Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
veterán
Három napig ingyen játszhatóak.:
The Falconeer: Revolution Remaster
Legion TD 2 - Multiplayer Tower Defense
Cities: Skylines II
Wartales
Kingdom Come: Deliverance II -
-
De4d
őstag
Vannak még kártyacsere botok?
Vagy már csak steam csere fórumban lehet egymással cserégetni, hogy meglegyenek kitűzők? -
Golden9
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Arc Raiders topik. Téma összefoglaló.
-
ripla
addikt
Nagyot megy most ez az ARC Raiders játék, perpill 125 ezer játékossal, de volt már 250 ezer is.
Na most.
Próbálom megérteni hogy miről szól, ha már ennyien rákaptak. Rengeteg videót megnéztem, és próbáltam cikkekből kihámozni a lényeget, de egyetlen szó nem esett róla sehol. Valakinek esetleg van infója, hogy mi lenne a játék lényege?
Annyit tudok róla, hogy mobok és emberi ellenfelek ellen is lehet harcolni. Ezen kívül? -
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszhatóak.:
R.E.P.O.
Crusader Kings III -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Akkor marad az, hogy megvetetem mással és majd átküldik. Köszönöm a helpet!
-
-
Üdv. Kollégák kérnék segítséget. Nagyon rég vásároltam valamit Market-en, de most szeretnék megint kártyákat. Steam kivezette, hogy fizethessem PP-al, márcsak Wallet-ről lehet?
-
Golden9
veterán
Gunfire Reborn - Négy napig ingyen játszható.
-
ripla
addikt
Az új "Personal Calendar" funkció megvan? Elég jó, az összes már tudható megjelenés ott van benne.
-
chris0000
őstag
lehet tölteni a Cronos demoját!
-
Golden9
veterán
Legacy: Steel & Sorcery - Öt napig ingyen játszható.
-
spleenszuru
őstag
Én is kipróbáltam. Szerintem a grafika baromi jó, ahogy a karakterek is egész jók lettek, a női body type pl. egész nőies.
Na de amint megláttam a weight limitet, meg hogy 30 perces roundok vannak/lesznek, nekem ez így skip lesz.
A rengeteg lootolás meg lehangoló, és unalmas, nagyon lassú animációval. -
ripla
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Hát hajrá akkor.

Én meg úgy vagyok vele, hogy abban a korban, ahol igazán jónak csak az 1 millió forintos videókártyák és a 250.000 forintos konzolok érnek valamit, legalábbis a fejlesztők szerint, ott szerintem minden alapom megvan arra, hogy a lehető legjobbnak mondottnál is jobbat várjak el.
Nekem minden ronda, ami nem éri el egy Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Shadows, vagy egy Horizon Forbidden West szintjét. Ha nekik sikerült, akkor a többieknek is menne, csak hát ahhoz dolgozni is kellene, nemcsak egy újabb tucatjátékot bedobni. -
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Újra próbálkoznék. Van 45,5 € steam vagyonom. Szeretnék ebből forintot csinálni. Ha valaki épp vásárolna valamit és szeretne egy kicsit spórolni, az keressen meg privátban. Köszi

-
ripla
addikt
Kaptam meghívót az Arc Raiders bétatesztbe.
A sztori:
Egyedül vagy csapatban menj ki a felszínre és gyűjts nyersanyagot, miközben mindenféle gonosz gépek próbálnak megölni, ha észrevesznek.Röviden:
Unalmas, béna, lomha, és legfőképp ronda. A 6 évvel ezelőtti The Division 2 minden szempontból jobban néz ki és ezerszer hangulatosabb.
Uninstall, kívánságlistáról letörölve, ez a kb. 1 óra bőven elég is volt belőle. -
BUZZLGHTYR
senior tag
Esetleg a bf6hoz lehet valahol talani valami kupont?
-
Kylesa
aktív tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Warhammer 40,000: Space Marine 2
-
ripla
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez a PS3 verzió?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már szép játékok, manapság ez kéne hogy legyen a minimum az összes ilyen játékban.
-
Šolaire
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Hát na kinek mi a szép.
Souls 1,2,3.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Szmtgp
üzenetére
Steam - Nézet - Felvételek és Képernyőmentések menü. Ott kiválasztod, melyik játék melyik képét akarod feltölteni, amit utána meg is oszthatsz, akár itt is. (Nem kell másolni semmit sehova.)
"Héraklész:
Nem is tudom pontosan, mi az a "soulslike", engem ezen játékok ronda képi világa, ördögisége, sötét szellemisége undorít. Sajnos egyre inkább menő ez az >>esztétikum<<."Íme pár kép az egyik legjobb soulslike játékból, az Elden Ringből:
-
Szmtgp
csendes tag
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szmtgp
üzenetére
A sok HA az magában foglalja a feltételeket is.
Ha kép készül steammel, akkor a steam csak létrehozza, ha te az egész után fel akarod tölteni, akkor steamkliensen belül 3-5 kattintás és felkerül. De alapból nem.
Be lehet állítani, hogy az a feltöltést kérdező ablak előjöjjön a játékmenet után, de akkor is rá kell kattintani.
A steam magán belül meg játékazonosítónként kezeli a képeket, nem játéknevenként:
steam telepítésen belül \userdata\kódod\760\remote -ban.Szóval ha mind a két gépen be vagy lépve, és az a steam hozta létre a képeket a fent is említett, steamkliens felső, első sor második opciójának lenyíló alján ott a képkezelő menü, majd kijelölöd ami kell jobbfelső sarok béli gombbal, kijelölöd az összeset, és megosztod.
Azért így írom, mert ém amgolul használom, és nem tudom, hogy mire sikerült mit fordítani magyarban.A másolgatás az arról szólna, hogy a képek már máshol lennének mint a fenti útvonal!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Szmtgp
üzenetére
Ha van feltöltve, akkor az a profilodon neked látszik.
Ha nincs feltöltve, akkor annak a steamen belüli menük közt kéne elérhetőnek lennie feltöltésre: kliensben második opció felül, legördülőjében legalsó.
Ha csak a gépen van, és az előbbi kb üres mappában nézelődik, és ami a gépeden van még game-id mappájában van akkor lehet, hogy rá lehet erőltetni a feltöltést az elöbbibe másolással, de ha már csak a képek vannak pl "képek" mappában ömlesztve, akkor már nem éri meg a melót!Én 16/19 gigánál járok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ripla
addikt
válasz
bepken
üzenetére
Ettől függetlenül az általam most megnézett 6 játékot mind letöröltem a kívánságlistáról... és ezeket gondoltam a jobbaknak.

Még ez az új Painkiller is olyan ritka ocsmány, hogy szavak nincsenek rá. És nem, nincs rossz gépem, sőt.Én most a No Rest for the Wicked gamára csúsztam rá valami kegyetlen módon. Pedig nagyon nem kedvelem a soulslike stílust, de ez úgy lett az, hogy lehet állítani nehézséget, és töménytelen mennyiségű kaja meg életerőital lehet a karakterednél.
Stílusra meg ilyen teljesen elborult dark fantasy, grafikailag egy kalandjátékra emlékeztet, elsőre nekem a Monkey Island ugrott be róla, és mindemellett egy iszonyatosan nagy felfedeznivaló terület van benne, szintlépésekkel, talentekkel, ésatöbbi, mint egy rpg. A hangulata meg valami kegyetlen élvezetes. Az Ori and the Blind Forest fejlesztőinek az új játéka amúgy.
-
bepken
veterán
válasz
ripla
üzenetére
legyen egy "eskü ez jó!" szűrő, erre gondolsz?

egyébként ennek a nextfestnek épp az volna a lényege, hogy az ilyen kis garázsprojektetket támogassák
nyilván nem azt mondom ezzel, hogy nincs tele szeméttel, de ez sajnos a Steam általános problémája, nem pedig magának az eseménynek.én a jómúltkorában, egy korábbi nextfest alkalmával letöltöttem a Schedule I. nevezetű csodát...magam sem tudom miért - talán tetszett a leírása és nagyjából képek alapján belőttem azt, hogy egy-másfél óráig elleszek ezzel a primitív baromsággal (gondoltam akkor, épp van annyi időm) ....hát....én magát a játékot csak amiatt nem vettem meg végül, mert már a demóba vagy 16 órát beletoltam és az egész napom ment a kukába
utána láttam, hogy streamerek közt is mennyire népszerűez persze csak 1 ellenpélda a valóban töménytelen szemét mellett....de ennyi erővel én simán el tudom képzelni, hogy ugyanúgy, ahogy másnak a fent említett játék egy szemét, egy általam érdektelennek titulált cím is lehet más szemében szórakoztató gyöngyszem. szóval érted

-
Szmtgp
csendes tag
Sziasztok, képernyőmentéssel kapcsolatban fordulok hozzátok.
Ha jól emlékszem a steam megjelenése óta van fiókom, de ezzel a résszel nem nagyon foglalkoztam. Most, hogy készítettem párat, az kizárólag azon a gépen érhető el, ahol készítettem.
Tehát másik gépről belépve, vagy a steam appban nem látom. Olyan, mintha a felhőben nem lenne.
Hol keresgéljek a hiba után, vagy mit kell beállítanom ? Már kb. mindent átnéztem, (fiók, mappa, nézet, olyan menüpontokban turkáltam aminek létezéséről sem tudtam
), de nem tudom megnézni a képeket, illetve magát az 1 Gb felhőt. Vagy azt nem is lehet...
Köszönöm, ha bárkinek van ötlete, egy régi ,de közel se pro játékosnak. -
ripla
addikt
Amúgy továbbra is az a fő problémám ezekkel a kipróbálható demós fesztiválokkal, hogy a feltöltött tartalom 99%-a hulladék.
Valami szűrőrendszert kellene kitalálnia erre a Steamnek, vagy valami olyan szabályt hozni, hogy azért bizonyos szintet üssenek már meg a mindenféle garázsprojektek, meg a vizsgamunkák szintjét is alulról karcoló programok. Elkezdem görgetni a tartalmat, és kb. a 30-ik ugyanolyan primitív 2 bites "játék" után, inkább bezárom az egészet és onnantól már nem is érdekel. -
ripla
addikt
Elindult a Jövő Feszt, október 13-20 között. Rengeteg játék demója kipróbálható, pl. az új Painkiller is.
Kapásból le is húztam 6 demót ami érdekel, nagyon kíváncsi leszek rájuk.
-
Werkly
őstag
Steamcommunity-be, hogyan írhatok hozzászólást? Mert nem sikerül. Kösz!
-
ripla
addikt
Az eredeti Little Nightmares 1-2 fejlesztőinek új játéka.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
köszönöm
-
Egyes játékoknál - de lehet mindnél 🤔- vannak ilyen rejtett teljesítmények. Felé lehet ezeket valahogyan fedni?
-
ledgeri
nagyúr
Steam app console és pár parancsának hatáa - ThioJoe youtube videó
-
Golden9
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Azonnali játékos kérdések órája topik.
No Rest for the Wicked topik. -
ripla
addikt
Elakadtam kicsit a No Rest for the Wicked gamával. Lvl11 vagyok és elfogytak a szintemhez passzoló küldetések, daily meg weekly feladatokat találok csak a városban, de azokkal nagyon lassú a haladás. A nálam lévő összes küldetés folytatása már lvl20 feletti területekre visz. Ezt nem is értem hogyan gondolták, jó oké, még csak early access, de na. Ötlet esetleg, hogy mit rontok el?
-
chris0000
őstag
elérhető a Heroes of Might and Magic: Olden Era demoja + magyar felirat
-
Golden9
veterán
Négy napig ingyen játszhatóak.:
CarX Drift Racing Online
Grounded 2
PowerWash Simulator
Kingdom Two CrownsHét napig ingyen játszhatóak.:
Call of Duty: Black Ops 6
Call of Duty -
-
Golden9
veterán
Egy napig ingyen játszható a Call of Duty: Black Ops 7.
-
válasz
Héraklész
üzenetére
Ettől függetlenül berosált a Steam már az előtt is mielőtt ide írtam volna. Ha megnézed a Downtetectort-t már fél 7-kor elkezdődtek a gondok.
-
bul07
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem jó ötlet publikus email címre regisztrálni fontos dolgokat(bank, paypal, Google, meg értékes fiókok)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Semmiből emailre nem válaszolnának, szerintem nincs is cím, nem tudom hogy van-e...
Az oldal support gombja opcióit kell használnod, nem tudok jobbat, keress olyan opciót amivel kapcsolatba léphetsz velük, aztán majd elmagyarázod. Esetleg egy másik címmel létrehozott másik fiók alól belépve.
A publikus email-en steamfiókot tartani nem a legjobb...
Félig kérdem: steamguard volt-e, bármilyen formában (sms, vagy app)? -
wjbhbdux
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
automatikus rendszerük van rá, azon a folyamaton kell végigmenned.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Jól kiírtad azt amit még előled a steam is takar...
Egyébként egy vírusellenőrzés, és ha ugyanaz a jelszavad steamen, mint a kiírt emailfióknál, utóbbinál jelszómódosítás után, a support banki vagy hasonló, vásárlást való igazolás után vígan visszaadja a fiókod!
-
Sziasztok !
Nem találkoztam még ilyennel és sajnos tanácstalan vagyok:
Be voltam jelentkezve évek óta Steam -be, ma nem engedett be.
Mondom biztos elfelejtettem a jelszavam, de semmi.
Kértem jelszó emlékeztetőt, de nem jött meg az email cimemre.Viszont:
Ebből nem látom, hogy hogyan lenne ricshard00421@gmail.com amin regisztrálva van a fiók.
Átirta valaki ? Hogyan tudnám visszaszerezni ?
-
Héraklész
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Simán játszottam délután-este (többször) az AC Odyssey-jel és az Age of E 4-gyel, nem volt semmi gond a mentésekkel sem.
-
válasz
bepken
üzenetére
Elsőnek én is arra gondoltam de ugye az valamikor késő este szokott lenni ha jól emlékszek. Forrást dobhattam volna, de akkor parancsoljatok.
Steam, Riot Games hit by disruptions: massive DDoS attack suspected
-
bepken
veterán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
nem csak a szokásos kedd esti karbantartás?
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ne csinálj vele semmit, DDoS-t kapott a Steam azért rosált be (én pl játékot nem tudok letölteni).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem lehet az, hogy megtelt a tárhely?
Jobb klikk a játékra a listában --> Tulajdonságok... --> Általános
Itt én némely játéknál ilyet látok:
-
pingtest
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szia.
Szerintem várj vele, belassult most valóban a steam.
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Először találkozom ezzel a Steamen. Több játéknál is írja.
Kérdésem az lenne, ez magától megoldódó dolog, vagy rá kell segíteni valahol? Maga a Steam betöltése is igen lassú most.
Nem mertem elindítani így semmit.Köszi.
-
chris0000
őstag
az Escape from Tarkov-hoz csak ennyi ram kell majd?

-
MageRG
addikt
válasz
sixpak
üzenetére
Itt az a kérdés, miért akar valaki olyat játszani, amin csak felhúzza magát?
Szerintem van elég választék.
A másik véglet meg, miért követeli valaki hogy a szájába kanalazzák a bébipapit minden címnél?
Vagy miért fáj az, ha más ilyen bébijátékokat szeret?Azt meg tudom érteni, ha van egy bejáratott cím (Doom), és baj hogy az új nem olyan nehéz, mint a régi
-
A_Papa
senior tag
válasz
Segal
üzenetére
De továbbra is azt mondom hogy felőlem youtube videó nézése szintre is lekorlátozhatják a játékokat...
Nem egy ismerősöm van, aki simán csak végignézi a végigjátszásokat és neki az elég, el van vele... elmondásuk szerint nem akarnak kínlódni a végigjátszással... (Számomra) furcsa világban élünk.

-
ripla
addikt
válasz
Héraklész
üzenetére
A hangulatával nem lenne baj, engem inkább az zavar, hogy 200%-osan kell figyelned és tudnod az adott boss MINDEN mozdulatát, mert ha hibázol akkor 2 ütésből elintéz és kezdheted elölről, még a pislogás is perdöntő lehet. Na ez a soulslike, ami hogyha rajtam múlna, betiltanám.
-
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Még annyit, hogy engem fiatalon is rohadtul idegesített bizonyos játékok nehézségi szintje. Volt hogy a billentyűzet bánta.
Mai fejjel rengeteg nekem tetsző játékot nem vettem meg, a soulslike címke miatt, szóval részemről a fix nehézség miatt máris buktak 1 vásárlót. Sem időm, sem kedvem, sem idegeim nincsenek ahhoz, hogy napokig szívjak egyetlen boss miatt. Na, innentől én is elengedtem. -
Segal
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Ez bullshit, mert régen amikor ilyen baromságok nem voltak a játékokban is milliószámra adták el a játékokat, csak akkor bizonyos játékokban, bizonyos képességek megszerzése kihívással járt, ergó rákényszerítette a játékost hogy megizzadsz érte vagy neked nem lesz meg. Így ha mégis meg tudtad szerezni akkor az felért egy dicsőséggel. Csak aztán jött a következő generáció akik ahelyett hogy gyakoroltak volna csak sírni tudtak hogy ez így túl nehéz és idővel a komplett játékok könnyebbek kezdtek lenni pl autós játékokba idővisszapörgetést kezdtek rakni, meg ezeket a csúszkákat stb.
Na most ezzel az az egyetlen probléma hogy már megszületett az a generáció aki még így is béna lesz a játékokhoz és akkor majd a fejlesztők akár olyan dolgokat is belerakhatnak a játékokba hogy akár lőjön saját magától a karaktered, kanyarodjon magától a kocsi stb. mert szegény Pistike szenved és még a végén nem fogja megvenni a játékukat mert nehéz...
De továbbra is azt mondom hogy felőlem youtube videó nézése szintre is lekorlátozhatják a játékokat hogy Pistike elmondhassa hogy végig tudta játszani addig amíg megvan rá a mód hogy eredeti nehézség is maradjon. Viszont ha pl egy skin megszerzése egy adott nehézségi fokozat végigjátszásához van kötve akkor szerintem igazságtalan dolog megadni azoknak akik sztori módra húzgálták a csúszkákat azokkal szemben akik megkűzdöttek érte. Részemről viszont lezárva az ügy mert egyetértünk abban hogy nem értünk egyet ebben a dologban.
-
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Miért nem? Nem a jutalom mértéke a lényeg, hanem az emberek képességei, amik nem egyformák. Ha te szenvedni akarsz érte, hajrá, aki meg nem tud, nem akar, nem képes rá, nincs rá ideje, annak miért nem járhatna ugyanaz a jutalom, a saját képességei által elért módon?
Gyakorlatilag ha rád hallgatnának a fejlesztők, feleennyit se adnának el a játékból, mert egy rétegjáték sosem fog nagy tömegeket megmozgatni.
Én pl. ezt a No Rest for the Wickedet megvettem, de ha nem lenne benne a nehézségi szint állítása, egy forintot sem adnék érte és nem is játszanék vele. -
Segal
veterán
válasz
ripla
üzenetére
Én nem írtam elő semmi ilyesmit, nekem csak azzal van a bajom hogy ha 1 adott dolog amiért alapból vért kell izzadni 1 játékba (1 adott nehézségi szint, skin, acsi stb.)megkapható úgy is hogy a legkönnyebb szintnél is visszább veszi az ember a dolgokat. Állítani lehessen bánom is én, csak a jutalomnak nem kéne érte járnia.
-
ripla
addikt
válasz
Segal
üzenetére
Szóval az a probléma, hogyha esetünkben én gyenge vagyok a nehéz játékokhoz és nincsenek idegeim hozzá, mert rettentően gyűlölöm a soulslike megoldásokat és semmi kedvem napokig/hetekig szívni egyetlen boss miatt, mert az élményért fizetek és nem ezért, viszont minden más iszonyatosan bejön a játékban, akkor ne játszhassak vele, mert van akit ez sért? Ez ugye csak viccből írtad, ugye? Mert ha komoly, akkor...
Illetve továbbra sem értem, hogy ez miért zavar bárkit is, ha te szenvedni akarsz, akkor nem veszed lejjebb a nehézséget. Mi ezzel a probléma? Mintha előírnád, hogy mindenki csak piros színű autót vehet, mert neked az a kedvenc színed... ne vicceljünk már...
-
Rinkasime
tag
Valakinek megvan a Deadlock? Szeretném énis csapatni
Rinkasime néven egy barátkérőt elfogadok ha valaki meghívna, azt megköszönném
-
Segal
veterán
válasz
ripla
üzenetére
"a legjobb, hogy lejjebb lehet húzni az ellenfelek életerejét és sebzését"
Megérett a világ a pusztulásra...
Pont ezt utálom a legjobban az új Doomban. Minden nehézségi fokozaton állítható minden és a régebbi részekben már a nightmare fokozat is hű volt a nevéhez, most meg az ultra nightmare fokozaton (halál nélkül kell végigmenni az egész kampányon legnehezebb fokozaton) is egy romantikus esti mesét lehet csinálni a játékból ahol 2 enemy támadása közt nyugodtan elmehetsz kávézni, amivel egészen addig nem is lenne baj, ha a változtatások után nem adná oda a skint mert "csalva" játszottad végig, de odaadja... Eddig keményen meg kellett dolgozni érte, most meg csak le kell tekerni mindent ha béna a játékos.
Tiszta vicc, de hát a mai társadalom már csak panaszkodni tud gyakorlás helyett és sajnos ilyen baromságokat kezdenek a játékokba építeni
-
ripla
addikt
Ez a No Rest for the Wicked, ez valami BRUTÁLIS, mind látványra, mind hangulatra. Az Art Style meg egy az egyben mint valami szürreális rajzfilm, vagy mint a Monkey Island kalandjátékok, egy darab egyenes vonal nincs benne. Borzasztóan bejön.

És a legjobb, hogy lejjebb lehet húzni az ellenfelek életerejét és sebzését, így már nem kapok instant dührohamot, mint az általam oly gyűlölt soulslike játékokkal kapcsolatban. Legutóbb a Mandragora volt ilyen, azt is végigvittem hasonló opciókkal, kegyetlen jó az is.

Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Synology NAS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- Gumi és felni topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Creative Inspire T30 Wireless 2.0 Aktív hangfal
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Gamer gép - Ryzen 5 3600/16GB/ RX5600XT 6GB
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
rád írtam steamen

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Souls 1,2,3.

eami