Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz LaptopSystem #27396 üzenetére
206 1.4 HDI is jó autó, bírja a strapát, 5 L-ből elvan, és normálisan néz ki, modern formája van, kényelmes is. Punto 2 szintén jó, az 1.2-es benzines gázzal pl., vagy az 1.3-as dízel.
-
Zewa
senior tag
Mert 800ért csak nagyon az alját kapod a kínálatnak.
Régi Thália ne viccelj már! Multkor votl szerencsém hozzá, 140e km, 1.tulaj de minden baja van. Beltér kopógos, csörög-zörög..
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Kornel
veterán
jó autó, megbízható, de biztosan többet fog enni, főleg városban, főleg bp-en!
-
aero.
veterán
Nem fog 5 litert, inkább 6-ot fogyasztani városban és a csomagtartója is alig nagyobb a Saxo-nál.
-
őstag
utána nézek ennek a saxo-nak is azért de a yaris-ról nem írt még senki
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Kornel
veterán
Ha nem országúton használnám nagy részt a kocsim, sose cseréltem volna le a swiftem.
egy elöregedett szimering miatt állt az olaj a gyújtáselosztóban, de a kocsi simán ment, és csak a váltón lévő olajfoltból vettem észre, ennél igénytelenebb kocsit szervizelés szempontjából még nem láttam. -
őstag
-
neduddki
nagyúr
válasz Kornel #27386 üzenetére
HI!
1l-es swift naffalu-dugo behozza a 7l-t szaros tud5 meg 5 ala
egeytlen gyenge pont a hengerfeje ha nagyon hajtod ahohu Csobabnas alias is rotta:- )udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
giigz
veterán
Ne vicceljetek már, egy olyan Alfából nem fog egy Swiftbe átülni.
-
Szplöttyy
senior tag
válasz LaptopSystem #27384 üzenetére
A kis dízelnél fogyasztásban nincsen jobb lehetőséged. Ha nincs nagy igény, akkor 2kilóért egy literes swift, abba bedobod a gázt még egy 100ért, és van fél milliód tankolni, városba 6,5-7l gázból.
Szvsz egy tháliának sokkal igényesebb és kulturáltabb beltere van mint egy régi fabia-nak
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
Zewa
senior tag
válasz Kornel #27383 üzenetére
Nem egy csúcsminőség valóban de anyaghasználat térén szerintem egészen korrekt a kategóriájában. Pl ülj bele egy Tháliába és rájössz a sz@r alatt mit értenek.
Az LPG a jövedéki adónak köszönhetően jövőre kellemesen megdrágul. Szívó dízel szög egyszerű, ellentétben a modern dízelekkel. 800k a keret az autóra? Vagy az autóra +átírás+kötelező cserés dolgokra?
-
Kornel
veterán
-
giigz
veterán
válasz LaptopSystem #27384 üzenetére
Én gázosat vennék, nincs jobb alternatíva.
-
őstag
Alfával minden rendbe de nem városba való a 10Literes fogyasztással sajnos nem gazdaságos
de nem mondok le róla mert imádom igazi élmény autó
havonta 3000 KM megyek ebből 2000KM-t városban ezért keresek egy második autót nem túl drágán
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Kornel
veterán
válasz LaptopSystem #27373 üzenetére
skoda fabia 1.2 12v elmehet 4 literből, de max. országúton, városban nyilván több... de nem egy csúcsminőségű autó, a népítéletek is vegyesek, ez az árán is tükröződik.
Gáz lassan nem fogja megérni. Január 1-én kb. 25 Ft-al emelik az adóját, utána július 1-én megint kb. ennyivel, szóval 300 Ft körüli LPG árral lehet számolni, és még egy ezres swift is elkéri a 6,5 liter gázt vegyesben, aminél sokkal
jobbolcsóbb egy saxo 1,5D[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
válasz LaptopSystem #27377 üzenetére
Az egyetlen egy dolog ami baja előjöhet, hogy hengerfejes lesz, ha nagyon hajtod, de azt is fillérekből lehet orvosolni. De ha nem ész nélkül mész, akkor örök élet+1 nap.
(#27380) Zewa:Városba(bp) 5liter alatt csak dízel fog enni. Saxo/106 1.5D és a VW Lupo/ Audi A2 1.2TDi. Másról nem igen tudok ami képes lenne rá. Nagyon a hibridek sem még.
[ Szerkesztve ]
Smoke & Torque
-
őstag
Toyota Aygo is jónak tűnik csak már 1 Millió felett van sajnos!
lehet Gázos autóban kellene gondolkoznom inkább
-
Zewa
senior tag
Max 5liter városban? Esetleg a Yaris 1.0 tudja benzinesekből. (nem Pesten!)
Fabiákból max az 1.9SDI megy el 4-el de az is városon kívül stabil 90-el. Egy normális SDI bőőven túl vana 800k-n.
-
giigz
veterán
válasz LaptopSystem #27369 üzenetére
Az Alfával mi a helyzet?
-
aero.
veterán
Városba 4,2 - 4,5 liter. Mivel itt nincs turbó, kötve hiszem, hogy elromlana, szívódízel a legjobb konstrukció.
Benzinesből nem nagyon fogsz találni olyat, ami 5 alatt fogyaszt BP-n.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Kornel
veterán
válasz LaptopSystem #27372 üzenetére
előttem említett saxo 1,5D valóban ellenne annyiból városban is, az mindennel együtt teljesen rendberakva kijönne annyiból. amikor én kocsit vettem, nekem is fontos szempont volt a fogyasztás, ezért a spritmonitor-t böngésztem, és nem bántam meg!
Ezt elhozod 600-ért, és még pénzed is marad az esetleges hibákra.
[ Szerkesztve ]
-
Szplöttyy
senior tag
-
aero.
veterán
válasz LaptopSystem #27373 üzenetére
Szívódízel tehát kb. olajat cserélsz benne és úgy semmi más.
-
őstag
a saxo 1.5D mennyire megbízható autó motorikusan nem fogom rákölteni a gatyámat?
de azért olyan kellene amibe azért lehet pakolni is!
Toyota Yaris milyen szerintetek?
Skoda Fábia tényleg elmegy 4Literből?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Kornel
veterán
árban mennyit gondoltál?
-
aero.
veterán
Saxo 1.5D
-
őstag
Sziasztok
tudtok nekem ajánlani megbízható kis fogyasztású (max 5L) városi használatban,mert ott használnám leginkább!
Skoda Fabia 1.2 vagy az 1.4 es benzines változatról van véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
misirulez
senior tag
Hello!
Bocs megint az offért.
Ennek a sebváltójával mit csináltak?
Én is ilyet akarok. -
neduddki
nagyúr
HI!
es cng kitiltva a mejjgarazsokbol: "A tűzvédelmi szabályzat másik új előírása szerint tisztán gázüzemű és vegyes üzemű járművek nem helyezhetők el mélygarázsokban november 13-tól, kivéve a cseppfolyós (propán-bután) üzemanyaggal működő járművet, ha azon feltüntették a jóváhagyási jelet." bof
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Arcképgyáros
valakinek valamilyen tapasztalata olcsó iphone fm transmitterrekről kocsiba?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Tökmindegy #27363 üzenetére
Kifestett sz@rpofozót ki ne hagyd!
-
Tökmindegy
senior tag
Ha már kocsi cicomázás akkor ki ne hagyjátok a horgolt csipke terítőt a kalaptartóról.
És a bundás kormányvédőt. Szerintem a matrica mellett ezek alapok.
Ha van rá igény akkor vannak még ötleteim a megjelenés fokozására.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27351 üzenetére
Egy szállító srácot szoktam látni felénk annak a motorház tető alól egy véres kéz kandikál ki. Jópofa
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
addikt
-
TaaT
nagyúr
-
-
Arcképgyáros
nem tudjátok véletlen, hogy a visszapillantóra akasztható 'kacatokra' hogy keressek rá pl: ebayen?!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Tökmindegy #27349 üzenetére
Innen már csak egy lépés a guminő!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Tökmindegy #27349 üzenetére
ezt az IFA hűtőrácsára kötném legszívesebben
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
neduddki
nagyúr
válasz aphra2 #27343 üzenetére
HI!
egyszer mar irtam amitmondtak, de mar efejettem:- ))), de azt tom, hogy meglepodtek me vmi muxott,
amug meg mindg naluk van, majd vmikor ki kell jutm, hogy pontos kepet kapjak, amugy Over-t inzultlad, szerintme hamrabb kijut mint en, es akkor kiszedi Zsolt-boludv
neduddki
-
aphra2
senior tag
Matrica témára :
Azért remélem hogy a : La Passione Ci Guida ( a szenvedély vezet minket) matricát
olasz vason kívül nem rak senki a kocsijáraProbléma??Hát az meg micsoda?!!
-
qdak
addikt
fiuk, 3. feklampa, hogy szokott kotve lenni?
vmeik oldal rol van hozza huzva a vezetek? (remelem)
vagy teljesen ujj vezetek jon hozza??ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Tökmindegy
senior tag
Tele volt régi fényképekkel az üzlet ,de titkolóztak.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Szplöttyy
senior tag
válasz MunezXBK #27331 üzenetére
Hát kinek mi az elég Nem vagyok ezeknek a szárnyaknak a híve, a cubraumpréza az egyetlen, amin iszonyatosan jól néz ki a gyári(!!) vasalódeszka.
(#27330) kornelka: Szükségtelen, így is olyan légellenállásom van, hogy az útszéli McDrive-okat borogatom 160-nál Bár a gyári csomagtérajtódísz-szárnyat fel raknám.
Smoke & Torque
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Tökmindegy #27326 üzenetére
Ó...láttam ilyet Én is...csak egy fehér Daewoo-n.
De minek hátulra vasalódeszka?
-
Tökmindegy
senior tag
Tegnap láttam ,na mondom megörökítem
[ Szerkesztve ]
-
qdak
addikt
válasz Mr.Csizmás #27320 üzenetére
http://www.warningsignsdirect.co.uk/images/caution_high_noise_levels.gif
max 1 ilyent tudnek elkepzelni a kocsin, leg van alapja
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
TaaT
nagyúr
olyanom van nekem is, csak nem nagyon rakom ki az ablakba, igaz most a kalaptartón pihen... eredetileg úgy akartam hogy ezt kirakom a gyári helyre, a magyart meg a hátsó ablakba (amerikában ez bevett dolog euro tunerek körében) de amikor elmeséltem egy rendőrnek olyat kerekedett a szeme meg a szája hogy inkább kihagytam [link]
Give them hell Ukraine!
-
Varoz
addikt
Ez mind csak szubjektív dolog. Ezért lenézni valakit, hát saját magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.
Egyszerűen senki sem egyforma, van akinek ez, van akinek az tetszik. El kell fogadni.
Nekem mind kettő tetszik. Tetszik a letisztult is, de ezek a matricázottak is.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Zewa
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27309 üzenetére
Azért 1-1 jól eltalált matrica az szerintem oké. Winkler a Cougarjára vett egy eredeti 67-es Év autója matricát az autójára. Teljesen rendben van, nem harsány de egy ilyen oldtimernek emeli a fényét, szerintem.
Viszont ezeket a króm rendszemtábla tartós, gagyi matricás ember "ízlésével" nagyon nem tudok azonosulni. Én a letisztult formavilággal tudok azonosulni ami szerintem értéket képviselt, képvisel és képviselni is fog örökkön, örökké.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz bitpork #27316 üzenetére
mondjuk ez alap lehetne, mert az a tesco műanyagléces izé, a szitázott feliratokkal, hát khm.
a ciki nem az, amikor a rohadó 20éves swift/corsa stb. filléres autón van, hanem egy igényesebben, és fel van válva, eláll, stb.....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Varoz
addikt
válasz dJ Peer #27317 üzenetére
Tehát kamionos, értem. Jó is az. Egyik tesóm is az.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
giigz
veterán
Na megvan az XC70, holnap megyek vele egy kört.
-
dJ Peer
aktív tag
Egyikse, még 15-6 évesen csináltattam, mint kis kamionos gyerek.
Na itt van egy videó a pingvineknek az 1.4-es Golfról, igaz nem az igazi, mert csak a jövő héten jön meg a kipufogó, meg ezt a hülye telefont majdnem a fejem mellett kellett tartani, hogy a műszerfal látszódjon. Meg tele van minden vaddal.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #27309 üzenetére
+1. Én még a rendszámtábla tartót is le szoktam cserélni ha nagyon harsány....
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz -secret- #27312 üzenetére
Nem kell engedélyeztetni, csak meg kell felelni az előírásoknak. Ha az adott típust nem forgalmazták soha gyárilag xenonnal akkor ne is próbálkozz tovább. Hiába veszel rendes búrát, mosót, szintezőt stb...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Varoz
addikt
Nekem a legjobban a teherautósoké meg a traktorosoké tetszik, amikor az ablakba van téve egy rendszám, amin vagy a neve van vagy a beceneve. ^^
-
Szplöttyy
senior tag
Én egyre inkább gondolkozok, hogy a hátsó lökösre felkerül a "Gyertek belém, kell a pénz!" felirat.
Smoke & Torque
-
Zewa
senior tag
válasz Mr.Csizmás #27296 üzenetére
Az én kedvencem ezek. Ha nincs kölköd neked mehetek vagy hogy gondolták ezt?! Mindenkire próbálok maximálisan figyelni gyerektől függetlenül. Emelett kiragaszkadják hogy Ödönke, Irmácska.. Kia faxxt érdekel hogy hívják a gyereked?!
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
-
Manitou
veterán
Én meg ezt találtam:
A "shocker" valami olyasmit jelent hogy nem hétköznapi, megdöbbentő, érdekes ... kicsit ilyen lázadó feeling.
Az USA-ban kezdték először a VW és egyéb VAG járművekre feltenni, mert a tartalma az akart lenni, hogy a hétköznapitól eltérő, lázadó feeling-et sugallt, mivel nem amcsi v8-akat hanem német vw vasakat hajtottak. Aztán az európaiak átvették ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.