-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (AdaptiveSnyc, FreeSync gond nélkülmegy nvdia-val, lásd összefoglaló!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Asus ProArt PA27JCV 5K monitort használ e itt valaki?
Köszi -
makoss
veterán
Üdv!
Azt hogyan lehet meg tudni, hogy a Samsung Odyssey G9-ből melyik melyik évjárat?

Mert elég sok van ezekből.
Nagy dilemma, hogy ezt vegyem vagy egy sík ROG Swift OLED PG27AQWP-W monitort
-
szoszo18
kezdő
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra?
Max. 200 ezer Ft
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
24" FullHD Minimum 240 Hz, de inkább legyen magasabb
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
Rátok bízom, TN talán. Jelenlegi az IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
CS2
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
Ez még csak egy közeli-távoli terv, de egy RTX 5070 az elképzelés
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
DisplayPort
8, Fontos számodra a HDR funkció ?
Van értelme?
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos, semmi csecse, csak gamingre jó legyen
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Magasság legyen állítható -
DENIM2002
újonc
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
értem köszönöm a helpet
meg lesem az oazist is
ui:néztem oazist de nem nagyon adta kis a monitort plusz árukeresőn se adja ki hogy lenne -
ggbuffon1897
őstag
válasz
DENIM2002
üzenetére
Acer nitro 27 rol valtottam (Acer Nitro XV272UPbmiiprzx) 4 ev utan, de csak mert nem birtam a veremmel es 32 oled lett.. (mai napig megy (4 eves) hiba nelkul. 144hz ips. Es gyonyoru. Bevilagitas engem nem zavart. Elobb probalkoztam egy 34es VA-val, hat feludules volt visszatenni az ipst, akkora tragya a VA)
Oazisba is nezd meg van-e, van h adnak +3ev gart hozza. (Az enyemet igy vettem)En pozitivan csalodtam benne.
-
DENIM2002
újonc
Nem igazán nézegettem még ennél nagyobb monitorokat, jelenleg egy 60 Hz-es, 23 colos monitorom van. Pont ezért szeretnék most váltani, mert a 60 Hz az kicsit kevés, már nekem és a kép is néha szét esik aminek nem nagyon örülök plusz igazábol csak játékra kell mint cs2 r6 stb ahol már a 144 vagy a 180hz 100x jobb szerintem
plusz ahogy néztem ha van is olcsobb az csak rosszabb és noname -
jeni
félisten
válasz
DENIM2002
üzenetére
Az ára rendben van. A márka is rendben van szerintem.
Nem nagyon van ennél olcsóbb.
Az Oaziscomp ott is érdemes körbe nézni. Van olyan tipusok amire plusz garanciát is adnak rá.
Kérdés elég-e a 24 zoll méret és a FHD felbontás?
Sokan már feljebb lépnek 27 zoll és QHD használnak szintén 144Hz-240Hz közt.
Amit kinéztél -
DENIM2002
újonc
"Sziasztok! A napokban nézelődtem monitorok között, és kiszemeltem egyet, amit meg is vennék, de nem vagyok biztos benne, hogy megéri-e az árát. A monitor 180 Hz-es frissítést tud, és első ránézésre nagyon jónak tűnik, de sajnos értékeléseket nem találtam róla az oldalon. Arra lennék kíváncsi, hogy ti használtatok-e már ilyet, mennyire tartós, mennyire stabil, illetve, hogy szerintetek megéri-e az árát. Előre is köszi a tapasztalatokat!"
https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-monitor/acer-nitro-qg241ym3bmiipx-freesync-monitor-23-8-quot-umqq1ee301/21217/ ez lenne az
-
sztivo
Topikgazda
válasz
csabiy
üzenetére
Szia!
Ekkora méretnél már érdemes íveltet venni, pláne azért is, mert VA, és VA-n oldalirányba gamma-shifting lép fel (szélek irányába picit torzulnak a színtónusok, ezért (is) íveltek az ilyen nagy VA-k, az másodlagos, hogy anno a Samsung konkrét tanulmányt is lehozott, hogy mennyire jó dolog
).
A távolság rendben van, 90 cm a minimum ajánlott egy ekkora monitorhoz, tehát pipa ez is.
G65B modell, IPS szintű válaszidők, remek feketék, ez egy nagyon jó monitor, a korábbi G7 minden nyűgjétől mentes (clouding, elváló ragasztás stb).
A G-Sync természetesen menni fog vele, nincs is rá panasz, arra ügyelj viszont, hogy ne essen ki Sync tartományból, tehát próbálj meg ingame limitert beállítani.
Nagyon sok játék nem fut sokkal rosszabbul, mint 1080p-n, viszont nagyobb igényű játékok, főleg sztori alapúaknál 30%-al kevesebb fps-ed is lehet.Én azt mondom nem kér érte sokat, ez egy jó vétel és maga a monitor is remek, tapasztalatból mondom

-
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Csak 2.1 es Displayport kábelt tudtam venni a boltba ahol voltam de a monitor csak 1.4 vagy 1.2 es porttal rendelkezik. Lesz valami hátrányom ebből? Pl képminőségbeli romlás vagy jel feldolgozási gondok ilyesmi
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
csabiy
üzenetére
En 60 centire ulok most tole 27rol valtottam 32re. Igaz ez nem ivelt, de a meret nekem jatekra nekem idealis. (34es bantotta a szemem, ami fura mert eveket ultem olyan elott cegnel)
Elleszel 1440pve is, ha masnem visszateszed 1080ba. En is van h a 4k-t visszapakolom 1440be, nagy diffi nincs latvanyban hacsak nem vagy sasszemu.
Magarol h ivelt: megszokas kerdese meg kerdes h mennyire. Nalam 1800R a max amit eltudnek viselni, az osszes jobban gorbitett nalam kuka.
-
bgombos79
tag
válasz
csabiy
üzenetére
"Mik a tapasztalatok ívelt monitorokkal? " Nekem 2 hétig volt meg. Nem bírtam megszokni!
32" nem túl nagy, de ha nem birod megszokni akkor mindegy. Valahol próbálj ki egyet pár órára.
"RTX 3060 TI " Full HD -re jó QHD -re már 5070 javasolt. Az meg, hogy QHD monitoron Full HD ban játszol. Furcsa.
Én kipróbálnék egyet. Más nem akkor egy média áruházban. Amennyiben tetszik utána meg jöhet apránként a gépfejlesztés. i5-12600k vagy i7 CPU majd egy jobb VGA

RAM -t meg sürgősen kezdjél el beszerezni 32GB manapság az alap....
-
csabiy
csendes tag
Sziasztok!
Lenne most lehetőségem kollégától átvenni 85k-ért egy SAMSUNG S32BG650EUXEN 32'' Ívelt WQHD 240 Hz 16:9 FreeSync VA Smart LED Gamer Monitor-t (2025 januári vásárlás), viszont több kérdés is felvetődött bennem.
Mik a tapasztalatok ívelt monitorokkal? Eddig csak sík monitorom volt, elég sokat ülök a gép előtt munka és játék miatt.
Nem lenne túl nagy a 32"? Kb 100-110 cm-re ülök a monitortól.
A jelenlegi RTX 3060 TI 8GB VGA-m ( valamint Intel i5-12400, 16 GB DDR4) hogy viselné a 2k monitort? Eddig FullHD-n játszottam.
Illetve a monitor FreeSync-je mennyire tudna együtt dolgozni az nVidia Gsync technológiájával?
Köszönöm előre is, ha segítetek! -
sztivo
Topikgazda
válasz
Zolee888
üzenetére
Szia!
A kérdéses OLED nagyon budget variáns, afféle belépő az OLED világába.
Gagyi állvány, HDMI 2.0 és DP 1.2 csatlakozók (bár firmware frissítéssel DP 1.4 lesz belőle), 200-280 nit fényerő (ez nagyon kevés szerintem, sötét szobában/este elmegy, de nappal nem az igazi). -
sztivo
Topikgazda
válasz
GreenhornTom
üzenetére
Szia!
Ezekből választanék. -
GreenhornTom
csendes tag
Sziasztok!
Egy 24"-os LG 24mp59g-p-t szeretnék leváltani és keresem 27ˇ-os utódját.
Max. 80k, de ha van best buy kicsivel felette, megfontolnám.
27", QHD, 180 Hz körül
IPS
Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Általános otthoni használat (böngészés, Youtube,stb.), tőzsde, néha filmezés, illetve Xbox-on FIFA, illetve story alapú játék.
RX 580 8 GB
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb)
DisplayPort 1.4, HDMI
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
A közeljövőben tervezem két monitor kezelésére képes kar vásárlását, így nem releváns.Előre is köszönöm az ajánlásokat !
-
Zolee888
tag
Sziasztok! Olyan 150-200k körül vennék monitort 27" 1440P. Kizárólag a legújabb single player játékokkal játszok és körülbelül meglenne a 60 FPS ezekben a játékokban( sok nagy gépigényes unreal engine 5 játék), de persze van amiben jóval több lenne. Mit ajánlanátok? Néztem oled monitorokat, van a Samsung odyssey oled G5 G50SF 180 Hertz . Erről mi a véleményetek? Fontos még hogy 180 Hertzes monitoron milyen 60 Fps-el játszani? Olyan mint 60 Hertzes monitoron? Vagy valami más monitort ajánlanátok . Köszi !
-
itldj
aktív tag
Sziasztok!
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? ~50k
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? (24)-27 colos jó lenne
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) IPS / VA ha belefér a keretbe
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Inkább sík, de nem zárom ki az íveltet se.
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Nagyrészt általános irodai munka, home officeban dolgozom. Viszonylag ritkán filmnézés, a jövőben esetleg kis játék.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? Nem releváns, 4th generációs i5 + ezeréves Radeon 7850 2GB (Hdmi, DP csatlakozsó van rajta)
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) HDMI, DP
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? Állítható magasság jó lenne, de tudok nélküle élni.Jelenleg két "ezeréves" 20 és 21 colos FHD monitorom van, amiből az egyik most gyanúsan megadta magát. Inkább nyugdíjaznám a másikat is és helyettük szeretnék egy nagyobb monitort.
99%-ban irodai munka (home office) de ha alszik a család és nincs kedvem átülni a konzol meg a tévé elé, akkor heti 1-2x ezen néznék valamit a netflixen.
Távolabbi tervben van gépcsere is, szóval később nem kizárt, hogy minimális játék is lesz, de nincsenek extra igényeim.
Nem tudom, hogy a jelenlegi 2 monitor helyett elég lehet egy 24ˇ-es, vagy ajánlott a 27"?
Nyilván 27"-on nem FHD felbontást szeretnék, de nem tudom hogy munka miatt mi lenne az ideális? (QHD-WQHD?) -
sztivo
Topikgazda
válasz
Dhampir
üzenetére
Valóban picit régebbi modell és sajnos nem vitték még sokkal lejjebb az árát (bár azért árukeresőn látszik, hogy mennyiért nyitott) ezzel ne foglalkozz szerintem, a másik kettő új közül válassz, ha csak nem kell Adaptive Sync, mert az a másik kettőben nincs, ahogy nézem.
Kontrasztról pedig annyi, hogy egy ideig nem is állt érdekében egyik gyártónak sem, hogy 1000:1 felé menjen, az elmúlt 2 évben jelentek meg az 1500 és 2000 kontraszt körüli panelek, ezeket az LG vezette be, és még csak nem is a saját monitorjain, hanen Dell-ekbe elsőként. -
Dhampir
félisten
válasz
sztivo
üzenetére
Megakadtam három Asus ProArt monitornál a kontrasztarányt kiemelve. Nem tudom, hogy a három monitor közül miért a legdrágábbnak a legkisebb a kontrasztaránya, az 2023-as gyártású, az első kettő viszont már 2025-ös.
ASUS ProArt PA248QV Gen2 (PA248QFV)
Felbontás: 1920x1200
Kontrasztarány (maximum): 3000:1
Kontrasztarány (tipikus): 1500:1
Frissítési frekvencia (maximum): 100 Hz
Ár: ~ 80 000 FtASUS ProArt PA278QV Gen2 (PA278QGV)
Felbontás: 2560x1440
Kontrasztarány (maximum): 3000:1
Kontrasztarány (tipikus): 1500:1
Frissítési frekvencia (maximum): 120 Hz
Ár: ~ 110 000 FtASUS ProArt PA278CGV
Felbontás :2560x1440
Contrast Ratio (Max) : 3000:1
Kontrasztarány (jellemző) : 1000:1 !?
Képfrissítési sebesség (Max) :Max. 144 Hz
Ár: ~ 150 000 Ft -
AmunRa
senior tag
Sziasztok!
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? 200-300e
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 32", 4k, 100Hz
3, Melyik panelt részesíted előnybe? IPS
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? Irodai, programozói50 év felett vagyok, ezért gondolkodom egy 32"-os monitorban. Elsősorban programozásra használnám, így fontos lenne a szép, éles betűkép és a szemkímélő használat.
A statikus kontraszt jelentőségében nem vagyok teljesen biztos. Úgy olvastam, hogy az 1500–2000:1 körüli érték talán szemkímélőbb, de nem tudom, ez mennyire számít a gyakorlatban.
Tudnátok ajánlani bevált típusokat?Köszi előre is!
-
Meszes11
csendes tag
Sziasztok!
Best buy monitort keresek.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? 50-60k max
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 24", FHD, ami belefér
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) IPS vagy VA, rá süt a nap a szobában, jó lenne úgy is látni
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Sík
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Home office meló plusz néha menne egy XBOX Series S rajta. Van mellette egy HP Z24n G3.
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? Nincs
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) HDMI és Displayport kell
8, Fontos számodra a HDR funkció ? Nem, max a játékhoz ha van
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? Jó lenne ha lehetne a magasságot állítani de ha nem akkor megoldom úgy is
Összegezve egy olyan monitor kéne ami lehet néha játszani, alacson az input lag, jó a fénye és jó a frissítése, de legtöbbet melós monitor kéne fog menni.
Köszi!
-
e_david
tag
Sziasztok!
27"-os QHD monitort vennék.
Leszűkítettem a kört 3ra:
[Philips Evnia 27M2N3501PA/00]
[MSI MAG 274QRFW]
[LG 27GN800P-B]Ezek közül melyiket ajánlanátok?
-
Dhampir
félisten
válasz
sztivo
üzenetére
Az ASUS ProArt PA248QFV-ról mi a véleményed?
Ez az ASUS ProArt Display PA248QV Gen2.
ASUS ProArt PA248QFV -
Sziltesa08
tag
Köszönöm a segítséget, csemegézek
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Asus VG27AQM5A, VG27AQML5A
Gigabyte GS27Q X, M27Q3
Samsung S27FG602 vagy a 606 végű -
Sziltesa08
tag
27col 240hz? Qhd meg 144hz?
pontos tipust tudsz ajánlani? Talp mindegy mert állványon van
-
sztivo
Topikgazda
válasz
Sziltesa08
üzenetére
Szerintem erre a két játékra nem érdemes, én ugyanezen a méreten és felbontáson inkább hátrányát éreztem, többet mozog a fejed is, hogy rápillants a mapre, addigra le is puffantottak. Nyilván van az a távolság, ahol ezt nem veszed észre, de ilyen kompetitív játékokra én fenntartok egy 24-25" monitort, minden másra egy 27"-ost.
De ez én vagyok természetesen, van aki élvezi, hogy nagyobb és élesebb a játék, Quazi szerint jobb a nagyobb, nem tudom. Nyilván a szinted sem ismerem, ha csak hobbiból megy a CS, arra megfelelő lehet a nagyobb kijelző is.
Irodai programokra, web-re természetesen a nagyobb jobb, a nagyobb felbontásnak is van előnye, több dolog kifér, nálam pl e-naplózás, térképek, rajzok mennek a nagyobb kijelzőn.
Van ajánlott természetesen, minimum célozz meg 240Hz-et, ma már nem drágák abszolút. Asus TUF, Gigabyte modelljeit bátran, jók a gyári hangolások, ELMB és variable overdrive az Asus-ok legjobb tulajdonságai.
-
Sziltesa08
tag
Sziasztok. Adott egy Ryzen 7 5700x, 32gb ddr4, rtx 4060. Szerintetek érdemes 1080p-ről 1440p-re lépni ha leginkább Pubg és Cs2 pörög a gépen? Az is heti max 2 órában?24-colról 27-re természetesen. Köszönöm válaszaitokat előre is.
Ui: ha igen, akkor van ajánlott 2560x1440p-s 27-es monitor? Köszi
Illetve mezei irodai felhasználásra, napi 8h-17hig értelmes monitor? Számlázó program fut rajta meg emailek.
-
Sziasztok!
Monitort szeretnék venni.
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? - 200-300E Ft
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? Minimum 30" és 4K
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) OLED
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Is.is
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Irodai felhasználás és játék ps5(pro)
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? PS5(pro)-val tehát azzal legyen kombatibilis a sync.
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) HDMI
8, Fontos számodra a HDR funkció ? Igen
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? lehetőleg minden. pivot nem kell.
Kérdés, hogy a karakter szőrösödés OLED-en mennyire zavaró? Itt ugye kb 32"-on lenne 4k felbontás.Köszönöm előre is az ajánlást.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
fecus
üzenetére
Jó úgy értem a GPU-t na
alaplapi.Hmm, akkor lehet érdemes lenne beruháznod egy nagyon alap, akár fél slotos GPU-ra is, mert a HDMI jelből nem lesz C átmenet.
Alaplapi VGA HDMI-vel csatlakozzon a monitorhoz, a laptop típusa mi pontosan? Azon nincs DP képes C port vagy mini DP?
-
válasz
sztivo
üzenetére
Nincs külön GPU. Az AMD-ben van a grafika.
Integrated in the 3rd Generation AMD Ryzen™ with Radeon™ Graphics processors:
- 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz
* The DVI-D port does not support D-Sub connection by adapter.
- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@60 Hz
* Support for HDMI 2.1 version, HDCP 2.3, and HDR.
Maximum shared memory of 16 GB -
TBT
addikt
OLED monitorra érdemes kiterjesztett garanciát venni? Vagy bőven elégséges lehet az alap 3 év is.
-
sztivo
Topikgazda
válasz
gjohnny
üzenetére
Acer XV272UV3, XV271UM3
Asus VG27AQL5A
Dell AW2725DM
Gigabyte G27Q2, M27Q2 QD
LG 27GS85Q
Samsung S27FG502, S27FG606Ezekből választanék, Asusból a Strix bajosabb szokott lenni mostanság, mint a TUF, Giga modelljei jól sikerültek, Dell és Giga a legjobbak ár/érték arányban.
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir
üzenetére
Kutakodtam még, és ami feltűnt, hogy a ProArt monitorok 5 ms válaszidejűek és 60 Hz a képfrissítésük.
A 60 Hz képfrissítés egy megnézett drágább Eizo ColorEdge monitornál is adottság.
Az viszont jó, hogy +2 év prémium gyártói garancia jár az Asus ProArt moncsikra.A Dell UltraSharp U2724D habár szintén 5 ms, de 120 Hz.
Jó lenne az újabb HDMI 2.1.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Szükség lenne egy színhelyes monitorra, ami fotószerkesztésre is alkalmas, és jó lenne, ha kicsit univerzális lenne, Office mellett tudná a FreeSyncet és G-Syncet is, lehetne filmet nézni rajta. Nem tudom, hogy alulról mekkora belépő árral indul egy jó monitor.
-
sb
veterán
Sziasztok!
24" FHD monitort keresek, 120Hz felett. Nem játékra lesz elsősorban, de az elvárás lenne, hogy vmi normális, gyors panel legyen benne ami mentes az utánhúzásoktól.35-45k között elég sok modell van, a fentin felül nyilván minél jobb minőség lenne a cél. A kérdés az lenne, hogy van-e lényegi eltérés a különböző típusok között. Ár/panel tekintetében gondolom kb. hasonlóak és nagy különbségre nem lehet számítani.
Amiket néztem:
- Fényerő: Acerek 250-esek, ezt talán kerülném. A többi 300cd/m2 tipikusan, esetleg 350... HDR10-esek, de nyilván ebből csoda nem lesz, szvsz 300 felett kb. mindegy. ?
- Színtér: sRGB 100-130% mind, szóval ez pipa.
- Freki: 120-240Hz. Mivel hardcore gaming nincs, sok jelentősége nincs. Talán adatok alapján mintha a 144/160Hz+ tartományban lennének jobb fast panelek?
- IPS a legtöbb, 1000:1 és 1500:1. Nem tudom itt van-e valós eltérés, pár review alapján talán nem csak marketing a ráírt nagyobb kontraszt.
- Egyebekben sincs nagy mozgástér, 2 digi bemenet kb. mindenhol megvan, állvány mindegy, adaptive sync van, hangszóró plusz ha van, de az sem számít.Amik szembe jöttek:
MSI PRO MP252 E2, 1500:1, 120Hz
Acer VG240YP6BMIPX, 1500:1, 144Hz
AOC 24G2SPAE, 1000:1, 165Hz
Gigabyte GS25F2, 1000:1, 200Hz
Lenovo Legion 24-10, 1000:1, 240Hz
Philips 24M2N3200NF, 1500:1, 144Hz
Philips 24M2N3200S, 1000:1, 180HzÉrdemes a nagyobb kontraszt+körítés alapján választani, ha a frissítés a fentiek szerint annyira nem számít? Vagy van vmi limit ami alatt érezhetően gyengébb lehet a panel vagy bármi?
MSI-ből volt szerencsém egy belépő FHD-hez, ott valahogy fura volt az élesség, sehogy nem sikerült belőni olyasmire mint a többi hasonló monitort.
Köszi!
-
F.B.I.
veterán
maximum 50.000,_Ft
24 col, minimum 144Hz
TN kizárva
sík
alap netezés, LoL, Fortnite, kompetitív FPS
RX 9060 XT 16Gb
DP, HDMI
nem fontos
hagyományos
ha dönthető az már elég de az sem fontos. -
Aprósólyom
addikt
válasz
sutyesz96
üzenetére
Sry én nem láttam. Nem is járok sűrűn ide.
Nekem egy ilyenem van ~10 éve: RaidSonic MS503 gyári oldal
Viszonylag sokat is mozgatom. 10 év alatt egyszer kellett csak meghúzni az egyik nagyobb csavart a sok mozgatás miatt, azóta is pöpecül működik.
Hajdanán a piac egyik legolcsóbb kínálata volt. Most ha jól látom, már nem az. Nekem más karral nincs tapasztalatom, de ha abból indulok ki, hogy az alsó ársávos kart is meg tudják csinálni megbízhatóra, akkor nagy baj nem érhet Arctic-kal sem.
Az arctic-nál a VESA rögzítés érdekes, úgy tűnik, hogy a monitort nem lehet egyszerűen rá helyezni a karra. Érdemes lenne átnyálazni a manuált, hogy kiderüljön egyszerű-e a szerelés. -
TBT
addikt
Sziasztok!
Egy 60Hz VA paneles 4K LG monitorról váltanék valami szemkímélőbb verzióra, lehet 2K (1440p) is.
Ezt a modellt néztem: 31,5" ASUS ROG Strix OLED XG32UCDS
vagy az MSI modellt: 31.5" MSI MAG 322UP QD-OLED E16Nem tudom a két márka közül melyik a jobb, megbízhatóbb és időtállóbb választás, de bármilyen javaslatot szívesen meghallhatok.
1.Mekkora összeget szánnál a monitorra?
200-300K2. Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged?
Lehetőleg 4K, 120Hz feletti, az átmérő mindegy, inkább a megbízhatóság és időtállóság a lényeg3. Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED)
OLED-em még sosem volt (ASUS Zenbookomban van és ott imádom), IPS volt, de azok már régen, és annyira nem voltam elégedett velük, illetve a mostani VA panel sem rossz, csak 60Hz a képfrissítés4. Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat?
Sík5. Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb)
Munka (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, irodai munkák), internetes tartalmak, böngészés, videojáték, filmek6. Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged?
MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit (de a jövőben is maradok az Nvidia vonalon)
G-SYNC7. Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál?
Displayport, HDMI, USB8. Fontos számodra a HDR funkció ?
Nem létszükséglet, de nem rossz, ha van - lévén filmeket, sorozatokat és YT tartalmakat fogyasztok és ott vannak HDR tartalmak.9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel?
Hagyományos10. Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható?
Ha lehet, akkor dönthető és magasságban állíthatóElőre is köszönöm a segítséget!

-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Jelenleg home officeban dolgozok céges Dell laptopról, mely egy szintén céges Dell P2723DE monitorra van kötve USB-C-n keresztül. Pár hónapja beújítottam egy új gamer asztali PC-t, ami szintén erre a céges monitorra van kötve (HDMI-vel), viszont játék közben sajnos nem az igazi, mivel nincsen semmilyen gamer funkciója a monitornak és csak 60 Hz-es.
Az elsődleges kérdésem az lenne, hogy ugyanezekkel a paraméterekkel, mint a Dell P2723DE, van lehetőségem beszerezni egy gamer monitort? A lényeg igazából az lenne, hogy a laptopot ugyanúgy tudjam használni a monitoron USB-C-n és azon keresztül a töltés is megoldott legyen, munkán kívül pedig normális minőségben tudjak játszani, ha az időm engedi.
160 000 Ft
27 col, 2560 x 1440, legalább 144 Hz
A jelenlegi IPS, amivel meg vagyok elégedve, de ha van jobb javaslat, akkor nem zárkózok el tőle.
Sík
Munka, játék, általános
GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti GAMING OC 16GB GDDR7
Nem tudom milyen SYNC-re van szükségem, nem igazán vagyok ezzel képben.
HDMI, USB-C (ami tölti a laptopot és megoldja a kép átvitelt is), 2 sima USB (amire a céges egeret, billentyűzetet tudom kötni)
Nem ragaszkodok hozzá, de nem is zárkózok el tőle.
Hagyományos
Ha lehet, akkor dönthető és magasságban állítható
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
Verden
csendes tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Köszönöm.
-
gjohnny
tag
Sziasztok!
Új PC-t vettem és szeretnék új monitort is hozza. 24 col FullHD-ról feljebb mennék 27 col 1440p-re. Fontos lenne a jó képminőség és a szemkimélés.
kb. 150-200 ezer, de ha megéri tudok többet is számmi rá.
27 col és 1440p. 144–165 Hz.
IPS.
Sík.
Általános, Programozói, Játék.
SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING OC 16G.
AMD Freesync.
Az új GPU-n 2x HDMI 2.1b és 2x DisplayPort 2.1a csatlakozó van. A DisplayPort-ot használom majd.
Nem.
Hagyományos.
Dönthető, magasság állítás, esetleg forgatás.Köszi.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Verden
üzenetére
A szemromlás nem kifejezetten műszaki kérdés, sokkal inkább élettani.
1. A lehető legtávolabbról kell nézni a monitor. Ha már nem tipikus 50-60 ventiről nézi, hanem 90-100cm, akkor jelentősen kevésbé fog feszülni a szem. És nálam ez gyakorlati szempontból is igazolódott. Kb. 15 éve változtattam meg az asztalomat úgy, hogy a billentyűzet tartót kihúzva ~95cm körül van a szem-kijelkző távolság. (A könyvmolyok sem véletlen szemüvegesek/közelre látók, mert órákig feszül a szemük közelre, pihentetés nélkül. A szemnek a legkényelmesebb fókusztávolsága természeténél fogva 2-4 méter között van valahol. Ezen távolságokon kívül folyamatosan izmozik a szem a fókuszért.)
2. Szüntet kell tartani, hogy tudjon pihenni a szem. A munkavédelmi előírások/ajánlások is okkal javasolják az óránkénti pihentetést.All-in-all, ha tényleg jót akarsz a szemének, akkor csinálsz neki egy erre megfelelő asztalt.
És ha ezt megteszed, akkor nincs is sok értelme már a 4K-nak, 27"-on ~1 méter távról.
Most egy 1440p 27" monitor használok ~95cm távolságban. Majdnem annyira kell megnövelni a UI-t (125%), meg a Böngésző nagyítást, mintha full HD-s lenne. 27" 1440p teljesen jó.
Egyébként 1-1 monitor manualban is olyan javasolnak, hogy a monitor átmérője x 1,5 = legyen a betekintési távolság. (esetünkben: 27 inch x 1,5 = 103cm) Szóval a gyártók is tudják és javasolják, hogyan tudjuk jobban kímélni a szemet. GL&HFÉn, szvsz, a már fentebb általam javasolt iiyama-ra tennék voksot. Fentebb linkeltem tesztet is.
G2771QS-B1 (csak dönthető konzol, nincs USB HUB)
GB2771QSU-B1 (állítható magasság és pivot, USB HUB)
Az overdrájvja nagy framerate tartományban is jól működik. Jó pixel válaszidő és kiváló strobe képesség. Alacsony fényerő este és jó fényerő nappal világos szobában is. freeware DDC/CI progival (ClickMonitorDDC) kiválóan vezérelhető szoftverből is. -
Verden
csendes tag
Sziasztok!
Egy játékokkal most ismerkedő 11 éves gyerek számára kellene egy szemkímélő monitor. Amennyire lehetséges, ne romoljon a szeme (tovább), miközben használja.
BenQ MOBIUZ EX271Q
ASUS TUF Gaming VG27AQL3A
LG UltraGear 27G610A-B
Ha 4k:
LG UltraGear 27GR93U-B Monitor
Egy elég öreg gép mellé kerülne most a monitor, a konfiguráció lépésről-lépésre való lecserélésének lenne az első darabja az új monitor.
Egyenlőre nem erős játékokkal játszik, de talán érdemes a jövőre is gondolni.
Mit gondoltok, melyiket érdemes megvenni? Pár évig jó lenne, ha működne használhatóan. Vagy ha mást javasolnátok, azt is megköszönöm. -
Igen, valóban. Sőt most is akciózzák amit fentebb írtam

-
ggbuffon1897
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Igen en is igy tudtam h cegesre nincs elallas.
Abbol a szempontbol tenyleg szerencses h el is hajthattak vna a francba

Egyebkent nekem eloben (Budaorsi uzletben volt kint csak) nem tunt fel semmilyen anomalia, ahogy irtam redditen is nagyon felemas a velemeny.
Mondjuk egy 180ezres monitortol (legyen az akarmilyen meret meg technologia is) mar nem ezt varna az ember.
Egyebkent ne aggodj amikor befurodtem az lg34 g600a-b vel es visszamentem az 27es acer ipsre ugy volt h hasznalom szepen tovabb amikor le nem doglik, de aztan csak nem birtam a veremmel.

-
-
válasz
sztivo
üzenetére
Igen, ezt most már látom én is. A széleit is szemből kellene nézni. Valahol ezt még meg is értem. De az, hogy a széleken sokkal gyengebb a szaturáltság, na azt nem tudom elfogadni. ( még szeből nézve is)
Így marad a régi bevállt TN paneles Samsung U28E590D. Esküszöm nektek, hogy ezen a panelen semmi hasonló hibajelenség sincs. Szóval amíg meg nem döglik, addig használom.
-
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Szerencsére viszonylag jó lett a kimenetel. ( Egyébként tegnap este vettem, hajnal 2-ig konfigoltam, hátha kitudok belőle hozni valamint.)
Jegyzőkönyv lett, mivel céges vásárlás esetén semmiféle elállás nincs.
Ajándékkártyára töltötték fel a monitor és a biztosítás árát. 5 évem van elkölteni, akár apránként is. Egyszer majdcsak elkopik
Szóval tanulság. Senki ne vegyen cégesre monitort, mert nincs elállás!!
217e Ft-os tanulópénz volt
-
jeni
félisten
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Olyan ,hogy 3 nap indoklás nélküli? Ha levásárolhatóként megoldható az is nagyon jó lenne persze abból pénz meg nincs.
Nekem már volt ott olyan,hogy nem tetszett és csak levásárlással tudtam megoldani a Media Markt-n.
A másik esetnél az Euronics dolgozónak ott még neki állt feljebb és ráadásul utalvánnyal(-ban) akarta vissza fizetni a pénzt. Ott mikor ez az eset volt én még nyugodtan kezeltem de a haverom majdnem leszedte a srác fejét (részünkről 3-n voltunk ott).
Egy TCL tv miatt ment a vita,félre vezetés volt a részükről. Le kellett vásárolni más TV-re.
Drukkolok,hogy sikerrel járjon.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
A 3 napos indoklas nelkulire menj ra ha visszaviszed (ha meg benne vagy az idoben). Mondom en a ceges vasarlas miatt vagyok kicsit szkeptikus.
Egyebkent nem akarlak elkeseriteni de sztem elfognak hajtani, biztositas ide vagy oda. (Ami amugyis egy full atveres naluk is es a euronicsnal is, mert tapasztalatbol mondom h ott bujnak ki alola ahol csak birnak).
De egy probat nyilvan megér. Majd ird meg h mi lett. Lehet valtozott a mentalitasuk.
-
Köszönöm a válaszokat.

Személyesen vettem. Kötöttem rá Media Markt garancia plusz biztosítást. Remélem ezzel jobb helyzetből indulok. De igen, az áruház jóindulatán múlik a dolog. Illetve viszem hozzá ezeket a képeket amit fotóztam .
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Uezt nezegettem MMba, mert 32 nem VA bol ez volt ami 200nal beljebb volt, van benne hangszoro stb. "Pechemre" egyikben sem volt akk raktaron (bar a honlapjuk szerint meg de, csak a szokasos MM) max kiallitasi darab, amibol 0ft kedvezmenyt kivantak adni, pedig nyitott voltam arra is, ha mondanak egy jo árat rá
3 dolog miatt mondtam le rola:
- TV funkciot rengetegen szidjak es nekem nincs is ra szuksegem
- ezekre van pelda redditen amiket irsz, ami kicsit eltantoritott , mert eleg vegyes az elegedettsegi rata (van aki meg teljssen boldog es hibatlan). Tehat ugy tunik eros a panellotto naluk.
- vegiggondoltam h elverek kozel 180at egy olyan monitorra ami olyan funkciot tud amire semmi szuksegem, a tobbi hasonszoru ips (VA a multkori malorom utan off) Asus,LG meg 220k kornyeken..ehelyett ott van az AOC 32UD ezekhez kepest 40ezerrel dragabban de OLED. Igy osszeszoritottam a fogam es megvettem utobbit. Es lekopogom eddig ugy tunik jol dontottem. -
jeni
félisten
válasz
gyuri81
üzenetére
Ha neten rendelted akkor 14 napra hivatkozva és nem mondhatnak NEMET erre a vissza vételre-nyert ügyed lesz.
Amennyiben spontán bementél és ki volt rakva a pultra bontatlanul, abban az esetben a jó indulatuktól függ a dolog,hogy vissza veszik vagy levásárolhatod.
Esetleg ha meg lehet őket győzni,hogy hibás, nem megfelelő működés,a munkádhoz feltétel a kifogástalan felbontás,rajzolat,megjelenítés, akkor talán... lehet reményed. -
Mindenféle szemkímélő ki van kapcsolva.
Gyári reset is megvolt.LG panel van benne elvileg.
Kisebb felbontáson sem jó sajnos. Minden üzemmódot kipróbáltam.
Sajnos ez az IPS valsz ennyit tud. A kép szélein torzul a szín 32"-os méretben. Hiába ülök hátrébb, akkor is ilyen kb.
Közel 200e Ft-os monitornál semmiféle kompromisszumot nem kötök, ez megy vissza a fenébe. (csak vissza vegyék) Kötelesek vissza venni? -
jeni
félisten
válasz
gyuri81
üzenetére
Az, hogy milyen minőségű IPS panel van benne tudni-e, hogy ki a gyártója?
Ár függő-e, hogy melyik IPS panel van benne?
A képet elforgatva is ugyan olyan a szélén az ikonok színe? Ez csak egy gondolat volt.
Kisebb felbontásban? Dual módos-e?
Különböző üzemmódokon is érdemes keresgélni a legjobb tetsző, beállítást megtalálni.
A gyári reset-t ha nincs más ötlet a képminőség javítására, a végső esetben aktiválni. -
jeni
félisten
válasz
gyuri81
üzenetére
Nem tudom hol vetted,de ha 14 nap vissza küldés nem opció akkor az Oaziscomp boltban lehetne kalibrálást kérni a monitorra az közel 10000Ft.
Lehet az is benne van,hogy ez már nem 24 zoll ,27 zoll ill.28 zoll méretű,szokni kell a méretet alapból.
Gondolom minél nagyobb annál nehezebb lefedni a teljes felületén ill.egyenletes képet adnia. -
Légyszi segítsetek mert szétvet az ideg.
Megvettem ezt a monitort Samsung Odyssey G7 32"
S32DG702EUXDU 144Hz de kb a falhoz vágom......Jelen helyzetben valami katasztrófális ennek a képe.
Valsz én nem állítottam be jól valamit.
Van itthon egy TN paneles Samsung U28E590D de ennek nagyon rendben van a képe, mondhatni hibátlan.Az új monitoron egyáltalán nem tudok jó kontrasztot beállítani. Inkább olyan szürke jellegű minden.
Valamint ha középre nézek, akkor még rendben van a kép, de a monitor szélein torzul az egész. Ha közelről és OLDALRÓL nézem a kép szélét, mintha lenne egy fajta mélysége a képnek, de ha szemből nézem, akkor úgy ezt nem látni. Egyszerűen nem homogén a gép a széleken.Valamint a színek..... egyszerűen döbbenetes rossz.
Középen sárga színűek a mappák, a szélén meg full fakó.

Kérem szépen a segítségeteket

-
Tonycs
csendes tag
Sziasztok!
Legion 5 Pro (i12700, RTX3070) laptop mellé kellene egy nagyobb kijelző általános célra.
kb.200k
valahol 100-144 Hz már elég lenne,
vagy 24-25" 1080p
vagy 27" 1440p
az előző IPS-sel (DELL U2415) jól megvoltam, de lehet jobb is... ne legyen PWM-es...
Sík.
Munka, film, némi hobbi játék: rpg, rts, (Baldur's Gate 3, Battletech, Starcraft2, WoT/WoWs)
laptop RTX 3070, Gsync?
HDMI (ez van a laptopon), USB hub jó lenne, de nem kizáró ok a hiánya,
tetszik, de el tudom engedni, ha minden más tuti,
Hagyományos.
Legyen 100x100 rögzítés, karra lesz téve.Dell Alienware-k közül mind ajánlott?
Pl.:
AW2525HM
AW2725DMKeresés közben szembejött ez, megfogott, bár nem ez volt a céltárgy, de nem sok mindent találtam eddig róla:
AOC U27G4XM
A régebbi miniledeseknél írtatok ilyen-olyan hátrányokat, de talán már javították ezeket.
Vélemény? -
-
Sziasztok!
Egy pici segítséget szeretnék kérni:
1, Mekkora összeget szánnál a monitorra? Max 200e
2, Mekkora átmérőre ,felbontásra, Hz-re van szükséged? 32 col, szeretnék kipróbálni egy 60 Hz feletti monitort
3, Melyik panelt részesíted előnybe? (IPS, VA, TN, OLED) Ennyiért nyilván oled nem fér bele...
4, Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? Sík!!
5, Milyen területen lesz használva a monitor? ( Általános , játék, irodai, programozói ,ipar, film és kép készítés, stb-stb) Általános, irodai, minimális játék
6, Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? Asus 4060
7, Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) Display, hdmi
8, Fontos számodra a HDR funkció ? Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? Hagyományos
10, Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot ,Dönthető, forgatható, magasságában állítható? Állítható magasságúKinéztem egy típust a fentiek függvényében:
Samsung Odyssey G7 32"
S32DG702EUXDU 144HzEz mennyire lehet jó választás?
Természetesen ha van ettől jobb, akkor kérek osszátok meg velem

Köszönöm előre is a segítséget.
-
YxVs
senior tag
Sziasztok,
1440p, VA paneles monitort keresek 27-es méretben, főleg konzolhoz.
Keret max 60-70 ezer Ft.
Ívelt nem játszik, csak flat.
Milyet javasolnátok? -
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
A 32-es mérethez - gondolom - kellene a FullHD-nál nagyobb felbontás.? De mekkora, hogy 60cm-ről ne legyen pixeles?
-
niof
veterán
Sziasztok!
Sokáig halogattam a dolgot, de most vettem egy 5070-et, így elérkezettnek látom az időt, hogy FHD-ról WQHD-ra lépjek. Túl magas elvárásaim nincsenek, 4k-ra nem akarok lépni, azt OP-nek érzem, így WQHD monitorra szeretnék tőletek javaslatokat kérni.1. Mekkora összeget szánnál a monitorra? - 100k-ig
2. Mekkora átmérőre, felbontásra, Hz-re van szükséged? - Megszoktam a jelenlegi monitoromnál a 144 Hz-et, így jó lenne, ha azt tudná. Esetleg felette is, de ez nem annyira lényeg. Mivel WQHD-t keresek, a felbontás adott, az átmérő meg 24-27 inch.
3. Melyik panelt részesíted előnyben? (IPS, VA, TN, OLED) - IPS
4. Sík vagy ívelt kialakításban keresed új monitorodat? - Sík
5. Milyen területen lesz használva a monitor? (Általános, játék, irodai, programozói, ipar, film és kép készítés, stb-stb) - Általános, némi képszerkesztés (amatőr), és alkalmi játék, kizárólag FPS.
6. Milyen videókártyával rendelkezel? Milyen SYNC-re van szükséged? - RTX 5070, Sync szerintem nem kell, eddig se volt, nem éreztem, hogy hiányzik. De ha azt mondjátok, hogy jó az, lehet olyan is.
7. Milyen csatlakozási lehetőséged van, milyenre van szükséged az új monitornál? (VGA, DVI, HDMI, DisplayPort, Typc-C & Thunderbolt, USB-hub ,KVM switch, jack 3,5mm, stb-stb) - A GPU kimenetén 3 db DisplayPort 2.1b, és 1 db HDMI 2.1b van. Eddig DP-ot használtam, gondolom most is maradna, csak ha nincs a monitor mellé csomagolva megfelelő kábel, akkor vennék modernebbet a jelenleginél (DP 1.4a).
8. Fontos számodra a HDR funkció? - Nem
9. Hagyományos vagy érintőképernyős megoldást keresel? - Hagyományos.
10. Ergonómiai kialakításában milyen legyen? Pivot, dönthető, forgatható, magasságában állítható? - A magasságállítás jó lenne, a többi nem érdekes.Ha vannak a fentiek szerinti, bevált modellek, akkor várom a javaslatokat. 1 gyártó van, akinek ódzkodom a termékeitől, a Gigabyte, azzal általánosságban rosszak a tapasztalataim.
A válaszokat előre is köszi!
-
sutyesz96
addikt
Sziasztok,
Lehet rossz topik, de milyen márka után keressek, ha minőségi monitor tartó állványt (vesa 100x100) keresek? Itthoni kínálatban a budget modelleket/márkákat találom leginkább.szerk.: Vagy ASUS ROG kar 120 ezerért, a kettő közöttit nem nagyon láttam eddig.
-
jeni
félisten
válasz
sztivo
üzenetére
Hello.
Jelenleg egy Dell 2K-s 27cool moncsim van.
Mivel van 4K-s konzolom is gondoltam közel 5 év után beújítanék egy 4K-s moncsira. Semmi bajom a Dell-l.
Kérdés inkább az,hogy 27 cool maradjon és 4K -s ami benne van a 144Hz kepfrissítés. Vagy válasszam a 4K-s 32 cool 60Hz ami kettő egyárban van nagyjából.
27 cool a Acer Oaziscomp (5év) vagy a Alzaból Msi vagy a 32 cool az Alza kinálatból. Ha a 32 cool akkor gondolom a távolság miatt hátrébb kell majd ülnöm. Az összefoglalóban 80-90cm van,a 27 cool 70-80 cm.
Monitort szemüveg nélkül 27 cool látom rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Éjszakai műszak
- Projektor topic
- Gumi és felni topik
- Képregény topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).
alaplapi.