Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tökmindegy #24294 üzenetére
Csak nem 430-assal hanem 458 pl
Vagy akár a forma 1 kocsit is lehet kint vezetni.1 havi bér
-
Varoz
addikt
válasz
Tökmindegy #24294 üzenetére
Gondolom az Autobahn-ra gondol.
-
G@ben
addikt
Értem, valami ilyesmire számítottam. Akkor egyszerűbb, ha átszervezem valahogy a programomat és elviszem időben.
Köszönöm a válaszokat! -
Gondolkozom rajta,csak nem Mo-on
-
Tökmindegy
senior tag
Persze ,hogy eltolhatod,csak akkor nem használod ,és kérsz útvonal engedélyt (pénzért) amikor vinni akarod. Vagy! A nagy vizsgaközpontokba jelentkezel be (pl mozaik) személyesen,és ha ők nem tudnak addig időpontot adni ameddig vizsga van rajta akkor kapsz egy papírt tőlük amivel a vizsgáig használhatod,ámde azt vedd figyelembe,hogy minden rendőr akivel találkozol le fog állítani és lobogtathatod a papírodat
De mi az oka,hogy nem viszed el a jövő héten. Kissebb vizsgáztató helyeken 23 ezer a díja,a nagy úgymond "hivatalos" helyeken 16 vagy 17 ezer.
A kisebbeknél azonnal megcsinálják nem nagyon kell várnod.Vagy van "Józsi " aki 25 ért mindent intéz és mindent levizsgáztat)
-
-
G@ben
addikt
Nem tudjátok, a műszaki vizsga időpontja eltolható egy héttel? Amennyiben igen, mibe kerül, mi kell hozzá? Konkrétan jövő hétvégén jár le a műszaki, de jobb lenne, ha utána héten tudnám vinni. A kocsival nincs gond, nyáron volt nagyszervízen.
-
Varoz
addikt
válasz
Balupapa #24284 üzenetére
Le van polírozva. Meg kész a műszakira. Alja végig fújva alvázvédővel, persze előtte megfelelően lekezelve. Fékek rendbe téve, felni is lefestve.
Ha megfigyeled, akkor látszik itt ott az alapozó a gumin, annak a takarítása kimaradt.Amúgy köszönöm szépen a másik tiszteletét, sajnos nem tudom viszonozni.
Vagy mégis?
-
Varoz
addikt
Majd ha eszembe jut, hogy hol olvastam akkor megmondom.
Sztornó, megvan.
Árpi és a Wartburg -
aphra2
senior tag
fl utáni 1,6: javított elektronikai hibák , meg külső belső apróságok.
fl-nél az 1,2-est váltotta az 1,4,
A 170 ezerbe a minusz 1 évet , a sérülésmentességet , első tulajt , az 1,4 kedvezőbb fogyasztását lehet számolni ,feltéve ha ér Neked, vagy másnak ennyit ez a felár, hogy reális vagy sem, az egyéni döntés kérdése. -
hdman
őstag
Valaki tudná linkelni azt a sztorit, amiben valami régi kocsi a kiindulópont (talán lada), és csávokám elkezdi tuningolni alufoliával, meg ilyen homemade modszerekkel. Aztán ilyesmi is van, hogy csajozni akar vele, de belemegy az árokba(?), meg összetöri.
A stilusa nagyon nagy. Ettől az alkototol van még egy irás is a neten, az valami vonatozásrol szol pestről a balatonhoz, és közben piálnak, meg talán horgászni mennek egy hétvégére...
Kicsit zavaros, de talán vágja valaki
-
aphra2
senior tag
-
-
Tökmindegy
senior tag
-
hdman
őstag
válasz
MunezXBK #24250 üzenetére
Nem csoda, hogy mindent elvisznek előlük...
Tul sok az agyalás, valamelyik tapasztaltabb vásárló vagy dörzsölt nepper 1-2 nap alatt lecsap a jo példányokra. Aztán persze indul a tekercselés és a szilikonozás
Varoz: az autó napi használatba fog kerülni?
Én a 7 éves kocsimat akarom lecserélni egy 13 évesre, és persze naponta használnám
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
killer1203 #24252 üzenetére
Neduddki az illetékes ebben, nekem a SportLight sokkal jobban bevált mint a MegaLight de H4esben.
-
Varoz
addikt
Én amiben ültem eddig vezetőként, abból a BMW-nek és a Mazdának a váltója tetszett igazán. Ja meg a Toyota. Starlet, Corolla. Crown. Ott egyikre se volt panaszom.
A Punto II trágya, a 2-es Clio szintén.A Note, meg másképp szar, ahogy fentebb is írták.
A Voyager-t hagyjuk az teherautóváltó, olyan moslék kavaró.
Hirtelen ez jutott eszembe.Bár a mai traktorok váltója fényévekkel előrébb van.
Persze ott szükséges, hisz munka eszköz.
-
_NCT
addikt
válasz
Szplöttyy #24247 üzenetére
Na, erre voltam kíváncsi, hogy akkor kerüljem a C4-et ennyiért.
Értem én mit akarsz írni, adjak le a színvonalból, vagy gyűjtsek még. Mondjuk Nissan Almera is szerintem egész pofás amit lentebb linkeltem. Bár tudom, abba is renyó váltó stb....
Mellesleg néha már ott járok, hogy Ford Fiesta....
-
Szplöttyy
senior tag
Igen, pont ezt írtam, hogy a 08'as Clioval nincs, de eddig az összes rönó amibe ültem, legyen az új, vagy iszonyat régi, mindegyiknek gyata váltója volt. Kivétel talán a Laguna, jó az se volt, csak máshogy szar.
Csak azt mondom, hogy 950ért álom egy normális Megane II rossz oldaláról közelíted meg szerintem, linkeltem egy toyotát, igaz, az nem ennyire extrés új és szép, viszont jó. Vagy valami hasonló kategória érted. Most egy C4 mert ha jól olvastam azt is kerested, 950ért? Tudok több db-ot is nálunk a cégnél voltak cégautók
És nem a jobbik fajtából. Szvsz 950ért normális allapotú "ilyet" nem fogsz találni sosem.
-
_NCT
addikt
-
-
Varoz
addikt
válasz
Szplöttyy #24238 üzenetére
Hát nem mondanám olyan faszának a Clio váltóját. Ellenben a Note-é tetszett amin vezettem.
A Corolla meg ugye Toyota.
Tudom, hogy mit állítottál, én csak megerősítettem.
Tudom, hogy franszia a Note váltó is, de az jobbnak tűnt. Persze nem Toyota, meg az 1-est nem is mindig vette. -
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24240 üzenetére
Nem ennyiből akarok természetesen, nem ezt írtam. Csupán azt szeretném, ha valami hasonlóan precíz váltója lenne.
Ki fogom próbálni, C4 bejön kinézetre, bár írnak róla hideget, meleget. Hétvégén Stilo nézésen voltam, de mondott az eladó olyan zöldségeket, hogy inkább eljöttem ..... 960-ért....
Manitou: le mert elvitték amit kinéztem
Még talán ez maradt ami értelmes.....
-
Tökmindegy
senior tag
Értem már. Akkor te 900 ért akarsz egy max 2-3 éves korszerű vasat. Bocs akkor nem szóltam
Amúgy ez sem rosszabb ,de ha nem próbálod ki ,hogyan alkothatsz véleményt?
Az ,hogy ki mit mond semmit sem jelent. Aki egy A6 ból átül egy ilyenbe ,annak persze ,hogy fos minden, teljesen érthető okokból,helyén kell tudni kezelni a dolgokat aszondom. Ki kell próbálni ennyi a titka. -
Szplöttyy
senior tag
Egy renaultnál nem lesz szarabb, annak is elég ganyé váltója van. Mondjuk spec a 08' Cliot nem tudom, de remeg, mozog, pontatlan fosok azok is.
950ért EZT kell. Elmész, megveszed, olajcsere, használod, örülsz. De mindenki azt vesz amit akar
ÉN 950ért valai jó turbós 30éves alfát vennék, vagy 20éves német prmiumot V8 vagy fölötte
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24235 üzenetére
Múltkor volt itt már erről szó, hogy Peugeot-nak nem erőssége a váltó. Más típusokhoz képest meg harmat gyenge, a sebességeket nem nagyon szereti gyorsan bekapni.
Az a baj, hogy én megszoktam az újabb autókat.... Szüleim 2008-as Clio-jában olyan fasza a váltó, hogy szinte csak pöckölgetni kell..... Jó lenne valami hasonló élményt kapni valamelyik autónál, persze olyan 950 körül.... Lottózok is azért....Hátha az előbb bejön...
-
Szplöttyy
senior tag
válasz
Tökmindegy #24235 üzenetére
Kis túlzással csak a "lemez más" de az alváz, futómű(kiv. a hidróst) motor, váltó, elektronika, stb tehát az alap mind ugyanaz. Az hogy ki hogy kanyarítja az ócska műanyag műszerfalat meg hogy hajlítja a lemezt, az mán' mindegy. De régen is ez volt. Citroen BX tükör van a 205ös Pugon is. Pl. És bár az bajuszkapcsoló tök máshogy néz ki, mégis kompatibilis.
-
Tökmindegy
senior tag
-
_NCT
addikt
válasz
Tökmindegy #24231 üzenetére
Azokat is nézegettem, Peugeot-nál félek a sz*r váltótól.
-
Tökmindegy
senior tag
Eleinte voltak bajok velük,de nem rosszak. Meg kell nézni ,ha jó akkor jó ,ha szar akkor szar.
Barátom nem rég vett egyet a fiának kb egy éve ,azóta nincs panasz rá ,asszem az olyan 5 vagy 6 éves volt 90 ezerrel vették.Városban 8-9 körül eszik azt mondják.
De akkor már 307 est ,én aszondom. Amúgy kb ugyanaz a két autó . -
a_tesz
Korrektor
válasz
aram01 #24227 üzenetére
Ne csörögjön, ha lehet, hidegen indítsd be, és akkor se füstöljön. Ha meleg motorral várnak, amikor kipróbálod, az már intő jel lehet. Menet közben ne legyen rendellenes zaj, könnyen járjon a kormány, a váltó, ne rángasson, ne fulladozzon. Az alját is érdemes megnézni, mennyire rozsdás. A legjobb úgy menni, ha viszel valakit, aki ért hozzá, vagy mondjuk valakinek ilyenje van, és ő is megy vele egy kört,. De igazából ennyi pénzért nagy csodát nem szabad várni.
szerk: itt egy totalcaros link is a vásárláshoz, ebben sok minden benne van: klatty
-
_NCT
addikt
Az ilyen C4 mennyire jó? :S
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
-
_NCT
addikt
-
aram01
nagyúr
srácok ehhez
mit szóltok? láttok rajta valamit? nektek jobb a szemetek hozzá,lehet megvenném -
_NCT
addikt
Ilyen 2002/03-as 900-1Misis Honda Civic-ekből érdemes válogatni? Vagy itt csak a legalja hulladék van?
-
csiben1
tag
Szevasztok!
Opel Vectra B kocsikat nézegetek dízelmotorral. Facelift utániakat. Van valami vélemény ezekről a kocsikról vagy tapasztalat? 2 féle motorral látom ezeket : 2.0DI 82 ló és 2.0DTI 101 ló . Szerintetek melyiket érdemes választani?
Segítséget előre is köszönöm!
-
Balupapa
senior tag
válasz
Tökmindegy #24204 üzenetére
ezen mit épített? rátett egy másik felnit?
-
Laraxior
titán
válasz
Semmi, az enyém is így fog kinézni, ha kész lesz.
Színben is pont ez
-
törölt tag
válasz
ha neked saleen ismeros, akkor te nagyon jo korokben mozogsz
-
Tökmindegy
senior tag
válasz
Laraxior #24195 üzenetére
Úgy hirtelen mi a baj evvel?
Nekem egy ismerősöm épít AUTÓKAT!amúgy mondjuk nekem azok az etalonok.
Itten van asszem -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Cipő topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingatlanos topic!
- Konteó topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest