Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
zolikaDB #98764 üzenetére
Akkor jó a termosztát, ha mindig üzemi hőfokon van a motor. Ha rossz, akkor általában két lehetőség van:
Ha állandóan nyitva van, akkor nem, vagy nagyon lassan melegszik a víz, hosszútávon visszahűl.
Ha állandóan zárva van, akkor meg értelemszerűen forralja a vizet. Egyik sem jó dolog. -
hobizoli
nagyúr
a nyomatek a ccm-bol jon, tobb ccm-be tobb levego fer be, es ahhoz tobb uzemanyagot lehet adni
az ECU a levego fizikai tulajdonsagait meri, hogy az egyetemes gaztorvennyel kiszamolja, hogy ahhoz aranyosan mennyi uzemanyagot adhat
kopogas hatarra beallitott gyujtassal lehet a legjobban kihasznalni a rendszerbe az uzemanyaggal betaplalt energia mennyiseget a leghasznosabban
altalaban ugy szamolhatsz, hogy egy liter az 85-90Nm-t general, atlagos kompresszioju szivomotornal (10:1)benzinturbos motor ccm-e szivora konvertalva: motorccm +(toltonyomas*motorccm)
itt ~70Nm/literrel lehet kalkulalni es sacc/kb kozelitoleg hozza is az valos gyari max nyomatekokat...
ezert is lehet ezeknel konnyen tunnerolni, mert innen feltolhato a nyomatek/liter 80-85Nm-re is akar, es maris rajabbul viszi a bodet a motor -
Morris
veterán
Persze, hogy van. Más ársáv, más évjárat, más konszern.
Nekem azok a dolgok voltak fontosak, amiket korábban felsoroltam. Abból a pénzből ez volt a számunkra legjobb választás.
Ha lehetőségem lenne rá, kipróbálnám az 1.4 TFSI-t is, mert dinamikában nagyon jókat írnak róla. Csak mint konstrukció....
Meg persze az nem egy 12 éves konstrukció, ergo drágább is. -
Buster17
addikt
-
Land
veterán
Engem érdekelne 400k-ért megbízható 5 ajtós autó (ferde hátú). Klíma nem lenne rossz meg elektromos ablak. Suzuki Swift, Opel Astra F, Renault Megane. Nőnek lenne. Remélem lesz tuti tippetek akár használtauto.hu-ról.
-
Laraxior
titán
válasz
Döglött Róka #98769 üzenetére
Megoldas: kompresszor.
Mondjuk egy fasza merci.... V8 + compressor -
Morris
veterán
válasz
tboy93 #98771 üzenetére
Autóvétel előtt kipróbáltam egy Golf IV 1.8T-t. 150LE
Az 1.9 PD-hez semmi nem volt. Lagymatag, megy megy megy azt semmi. Padlónál a dízel belenyomott az ülésbe és hangosan nevettem, pedig csak 130LE.
A nyomaték az ami mosolyt csalt az arcomra!És természetesen én is benzin párti voltam.
Nehéz technikailag összehasonlítani a két oldalt, de érzetre nekem mindenképpen a dízel az etalon.
Mondom ezt úgy, hogy én is 1.4 szívóról váltottam.Jó múltkorában hazafuvaroztak egy 1.6 dízellel. Úgy ment mint az állat. Egyszerűen beletolt az ülésbe az is.
-
válasz
Döglött Róka #98769 üzenetére
ühüm...
és egy azonos köbcentis turbóbenzin vs. turbódízel?
-
8th
addikt
El ne kezdjétek megint a dízel-benzines vitát mert tökön szúrom magam...
-
Döglött Róka
veterán
-
válasz
Morris #98765 üzenetére
Ezen filóztam múltkor, hogy mitől lehet az hogy turbós verdával gyorsabbnak érződik a sebesség... közben nem is az. Váltáskor vagy mikor veszik el a turbó előnye? Gondolok itt most pl a te autódra meg az enyémre vagy a galaxyra, ezek kb egy szinten vannak 0-100-ban.
Szerk.: múltkor mondjuk írtam, hogy számomra nem tetszett, hogy késik a turbó, nyomom nem megy, aztán egyszer csak tol mint a barom aztán semmi. Nekem épp az nem tetszett hogy nem egyenletes a teljesítmény (bár ez mondjuk egy vtec hondára is igaz!).
Nekem városban bekajolja a 7-et ebben a szutyok időben. (Dunaharaszti, illetve heti 3-4x BP)
-
Morris
veterán
válasz
tboy93 #98737 üzenetére
"most kérdem én hogy mire jó? Nekem 1.4 szívóm van, 0-100 kb ugyan annyi mint neked, 6-7L-t zabál, cserébe se kettőstömegű, se turbó
én is évi 10-15k között megyek"
Szántani!
A bódé mellett: Nagy!
A motor mellett: Nem kell forgatni, asszonyka nem fullad le, cserébe ugyanannyit eszik mint a Tied, a nyomatékot nagyon szeretjük (lehet, hogy csak egy-két tizeddel vagyok előrébb gyorsulásban, de passzíroz az ülésbe).
90-nél nem kell visszaváltani egy előzésnél, még akkor sem ha fullon meg vagyunk pakolva és 5-en ülünk benne)
Nem erölködik a motor. Hiába taposom, ugyanannyit eszik mint az 1.4, cserébe húz mint a vadállat!És a mosoly, az élvezet számomra feledteti a turbót, a kettőstömegűt, a kerregést, a téli hidegindítást stb.
Szerk: Jah most nézem, hogy 6-7L-t írtál. Akárhogy taposom neki, 6.3-fölé nem tudom vinni (vegyesbe), és nincs tojás a pedál alatt.
-
zolikaDB
veterán
Akárki akármit mond, ha nem is megyek sokat, épp emiatt élvezni akarom az utat, és a kis szívó, 2-es parketta üzemmódban bántja a fülem
Múltkor egy dögnagy Grandist, döglött kuplunggal terelgettem, és hú. Bejött, h izomból megy.
Urak, érdekelne, hogy: vízhőfokom nyáron is, és télen is olyan 85 fok max. Megyek vidékre, 100-al, akkor is. Ha rohadás meleg van nyáron, akkor néha (!) eléri a 90-et... Kuka a termosztátom?
-
DeFranco
nagyúr
nem keres valaki egy jó veretős bmw-t 400k környékén?
vagy egy megbízható franciát?
esetleg egy tribológust?
használt négyévszakos gumit?
meleg hógolyót?
valaki?
-
Morris
veterán
válasz
#76385920 #98757 üzenetére
Nem, de a dízel vs benzin közötti nyomaték különbség lényege durván ebből fakad!
A gázolaj nagyobb erővel robban, nagyobb erővel nyomja le a dugattyút. Ámde mindez lassabban történik.
A benzin (jó, oké benya - levegő keverék) viszont gyorsan ég. Ezért tud a benzines pörögni. Ellenben a dízel megáll 4.500-nál. -
Morris
veterán
válasz
Döglött Róka #98753 üzenetére
Ugyan, ez nem erő harc.
Egyszerűen a gázolaj másképp ég/gyullad/robban (kinek hogy) mint a benzin. Főként ebből van a nyomatékkülönbség! -
válasz
Döglött Róka #98748 üzenetére
az elektromosat nem
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tboy93 #98737 üzenetére
Ez leginkabb manapsag urban legendek es izles kerdese hogy melyik a jobb.
En szivem szerint egy szivo v8-at hajtanek de semmi ertelme nem lenne. Ezert inkabb egy 1.6 TDCI Focusban ulok, aminek a fent emlitett (fokent benzinesek altal mantrazott) bajai nem voltak, pedig van benne 190000 km.
Varosban ovijarattal meg uzemanyagtipustol fuggetlenul kinyirsz minden autot.
-
-
DeFranco
nagyúr
-
footy
addikt
válasz
Sátán44 #98723 üzenetére
Amikor en vettem a Mazdam, ebben a forumban tudtak segiteni a szerviztortenettel kapcsolatban-
-
Nem értetek hozzá mögin. Traktort a traktoros vösz. Ennyi. Aki akar nyomtatékbú mönni, az a traktoros. Benyálat meg csak vödör felett érdemes konzumálni.
-
válasz
Morris #98736 üzenetére
múltkor barátnőm kérdezi (környezetvédelmi agrármérnök szakra jár):
- Miért van ennek az autónak olyan hangja mint a john deer traktoroknak?
- Hát cica, azért mert dízelMorris, most kérdem én hogy mire jó? Nekem 1.4 szívóm van, 0-100 kb ugyan annyi mint neked, 6-7L-t zabál, cserébe se kettőstömegű, se turbó
én is évi 10-15k között megyek
-
!Overdose!
őstag
válasz
Döglött Róka #98728 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy a Focus és a Civic kormányzás/futómű szempontból kimagaslik a felsorolt autók sorából és akkor nem bántottunk meg senkit.
-
Morris
veterán
válasz
kalmanchris #98719 üzenetére
Meddig megy még ez a sokat méssz, dízelt vegyél baromság?
Ne vedd személyeskedésnek (mert semmiképpen sem célom), de ez miért van még benne az emberek fejében? -
Sátán44
addikt
válasz
jozefgucci1 #98730 üzenetére
Annyit megérne nekem is, csak Debrecenben
-
-
Döglött Róka
veterán
válasz
kalmanchris #98719 üzenetére
Hazabeszelek, Focus. Annak a legkozvetlenebb a kormanyzasa es a futomuve is jobb a sorban szereploknel.
-
válasz
Sátán44 #98725 üzenetére
A BMW-nél ingyenes a neten, a többinél nemtudom sajnos
Apropó, van tapasztalata valakinek M sport futóművel? Van egy lehetőség egy M sports package-os kocsira, csak épp az ultrabrutál kivitelben, azaz elöl 225/45/R18 hátul 255/40/r18 gumik vannak rajta M futóművel. Attól félek, hogy legalább annyira, ha nem jobban ráz majd, mint a Civic, és akkor akármilyen jó vásár lenne, bukó, mert az utak SZAROK
-
Sátán44
addikt
Alvázszám alapján történő lekérdezést, csak szervizekben és személyesen lehetséges? Ez fizetős, vagy díjmentes? Ha fizetős, akkor mennyibe kerül?
-
-v-
addikt
Ejj ez a CLA Shooting Brake tetszetős
Belülről is az lenne az odabiggyesztett kijelzőt kivéve, az de nem kéne oda ...
-
footy
addikt
válasz
Sátán44 #98721 üzenetére
Nem terulet hanem eladofuggo. Becsben a hasznaltauto kereskedok kb 90% torok-szerb-alban. Ok szivbaj nelkul tekergetik az orat. Maganszemelynel ez azert ritka. Szvsz Ausztriaban nem olcsobbak az autok mint Magyarorszagon. (Kivetel az idos nagy hengerurtartalmu, esetleg serult auto)
-
kalmanchris
tag
válasz
kovacsroli #98717 üzenetére
Nyugodjék békében!
-
kovacsroli
senior tag
Bár nem ismertem Őt, őszintén sajnálom a történteket.
Tragikus, hogy ilyen sokak által szeretett fiatal embertől kell elbúcsúzni.Egy mozdulat az élet!
Isten nyugosztalja!
-
zolikaDB
veterán
Isten nyugtassa. Ez így nekem hihetetlen...
-
hdman
őstag
RIP Integra!
Család volt?
-
Dare2Live
félisten
nehezen térek magamhoz...
RIP
-
TaaT
nagyúr
Nab@sszameg.
Így képről téli guminak tűnik a kerekeken.
Régebben írta hogy be szeretné csövezni mert a korabeli autók nem túl biztonságosak ilyen szempontból.
-
lorcsi
veterán
Nyugodjék békében...
hihetetlen.. -
Kornel
veterán
Igy van, de becsapos azert, mert annyira nem tunik rossznak, en is mentem mar 120-at ott suzukival, belegondolva biztos, hogy felelotlenseg volt.
-
raczger
őstag
Haverom múlt héten pont ott ijedt meg nagyon, bár akkor vizes volt az út, 100-al mehetett, az egyik dilatáció vagy pocsolya megdobta, megúsztatta az autót, de az ESP segített neki és nem lett belőle szerencsére baj. Én is sokat járok arra, veszélyes az útszakasz, kicsit szűkek a sávok, közel a betonfal és az út minősége sem a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest