Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MWC 2026: Könnyen megmarkoltuk a Lenovo Legion Tab ötödik generációját
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A legolcsobb Shimano de tényleg a tourney 3.000Ftért jobb. Azt be lehet állítani pontosra. Egy Acera/Alivio ami azért még mindig eléggé alsó polcos meg aztán végképp a pontosság, tartosság szobra.
-
-
quint
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azon vigyorgok, hogy a Golf-osztályban általánosnak mondható méretben egy HANKOOK VENTUS PRIME4 K135 205/55R16 91H nyári gumiabroncs 27.100,- Ft.
Nincs olyan érzésetek, hogy az árakat az is erősen hajtja, hogy a vásárlók nem mondják azt a kereskedőknek, hogy rohadjon rád?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Az a baj ennyi pénzért tényleg csak nagyon alap alkatrészeket adnak amik nem a minőségről híresek. Ha belegondolok nekem a bringámra négy külső gumi majdnem annyi mint ez az EXPL500.
Sajnos nagyon drágák lettek a kerékpárok, még egy 200k-s darabon is besírok hogy mit képesek ráaggatni. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Két Szfvári Decathlon próba után futottunk egy BP kört. Ugyanazt a 26"os EXPL 500as [link] bringát néztük (119.900Ft). Ez ugye már nem az alapkategória Decathlonnál.
BPn 3* vittük vissza, állítottak rajta de harmadszorra is csak kb lett jó. Kis beszélgetés után az van, hogy az új alap/legolcsobb váltó szerencse kérdése de jellemzően nem lehet tényleg jól beállítani. Meg baromi kényes/sérülékeny ezért már gyárilag váltóvédővel adják.
Nekem elég nagy csalódás a 14"/16"/20" után amik két gyereket simán kibírtak.
A 199.900Fts EXPL 900 az tökéletesen működödtt elsőre de az már nagyon sok pénz. -
-
hzsolee
őstag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Bosszantóak ezek a dolgok, de ilyen miatt nem járnék bíróságra. Szerintem alig várják páran, hogy ilyen történjen, aztán jól fel lehet fújni a dolgot, meg csámcsogni rajta.
Persze azt nem számolják, hogy az a negyven mázsa kötegelő meg ezek a műanyag sz@rok hány pet palacknak számítanak. Biztos nem betétes, mert összeszedni már annyira nem akaródzik ilyen gyorsan.... főleg akik bukják a dolgot... -
-
szebe
addikt
Én a reklám óriásplakátokat is megkérdőjelezném.
+1
A lakásból rálátok itt a Széchenyin a hatalmas BK reklámra, de nem ettől fogok bemenni oda.A másik, a Palotai - Swabisch Gmünd sarkán (ahol autóhifis volt talán) van egy LED hirdetőtábla. Sötétedés után konkrétan vakít, annyira erős a fénye. Nem tudom ki szerint volt az jó ötlet oda...
-
Szerintem 0. Nem hiszem, hogy bármi ilyen plakátok mentén dől el. Változott annyit a világ és átalakult az élettér általánosan, hogy nem gondolnám hogy eléri azt a hatást, mint mondjuk 20 éve.
Megyek lassan arra, kíváncsi vagyok eltüntették-e, mert a közterület felügyelet már villogva ott állt, mikor jöttem visszafelé .. -
-
Kristof14
senior tag
Én is pont ezen gondolkoztam, hogy ki az akire az pozitívan hat, hogy minden egyes nyüves villanyoszlopról ugyan az az ember vigyorog vissza, arcodba nyomva, hogy amúgy az adóból vannak ott.
De jól megy magyarországnak, hogy ennyi pénzt ki lehet szórni az oszlopokra tök feleslegesen....az óriásplakátokra ugyan ez vonatkozik nálam.
ugyanott semmilyen politikai töltöttséggel: a tisza legalább filet csinált, ami ugyan annyi pénzzel járt, de lehet, hogy egy pár embernek legalább szórakozást jelent arra a másfél órára.
meg legalább bevétel is van belőle. szimpatikusabb mint látni leázni a plakátokat.mégegyszer hangsúlyoznám, nem politikai töltést szeretnék adni neki.
-
-
eddie1978
senior tag
Megvan a cucc. Mártírok úton volt még. Köszönöm! Még egyszer. Hülye fejjel ott agonizáltam a 12 V 6 A töltő + aksin és nem hoztam el. Na majd holnap.
-
eddie1978
senior tag
Köszi mindenkinek! Minnyá indulok pénzt költeni. Köszönöm!
-
-
eddie1978
senior tag
Sziasztok!
Ezt az 1/4" ütvecsavarozót keresem. Hátha van még van valamelyik üzletben. Látott valaki valamelyik Lidl-ben? Új csóri útiban voltam pénteken, ott nem volt.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
Azért mondtam mert tudvalevő hogy a jó szerelők nem a Decathlonban dolgoznak. Ezért szokták ajánlani hogy az ott vásárolt kerékpárt érdemes elvinni valahova. Ha alapból nincs gond persze akkor ez elhagyható. De egy váltó, fék beállítást akár otthon is meg lehet ejteni.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Új. Működjön. Pont. Ránézésre értett hozzá az 500.féket, váltót állítja be, ha nem tudja helyben beállítani otthagyom.
Miután elvittem nincs kedvem még máshova vinni, még fizetni meg ha nekik se sikerült visszavinni, vitatkozni.Amúgy is akartam Ikea kört, felmegyek Budaörsre hátha ott be tudják állítani.
Használt piacon meg amit néztem egész horror. Jó állapotú de a lánc annyira megnyúlva, hogy racsni sor már kopott, fék működőre összegányolva de 50.000Ft. Amit árulok az pont azért raktam fel 9.900Ftért mert 20.000Ft+ az anyag amit rá kell költeni.
@szebe
Köszi megnézem. Nem is értem jofogás eddig mért nem dobta ki. -
-
Dare2Live
félisten
válasz
Elementgamer
üzenetére
Nem. Gondoltam megcsinálom... De úgy néz ki a télen nött, átugorhatjuk a 24"est, jó lesz a 26". Legalább egy méretet megspórolok.
btw 26"os gyereket hol érdemes még megnézni Decathlonon kívül? Használtat nem találtam új decathlonban 119.900Ft de képtelenek voltak beállítani a váltóját pontosra (ha beállítja egyik fokozat részre jóra akkor a másikon csörög és fordítva + első féket se sikerült ráadásul két biciklin se jött össze) így otthagytam. A 199.000Ftoson elsőre jól működött minden de az már drága... használtan meg nem találtam.
Amúgy a decathlon jellemzően nem rossz. Egy új olcsobbat néztem de az szemelkerekedősen otthagytam.
-
Dare2Live
félisten
24"os gyerekbicikli eladó 9900Ft.
A bicikli erősen foglalkozós decathlonban 40.000Ft mondtak amiért rendberaknák. Nagyjából használhatóra össze lehet rakni ingyen is de gumik repedtek, egyik fékbowden kb cserés, láncon rozsdapöttyök (nyúlva nincs)...

Ha valaki rászoruló, nincs pénz gyereknek biciklire annak ingyen odaadom, ingyen elviheti. -
kraftxld
félisten
Lesz egy eladó Google Pixel Buds 2A-m, bontatlan, új, érdekel majd valakit?
[link] -
-
-
-
cannibal
senior tag
Én is beállnék a sorba egy 1155-ös alaplapért. (Ha van hdmi kimenet a lapon az király lenne, de nem feltétel.) 4 ram slot kellene viszont.
Sajnos elhalálozott a jelenlegi.
Béke poraira.2008 óta szolgált büszkén. -
-
-
gabyka
senior tag
Engem 1155-ös deszka érdekelne esetleg...nem túl sokért...
-
-
-
ptesza
senior tag
-
Van-e valakinek laptop RAM tokja? Ha nincs összekarcolva/törve, akkor érdekelne pár darab

-
[kép]
Ingyen elvihető, évekig tökéletesen működött, majd egyszercsak gondolt egyet, és Random percenként-öt percenként-10 percenként elkezdett hangosan sipolni. Cseréltem tápot, kábelt, alkalmazásban nincs riasztás, nem tudok rájönni hogy mi a baja, viszont a hangjától a falnak megyek.Van hozzávaló gombelem CR 2477, bolti áron oda tudom adni mert nekem fölösleges.
-
Rellind
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erről számolj majd be kérlek, mi lett a végeredmény...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok,
Tudtok olyan autókozmetikát ajánlani ahol vállalnak kisebb munkát is?
Jelen esetben egy (vagy kettő) első szélvédő polírozása lenne a feladat
-
-
siti
őstag
Ha esetleg valaki szeretné halálcsillag jellegű lámpával meglepni magát vagy a feleségét, akkor itt a nagyszerű lehetőség: [link]
Új, bontatlan, topiklakóknak egy ledes izzó is jár hozzá. -
rekop
senior tag
Eladó Pentium Gold G6400 processzor.
-
Bont esetleg valaki laptopot? Keresek egy 30pin 0.5mm lábtávú eDP kijelzőkábelt. Mindegy, milyen a másik vége, csak a kijelző felőli csati kéne.
-
-
Keresek kici óccó PCIE gigabites hálókártyát.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mi lett a trekkingel? Rémlik a bicós fórumból, hogy vettél.
@hcl: Pontosan így sikerült továbbjutni.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Moziba mennénk. Igazából a hétfők, amik fixen jók.
Nézem az alba mozi honlapját, 23.-ai hétfőre ír vetítést, de utána 1 hétfőre sem.
Most akkor a hétfők offosak, vagy csak ennyire nem töltik fel előre a műsorokat.
Van esetleg infótok erről?
Konkrétan a március 9, ami érdekelne
-
-
szebe
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gravellel jó lehet, arra meg rá lehet fogni hogy outi
-
Dare2Live
félisten
Sittes zsákot részben éles cserépre hol tudok venni?
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Straván Battyán-Kajtor néven van fent. A rekord 38,6 km/h-s átlag, ő valószínűleg outival tekerte. Kicsit töredezett már, vannak odafigyelős részek, de talán nem olyan rossz, mint a Kőszárhegy-Polgárdi szakasz.
Sajna csütörtök délelőtt eléggé dagonyás volt, mert a traktorok ráhordták a sarat és az aszfalt is nedves volt. Tavasszal és nyáron teljesen jó.
-
chatran
őstag
Szép kis sorompót és torlaszt kapott a Bodakajtor- Szabadbattyán mezőgazdasági út.

Valaki(k) nagyon nem szeretnék, hogy arra tekerjünk. Tavaly még simán el lehetett tekerni a sorompó mellett, nem volt árok és betongyűrű. Battyán felől nincs sorompó, csak egy törött belépni tilos tábla. Szeretem ezt az útvonalat, mert nagyon kevesen ismerik, délelőttönként egy lélekkel sem szoktam találkozni. Visszafelé meg a Soponya- Tác-Battyán bicóúton szoktam jönni.
Szoktatok arrafelé tekerni?
-
San398
őstag
Sziasztok!
Ismerős keres autósiskolát Fehérváron, tudtok ajánlani, jöhet több is majd ő választ.
Köszi -
bandiras2
senior tag
8 gen intel i5 vagy egyenértékű AMD gépet keresek minimum 16gb RAM.
Ha van nálad elfekvőben, akkor kérlek privizz rám, megbeszéljük az árat. -
-
Akadnak valakinél hajtószíjak videóhoz, ilyesmihez?
Keresek 19mm körüli átmérőjűt, 1,5mm vastagot,de utóbbi nem lényeges paraméter. -
Jarod1
veterán
Hogy a fenébe halhat meg 30 as nő hirtelen?
-
-
chatran
őstag
Sziasztok, Fehérváron melyik qrmányablakba érdemes menni a délelőtti órákban (9:30-11:00), ha lejárt a személyim? Időpont már nincs a jövő hétre. A vasútiban kevesebben szoktak lenni?
-
-
gabyka
senior tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Voltak kisebb kitérők, a huawei ascend p6-ost szerettem pl, csak hamar elavult. Volt valami redmi note3 vagy mi, na akkor fogadtam meg, hogy soha többé kínait.
Lehet azóta szintet léptek, de valahogy nem tudtam rávenni magam egy újabb kalandra. -
-
Motor szerviz helyben, kinek-melyikkel milyen tapasztalata van?
-
válasz
gabyka
üzenetére
Én pedig csináltam ilyet, sok köszönet nincs benne sehogyan
(Kijelzőt külön öröm felszedni, még ha az egyszerűbb eseteket nézem is , mint az ifon SE-k meg Pixelek
. Amin telibe' van ragasztva, ott kösz, nem
)
A hátlapos műsort tényleg akárki meg tudja oldani, de hogy IP védett legyen, pláne arra garit vállalj, azt akinek 5 anyja van max.
De különben átlagos használatra nem para. -
gabyka
senior tag
Szerintem nem veszünk össze a részleteken, a lényeg a ragasztás...garit sehol nem vállalnak rá, régen se volt. Cseréltettem anno kijelzőket (2x), akksikat (3x), mindig elmondták, hogy felejtős...
Nem űrtechnika, az igaz, ha ügyes az ember, akkor otthon is megoldja, én inkább beadtam. -
válasz
gabyka
üzenetére
Nem a kijelzője jön le, hanem a hátlap. S21-et nemrég szereltem, azt még nem írtam meg, de pl. itt láthatod, hiába nem Samu, azok ugyanígy működnek. A5 2016 / A6 2018 kb. az utolsók Samsungból, aminek a kijelzője jött le.
Lehet amúgy egyben venni hátlapot, ragasztóval, mindennel, nem űrtechnika, de én se mondanám, hogy azt úgy vissza lehet tenni, hogy ne ázzon be.
A 6-os Pixelnek az eleje jön fel
De az se mai darab.De Samsung topic jó ötlet, ott hátha tudják, hol vállalnak garit a hátlap visszarakásra.
-
gabyka
senior tag
-
-
gyenge47
aktív tag
Fehérváron tudtok olyan telefonszervízt, amelyik egy S22-ben tud akkumulátort cserélni úgy, hogy nagyjából azért megmaradjon az IP védettsége?
-
eddie1978
senior tag
Sziasztok! Lidl 5-étől volt kettlebell. 6 kg-ost sikerült vennem. Láttatok valahol még 8 kg-ost?
-
Ha valakinek egy retro MILC
Helyben kedvezményes
Ha valakinek van eladó 14-42-es m4/3 bija, az viszont érdekelne.
Illetve HDMI-DVI káblosz.
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- OLED monitor topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
- Megkímélt ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem normális cuccom sosem volt, vagy olyan ami évekig a földben rohadt, vagy piacos kínai, de a váltókkal volta legkevesebb baj... Shimano utánzat koreai akármik ilyen 20 évet elmentek különösebb hiba nélkül...
Tényleg
és @Szebe és @ColosV8

Béke poraira.2008 óta szolgált büszkén.

Lehet azóta szintet léptek, de valahogy nem tudtam rávenni magam egy újabb kalandra.