Hirdetés
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhydas99
aktív tag
Del-Koreaban mar le is allitottak a OneUI frissitesek teriteset egy nagyon komoly bugra hivatkozva, de konkretumokat eddig nem kozoltek. Valoszinuleg az exynosos modellek erinti, szoval ha igy van, az nagyon kiraly nekunk...
-
mhydas99
aktív tag
Ugy nezem beallt az akksim, mar ugyanigy fogyaszt mint korabban...
-
baitsee23
őstag
-
baitsee23
őstag
válasz
nincsnév007 #2587 üzenetére
Nekem a frissítés óta talán nem merül jobban, viszont sokkal lassabban töltődik.
-
nincsnév007
addikt
azért ez a képszerkesztőnél "radír" milyen komoly lett, szinte tökéletesen le szed róla bármit,
-
zsolez76
tag
Nektek megy a Now bar?
-
fauv
őstag
.
-
Zooliegsm
tag
Sziasztok. Nekem még nem jött frissítés (zsír új s24), lehet tudni, hogy meddig bezárólag tolják ki a frissítéseket?
-
mhydas99
aktív tag
Mindenkepp probald ki, nem mondtam hogy rossz lenne az S24-S25. Csak kevesbe lekerekitett az oldala es sarkai, mint a korabbiaknak, igy hosszutavon kenyelmetlenebb. Nekem S24 van es mellette S21 is, sot Moto edge 40 meg P20 Pro is. Fogasban ezek kozul (tok nelkul) az S24 a legkenyelmetlenebb, de csak kevessel a tobbi mogott. Edge 40 a legjobb, aztan P20 Pro, majd S21 es S24. Nalam ez a sorrend. De probald ki.
-
-
-
emiki6
veterán
Sziasztok!
Látom, hogy az s23 még kerekített, az s24 (és s25) már szögletes. Mi a konszenzus, tok nélkül rosszabb lett az ergonómia vagy nem hátrány az új forma?
Vagy attól függ melyik topikban kérdezem?
-
jkarika85
csendes tag
válasz
the radish #2568 üzenetére
Eddig jelenleg csak a sima s24 mutatja, a + és az ultra nem. Valószínűleg egy bug lehet a háttérben.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
the radish #2568 üzenetére
Bocs, ez fura. Nekem sima 24-em van az mitatja. Neked +, az meg nem. Most eaneztem kulfoldi forumokra es sokaknak nem mutatja pluszon meg ultran. Biztos javitani fogja a Samsung egy frissitessel...
Most mar kivancsi vagyok...probaltad este kikapcsolt allapotban 0-rol 100-ra tolteni es reggel bekapcsolni? Mert en igy tettem, nekem mutatja. De lehet nem fugg ossze. -
mhydas99
aktív tag
válasz
the radish #2566 üzenetére
Ez volta OneUI6.1, OneUI7 stabil valtozatnal mutatja a ciklust is.
-
kmarci25
veterán
Volt olyan korábban, hogy akku optimalizálás widgetet lehetett kitenni S főképernyőre. Most ez eltűnt és nem is találom a lehetőséget. Kivették vagy csak rossz helyen keresem?
-
maszibmw
tag
válasz
the radish #2563 üzenetére
Beállítások Telefon névjegye Akkumulátoradatok
-
zsolez76
tag
A Gmail widget,ugyan úgy nem frissít rendesen, mint eddig..
-
mhydas99
aktív tag
válasz
nincsnév007 #2552 üzenetére
Lefrissitettwm minden appot play storeban meg Samsung storeban, up to date es hat ez van. Majd beall 1 het alatt. Ha nem akkor gyalu. Amigy nagyon hasznos az akksi eletciklus mutatasa a beallitasokban.
-
janeszgol
félisten
-
mhydas99
aktív tag
A friss rendszer telepitese utan masnak is kb. 10 szazalekkal merul gyorsabban az akksija? Tudom meg be kell allnia, majd 1 het mulva leszek kivancsi, csak gondoltam megkerdem.
-
csenzi2
tag
válasz
mhydas99 #2547 üzenetére
"Igazad van... " Ha már a a kijelzőn van a kezem, elindíthatom a programot is, és ha már úgy is nyomkodom, beállíthatom a vezetéshez a hangprofilt is, stb....
Feleslegesek ezek a profilok!!
Viccet félre téve, szerettem volna a telefon elővétele nélkül ( pl. ha a zsebembe van ) hallani a Waze figyelmeztetéseket. -
mhydas99
aktív tag
Ha en vadiuj dolgot vennek, aminel 2 nap alatt pixelhiba van, akkor egy percet nem varnek es vinnem vissza.
Ha kiegett par pixel, akkor az a panel hibas es nagyobb esellyel lesz rosszabb idovel. Plusz ha egy vagyont ott hagytal erte, akkor minek tartanad meg hibasan?
Te dolgod, de en biztos nem tartanam meg. -
csenzi2
tag
Üdv! Lehet olyan rutint írni S24-en ami feloldja a kijelzőt? Azt szeretném, hogy ha az autó és a telefon BT kapcsolatba kerül induljon a Waze, ami indulna is, de amíg fel nem oldom a kijelzőt, addig nem indul el.
-
bod101
aktív tag
-
maszibmw
tag
A VoLTE ikon eltűnt a frissítés óta, szintúgy az ébresztő ikonja, csak lehúzott állapotsornál látható.
Állítható ez valahol ? -
mhydas99
aktív tag
Nem keves fenynel jon elo, hanem allandoan jelen van, csak este feltunobb. Kiegett pixelek vannak benne. Nagyritkan, de elofordul. Ugy 2 napos, hogy vadi ujan vetted? Hivatalos Samsung garanciaval? Mert akkor javitando/cserelheto ingyen tudtommal, legalabbis ha ennyire friss.
-
bod101
aktív tag
Sziasztok,
adott egy két napos S24, aminél az a jelenség van, hogy van egy zöld pixel kevés fénynél vagy este jön elő. Nappal nincs, viszont, ha kevés a fény azonnal előjön. Garis ez a hiba? Ha nem zavar később lehet több pixel is hibás az idő múlásával?
Köszi! -
TomPack
őstag
Végre megjött!
-
maszibmw
tag
Frissítés után kell valamit csinálni ( olvastam valami wipe cache röl), vagy csak simán frissítés és kész ?
-
mhydas99
aktív tag
Es Now Brief sincs, csak S25-okon
-
mhydas99
aktív tag
Kicsit probalgattam most atnezni a home screen beallitasokat es widgeteket es hat azt kell mondjam, a regi jobb volt...
A gyari idojaras widgeten mar nem lehet bal oldalra tenni az idot es jobbra a hofokot, mint regen...plusz ugy emlekszem tesztekben teljesen dinamikusan lehetett allitani a widgetek meretet gridtol fuggetlenul, most megis az van hogy baromi limitalt...S25-okon is ilyen korlatolt vagy csak a regebbi keszulekeknek kedveskedik igy a Samu??? -
zsolez76
tag
Nektek megy az otp bank alkalmazás?Letöröltem,újratelepítettem de nem indul.
-
baitsee23
őstag
Az akkuszint jelzőt, a jobb felső sarokban hol tudom állítani? Sehol nem találok, csak ki-bekapcsolót. Ez a default ritka ergya.
-
fauv
őstag
Srácok, hol lehet beállítani, hogy a widget óra áttetsző legyen?
Köszi előre is
-
mhydas99
aktív tag
Viszont azt nezem, hogy az arcfelismeres szerintem gyengebb. Marmint ha csak felig, 1/3-ig latja az arcom, mert sregen tartom a telot, akkor is feloldja. Ez nem tetszik, kevesbe biztonsagos, tegnap meg nem csinalt ilyet. Masnak is?
-
mhydas99
aktív tag
Megkaptuk a LOG videot is!
-
zsolez76
tag
Tényleg gyors lett. Az AOD értesítési ikonok nagyon picik lettek és felkerültek a bal felső sarokba. Ezt azért sajnálom.A hívásrögzítő menü persze hiányzik.
-
kasata91
tag
Elsőre ez nagyon állat. Újszerű, gyors és tetszik az új design,
-
TomPack
őstag
10 perce néztem, akkor még semmi... De most már nekem is itt van!
-
zsolez76
tag
Jött!
-
Atomgoa
csendes tag
kimerítően részletes, hivatalos One UI 7 changelog S24 szériához, akit érdekel:
One UI 7 official changelog for Galaxy S24, S24+, and S24 Ultra - SamMobile
mire végigolvasod, arra talán ki is jön -
fauv
őstag
válasz
migabi24 #2505 üzenetére
Nekem xaiomi 13t pro volt, 1,5 év után eladtam és váltottam s24+-ra, nem bántam meg. Rendkívül sok probléma van a xaiomi szoftverekkel, mindig van valami nyügje, olvassatok be a saját topikjába , másról sem szól, csak hogyx ez szar, az szar , ilyen romot tegyek fel, mert ez szar. Saját tapsztalat is ez volt, szép-szép, de mindig volt valami nyügje. A samu legalább stabil, nekem meg erre van szükségem.
-
TomPack
őstag
Úgy kárpótolja, hogy a DEX-ért, a rutinokért, a Samsung böngészőért, a GoodLock modulokért, a rengeteg kis apró Samsungos biz-bazért amit az évek alatt megszoktam hajlandó vagyok lemondani a 12 bites kijelzőről, és a szilicium-szén akksiról!
Egyelőre!De nálam a mérleg már elkezdett billeni, nem cseréltem le S25-re a telefonom.
-
amdboy
senior tag
válasz
TomPack #2502 üzenetére
Köszi a választ. Most valahogy az a kérdés vetült fel bennem, hogy a szoftveres frissítés hogyan tudná kárpótólni a hardveres lemaradást? Laikus felhasználóként írom, hogy sehogy. Illetve az is érdekes, hogy míg az s23 és az s25 is újabb szoftvert futtat és a mi telefonunk nem, ez miért van így. Holott én úgy gondolom, hogy a 24 is a samsung "felsőkategóriájába" tartozik és talán jobban mint a 23. Egyébként nekem az ez az első komolyabb samsung telefonon én ősidők óta xiaomis voltam, és kb 6 hónapja használom az s24 plust, de semmi olyan extrát nem kaptam ami a másik gyártónál ne lett volna... Sőt....
-
TomPack
őstag
A Samsung hardveres szinten le van maradva a konkurensekhez képest... 3 éves kamera, 8 bites kijelző, nincs PWM tompítás, nincs gyorstöltés, nincs szilicium-szén akksi, de nem baj, mert szoftveres fronton ott van! Az elmaradott hardveres fejlesztéseket ellensúlyozza a legöszeszedettebb Androidos UI, rengeteg olyan funkcióval amit senki más nem nyújt.. Pl Dex, rutinok, testreszabhatóság az utolsó pixelig, stb.
Sokunk erre a vonatra fizetett elő! 7 év friss OneUI-t fogunk kapni! Azaz csak azt igérték...
Ezzel szemben ott tartunk, hogy a mi szériánk, az S24 még nem kapott új OneUI-t, mert a 6-ot már az S23 széria is megkapta még az S24 megjelenése előtt! Tehát az S23 pár hónapig a legújabb OneUI-t futattahatta, mint ahogy most az S25. Mi ebből kimaradtunk, pedig mi is ugyanannyit fizettünk.
Normál menetrend szerint a OneUI 7-et az Android 15-el már tavaly novemberben meg kellett volna kapnunk.
Bosszantó, hogy így elvagyunk hanyagolva, pedig tulajdonképpen "jár' nekünk, hiszen kifizettük. Megvettük az elavult hardvert flashgip áron a szoftveres támogatásért cserébe.
Nagy kedvet nekem nem okoztak az S25 cserére! Miért is kéne rohannom? Az elavult hardverem már tavaly kifizettem (S25 is elavult, ugyanaz az őskori kamera szett, akksi és 8 bites panel), a szoftver meg olyan mint a kutya vacsorája;
Vagy megkapjuk időben, vagy nem. -
amdboy
senior tag
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért várjátok úgy a frissítést mint a messiást? Vagyis miben lesz másabb a szoftver mint most?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyjából ugyanazt nyújtja, mint a nagytesó S24+, viszont van annyi apró eltérés, hogy érdemes külön is ránézni, mit nyújt a legfrissebb kompakt androidos csúcsmodell.
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest