Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
spurika #1288 üzenetére
5 éve 206-ost vezetek, családban is van/volt bőséggel PSA gép, benzin dízel egyaránt. Az 1.6HDi a maga nemében az egyik legjobb, de dízel. Ez utóbbit mindjárt kifejtem.
Írtam is, hogy az SMG-t és az autómatát kerülném ha lehetne, de a jobban felszereltek között elég gyakoriak.
A benzinesre nagyon egyszerűek az indokok:
-Imádom a benzinesek hangját, imádom forgatni őket, főleg egy sorhatot.
-Nem megyek olyan sokat saját autóval, évente maximum 10-15e km-t.
-Sokat használom városban kis távolságokra, ezért kerülném a dízel és turbós gépeket.
-Kicsit tartok a használt dízelektől.A legfontosabb, hogy szeretnék egy komolyabb, vagy legalább jobban felszerelt és erősebb gépet. 206 vonalon is azért került képbe az 1.6HDi, mert egy kis hergelés árán hozza a GTi-k szintjét és nagyon jól felszereltek.
Nyilván örülnék, ha fele annyit ennek az autóm, de nem érzem olyan soknak az éves futást, hogy indokolja az áldozatot.(#1289) varga911: Nem szeretem, ha "várni kell" a váltóra, ráadásul egy autómata azért elvesz az öröm faktorból is. Próbáltam már sokfélét, eddig csak a dupla kuplungosok tudtak meggyőzni, de azokat az E46-ok még hírből sem ismerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest