Hirdetés
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Akkor viszont esélyes, hogy fel lett törve a fiókod.
Ezeket csináld meg:
Steam kliensben: Steam -> Settings -> Account -> Email Address: itt a te e-mail címed van? Ha idegen cím, akkor állítsd át a sajátodra.
Steam kliensben: Steam -> Settings -> Security -> Account Name: Change Password gomb -> itt adjál meg egy vadi új jelszót. Ne legyen köze nyomokban sem a régi jelszóhoz.
Steam kliensben: Steam -> Settings -> Security -> Deauthorize All Devices -> Deauthorize Devices gomb. Ezzel kidobod az összes jelenleg bejelentkezett gépet a Steam fiókodról. Újra be kell jelentkezni minden gépen. Az új jelszó miatt a tolvaj nem tud majd bejelentkezni.
Valamint érdemes megváltoztatnod a Steam kliensben lévő e-mail címhez tartozó jelszót. szintén valami teljesen másra, mint ami volt. Ne az legyen mint a Steam jelszavad.

-
SQX_Barto
addikt
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Szerintem is atveres, viszont az tenyleg furcsa volt, hogy valaki
PoE2-ben jatszott az en nevemmel es meg bent is volt a Guildben (klantarsak meg mutattak is Discordon) -
wjbhbdux
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
el akarják lopni a fiókodat, ne nyomkodjál a linkekre amit küldenek és ne hidd el amit mondanak. ha ismerőstől jönnek ezek akkor az övét már vitték, más platformon próbáld értesíteni róla. Ha van az ismerőseid barát listáján profil ami a tiéd klónja lenne azt meg be tudod jelenteni rajta (Lopáshoz, átveréshez, csaláshoz vagy más rosszindulatú tevékenységhez van köze).
trialboj :a party games kategóriában nézz szét, illetve mivel a steamen a tagek eléggé mindenre rá vannak téve, keress googlen olyan steam curator listát amin steam online party gamek vannak, azok általában ilyen könnyen felkaphatók.
-
Golden9
veterán
-
trialboj
őstag
Olyasmit játékokat keresek amiket lehet haverokkal játszani akkor is ha ők nem olyan nagy gamerek. Mint pl a speedrunners, tudom lesz új verziója, nekem a régi már nem megy geforce now on keresztül.
Egyszerűen tanulható és viszonylag gyors játékok, ami nem a megszokott Dragon ball meg mortal kombat.
Köszi -
Anonymusxx
senior tag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Vagy egy hete szar a steam egy része, nem működik az aktivitás sem...
-
SQX_Barto
addikt
Valaki mar jart ugy, hogy valahogy "leklonoztak" az accountjat? Mult heten klantarsak mondtak, hogy PoE2-ben vagyok, mikor meg le sem volt frissitve a jatekom.
Most meg valaki betalalt Steamen, hogy vettem valami 600€-os cuccot Marketen, amit nem fizettem ki. Kuldott valami screenshotot is, amin Market History-ban latszik a nickem meg a profilkepem. (Persze barmit lehet szerkeszteni) Meg mutatott egy masik screenshotot, hogy az accom be van flagelve es bannolva lesz. (En persze semmilyen emailt nem kaptam) -
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon frissítettem az adatlapom, majd szerettem volna még valamit módosítani és beállítani, de már nem menti el. A következő hibát dobja ki: "Error: An error occurred while setting account details".
Miért történt hiba a fiókom módosításakor és meddig blokkolja a steam a fiókom módosítását?
Ha másnál is volt ilyen, és tudja a választ, az megköszönöm!
Üdv, Skilly
-
shadow1901
aktív tag
válasz
ripla
üzenetére
Movies ,
Van benne néhány újdonság, picit komolyabb hangvételű. Alkesz rendezőm parádézott. Kaptam egy dialógust, választható opciókkal azért az nem egy nagy durranás.Movies Tycoon
Ugyan az, de díszletek és az épületek építése jópofa. Amihez külön crew kell (Igaz age of mintájára) -
Ezt a Hollywood Animalt próbáltátok? Korai hozzáféréses egyelőre, de iszonyat jó.
Egy filmstúdió birodalmat kell felépíteni a 20-as évek Amerikájában, ahol mindent meg lehet szabni.
Milyen épületeket akarunk építeni, kiket vegyünk fel és mennyiért, mekkora fizetést kapjanak, milyen tipusú filmek készüljenek, kik játszanak benne, mennyit szánjunk a forgatásra, mikor menjen a mozikban, hogyan menedzseljük a film marketing kampányát. Az épületek is fejleszthetőek talentfa rendszerrel, jobb hangstúdió, minőségibb kamerák, szabadúszó stúdiók, rekreációs központ, profi díszletek, ésatöbbi. Rengeteg opció van benne és zseniális a hangulata.
Persze ennél sokkal több minden van benne, van rivalizálás más stúdiókkal, meg lehet félemlíteni embereket, a szürke zónában is lehet mozogni, a maffia is előkerül, meg a rendőrségi razziák. De akár meg is lehet tagadni minden rossz dolgot és lehet járni a becsületes úton is, de akkor nagy valószínűséggel mi leszünk az áldozatok. Szóval minden adott ahhoz, hogy egy remek játék szülessen belőle. Eddig jó úton halad.
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Sztori módban mondjuk egész jól elvagyok vele.

-
VikMorroHun
őstag
válasz
ripla
üzenetére
Ne görcsölj a Dodge és Parry miatt; a legdurvább soulsike játékokhoz képest is kétszer olyan gyorsnak kell lenni, hogy sikerüljön (magyarul vagy egy gépnek kell játszania, vagy egy jedinek, aki képes olyan dolgokra reagálni, amik még nem történtek meg).
Szerencsére létezik hozzá Easier Dodge and Parry mod.
Ja, a Baldur's Gate 3 tipikusan az a játék, ami megéri az árát (akkor is, ha nincs akcióban). -
xandrush0831
aktív tag
Délután 1-2 fele is halott volt, csak részlegesen. Random ötlettől vezérelve megakartam venni a feleségemnek giftbe a BF6-ot, mert bejött neki az open beta. Minden ment flottul, kivéve hogy az OTP-s megerősítés után visszadobta a fizetést, pedig háromszor próbáltam. Kicsit megijedtem hogy nincs annyi pénz a számlámon.
Úgyhogy egy retkes EA APP kódot kapott szegény. -
szerk.: Aztán bejött, aztán megint eltünt, majd megint visszajött... akadozik rendesen.
Lehalt, csak a telepített játékaimat mutatja, minden más fekete képernyő...
-
Šolaire
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Jóvan már! Egyétek a bejglit meg a tőtött káposztát.
Egyébként Boldog Karit mindenkinek.
-
aujjobba
addikt
Technikai kerdes.
Ubuntu alatt hasznalom a Steam-et, egy radeon rx570 4GB kartyaval.
Jatszok peldaul a Metro 2033-mal, es azt latom a VRAM hasznalat elindul olyan 2GB-rol, majd jatek kozben szepen lassan kuszik felfele, elobb-utobb tullepi a 4GB-ot is, es onnan is kuszik felfele.A "gpu acceleration in web view" beallitas ki van kapcsolva, olvastam az okozhat ilyet, de tovabbra is fent all a dolog.
Gep restart is volt mar azota.Mitol lehet ez?
ubuntu 24, minden friss, kernel, mesa driverek az elerheto legujabbak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
genndy
üzenetére
Nekem pont így derült ki, hogy meg fog halni a winyóm... egy játéknál gyakran lett kifagyás, mindig töltött le ellenőrzésre pár megát, de csak aznap ment... aztán feltűnt a winyón nézelődve pár kép, aminek nem volt előnézeti képe, régi random cucc. HDD sentinel persze mondta is a tutit, winyócsere(régi 500 gigás volt még az eredeti, ki is nőttem), pár dolog már menthetetlen lett, persze a játék másolásakor is írta, hogy vannak hibás fájlok...

4 terás wd purple ment helyette, akkor utoljára még kijavíttattam a játékot, és azótais semmi gond.Szóval érdemes rákukkantani a winyóra, ha egy játék javítást igényel/kifagy, eszerint nekem is pontosan ugyanarra a sérült részre akarta tenni javításkor is.
Viszont cod-nál régebben nekem is volt, hogy kellett volna 200gb hely, valami nagy frissítés, talán új warzone jött épp... de bepipultam, hamarabb megvolt újra letölteni nulláról, és még szemétmentesebb is lett a gém, a steam csak keresi, hogy az aktuális fájlok meglegyenek, a régi update maradékok, modok, stb. nem számítanak, még helyet is nyer az ember, legrosszabb esetben újra kell állítani a vga beállításokat.
-
wjbhbdux
veterán
Úgy látom azért mert megjelent egy kiegészítő, és sok file módosult az alapjátékban is emiatt. Ilyenkor áthelyezi a játék fájlokat a letöltés helyéről a downloading mappába, és ott illeszti beléjük a letöltött frissítéseket. Ha nem így működne, akkor a letöltés lenne sokszoros méretű és egyszerűen felülírná a fájlokat, de inkább a sávszélességgel spórolnak hiszen az minden Steam felhasználónak segít.
A játék .pak fileokba tömörítve van, a map.pak több mint 30GB, az assets.pak 9GB a content.pak pedig 7GB. Szóval elég nagy a megsprórolt letöltés, de kell 2x ennyi hely neki legózgatni velük. -
genndy
addikt
Nem ragadt be. Nem ott van kevés helyed ahol a játék van hanem ahol a Steamed van.
Amúgy amit a Steam kiír számot érdemes megszorozni kettővel, mert egy csomót vacakol vele mire tényleg felteszi (letölti, kibontja, átmozgatja, érvényesíti, franctudja), ha nincs annyi helyed a játékos ÉS a Steames meghajtódon is akkor valószínűleg ezt a hibát fogja dobni. -
zseko
veterán
A C:-n mennyi helyed van? Úgy tűnik oda tölt először, nekem legalábbis úgy tűnt mikor pár hete megnéztem egy beszélgetés kapcsán, pedig nálam egyrészt nem is a C:-re van telepítve, másrészt eleve nem is volt telepítve, csak a másik meghajtón már meglévő könyvtárból indítottam el a Steamet, mikor év elején újraraktam a Win-t.
-
De4d
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem a szinkron hibátlan minőségű, a zene még annál is kimagaslóbb, a karakterek kidolgozottsága mimikája is, bőven az átlag felett van. Ahogy skywalker említette, végig kell vinni akkor csattan igazán nagyot.
Amiket leírtál lehet furák, de mondhatni legalább eltértek a sablontól, illetve azt is tudni kell, hogy ez amúgy nem egy AAA játék, csiliárd pénzből. -
l.skywalker
titán
válasz
ripla
üzenetére
Nekem is így indult. Az elején nagyon kétkedtem benne, hogy ez tényleg nekem illő játék-e, de ahogy haladsz a történetben, úgy kezded egyre inkább a karaktereket megérteni, a történetüket átélni. És ahogy fejlődsz, úgy fogod egyre jobban megtalálni a hozzád illő buildet.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nem biztos hogy ez az én játékom. Ja, és a dodget meg a parryt folyamatosan elrontom, mert semmi jelzés nincsen hogy mikor kellene, a ritmusjátékokat meg utálom, ez talán a legidegesítőbb része a harcoknak.
-
Megnéztem ezt a Clair Obscur-t, és elég ambivalensek az érzéseim.
A kimondott szövegekben semmi átélés nincsen, mintha 1 kávé mellett olvasnák fel egy papírról. A játékban nincs minimap, nem írja ki hogy mi a küldetés, folyton be kell mennem a menübe megnézni, így alapból fogalmam sincs merre kellene menni, és amikor összefutok egy, azaz 1 darab lénnyel, harc közben hirtelen 3 különböző lesz belőlük... eléggé illúzióromboló ez így.
Az már csak hab a tortán, hogy pl. a főszereplő Gustave-nak mennyire nagy a feje a testéhez képest, mozgás közben meg úgy futnak a karakterek, mintha mindenkinek lenne egy Flash a felmenői között.
Lehet hogy jó a sztori, de őszintén csodálkozom rajta, hogy vajon tényleg megérdemelten vitte-e el az összes létező díjat. Szerintem nem. RPG kategóriában mindenképp a Kingdom Come 2-nek járt volna az elismerés. -
Segal
veterán
Olyan kérdésem lenne azoktól akik már vásároltak a winter sale alatt hogy mekkora vásárlás kell ahhoz hogy játékártyát is adjon a steam?
-
De4d
őstag
Belefutottam valami "steam" hibába, nem tudom más is járt e így valaha.
Van egy játék amihez jött egy frisstés Wartales.
12,5 gb viszont nem tölti le, mondván nincs elég szabad helyem. Pedig bőven van.
Többször rámentem, az újratöltésre akkor 90%ról ugrik91%-ra majd megint megáll.
Volt már másnak is ilyen, hogy beragad egy frissítés?
-
zseko
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
171 játék van a kívánságlistámon amiből jelenleg 44 olcsóbb 5€-nál, de még a legolcsóbbon is, ami 0.97€, gondolkodom hogy valójában meg akarom-e venni

Az Indiana 'demo' verziójával játszom és nekem bejött, így én majd megveszem. Jó hogy említed az Atomik Heart-ot, abból néztem végigjátszást és tetszett, el is gondolkodom rajta ennyiért, bár elszoktam az fps-ektől, már jobban szeretek gamepaddal játszani (amit korábban sosem hittem volna
). És amin most még elgondolkodtam hogy megvegyem, az a Horizon. -
válasz
zseko
üzenetére
Közben végiggondoltam hideg fejjel, semmi szükségem a 20 eurós Avatarra, azért hogy fél óráig nézzem, hogy mennyire jól néz ki.
Ugyanez a Great Circle is, nem jön be nekem az a világ.
Silent Hill f és az Atomic Heart-ot viszont már be is húztam, a Routine-on még gondolkodok. -
goccer
aktív tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/vilag_ninjai_egyesuljetek/friss.html
-
Héraklész
aktív tag
Nem tudok dönteni. A három játék közül egyet vennék meg, nagyjából egy árban vannak és a játékstílus, a kategória hasonló:
1. Farthest Frontier
2. Foundation
3. Manor Lords
Futottak még: Ostriv. Az egyikben nincs harc, a másikban van, az egyik viccesebb kinézetű, a másik művészibb... A menedzselős, építős városépítő játékmenet ami lényeges számomra, azokban mindegyik nagyon jó - állítólag. -
zseko
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Én általában 75% alatti kedvezménynél kevesebbnél nem veszek meg semmit, vagy csak ritkán. Vagy, a másik határ, játéktól függően, ~30€.
Az egyetlen kivétel nálam a Tomb Raider, azokat előrendelem amint lehet, gyakorlatilag amiatt vettem 97-ben pc-t, és mai napig ugyanannyira bírom

-
Golden9
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgyhogy egy retkes EA APP kódot kapott szegény.

eami