Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Miért is beszélek félre? konkrét példának hoztam fel azt a rönyót. Egy jó barátomé. Hengerenkénti gáz ment bele, hogy pontosan milyen azt magasról telibe szarom mert kibaszottul nem tud érdekelni. 230ezer volt a számla vége cakkpakk. Pont.
Nézd már meg hány Punto II és hány 3L van a használt autón. A magyar Lupo 3L felhozatal legalább 80%-a külföldről törötten, hibásan behurcolt fostaliga. Itt a pajtában a magyar paraszt a saját feje után összegányolta és eladta kurva drágán. A vevő meg szopott vele mint az állat mert minden szar lett a kocsin amihez hozzányúltak. Még a márkaszervízben sem értenek a típushoz annyira ritka autó. Akkor meg mit vársz? Itthon összesen 2ember van akit a 3L-em közelébe engednék (már ha nekem az lenne). Punto II-ből eközben meg Dunát lehet rekeszteni. Nem azért van annyi mert olyan fúdejó jó kocsi. számold hozzá, hogy elve vagy 50x annyit eladtak belőle mint 3L-ből. Akkor miről is beszélsz?
"5 liter alatt elvan, és ütve vágva se eszik 6-nál többet". Ez hihető... Ha siettem a Punto 1.1 VAN megevett 9liter benzint 100km-en. Autópályán 140-150 országúton 110-120. Ez az ütni vágni nem az amikor az ember ütemesen fújkálja a gázpedált...
"Inkorrekt ember vagy"
Nem ismersz! Halvány fingod sincsen róla, hogy milyen ember vagyok. A beszólogatást itt és most nyugodtan be is fejezheted barátom! És nem vagyok dízelpárti olvasd el az egyel feletted lévő hozzászólásom végét. Bírom tőled ezt a magasról jövő lekezelő stílust amit itt előadsz pár embernek. Csak nem tudom mire fel ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest