- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Mentolka #106746 üzenetére
Elementum addont is érdemes kipróbálni. Bizonyos magyar virágbolt is benne van így közvetlenül lehet keresni benne.
Amúgy sikerült felrakni a ce-t?
Ezek a box-ok (Homatics és társai) azzal az igaziak. Ha streaming-et is használsz akkor is érdemes. Max. Ha streaming-et nézel akkor elindítod az androidot, aztán meg újra ce-be mész.
-
Mentolka
senior tag
Esetleg volna valami torrent kliens CE/Kodi -ra? (mer' akkor már nem is kéne az RPi)
-
Mentolka
senior tag
-
Mentolka
senior tag
-
batabe
senior tag
Sziasztok,
Legfrissebb CE alatt telepített qbittorrennttel kapcsoaltban szeretnék segítséget kapni.
4.6.7-es verzió, entware-ról telepítve. Beállítottam, tudok is letölteni torrentet publikusbról, de ncore esetén elindul a letöltés, majd szépen lassan lelassul, és megáll, force restart esetén újra...
ugyanezen hálózaton a synology download station/transmission hibátlanul tölt -
dave0825
őstag
Üdv. OpenVFD-t használva nem rég telepített Nexus-on olyan gondot tapasztaltam, hogy film közben nem mutatja a hátralévő időt. Be van állítva, de csaja újraindítás után jelzi 1 film alatt, utána már nem. Ötlet valakinek? Arctic Zephyr Reloaded skin-t használom, mintha azóta lenne rossz, előtte nem tapasztalt, mindig mutatta szépen a kijelzőn a hátralévő időt a filmből. Mi akadhat össze a skin-nel már megint? Mi lehet a megoldás?
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
Mentolka #106714 üzenetére
A blakey által linkelt app végrehajtja a parancsot anélkül, hogy adb-zned kellene. Telepítsd az android tv-n az apk-t, tedd be a kártyát a lejátszóba, majd indítsd el az appot. És ennyi.
Az adb-zést - ha nem ismered, nem használtad még - nem ajánlom, veszélyes fegyver is lehet a hozzá nem értő kezekben, kezektől
-
Mentolka
senior tag
válasz
blakey #106713 üzenetére
Bocs, de ez nem segített..
Most csomagoltam ki egy Rocktek G2 android TV boxot. Hogyan kerül erre CE?
A CE oldaláról letöltöttem az image-t, ráírtam egy SD kártyára. Hogyan tovább?
Valahol ezt írják:issue the command to adb 'adb reboot update' (after doing the needed steps to access adb, of course)
this just boots from the sdcard and does not touch the device software -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Hogyan kell adb parancsot kiadni egy android tv box-on? Telepíteném a CE-t, és ezt kéne futtatni: adb reboot update
-
blakey
titán
válasz
Zsmester89 #106710 üzenetére
Utolsó kérdés, akkor ár/tudás arányában egy fehér (sima) Homaticsal jól járnék a Dune-hez képest?
- inkább Dune, ha már lehet választani. A két eszköz ugyanaz, Dune-n van infra port és telepíthető a Dune app, ennyi a különbség.Kodi a beépített lejátszója?
- nem, egyiknek sem az, nincs kb. semmi sem előre telepítve, mindent neked kell beállítani.Mert a coreelec-et olvasom mindenhol, de valami plusz móka elvileg
- a CoreELEC-től lesz jobb lejátszó, van, akinek nincs rá szüksége. Képfájlt kell kiírni és kb. kész is. Összefoglalóban benne van az elkészítési módja.- bár jó leírás alapján még házat is építenék
-
-
blakey
titán
válasz
Zsmester89 #106708 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a sima Homaticsra nem lehet a Dune MC-t feldobni.
- A sima (fehér) Homaticsra nem, de a Dune (fekete) Homaticsra igen.
Viszont Android alatt a Kodi hozza azt a szintet, illetve néhol jobb is, mint a Dune saját lejátszója, akár apk, akár a rendszer részeként integrált (pl. Pro Vision 4K) verzió. -
blakey
titán
válasz
Zsmester89 #106706 üzenetére
Egy homatics box r 4k plus-on a coreelec simán futtatható az összefoglaló alapján. Akkor elvileg tudásban hozna egy Dune HD pro vision 4k-t?
- ennek így nem sok értelme, maga a Homatics ((telepíthető a Dune apk amivel ugyanazt tudja) tudásban hozza a Pro Vision 4K-t + még a "streaming" is működik. CoreELEC-kel "több" lesz, ahogy a Pro Vision 4K is. -
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Egy homatics box r 4k plus-on a coreelec simán futtatható az összefoglaló alapján. Akkor elvileg tudásban hozna egy Dune HD pro vision 4k-t? Köszönöm -
LouiS22
veterán
válasz
meridaharcos #106704 üzenetére
átváltod előtte a megfelelő devizára.
-
devil-k
nagyúr
válasz
meridaharcos #106702 üzenetére
Revolut……..
-
meridaharcos
senior tag
Halihó,csak egy gyors kérdésem lenne.
Hivatalos Ugoos shop-ban amint megadom a címem csak forintban enged fizetni, nekem dollárban kedvezpőbb lenne.
Van erre megoldás ?
Köszi előre is ! -
devil-k
nagyúr
Hátha itt...
Skacok!
iOS-en használok "Kodi Remote" appot. Nagyon csípem, számomra minden benne van. Valahogy mégsem tudom rábírni, hogy zárolási képernyőn mutassa a lejátszó alapvető gombjait (indítás, stop, szünet stb.), mint pl egy Spotify esetén.
Hogyan tudom ezt előhozni? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Dell PowerEdge R420 1U Intel Xeon E5 2420v2 12C/24T 16 GB + HDD szerver konfig
- Asus Prime X470-Pro + Ryzen 7 2700X +Cooler Master Hyper 212 +32 Gb Patriot Viper 3.200 Beszámitok!
- Mac mini M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - Csak 1db!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest