Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerico2004
aktív tag
válasz profi91 #26996 üzenetére
1:
üdv az autó hirdetési árát 1,2 -1,3 m ft -ra tenném viszont ennek így az eladhatósága nem jó,rengeteg van a piacon és sokan az 1,6 tdci keresik nem ok nélkül ami gyakorlatilag egy árban fut már ekkorra. tehát mire valós eladás lesz belőle az jópár hónap is lesz és valószínű több 1m ft-os kp-s ajánlat is fog érkezni és nem biztos hogy sokkal -e fölött fogod eladni.
2. 600-700e ft ráfizetéssel szerintem nem érdemes cserélni , 1: mert ma majdnem 100-at elvisz az átírás , 2: a focus nálunk a sok céges autó miatt nyomott áron fut, tehát 1,6 -1,8 m ft-os áron nem kapnál ennél sokkal jobb autót , véleményem szerint. a 2-es focus sok tekintetben nagyon jó autó a kategóriában amiért érdemes lenne
cserélni hogy mindenben előrébb léphess az jóval több mint 600-700e ft... -
-v-
addikt
válasz profi91 #26996 üzenetére
1.) Jól felszerelt mit jelent, ghia? Sima 1.6 vagy a Ti-VCT? Szervízkönyv?
Szerintem 1.4 - 1.6 millió. Esetleg több is. Ha van szervízkönyv, első tulajosként, alufelnivel, jó felszereltséggel mindenképp a tetejét kell megcélozni szvsz. Miért akarja lecserélni? Én biztos nem adnék el egy frankó fókát, ha most rendberakatta a dolgokat, nem lesz azzal még sokáig semmi baj.2.) Pedig a focus 2-nél szerintem nehéz lesz jobbat találni. Azon kívül, hogy rövid az ötödik, szerintem ideális utazóautónak is. Mazda 3 pl. alapból kiesik, mert annak még rövidebb talán, de mindenképp hangosabb, szóval szerintem a hosszú távra lenne használva feltétel miatt kiesik. Sokat forog és üvölt pályatempónál. Ezt mondjuk 1.6-ra értem, nem tudom a többi benyásnak másak-e az áttételei, de 1.4 biztos nagyon halovány mondjuk, 2.0 meg fehér holló.
[ Szerkesztve ]
-
profi91
tag
Srácok!
A tanácsotokra volna szükségünk.
Nővéremnek van egy 2006-os 1.6-os Ford Focus-a, újonnan vette, elég jól felszerelt darab.
Van benne 170.000km, és előjött jópár probléma rajta.
Ezt most rendbe tette, és szeretné lecserélni.2 kérdés is adódott:
1.) Az autó mennyit érhet? Kék metál, alufelni, jó felszereltség, 170.000km, 2006-os, kisebb sérülése volt, de cascora a Ford gyári új alkatrésszel/karosszéria elemmel pótolta, javította a törést.2.) 6-700.000ft ráfizetéssel mit lehetne venni ehelyett?
Pár feltétel adott:
-klíma
-2006-nál újabb
-max. 100.000km
-kényelmes legyen, sokat jár hosszabb utakon vele
-valahogy nézzen is ki, mégiscsak nővéremnek kell, nem fog egy dacia lodgy szépségű autóba beülni
-manuális váltó
-benzin, bár a dízeltől se zárkózik el
-normális motor legyen benne, ami élvezhetően tudja mozgatni a kocsit(focus 1.6-os megfelelő volt, nem baj, ha ennél jobb)
-nem kell nagy autó, szóval egy astra/focus/golf méret jó.Amit nem szeretne semmiképpen sem: H Astra, Focus, Suzuki, Chevy Lacetti, meg egyéb akkori koreai borzadalmak(pl Aveo, Kia Rio....).
Mit tudtok tanácsolni/ajánlani?
-
őstag
Hogy ne kelljen keresgélni.
-
mephi666
nagyúr
eddig nagyon nézegettem a 214si-t, mert baromira tetszik a kasztnija és kialakítása (mellesleg 200-300között nyomják őket és ez sem elhanyagolható), de most bukkantam erre az írásra és rendesen elvette a kedvem barátnőmék 1éve vettek egy f astrát és vételárral+átírással, kisebb-nagyobb javítással meg tankolással is 2-3szor beleférne abba az összegbe, amit pár év ráköltöttek erre a roverre mellesleg hogy 35-40ezer km után ekkora trágya, ez nem semmi... az astrában 6szor ennyi van és kb. semmi gondja
szerintem nézelődök tovább az opelek háza táján, jó lesz az "tanyára"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
qdak
addikt
( #26906 ) hobizoli: 5 bar vvajon az omi menyit kaphat ?
( #26908 ) 8th: kell az oda, talan h kis fordulaton is kiralyon autozhato legyen!
ha meg vki rajoskodik, megporgeted es elszabadul a pokol ;D( #26971 ) Szplöttyy: mire lesz ez biciklire ? (bocsi)
sajna you linkek nem mennek kaba tatyak...
marha kiraly volt tegnap nyarigumin a havon, jart a segge rendesen
( #26990 ) Tom5: kaarban tartanaak
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
hobizoli
nagyúr
OMG
több drón kell ;P
-
giigz
veterán
válasz Tökmindegy #26976 üzenetére
BMW
-
TaaT
nagyúr
válasz a_tesz #26982 üzenetére
Meg írták hogy az alkatrészek egy részét a 6hengereskből pakolják át, így még olcsóbb is mintha teljesen újat fejlesztettek volna ki
Balupapa: simán elfogadnék egy 3hengeres 130KW-os mocit az enyémbe, kapná a kötelező optimalizálást, szép is lenne
Tökmindegy: ha a bmw nem igazodik a piachoz akkor csödbe megy, vagy csak elvegetál mint a micsu...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Typhoon47
senior tag
válasz Tökmindegy #26983 üzenetére
helyes. de a bmw már 10 éve nem csinál jó autót sajnos. és nem c.b. miatt...
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Typhoon47 #26979 üzenetére
2 lityós ÉSSSSSS nem otomata !! 170 gebe.
hdman
No most a gyerek aszongya ,hogy a gázolaj az max mozdonyba ,vagy traktorba.
TaaT
BMW ne igazodjon a piachoz,a piac igazodjon hozzájuk. Ne népautót csináljanak ,ahogy régen sem tették ,hanem jóóóóóóóóóó autót és meg lesz a vevőkörük. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
hdman
őstag
Ez gyors volt
E46 320d igaz? 136le adagolós, vagy 150cr?
Sopron city :)
-
Typhoon47
senior tag
de ugye nem a 2lityós automata (10.5+) ? mert az ugyanolyan szégyen
"Education is important but big biceps are importanter"
-
TaaT
nagyúr
válasz Tökmindegy #26967 üzenetére
Nem önszántukból teszik, a piachoz kell igazodni
Give them hell Ukraine!
-
Tökmindegy
senior tag
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
hdman
őstag
válasz Tökmindegy #26970 üzenetére
Megvan már az utód, vagy egyelőre csak nézegettek?
-
törölt tag
válasz Tökmindegy #26967 üzenetére
itt szeretnek beszolni a hathengeres motorbiciklik neveben
honda goldwing, kawa z1300, honda cbx, stb -
Szplöttyy
senior tag
4,5" széles lemezfelnire melyik a legszélesebb gumi ami rámegy? 165? 175? 185?
Smoke & Torque
-
hdman
őstag
-
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #26964 üzenetére
628, mi? Te burzsuj.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
TaaT
nagyúr
-
m3tr0
őstag
válasz hossszú #26955 üzenetére
Tényleg komoly a sztori.
De ez tényleg csak úgy működhetne sőt általában úgy is működik,hogy bemész az okmányirodában és mondod,hogy vettél autót. Elkérik az adásvételit,régi forgalmit stb adnak egy csekket,hogy ezzel postára tessék elvonulni befizetni és utána újra itt találkozunk és csináljuk a többi manővert.Ezért sem szabad mindent a kereskedőre bízni...ezek után csak annyit kívánok,hogy az autó legyen jó!
-
-
Tökmindegy
senior tag
Sose volt francia autód. Sőt ha jól emlékszem semmilyen.Akkor honnan ez a bölcs és magvas megállapítás
Szplöttyy
Ja Bömbi 4 hengerrel ,az mi? Machbox? Az megcsúfolása a márkának mi több a német autóiparnak is.
Az egy vicc[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
-
hossszú
őstag
Akkor leírom a történetemet.
Ez év július 19.-én megalkudtam egy Renault Espace-re. Az autót kereskedésből vásároltam, a kereskedővel úgy egyeztem meg, hogy a teljes átírási procedúrát Ő intézi, amire írásos meghatalmazást állítottunk ki. Az autót másnap a nevemre is íratták és le is műszakiztatták, ez benne volt az alkuban, egy hónap múlva lejárt volna.A következő nap 21.-én elhoztam az autót.
Néhány hete kaptam a NAV-tól egy levelet amelyben azt kérik, hogy ugyan mutassam már be az illeték befizetéséről a bizonylatot. Bementem az összes papírommal az adóhivatalba, kivétel a csekkvég mert olyanom nem volt. Mutatom a papírjaimat,, forgalmit ami természetesen a nevemre van kiállítva de közölte a hölgy, hogy ez neki nem elég a csekk vége kell.
Eljöttem, felhívtam a kereskedőt a gondommal aki közölte, hogy a csekk az okmányirodában maradt de intézkedik és küldi postán.Közben teltek a hetek, telefon a kereskedőnek, hogy intézkedjen, telefon a NAV-nak, hogy várjanak türelemmel.
Múlt hét szombaton megkaptam a várva várt csekk véget, ma nagy boldogan berohantam az adóhivatalba bemutatni a szerzeményemet. Az ügyintéző hölgy a csekket látva csóválja a fejét, kérdezem mi a gond. Mutatja a postai bélyegzőt a csekken 10.hó 11. napja szerepelt rajta befizetési dátumként. Nem nagyon értette egyikőnk sem a dolgot mert ugye Addig nem állítják ki az új forgalmit amíg nem adod oda a befizetett csekkről a szelvényt. minden esetre lemásolta az összes papírt, forgalmit. Az adófolyószámlámon megnézte az összeget ami azóta lekönyvelésre került.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Varoz
addikt
-
dJ Peer
aktív tag
A Walkerről, mint kipufogó márkáról van valami tapasztalat?
-
Varoz
addikt
válasz Szplöttyy #26947 üzenetére
Én sem értek sok mindent. Például a franciák minek gyártanak autót?
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Szplöttyy
senior tag
De én alapból azt nem értem, minek kellett egyáltalán gyártani ilyen szint...
Smoke & Torque
-
hossszú
őstag
Szerintetek, át lehet íratni egy autót úgy ha nincs befizetve a vagyonszerzési illeték?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Typhoon47 #26939 üzenetére
Szerinted? Haveromé volt a verda, de ő is csak kényszerből ült benne, hogy ne kelljen hóba buszozni Én sem tudom felfogni, hogy ki a tököm vette ezeket a régi okádék szinű autókat. Olyan szép egy fehér b corsa... De az opelnél az a lila meg van az a világosmattzöld... Meg a rózsaszinesezüstmetál suzukik... Báhh, sose fogom megérteni
Smoke & Torque
-
Szplöttyy
senior tag
Lila autó... Egy Ilyen lila corsával mentem párszor, utasként még elmegy, mert érted "nem az enyém" de mikor vezettem, nettó köcsögnek nézés van
Smoke & Torque
-
TaaT
nagyúr
-
Mr.Csizmás
titán
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #26930 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
aero.
veterán
Varoz: A felni hoki, de a szín jó. Alpina kék, na az nem utolsó, meg a Monte Carlo Blue.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
ilyen embernek lovaskocsi való nem R32... [link]
Give them hell Ukraine!
-
Varoz
addikt
Ha lilát veszel én a közelébe se megyek.
-
aero.
veterán
válasz Mr.Csizmás #26927 üzenetére
Szerintem nem az, de ha nyomhatsz egy képet a biztonság kedvéért.
-
Varoz
addikt
válasz Mr.Csizmás #26927 üzenetére
Adjak kötelet?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
sötétlila autót venni mennyire látens b*ziság?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
m3tr0
őstag
Óccsó VW Golf Gti turbo eladó.
-
-
hobizoli
nagyúr
dehogynem, max nem annyiert aruljak...
de a legjobb venni egy occcsot aztan azt megcsinalni
annyiba lesz, mint egy jo(nak latszo), de tudod, hogy valojaban tiedben minden uj, nem csak ramondjak, hogy 2000km-l ezelott bla-bla-bla... aztan 6 honap mulva meg az allitolag cserelt gatlok meg a szilentek gameoverben vannaktöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
gyarilag mindegyiken van, GT1-n is -de ott a GT logo betutipusa mas, es van egy piros csik is a felso reszen-, de ez csak ragasztott, konnyen le lehet fejteni, aztan mar nincs fent
szoval ettol ez meg nyugodtan lehet gyari fenyu is akar
tavaj majusban lattam ezt csepelen egy benzinkutnal, mar akkoris hirdettek, 750k meg 999k-ert, de ennyiert nem fog elmenni, mert csak "gyari" mindene
raadasul akkor a futomuve is zorgott mindenhol, de ezt gondolom azota mar csak megcsinaltakcsak gyait meg kapsz 4-500k korul is, vagy fogod megveszed az egyik legszarabbat fruttiert es megcsinalod ujra gyarira azt, abban minden szinten gyari lesz, de uj, es tudod mi minden van benne kicserélve
több drón kell ;P
-
hdman
őstag
+1 a javaslatnak! Persze ez mo-n nem müködne, mindenki trükközne ezerrel, és k drága lenne mellette... tuti lenne rá különadó
Szerintem 1500-1600kg környékén 200ló elég mindenre, pályázni, csapatni is. Persze szigoruan szvsz.
Szerk: nagyon sokan -sőt- még ezt a 200 lovat sem tudják kiautózni versenypályán sem, nemhogy közúton.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz hobizoli #26915 üzenetére
2-3eve volt egy kivulrol utott-kopott napszitta mattsarga PGT, 1.6-s Fiat/Lancia SOHC motor, egy mk2 Delta-bol, de gyari szeria szivo bellel
VEMS ECU, 0.6/1.6bar nyomason, 100% E85-l, 636-s Siemens Deka4 injektorok, Walbro 255l/h szivattyues a motorral annyit csinaltak, hogy a hengerfej le, uj HF tomites, uj HF csavarok, olajtekno turbosera csere a visszafolyocsonk miatt, be, oszt haddszoljon ahogy van
mar 0.6-n is eleg penge volttöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
nem errol volt szo, hanem hogy turbosbol akar otthon magad is tudsz csinalni erosebbet es megbizhatobbat, mint a szivobol a gyarak csak versenyre csinalnak megfizethetetlen arban
turbosnak valo kovacsolt bele a motornak kb 300-350kHUF, es az annyit kibir mar, amire sosem fogod felhuzni tudni ugy, hogy hasznald is, mert a tapadas elobb lesz keves, akkor meg minek?
de sok autonak gyari bele is elbir eleg jo nyomasokat, még a szivo is-------
pedig az F40 is turbos volt, 2.9 twinturbo V8, 480lojj 1.1bar-n 7000-n
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Mr.Csizmás
titán
meg arra jó, hogy a 90 éves nyugger a 80-as táblánál 40-el tötyörög a 200+ lóerős nagygéppel, mert a jogsi nem jár le orvosilag.
a hummer barom meg osztrák volt éppen, csak D-s rendszámmal. viszont ilyen erőszakos barmok mindenhol vannak, lásd a kopasznyakú-ujjvastagságú fukszos khm....embereket.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
GabN73
addikt
válasz MunezXBK #26909 üzenetére
Azért az ott tudnak vezetni kifejezés...
Tény, hogy sokkal jobb a közlekedési morál, de ott is van balf*sz bőven. Autópályán tolatás, megfordulás, stb, gyakori esetek.Mondjuk +1 a lépcsős jogsira, igaz, még csak 1 éve van B-ből jogsim, de akkor is. Az meg hogy van erő a kocsiban, és a nagy része csak egyenesben tudja neki nyomni... Van 1-2 gazdagabb gyerek, veszik nekik az e46os dízel bimmereket. Kanyarokban 20al, egyenesben 220al...
-
8th
addikt
válasz MunezXBK #26909 üzenetére
A hülye itt is ott is hülye. Lásd pl. Hummeres rendőrgyilkos baromarcú. Az pont német szóval a hülyeség nem, országfüggő. De az sem állapot, hogy itthon (is) 17évesen olyan autóba ülhetsz amilyenre csak futja. És most nem a csóró kisember szól belőlem.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
-v-
addikt
válasz hobizoli #26906 üzenetére
Focus I 2.0-ból is van 500< le-s turbósra átépített
Turbo F1-el nincs baj, csak azért bebuzulni se kéne nekik ennyire, hogy 1.6-os, meg 4 hengeres stb... Most legalább 6 hengeres lesz, de állítólag így is szar a hangja.
Erre a mostani 2.4es V8-ra kéne inkább egy turbó. Sokkal jobb volt az F1 addig, amíg nagyobb motorerő volt, és szarabb aerodinamika. Több volt az előzés.Amúgy annyira nem kell azért leszólni a szívó mocikat se. Nincs azzal gond, csak elég köbcenti kell
Az amcsi V8-aknál nem szoktak nyomaték gondok lenni De én pl. egy ferrariba se tudnék elképzelni egy kisebb köbcentis turbót.. ezek a hotheccsekbe meg a gyorsulásversenyes mókákba valók
Vannak azért előnyei egy szívónak is8th: +1 ... nem is érthetnék jobban egyet.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Azért, mert német. Ott pedig tudnak vezetni + van hol kihasználni.
Mi ezt sosem fogjuk megérni, mert a közlekedési morál teljesen más, az emberek gondolkodása meg szöges ellentétben áll.
Csak egy példa: Bécs, Ferrari villant, hogy gyere barátom, kiengedlek.
Mo., akármilyenakárhányasbmwmegaudimegmerci villog, hogy takarodj má előleeem.
-
8th
addikt
Na ja. Vagy ott az Audi 3.0 TDI-je. Mi az isten nyilának egy családi kombiba 313lóerő meg 650Nm nyomaték? Az autógyárak az ész nélküli versengés közben már nagyon elrugaszkodtak a földtől. Valahol meg kéne húzni egy vonalat, hogy teljesítményben eddig és ne tovább, mint anno japánban.
Pár éve németországban volt egy javaslat miszerint a XY teljesítmény feletti autót, hogy az sportkocsi vagy suv jelen esetben tök8 csak olyan ember vezethessen aki fel tud mutatni egy igazolást, hogy részt vett a német autóklub által szervezett vezetéstechnikai tovább képzésen és az azt követő gyakorlati tréningen is megfelelt. Erről kapnak egy papírt amit maguknál kell tartani mert közúti ellenőrzés alkalmával a rendőr bármikor elkérheti. Legjobb tudomásom szerint ebből sem lett semmi. Pedig nagyon jó ötletnek tartottam. Nem lenne hülyeség ha az EU tagállamok egységesen bevezetnének valami hasonlót. Talán így kevesebb Need For Speed-en szocializálódott fiatal végezné tepsiben, a balesetek vétlen áldozataikról már nem is szólva. Mert mindig ők húzzák a rövidebbet nem az aki alá gazdag apuci 18évesen betolt egy 1,8 tonnás túlmotorizált atombunkert."Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
hobizoli
nagyúr
a '60s evekbeli BMW1502-s motorja 1500ccm-bol volt 1200LE 5bar nyomason 30éve az F1-ban az akkori ECU-k mellett 12000rpm-n
ma ez rohogve meglenne 2000lo is, de 2500 ishogy messzire ne menjek, van a magyar gyorsulasi mezonyben 1-2 turbos 1.6 VTI Honda Civic, amik 7000rpm-n -tehat lejjebb is, mint a gyari szivo VTI, ami 7600-n 162lo-, szoval 7000-n 430loero (igen, jol olvastad, negyszazharminc loero padon merve, meg a futott ido per onsulybol is ez kovetkezik)
es labon eljon 120km-rol a versenyre, meg hazamegy, es kivulrol kb szart se latsz rajta, csak azt, hogy le van ultetve
kivancsi lennek 1.6-bol szivokent mikor lenne csak 300loero, amikor a juniorWRC-kben 220Le korul mar platina meg herionaru alkatreszek vannak, meg azokat versenyenkent szetszedik meg igy isszoval amikor jon a para, hogy a turbos F1 majd gyenge lesz meg szetesik... csak rohogok
1bar nyomason is mar az egy 3200ccm-s motornak szamit, ez 15000rpm-n amit megszavaztak maguknak, rohogve tobbet kell tudjon, mint a mostani 2.4-s v8-s szopomotor 700 paripaja
persze nemmind1 a gyujtas mennyire bator, de ketlem, hogy hujek lennenek kiaknazni a lehetosegeket kb maximalisan
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
kis pocs szivobol jobb lenne?
sazerinted miert nincs ma 1000+ loeros szivo F1, amikor 30 eve erz turbosban megvolt?
mert a huje begyepesedett kozhiedelemekkel ellentetben azonos kimeneti teljesitmenynel a szivomotor van nagyobb eredo terhelesen
nem mellesleg a turbos 1.5-2x olyan szeles rpm savban is huz, meg a toltescsere is jobb, a hatasfoka magasabb emiatt a fajlagos fogyija is jobb
(errol szol a downsizeing)több drón kell ;P
-
hdman
őstag
F1ben pár éve 1 verseny után kuka volt az egész motor
Én csak azon lepődtem meg, hogy 1-2 éve golf 5 gtiben 2,0tfsi 200ló (nyilván birt volna még, sőt azt hiszem 265lóval adják az s3ban, ugyanez a motor szivóban 150le), most meg itt is kis pöcs
Embertelen tempóban mennek a fejlesztések, lásd pl m550d is mi beteg már...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest