Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielXXXV
nagyúr
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Elso sorban 12 gent keresek a degradacios problémák elkerulese miatt, de targyalhatunk rola.
Keress privatban nyugodtan ezugyben. -
Ajándékok
aktív tag
Bocs, a Manutea link kimaradt.
-
válasz
DanielXXXV
üzenetére
13700k?
-
DanielXXXV
nagyúr
Van valakinek eladó i5 12600/i7 12700 procija?
-
dunc
nagyúr
Sziasztok pécsen találunk valahol minőségi szálas teát?
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Mivel mire a cseredarab ideért, kénytelen voltam újat venni, eladó egy HP Thunderbolt Dock 120W G4 dokkoló. -
K1LLMy53Lf
senior tag
Sziasztok,
lenne pár csomag, eladó fehérjeporom, ha esetleg érdekel valakit: [link]
(túltoltam az elmúlt 1+évben a kíváncsiságot és így "picit" túl sokat gyűjtögettem össze
) -
dunc
nagyúr
Eladó lenne egy LG NanoCell 50" NANO79 4K TV HDR Smart (127 cm), amit tudni kell hibátlan esztétikai, és műszaki állapotban, gyári hibátlan Magic Remote, doboz, talp, dokumentáció. A TV elmúlt 2 éves, ezért már nem rendelkezik gyári garanciával. Az árba rugalmas vagyok, legyen az irányár fórum társaknak. 80ezer ft.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Nevil2
üzenetére
Ú, bakker, ezt meg nem is láttam. Már lett közben, de azért köszönöm!

Viszont még mindig van itt egy klassz 165Hz-es 27"-es LG monitor 2K felbontással. -
Ajándékok
aktív tag
Ps4 slim 500gb
Logitech G29 kormány+pedál szet
Hitachi 32" 32NE3000 FHD TV
VR headset
Driveclub eredeti játék
Házi készítésű cockpit motorosan beállítható autó üléssel. Csak 1.5*0.75m összeszerelve.
~6 éves, de nem használt. 320k -
válasz
plaszy
üzenetére
UGREEN Nexode 100W
Anker Prime 100W
Baseus 100W
ASUS 100Wde vehetsz 3 db ikea töltőt is
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Keresnék egy olyan, viszonylag hosszú életű töltőfejet, amin van 3 darab USB-C port. 3 teló együttes töltése esetén adja le portonként a legalább 25 Wattot.
Köszi a tippeket előre is!
-
Nevil2
tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Mennyire sürgős?
Hamarosan lesz egy 2 TB-os Toshiba DT01ACA200 - kb. 2 hét... -
Sir Riccio
addikt
Nincs valakinek eladó 2-4TB-os jó állapotú HDD-je?
-
Exian
addikt
Van köztünk programozó, aki nem horror áron dolgozik? Keresek valakit, aki legyártana egy PHP+SQL alapokon működő dolgot, szóval végülis egy online működő dologra lenne szükség, ami elérhető lenne bárhonnan, mint egy weboldal.
Ha tudtok erre valakit, küldjetek légyszi' privátban elérhetőséget!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Exian
addikt
Van egy laptop (ismerősé), néhány gomb nem működött. Gondoltam szokásos dolog, elöregedett benne ezmegaz, vagy a szalagkábel sérült, vagy bármi. Lett másik gépből bontott billentyűzet hozzá, erre tök ugyanaz a szitu, ugyanazok a gombok nem működnek, mint a másikkal.
Mi lehet a gond? Persze rádugott USB-s billentyűzettel minden oké.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném:
Keresek egy fórumtársat de nem emlékszem a nicknevére...
Régebb óta foglalkozik társasjátékokkal és úgy rémlik, hogy itt a pécsi csoportban is lett megosztva már valamilyen újságcikik is róla.Elöre is köszönöm
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó ssd nélküli Full HD konfiguráció: [link]
(Ha erre a topicra hivatkozol, akkor a benne lévő ssd-t ajándékba benne hagyom.) -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Nincs valakinek eladó Thunderbolt 4-es dokkolója?
-
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Köszi!
Hát nálam landolt
Egy darabig használtuk itthon TV-nek, illetve PC-hez néha monitorként, mondjuk annak ugye nem a legjobb, nem arra van kitalálva. Aztán bevittem melóhelyre, de előtte állt hónapokig, aztán hirtelen kellett egy géphez de ott azt művelte, hogy X másodpercenként vízszintes csíkokban vibrált egy picit, mondjuk nem volt veszélyes, de munkánál zavaró volt. Igazából fiamnak ugyan PC-hez kell, de 95%-ban csak filmezik rajta, szóval még jó is lehet akár, majd kiderül, hogy az ő gépével egyáltalán produkálja e a jelenséget és milyen mértékben. Lehet, hogy a melóhelyen valami zavart összeszedett a tápja és azért csinálta, egy nagy elosztóba volt dugva, amihez kötve voltak ilyen-olyan eszközök még. Valószínűleg hétfőn fogom tudni kipróbálni/tesztelni. -
Exian
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
"AOC 32-es 1440P VA monitor: [link] - 38k"
Ha nagyonszépen megkérlek, hétfőig ezt jegelnéd nekem? A fiam 32-es Samsungja elhalálozott és még kérdéses, hogy jó lesz e neki, amit tudnék helyette hirtelen. Az is tőled van, ami lenne helyette
Pár éve vettem tőled egy szintén 32-es Philips TV-t, de legutóbbi próbánál vibrált, ugrált a képe (hónapokig állt, aztán pár hónapja kellett volna melóhelyen, de furcsaságokat művelt, de lehet, hogy csak a rákötött PC-vel volt baja. Előtte itthon TV-zésre meg a PC-mmel használva nem volt semmi baja).Szóval, még ki kellene próbálnom, tesztelnem, ha nem jó, akkor lehet, hogy megvenném ezt a monitorod.
-
-
rnrn
aktív tag
Az Anyviewer nem ment rendesen Android 6 alatt, de az Anydesk igen. Utóbbit jóval egyszerűbb is kezelni.
...ajánlott plecsni!
-
rnrn
aktív tag
Az Anyviewer molyolás után jó lett, teszteltem új készülékeken.
Este meg megnézem, hogy régi Androidos készülékekkel is megy-e (ez lenne a lényeg...).Exian, majd ránézek az Anydesk-re is.
Köszi mindenkinek!
-
-
-
rnrn
aktív tag
válasz
Exian
üzenetére
Ez is fizetős, ahogy látom.
Arra kellene a rendszer, hogy a darts tábla mellett, a falra szerelt tablet mutassa a pontokat. A pont számláló appot futtató telefon viszont a dobó vonal mellett helyezkedik el. Erre kellene mindössze a képernyő átvitel... Ezért nem fizetnék havi 5-10 ezer Ft-ot... -
rnrn
aktív tag
WiFi extendere van esetleg eladó v.kinek?
Konnektorba dugós érdekelne.
Lehalt a MI extender... Nem bírom resetelni az Istennek sem... -
AirDroid Cast
ApowerMirror- Screen Mirroring
LetsViewHuawei eszközei között natívan: Huawei Multi-screen Collaboration
asszem' a TeamViewer is képes rá
-
-
rnrn
aktív tag
Korábban elég sok időt beleöltem, de nem sikerült megoldást találnom arra, hogy Android alatt telefont tükrözzek tabletre (alapvetően ingyenes megoldásban gondolkozom).
Erre esetleg javaslat?
-
Exian
addikt
Szerintem is TV kell erre, ami tudja a vezeték nélküli megjelenítést másik eszközről. A TCL szerintem is remek ár-érték arányban. Én is TCL-t vettem augusztusban, csak én 55"-ost. Előtte csak Samsungjaink voltak, a TCL viszont most nagyon tetszik.
Monitor akkor lehet jó, ha raksz rá egy Android Boxot, ami persze csomó másra is jó lehet, igazából lehet, hogy feleslegessé válik a telefon csatlakoztatása, mert ugyanazt megoldod a box-szal.
Ha mondjuk helyhiány miatt jobb neked a 24", akkor egy használt 24" monitort találsz már aprópénzért, egy box 20e körül már van.
Vagy pedig van pl. ez a 24"-os Smart monitor, ami tudja a vezeték nélküli képernyő megosztást, de mondjuk ez a példány ahogy nézem nem FHD felbontású, kérdés, az mennyire számít, de igazából ez csak minta/példa volt, biztos lehet találni FHD-t is.
Mindenesetre ha lehet nagyobb is, akkor én is 32" TV-k között néznék szét, ott már sokkal jobbak és nagyobb felbontásúak vannak.
-
rnrn
aktív tag
Hello, tv vagy valamilyen monitor kellene nekem?
A mobil telefon képet szeretném kitenni rá, ez minden.
24 coll elegendő...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Van itt egy LG 27GP850 monitor is hozzá.
-
Sir Riccio
addikt
Gamer PC eladó. Vegyétek vigyétek!
-
rnrn
aktív tag
Van köztünk magyarsarlósi?
-
plaszy
őstag
válasz
plaszy
üzenetére
Hétvégén, egyben 50.000-ért beviszem őket Pécsre, akinek kellene. (Sürgőssé vált.)
"Sziasztok!
Tapo (TP-Link) C210 és C220-as kamerák eladóak lettek:
3 darab C210, egyben 25.000 Ft.
2 darab C220 bontatlan, 1 darab C220 pár napot ment csak, egyben 30.000 Ft.
Dobozuk megvan." -
válasz
Exian
üzenetére
Pl. Nevetnikék gondolom fogad önkénteseket.
-
Exian
addikt
Ha önkéntes munkát szeretne valaki vállalni, hova érdemes fordulnia Pécsen? Van ilyesmiben tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux Mint
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)

Janoska26