Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
latyak17
tag
Aki esetleg tényleg megkímélt miló körüli dízelt szeretne : [link]
-
hdman
őstag
Napi vicc rovat: [link]
-
tomcsi23
veterán
válasz
FoBCRaistlin #28593 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
!Overdose! #28579 üzenetére
De akkor még az eredeti tulaj biztosítása van, nem?
-
tomcsi23
veterán
Nézem a kötelező díjak alatti táblát K&H, LOL
Megtanátam
-
hdman
őstag
válasz
Mr.Csizmás #28571 üzenetére
Jó kis gép
Népítélet:
Első hétem visza vittem szervizelni. Nem működött a sebesség váltó indikátora. Néztek mint egy marslakóra. Kérdezték hogy milyen fordulaton váltok. ????? Hát úgy 5000 mondom. Illedelmesen elfordúltak mikor nevettek. "Próbáljon 7500 körűl váltani, mert 7000 alatt nem jelez." Na azóta rászoktam hogy elinduláskor körűlnézzek rendőrt keresve. Mert a másokdikba váltás már a pénzbe kerűlhet városban. A harmadiknál meg már bevonnák a jogsimat.
-
m3tr0
őstag
Kicsit túlzásnak érzem...durva futómű
-
giigz
veterán
válasz
bitpork #28562 üzenetére
Én most vezettem a próbakörön, nem éreztem vészesnek, persze a 13 mp-es gyorsulása nem túl sportos, de a mindennapokban tökéletesen lehet vele haladni. Persze az autópályát jobb elkerülni, de a 130-as tempót is bírja, ha arról van szó. Aki sportos autót keres, az ne ezt vegye, de ez ugye egyértelmű. Az 1 tonnához éppenséggel elég az a 75 LE, szerintem teljesen korrekt.
-
giigz
veterán
válasz
remington2 #28561 üzenetére
Igen, ami megtetszik, el kell vinni átvizsgálásra, aztán kiderül, hogy érdemes-e tovább gondolkozni rajta.
Anyám ült hátul, ő elégedett volt a hellyel, persze ez attól is függ mennyire nagy, aki elöl ül. Egyébként az egész autóról elmondható, hogy nem egy kis szűkös valami, el lehet férni.
-
válasz
remington2 #28561 üzenetére
Jók ezek de az 1.4 kicsi. Volt kollégám megvette és után fogta a fejét hogy a nagyapja a kerekesszékben gyorsabban megy.
-
remington2
senior tag
Ez is elég jól néz ki, bár persze az ördög tudja, mi lakozik benne
Régi 94-es Corsámat cserélném valami hasonlóra. Ezeken a kocsikon mit kell figyelni? (a francia sztereotípiát igyekszem figyelmen kívül helyezni).
szerk: bár úgy tűnik hátul a lábtér nem valami mókás . . .
-
-
hdman
őstag
Sőt, a napokban voltam az uniquánál a biztositást megkötni ( a csaj nagyon rendes volt, mondta, ha ujrakötöm akkor -1500ft. Mondjuk ezt nem értem miért olcsóbb, mint a meglévőt továbbvinni, újra egy halom papirmunka, iktatnivaló, stb, de hát ők tudják) és ott mondták, hogy teher és személyre is más bónusz van. Ugye nekem a corsa teherautóra van vizsgáztatva, szóval beszoptam, mert ha megveszem az e36-ot, akkor megint a0-ban leszek. Szopááááááás...
-
giigz
veterán
Tényleg vicc, hogy mennyi szarságot kell fizetni, közbe meg a benzinár horror (a fizetésekhez viszonyítva meg pláne), az utak meg általánosságban bűn sz@rok. Az autópálya biztos rendben van, de azért megint fizetni kell...
-
hdman
őstag
Ez a kormány ajándéka. 2012-től létezik, az éppen esedékes éves kötelezőre jön rá 30% sarc.
Szóval az éves dijad = kötelező+30%.
Remek mi? Üdv az autótulajok között
Pont ma gondolkoztam azon, hogy elmennek már az anyjukba: a leadózott pénzemből veszek egy kocsit, arra vagyonszerzési adót fizetek, aztán tankolom bele a fossá adóztatott benzint, fizetem rá a baleseti adót, az önkormányzati adót, közben meg kiszakad a futóművem a szar utaktól...
-
giigz
veterán
Az Allianz honlapján a "GFB"-re rájön egy baleseti adó is... Az mi a szar?
-
hdman
őstag
dj peer: ne haragudj, de már rég illett volna átcserélni a folyadékot... ez kicsit amatőr volt
-
DJ WOKKY
addikt
-
giigz
veterán
Ha hazajövök, és online megkötöm, akkor kinyomtatok valamit, és már mehetek is a kocsival? Vagy ha elmegyek a K&H-ba, akkor utána azonnal mehetek, ugye?
Az okmányiroda és a K&H között biztosítás nélkül van az autó? Mert akkor gondolom az autót addig nem kellene mozgatni, amíg nincs meg a biztosításom...
Szerk.: Nekem kötelező 2013 vagy 2012 kell?
-
zsid
senior tag
Ha nem ír semmi extrát az Allianz ( pl kiegészítő szélvédő biztosítás vagy hasonló ) akkor semmiben.
Amúgy érdekes üzletpolitikája van a K&H-nak. 2 évig ott voltam(már tavaly is drágább volt a biztosításom az átlagnál, de lecsúsztam az évfordulóról), aztán adtak ajánlatot 28000+baleseti adó/negyedévre. Az Allianznál most 5500+baleseti adó/negyedév...
-
dJ Peer
aktív tag
Jelentem valószínűleg szétfagyott a szélvédőmosó tartályom!
Hurrá!
-
giigz
veterán
Na, ha már szóba jött a biztosító, pont lenne egy kérdésem, holnap kötöm valószínűleg.
Egy negyedévre 4.500 Ft-os K&H-s biztosítás miben különbözik mondjuk egy 11.000 Ft-os pl. Allianz-os biztosítástól?
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
!Overdose! #28539 üzenetére
Ez újdonság volt számomra, ezt még így sosem hallottam, már megérte szóbahozni
Viszont azt még mindig állítom, hogy nagyon minimális a teljesítmény növekedés. Remélem jön Hdman, és megmondja a tutit. Ha volt padon a Corsaja, akkor kiderülnek a dolgok.
Más: Posta bíztosítóról vélemény? Éves kötelező baleseti adóval együtt 19helyett 14lenne náluk, úgyhogy elgondolkoztam
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
MunezXBK #28537 üzenetére
Hát a motor az mindig van!
Bocs nem tudtam kihagyni. Én is ilyesmit tudok, csak hdman írta, neki a corsájába ha jól tudom van, és itt írta fentebb hogy 75->85ló vagy hogy. Szvsz padon nem lenne annyi, de kitudja. Mert még ha több gázolajat is kap, nagy minimális az erőjavulás, amig nem fúj hozzá a turbó is. Ez olyan mint a szívódízelek, sokat próbálkoztunk a tuningolásukon. Akárhova tekered az adagolót, akármekkora csúcs van benne, mindegy. Max füstöl és egy icipicit jobban megy. De leszedett kipufogóval jobban megy mint tekert adagolóval
-
Szplöttyy
senior tag
Volt padon mérve az autó? Én nme igazán hiszek a boxokban, kiváncsi lennék mennyire valós az a sok plusz lóerő. Mert ahogy láttam, a rail csőnél kell rádugni, tehát csak az üzemanyag rendszerbe nyúl bele, ahhoz meg kéne egy kis levegő is, viszont a turbót nem tekeri meg. Aztán kitudja.
(#28497) qdak:Na ne sajnáltasd magad, tudod jól, hogy pályázol egy kicsit csőgázon 4edikben, és semmi gond nem lesz a lerakódásokkal
Milyen bmw volt? Csak nem E38??
(#28529) kornelka:És így nézel ki és ilyen nőd van
Majd mindent elhiszünk, mi?
-
-
giigz
veterán
válasz
remington2 #28506 üzenetére
Jó autók, ha jó állapotban van, rosszul nem jársz vele.
-
-
Manitou
veterán
válasz
FoBCRaistlin #28525 üzenetére
Akkor jól emlékeztem
Na de itt szívó benyásokról volt szóm, ott tényleg nem sok értelme van chipelni. -
-
-
hobizoli
nagyúr
-
-
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #28500 üzenetére
Az ilyen háztáji csipszesek (akikről én tudok) 30-60 körül, aki egy picit komolyabb és előtte-utána padra dobja az 100 körül van. (atc, chip factory)
dJ Peer: nemsokára teszek be róla képet, igazából csak 4 karika, + egy trafó, ezt kell bedobni a lámpatestbe.
MunezXBK: a kocsi amiről szó van, pont olyan szinű, mint a kép amit linkeltem (titansilver), sztem k nagyot mutat rajta a fekete, a matt meg egyszerűen üt
-
aero.
veterán
válasz
bitpork #28510 üzenetére
Ugyan ...
Nincs abban semmi rossz, gondolom nem 60-nal tartod fel az embereket országúton.
Hát, hozna-e szerinted javulást? Szerintem ennyi súllyal 9-10 literrel bőven jó vagy, alá nem nagyon menne főleg ha még erősebb lenne. Ha fél litert javulna is, mennyi idő, mire megtérül az ára ...
-
-
Manitou
veterán
válasz
FoBCRaistlin #28503 üzenetére
neked nem trakeszod van?
-
remington2
senior tag
Az ilyen Renault Megane-okról mi a véleményetek?
-
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #28496 üzenetére
Ez sem rossz, de mondok jobbat
Nekem még meg sincs a kocsi, de már a fejemben vannak a projektek
- fényszórócsere (sárgás a hőtől - szar bosh széria)
- ülésfűtés beépités (digó kocsi, nem volt benne)
- gyári m tükör helyett a sima fűthető
- gyári króm vese helyett matt fekete
- hátul kopott a bmw jel (csere)
- m váltógomb (e90ről)
- tetőkárpit hátul kicsit lóg
- tipusjelzés eltávolitása (ezen még gondolkodom, bár egy 316i-vel vicces lenne)
- angel eye (nem létszükséglet, majd meglátjuk, de a to do lista végén van)egyelőre ennyi, de amennyi időm van mostanában, ez kb 1 év lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest