Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- OLED monitor topic
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Lesz egy eladó Google Pixel Buds 2A-m, bontatlan, új, érdekel majd valakit?
[link] -
-
-
-
cannibal
senior tag
Én is beállnék a sorba egy 1155-ös alaplapért. (Ha van hdmi kimenet a lapon az király lenne, de nem feltétel.) 4 ram slot kellene viszont.
Sajnos elhalálozott a jelenlegi.
Béke poraira.2008 óta szolgált büszkén. -
-
-
gabyka
senior tag
Engem 1155-ös deszka érdekelne esetleg...nem túl sokért...
-
-
-
ptesza
senior tag
-
Van-e valakinek laptop RAM tokja? Ha nincs összekarcolva/törve, akkor érdekelne pár darab

-
[kép]
Ingyen elvihető, évekig tökéletesen működött, majd egyszercsak gondolt egyet, és Random percenként-öt percenként-10 percenként elkezdett hangosan sipolni. Cseréltem tápot, kábelt, alkalmazásban nincs riasztás, nem tudok rájönni hogy mi a baja, viszont a hangjától a falnak megyek.Van hozzávaló gombelem CR 2477, bolti áron oda tudom adni mert nekem fölösleges.
-
Rellind
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Erről számolj majd be kérlek, mi lett a végeredmény...
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Sziasztok,
Tudtok olyan autókozmetikát ajánlani ahol vállalnak kisebb munkát is?
Jelen esetben egy (vagy kettő) első szélvédő polírozása lenne a feladat
-
-
siti
őstag
Ha esetleg valaki szeretné halálcsillag jellegű lámpával meglepni magát vagy a feleségét, akkor itt a nagyszerű lehetőség: [link]
Új, bontatlan, topiklakóknak egy ledes izzó is jár hozzá. -
rekop
senior tag
Eladó Pentium Gold G6400 processzor.
-
Bont esetleg valaki laptopot? Keresek egy 30pin 0.5mm lábtávú eDP kijelzőkábelt. Mindegy, milyen a másik vége, csak a kijelző felőli csati kéne.
-
-
Keresek kici óccó PCIE gigabites hálókártyát.
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Mi lett a trekkingel? Rémlik a bicós fórumból, hogy vettél.
@hcl: Pontosan így sikerült továbbjutni.
-
forras2
őstag
Szevasztok
Moziba mennénk. Igazából a hétfők, amik fixen jók.
Nézem az alba mozi honlapját, 23.-ai hétfőre ír vetítést, de utána 1 hétfőre sem.
Most akkor a hétfők offosak, vagy csak ennyire nem töltik fel előre a műsorokat.
Van esetleg infótok erről?
Konkrétan a március 9, ami érdekelne
-
-
szebe
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Gravellel jó lehet, arra meg rá lehet fogni hogy outi
-
Dare2Live
félisten
Sittes zsákot részben éles cserépre hol tudok venni?
-
chatran
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Straván Battyán-Kajtor néven van fent. A rekord 38,6 km/h-s átlag, ő valószínűleg outival tekerte. Kicsit töredezett már, vannak odafigyelős részek, de talán nem olyan rossz, mint a Kőszárhegy-Polgárdi szakasz.
Sajna csütörtök délelőtt eléggé dagonyás volt, mert a traktorok ráhordták a sarat és az aszfalt is nedves volt. Tavasszal és nyáron teljesen jó.
-
chatran
őstag
Szép kis sorompót és torlaszt kapott a Bodakajtor- Szabadbattyán mezőgazdasági út.

Valaki(k) nagyon nem szeretnék, hogy arra tekerjünk. Tavaly még simán el lehetett tekerni a sorompó mellett, nem volt árok és betongyűrű. Battyán felől nincs sorompó, csak egy törött belépni tilos tábla. Szeretem ezt az útvonalat, mert nagyon kevesen ismerik, délelőttönként egy lélekkel sem szoktam találkozni. Visszafelé meg a Soponya- Tác-Battyán bicóúton szoktam jönni.
Szoktatok arrafelé tekerni?
-
San398
őstag
Sziasztok!
Ismerős keres autósiskolát Fehérváron, tudtok ajánlani, jöhet több is majd ő választ.
Köszi -
bandiras2
senior tag
8 gen intel i5 vagy egyenértékű AMD gépet keresek minimum 16gb RAM.
Ha van nálad elfekvőben, akkor kérlek privizz rám, megbeszéljük az árat. -
-
Akadnak valakinél hajtószíjak videóhoz, ilyesmihez?
Keresek 19mm körüli átmérőjűt, 1,5mm vastagot,de utóbbi nem lényeges paraméter. -
Jarod1
veterán
Hogy a fenébe halhat meg 30 as nő hirtelen?
-
-
chatran
őstag
Sziasztok, Fehérváron melyik qrmányablakba érdemes menni a délelőtti órákban (9:30-11:00), ha lejárt a személyim? Időpont már nincs a jövő hétre. A vasútiban kevesebben szoktak lenni?
-
-
gabyka
senior tag
válasz
Gaaabeeesz
üzenetére
Voltak kisebb kitérők, a huawei ascend p6-ost szerettem pl, csak hamar elavult. Volt valami redmi note3 vagy mi, na akkor fogadtam meg, hogy soha többé kínait.
Lehet azóta szintet léptek, de valahogy nem tudtam rávenni magam egy újabb kalandra. -
-
Motor szerviz helyben, kinek-melyikkel milyen tapasztalata van?
-
válasz
gabyka
üzenetére
Én pedig csináltam ilyet, sok köszönet nincs benne sehogyan
(Kijelzőt külön öröm felszedni, még ha az egyszerűbb eseteket nézem is , mint az ifon SE-k meg Pixelek
. Amin telibe' van ragasztva, ott kösz, nem
)
A hátlapos műsort tényleg akárki meg tudja oldani, de hogy IP védett legyen, pláne arra garit vállalj, azt akinek 5 anyja van max.
De különben átlagos használatra nem para. -
gabyka
senior tag
Szerintem nem veszünk össze a részleteken, a lényeg a ragasztás...garit sehol nem vállalnak rá, régen se volt. Cseréltettem anno kijelzőket (2x), akksikat (3x), mindig elmondták, hogy felejtős...
Nem űrtechnika, az igaz, ha ügyes az ember, akkor otthon is megoldja, én inkább beadtam. -
válasz
gabyka
üzenetére
Nem a kijelzője jön le, hanem a hátlap. S21-et nemrég szereltem, azt még nem írtam meg, de pl. itt láthatod, hiába nem Samu, azok ugyanígy működnek. A5 2016 / A6 2018 kb. az utolsók Samsungból, aminek a kijelzője jött le.
Lehet amúgy egyben venni hátlapot, ragasztóval, mindennel, nem űrtechnika, de én se mondanám, hogy azt úgy vissza lehet tenni, hogy ne ázzon be.
A 6-os Pixelnek az eleje jön fel
De az se mai darab.De Samsung topic jó ötlet, ott hátha tudják, hol vállalnak garit a hátlap visszarakásra.
-
gabyka
senior tag
-
-
gyenge47
aktív tag
Fehérváron tudtok olyan telefonszervízt, amelyik egy S22-ben tud akkumulátort cserélni úgy, hogy nagyjából azért megmaradjon az IP védettsége?
-
eddie1978
senior tag
Sziasztok! Lidl 5-étől volt kettlebell. 6 kg-ost sikerült vennem. Láttatok valahol még 8 kg-ost?
-
Ha valakinek egy retro MILC
Helyben kedvezményes
Ha valakinek van eladó 14-42-es m4/3 bija, az viszont érdekelne.
Illetve HDMI-DVI káblosz.
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP 15,6"FullHD ,8.gen. Core i5(8X3,6Ghz)R5 m430 2/4GB VGA,8-32GB DDR4 RAM,SSD+HDD,jó akku,szép áll.
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 5700XT 8GB, R5 2600, 16GB RAM,SSD) Beszámítás! Posta ok (14)
- HP 15,6"FullHD,RYZEN 3(4X3,4Ghz),VEGA VGA,8-16GB RAM,256-512GB SSD,Jó akku,szép állapot
- ASUS Extreme N6600GT Silencer 6600GT 256 MB GDDR3 128 bit Retro VGA
- Sapphire Radeon X1900 CrossFire Edition 512 MB DDR3 256 bit Retro VGA
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de belefért volna. Teljesen rögzíthetetlen LCD-hez lett volna ház.
Béke poraira.2008 óta szolgált büszkén.

Lehet azóta szintet léptek, de valahogy nem tudtam rávenni magam egy újabb kalandra.
. Amin telibe' van ragasztva, ott kösz, nem