allnke neki szorkozzni a dizlelle
udv
neduddki
-
runner 125
nagyúr
válasz jozefgucci1 #81061 üzenetére
H minden kívánság teljesüljön, Corolla Verso?
mod. Vagy, SUV kategóriában 5 ajtós RAV4, 2 fölött már abból is akad szép.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
stargazer
senior tag
én is erre gondoltam hogy sztem Te nagyon nem tudod még hogy mit is akarsz.
-
jozefgucci1
addikt
válasz runner 125 #81058 üzenetére
Valójában elég lenne egy Sedan is de a Toyota megbízható és most is az van és jól jön a kombi mikor megyünk horgászni ,kirándulni . A SUV az asszony választása lenne ő azt szeretne . Évi 20K km menne bele a gépbe . Jelenleg is Toyotám van benzines és nagyon szeretem , de néha szűkös ( Corolla ) ezért szeretnék egy nagyobbat .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz runner 125 #81058 üzenetére
Megane-ra.
-
runner 125
nagyúr
Nem tudom ki h van vele, de én úgy kezdtem a keresést, h leszűkítettem egyáltalán milyen kategória jöhet szóba.
Te linkeltél egy nagy családi kombit, egy kis szedánt és egy egyterű/SUV kombót.Mire is van valójában szükséged?
-
stargazer
senior tag
válasz !Overdose! #81056 üzenetére
nekem ez sok. főleg egy dízeltől, igaz biztos megy is, de ez csak ideig óráig érdekli az embert. előbb utóbb szerintem fontosabb lesz a fogyasztás mint a menés. a 2.0 pont egy literrel kevesebbet eszik, és aki sokat megy, ez számít. 250.000 km alatt ez több mint 1m HUF... hát ha valakinek ennyire fotos a menés...
-
jozefgucci1
addikt
Na urak kinéztem három gépezetet szeretném kikérni a véleményeteket róla .:
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
stargazer
senior tag
válasz Acheron #81053 üzenetére
a 2.0 sokkal megbízhatóbb. egy ismerősömnek volt a 177 lovas, olyan szinten behalt hogy a Toyotánál sem tudtak mit csinálni vele, motorcserét javasoltak. aztán nagy nehezen talált egy fiatal srácot aki végül meg tudta csinálni, de addigra anyira tele lett a hócipője hogy minden áron meg akart válni tőle. el is adta. de mondta hogy ha fele annyit ajánlottak volna érte akkor is odaadta volna. sztem egyébként túl sokat is eszik, legalábbis nekem. szerintem a benzines kicsit lomha ehhez a kocsihoz, és sokat is eszik, csak akkor venném ha idős lennék és nem mennék sokat.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz molnarpeter #81051 üzenetére
Azt mondják a rossz üzemanyagot nem bírja, és a részecskeszűrő miatt nyúlik ki. Nem tudom, a Shell üzemanyagaihoz mit szól (bár az is MOL itt náliunk ), illetve azért én jellemzően nem nagyon rövid távokat megyek (rendszeres járásban minimum 30 - 50 km egyhuzamban). A rövid városi járatok ritkák.
(#81052) lsc: Nem nagyon lomha a benzines? Az a 190 Nm elég kevésnek tűnik (a mostani 340 mellett).
A 2.0 D-4D -re nem jellemzőek a 2.2 hibái?Köszönöm a válaszokat!
-
lsc
nagyúr
válasz Acheron #81050 üzenetére
Ha elég a 2 literes akkor azt, igaz egyik ismerősömnek 150-es 2,2-ese van, nem panaszkodott, kb fél éve hajtja. Annyi km-re én megfontolnám az 1,8-as benzinest, a dokim meg olyat vett újan, már 200 fölött van de semmi különös nem volt vele eddig, igaz még mindig a toyotában szervizelteti.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Toyota dízelekről milyen tapasztalatok vannak?
Elsősorban a 2009 - 2011, illetve 2012 - modellévek dízelei érdekelnek. (2.0 vs 2.2)
A 2.0 nem túl erős, de elég takarékosnak tűnik, nem tudom, a 150 ill 177 lovasok megérik -e a plusz kiadást és magasabb fogyasztást (évi 20 - 30 e Km)
A régebbi 2.2 -es (D-CAT) motorokról pedig olvastam rosszakat is - az újabbak hasonlóan problémásak? -
neduddki
nagyúr
válasz molnarpeter #81046 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
válasz molnarpeter #81046 üzenetére
Én vezettem egy ~3-4.000kmet azalatt nekem tetszett. Ilyen családi egyterű SUV érzés.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Rivaul
addikt
Nem szívesen tennék vele semmit a javításon kívül. Ezek a rover motorok kényesek az ilyesmire. van másik autóm így tudom nélkülözni pár napig. Csak az árral nem vagyok tisztában. a tömítés cirka 1500ft de szétbombázni vajon mennyi
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
nesa
veterán
válasz Rivaul #81043 üzenetére
hutotomito nem eleg?
Nekem a tel elejen elrepedt a Tipon egy gumicso annyit tettem hogy meglazitottam kicsit a kiegyenlito sapkat igy nemkerul nyomas ala hutotomito volt benne azota is jolvan, most hogy vegre van ideje pihenni mert vettem masodik kocsit majd kicserelem. -
Rivaul
addikt
MunezXBK, nesa
Hupsz, értem
2000-es, 1.6i, Rover 45. Azt hiszem K szériás motor. Csepegteti a vizet sajna...
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Itt is megkérdezném: Szívósor tömítés cseréjének áráról valakinek van valami fogalma?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
gaborbol
őstag
válasz mokus1 #81033 üzenetére
Egyszer jartam hasonloan en is, 2 flakon oktanboostert raktam a tankba ugy sikerult kiautozi belole a szart, egytol javult a helyzet valmit, de a masodiktol hasznalhato lett annyira hogy labon kiuritsem. Ennyit meg talan meger mielott szervizbe megy esetleg.
[ Szerkesztve ]
-
stargazer
senior tag
valószínű a spritmonitor elég korrekt adatokat mutat, mert nekem kúton mérés alapján kevesebb az átlagnál, 0,4 literrel, úgy hogy 110-et mutató órát tartom ahol lehet, 1-2 előzéssel, hosszabb úton közlekedek (50+ km), és az út nagyrésze nem túl kacskaringós. ha nagyon figyelek, és pl. jó előre leveszem a gázról a lábam kereszteződések/kanyarok előtt, akkor 6 literre le tudom vinni, ami 0,7 literrel kevesebb a spritmonitoros átlagnál. sztem ez jól tükrözi a valóságot. ha oda a BC-s adatok mennének, akkor az átlag fölött lennék 1 literrel.
Te kúton is mérted már?Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...
-
mycso
veterán
válasz hobizoli #81034 üzenetére
Az (rossz)olaj valóban "hozzásegít" a csapágyak kopásához, majd szétpergéséhez, de amit írtam az úgy van.
Amivel gyárilag szerelve vannak, azok silány minőségű csapágyak és max. 200k km-ert bírnak, utána széthullanak, a használt olaj és a csereperiódusoktól függetlenül.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
stargazer
senior tag
válasz BlacKSouL #81019 üzenetére
ja, a BC nem mindig pontos, pl. nálam 0,8-1,0 l körül mutat kevesebbet. a spritmonitor meg sztem tankolás alapján megy, bár ki tudja persze.
-
mokus1
addikt
Tankolzam egy kútnál azóta nagyon tre az alapjarat néha le is áll. ugye gázos az autó most már azzal is. koszos benzin okozhatta? ki tudom autózni vagy szervíz?
-
mycso
veterán
válasz Takika14 #81027 üzenetére
Benzineseknek semmi baja:
8v motorok hibátlanok
16v motoroknál trafó probléma szokott lenni, ha gyárilag nem a megfelelő van benne, csere után hibátlanok.Diesel:
1.5dci gyári (nem elismert) konstrukciós hiba a gyenege minőségű hajtókar csapágy, 200k km-ert kibír, azért előtte érdemes cseréltetni mert nagy galibát okozhat (szereléssel 15-20k-s tétel) - ezen kívül hibátlanok
1.9dci, mint már írták a gyengébbikkel voltak problémák (120le), a 130lovas tudtommal jó.
2.0dci-ről nincs infóm/tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
neduddki
nagyúr
válasz molnarpeter #81028 üzenetére
HI!
pozso totyikban formedvenykedtem a motorrol ma oleget
udv
neduddki
-
roberto211
őstag
válasz Takika14 #81027 üzenetére
érdekes h kishaszongèpjárműbe(dobozos )minden második francia. Berlingo,partner,stb.
Azt en se hiszem, hogy minden második hulladék ez nagyon ilyen francia fikazos duma.
Itt a sarkon auto szerelőnek koleosa van dízel azt hiszem es semmi gondja nincs vele.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
molnarpeter
nagyúr
PUG 1.6 HDI melyik CR rendszert használja, hogyan sikerült konstrukció? 115 póni, Euro 5, egy 5008-ban.
-
Takika14
aktív tag
válasz roberto211 #81026 üzenetére
Értem, köszöntem a választ!
Azt tudom, hogy a régebbi dízelekkel volt baj de nem hinném, hogy minden második autó hulladék a rönónál főleg a fiatalabbaknál.
Bár szomszédnak 2 citroenje van, azt mondta francia dízelt ne vegyek...
-
roberto211
őstag
válasz Takika14 #81010 üzenetére
Èn csak annyit tudok mondani ,hogy nagyon szép mint általában minden rönóó.
Illetve ez az "I-es megane motor probléma "rol annyit h, valószínűleg a francia előítélet beszél a szomszédodból mert nekünk volt I. megane. 2000 évjáratos(1.4 16v) és hibátlan volt. Meg azt hallottam (nem tudom mar ki mondta ),hogy a renault motorok nagyon jók. I . Meganenál a dizelekkel volt baj ha jol emlékszem de ugye egy 10eves példányokról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Takika14
aktív tag
Erre a kérdésemre valaki?
-
BlacKSouL
addikt
válasz neduddki #81020 üzenetére
Ehh, haggyadmá, megint előjött a télre háttérbe vonult kínja. Már írtam novothtibinek is, de még nem válaszolt, meg vagyok én áldva ezekkel a szerelőkkel. Zolit azóta nem kerestem, de mikor kerestem meg sose volt elérhető. De nem lenne baj, ha már valaki megnézné. Lehet hogy banális apróság, azért is bosszant.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz BlacKSouL #81019 üzenetére
HI!
hazuidozolittenegyfojtaban hogyfogyaszthanaegybenzinesotoennyitehhh:- (((
udv
neduddki
p.s. Qr:pls:- )
mod:"De 7,2-nél feljebb akkor sem tudtuk tornázni a céges ugyanilyet (hosszú távra), mikor tapostuk, kínoztuk, pörgettük, ütöttük-vágtuk." ehhakimeglesetugyaforganyiaztatamotrot:- )))
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
válasz stargazer #80972 üzenetére
Én olyannyira kipróbáltam egyet, hogy közel 100k km-t tettem már bele, és mikor átvettem a kulcsot még csak 4 km volt benne. Négy.
Úgyhogy engedelmeddel belinkelném a szerdán, menet közben készített fotómat. Azt mondanám, hogy a 9000 km amit itt épp mutat, talán már releváns eléggé ahhoz, hogy ne lehessen ráfogni hogy nem vegyes közlekedés. Ebben benne van a téli, és a tavaszi mostanáig.
Aztán tudjuk, hogy csal a comp. Kb. 0,5-öt. Tehát legyen, a valós érték 6,2 l/100km az elmúlt 9000 km-re mérve.De 7,2-nél feljebb akkor sem tudtuk tornázni a céges ugyanilyet (hosszú távra), mikor tapostuk, kínoztuk, pörgettük, ütöttük-vágtuk.
De tudodmit? Hogy kellően ellensúlyozzam a spiritmonitort :
Horvátországba leérkezve; hazaérkezveÉS még mondok jobbat. Ha kicsi kell, és ennél is kisebb fogyasztás, akkor Jazz 1.4 i-DSI.
Ugyanis faterom a Cityvel (az a sedan Jazz ugyanolyan motorral) 4,1 körül járkál el, benzin, 1339 ccm, 83 ló.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
neduddki
nagyúr
válasz jozefgucci1 #81015 üzenetére
HI!
khmmm nem az 1870es gyutta ronotolvelnelu?:- )))
a D3 pedog -1hnegerudv
neduddki
-
jozefgucci1
addikt
válasz runner 125 #81004 üzenetére
A 2.4D-ről tudom , hogy csak dícsérik te is írtad anno és kollégámnak is ez van . Az1.6D nekem kevésnek tűnik akkor már inkább 2.0D az a Renault féle egység ha jól olvastam .Nagyon bejön az S40 és az asszonynak is de az S60 ami szerintem a legjobb csak olyan gyanúsan kevés bennük a kilométer !
-
gaborbol
őstag
válasz hobizoli #81013 üzenetére
Megkerdeztem, hogy milyen olajat raknak bele, mert ketfele valto van az egyikbe a sima DEXIII vagy DEX VI-os olaj kell ami 1600Ft/l liter vagy a speci VOLVO olaj ami 7-8k/ liter.
A sima 1500 ft-os...Es vajon hany tulaj kerdezni ,meg hogy milyen olaj megy bele, meg miert nem az egesz lesz kicserelve hanem csak egy resze a tobbi meg kering a regi olajjal at a regi szuron, magnesen meg annyi szar van, hogy tobbet mar nem tud megfogni. Aztan majd jon a fejvakaras hogy-hogy beszart az automata pedig rendszeresen szervizeltek aztan ott a fel millas szamla.
-
gaborbol
őstag
Par napja szobakerult a fillerbaszas, nem akartam regenyt irni, hogy en is "DeFranco szindromas" vagyok, csak en nem szerelohoz viszem minden aprosaggal, hanem megcsinalom magma mivel minden adott szinte hozza a lakhelyen.
Eljott az ujabb 75K az S80 eleteben, gondoltam kicserelem az automataban az olajat, szurot, automata v. olajdekni tomiteset, automata hutes csoveinek a tomiteseit, meg a gyorscsatlakozokat elkoccoltam ma reggel a markaszalonba, es.... Hat gyakorlatilag semmi nincs raktaron, de nem azert, mert elfogyott hanem mert ok nem szoktak cserelni! Leszivjak a regi olajat geppel, feltoltik a rendszert aztan ennyi.
De mondom hat a szuro bent van a hazba meg a magnes is ami osszeszedi a vasreszeleket az olajbol ez egy legendasan hires alulmeretezett valto ami rohadt kenyes a karbantartasra ezekkel mi van?
Nem volt ra valasz.De 60K-ert leszivjak a regi olajat, meg tesznek bele 6 liter olajat, tudnam minek mert a kezikonyv 8.8 litert ir az enyemre a turbosra meg 9.6-ot.
Es szinte csak negativ tapasztalat mindenfele,igy marad a fillerbaszas tovabbra is. ...
[ Szerkesztve ]
-
Takika14
aktív tag
Urak erre mit mondotok?
Tegnap belinkeltem már, egyik fórumozó azt mondta jó. Most szomszédom nagyon le akar beszélni erről az 1.9 DCi-ről. Szóval most nem tudom, hogy mi is az igazság. Bár Ő a régebbi Megane-t szidta, hogy motorikusan nem jók.
A 3-asra is igaz ez?
-
neduddki
nagyúr
válasz roberto211 #81008 üzenetére
-
roberto211
őstag
válasz neduddki #81006 üzenetére
Lehet hogy meg ebbe a topicba/témába láma vagyok de itt mit takar a "c" meg a "D"?
Ha azt a kategóriát jelenti amit linkeltel az meg mar nagyon nagy nekem ilyen nagy családi autók mivel max 1-2en fogunk auutozgatni általában. "D" alatt az egyterűkre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz roberto211 #81002 üzenetére
HJI!
megan kicsi, na al;atod ezt magyrazom, hogy hagyd a francb a c-t es inabb d-ben keresgelj...
iil. ki is vett is motanban flanszi-olasz kooprodukcijot?udv
neduddki
-
vilmaboy
őstag
tudnátok mondani olyan oldalt, ahol francia és olasz használt autókat lehet keresni? mint németben a mobile.de vagy nálunk a használtautó....?
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
runner 125
nagyúr
válasz jozefgucci1 #80986 üzenetére
Sok a rémtörténet, én nem bízom bennük, illetve ezek az én olvasatomban már beleesnek a "downsizing" motorok kategóriájába, persze van akinél tökéletesen teljesít, ellenben a 2.4-es saját fejlesztést csak dicsérik.
S40-ből is létezik 2.4D, csak itthon ritka, érdemes kint is nézegetni.
-
trassher
addikt
válasz roberto211 #81002 üzenetére
500K környékén én most ezt venném meg így külső és az alapján amit a típusról tudni lehet. Egy 1995-ös avant-ra pályázok nyár környékén a mostani swift helyett.
Redmi Note 7
-
-
trassher
addikt
válasz roberto211 #80999 üzenetére
Igen mivel te jóval magasabb vagy, szerintem a térded valahol a nyakad magasságában lehetne a bal 1-ben.
Redmi Note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest