Hirdetés
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
draco31
veterán
Arra gondolom nincs oldal, ami írná, mikor terveznek építkezni.
Majd csak észreveszem, és annyi, vagy van valami nyoma, pl. engedélyezéseknek? -
-
Hol járunk?🫢
A Telekom FTTH 2 Gbps-mal hasít! -
Mi az optikai internet és hogyan működik? - PROHARDVER! YouTube hír
Szájbarágó Makinak
(még most fogom nézni!) 
-
-
-
-
Bizony, Ebesünkön minden van:
-
trec12
addikt
válasz
KROK640
üzenetére
Nem te vagy az első aki ezt gondolja. Igen meglepő de Győrben még csak most lesz Telekom optikai szolgáltatás. A Digi előtt és után is az egyetlen szolgáltató így konkurencia a Vidanet volt bár az árazásukat nézve nem voltak versenyképesek. Aztán pár városban tavaly nov.1-től átvette a Kalásznet ami Telekom leánycég. Ahogy elnézem a Vidanet megörökölt HFC hálózatán és (horror) árazásával mennek tovább. Aztán gondolom szépen lassan majd mindenkit átterelnek az optikára ahogy elérhető lesz....Amúgy a térségben a Vidanet maradt a HFC hálózatával de ott is jót fog tenni ha lesz Telekom optika, nagyon drágák..
-
Hóhelyzet ide vagy oda:
Imádom!
-
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem ez a titkárnő túl kigyúrt ...

Viszont ezért kellene internetet fejleszteni, hogy ne legyen ilyen
-
-
-
-
Hmm, Ebesen:
Ezek után Ebesen OptiHős jelét lőtték fel az égre. 😅 -
válasz
Matrox1995
üzenetére
Mondjuk nekem Norton VPN előfizetésem van!

Mindjár rá is mérek mit fut:
A natívom ugyan nincs meg, de azért Sexy! 
-
Matrox1995
tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Hát a sok év alatt nem is javult a dolog, de legalább rosszabb lett…
Illetve elég gyakran már nem csak a CF rossz, hanem más szolgáltatóknál is kijön, pl.: Fastly.
Szóval ha valaki nagyon Telekom netet akar (esetleg nem is érhető el más), de közben szeretne normális kapcsolatot is, akkor érdemes egy olcsó magyar VPS-re vagy VPN szolgáltatóra előfizetni. -
válasz
KROK640
üzenetére
Látod ezért kellene Makival jó kapcsolatot ápolni, hogy nyerj egy két hetes oktatási időablakot, a hogyan facsarjuk ki a Telekom FTTH-n az utolsó beteget is témkörben.
Erős Internethez, Erős gép kell, Erős router kell, Erős hálókártya, és Erős SSD park is kell. Nála minden Erős. Még az asszony is:
Törpe beszólt Makinak, és kidobta az ablakon.Amúgy ilyen netet 10+ fős család sem igen maxol ki... mondjuk ritka a 10+ fős család, amelyik meg Magyarországon elterjedt annak nincs hozzá gépparkja, noha ideje lenne mert otthon ülnek munkanélküliként...
Matrox: erre sok éve panaszkodnak

-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Szétszaladna a ménes

De amúgy épp néztem, hogy nekem kb pont 300Mbit az amit még kihasználok, talán kicsit több, a felett nincs nagyon értelme nekem jelenleg. Most van 500Mbitem, és nem nagyon motivál, hogy gyorsabb netre váltsak, mióta stabil azóta gondom sincs vele

-
-
-
szkaroly
senior tag
Ezzel már letöltheted az internetet.

-
Egy 4/2-es Telekom FTTH:
-
trec12
addikt
válasz
draco31
üzenetére
Sok helyen nyertek már a SZIP-el is. Ha nem volt semmi azért ha meg helyi "egyeduralkodó" szolgáltató volt akkor meg azért.

Nálunk is így lett Telekom (SZIP) aztán még a One is megérkezett (ex.Invi terület) az optikával idén nov. elején. Így már három vezetékes szolgáltató van + Yettel 5G is van ha ez nem lenne elég. Na ez is egy véglet a semmihez képest.
-
trec12
addikt
-
KROK640
nagyúr
válasz
CosworthF1
üzenetére
Azok voltak az olcsó driveok. 1999-ben nekem már simán volt 32x Sony olvasó meg mobile rack. Ezutóbbi 2001-re a haveroknak is alap lett
-
CosworthF1
tag
válasz
KROK640
üzenetére
Nekünk mobilrackre nem futotta
Viszont emlékszem, hogy akkoriban egy CD-olvasó (nem DVD és nem író!) is igen komoly összegbe került
Még a márkájára is emlékszem, amely nekem volt: Matshita, a gyártó pedig a szép, rövid és egyszerű nevű Matsushita Kotobuki Electronics Industries, Ltd. volt
-
KROK640
nagyúr
válasz
CosworthF1
üzenetére
Ez nekem is megvolt, de nagyon hamar mobil rackes winyoval jártam. Előbb 3GB, majd királyi 20GB - os HDD volt a hurcolom winyó (és egy másik ugyanolyan a gépemben) ami 2001-ben nagy királyság volt
-
CosworthF1
tag
Alattyánon is építi a Telekom az optikát

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Ipari mértékű kalózkodással vádolták meg az NVIDIA-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Hol járunk?🫢

a kis köpcös. 🤣🤣
a titkárnő. 🤣
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezek után Ebesen OptiHős jelét lőtték fel az égre. 😅

Viszont emlékszem, hogy akkoriban egy CD-olvasó (nem DVD és nem író!) is igen komoly összegbe került
Még a márkájára is emlékszem, amely nekem volt: Matshita, a gyártó pedig a szép, rövid és egyszerű nevű Matsushita Kotobuki Electronics Industries, Ltd. volt