- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
-
válasz
INTELligent #66154 üzenetére
Chichester Harbour, de gondolom sok árapályos tengerparton lehet hasonlókat találni.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
INTELligent #66154 üzenetére
Elektronmikroszkóppal egy hámsejtről
-
Tájak
-
deny330
senior tag
-
turbulencia8
őstag
Meteora kolostorok egyike (Görögország):
-
Wa2x_
veterán
Aki Svájcban járt fotózni az menjen innen...
csak irigykedni lehet rátok!
-
-
aginor
veterán
válasz
KillHates #66127 üzenetére
Nem kell hozzá konyítani, elég ha van szemed és szépérzéked. Annyival már lehet érdemben véleményt formálni, amit ezúton köszönök is.
Wa2x_: az aljával és a jobb oldalával kapcsolatban nem voltam/vagyok biztos, nem tudtam eldönteni, hogy sok, vagy pont jó és csak tágabbnak hat tőle a kép. Viszont ezekután megnézem így is. A színekben alapvetően igazad van, de mivel a fák levelein szűrődött át a fény, így hagytam, de mivel ezt csak én tudom, így lehet tényleg jobb lenne ha kihúznám semlegesebb irányba, ez is tök jó észrevétel.
A Havasi Cincér egy világoskék-szürkés selyemszínű jószág, emiatt a színein nembiztos, hogy akarok tovább emelni, mert annak akii ismeri nagyon kilógna a lóláb. Köszönöm az észrevételeket, megnézem őket valamelyik nap. -
Alg
veterán
Őzike a Tiszánál
OM-5 + 14-150 v2.
Sietve mert teljesen váratlanul jelent meg mikor éppen horgásztunk, kézből, max gyutávon+crop - azért sikerült pár vállalható képet csinálni, persze 150mm/F6.3 nem egy bokeh bajnok szóval nyilván sok a zavaró tényező, de a körülményekhez képest nekem tetszik a végeredmény. Pont az ilyen véletlenül elkapott pillanatok miatt döntöttem az OM-5 mellet. -
randras_83
addikt
Unalmas nyaralós Horvátországból.
-
Lefty
addikt
Par kep Svajcbol, berakok ide is nehanyat.
-
Wa2x_
veterán
-
-
aginor
veterán
Hali!
Ez a kép mennyire gáz? -
vond
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #66122 üzenetére
Pont az a jó benne, hogy szépen ott távoznak.
A színeken lehet, hogy variáltam volna még egy kicsit, de így is szuper kép.
-
kerobi
senior tag
válasz
norbert1998 #66122 üzenetére
Az ilyet sosem szabad elarulni.
nem vettem eszre.
-
-
kerobi
senior tag
válasz
norbert1998 #66118 üzenetére
Tok jo az irâny!
O csinal hasonlo kepeket:
https://www.flickr.com/photos/mario_zupanovic/ -
Szép ez a turbánliliom.
Egyébként ez nem egy komplikált fotó, úgy hogy gyorsabb manuálisan, maszkolással stackelni, mint a dedikált szoftverrel. GIMP meg hasonlók erre mind elég. Helicon Focus nekem akkor kerül elő amikor a növényzet miatt nehéz a maszkolás, vagy valódi makró akár több száz képpel.
-
Alg
veterán
Turbánlilom-portré 150mm-en a 14-150-el, mert csak a P/L 9mm volt nálam azon kívül és nem volt éppen kedvem/időm cserélgetni. (meg mindent letaposva odacsörtetni a virághoz)
Illetve egy nagyon tipikus wide kép a Pana 9mm-el (igen, tudom, az ilyet focus stack-elni kellene, de ahhoz nem találok jó ingyenes megoldást):
-
norbert1998
nagyúr
Most nemrég alkottam
-
xhege
veterán
Gratulálok, tök jó képek kerültek fel KillHates és Kristof93!
Ötletes a macskás kép is wond. -
Camargue
-
vond
MODERÁTOR
Lakótelepőrző
-
Sziasztok! Pár kép a 2025-ös Budapest ComicCon-ról:
-
Provence 3
-
Lac-coo
őstag
Nyár esti macskafotók .....
-
deny330
senior tag
Haverokkal voltunk június elején az "IDOLZ" nevű autós rendezvényen. Készült kb 250db fotó, ebből hoztam párat amik úgy gondolom helytállóak. Remélem nem gond az autós tartalom.
Kíváncsi lennék hogy mi kellhet ahhoz, hogy egy ilyen rendezvényen hivatalos "média partner" lehess. Szívesen csinálnám ezt a vonalat a szakmán belül, de a rendezvényen is nyilvánvaló volt, hogy minden negyedik embernél ott lifeg a fényképezőgép, ergo hatalmas a konkurencia, nehéz igazán kitűnni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest