Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
engedelmetekkel készítettem egy ennek megfelelő helyet a Logoutra.
-
-
-
Morris
veterán
Uh.
R.I.P.Részvétem a hozzátartozóknak.
-
Typhoon47
senior tag
Nyugodjék Békében.
-
t1
veterán
Nyugodjon békében
-
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
runner 125 #98678 üzenetére
Kép van?
-
batai15
félisten
Ha ez igaz akkor nyugodjék békében.
-
-
-
Sajnos igaz a hír, több helyről megerősítették
-
TayRol
nagyúr
Raikönnen nem izgulta rommá magát.
-
Buster17
addikt
Hali.
Pályára 800ezerért van kocsi? -
raczger
őstag
válasz
runner 125 #98644 üzenetére
"ami átlagban napi 544km futott új kora óta"
Sőt, még annyi sem, napi 358km átlagban (bocs a kötekedésért, csak nagy a különbség, így még kevésbé elképzelhetetlen ennyi km). Ha ez német autópályán megy bele, akkor napi 2-3 óra ingázást jelenthet (itthon ennyi idő alatt az agglomerációban fele ennyi km-t teszel meg, vagy annyit se néha).
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #98652 üzenetére
Ja hogy csak munkanapokon
-
Typhoon47
senior tag
válasz
ami átlagban napi 544km futott új kora óta, így belegondolva nem is olyan sok - vezethető, bírható.
Ne viccelj, az borzalmasan sok. Nagyon kell ahhoz szeretni azokat az üléseket
-
TaaT
nagyúr
válasz
Csak azt akartam írni hogy azért vad mert idehaza többet tekerik a km órákat mint a szerencsekereket.
Mondjuk azért napi 544km, ünnepnapokon is, azért elég durva.
Pl a világrekord a napi munkába ingázás kategóriában 600km. -
Néhány hónap múlva már úgy is csak 98000 km lesz benne
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Bécsből Ausztria felé?
-
runner 125
nagyúr
Nem olyan biztos az.
Van egy ismerősöm, ő pont ennyit teker a Mercijeibe. Napi szinten alap hangon ingázik ki Vas megyéből Bécsbe, és onnan megy tovább Ausztria felé, taxizik, persze nem a pályaudvaron veszi fel az utasait.Egy kis matek után a 44 hónapos autó, ami átlagban napi 544km futott új kora óta, így belegondolva nem is olyan sok - vezethető, bírható.
Ha, tényleges a futás, ilyen állapot mellett csak pályán tehette. Ülés sincs szétülve, viszont a gázpedálnál rendesen ki van taposva a szőnyeg, szerintem simán valós és vállalható, mert a pályahasználat a legideálisabb körülmény, főleg egy ilyen autónál.Typhoon47
A 2.2-es CDI kicsi? Nemá. Ha, egy 1.6-os PSA-ról van szó ilyen futással, megértem az aggodalmad, de 136 lóval ez enyhén szólva túlméretezett motor.
-
hdman
őstag
Km állás elég vad
-
Land
veterán
Sziasztok!
Élesre fordult az autóvásárlás.
Ferde hátú, 5 ajtós Opel Astra vagy Renault Megane érdekelne elektromos ablakokkal és klímával jó állapotban 400.000 Ft-ig mondjuk 1998-as évjárattól. Pest és környéke, illetve főleg Szombathely környéke érdekelne, de ha van tuti tipp, akkor utazunk érte természetesen. Nőnek lenne állatok szállítására. Ezért kellene ferde hátú. Kombi már túl nagy neki. Ha tudtok jónak tűnőt linkelni azt megköszönném. Illetve hogy mit nézzünk meg a megtekintéskor. Köszi! -
-
Morris
veterán
válasz
Tsebacsi #98631 üzenetére
Már hogyne érné meg!
Ha csak 100huf-fal olcsóbb is már megérte.
Sajnos abban a "gyökér" helyzetben vagyunk itt Mo-n (mert jobb szót nem találok rá), hogy gyakorlatilag közöd nincs ahhoz a biztosítóhoz akinél él a KGFB-d.
Ha balesetet okoznak neked, akkor az okozó fél biztosítója fog fizetni neked. Ha Te okozol kárt, akkor meg a Te biztosítód fog fizetni a károsultnak.
Szóval annál kell megkötni ezt a fajta biztosítást, ahol a legolcsóbb. Nem nyersz vele semmit, ha egy jó nevű, nagy múltú társaságnál van a biztosításod, hiába drágább. -
Hétvégén volt esélyem kicsit vezetni barátnőmék 2007 -ös Ford Galaxyját (60km, tudom nem sok). 2.0 TDCI, 140 paci, 320nm. Vegyes érzelmeket táplált bennem a kocsi, utasként jobbnak ítéltem mint sofőrként. Egyrészt utasként nagyon kényelmes, halk, tágas autó, tényleg extra cool. A sofőr ülése is kényelmes, viszont az autó elejét valahogy nem érezni annyira, mondjuk eleve batár, pedig már a hondámat is annak hittem. A futómű korrekt, kényelmes, családias, de ez elvárható, nem csapatásra termett. A fékek nagyon komolyak, már finoman nyomva is határozottan lassul az autó. A váltó az nekem csalódás volt, a hondáé pontosabb és simábban jár a fokozatok között. Másik érdekes dolog, az én 7gen 1.4 civicem és ez a batár 2.0 galaxy kb. azonos idő alatt van 100-on, de teljesen más dinamikával. A galaxynak elkezdem nyomni a gázt, először semmi, majd ha feltöltött a turbó akkor belepaszíroz az ülésbe aztán hipp-hopp elszáll a varázs, a szívó hondánál valahogy egyenletesebb a teljesítmény, de azt hiszem hogy kezdem érteni miért vannak egyesek oda a turbóért
A turbó miatt eladja magát az autó, közben néhány tizeddel gyorsabb csak mint az 1.4 szívóm. Összességében azt mondom, hogy jó autó, 188k km van benne, sok baja eddig nem volt.
-
LógaGéza
veterán
válasz
runner 125 #98627 üzenetére
Nekem is kivan égve pont a középső, még nem néztem hogy bontható, remélem nem csak ilyen módszerrel...
Más:
Biztosítás: Ugye 4 hónapja vettem a első gépjárművem, akkor kötöttem rá biztosítást, amit ki is fizettem fél évre. Kérdés, hogy nekem kell bármit is csinálnom, átkötnöm/újrakötnöm? K&H-nál vagyok, ahogy számoltam most, ugyanez lenne a legkedvezőbb, minimális árkülönbséggel. -
runner 125
nagyúr
Van polárszűrő a 18-135-ön, de alapvetően a wax miatt keletkezett rajta.
Nem fóliáztam le polírt követően, viszont 1,5-2 havonta lewaxolom a lámpákat is. Kíváncsi leszek emellett meddig fogja bírni - mikor kezd újra bemattulni.Ugyanez nálam is. 1 LED ki volt égve, már vásárláskor is feltűnt. Sajnos ezt is csak kompletten lehetett volna cserélni, kaptam rá br. 55k-s árat.
Úgyhogy, maradt a home made megoldás. Ott, ahol egyébként is rátakar a spoiler, felizzított pengével ki lett vágva, kicseréltük a kis ablakon keresztül a LED-et, majd szilóval össze lett rakva. Nem párásodik, nem folyik bele a víz, remek lett és abszolút nem látszik h melyik lett cserélve.Gyári állapot. Ez a tartós végcél.
-
TaaT
nagyúr
válasz
runner 125 #98608 üzenetére
Lakatos Marlonbrandó
bitpork: Ne ironizálj.
jozefgucci1:
Morris: Jó választás.
(#98619) runner 125:
A szivárvány foltok a lámpán a polárszűrőtől vannak?
Féklámpa ledcsere: Olvastam a kezelési útmutatómban hogy az enyém sem javítható típus, kompletten kellene cserélni ha elromlana benne valamelyik. Csak hát nálam egy huszonpár centis darabról van szó.
Am szépen rendbe szedted.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
molnarpeter #98623 üzenetére
Netrisk elintézi azt is.
-
molnarpeter
nagyúr
Netrisken, vagy más oldalon, ha újrakötöm a biztosítást egy járműre ugyanazon biztosítónál, akkor is le kell mondani a régit?
-
runner 125
nagyúr
Hjah, azért van különbség, de a legdicséretesebb h csak szépült.
Igaz nekem még csak fél éves kontraszt van, de a lényeg talán azért látszik:
Vásárlási állapot, takarítás rögtön utána, és az apróságok: vonóhorog, felni, lámpapolír, üléshuzat, féklámpa led csere, wax,
-
Declare
őstag
Jöhet a 40 kep
de ha ugy alakul ezt a hires szönyeget is fotozd mar le pls, mert a hirdetest mar levettek, igy lemaradtam rola...pedig a kommentek alapjan van benne kraft
(#98602) trassher ez csak a menö emberek kivaltsaga....mi hetköznapi, halando, szürke emberek ezt soha nem erthetjük meg
(#98614) Morris Exide az jooo! Ha jol tudom bmw is azt hasznalja a kocsijaihoz (legalabbis az eggyel ezelötti szerias 5 ösökben az volt....bmw cimke alatt, 2,5x szorzoval
)
-
Morris
veterán
Exide premium 77Ah lett végül, 25k-ért.
-
Ma reggel az új kis iq kihúzta a jó öreg i30-at a csávából.
Az i30 nem indult, be kellett bikázni.Akksi, ugye már 7 éves. Mostanában nem volt neki olyan hogy péntektől hétfőig állt (most ugye igen, az iq-t próbálgatuk végig). De 1 kilométerrel arrébb megálltam valamiért és leállítottam reflexből az i30-at (vertem is a fejem utána 2 másodperccel) de utána simán pöccre indult.
Volt itt beszélgetés melyik az a jó magyar akksi ami értékarányos, de nem találom. Aki tudja mondja meg legyen szíves. Plusz egy megbízható pesti vagy online akksibolt (ár csak megbízhatóság utáni kritérium).
Köszönöm!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest