Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Aki Auchan kúton szokott tankolni benzint és van pár napja kivárni, vagy addigra kijárja
Infó innen[link]Lassan itt az év vége, de vár még rád az ünnepi rohanás. Úgyhogy itt az ideje, hogy egy kicsit feltankolj!
Keresd az Auchan kutakat, és tankolj november 14. és 16. között 95-ös benzint, és PRO 100-as benzint szuper áron!Mikor derül fény a hihetetlen árakra?
November 13-án! Hihetetlen benzinárainkat ezen az oldalon és benzinkútjainkon is közzétesszük november 13-tól. -
sirály69
őstag
Tudtok ajánlani GSM szervizt?
A fiókban találtam egy nokia telefont.
Érintő lett rajta 2 éve cserélve azóta fiókban pihent, most nem tudom bekapcsolni.... -
válasz
szotyika77
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a mai kijelzők, főleg az oled-ek, a vékonyság érdekében már nem többrétegűek, hanem egy rétegben van a touch és a kijelző, emiatt nem lehet külön cserélni, de lehet ez nem minden telefonra igaz.Megnéztem a videót, hát... A cseréhez szükséges gépek és eszközök árából szerintem jó néhány komplett kijelző kitelne

-
válasz
szotyika77
üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Higiénia? (Hiwnyosságok)
-
SOAD19
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Itt egy másik, hipp-hopp kész van vele a hölgy.
[link] -
válasz
szotyika77
üzenetére
Youtube videó a cseréről: [link] nem csoda, hogy megkérik az árát🥲
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
szotyika77
üzenetére
Javaslom a telefon saját topikját, ott minden bizonnyal több és pontosabb infót fogsz kapni.
-
szotyika77
aktív tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Nekem azt mondták a boltokba, hogy utángyártottat nem lehet bele tenni, csak eredeti applet, és letilt a telefon, ha utángyártott kerül bele addig amig eredetire nem cseréled ki. Hogy mi az igaz azt nem tudom, de horror árakat kaptam gyári kijelző cserére.
Régen még az i4 idejében ebayről rendeltem a kijelzőket, akkor simán cseréltem, de ezt a ragasztásos technológiát már nem vállalnám be magamnak.
-
válasz
szotyika77
üzenetére
Szinte kizárt, egy utángyártott lcd(üveggel) kb 20k csere 5-10k kb.
Gyári új nincs, csak azért írják azt, mert elég jó minőségű elvileg.
Pesten hallottam már hogy cserélnek csak üveget.Amit te mondasz az nem ez lenne?
Kijelző felújítás (üvegcsere)
Gyári panellel, új üveggel
Jótállás: 3 hónap jótállás
Becsült idő: 1 munkanap -
Zsoleszhun
addikt
válasz
szotyika77
üzenetére
Én biztosan nem cseréltetnék csak üveget. Nézz meg róla egy videót
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Debrecenben tudtok olyan mobilost aki nem a teljes kijelzőjét cseréli a telefonnak, hanem csak az érintőüveget?
Adott a szitu, hogy betört a telefonom (iPhone15) érintőüvege, a kijelző nem sérült az általam felkeresett mobilosok szerint, de ők nem cserélnek csak érintőüveget, hanem komplett kijelzőt, ez a művelet viszont 150k felett van.
Egy helyen cserélnék az érintőüveget, ott 60k lenne, csak mielőtt elvinném oda, gondoltam megkérdezek mást is.
-
mezis
félisten
válasz
lappy
üzenetére
Alkonykapcsoló minden villanyoszlopra?
-
Eladó egy emeletes ágy, 80x200 cm fekvő felületekkel:

Ár: 9999Ft

-
zeon.hu
nagyúr
Hajdú Biharban köd miatt közel nulla a látótávolság, aki most tervez indulni, számoljon vele.
-
husztiimi
csendes tag
válasz
Real Ghoost
üzenetére
Mi viszont az Alzát nem szeretjük, őrültnagy csalódás (szar)! Céges vásárlás kapcsán kértünk tőlük árajánlatot, amit figyelmen kívül hagytak (ignoráltak). Kár, mivel több millió forintot akartunk elkölteni náluk. Magánszemélyként vásárolva biztos nagyon jó, de ezek után magánszemélyként sem vennék tőlük semmit.
-
foxymaci
senior tag
[Bontatlan iPhone 16] kínálom eladásra topiklakóknak kedvezménnyel természetesen.
-
KROK640
nagyúr
válasz
SOAD19
üzenetére
Az nyáron volt, hogy át voltak helyezve a kocsiállások (nem mellesleg nekem kényelmesebb volt). Azóta visszakerült a helyére.
Nem mellesleg szomorúan tapasztaltam, hogy a 2+ hónapnyi kendácsolás semmilyen pozitív eredményt sem hozott, csak pontosan ugyanazt a szart konzerválták, ami előtte is volt.
Pedig menetközben volt a 9-es kocsiállásnál egy kis kihajtó út a Mechwarthoz, azt tök jó lett volna ha meghagyják, és nem kellett volna a 9-12-estől körbe menniük a buszoknak, amiknek pl péntek délután csúcsidőben néha tovább tart a Mechwartig eljutni a 12-estől mint a Mechwarttól Ebesig.
-
wwhy
veterán
Ha valaki a Logi oldaláról rendelne valamit, van egy 20%-os kedvezményem, max 3 termékre, én max. kettőt választok , azaz 1 (2) hely még üres

-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Eladó a két alábbi termékem, személyesen Debrecenben és környékén átvehetőek, topiklakóknak kedvezmény is van
Huawei MatePad 11.5 8/256 2.2K 120Hz kijelző (bontatlan, 2 év gari, bolti ár alatt) 90k+ topiklakóknak adok hozzá egy kishibás (érintő bizonyos részeken néha működik-néha nem) Huawei P40 Pro telefont
Motorola Edge 50 Fusion 5G 8/128 bontatlan, 2 év gari (pOLED, 144 Hz, 68W töltő, eSIM) +ajándék 80k Ehhez pedig adok egy kishibás (bizonyos részeken, világosabb háttérnél jobban látható sárga csíkos kijelzőjű Samsung Tab A7 Lite SIM-es tabletet -
SoupSayse
tag
Tudtok értelmes helyet, ahonnan lehet hideg/bőségtálat rendelni még mai napi kiszállítással?
-
mrbego
aktív tag
válasz
SOAD19
üzenetére
Úgy látom [e szerint] hogy a nyáron voltak áthelyezések, de elvileg már nem érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest