Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz bitpork #98195 üzenetére
Vándormalac életmódra vágyol? Én örülök, ha nincs semmi cucc a kocsiban!
(#98196) roberto211: Én a legboldogabb akkor voltam, mikor felesbe vettük nekem az első kocsim, ennyivel hajlandóak voltak beszállni. Mai napig nagy a hála érte! Persze ehhez is mennyi munka kellett nekik is meg nekem is...
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
roberto211
őstag
válasz Tsebacsi #98186 üzenetére
Miért nincsennek gazdag szüleim akik megvehetnék nekem ezt mint másoknak az e46,e92-ket. De lehet jobb is ez így,hogy még a swiftre is spórolgatnom kell/kellett,félretenni stb.. Valószínűleg így sokkal jobban fogok vigyázni rá meg jobban fogom ápolgatni mintha csak úgy itt lenne előttem egy autó (persze ha majd meglesz a saját kocsim! Addig nincs nagyon mit ápolgatni,max anyám Scenicjét,vagy fater punto I-ét)
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
bitpork
nagyúr
válasz Typhoon47 #98193 üzenetére
Tudom én tudom. Én akkor sem hiszem h csak azért mert be van járatva le kell mondani egy motorkocsiról. Nem hiszek a fogyasztói társadalomban, szeretem megvívni a saját harcomat a nekem kedves dolgokért
Lehet ám 20k€ környékén találni telibe extázottat 200k km magasságában. A meg nekem belefér még.(#98194) Tsebacsi: most nekem milyen jól jönne a guruló lakás
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz Tsebacsi #98190 üzenetére
Ha jól Mléxem a zÁnégyÁllród nem változtatható hasmagasságú uh téged idézve nóvéj! Akkómán inkább ez é.
(#98191) Typhoon47 : mondottam én neköd mútkó, hoyg csak körül kell nézni. Kint is itthon is van minden mint a Józsefvárosi piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz roberto211 #98183 üzenetére
Foglalót bukod, ha nem viszed el mégsem az autót, az előleget visszakapod, ha úgy van.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
nagyúr
válasz roberto211 #98181 üzenetére
A lényeg hogy legyen mindenről papír 2 tanúval, és akkor talán nem leszel átverve (reméljük, szar úgy indítani az első autóvásárlást). Sok sikert hozzá!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
roberto211
őstag
Sziasztok..
Sikerült 10.-én a vizsgám , most várok már a jogsimra. Tegnap voltam okmányba stb stb.. Mindegy nem is ez a lenyeg ...
Ha majd megjön a jogsim és megyek nézni ferrarikat, (swift) akkor milyen címszó alatt érdemes otthagyni pénzt ha pld nem rögtön teszem le az egész kp-t, előleg vagy foglaló? Melyiket buktázom ha úgy van, vagy melyiket érdemesebb "használni"?
Remelem egy 10nap után már áttudom venni az okmányba.
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
hdman
őstag
-
szőröscica
addikt
válasz Kornel #98173 üzenetére
Céges Transitokba ott tankolunk általában, egyiknek sincs baja.
De tankoltam már a saját CR dieselembe és 530d-be is ott, szintén hibátlan. Ugyanígy jó a metrós is.Sőt, megnéztem a spritmonitort, a saját kocsimba 30 ezer km óta csak auchanban, illetve metrónál tankoltam, kivéve mikor külföldön jártam.
[ Szerkesztve ]
-
Typhoon47
senior tag
válasz Kornel #98173 üzenetére
Barátom, édesapjával egyszer tankolt az 50e km-t futott újonnan vásárolt superb 1.9pd-jükbe a csömöri madarasból és komplett üzemanyag rendszer tisztítás lett a vége Az autó még 5 km -ig tudott mozogni, onnan se kép se hang.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
tomcsi23
veterán
Most nézem, osan benzinek vizsgálati eredményei fent vannak az oldalukon.
Az oktánszám rendben van, viszont azt nem gondoltam, hogy a 98-asban alig van etanol....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
giigz
veterán
válasz szőröscica #98162 üzenetére
Én már most a hátsó tárcsát nem tudom, de az első tárcsát 110k-nál amikor a betét cserés lett megvettük, de nem kellett felrakni, így most két Fóka 2 1.6 benzinre való tárcsánk még a garázsban pihen
-
bitpork
nagyúr
válasz szőröscica #98156 üzenetére
Három egymást követő számot én is le tudok nyomni a billentyűzeten 789
-
bitpork
nagyúr
Hát jó akkor mindenki bekaphattya
-
deicide
veterán
válasz bitpork #98147 üzenetére
Pl úgy, hogy én imádom a kihívásokat. Egyszer éjjel 11 körül Budaörs-Sukoró távon hazajöttem fékezés nélkül, csak motorfékkel Diósdon, Érden, Martonvásáron keresztül. Persze ehhez kellett a szinte nulla forgalom és az önuralom, hogy kanyarok, körforgók előtt már jóval nekiálljak lassulni, de meglett. A koronát az tette fel, ahogy a ház elé begurultam, már kb 100 méterrel előtte kirakva üresbe és pont a helyén állt meg az autó.
Az igazi oka az, hogy az enyéimek is 100k körül vannak, hogy javarészt Sukoró-Börs távon autópályán használom és néha külföldre, de városban nagyon keveset, azaz fékezni ritkán kell.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
nesa
veterán
válasz tboy93 #98146 üzenetére
Ja mondjuk csak varosi kocsinal jobban kopik plane pesten az olyan gyokereknel akik nemtartanak kovetesi tavolsagot ott meg hatvanyozodik, en jobb szeretek haladni mint fekezni, ezert sokaig birja.
Ha gaz akkor csereltesd le, tobbet nem lesz vele gondod, csak ilyenkor szeret elszalni a munkahenger is mar evek ota kintvan a dugatyu visszanyomjak azt neha szivarog , nezd meg mennyi az uj munkahenger altalaba ilyen 2,5-3,5k egy tomeg autohoz lehet erdemes rogton csereltetni ne 2 honap mulva keljen, meg dobasd le a fekolajat is.
(#98150) bitpork
Vannak olyan tipusok amik zabaljak a betetet, alitolag az evasionom is ilyen, de ezt majd akkor tudom meg ha csere erett lesz,most 20k van benne meg eleg jonak tunik.[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Mondod nekem a TaaTás vezetőnek?! Áh, hülyék
-
nagyúr
Az autószerelőm mondta, most vitettem el műszakira az autót vele, átnézte a kocsit teljesen. A harmadik garnitúra fékbetét van egyébként benne és csak 150k km-nél jár az autó, no mindegy a lényeg, hogy a hátsó fékpofák már nagyon el vannak kopva, alig van rajta ferodol. Azt mondta a szaki, hogy ultra gáz ha csutkára kopik mert leszakad (vagy beakad ) és beblokkolhat a kerék amikor nem kéne.
Az első fékek még jók, szerviztörténetből ítélve, 60-70k-t bírtak a fékbetétek, az autó végig pesti használatban volt.
-
nesa
veterán
válasz tboy93 #98138 üzenetére
Az elso legyen jol adagolhato penge cucc a hatso fek kb 10% hatassal van az egesz fekezesre, probald ki kezifeket hogy mennyit lassit blokkolo kereknel is loszar, hatmeg ha az elso is befog es elore bolint a kocsi.
Jo gumira verd el a felesleget annak van tobbertelme.
Amugy lattad a fekpofakat vagy csak ugy kitalaltad hogy cserelni kell?
Hatul dobfekes kocsinal kb minden 3. elso betet cserenel kell a hatsot cserelni, ez nalam olyan 300k km.
Eddig altalaban minden kocsimba 1x csereltem elso beteteket mikor megvettem 100 at kozel tavol elmentek, kivetel talan a mazdam volt ott gyorsan kopott kb 60k km-et birt.
A Tipomba levo is kicsivel 100k alatt csereltem, mondjuk ritkan fekezek.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Vegyetek Audi felnit....
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
TaaT
nagyúr
válasz tboy93 #98138 üzenetére
A hagyományos semi metallic betétek szerintem egy kutyák a teljesítményt tekintve (zaj, fékpor tekintetében lehet eltérés).
Előrelépés talán az organic vagy ceramic lenne, de ezek min 2x árszorzóval rendelkeznek a semi metallic betétekhez képest.
Itt nézz szét [link] az EBC normál fékbetétbe raktak egy kis kevlár aramidot is.
Give them hell Ukraine!
-
nagyúr
Az a baj, hogy masodik tulaj vagyok es fogalmam sincs milyen fekek vannak elol. Annyit tudok hogy 130k-nal volt cserelve a fekbetet markaszervizben (most 147k van benne), van ugye teljes szerviztortenetem. Viszont a papirokon nem latszik hogy mire lett cserelve, csak az hogy volt. Hogy tudom megallapitani milyen fek van benne? Ra van irva?
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz tboy93 #98132 üzenetére
Vagy ugyanolyan legyen mint az elso vagy rosszabb hatasfoku, de semmi esetre se jobb hatasfoku.
Furcsa helyzetet eredmenyez ha elol gyengebb hatasfoku mint a hatso,ABS es kocsinal tul sokszor dolgozna az ABS, simanal meg kurva szar mikor hatul elobb blokkol mint az elso, telen ezek a kocsik altalaba arokba kotnek ki.
Sajnos muszaki vizsgan ez nem szempont csak a diagram legyen jo, meg a karpit ne legyen szakadt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ATE (8k) vagy Ferodo (5.7k) hátsó fékpofákat ajánlotok? megvenném az ATE-t ha jobb és nem csak az ára több
-
TaaT
nagyúr
Az azért szép [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz AsusBoy #98107 üzenetére
"Melyikből tölthetnék rá 1 keveset ? (vagy egyikből se javasolt ? )"
Fú hát a 20W50-est megnézném mi történne ha bele öntenéd, de legyen kamera kéznél.
Komolyra fordítva a szót: Csak olyan olajat töltünk a motorba ami teljesíti a gyártói előírást!
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
deicide
veterán
válasz runner 125 #98111 üzenetére
Szép ez is. F Astra-ba én is rakattam utólag, de az sem annyira jött be, ápolni kell, illetve elég izzadós is vagyok, be szokott püffedni a hátam.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
runner 125
nagyúr
-
Morris
veterán
válasz Goblin12 #98108 üzenetére
Az meg kiszakad!
Teljesen mindegy mit veszel. Egy idő után, úgyis ki kell hajítani, vagy újra kell huzatni.AsusBoy: Egyikből se! Az 5W-30 teljesen szintetikus.
Cseréld le az olajat teljesen, vagy vegyél hozzá olyat, amilyen van benne!
A 20W-50-est pedig vidd olyan messzire az autótól, hogy meg ne lássa a kis Corsa![ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Opel Corsa D 1.4 benzines autómba szeretnék tölteni egy kis olajat .
Jelenleg 5w30-as olaj van benne viszont itthon csak 10w40es Elan olaj illetve 20w50-es Mol olaj van .
Melyikből tölthetnék rá 1 keveset ? (vagy egyikből se javasolt ? )
Köszönöm
-
szőröscica
addikt
válasz !Overdose! #98102 üzenetére
Én imádom az ilyen jellegű belsőket. Kék, zöld, barna, piros, bármi jöhet.
Az egyenfekete belsőtől rosszul vagyok, ugyanúgy, ahogy a szürke fényezéstől is. -
Goblin12
őstag
válasz !Overdose! #98100 üzenetére
Az a piros valami ritka ocsmány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Windows 10
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk