- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Amazon Kindle
- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kIsDe`
tag
En a mirage-on a 910 ace-t akartam volna vita ellen, azert csak azt nyitottam, de olyan atomgagyi highlightok vannak hogy vicc, lattam egyet ami csak annyi hogy mezii teamflashet kap es aztan lelovik
Azt hittem epic pillanatok lesznek csak, multifragek, clutch, luckyshot, de a nagyresze nem ilyen
-
bepken
veterán
itt elvileg az összes megtekinthető: [link]
mondjuk ezen én sem értem, mit ültek több, mint egy hetet...én azt hittem, hogy ennél komolyabbak lesznek azért a videók. személy szerint néhány torzsi highlightba néztem bele és hát volt azok közül is egy pár, ami nagyjából arról szólt, hogy lő egy szépet, utána pedig sajnos megölik (és amúgy bukják is a kört)
ami talán jó dolog lehet, hogy a charm egyébként leszedhető a fegyverről és a highlight is megmarad - de hogy mi fogja eldönteni, melyik highlight "mennyit ér"....az számomra rejtély
ebből kifolyólag fogalmam sincs, melyik meccsről kérjem ki a ládát
-
.LnB
titán
Hát elmegy a Valve vagy a Blast a búsba ezekkel a highlight-okkal.. Némelyik kritikán aluli.
-
sokkal jobb lett 165 latency
-
Meghaltak a szerverek? vagy támadják őket?
vagy patch jön?
-
Hoppá Faze mit akart ezzel a Rain videóval? Daddy Rain > CS Rain? o.O
-
kIsDe`
tag
válasz
bepken #79091 üzenetére
Nem mintha egy ilyen profitot realizalo ceg nem lehetne kepes ra, de ismerve mennyire minimalis eroforrast adnak a cs-hez, igy valoszinuleg az sem segit vagy legalabbis nagyban lasitja a folyamatot, hogy teljesen uj souvenir package van a playoff meccsekhez, amiben lesz highlight video is az adott meccsbol. Hogy ez mikent nez ki nem tudom, de egy dragon lore 910 mirage ace highlighttal az goromba lenne.
-
bepken
veterán
őszintén szólva az tényleg szomorú tény számomra, hogy ezzel a játékkal annyit nem képes törődni a fejlesztő, hogy lassan 1 hét elteltével elérhetővé tegye a playoff meccsek souvenir ládáit....mondjuk én már azon is teljesen megfőttem, hogy nincs egyetlen 1 (!) olyan ember az egész csapatban, aki egy major szintű esemény eredményeit real-time követné és frissítené a játékban...ezt kb Marika a titkárságról két email között képes volna elvégezni.
-
bepken
veterán
válasz
Angelland13 #79087 üzenetére
ááááh....annyi erőt és energiát azért nem fordít a játékra a Valve...meghát a "nyeremények", az kimerül a szerzett tapasztalat szintjén
(na jó, meg tényleg tudod mutogatni haveroknak, hogy neked diamond coin van, ők meg gyökér silveresek)
-
Spet
addikt
válasz
Angelland13 #79087 üzenetére
Nem igazán nyereményért megy. Azért találták ki, hogy megmutasd mennyire pontosan tippelted meg a Major során a csapatok sikerességét (pass vétel után upgradelhető a coin sikeres tippekkel)
-
.LnB
titán
-
goccer
aktív tag
Örülök, hogy jól kijöttél a buliból, grat!
Többieknek azért álljon itt emlékeztetőül: kb 1:400hoz az esély, hogy goldot nyiss, arra pedig, hogy back to back goldot nyiss, kisebb az esély mint egy 4-esre a lottón
Azt pedig már hagyjuk is, hogy .LnB a 30 lehetséges közül a 3. legdrágább kést nyitotta jó floattal
-
.LnB
titán
Végül 1500€-ért ment el a kés. Kellet kicsit várni mert pénteken került fel pár, de gyengébb float-os. Közben kaptam is rá ajánlatot, de 1500€-t tartani akartam.
Amikor visszatértem pár hónapja a CS-hez, írtam is, hogy nem értem ezeket az árakat, laikisan azt hittem, hogy kamu az egész, és ezeket senki sem veszi. De még most, amikor eladtam, most is sci-fi nekem ez a dolog.
Használtam a kést, és meccsek közben sokan el voltak ájulva tőle, hogy hűű meg háá.. De bennem semmi birtoklási vágyat nem keltett. Ez csak egy skin. Goccer fórumtársunk ajánlotta is, hogy tartsam meg, mert lehet h sokat fog ez érni még. De én nem kockáztattam inkább, nem ismerem a piacot. Ezúton is nagyon nagy köszönet goccer a segítségedért!
Egyébként milyen fura, hogy írtatok, hogy ládát nyitogatni butaság. De én úgy voltam vele, hogy az a heti 2€ nem számít, poénnak jó, hátha nyitok valamit. Meg én az ilyen dolgokat amúgy is egyszerűen fogom fel 50% esélyem van, vagy nyitok vagy nem.
Na és végül egymást követő héten az ingyen ládából nyitottam két késtSose vettem ládát, csak a heti reward-okat nyitogattam. Igazából fel sem fogom, hogy ez a kettőből kettő egymás után, mekkora szerencse. De voltak olyan Premier csapattarsaim, akikel beszéltem róla, és azt mondták, hogy ők több százat - ezret nyitottak már és semmi..
Egyébként az is poén amikor a full laikus barátaimnak meséltem erről az egészről..
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #79073 üzenetére
A role-okat át kell alakítaniuk, mert totál fedésben vannak. Ez nem biztos hogy pár hét alatt megy, de ha Zonic ezt se képes kezelni, akkor már csak őt kell elküldeni hogy majort nyerjenek.
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
deathcrow42 #79072 üzenetére
Niko-t én is birom, régi motoros már, 2-3 év és dobja a törölközöt, Zonic-ot is ő is már mindenhol is megfordult már de nem lesz könnyű dolga ...
-
Tw3nTyFouR
tag
3 hét múlva kiderül Szerbiáig mit tudnak összehozni csapatilag
-
válasz
Tw3nTyFouR #79070 üzenetére
Falconsnál én szeretem a Nikot, Monesyt, Zonic is jó arc, úgyhogy ha jó lesz a csapat és Vitality ellen képesek nyerni, hajrá hajrá
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #79070 üzenetére
Scammer kaszinó pénz VS olajpénz
-
Tw3nTyFouR
tag
kezd Faze-be átmenni, minden nagy "ágyút" begyüjtenek, mintha valami kapd el most és fogd meg jól lenne
aztán jönnek a mongolok és kiégeti őket
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #79068 üzenetére
Hónapok óta lehet tudni, annyira azért nem bíztak benne
-
Tw3nTyFouR
tag
Magisk bye, pedig nagyon biztak benne, EDDIG
-
.LnB
titán
Szerintem ez így jó, hogy megnyerte a Vitality, ők most a legjobbak. Jó, hogy nem olyan underdog csapat nyerte, aki lehet nem nyert volna utána, meg előtte nagyon versenyt. Leszámítva a Mouz-t, ők még megérdemelték volna.
Majd a szezon második felére, a BP Major-re remélem beérik a Vita-t.
Ebben a körben a Pain-en kívül mindent eltaláltam.
-
goccer
aktív tag
Én nem bírtam fenn maradni, de ahogy látom apEX közel van hozzá hogy 32 évesen hltv top20as évet zárjon.
-
GOAT szezon a Vitától, szerintem a csgo2 során nem lesz még ilyen, hogy egy csapat _minden_ nagy versenyt megnyer, amin indul.
-
bepken
veterán
köszönő beszédben mondjuk ennyiszer még biztosan nem használta senki sem a "fakjúgájz" kifejezést (azért jó páran fúújozták őket közben na...
)
-
bepken
veterán
válasz
deathcrow42 #79061 üzenetére
a taktika működött, gg!
-
-
bepken
veterán
válasz
deathcrow42 #79059 üzenetére
a map, ahol már 2x kikaptak ezen a major-ön
-
-
bepken
veterán
ez valami mentál taktika része lehet, hogy a Vitality szándékosan játszott visszafogottan Mirage-on és engedte át az első map győzelmet, csak hogy feleslegesen ne fárasszák ki magukat? azért kérdezem, mert míg ott nem is igazán értettem, mi történik...itt D2-n gyakorlatilag felmosónak használták a Mongolz-t és látszik is rajtuk, hogy megtörték őket.
-
Tw3nTyFouR
tag
nem volt még senki olyan bátor hogy ÉLŐ csirkét vigyen be a közönség közzül
fújni a trombitát áhhhh
-
válasz
Tw3nTyFouR #79054 üzenetére
Train ban bejött, Mirage pick is bejött
Érdekes lesz a Dust 2 és esetleg az Inferno is, ha sor kerül rá
-
bepken
veterán
a hype megvolt, glhf, győzzön a jobbik!
-
Tw3nTyFouR
tag
legalább top map-ok vannak kivételesen, nem train meg anubis
-
Tw3nTyFouR
tag
Dupreeh
-
.LnB
titán
Tegnap Inferno-t még láttam, de traint már nem. Viszont bizakodva feküdtem le azután az inferno után. Sajna a Vitality volt megint a jobb csapat. Öröm az ürömben viszont, hogy így meglett a gold coin-om.
-
válasz
bepken #79048 üzenetére
10 alkalomból szerintem 8-9 alkalommal a Vita fog nyerni. Egyszerűen a Vita map pool az valami félelmetes.
Nuke pick a Vita részéről szerintem fixen meglesz (Mongoljaink a Traint fogják bannolni először, sosem láttam őket azt játszani és látva mit csinál rajta a Vitality, fix ban), a Mongolok meg Miraget pikkelnek, ha nem bannolja a Vita. Éééés kb. ennyit tudok tippelni perpillanat
-
bepken
veterán
Vitality vs. Mongolz major döntő - még leírni is furcsa
-
-
-
bepken
veterán
válasz
deathcrow42 #79044 üzenetére
sajnálom, hogy nem sikerült, de szerintem szégyenkeznie egyáltalán nem szabad és nem is kell a MOUZ-nak! várjuk őket szeretettel a pesti major-re
a másik szomorú viszont így az, hogy csak muszáj leszek a Vita-nak szurkolni, mert a másik kettő helyett kb bárkinek szívesebben szurkolnék...
-
-
bepken
veterán
akármi is lesz a vége, szerintem a Vitality még egy darabig emlegetni fogja ezt a bizonyos meccset, amit az infernon játszottak a MOUZ ellen...
remélem, hogy ez a lendület a trainen is megmarad MOUZ részéről
hajrá!
-
Tw3nTyFouR
tag
torzsi bekapcsolta
megunta, felmelegedett az a bizonyos flick kéz
-
Vismajor01
addikt
Simple washed, Torzsi kell fazebe
-
válasz
Tw3nTyFouR #79039 üzenetére
Ha jól játszanak verhetetlenek.
Ha rosszul, akkor izgi meccset tolnak… és akkor is nyernek.
-
Tw3nTyFouR
tag
nehéz lesz bármelyik csapatnak is megfogni a Vitality-t, talán most jött el nekik, az a bizonyos széria mint az Astralis-nak volt, major major hátán ... jöhet bárki ...
-
válasz
IreN!CuS #79036 üzenetére
Egyértelműen Mouznak szurk szurk, Vita már nyert 6 eventet meg grand slamet, nehogymán' még ezt is behúzzák :'D
És talán Mouznak most van a legnagyobb esélye a legyőzésükre a Major meccseikkel eddig (felívelő forma, összeért a csapat úgymond)
Amúgy nincs abszolút bajom a Vitával, kifejezetten szeretem őket. Apex qrba nagy troll, Ropzie meg Zywoo jófejek, Mezii szerethető brit, Flamiez meg skilles zsidó
-
IreN!CuS
addikt
válasz
deathcrow42 #79030 üzenetére
Előrehozott döntő - nagy számok törvénye alapján egyszer nyernie kéne már a mouz-nak és még az odds is jó rá
-
goccer
aktív tag
válasz
deathcrow42 #79034 üzenetére
Én Mongolz - Furiát raktam sajna
Meg a hltv fantasymba 2 Furia játékost, de arról nem szívesen beszélek -
-
goccer
aktív tag
válasz
Tw3nTyFouR #79032 üzenetére
BO3 lesz a döntő is, de egyébként elődöntőzni fognak. Amúgy már egy hete is írtam, hogy abban hogy a Mongolz nyer(het) semmi meglepetés nincs
Bookie-k 1.7 körül fizettek rá, top5 csapat. S1 hype vonat jött nagy sebességgel, aztán kisiklott a kanyarban, na.
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
deathcrow42 #79030 üzenetére
szokásos 3 : 2
-
Tw3nTyFouR
tag
túl egyértelmű volt a tegnapi Mongol meccs
ismételten nagy hype a Faze körül aztán bumm jött a meglepetés
GG mongolok
-
Akkor jöhet a Mouz vs. Vitality
-
.LnB
titán
Torzsitól az első mondat a meccs utáni nyilatkozatban? "Fuck your pickEm's!"
-
Angelland13
tag
Én kb 2 hónapja követem a CS2 pro scene-jét és brutál milyen produkció lett belőle. Imádom minden egyes pillanatát. Régen 1.6-oztam versenyszerűen (20 éve), aztán jöttek a tanulmányok és azóta rá se néztem a CS-re. Iszonyú mennyire le tud kötni manapság.
HAJRÁ MOUZ!
-
.LnB
titán
válasz
goccer #79025 üzenetére
Nincs semmi konkrétum, csak látni, hogy sokszor gyengélkedik. És azt már lenyilatkozták, hogy kevés play-t hív ő. Sokszor már Xertion meg más call-ol. Ami hozzáteszem, hogy nem egyedi eset, mert más csapatnál is van így. Ha jól emlékszem, azt nyilatkozták,hogy CT-ben ő nem is hív play-t.
Nagyon ingadozó a teljesítménye.Csak feldobtam a témát, érdekel a véleményetek.
-
.LnB
titán
Szerintetek Brollan-nal mi lesz? Hoznak helyette mást? Vagy csak teljesen elveszik tőle az IGL szerepet?
-
szebe
addikt
válasz
Vismajor01 #79021 üzenetére
Mi ICL-ekre jártunk, teljesen megszokott volt a cs és a cod scene részéről is a konstans trash talk, ha kellett akkor a csarnok másik felére is.
Sokat nem kell belelátni, meccs végén mindenki röhögve lepacsizott a másikkal, és ment a dolgára (a következő meccsre, mert iq nem szórakozott, lőtte az élest időben).
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #79021 üzenetére
Gratulálok, biztos jó szórakozás volt, de ez hogy jön ide? A major-ről / tier1 CS-ről beszélünk, amit milliók követnek és egy szórakoztató ipari termék.
~20 éve pár magyar aki ügyesen számítógépezett összeült kicsit, még esport se nagyon volt akkoriban, és hogy ott mi történt meg mi nem, az nem tudom miért/mihez referencia.
-
bepken
veterán
amúgy én beszarok bazzki, hogy a Pain az összes körben képes volt szétcseszni a pickemet... szerintem ők most konkrétan erre vannak ott, de komolyan!
meg igazából nem is csak a pickem, vagy a coin bukta zavar, hanem hogy nekik már nem is lenne itt helyük.... vagy újabb ENCE féle major győztest ünnepelhetünk a személyükben?
-
.LnB
titán
válasz
goccer #79017 üzenetére
Ez a Torzsi-s tök normál szint. Azért donk és Apex ennél sokkal nagyobb f***paraszt.
Meg amúgy is, Torzsit simogatjuk, nem bántjuk.
Szerintem sokkal elegánsabb méltóságteljesen nyerni és veszíteni. Ettől függetlenül értem/tudom, hogy van trash talk. Csak a paraszt trash talk nem tetszik.
Az ilyen Apex féle emberek az életben is ilyenek. Ez nem csak a versenyen van. Egyszer majd elmegy szórakozni, kicsit így viselkedik, aztán eltörik kezét lábát, akkor majd a seggével fogja irányítani az egeret.
-
goccer
aktív tag
válasz
Vismajor01 #79013 üzenetére
Te amúgy lovas póló közvetítéseken nevelkedtél, meg Wimbledonba vittek a szüleid gyerekkorodban szocializálódni?
No offense tényleg, de ne legyünk már ilyen viráglelkűek
WHY ARE YOU LURKING, BRO?
Max annyival árnyalnám, hogy a trash talkot is lehet jól meg rosszul csinálni. Ha valaki annyit tud üvölteni hogy "fuckin noobs" az elég gyenge valóban, de rengetegszer mennek olyan csicskítások, hogy akinek szól is röhög rajta kb.
Ilyenek nélkül tuti unalmasabb lenne a scene:
apEX a francia haverjait osztja
Amikor a tier3 player túljár a Mouz eszén -
.LnB
titán
Így kell csinálni ezt az ünneplés/trash talk dolgot: [link]
Nagyon nevettem. Ráadsul szegény admin csajszi (aki elég helyes volt) sietett oda, hogy azért ezt nem kéne kérem szépen.. -
IreN!CuS
addikt
válasz
Vismajor01 #79013 üzenetére
minden vacak lanon már a 2000-es években is ment a trashtalk, mert mindig volt 1-2 arc aki tolta - játék része kategória
-
Vismajor01
addikt
válasz
deathcrow42 #79012 üzenetére
Szerintem sosem volt az, ne is legyen. Becupon vagy dlanon se ment a másik anyázása, korrekten ment a csapatbuzdítás és kész. Nálam az is belefér hogy a CSAPATNAK kiabálod hogy GYERÜNK GYALÁZZUK SZÉT EZEKET A NOOBOKAT. De az nem, hogy SZÉTGYALÁZUNK TITEKET MERT NOOBOK VAGYTOK!
Direktbe a másik csapatnak agresszíven kiabálni nem szimpatikus, egyik sportban sem az. Plusz majd ha lesz tizenX éves gyerekem és kiviszem lanra akkor nem akarom h azt hallgassa h Pistike anyázza az ellenfeleit
-
válasz
Vismajor01 #79010 üzenetére
Szerintem a trashtalk az része a kompetitív csapatos sportoknak. Van pár elegánsabb sport (tenisz, golf) ahol ezt büntetik, de amúgy meg feldobják a közvetítést is, ha nem egyenes anyázás megy
-
.LnB
titán
válasz
Vismajor01 #79010 üzenetére
Így van, azért nem mindegy, hogy buzdítod a csapatot, vagy szidod az ellenfelet. Én még a Mouz-t nem láttam komolyan ugatni az ellenfélre. Viszont nekem már Apex-ből is elegem van. Iszonyat tahó a csávó. Hát akkor ugasson amikor a Legacy 13:3 lecumiztatja őket. Akkor nyomja... áhh.
A meccs: Nem bírtam idegekkel megint tegnap. Hosszabbításban 15:12(?)-nél amikor a Mouz bukta a meccskört valami 2v3 vagy 2v4-ben, ott idegből kikapcsoltam a tévét!Majd ma megnézem. Már d2-nél tartok.
Más: Halljátok, tegnap megállt bennem az ütő. Játszok Casual-t, csak pötyögtem. És kidobott a VAC!Én az életben nem csaltam még sose. De úgy néz ki, hogy a CS2 fájljainak ellenőrzése megoldotta a dolgot. Nem tudom mi lehetett. Nem fut semmi ha cszek, és nem csináltam a file-okkal sem semmit..
#78993tenaijo
Igen, most felment az ára a héten kicsit. goccer fórumtárs nagyon rendes volt, úgyhogy gyorsan kioktatott az adás-vétel dologról. El is adtam a "kiskésit" 40 ezerért a múlthéten. Az volt a teszt. Holnap reggel tudom feltenni majd a Butterfly-t. De megyek nyaralni, szóval felteszem, de mobilról tudom majd csak intézni az eladást. Remélem nem lesz gond. -
-
goccer
aktív tag
válasz
bepken #79006 üzenetére
Értsétek meg, hogy ez a játék része manapság. Nem azért ordibál, mert fiatal és nincs benne alázat vagy azért mert öreg és el van szállva. Egyszerűen mindenki ezt csinálja (torzsi is mellesleg), fölösleges ezen fenn akadni, semmi köze ahhoz ennek a jelenségnek, amit itt bele akartok látni. Én amúgy élvezem is, hogy nem csak csöndben számítógépezik egy csapat kocka.
-
Tw3nTyFouR
tag
válasz
bepken #79006 üzenetére
lásd dupreeh-t (nagy kedvenc volt az astralis-ban) kegyetlen volt, 5 major után is totálisan nincs elszállva magától, mai napig, megmondja a frankót mint mostanság a stúdióba, örülök hogy nincs eltűnve, jó látni Freya mellett van
Prey yt csatornán is kérdezték, fixen és öszintén megmondta a helyzetet teljesen jól látja a dolgokat ! -
bepken
veterán
válasz
bager13 #79005 üzenetére
én azt vettem észre, hogy a legtöbb fiatal játékosról elmondható ugyanez...mondjuk ez nem nem jelenti azt, hogy ettől ő kevésbé lesz pöcs, de na
vagy az én emlékezetemmel van baj és az összes eddigi major alatt ilyen tajparaszt módjára ment nyíltan a "fakoff" kajabálás az összes kör végén? (mondjuk nálam most karrigan is sok volt azzal az idióta "níííínóóó"-zásával....pedig ő ugye már messze nem fiatal generációs player...)
-
bepken
veterán
gg MOUZ
-
bager13
aktív tag
Hát ezt a meccset kár lett volna kihagyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest