Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Soha nem lesz olcsób
-
0xmilan
addikt
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Fiok helyett meg lehet belole IP kamera vagy digitalis kepkeret, vagy akarmi.

adb-n keresztul tudod iranyitani szamitogeprol. -
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Igen, kijelzőcsere. Így hal meg az érintő. ELőször Nokia Lumién láttam ilyet, azóta meg még pár újabb telefonon is
-
Helló
Érdekes jelenséggel találkoztam:
Van egy ilyen telónk: Doogee S61 6GB/64GB
Elvileg ütés és vízálló.
Most hogy pár hónapja lejárt a garanciája
, elkezdte azt csinálni, hogy a kijelző nem reagál semmire.
Minden fizikai gomb működik, csak a kijelző nem, de...
Leteszem pihenni, és kb fél óra múlva felveszem, akkor jó minden, tudom használni kb 1 percig, aztán megint nem reagál a kijelző.
Előszőr azt hittem valami vírus, így csináltam egy gyári visszaállítást, de ugyan ilyen maradt.
Találkozott már valaki hasonló problémával?Copilot már adott tippeket, kijelző csere.
-
torma1981
veterán
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
MÁV alkalmazást használd. Ott sokkal egyszerűbb. Lehet távolságit, és helyi bérletet, stb venni.
-
-
samu2062
senior tag
válasz
Exian
üzenetére
Vannak buszsofőr és más ismerőseim is a cégnél. Semmi ilyesmiről nincs szó. Az animáció könnyebbé teszi a vizuális azonosítást. A buszjegy váltáskor van értelme inkább beolvasni, mert akkor úgy váltod meg a jegyet, hogy levonja a számládról az árát és lesz egy érvényes mobiljegyed arra a járatra.
Amúgy is eszük ágában sincs, változtatni bármin, hisz köztudott, hogy a város a túlélésért küzd. Szinte semmire nincs pénz. Az ismerőseim kerek perec megmondják, hogy mikor miért késnek annyit a buszok, vagy épp el sem indulnak. Hol sofőr nincs, hol busz nincs. Ez a két legfőbb ok, amiért kimarad egy-egy járat, vagy nem indul időben.
Aztán vannak olyan érdekességek is, mint valamelyik nap, amikor -5 volt reggel és felborult az egész. Pár busznak az ajtaja fagyott be, nem oldott fel a veszting, nem termelt levegőt, stb. És ez még csak a kertvárosi buszállomás! Pár járat kimaradt, más buszok módosultak. Például ami 3-asként indult, a Táncsicsnál már 103-as lett, ami ugye máshova megy.
-
Exian
addikt
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Tippelek csak: használati statisztika miatt nekik ez akár fontos infó lehet. Tehát, ha beszkenneled felszálláskor a QR kódot, nyilván azt az applikáció akár küld(het)i is a TükeBusznak. Bekerül(het) egy akármilyen statisztikába, láthatják, hogy valójában hányszor, milyen járaton vetted igénybe a szolgáltatást.
Ez amúgy jó is lehet mindenkinek, mert ha lenne erre kapacitásuk és főleg motivációjuk, akkor a menetrendet is tudnák ez alapján variálni, jobbá tenni. Nekünk. Utasoknak.
Ha nem szkennelsz, akkor nyilván sosem derül ki, hogy egyáltalán igénybe vetted e és hányszor a buszozást és melyik járat(ok)on.
Szóval, ha egy adott járaton kiderülne a beszkennelt QR kódok szerint, hogy igazából fullra tömve van az a járat általában egy X időpontban, akkor sürítik a járatot.
Ez az én logikám
Én erre használnám a begyűjtött infókat, ha ez lenne a feladatom a TükeBusznál. És akkor ide lehet kapcsolni az online jegyeket is persze.A hagyományos kilyukasztós jegyek lényegtelenek, ember emlékezet óta nem vettem papír alapú, lyukkártyás jegyet
-
samu2062
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A sofőrök legtöbbje nem elsőajtózik (szerencsére, épp eleget késnek enélkül is) de ha igen, akkoris lexarják, hogy mutatom nekik, ahogy mondod, felém sem néznek. Eddig egy igazán beleélős fajankóba futottam bele.
Amúgy alig várom, hogy újra legyen kocsim, mert a pécsi tömegközlekedés egyszerűen siralmas, az ilyen idióta dolgaikkal együtt. -
plaszy
őstag
Köszi nektek, akkor lehet, hogy egy hosszabbítósat nézek, mint a linkelt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
plaszy
üzenetére
Ahol van villámvédelem, ott a villámcsapás következtében megemelkedő földpotenciál az, ami gondot tud okozni, miután a villámvédelmi vezető a ház oldalán levezette azt a földbe. De az egy halom egyéb problémát fog okozni, ha ilyen történik...
Amit ilyen F csatlakozóban kapsz, az jellemzően gáz kisülő csővet (GDT) vagy TVS diódát tartalmaz, ami adott feszültség felett átüt és a rácsatlakoztatott földelő vezetőn keresztül igyekszik a túlfeszültséget levezetni.
Ez viszont nem direkt villámvédelem, arra a méretezésénél fogva teljesen alkalmatlan, ez egy villámvédelmi rendszer utolsó szintjére való eszköz, ahol nem neki kell a villámot visszacseszni az égbe.Mint minden ilyen eszköznek, ennek is van kapacitása, ami okoz némi jel veszteséget, ezt nem lehet kikerülni. Ártani nem ártasz vele ha beteszed, ugyan csak kisebb eseményeket tud egymagában megoldani, de legalább nyugodtabban alszol tőle.

*amit dunc írt, az is ilyen egyszerű túlfeszültség védő eszköz ami belül hasonló módon van megoldva, de az sem villámvédelmi eszköz.
-
dunc
nagyúr
válasz
plaszy
üzenetére
Szia túlfeszvédős hosszabbítót használok amin keresztül megy az antenna kábel is semmilyen jelveszteség nem tapasztalható.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Használ valaki, vagy érdemes lenne a tévé és az antennakábel közé egy villámcsapás elleni kis védelmi csatlakozót tenni? Csökkenti vajon a bejövő jelet? Hatásos lehet?
(Presze, ne legyen baj.)
Tudom, a legjobb megoldás, hogy húzzam ki, ha villámlik, de mondjuk, ha nem vagyok otthon több napig, stb.
Ha igen, akkor milyet lenne jó nézni? Mert van 3 ezertől a 20 ezer felettiig is. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Zsolt1
üzenetére
én is erre jtutottam az utóbbi 2 nap tapasztalatai alapján, de köszi az infót/megerősítést
(hozzáteszem az elsőajtós felszálláskori szkennelést megértem, de hogy egyébként miért kell szkennelgetni, számomra totál logikátlan, de biztos jó
mondjuk szvsz azért minden ajtóhoz rakhatnának qr-kódot, mert ha tömve van a busz elég necces hozzáférni ) -
Zsolt1
tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szia, én is most vettem először digitális bérletet, illetve engem is érdekelt a kérdés, ezért írtam az ügyfélszolgálatnak. Ezt válaszolták (ők is azt írták, hogy kell scannelni
):Mobilbérlet használatkor minden utazás alkalmával, be kell szkennelni az autóbusz oldalán vagy az utastérben elhelyezett QR kódot.
Az ellenőrzésre jogosult személy (autóbuszvezető, menetjegyellenőr) kérésére fel kell mutatni a az applikációban megjelenő ábrát, a vásárlás részleteit. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
samu2062
üzenetére
Köszi. Amúgy kutattam azóta és találtam egy doksit, amiben az van, h be kell olvasni a buszon lévő kódot első ajtós felszállási rend esetén és a megjelenő animációt be kell mutatni a sofőrnek. Én így tettem tegnap, de elég magas ívben letojta (felém sem nézett
)@köpet: számomra is így lenne logikus, hogy csak a jegyet kell,ert az váltja ki a lyukasztást, amitől érvényes lesz a menetjegyed az adott járatra. De az opció ott van a bérletnél is, ezért nem értettem/kérdeztem (de a fentebb írtak alapján valszeg az első ajtós felszálláshoz kell csak. Bár a tegnapi buszon a közepén lévő üres, álló résznél a qrkódhoz az érvényesítse menetjegyét/bérleét volt írva...
):
-
Ajándékok
aktív tag
Nem használt! - PS4 slim+VR szet+logitech g29 kormány pedál+Hitachi 32" FHD tv+cockpit egyben 150k-ért vihető. Akár bontva is eladó.
Csapágyakon gördülő polcrendszer 1.4m 3.6m - anyag áron eladó
L alakú, de kiegyenesíthető 1 vagy 2 személyes számítógép asztal
Panasonic 616 analóg kis központ kapu nyitó és kapu telefon adapterekkel
Panasonic KX-TG7874S üzenetrögzítős Buetooth dect telefon egyszerre 2db mobilhoz tud csatlakozni.
-
köpet
aktív tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Szerintem ha sima vagy gyűjtőjegyet veszel az appban ahhoz kell beolvasni a busz azonosítóját az érvényesítéshez.
-
samu2062
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én is buszozok három hónapja, mert eladtam a kocsit. Nem szoktam beolvasni semmit rajta és az ellenőrnek is csak simán megmutatom azt a felületet az appban, ahol mutatja, hogy milyen bérletem van és hogy érvényes.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
(egy hülye) Technikai kérdés: most vettem életemben először elektronikus havi bérletet a mobiljegy app-ban. A bérletnél is ott az opció a busz qr-kódjának szkennelésére, de nem értem miért. Szóval a kérdés: elektronikus összevonalas havi felnőtt bérletnél be kell olvasni az app-pal a busz QR kódját vagy sem?
-
nbl2
senior tag
Sziasztok!
Eladó egy Nissan quasquai gyári alufelni garnitúra téli gumival együtt.
Méret: felni: 5x114.3 16x6,5 - gumi: Nokian 215/65 R16 még 6,7mm a profilmélysége.
írányár: 80e Ft.
-
-
dunc
nagyúr
Árkàd horror, kerülöm mint a leprát.
Persze minimum még egyszer be kell majd mennem.
-
-
rnrn
aktív tag
Tapasztalatotok szerint ma nyitás vagy zárás környékén várható, hogy kevesebben lesznek az Árkádban?
-
Ajándékok
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy az 1 hétig ingyenes Battlefield 6-ban csak a multi módok működnek?
-
Zsolt1
tag
válasz
kbela365
üzenetére
És tényleg! 2 dologban is téves volt amit leírtam: kivezették a csomagot, illetve csak június és szeptember között volt 1/1 gigás sávszél (a vicc az, hogy én nyár végén vettem csak észre, hogy megemelték
). Sajnos bár megemlítettem a Telekom topicot, de nem kerestem rá, hogy mi a helyzet ezzel a csomaggal. Most megtettem, a friss hozzászólások itt is arról szólnak, hogy kivezették: [link]A csomagra próbáltam egyébként keresni, hogy belinkeljem, de azon meg sem lepődtem, hogy már nem elérhető róla semmi infó, mert eredetileg is talán 1 bekezdés volt eldugva valahol erről.
Mindenesetre amíg adják ezt a díjcsomagot, addig biztos nem váltok
-
M_AND_Ms
veterán
Nincs valakinek elfekvőben egy usb MCE (Media Center Edition) infra vevő?
-
Exian
addikt
Mivel én nem járok szinte egyáltalán Lidl-be, Aldiba, kérném azokat, akik járnak és látnak cipőre húzható csúszásgátlót, szóljanak légyszi'! Ezeken a helyeken szokott lenni állítólag. Jön a tél, a csúszós napok, én meg nagyon sokat gyalogolok, tavaly is párszor sikerült eltaknyolnom
Szóval, ha valaki lát valahol, jelezze már kérem! Más bolt is lehet persze, nem csak Lidl, Aldi. -
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
A gond az, hogy ez a 30 gép (ami jobban belegondolva inkább a duplája), nem egy helyen van, hanem több telephelyen szétszórva. Szóval a szerveres dolog kevésbé kivitelezhető.
Mondjuk a többi telephelyen már kevesebb gép van egykupacban (van, ahol csak 1-2db), a fő helyen van a legtöbb gép.
Köszi azért, utánanézek ennek a Bitdefendernek, lehet ám, hogy ez volt annak idején és lehet, hogy te ajánlottad akkor is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Exian
üzenetére
Mi egy darabig használtuk a cégnél a Bitdefendert, annak van ilyen admin felülete, ami ezt mind tudta. Azért választottuk ezt anno, mert a tesztek alapján sokat tudott, miközben nem fogta vissza túlzottan a gépet. Aztán visszaálltunk a Windows alap megoldására, mert az ingyen van...
De 30 gépes környezetben már valamilyen Linuxos szerver és azon átfutó forgalom szűrés (is) kellene, meg levél szkennelés, stb. szerintem.
-
Exian
addikt
Számtech szakikhoz kérdés. Korábban javasolt erre valamelyikőtök valamit, de már nem emlékszem, hogy ki volt, de tippem szerint UHHH vagy CPT.Pirk.
Tudtok olyan víruskeresőt javasolni, ami nagyobb hálózatban, sok géppel optimális? Olyan kellene, aminek van valamiféle admin felülete, amin keresztül lehet kezelni a gépeken futó védelmi rendszert, illetve megnézni, ha volt valamelyik gépen riasztás, stb.
Kb. 30 gépről lenne szó.
Melyik most, ami ajánlott erre?
-
newwave0507
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudna nekem ajánlani valaki egy jó elektromos roller szervízt itt Pécsen, vagy akár a környéken? Köszönöm szépen előre is!

-
Zsolt1
tag
Ha Telekom optika elérhető a címen és csak internetre van szükség (úgy tudom nem lehet mellé kötni mást vagy meglévő csomag mellé megkötni, csak új ügyfeleknek), akkor mindenképp a Digitális Jólét Alapcsomag - Net 250/70 és mellé csak a kedvezmény miatt a Digitális Jólét Hang Alapcsomagot (ez egy vezetékes telefon csomag, de nem kell használni, be se kötik, csak a csomaghoz adják és így még pár 100 forinttal olcsóbb) érdemes megkötni. Bár a nevében még 250/70-es, de a valóságban pár hónapja (talán nyár végén) felemelték 1/1 gigabitre mindenhol, ahol a hálózat bírja. Ez 1 év hűségidővel kerül havi 3190 forintba.
Boltba nem érdemes bemenni és úgy próbálkozni a megkötéssel, mert azt fogják mondani, hogy nem érhető el a címen vagy hogy nem vagy jogosult rá. Természetesen ilyen nincs, mindenki jogosult rá, ha van megfelelő hálózat (egy éve nekem is ez történt és a Telekom topicban is sokaknak az a tapasztalata, hogy csak sokadik körre sikerül elintézni). Ehelyett érdemes telefonos ügyfélszolgálaton kérni a szolgáltatást, nekem ott elsőre sikerült, de valószínűleg ott is ügyintézőtől függ. A Telekom topicban érdemes utánaolvasni az adott csomaggal kapcsolatos információkról, akit érdekel ez.
-
mormota
senior tag
sziasztok,
keresnék kölcsibe projektort most szombatra
van valakinek esetleg? -
Ajándékok
aktív tag
Nem használt komlett ps vr csomag olcsóbb lett.
Ha egyben elviszed, még belefér némi alku. -
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Gyakorlatilag az egyetlen alternatíva a városban. Ezer éve szervizelnek. Ha valaki tud akkor ők azok. Mondd, hogy én küldtelek

-
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
BSIT Petőfi utcában

-
-
Exian
addikt
Csak egy tippem van. Mivel a telefont cipelheted a lakásban, akár mobilnettel, szerintem azt használva némileg elnézőbbek, mert nem annyira lehet behatárolni. Tehát, lehet, hogy ugyanabban a lakásban telefonon éppen mobilnettel használod. A vezetékes net viszont eléggé statikus, helyhez kötött, talán azzal kapcsolatban szigorúbb a rendszer. Talán figyelik az IP tartományokat és abból is látszik, hogy mobilnet vagy kábeles. De igazából franctudja.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Van köztünk xbox series x szervizelésében jártas kolléga, aki vállal esetleg hibafeltárást és javítást?
-
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Igazából nekik mindegy, hogy ugyanabban a házban van a másik felhasználó, vagy többszáz kilóméterre. Más az IP, onnantól kezdve tökmindegy. Sőt, lehetne akár olyan is, hogy lakáson belül van mondjuk két szolgáltató, mert miért ne lehetne nekem Telekom is meg ONE bekötve akár, a helyzet ugyanez lenne.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én már gondolkodtam rajta, csak sokat kellene kábelezni... A 4 fiókos premium netflix nem viseli el, hogy az egyik felhasználó ugyanabban az épületben lakik mint én, csak más az IP címe, mert másik lakás. Vagyis telefonról ez nem gond neki (mert csak), de a TV-s netflix az azonnal rinyál, hogy kedvezményes, de külön előfizetés kéne a nem velem lakóknak... Áhh.
És akkor csodálkoznak, hogy visszamegyünk kalózkodni.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor
üzenetére
-
válasz
XboxGamePass
üzenetére
-
Exian
addikt
Valószínűleg telekom, one.
Amugy Szolgáltató kereső.
Na ne már, ilyen lófing havidíjak mellett, amikor gigás meg kétgigás neteket adnak, ki akarna osztogatni?!
Ez már rég nem divat és ja, biztonsági szempontból aggályos.
De ha van egy megbízható, ismerős a szomszéd, akkor lehet próbálkozni. Én régen lehúztam LAN kábelt több emeleten keresztül a Digi kábelcsatornájában egyik szomszédtól. De ott is csak azért, mert a Digi nem volt hajlandó bekötni, mert az előző bérlő felhalmozott tartozást. Albérlet volt.
-
rnrn
aktív tag
Pécs Kertvárosban (Derék-Réti út) milyen internet szolgáltatások érhetők el és kb. milyen áron?
Csak ritkán használnánk, olykor okos tv-zésre.Egyébként a panelokban menyire jellemző a netek megosztása? Bár vélhetően nem biztonságos úgy...
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok! Tud valaki esetleg olyan helyet a városban, ahol MacBook Air M1-ben cserélnek akkumulátort? A gyári akksi árát nem fizetném ki érte, de utángyártott akksival még igen.
iCracked amit néztem 49,990 Ft
-
Ajándékok
aktív tag
Ps4 slim 500gb
Logitech G29 kormány+pedál szet
Hitachi 32" 32NE3000 FHD TV
VR headset
Driveclub eredeti játék
Házi készítésű cockpit motorosan beállítható autó üléssel. Csak 1.5*0.75m összeszerelve.
~6 éves, de nem használt.
PS vr csomag (kormány, pedál, vr szet, tv) a cockpit nélkül 200k. Ennyiért csak használtat lehet venni.
PS vr csomag+cockpit 250k -
aneda
senior tag
AEG Lavamat beépíthető, mosó- szárítógép jelképes összegért elvihető!
Egy hibája, hogy random módon leveri a FI-relét.
[kép] -
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok.
Best secretről vettem akciósan egy Vans Skate Old Skool 36 + Dan Green cipőt 45 ill 46os méretben. A nagyobb lett jó, a másik, ha érdekel valakit, szívesen átadom, egyéb esetben szombaton viszem a postára.
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Van esetleg valakinek gázszerelő ismerőse, hozzáértő, aki egy régi Termomax szikráztatóját megnézné? Ugyanis sűrűn nem kapja el, és ezáltal nem is kapcsol be a kazán. Persze, ha otthon vagyok, akkor resetelem, de ez nem megoldás. Esetleg még a héten jó lenne, ha ráérne.
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elso sorban 12 gent keresek a degradacios problémák elkerulese miatt, de targyalhatunk rola.
Keress privatban nyugodtan ezugyben. -
Ajándékok
aktív tag
Bocs, a Manutea link kimaradt.
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
13700k?
-
DanielXXXV
nagyúr
Van valakinek eladó i5 12600/i7 12700 procija?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok pécsen találunk valahol minőségi szálas teát?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Mivel mire a cseredarab ideért, kénytelen voltam újat venni, eladó egy HP Thunderbolt Dock 120W G4 dokkoló. -
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
lenne pár csomag, eladó fehérjeporom, ha esetleg érdekel valakit: [link]
(túltoltam az elmúlt 1+évben a kíváncsiságot és így "picit" túl sokat gyűjtögettem össze
) -
dunc
nagyúr
Eladó lenne egy LG NanoCell 50" NANO79 4K TV HDR Smart (127 cm), amit tudni kell hibátlan esztétikai, és műszaki állapotban, gyári hibátlan Magic Remote, doboz, talp, dokumentáció. A TV elmúlt 2 éves, ezért már nem rendelkezik gyári garanciával. Az árba rugalmas vagyok, legyen az irányár fórum társaknak. 80ezer ft.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Nevil2
üzenetére
Ú, bakker, ezt meg nem is láttam. Már lett közben, de azért köszönöm!

Viszont még mindig van itt egy klassz 165Hz-es 27"-es LG monitor 2K felbontással. -
Ajándékok
aktív tag
Ps4 slim 500gb
Logitech G29 kormány+pedál szet
Hitachi 32" 32NE3000 FHD TV
VR headset
Driveclub eredeti játék
Házi készítésű cockpit motorosan beállítható autó üléssel. Csak 1.5*0.75m összeszerelve.
~6 éves, de nem használt. 320k -
válasz
plaszy
üzenetére
UGREEN Nexode 100W
Anker Prime 100W
Baseus 100W
ASUS 100Wde vehetsz 3 db ikea töltőt is
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan, viszonylag hosszú életű töltőfejet, amin van 3 darab USB-C port. 3 teló együttes töltése esetén adja le portonként a legalább 25 Wattot.
Köszi a tippeket előre is!
-
Nevil2
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Mennyire sürgős?
Hamarosan lesz egy 2 TB-os Toshiba DT01ACA200 - kb. 2 hét... -
Sir Riccio
addikt
Nincs valakinek eladó 2-4TB-os jó állapotú HDD-je?
-
Exian
addikt
Van köztünk programozó, aki nem horror áron dolgozik? Keresek valakit, aki legyártana egy PHP+SQL alapokon működő dolgot, szóval végülis egy online működő dologra lenne szükség, ami elérhető lenne bárhonnan, mint egy weboldal.
Ha tudtok erre valakit, küldjetek légyszi' privátban elérhetőséget!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Exian
addikt
Van egy laptop (ismerősé), néhány gomb nem működött. Gondoltam szokásos dolog, elöregedett benne ezmegaz, vagy a szalagkábel sérült, vagy bármi. Lett másik gépből bontott billentyűzet hozzá, erre tök ugyanaz a szitu, ugyanazok a gombok nem működnek, mint a másikkal.
Mi lehet a gond? Persze rádugott USB-s billentyűzettel minden oké.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
Keresek egy fórumtársat de nem emlékszem a nicknevére...
Régebb óta foglalkozik társasjátékokkal és úgy rémlik, hogy itt a pécsi csoportban is lett megosztva már valamilyen újságcikik is róla.Elöre is köszönöm
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó ssd nélküli Full HD konfiguráció: [link]
(Ha erre a topicra hivatkozol, akkor a benne lévő ssd-t ajándékba benne hagyom.) -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Nincs valakinek eladó Thunderbolt 4-es dokkolója?
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Köszi!
Hát nálam landolt
Egy darabig használtuk itthon TV-nek, illetve PC-hez néha monitorként, mondjuk annak ugye nem a legjobb, nem arra van kitalálva. Aztán bevittem melóhelyre, de előtte állt hónapokig, aztán hirtelen kellett egy géphez de ott azt művelte, hogy X másodpercenként vízszintes csíkokban vibrált egy picit, mondjuk nem volt veszélyes, de munkánál zavaró volt. Igazából fiamnak ugyan PC-hez kell, de 95%-ban csak filmezik rajta, szóval még jó is lehet akár, majd kiderül, hogy az ő gépével egyáltalán produkálja e a jelenséget és milyen mértékben. Lehet, hogy a melóhelyen valami zavart összeszedett a tápja és azért csinálta, egy nagy elosztóba volt dugva, amihez kötve voltak ilyen-olyan eszközök még. Valószínűleg hétfőn fogom tudni kipróbálni/tesztelni. -
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"AOC 32-es 1440P VA monitor: [link] - 38k"
Ha nagyonszépen megkérlek, hétfőig ezt jegelnéd nekem? A fiam 32-es Samsungja elhalálozott és még kérdéses, hogy jó lesz e neki, amit tudnék helyette hirtelen. Az is tőled van, ami lenne helyette
Pár éve vettem tőled egy szintén 32-es Philips TV-t, de legutóbbi próbánál vibrált, ugrált a képe (hónapokig állt, aztán pár hónapja kellett volna melóhelyen, de furcsaságokat művelt, de lehet, hogy csak a rákötött PC-vel volt baja. Előtte itthon TV-zésre meg a PC-mmel használva nem volt semmi baja).Szóval, még ki kellene próbálnom, tesztelnem, ha nem jó, akkor lehet, hogy megvenném ezt a monitorod.
-
-
rnrn
aktív tag
Az Anyviewer nem ment rendesen Android 6 alatt, de az Anydesk igen. Utóbbit jóval egyszerűbb is kezelni.
...ajánlott plecsni!
-
rnrn
aktív tag
Az Anyviewer molyolás után jó lett, teszteltem új készülékeken.
Este meg megnézem, hogy régi Androidos készülékekkel is megy-e (ez lenne a lényeg...).Exian, majd ránézek az Anydesk-re is.
Köszi mindenkinek!
-
-
-
rnrn
aktív tag
válasz
Exian
üzenetére
Ez is fizetős, ahogy látom.
Arra kellene a rendszer, hogy a darts tábla mellett, a falra szerelt tablet mutassa a pontokat. A pont számláló appot futtató telefon viszont a dobó vonal mellett helyezkedik el. Erre kellene mindössze a képernyő átvitel... Ezért nem fizetnék havi 5-10 ezer Ft-ot... -
rnrn
aktív tag
WiFi extendere van esetleg eladó v.kinek?
Konnektorba dugós érdekelne.
Lehalt a MI extender... Nem bírom resetelni az Istennek sem... -
AirDroid Cast
ApowerMirror- Screen Mirroring
LetsViewHuawei eszközei között natívan: Huawei Multi-screen Collaboration
asszem' a TeamViewer is képes rá
-
-
rnrn
aktív tag
Korábban elég sok időt beleöltem, de nem sikerült megoldást találnom arra, hogy Android alatt telefont tükrözzek tabletre (alapvetően ingyenes megoldásban gondolkozom).
Erre esetleg javaslat?
-
Exian
addikt
Szerintem is TV kell erre, ami tudja a vezeték nélküli megjelenítést másik eszközről. A TCL szerintem is remek ár-érték arányban. Én is TCL-t vettem augusztusban, csak én 55"-ost. Előtte csak Samsungjaink voltak, a TCL viszont most nagyon tetszik.
Monitor akkor lehet jó, ha raksz rá egy Android Boxot, ami persze csomó másra is jó lehet, igazából lehet, hogy feleslegessé válik a telefon csatlakoztatása, mert ugyanazt megoldod a box-szal.
Ha mondjuk helyhiány miatt jobb neked a 24", akkor egy használt 24" monitort találsz már aprópénzért, egy box 20e körül már van.
Vagy pedig van pl. ez a 24"-os Smart monitor, ami tudja a vezeték nélküli képernyő megosztást, de mondjuk ez a példány ahogy nézem nem FHD felbontású, kérdés, az mennyire számít, de igazából ez csak minta/példa volt, biztos lehet találni FHD-t is.
Mindenesetre ha lehet nagyobb is, akkor én is 32" TV-k között néznék szét, ott már sokkal jobbak és nagyobb felbontásúak vannak.
-
rnrn
aktív tag
Hello, tv vagy valamilyen monitor kellene nekem?
A mobil telefon képet szeretném kitenni rá, ez minden.
24 coll elegendő...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Van itt egy LG 27GP850 monitor is hozzá.
-
Sir Riccio
addikt
Gamer PC eladó. Vegyétek vigyétek!
-
rnrn
aktív tag
Van köztünk magyarsarlósi?
-
plaszy
őstag
válasz
plaszy
üzenetére
Hétvégén, egyben 50.000-ért beviszem őket Pécsre, akinek kellene. (Sürgőssé vált.)
"Sziasztok!
Tapo (TP-Link) C210 és C220-as kamerák eladóak lettek:
3 darab C210, egyben 25.000 Ft.
2 darab C220 bontatlan, 1 darab C220 pár napot ment csak, egyben 30.000 Ft.
Dobozuk megvan." -
válasz
Exian
üzenetére
Pl. Nevetnikék gondolom fogad önkénteseket.
-
Exian
addikt
Ha önkéntes munkát szeretne valaki vállalni, hova érdemes fordulnia Pécsen? Van ilyesmiben tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

, elkezdte azt csinálni, hogy a kijelző nem reagál semmire.
(Presze, ne legyen baj.)
)