- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
109947 - 109801
109947 - 109801 109800 - 109701 109700 - 109601 109600 - 109501 109500 - 109401 109400 - 109301 109300 - 109201 109200 - 109101 109100 - 109001 109000 - 108901 108900 - 108801 108800 - 108701 108700 - 108601 108600 - 108501 108500 - 108401 108400 - 108301 108300 - 108201 108200 - 108101 108100 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-03-18 09:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
A hdr10plus egy tipikus samu által erőltetett formátum. Szinte az összes többi gyártó támogatja a Dolby Visiont.
Blu-ray szinte nincs is, Ill. csak pár ami eredetileg hdr10plus .
Vagy nézed sima hdr ben vagy veszel egy dv képes tvt és egy dv képes boxot, mert jelenleg egyik sem az, abból amit írtál.Illetve van egy kerülő megoldás ahol pc=n mindent átkonvertálsz hdrbe, ehhez nem értek.
-
envagyok
veterán
Samsung tv-m van, és úgy vettem észre, jobbak a hdr10+ filmek, mint a sima hdr, és a dolby vision mkv-ket lenne jó valahogy hdr10+-ra alakítani, vagy lejátszás közben átkódolni.
Szerintetek érdemes?
Vagy mi lenne jó megoldás? -
gyűrű
addikt
Ezt írja az AI:
A te rendszeredhez a valódi megoldás: A Hardveres Dolby VS10 motor
Ha nem akarsz a PC-n minden egyes filmet percekig elemezni és konvertálni, akkor jön a képbe a korábban említett CoreELEC CPM / avdvplus build.
Ez a szoftver nem szoftveresen tippel, hanem bekapcsolja a Beelink GT-King Pro processzorában lévő gyári, licencelt Dolby VS10 motort.
A VS10 motor valóban képes dekódolni a filmben lévő eredeti Dolby Vision RPU sávot.
A dekódolt dinamikus adatokat a chipen belül, hardveresen összefésüli a videóval.
A Samsung tévéd képességeihez igazítva (EDID alapján) egy valós időben optimalizált HDR10 jelet küld ki a HDMI porton.
Összegzés: Ha tökéletes, a fénymérnök eredeti szándékát tükröző képet akarsz a Samsung OLED tévéden anélkül, hogy PC-n konvertálgatnál, a CoreELEC CPM build használatával éred el a célt, mert az a valódi Dolby sávot dolgozza fel a háttérben.Akkor ez hallucinál?
Akkor jó.
Az al biztos jobban tudja, mert szerinte pl. a beelink egy Dolby Vision licencelt box 🤣Majd írok a cpm-nek meg az avdvplusnak is mert ők ezt nem tudják.
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt írja az AI:
Ha nem akarsz a PC-n minden egyes filmet percekig elemezni és konvertálni, akkor jön a képbe a korábban említett CoreELEC CPM / avdvplus build.
Ez a szoftver nem szoftveresen tippel, hanem bekapcsolja a Beelink GT-King Pro processzorában lévő gyári, licencelt Dolby VS10 motort.
A VS10 motor valóban képes dekódolni a filmben lévő eredeti Dolby Vision RPU sávot.
A dekódolt dinamikus adatokat a chipen belül, hardveresen összefésüli a videóval.
A Samsung tévéd képességeihez igazítva (EDID alapján) egy valós időben optimalizált HDR10 jelet küld ki a HDMI porton.
Összegzés: Ha tökéletes, a fénymérnök eredeti szándékát tükröző képet akarsz a Samsung OLED tévéden anélkül, hogy PC-n konvertálgatnál, a CoreELEC CPM build használatával éred el a célt, mert az a valódi Dolby sávot dolgozza fel a háttérben.Akkor ez hallucinál?
De ő HDR10+-t írt, hogy neki az kellene (Gondolom Samsung TV-je van). Vagy én nem értek valamit?
-
envagyok
veterán
Ezt írja az AI:
-
gyűrű
addikt
-
envagyok
veterán
Beelink GT King Pro S922X-H chipes boxra a CPM Coreelec build tényleg át tudja alakítani a Dolby visiont hdr10+-ra?
Hol lehet letölteni?
Vagy inkább avdvplus? -
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
A C21 NG alatt a CastagnaIT Netflix a változatosság kedvéért hibát dob.
"HTTP Error 404 client error not found for url "Most mi lehet a megoldás ?
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
X96 M200 box droid alatt csúszik a han a filmekben. Eddig nem vettem észre! Mitől lehet?
üdv -
Janaboy
veterán
Am9 pro androidnal a speciális kijelző beállításokat hogy érdemes belőni?
4k oled tv és főleg smarttubera használom.
Jelenleg ez van:
Keret puffer 1920x1080
Színmód YCbCr420 10bitKöszi!
-
nfsu17
veterán
A Mindigo appban az M4HD 1080i50 vagy 1080p25 formában megy?
Tehát a mindigtv DVB-T adást (1080i) teszik ki netre, vagy a mediaklikkes 1080p25 adás megy rajta? -
hunaqua
addikt
Felraktam a CE fork p3i 4-et, de rögtön problémába futott. A Mindigo alkalmazás el sem indul vele, valószínű, hogy vannak kompatibilitási problémák bizonyos alkalmazásokkal.
-
blakey
titán
Még senki nem posztolta innen, hogy 2 napja megjelent a Pannal féle CE fork p3i 4-es verziója: [link]
"This is the big one. The Ugoos AM6B+ has simply never played video this cleanly."
De ez a feature csak egy a sok közül, lehet olvasgatni a release infót.
Na erre kíváncsi vagyok nagyon! Vajon übereli kép és lejátszási minőségben az eddigi etalon avdvplus Release 9-et?
Valaki kipróbálta már innen a közösségből akár az Ugooson vagy egy Homaticson?
Még senki nem posztolta innen, hogy 2 napja megjelent a Pannal féle CE fork p3i 4-es verziója: [link]
- azért, mert itt központi szerepet játszik a PM4K, a fejlesztője próbálkozik vele, tehát, aki azt használja, annak jobb lehet, viszont manapság már sok értelme nincs a fork-oknak, valahol mindegyik elvérzik. -
MrTwister
őstag
-
gyűrű
addikt
Én nem beszéllek le róla,
próbáld ki ha akarod. 🙂 Homaticsra biztos nem jó, de ha van ugoosod, tesztelhető..Az avdvplus-ról nincs újabb infóm.
Vagy pihen, vagy csendben dolgozik, nem írt mostanában. -
MrTwister
őstag
-
gyűrű
addikt
"This is the big one. The Ugoos AM6B+ has simply never played video this cleanly."
Na erre kíváncsi vagyok nagyon! Vajon übereli kép és lejátszási minőségben az eddigi etalon avdvplus Release 9-et?
-
MrTwister
őstag
-
gyűrű
addikt
Ez egy Samu.
Lehet hogy azt a korrekt hdr10plust se tudja külső forrásból, mint pár más samu, és akkor a hdr10plus to DV igen is érdekes lehet , egy dv képes CE NG boxxal. Bár az ilyen film nagyon ritka ami csak hdr10plus lenne..
Vagy maradsz a sima hdr10nél akkor meg pár javaslatot kaptál. -
nfsu17
veterán
Az S905X3 box biztos nem tud hw av1-t (bár én sem látom értelmét), az X4 már igen.
CE úgy tudom gond nélkül tud hdr10+ (újabban már DV FEL is megy).
Tehát az én ajánlásom (minimum) egy Vontar X4.
De majd a profibbak is reagálnak, mert múltkor ki lettem osztva, hogy hülyeséget ajánlok
Ha van x4 árban x5 vagy x5m akkor megfontolandóbb az, de ezeken gyakran százas a lan -
szaszapi
őstag
AV1 akkor jó, ha saját magadnak kódolsz UHD anyaból, egyébként nincs elterjedve még!
-
zson
csendes tag
A One TV csak és kizárólag telefonra vagy tabletre telepíthető hivatalosan, vagy desktop böngészőből megy.
Nincs, illetve én nem tudok olyan boxot, amire telepíthető lenne, pedig kerestem én is.
Hacsak azt nem lehetne megoldani, hogy valami frissebb sima androidot felpakolni egy boxra, és arra, de ott meg lehet, hogy tanusítvány/root/biztonsági ellenőrzés hiba miatt nem menne.
Ha esetleg találsz, az engem is érdekelne!Értem, köszi.
Az azért érdekes, hogy a One TV app rossz értékelése után tudtam meg válaszban azt is, hogy az appban lévő chromecast csak android-android közt működik. Erről egy árva szót nem találtam a One oldalán, miközben azt gondolná az ember, hogy a chromecast egy szabvány, ami minden arra alkalmas eszköz között működik. Ez az ikon látható az appban ugyanúgy, mint sok más alkalmazásban/felületen (pl. Youtube), ahol valóban működik is (nem csak android-android között).A másik: felhívtam még a One technikai ügyfélszolgálatát is, ő annyit tudott benyögni, hogy a chromecast működése az appban nem "garantált". Pff. Erről egy szó sem esett, hogy csak android-android megy. Ennyire van képben a "technikai" ügyfélszolgálat.
-
kutga
félisten
-
envagyok
veterán
-
péjé
őstag
Sziasztok
A héten érkezik samsung s90f 4k hdr10+ tv-m, amihez sajnos kevés a meglévő s905 boxom tudása.
coreelec/libreelechez keresek valami legolcsóbb boxot nason keresztüli lejátszáshoz.
Aliexpress, allegro, stb , vagy használt megoldások is érdekelnek.
A gigabit lan és a bluetooth fontos.Tudtok javasolni valamit?
KöszönömVan egy ugoos amb6b+...ez akár jó is lehet neked bár ez a DV tudása miatt annyira felkapott. [link]
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
A slimboxtv oldallal mi lett ? Megszűnt, vagy blokkolják ?
-
envagyok
veterán
Sziasztok
A héten érkezik samsung s90f 4k hdr10+ tv-m, amihez sajnos kevés a meglévő s905 boxom tudása.
coreelec/libreelechez keresek valami legolcsóbb boxot nason keresztüli lejátszáshoz.
Aliexpress, allegro, stb , vagy használt megoldások is érdekelnek.
A gigabit lan és a bluetooth fontos.Tudtok javasolni valamit?
Köszönöm -
Csabi1984
addikt
Pedig egyszerű oka van, az általuk használt alkalmazás csak a saját boxukra telepíthető, ha olyan kell, akkor tőlük bérelj. Egyszerű üzletpolitika, lehet szeretni és lehet utálni. Nagyon könnyen meg tudnák oldani, hogy legyen több platformra is alkalmazásuk, de egyelőre ezt nem akarják.
Igen, üzletpolitika

-
blakey
titán
Pedig egyszerű oka van, az általuk használt alkalmazás csak a saját boxukra telepíthető, ha olyan kell, akkor tőlük bérelj. Egyszerű üzletpolitika, lehet szeretni és lehet utálni. Nagyon könnyen meg tudnák oldani, hogy legyen több platformra is alkalmazásuk, de egyelőre ezt nem akarják.
-
Csabi1984
addikt
A One TV csak és kizárólag telefonra vagy tabletre telepíthető hivatalosan, vagy desktop böngészőből megy.
Nincs, illetve én nem tudok olyan boxot, amire telepíthető lenne, pedig kerestem én is.
Hacsak azt nem lehetne megoldani, hogy valami frissebb sima androidot felpakolni egy boxra, és arra, de ott meg lehet, hogy tanusítvány/root/biztonsági ellenőrzés hiba miatt nem menne.
Ha esetleg találsz, az engem is érdekelne!Őszintén szólva én se értem az okát miért nem lehet TV-re kreálni applikációt.
Ha okot mondhatnék talán a Tv-nek nagyobb a kijelzője ezzel nagyobb adatforgalmat generálna de ettől nem halna le a hálózat
-
Faby
senior tag
Ha esetleg találsz, az engem is érdekelne! -
zson
csendes tag
Tudtok ajánlani olyan hivatalos Android TV boxot/sticket, amire rá lehet rakni a One TV-t?
(Pl. Xiaomi cuccai felejtősek?) -
Faby
senior tag
Persze, egy Poco F6-ról egy TCL 50C805 (Google TV rendszerű) működik simán, csak nem kényelmes, nem felhasználóbarát. Minimálisat szaggat, laggol nálam, de az lehet a hálózat miatt is.
De amit te keresel, a Kodi+OneTV, az nem ez.
A Kodiban kell egy add-on/kiegészítő, ami a VanTV névre hallgat, és kell egy IPTV manager is, azzal tudod megoldani, de az nem cast, az direkt lejátszás. -
zson
csendes tag
-
Faby
senior tag
-
zazenke
őstag
sziasztok,
ugoos amb6+ -ra feltettem az android tv-s romot, tök jól működik távpiszkával de ha átkapcsolok projektorra az nem észleli a jelét. Sima androiddal vette és CE-vel is működik, azzal filmezek. Nézegettem a kijelző beállításokat de nem igazán jövök rá. A projektor 4k 120hz DV képes, gyakorlatilag minden jelet kezel de ez vmiért kifog rajt. Ötlet esetleg?végső esetben el távolíthatod róla a googletv átalakítót és marad az eredeti rendszered és ha csak a youtube vezérlése miatt tetted fel a a moddingot akkor azt másképp oldod meg . Nekem most így fut igaz android 14 a rendszer. Tehát nincs rajta átalakítás de egy külön forrásból rátettem egy olyan youtube alkalmazást ami normálisan működik így is. Azt hiszem aptoide ról töltöttem le a youtube apk fájlt . Direkt úgy kerestem hogy googletv verzió legyen. csak a feltelepítése volt zűrüsebb mert a kiterjesztése apkm. és nem akarta akármi elindítani a telepítést ez a youtube még meg van nekem ha nem találod meg te az aptoide-n. úgy kell rákeresni hogy YouTube for Android TV( aptoide oldalán belül)
-
zson
csendes tag
1. Kodi van a box-on. Hogyan lehet ott a One TV-t életre kelteni?
2. Elvileg van rajta valami Air screen app, ami tudná a chromecast-t, csak azt írja elavult és mivel a google play folyamatosan leáll, azt sem tudom frissíteni. -
zson
csendes tag
-
blakey
titán
Sziasztok! Van egy X96 Max (S905X2) 4/32 boxom, amin a legutolsó OTA android 8.1.0 (X96Max_V311_20190302-1355).
A One TV alkalmazást akarom telepíteni rá, de a Google Play folyamatosan leáll, gondolom régi a verzió.
Tud valaki frissebb androidot a box-ra esetleg van más ötlete, hogyan lehetne a boxon keresztül akár telefonról TV-re küldeni a One Tv-t
A One TV--ben elvileg van egy Chromecast ikon, de természetesen nem működik, semmilyen eszközt nem talál, holott a youtube chromecast-on a házbanévő kb. 4 eszközt is megtalálja.1. One TV Kodiból fog működni.
2. Hiába teszel fel másik Androidot, csak hivatalos Android TV-vel lesz Chromecast. -
Joshi
titán
sziasztok,
ugoos amb6+ -ra feltettem az android tv-s romot, tök jól működik távpiszkával de ha átkapcsolok projektorra az nem észleli a jelét. Sima androiddal vette és CE-vel is működik, azzal filmezek. Nézegettem a kijelző beállításokat de nem igazán jövök rá. A projektor 4k 120hz DV képes, gyakorlatilag minden jelet kezel de ez vmiért kifog rajt. Ötlet esetleg?Én anno vettem a projektoromhoz egy DVB-C boxot hogy tudjam nézni a tévécsatornákat. Ha jól emlékszem Strong vagy mi volt a "márkája", de erősítőn keresztül az istenért se adta ki a képet a projektorra. Ha direktbe a projektorra vagy akár egy monitorra kötöttem azt a boxot, akkor volt kép, de erősítőn keresztül már nem volt jó. Próbáltam egy Marantz és egy Onkyo erősítővel is. Szerintem valami felbontás problémája lehetett, vagy valami EDID probléma, de igazság szerint soha nem tudtam meg hogy miért volt ez. Aliexpressről rendeltem egy 5000Ft-os DVB-C boxot és az a mai napig működik rendesen.
-
JohnnyX
őstag
Sziasztok! Van egy X96 Max (S905X2) 4/32 boxom, amin a legutolsó OTA android 8.1.0 (X96Max_V311_20190302-1355).
A One TV alkalmazást akarom telepíteni rá, de a Google Play folyamatosan leáll, gondolom régi a verzió.
Tud valaki frissebb androidot a box-ra esetleg van más ötlete, hogyan lehetne a boxon keresztül akár telefonról TV-re küldeni a One Tv-t
A One TV--ben elvileg van egy Chromecast ikon, de természetesen nem működik, semmilyen eszközt nem talál, holott a youtube chromecast-on a házbanévő kb. 4 eszközt is megtalálja.Szia!
Nem fog működni, mivel a program érzékeli hogy rootolt az eszköz.
Android 11-en sem megy. -
péjé
őstag
sziasztok,
ugoos amb6+ -ra feltettem az android tv-s romot, tök jól működik távpiszkával de ha átkapcsolok projektorra az nem észleli a jelét. Sima androiddal vette és CE-vel is működik, azzal filmezek. Nézegettem a kijelző beállításokat de nem igazán jövök rá. A projektor 4k 120hz DV képes, gyakorlatilag minden jelet kezel de ez vmiért kifog rajt. Ötlet esetleg? -
zson
csendes tag
A One TV--ben elvileg van egy Chromecast ikon, de természetesen nem működik, semmilyen eszközt nem talál, holott a youtube chromecast-on a házbanévő kb. 4 eszközt is megtalálja. -
mexel
veterán
Igen van, de főként csak a 905A hoz. Az x5m az szinte megszűnt, nincs újabb gyárilag sem igaz mindkettőhöz csináltam egyet amit most nem piszkálok tovább időhiány miatt. A coreelec dual beépítésén és a coreelec rebooteren módosítottam kicsit, plusz még sok apróságot a rendszerben . Az atmost is próbáltam megcsinálni ugoos alapján de nem tudom tesztelni és még sok idő kellene hozzá. Talán ősztől az ugoos rendszerét is sikerül portolni ha lesz értelme még. Nincs már sok kedvem, igen rossz minden rendszer, agyártókat nem izgatja annyira, tele van ősrégi és új hibákkal is mind
-
JohnnyX
őstag
Nem akarlak meggyőzni csak egy új megközelítés a smarttube-nál maradva. Én úgy használom, telefonról küldöm át a videót a YouTube appból amit meg akarok nézni és a smarttube játssza le a tévén. Nincs benne reklám és a keresés meg a feliratkozások és minden egyéb ott van amit a mobilos YouTube app tud. Ki keresed mit akarsz nézni és rá nyomsz az átküldés gombra és már megy is a tévére kötött boxon.
Ezt kipróbáltam, frankón működik
(Tanix TX3, Smarttube next androidra telepítve, programban a számsorral telóval párosítva.) -
hunaqua
addikt
-
mexel
veterán
-
Puro
aktív tag
A slimbox al sajnos most vannak gonndok, pl aképminőségbe is rossz irányból piszkáltak bele
plusz annyi mindent bele akarnak pakolni hogy sok minden nem is működik jól. Én elengedtem kicsit őket, a kommunikáció is megszűnt, előtte lehetett értekezni velük. Mikor vetted annyiért, gondolom nem mostanában 😃
Nagyon elszállt az áruk. X88-at csak egyet vettem, sokan panaszkodtak memória és emmc hibára, hogy használtat pakoltak bele.
Akinek nem kell a dv annak sztem az 905x5m vagy 905A (ugyanaz kb)a legjobb most, főleg kicsit tuningolt droiddal, az eredeti androidok nem túl jók mindig, de azért használhatóInnen vettem tavaly szeptemberben, most egy tízessel drágább [link] 13.227Ft volt pontosan
-
mexel
veterán
Nekem X88 Pro van 4/32GB gigabit lan, bár most fentebb ment az ára kicsit én 13k-ért vettem kuponnal az is egy alap noname cucc S905X5M, pont a legolcsóbbat kerestem és a SlimboxTV tök jól megy rajta. Ahogy nézem ugyan ilyen névvel már vannak RK3318-cal szerelt darabok 14k-ért, az becsapós...
Egy dolog zavar, épített csendes nas/htpc 4k képe észrevehetően atom pontosabb(ryzen4300g), de még úgy is veri, hogy usb-ről csak coreelec megy, mondjuk itt már közelről kell nézni csak úgy látom a különbséget
. Ha képminőség sorrendet kellene felállítani erre a socra akkor slimboxtv<coreelec<pc viszont nem mindegy az energiafogyasztás.
Nast próbálom kis fogyasztáson tartani, de kodi 4k lejátszás alatt bevesz 31W-ot, idleben pedig 20W a dugaljból úgy, hogy atx pico tápja van, mondjuk fut mellette docker,p2p stb. X88 meg alig eszik valamit.A slimbox al sajnos most vannak gonndok, pl aképminőségbe is rossz irányból piszkáltak bele
plusz annyi mindent bele akarnak pakolni hogy sok minden nem is működik jól. Én elengedtem kicsit őket, a kommunikáció is megszűnt, előtte lehetett értekezni velük. Mikor vetted annyiért, gondolom nem mostanában 😃
Nagyon elszállt az áruk. X88-at csak egyet vettem, sokan panaszkodtak memória és emmc hibára, hogy használtat pakoltak bele.
Akinek nem kell a dv annak sztem az 905x5m vagy 905A (ugyanaz kb)a legjobb most, főleg kicsit tuningolt droiddal, az eredeti androidok nem túl jók mindig, de azért használható -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Vontar X3-at szeretnék streamelésre használni (jelenleg CE 21.3 fut rajta, a helyi médiakönyvtárat sambán keresztül érem el).
Jellyfin, Youtube és Disney+ ami érdekel, melyik most a leginkább ajánlott platform erre, illetve milyen korlátozások vannak? Maradhat a Kodi, vagy jobb lenne valami android (Slimbox pl.)?
Youtube és Disney+ prémium előfizetéseim vannak.
-
Yocee
aktív tag
Gondoltam olvasok valami újdonságot, mire verjem el az időm/pénzem. De úgy látom, időtálló volt a Nokia/Homatics vásárlás 3 éve. Szóval kösz az infót .
-
Puro
aktív tag
Ha android kell ne vagyél 2GB-osat. Csak 4GB-osat. És válaszz az új típusokkból az S905X5M vagy S905A-ból. Gyorsak és ezen menni fog ami kell. Ne noname legyen, ne a legolcsóbbat válaszd mert nem lesz hozzá fw, nem tudni mi lesz benne és ne valami dzsunka eladótól vegyél. Itt már nem lehet spórolni 10-20-30 dolláron, mert csak bosszúság lesz a vége.
Nekem X88 Pro van 4/32GB gigabit lan, bár most fentebb ment az ára kicsit én 13k-ért vettem kuponnal az is egy alap noname cucc S905X5M, pont a legolcsóbbat kerestem és a SlimboxTV tök jól megy rajta. Ahogy nézem ugyan ilyen névvel már vannak RK3318-cal szerelt darabok 14k-ért, az becsapós...
Egy dolog zavar, épített csendes nas/htpc 4k képe észrevehetően atom pontosabb(ryzen4300g), de még úgy is veri, hogy usb-ről csak coreelec megy, mondjuk itt már közelről kell nézni csak úgy látom a különbséget
. Ha képminőség sorrendet kellene felállítani erre a socra akkor slimboxtv<coreelec<pc viszont nem mindegy az energiafogyasztás.
Nast próbálom kis fogyasztáson tartani, de kodi 4k lejátszás alatt bevesz 31W-ot, idleben pedig 20W a dugaljból úgy, hogy atx pico tápja van, mondjuk fut mellette docker,p2p stb. X88 meg alig eszik valamit. -
nfsu17
veterán
-
junkpod
nagyúr
-
mexel
veterán
Köszönöm szépen a válaszokat.
Alap Android van rajta butítva.
Van rajta GPlay és Chrome.
De nincs beállítások, csak egy butított beállítás.
Nehéz elmagyarázni, de alig lehet valamit állítani.
Föképernyőn sincs felső lehúzható menü, se alsó háromszög/kör/négyszög.
Emiatt nem lehet bezárni a megnyitott alkalmazásokat sehogy.
És sorolhatnám.Az eszköz extra gyenge, gondolom ezért ez a fura butított OS. Fogalmam sincs hogy viszi el a 1080p youtube videókat.
[kép] [kép] [kép]
Viszont hogy rá raktam az info progit, az is be ült a memóriába, és most már nem játsza le a youtube ot, kiirja, hogy kevés a memoria. Bezarni pedig nem lehet az alkalmazásokat, kikapcsoláskor is ujra be rakja.
Emiatt a brave browser -t már rá se raktam.
Írtam az eladónak, pénz vissza.Maradok az X96 max plus -nál. (2GB/16GB)
Az erősebb mint ez ami jött, de még se tud annyit mint ez.
Ha nem fagyna le folyamatosan teljesen jó lenne.Próbáltam a raspberry pi 4b-met (8GB verzió), de az még annyit se tud. Azon képtelenség YouTube-ot megnyitni.
Ha android kell ne vagyél 2GB-osat. Csak 4GB-osat. És válaszz az új típusokkból az S905X5M vagy S905A-ból. Gyorsak és ezen menni fog ami kell. Ne noname legyen, ne a legolcsóbbat válaszd mert nem lesz hozzá fw, nem tudni mi lesz benne és ne valami dzsunka eladótól vegyél. Itt már nem lehet spórolni 10-20-30 dolláron, mert csak bosszúság lesz a vége.
-
nfsu17
veterán
És sorolhatnám.Az eszköz extra gyenge, gondolom ezért ez a fura butított OS. Fogalmam sincs hogy viszi el a 1080p youtube videókat.
[kép] [kép] [kép]
Viszont hogy rá raktam az info progit, az is be ült a memóriába, és most már nem játsza le a youtube ot, kiirja, hogy kevés a memoria. Bezarni pedig nem lehet az alkalmazásokat, kikapcsoláskor is ujra be rakja.
Ha nem fagyna le folyamatosan teljesen jó lenne.Próbáltam a raspberry pi 4b-met (8GB verzió), de az még annyit se tud. Azon képtelenség YouTube-ot megnyitni.
Reseteld vhogy ha előtte azért ment.
Vagy vmi menüből, vagy valószínű van az AV (táp) csatiban egy gomb, fogpiszkálóval be lehet nyomni (nem tom, csak tipp) -
Janaboy
veterán
[kép] [kép] [kép]
Minimum egy Vontar X5 4Gbos verziót érdemes venni.
-
lanszelot
addikt
[kép] [kép] [kép]
-
zazenke
őstag
ezt csak úgy lehet megmondani ha egyértelművé teszed hogy melyik verziót töltötted le de egyébbként a youtube-on ami fent van az ilyen mert minden lejátszómnál a 32 sec nél szaggatott a zászlók mozgása. apple tv-vel is. gondolom akkor a torrentes verziók is ilyenek
-
nfsu17
veterán
-
junkpod
nagyúr
Yt-on ez az?
Foundation Opening Cinematic (High Quality 4K)
Csak mobilon gyorsan ránéztem, nem látok nagy gondot itt.
Nem lehet hogy túl nagy a bitráta ezen a részen a te anyagodnál és vmiért ez üt vissza? Ha encoder lennék, akkor itt feltolnám a bitrátát, mert rohadt sok pici apró részlet vanA 32. másodpercnél kezdődő jelenetben a zászlók lobogasa szakaszosan meg-megáll, gyanús hogy a zene ütemére, de azért idegesítő
-
lali303
tag
Hello,
Megrendeltem és meg érkezett az Android tv box.
TX60Pro
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Eddig jónak tűnik.
Chrome böngészővel 1080p -ben fut szépen a youtube.
Maga az eszköz 4k -ban fut.
Szerettem volna FHD -ra letenni, de vissza erőszakolja magát 4k-ra.
Nagyon fura csupasz Android 16 van rajta.Hogy mennyi a valós ram és tárhely azt nem tudom megnézni.
Majd ha el kezdem használni kiderül milyen.
Így nem tudom, nincs rajta semmi (ez nálam pozitív)Hogy hogy nincs rajta semmi? Googleplay áruház sem appok sem?
-
DroiDMester
nagyúr
Kaptál ajánlást, csak nem tudtad értelmezni.
Brave Browsert meg bármilyen Android boxra / TV boxra (nincs különbség a kettő között) lehet telepíteni sideloaddal.És ha legörgettél volna az értékelésekig, megtudtad volna, hogy 1 GB RAM és 8 GB storage van benne, Android 9 oprendszerrel.
10 ezer forintért mondjuk nem tudom ki az aki beszopja a 16GB+256GB szöveget.
mindha itt jeleztem volna neki!

De hát hiába........ csöbörből vödörbe eset(t)
-
nfsu17
veterán
Mondhattad volna előbb is

Sose használtam longpresst, mindig volt elég gomb a távon...úgy kb 30
Ez mintha működne most.
Vmi mégsem jó. Fel le jó, jobb bal most nem.hm
Enterre nem tudtam semmit adni (akartam) helyette azt csinálja, hogy bezárja a videót ("Stop").
A return-ra lehet adni vmit, most jobb híján az is stop.
#xiaomi #mi box 3rd #keymap #távirányító #android
elbactam
kimaradt egy / a végéről
így jó
van codecinfo, van playerprocess (skip, drop frame), köv. hang és köv. felirat gombhttps://pastebin.com/4vLP1eAK
#xiaomi #mi box 3rd #keymap #távirányító #android #gen.xml -
Dr.NX
veterán
Azért ezt vettem mert Android box kellett brave böngészővel, és nem kaptam ajánlást.
Azt írták ne ezt vegyem, és tv boxot ajánlottak, de abban nincs brave browser.Ha nincs benne ami rá van írva akkor vissza kérem az árát és ennyi. Nem gond.
Mivel tudom megnézni mennyi ram és tárhely van benne valójában?Kaptál ajánlást, csak nem tudtad értelmezni.
Brave Browsert meg bármilyen Android boxra / TV boxra (nincs különbség a kettő között) lehet telepíteni sideloaddal.És ha legörgettél volna az értékelésekig, megtudtad volna, hogy 1 GB RAM és 8 GB storage van benne, Android 9 oprendszerrel.
10 ezer forintért mondjuk nem tudom ki az aki beszopja a 16GB+256GB szöveget.
-
nfsu17
veterán
Mondhattad volna előbb is

Sose használtam longpresst, mindig volt elég gomb a távon...úgy kb 30
Ez mintha működne most.
Vmi mégsem jó. Fel le jó, jobb bal most nem.hm
Enterre nem tudtam semmit adni (akartam) helyette azt csinálja, hogy bezárja a videót ("Stop").
A return-ra lehet adni vmit, most jobb híján az is stop.
#xiaomi #mi box 3rd #keymap #távirányító #android
-
gyűrű
addikt
-
nfsu17
veterán
Sziasztok,
pár hétig teszteltem a CE22 NO-t.
Rendkívül instabil.
Nagyon sok hiba van benne.
Ez nem csak a CE csapat hibája, a TK is rendesen belejátszik, ki nem próbált vagy rossz mergelt pr-kel, stb. Nah mindegy egyszer lehet hogy jó lesz...Mecsináltam a lokalizációt hozzá, ezzel elvileg a mostani állapot magyar lesz.
Más,
egy arab-német srác csinált egy felszínektől "független" playerprocessinfót a
CE-22 NO-ra. CSAK ezen működik!Jóval többet mutat mint a CE sajátja.
Nagyjából minden felszínnel megy, kb.-10-en teszteltem.A lényeg, ez egy script amit a kodiból hívunk meg lejátszáskor.
Csak lejátszás közben használható.Használata: install zipből. utána beállítjuk a futtatást egy tetszőleges távirányító gombra.
Legegyszerűbb ha a keymap editorban : szerkesztés>global vagy teljesképrnyős videó> utána addons , itt kiválasztjuk a script tinypp-t hozzá rendeljük a gombhoz és mentés.
A script első indításkor a lejátszás közben laggol picit mert akkor telepíti a felszínbe a fontokat pl. meg csinál magának cachet-t
Utána már sima. Kb. ugyanúgy fog kinézni minden felszínnél, kivéve a gyári estuary-t, ahol a 3 alsó progressbart nem mutatja direkt (az estuary védett, ezért oda fontot se tud másolni).Szóval az addonnak két féle kinézetű háttere van, az addon beállításoknál lehet kiválasztani melyik legyen. Kiegészítők > script.tinyppi > beállítások.
Nálam jól működik, akit érdekel tesztelgesse.
Egyelőre ennyi, picit hanyagolom ezt a rendszert most egy darabig..

utána beállítjuk a futtatást egy tetszőleges távirányító gombra.
Mi box S 3rd gen left the chat
-
lanszelot
addikt
Azért ezt vettem mert Android box kellett brave böngészővel, és nem kaptam ajánlást.
Azt írták ne ezt vegyem, és tv boxot ajánlottak, de abban nincs brave browser.Ha nincs benne ami rá van írva akkor vissza kérem az árát és ennyi. Nem gond.
Mivel tudom megnézni mennyi ram és tárhely van benne valójában? -
Janaboy
veterán
-
gyűrű
addikt
Valószínűleg android 10 vagy 11 fut rajta, a ram szem kb. 2giga lehet, meg vagy 8giga tárhely.. Biztos van program ami megmondja, pontosan de nem az Aida..
-
mexel
veterán
Hello,
TX60Pro
Eddig jónak tűnik.
Nagyon fura csupasz Android 16 van rajta.Hogy mennyi a valós ram és tárhely azt nem tudom megnézni.
Így nem tudom, nincs rajta semmi (ez nálam pozitív)A leírása elég érdekes

"Operating system: for Android 24 (Actual for Android 10, it shows 24 after upgrading)
DDR3: 1GB (upgrade: 16GB)
eMMC: 8GB (upgrade: 256GB) "
Ebben akármi is lehet szerintem kategória.
Miért pont ilyet választottál? -
lanszelot
addikt
Hello,
TX60Pro
Eddig jónak tűnik.
Így nem tudom, nincs rajta semmi (ez nálam pozitív) -
gyűrű
addikt
Sziasztok,
pár hétig teszteltem a CE22 NO-t.
Rendkívül instabil.
Nagyon sok hiba van benne.
Ez nem csak a CE csapat hibája, a TK is rendesen belejátszik, ki nem próbált vagy rossz mergelt pr-kel, stb. Nah mindegy egyszer lehet hogy jó lesz...Mecsináltam a lokalizációt hozzá, ezzel elvileg a mostani állapot magyar lesz.
Más,
egy arab-német srác csinált egy felszínektől "független" playerprocessinfót a
CE-22 NO-ra. CSAK ezen működik!Jóval többet mutat mint a CE sajátja.
Nagyjából minden felszínnel megy, kb.-10-en teszteltem.A lényeg, ez egy script amit a kodiból hívunk meg lejátszáskor.
Csak lejátszás közben használható.Használata: install zipből. utána beállítjuk a futtatást egy tetszőleges távirányító gombra.
Legegyszerűbb ha a keymap editorban : szerkesztés>global vagy teljesképrnyős videó> utána addons , itt kiválasztjuk a script tinypp-t hozzá rendeljük a gombhoz és mentés.
A script első indításkor a lejátszás közben laggol picit mert akkor telepíti a felszínbe a fontokat pl. meg csinál magának cachet-t
Utána már sima. Kb. ugyanúgy fog kinézni minden felszínnél, kivéve a gyári estuary-t, ahol a 3 alsó progressbart nem mutatja direkt (az estuary védett, ezért oda fontot se tud másolni).Szóval az addonnak két féle kinézetű háttere van, az addon beállításoknál lehet kiválasztani melyik legyen. Kiegészítők > script.tinyppi > beállítások.
Nálam jól működik, akit érdekel tesztelgesse.
Egyelőre ennyi, picit hanyagolom ezt a rendszert most egy darabig..

-
zazenke
őstag
de csak hogy szidjam is a coreelecet a netről lelopdosott filmekkel felnőtt tartalmakkal bizony ennek is meggyűlik a baja és eldobál egy két "képkockát" . Az android része ezt jobban kezeli bár egyik sem úgy mint az appletv mert az ismét bebizonyosodott hogy ebből a szempontból verhetetlen. Viszont aki normál virágboltból letöltött filmeket néz és kell neki a p7FEL annak szerintem nagyon jó eszköz. Külön kiemelem a távszabályzóját melynek infrás része annyira érzékeny hogy már hírtelen azt sem tudtam eldönteni hogy most bluetooth funkció megy e vagy infra(AM8 az igen béna ebből). Így android részén maradt a behangolt bluetooth kapcsolat és CE rendszeren meg az infra (a megfelelő config fájlok elhelyezése után ). CEC tv távszabályzó nekem nem jön be mert lassú ha sorozatos jeleket kell vennie pl előre tekerésnél és néha mintha nem is bootolna be ez a funkció vagy csak késve érkezik meg.
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
-
ginola
addikt
Nekem sem.
Én rögtön telepítés után adtam neki mikor feljött a kérési ablak.
https://kodi.wiki/view/Android
Jobb híján vhol itt
On Android TV 11 or higher to allow Kodi access to local files you need to manually set files permissions. On Android TV go to "Settings -> Apps - Kodi -> Permissions -> Files and Media" and select "Allow all the time".Köszönöm!
-
Dr.NX
veterán
OK, most már értem a problémát. Valószínűleg akkor visszajön rá a a 27% áfa mégis.
-
blakey
titán
Igen, de van egy ilyen kitétel:
Az EU-n kívülről szállított, 150 euró feletti értékű megrendelésekre az EU-ba történő behozatalkor áfa vonatkozik. A megrendelés árát úgy módosítottuk, hogy az tükrözze az áfa vámhatóságnál történő későbbi beszedését. Javasoljuk, hogy a szállítási és adófizetési feltételeket (áfa, vámok, ügynöki díjak stb.) egyeztesse az eladóval.

-
Janaboy
veterán
-
Dr.NX
veterán
-
Janaboy
veterán
-
Dr.NX
veterán
AliExpressen Summer Sale van,
beújítottam az öregecskedő Mecool mellé ezt:
Ugoos AM9 PRO LPDDR5 4GB 64GB Amlogic S905x5-JBIG35VIO kóddal 59 ezer Ft
-
nfsu17
veterán
Yt-on ez az?
Foundation Opening Cinematic (High Quality 4K)
Csak mobilon gyorsan ránéztem, nem látok nagy gondot itt.
Nem lehet hogy túl nagy a bitráta ezen a részen a te anyagodnál és vmiért ez üt vissza? Ha encoder lennék, akkor itt feltolnám a bitrátát, mert rohadt sok pici apró részlet van -
nfsu17
veterán
Nekem sem.
Én rögtön telepítés után adtam neki mikor feljött a kérési ablak.
https://kodi.wiki/view/Android
Jobb híján vhol itt
On Android TV 11 or higher to allow Kodi access to local files you need to manually set files permissions. On Android TV go to "Settings -> Apps - Kodi -> Permissions -> Files and Media" and select "Allow all the time". -
junkpod
nagyúr
Ha bárki nézte már a Foundation/Alapítvány sorozatot, a főcímben az animáció direkt szaggat vagy a lejátszó akadozik nálam? Baromi idegesítő, ha szándékos effekt akkor a készítőknek küldöm üdvözletem!
-
ginola
addikt
-
nfsu17
veterán
-
ginola
addikt
-
nfsu17
veterán
-
ginola
addikt
-
L3fty
csendes tag
-
gyűrű
addikt
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Köszi!
Azt már látom hogy a meglévő boxaim nem alkalmas a "teljes kihasználásra".
A dv képesek közül melyiket ajánlanád amiket felsoroltál azok közül?
Lehet külföldi beszerzés vagy itthoni használt is....
Összeget nem írtam de csak emiatt nem akarok 100.000 feletti vagy közeli lejátszót,aránytalannak tartanám pl. a tv árával szemben..

-
gyűrű
addikt
Milyen lejátszó(am-logicok vannak nálam) és milyen CE és kiegészítő file-k kellenek majd nekem ha egy TCL 65C9K QD-MiniLed televízió, 164 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 144Hz, E energiaosztály vettem?
Tudom nem a legnagyobb csűcsminőség de eddig nem volt pl. DV képességű tv-m és szeretném belőle kihozni a legjobb képminőséget.
Nyilván itt a letöltött jó minőségű mkv-ra és a streamengekre is gondolok ha azok között is van ilyen.Nem foglalkoztam vele eddig mert egy Panavt50 plazmám és full hd-s projektoraim voltak-vannak,ezért kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!

Pedig ez majdnem a csúcs.👍 🙂
Mindenképp valami dv képes box, homatics/dune, vagy ugoos amb6, esetleg amb9 pro.
Az utóbbin csak a CE 22 fut, ami elég alfa még, a többin megy a stabil 21 avdvplus is. -
tobias40
veterán
Milyen lejátszó(am-logicok vannak nálam) és milyen CE és kiegészítő file-k kellenek majd nekem ha egy TCL 65C9K QD-MiniLed televízió, 164 cm, Smart Google TV, 4K Ultra HD, 144Hz, E energiaosztály vettem?
Tudom nem a legnagyobb csűcsminőség de eddig nem volt pl. DV képességű tv-m és szeretném belőle kihozni a legjobb képminőséget.
Nyilván itt a letöltött jó minőségű mkv-ra és a streamengekre is gondolok ha azok között is van ilyen.Nem foglalkoztam vele eddig mert egy Panavt50 plazmám és full hd-s projektoraim voltak-vannak,ezért kérem a segítségeteket.
Köszi előre is!

-
nfsu17
veterán
Semmihez nem nyúltam csak a 2 gombot programoztam be minden más eredeti. A zipből telepítés után válaszd az estuary mod felszínt.
Tedd el magadnak, mert pár nap múlva törlöm.
Csak 21.3 androidra jó.. máson nem néztem.Zseniális.
szuper vagy. Nagyon szépen köszönöm. Pont így gondoltam. Ha kell vmi később, szólj nyugodtan.
-
nfsu17
veterán
Miről mire?
CE21-ről CE22-re nem fog menni.A frissítés amit le akar tölteni egy kb 350MB-os .tar fájl és az update mappába töltené.
Ezt a fájlt le tudod tölteni pc-n, de az update mappa akkor is a boxon van, oda kell eljuttatni. törölj a userdata/thumbnails mappából egy kb 400MB-nyi képet.
Most így vasárnap reggel hirtelen más ötletem nincs.
https://wiki.coreelec.org/coreelec:updates
De míg kitaláljuk te is olvasgasd -
junkpod
nagyúr
Upgradelni szeretném a CE-t. Mivel kicsi a kártya amin van nem tudja letölteni a frissítést.
Ha letöltöm PC re, és manuálisan frissiteném, akkor milyen mappákat, fájlokat irjak felül? -
zazenke
őstag
valaki árulja már el hogy most pontosan melyik CE rendszer és melyik dovi co fájl kell a gyökérkönyvtárba hogy menjen a P7 FEL. az AM9 pro-n . CE 22 NO val probálkozok és egy ilyen Dovi co fájllal : 5.15_2.6_dovi_patched.ko (v.peter 460.8 KB) . Kamerás hölgyet nem látok abban a szivárványos teszt videóban és ha ezzel a fájlal használom a rendszert akkor a többi DV filmjeim sem mennek DV-ben csak hdr-ben. Ha meg egy másik dovico fájt használok akkor van rendes DV de akkor sincs P7 fel
vaaaó több órás kínlódás után gemini megsúgta hogy jó dv file-t használok csak át kell nevezni dovi.ko-ra mert különben a rendszer nem ismeri fel

-
gyűrű
addikt
Semmihez nem nyúltam csak a 2 gombot programoztam be minden más eredeti. A zipből telepítés után válaszd az estuary mod felszínt.
Tedd el magadnak, mert pár nap múlva törlöm.
Csak 21.3 androidra jó.. máson nem néztem. -
zazenke
őstag
valaki árulja már el hogy most pontosan melyik CE rendszer és melyik dovi co fájl kell a gyökérkönyvtárba hogy menjen a P7 FEL. az AM9 pro-n . CE 22 NO val probálkozok és egy ilyen Dovi co fájllal : 5.15_2.6_dovi_patched.ko (v.peter 460.8 KB) . Kamerás hölgyet nem látok abban a szivárványos teszt videóban és ha ezzel a fájlal használom a rendszert akkor a többi DV filmjeim sem mennek DV-ben csak hdr-ben. Ha meg egy másik dovico fájt használok akkor van rendes DV de akkor sincs P7 fel
-
nfsu17
veterán
Igen, ahogy a képen van..vagy hasonló.
Oda le tudok navigálni távval (OK...lefele...jobbra...stb)
Kodi22 alatt ott lent jobbra van a beállítások ikon...azon belül az utolsó menüpont: 'lejátszási infók'
És az hozza fel a codecinfot.
Csak ez kodi21, ott meg nincs -
gyűrű
addikt
gyűrű
mint nagy skin mester
, nincs valami ötleted arra, hogy a gyári estuary skin (android Kodi 21.3) tudjon olyat, mint amit a CE22 codec info panelja tud?
A playerdebug sem lenne rossz (skip/drop frame, stb), de ha az nincs, mindegy.
Nem kell nekem DV FEL, meg HDR, meg miegymás, igazából elég lenne a gyári O-ra előjövő menü is, de ezen a csöves Mi Box S 3rd gen távon semmilyen értelmes gombra nem tudok keymap-elni, mert mind vmi androidos appot indít el.
Lehet, hogy a lefele gombra be tudnám lőni, de nekem az a 10s vissza, szóval kihagynám.
Egy osd gombot szeretnél vagy mit?
A Playerprocessinfo android alatt annyit tud amit, de tudok 2 osd gombot beletenni az estuaryba ami a playerprocessinfot és a debug infót hozza elő. -
zazenke
őstag
érdemes kipróbálni .egyszeri díja van 2000 ft.Android boxon szépen megy . Állítólag okostv rendszeren nem megy. Kezeli a hdr10, DV-t és AFR is műkszik. Plex szerverről dolgozik de a plex kliens program lecserélésére hozták létre. Gondolom azért mert sima androidos eszközökön ha jól tudom az havi díjas ha teljes funkciót akarunk. [link]
-
nfsu17
veterán
gyűrű
mint nagy skin mester
, nincs valami ötleted arra, hogy a gyári estuary skin (android Kodi 21.3) tudjon olyat, mint amit a CE22 codec info panelja tud?
A playerdebug sem lenne rossz (skip/drop frame, stb), de ha az nincs, mindegy.
Nem kell nekem DV FEL, meg HDR, meg miegymás, igazából elég lenne a gyári O-ra előjövő menü is, de ezen a csöves Mi Box S 3rd gen távon semmilyen értelmes gombra nem tudok keymap-elni, mert mind vmi androidos appot indít el.
Lehet, hogy a lefele gombra be tudnám lőni, de nekem az a 10s vissza, szóval kihagynám.
-
kinghaxor
aktív tag
Nem akarlak meggyőzni csak egy új megközelítés a smarttube-nál maradva. Én úgy használom, telefonról küldöm át a videót a YouTube appból amit meg akarok nézni és a smarttube játssza le a tévén. Nincs benne reklám és a keresés meg a feliratkozások és minden egyéb ott van amit a mobilos YouTube app tud. Ki keresed mit akarsz nézni és rá nyomsz az átküldés gombra és már megy is a tévére kötött boxon.
-
mikrofon
veterán
S905L tetű lassú és elavult! és olyan BOX nem létezik amiben 16Giga RAM van ott a 16.giga a tárhely lesz, nem a RAM mérete(jó eséllyel 2gigás lesz, de inkább 1)! főleg nem 26.fontért ami kb 10.e Ft

Amúgy áruld már el milyen PC-d van ami jutubozás alatt befűti a szobát?
Én azt nem értem miért nem mini pc irányba nézelődik. Pont ilyenekre való. Azért az amlogic egy média lejátszó, nem Internet böngésző készülék....
-
DroiDMester
nagyúr
S905L tetű lassú és elavult! és olyan BOX nem létezik amiben 16Giga RAM van ott a 16.giga a tárhely lesz, nem a RAM mérete(jó eséllyel 2gigás lesz, de inkább 1)! főleg nem 26.fontért ami kb 10.e Ft

Amúgy áruld már el milyen PC-d van ami jutubozás alatt befűti a szobát?
-
Janaboy
veterán
-
lanszelot
addikt
Köszönöm szépen a választ.
Amit linkeltem abban 16GB memória van.
256GB belső tárhely, és amlogic S905L .
Több mint a Vontar X5 -ben.
Az akkor miért nem jó? -
Janaboy
veterán
- smarttube mire elő szedem hogy kire vagyok feliratkozva, és legorgetek az aljára, kiválasztom videók vagy elő és elindítom, majd vissza mennék másikat választani, de már nem ott van és kezdhetem elölről... túl sok idő elő keresni egy videót.
Nem jegyzi meg mit néztem, ha pl kikapcsolom az eszközt.
Nincsenet fülek, pl mikor több videót nézek egyszerre.
Használhatatlan.Telefonon is tiltottam a youtube appot és brave böngésző.
Nincs reklám, zene megy háttérben, addig mást csinálhatok, több fül et hasznalhatok,Első hozzászólásban írtam hogy csak böngésző.
Az ajánlás nem amlogic és nem böngésző.Tv box és android box nem ugyanaz. Nekem nem jó a tv box.
Le írtam mit szeretnék, ha mást próbáltok rám erőltetni, mert nektek az jó, akkor természetes hogy nekem nem felel meg, ha egyáltalán nem tudja azt amit kérdeztem
A böngészők jellemzően memória igemyesek, főleg ha több tab is nyitva van.
Vmi sok memóriásat nézzél, pl Vontar X5 4/64es -
lanszelot
addikt
Mi a baj a smarttube - al ?
Évek óta azt használjuk.Böngészőből YouTube ??

Másrészt meg ajánlást kérsz, aztán meg felraksz egy linket egy nevenincs dzsunka boxról, ami nem az a kategória mint amit ajánlottak... Meg odaírod hogy tv box biztos nem kell, erre azt linkeled..
De akkor minek kérdezel?

- smarttube mire elő szedem hogy kire vagyok feliratkozva, és legorgetek az aljára, kiválasztom videók vagy elő és elindítom, majd vissza mennék másikat választani, de már nem ott van és kezdhetem elölről... túl sok idő elő keresni egy videót.
Nem jegyzi meg mit néztem, ha pl kikapcsolom az eszközt.
Nincsenet fülek, pl mikor több videót nézek egyszerre.
Használhatatlan.Telefonon is tiltottam a youtube appot és brave böngésző.
Nincs reklám, zene megy háttérben, addig mást csinálhatok, több fül et hasznalhatok,Első hozzászólásban írtam hogy csak böngésző.
Az ajánlás nem amlogic és nem böngésző.Tv box és android box nem ugyanaz. Nekem nem jó a tv box.
Le írtam mit szeretnék, ha mást próbáltok rám erőltetni, mert nektek az jó, akkor természetes hogy nekem nem felel meg, ha egyáltalán nem tudja azt amit kérdeztem
-
gyűrű
addikt
Mi a baj a smarttube - al ?
Évek óta azt használjuk.Böngészőből YouTube ??

Másrészt meg ajánlást kérsz, aztán meg felraksz egy linket egy nevenincs dzsunka boxról, ami nem az a kategória mint amit ajánlottak... Meg odaírod hogy tv box biztos nem kell, erre azt linkeled..
De akkor minek kérdezel?

-
lanszelot
addikt
Próbáltam a smart tube alkalmazást, nagyon nem jó.
Böngésző százszor jobb.
Tv box biztosan nem kell.
Sok szeméttel tele dobálva, használhatatlan rendszerrel.
Tiszta Android minden szempontból jobb. -
lali303
tag
-
Janaboy
veterán

Használj Smarttube appot Android TVre és nem kell böngésző.
Az X96 boxodra ha van rakj fel egy Slimbox tvt és arra a Smarttube appot és ennyi. -
lanszelot
addikt
-
nfsu17
veterán
Hello,
Olvasgattam az összefoglalót, de nem igazán találtam választ.
Jön a nyár és nem akarom, hogy a pc befűtse az amúgy is meleg szobát.
Csak youtube nézése kérések egy kevés áramot fogyasztó, olcsó eszközt.
Van egy X96 Max Plus 2GB/16GB eszközöm.
Gond az, hogy nagyon lassú, és fagyogat is.
Csak egy böngésző van rajta, és nem is kell több.
Tudnátok ajánlani eszközt az X96 helyett?Xiaomi box 3rd gen
-
lanszelot
addikt
Hello,
Olvasgattam az összefoglalót, de nem igazán találtam választ.
Jön a nyár és nem akarom, hogy a pc befűtse az amúgy is meleg szobát.
Csak youtube nézése kérések egy kevés áramot fogyasztó, olcsó eszközt.
Van egy X96 Max Plus 2GB/16GB eszközöm.
Gond az, hogy nagyon lassú, és fagyogat is.
Csak egy böngésző van rajta, és nem is kell több.
Tudnátok ajánlani eszközt az X96 helyett? -
zazenke
őstag
tegnap rendeltem egyet az AM8 mellé majd meglátjuk milyen lesz
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Akinek X96 M200 doboza van és a droidot is használja milyenre cserélte a gyári launchert?
üdv -
zazenke
őstag
nekem az s928x processzorral szerelt AM8 nál az aida64 azt írja ki hogy 64 bites ARMv8-A (32 bites mód) . Ez AM9 pro-nál más lenne ? ott 64 bites mód lenne android alatt ?
-
djnice
veterán
-
zazenke
őstag
-
nfsu17
veterán
-
djnice
veterán
-
asdasdasd
tag
Nézem Vontar X5 leírásár. Nincs benne USB 3.0 csak 2xUSB 2.0... Ezt azért nem vártam 2026-ban. X3-ban, X4-ben van ...
-
zazenke
őstag
-
zazenke
őstag
-
gyűrű
addikt
Az infó a forrásfájl infója.
Android alatt nincs p7 fel, vagy hdr vagy p8. ra konvertál. -
zazenke
őstag
töltöttem most le 3db p7 FEL test file-t és a tv dolby visionra vált és a fájlinfo ban p7 FEL van írva. ( s928x). ebből 1 test file android alatt is DV ként indul a másik kettő HDR
-
nfsu17
veterán
-
junkpod
nagyúr
-
Csabi1984
addikt
-
gyűrű
addikt
-
gyűrű
addikt
-
nfsu17
veterán
-
Indiant
addikt
-
nfsu17
veterán
-
Indiant
addikt
Mi f.ért nem frissítik a NO-t? Nem lehet tekerni benne.
-
mexel
veterán
Hogy ne csak a DV-ről szóljon minden:
Kedvem támadt feléleszteni egy emmc hibás tanix W2 boxot. Full kuka emmc volt rajta ezért le kellett szedni.
Bíztam benne hogy a coreelec elindul valahogy. Sajnos ha az aml_sdc_burn.UBOOT felkerül a coreelec sd-re aminek a bootolását átírom úgy ahogy a BurnCardMaker teszi, feléled full fénnyel a kijelző, be is tölt a bl2-t is de az android uboot nem tölti be a coreelec kernelt sajna.
mintha valaki írt volna ilyenről hogy megoldotta, de lehet nem itt volt de azért a gurukat megkérdezném van-e ötletük? Vagy egy linux-al jobban járnék? Legalább addig el kellene jutni hogy az usb boot elinduljon és pl egy ssd-ről egy linux futna
Új hozzászólás Aktív témák
-
109947 - 109801
109947 - 109801 109800 - 109701 109700 - 109601 109600 - 109501 109500 - 109401 109400 - 109301 109300 - 109201 109200 - 109101 109100 - 109001 109000 - 108901 108900 - 108801 108800 - 108701 108700 - 108601 108600 - 108501 108500 - 108401 108400 - 108301 108300 - 108201 108200 - 108101 108100 - 108001 108000 - 106001 106000 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Automata kávégépek
- OLED TV topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- EAFC 26
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Macrodroid
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- További aktív témák...
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 8TB WD RED WD80EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Az R10-ről van valami infód? Készülget szép csendben avdvplus boszorkánykonyhájában? 

DoItYourself