Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Na a nézelődős listám bővült. Szerintetek ebben valós a km állás? Az a kormány...mintha smirglizték volna + a váltó is eléggé elhasználódottnak tűnik. Ehhez képest legalábbis, amiben 180k km van..... Vagy ez, amiben szintén hasonló km van.
Továbbá Toledo meg Leon között is kb annyi különbség van, mint Ibiza meg Cordoba között? Töréstesztet sem nagyon találtam Leon mk1-ről.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Tökmindegy #26193 üzenetére
Felhívtad végül?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Tökmindegy #26193 üzenetére
hi!
Bnmertel linleni egy oditgyalazo cikket??? meg a serverneliskiverteda balhet:- )))
udv
neduddki
-
Tökmindegy
senior tag
-
moszka
tag
válasz
emerico2004 #26189 üzenetére
Párszor már találkoztunk
A robogós forma vagyok -
Bull Boss
őstag
ezt az állitható futóművet ismeri valaki? ez hogy műküdik? elektromos? légrugós?
ilyesmiktől félek, hogy elxaródnak inkább a motor hibáival (adagoló, vizpumpa már nagyjából ki is békülnék)
-
moszka
tag
válasz
emerico2004 #26184 üzenetére
Milyen autóval nyomod?
Tippelek.
B6 passat 2.0pd 170le DSG
-
-
Bull Boss
őstag
válasz
tomcsi23 #26176 üzenetére
a rendszámra nem adok.. szomszédnak K-s rendszáma volt, haragosai feltörték a kocsit és megrongálták a bőrüléseket, ezután megfontolásból rendszámot cserélt... am ha meg németből hozátk be engem nem érdekel, csak az M.es nemrégi ugymond és ha ilyen hamar el adná akkor viszont furi. 11L-t am sok sztem nem eszik ez ennyit..
-
-
hdman
őstag
válasz
Bull Boss #26166 üzenetére
Telitank van, felni nincs
A kocsi nem rossz, a motorral vannak hibák (adagoló- emiatt nehezen inful hidegen vagy melegen, hengerfejesség,stb)
Bár a kocsi 98-as, itt már javitottak a motoron. Szerintem csak akkor vedd meg, ha még 2-300 at rá tudsz dobni, és akkor pöpec lesz
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Bull Boss #26166 üzenetére
Nekem csak két hozzáfűzni valóm van, és szigorúan az én véleményem.
-Kevés az a motor oda, nagyon, legalábbis bmw szinten nagyon.
-Nemhinném hogy egy végtelenül megbízható költségmentes autó lesz. De ha nem is ezt várod, lehet jóÉs sokat eszik dízel létére
(#26168) zoo8800:Mert most hozták egy német nyugdíjas szívsebész úrtól, aki igazából svájci és ott is élt, és az autót nem használta, mert hobbiból távgyalogló volt.
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Kinéztem egy autót konkrétan ezt: [link] látszólag eléggé egyben van. Még sosem volt bmw-m. Szeretnlm tudni hogy mire kell odafigyelnem egy ilyen vásárlásakor. Mennyire kell mélyrenyulni a zsebbe ha valami elromlik a kopó alaktrészeken kivül, van-e esetleg ennek a tipusnak ismert gyakori betegsége, mennyi lehet a valós átlagfogyasztása stb.. SZóval ha valaki érdemben tud erről a tipusról vélekedni azt tényleg szivesen fogadnám
-
-v-
addikt
válasz
Tökmindegy #26164 üzenetére
Nagyon komoly
-
Tökmindegy
senior tag
-
-v-
addikt
válasz
Tökmindegy #26162 üzenetére
irigykedek
-
Tökmindegy
senior tag
Annak már vagy tizen éve de bexarás
Kettőt is vezethettem ,az egyik hatvan valahányas volt ,minden eredeti rajta , az melós volt de rúgott olyat ,hogy na
Akkor árulták ha jól emlékszem valami 6 vagy7 milláért.Azt a hangot ,nem lehet elfelejteni beleborsózik a hátam most is ha rágondolok. De a Charger az mindent visz. Azt csak udvaron (jó nagy volt) kanyarítottam egy kört ,de azt nem lehet leírni
-
-v-
addikt
válasz
Tökmindegy #26160 üzenetére
Uh... nice
És milyen vezetni? -
Tökmindegy
senior tag
Én vezettem is már
És ez a hang?Nem tudom mert sose volt asztrám , de a calibránál akkor csinált ilyet amikor a benzinszűrő elkoszolódott. Kicseréltük és semmi baja azóta se. Annak külső benzinpumpája van és felette a szűrő,Asztrán nem tudom hol van,ha van egyáltalán.
-
Bati0501
őstag
Srácok,arra van tippetek,h mi baja lehet,h egy 10-11 éves 1.4 g astranak,az a tünete,h amikor elindulunk vele,akkor rángat, olyan mintha kihagyna a motor/befecskendez,kicsit olyan,mint amikor tanulóvezető akar elindulni és olyan darabosra sikerül.De az nem olyan,ez olyan gyors rángatás vagy inkább rezgés,mert az egész kocsi beremeg tőle.Csinálja hidegen és melegen is.Volt már több szerelőnél,cseréltek már rajta mindenfélét,de már megint nem jó.
-
Tökmindegy
senior tag
Ne akard tudni
Mert Golf. Ennek a névnek főleg hazánkban presztizse van.
Én amikor a mostani autómat vettem akkor volt ugyanott egy tipp topp V-ös golf , felszereltség,kora,km közel azonos a két kocsinak,és fél millával volt több. Mindkettőt kipróbáltam,nagy különbségek nem voltak ,persze a golfnak németesebb feszesebb a futóműve (ez tetszett mondjuk) de rövid tanakodás után maradtam a 307 esnél. Pénz megvolt a golfra is ,de azért az a 500.000 jól jött ,hogy a zsebembe maradt. -
mycso
veterán
válasz
Balupapa #26135 üzenetére
Nézzél meg egy azonos évjáratú, pl. 2007 megane2-t és egy 5-ös golfot, hasonló felszereltséggel és meglátod, hogy mennyire ugyanannyi az áruk.
mod.: ja levágtam, te valami nagy vw fan vagy, bocs, akkor téged úgy sem lehet meggyőzni
(#26148) moszka: no, ezt fejtsd ki, de tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy pl. mitől ér fél millával többet?
-
dJ Peer
aktív tag
Nesztek' innen indult az egész. Művelődjetek!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Tökmindegy #26144 üzenetére
De, az. Mondjuk meg is kérik az árát.
Egy majdnem K.nyéki ismerősöm a román határ mellett talált egy hasonló állapotú 520D-t. 4 évvel fiatalabb és 1.150.000-ért hozta el.
Igaz nem bőrös.
-
mycso
veterán
válasz
Kornel #26112 üzenetére
Aha "angolul van de lényegtelen az eset 1 Renault Megane izzó cseréje amit 1 szakember végez el".
Én nem vagyok szakember, de a két elsőben, egy olyan 2perc alatt kicserélem a tompított izzót.
Igaz elsőre, egy jó 10perc volt, mert a fejemet vakargattam csak, de egyébként nem olyan nagyon gáz. -
MunezXBK
nagyúr
válasz
Tökmindegy #26139 üzenetére
Itt van a közelemben.
Ezt a " nagyszerviz után " szöveget sose értettem. Minek szervizelné valaki eladás előtt? Teljesen életszerű....
-
Tökmindegy
senior tag
Vita lezárva EZ az autó!
Hót komolyan beleszerelmesedtem.És még a kora sem zavar!!! -
Szplöttyy
senior tag
válasz
dJ Peer #26134 üzenetére
Azért tartják mert túl vannak árazva. Nem akarok senkit megsérteni, de "értékük" nincs annyi mint az áruk, és ez minnél idősebb annál igazabb. Golf 2 4-5kilóé szétrohadva. Mer az góf. Pl. De attól még szeretem, tetszenek.
Mind a kettőtőknek VW-je van, nyilván vastagon van elfogultság is.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balupapa #26126 üzenetére
Az egy ajtó nyitást a suzukim is tudja. Egyszer nyomom csak bal1, kétszer nyomom akkor az összes. Csak nem találtak ki neki komfortbejutást meg mindenféle jó neveket és nem árulják külön extra csomagban
A zárást sok tudja, de a törlést nem, és főleg nem "régen" újabban már mindenki tudja az összeset. A törlés? Nekem, ha esik az eső, és haladok 50-60-70el akkor folyamatosan megy az ablaktörlő, és az jó. De ha megállok, akkor nem kerül annyi víz az ablakra és feleslegesen megy mint a hülye. A hátramenet nekem mindegy, tükörből tolatok
Meg sok apróság van még, de csak akkor jut eszembe, ha benne ülök.
-
Balupapa
senior tag
válasz
Szplöttyy #26123 üzenetére
"KIS APRÓSÁGOK! Amik jelentéktelenek, mégis szeretem őket. Pl:
-Ablaktörlő, ha megy, és megállsz, átvált szakaszosra, hátramenetben töröl hátul is.
-Bizonyos tempó felett zárja az ajtót, de a kilincs meghúzásra nyílik belülSzóval apróságok, amiket szvsz nem biztos hogy tud egy 2003as fapad poló. Mert a 2003as fapad clio tudja pl."
-És ez miért jó ha megállok lelassul az ablaktörlés?
-Ha hátramenetbe kapcsolok automatikusan töröl nekem is a hátsó ablaktörlöm (szintén hülyeség)
-Bizonyos tempó felett az én Polom is zárja az ajtókat
kilincs meghuzásra nyilik ofkorsz.
sőt!
ha a bicska kulcson egyet pöccintek, csak a vezető odlalit nyitja (komfort bejutás)
ez jo dolog, fölöslegesen nem nyitogatja az összes ajtót.-coming home ot szintén tudnám aktiváltatni.
-Napellenzőkben tükör, világítással.
(amit én láttam clio 2 nem tudta) lehet a legleglegfullosabb már igen. -
Szplöttyy
senior tag
válasz
Balupapa #26118 üzenetére
Amit a franciák tudnak és a korban/árban/kategóriában lévő németek/japánok tapasztalatom szerint annyira nem: KIS APRÓSÁGOK! Amik jelentéktelenek, mégis szeretem őket. Pl:
-Ablaktörlő, ha megy, és megállsz, átvált szakaszosra, hátramenetben töröl hátul is.
-Bizonyos tempó felett zárja az ajtót, de a kilincs meghúzásra nyílik belülSzóval apróságok, amiket szvsz nem biztos hogy tud egy 2003as fapad poló. Mert a 2003as fapad clio tudja pl.
(#26122) Tökmindegy:Mondjuk ha azt mondanák, hogy mától séta+tömegközelekdés vagy swift. Ennyi.
-
Tökmindegy
senior tag
-
Balupapa
senior tag
válasz
Tökmindegy #26119 üzenetére
Nem hiába volt ott a "
"
egyébként nincs vele tapasztalatom
de ahogy olvasgattam a népitéletben, jobb is
-
_NCT
addikt
válasz
Balupapa #26114 üzenetére
Mi hiányzik a golfból? A francia mérnökök keze
Amúgy semmi bajom vele, ha lesz időm feltétlen megnézem, nem véletlen linkeltem be
Az meg szubjektív, hogy kinek mi tettszik jobban
Látom nem jött át amit írtam. Nem 1 misiből akarok luxusautót, hanem Golf-hoz képest a MII az. Sokan most gyújtják a fáklyákat, s elindulnak a házam felé.....
-
(#26082) Tökmindegy: A benyásnál állítólag a 2 turbó miatt sokkal rizikósabb a beleülés. A másik meg a külső képen a kocsi fel van emelve, a belsőn meg a legalacsonyabbon van...de csak én vagyok helikopter.
Az A6 meg ennyi. Vannak sokkal leharcoltabbak is olcsóbbé
-
-
Balupapa
senior tag
-
_NCT
addikt
-
Szplöttyy
senior tag
Kérdezek valamit te egyből támadsz. Nekem aztán szerinted mennyire baj, hogy nem azt veszed amit linkelt? Rühellem a csöves bmw-ket
Csak kérdeztem, mert elég tágan nézelődsz, Laguna, Almera, Stilo, azt sejtettem hogy nincs konkrét elképzelés. Lagunát 1.6al tilos, 2.0 minimum.
-
Bdanyy
addikt
Nekem is ajánlhattok valamit, amiben kényelmesen el lehet férni akár 4-en (elég magas vagyok, nem lehet beülni mögém pl IV Golf variantba, Octavia I-be), és jó felszereltségűeket lehet belőle találni 1.5m-ig. Nálam eddig a Passat B5.5 a nyerő, de másfelé is nézelődöm.
-
Kornel
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Kompakt vízhűtés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest