Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
aneda #102753 üzenetére
Kisebb is jó? Kisebbek vannak elvileg, még a Canon 350D gépemhez volt egy pakli, mindenféle méretben, de a legnagyobb is azt hiszem 1 GB-s csak. Vagy 4 GB-s? Meg kellene néznem.
Adapterem meg olyan van, hogy IDE slotba dugható, és úgy normál HDD-ként kezeli. De ez nyilván csak régebbi PC-ben működik, amiken még volt IDE slot az alaplapon.
De elvileg van USB-s kártyaolvasóm is hozzá.
-
a2d2
addikt
Sziasztok!
Eladó eredeti joyconja nincs valakinek esetleg?
Vettem két utángyártottat és nem tudom hogy azért dobálja-e a kapcsolatot mert utángyártott vagy pedig ez a joycon-PC kapcsolat ilyen instabil alapból.
Emlékszem a Wiimote-nál konkréten az volt hogy az utángyártottat nem is lehetett PC-re kapcsolni (kivéve a bluetooth passthrough üzemmódban), csak az eredetit, lehet itt is ilyesmi lesz a gond. -
aneda
senior tag
Keresek max. 4GB Compact Flash kártyát ill. hozzá PCMCIA adaptert!
-
Melyik kórház Pécsen, azaz melyik egység? Gondolom nem akarsz utána sokat menni, keressünk a közelében.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tudtok olyan szállást, ahol 1 éjszakára is lehet foglalni? -
Silenzio
addikt
Tudom, hogy vidéken vagyunk, de nem tudtok olyan helyet Pécsen, ahol lenne RAKTÁRON Compact Flash kártya? Nem CFExpress, hanem a régi. Minimum 120 MB/sec sebességű, minimum 32, de inkább 64 vagy 128 gigás, Sandisk Extreme vagy Extreme Pro lenne a legjobb, esetleg Transcend 1000x széria - tehát az UDMA7-es verziók. Ha van ilyesmi bárkinek kölcsönbe, bérbe pár napja, vagy eladó, azt is megköszönöm.
-
a2d2
addikt
válasz
Csepy #102745 üzenetére
Na, akkor hasonló ott is a helyzet.
@M_AND_Ms: most ránéztem, és igazad van, ezt nem is figyeltük. Mondjuk nem vészes az összeg, de valóban rátesznek:
2024 augusztus 30.-án vettünk fel utoljára 200 euroért 200 eurót.
Október 16.-án már 200,01 volt.
Aztán a legmagasabb novemberben volt: 200,1 euro, és utána is 0,07 meg 0,08 körüli eurokat felszámítottak.
Szóval ilyen 20-30-40 Forint 200 euronként. -
Bandus99
őstag
Nem vagyok rutinos a témában, ha nekem kellene 150 eur kp, akkor merre induljak?
Az OTP ezt mutatja, igaz nem tudom van-e ezen kívűl + költség? -
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102735 üzenetére
A drón még elérhető,
ár/érték arányban kiváló 2.0 újszerű hangfal szett: [link][ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102739 üzenetére
Hálás köszönet a segítő és felajánlást tevő kollégáknak, user error felderítve,müxik úgy tűnik.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102738 üzenetére
Esetleg hétfőn valaki rá tudna nézni,mi a gond a géppel?Pm-et legyen kedves írni,aki igen.
-
Bigemperor
senior tag
Skacok,valaki a hétvégén tudna az idejéből rám szánni annyit hogy megnézze velem,mi nem jó. Összeraktam egy új PC-t, elindul,de nem akar történni azután az égvilágon semmi.
Ha van valakinek rá kapacitása,írjon legyen kedves pm-et, természetesen nem kívánom ingyen.[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz
s7evcsenko #102734 üzenetére
Hozd be hozzám a Szabadság 33.-ba 9:00-17:00 között. és ha bios gondja van azt újra tudom írni külső íróval, ha garanciális akkor küld vissza garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
Bigemperor
senior tag
Most épp egy gyakorlatilag új, "gyakorló" drón van a soron:
[link] -
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Nincs véletlenül valakinek affinitása letesztelni egy AM5-ös lapot?
MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
Nem akar elindulni, sőt képet sem ad nálam és nem is tudom flashelni sem, mert nem indítja meg a pendriveot.
Jó lenne valahogy kideríteni, hogy ezzel van-e a gond, vagy csak egy bios frissítés kellene neki... -
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan emberkét Pécs és környékén, aki Shimano EP8 motort tudna US régióra állítani? -
PuffyDog
aktív tag
válasz
Sir Riccio #102729 üzenetére
Biztos nálam van baj, de dunc linkje bejön. [link]
Tiédre hiába nyomok, semmi. Vagyis ennyi: about:blank#blocked
Ennek mi az oka? -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok! Rendeltem tévedésből egy Corsair LPX 3600MHz 32GB CL16 RAM KIT-et. A szállítást már kifizettem, ha valaki elvinné, nem küldeném vissza.
-
dunc
nagyúr
-
aneda
senior tag
válasz
aneda #102636 üzenetére
U-alakú kanapé eladó, irányár 85.000Ft
Mérete: 157/312/206 cm, kihúzható fekhelyes, ágyneműtartós.
Egyik karfája megkopott, kis darabokban pereg le a műbőr, érdemes újrakárpitoztatni.
Ez utóbbi folyamatban van, műbőr jár hozzá!
Kicsit ki van ülve a sarok és a középső része, de nem vészes, kényelmesen használható így is.
Új ára: 419.900Ft
-
Bigemperor
senior tag
A gépből már csak a TP-Link Wi-Fi PCI-E 300mbps kártya maradt meg. [link]
Később lesz vélhetően 2 db 500GB Samsung EVO 960 SSD SATA (ebből az egyik szinte nem is ment),de előbb az új gépet össze kell rakni. -
aneda
senior tag
-
Utka
aktív tag
válasz
Bigemperor #102706 üzenetére
Ha kell, MX5 van. Adok "kölcsön".
(fölpasztázod a gépet, a maradékot -bőven lesz! - visszaadod.)
Csak írj mert holnapra kétszer elfelejtem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Exian #102590 üzenetére
Nekem csak annyi a tapasztalatom, hogy a digis online kapum, az úgy kb. sehogy nem megy már. Bementem az árkádos one ügyfélszolgálatra, hát az úgy kb. kritikán aluli volt. Mivel költöztem és ott nincs digi optika, így minden szívfájdalom nélkül lecsó. telekomos lettem optikán és finoman szólva hasít. És számomra kellemes csalódás volt a telekom ügyfélszolgálata is. Most hogy Lölö belepisilt ebbe a cégbe is, hát úgy kb. arra is tart.
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e a csapatban vagy tudtok-e ajánlani az ismerősi körből olyat aki Ruby fejlesztő és képben van.
-
Vegyétek-vigyétek
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200 MHz
topiklakóknak, ha személyesen veszik át, 9000Ft -
Exian
addikt
Számtech szakik, bütykölők: lenne valakinek egy próba/teszt erejéig egy Socket 1200-as bármilyen deszkája, amivel kipróbálhatnék egy i5-10400 procit?
-
BMdeal
csendes tag
Sziasztok,
Akit érdekel van most olyan About You kupon ami 2 napon keresztül 25% kedvezményt biztosít.
Működik az akciós termékre is, mert nekem levonta. 😄
KINGAK25
-
rnrn
aktív tag
65"-os TV-je valakinek eladó esetleg?
-
kbela365
tag
válasz
Bigemperor #102706 üzenetére
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #102704 üzenetére
Ha beszárad, akkor az már újonnan is gagyi volt.
Nincs sok választásod, kb. csak a notebook.hu üzlet van szombaton nyitva. A websopjuk szerint van is raktáron többféle: [link]
-
Bigemperor
senior tag
Én nem szoktam ujrapasztazni gyakran és sajnálom ha beszárad. A kérdés továbbra is adott:Hol elérhető bármilyen Pécsett ahol nem kell egy hetet várni?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Bigemperor #102702 üzenetére
Az miért baj, ha nem egy adagos? 2000Ft alatt kapni Artic Cooling MX-4..6 pasztákat tubusban ami évekre megoldja az ilyen gondjaidat, nem szárad be és kb. a legjobb ár/érték arányú paszta.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #102700 üzenetére
Már csak a ház és a wifi kártya van meg.
Más: Skacok hol lehet jó minőségű hővezető pasztát venni a procihoz,ami egy adagos csak? Az infolex-nel nagyobb kiszerelést láttam és nincs készleten az se.
Microhm csak fehér egyszerű paszta van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.