Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
spae
aktív tag
Üdv.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a gold eredményekért (license, missions, Circuit Experience, vagy mi) kapott autókat meg is lehet venni, vagy olyanok, amik nem vásárolhatók meg, vagy ilyen is, olyan is?
Előre is köszönöm
-
ProEvoFan
nagyúr
Sorba tudod rakni, hogy a sor elejére rakja amiből több van. Jobb oldalt fent a menüben, a legutolsó opció.
-
edeleny
őstag
Karácsony alkalmából meglepem magam vagy harminc milla kredittel.
Eladtam a kocsikat amiből duplán volt..., vagy triplán..

-
csabi98
tag
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Ma Yas Marina pályán toltam egy versenyt és észrevettem,hogy néha mintha apró laggok lennének a verseny közben. (Kissé zavaró) Ez a játék vagy a PS hibája lenne? Másnál is előfordul ez a hiba ezen a pályán?
Ps4 konzolon játszom és itt egy Ferrari 458 italia Gr3 kocsival voltam,ha ez számít.
Köszönöm,ha valaki tud nekem ebben segíteni!
-
GalaHU
addikt
válasz
hitchins
üzenetére
Ugyan nem kaptam választ a múltkor a kérdésemre, de mivel fűtött a kíváncsiság belevágtam.
Nekem US acc-om van, magyar lemezes GT-vel, szóval hiába vettem meg a PowerPack-ok a US storeból nem ment.

De csináltam egy magyar acc-ot, arra magyar storeból 11k körül megvettem a DLC-t és a konzol home-olása után a US-accal is tudtam használni, szóval működik a megosztás, nálatok is tudjátok majd közösen használni. -
edeleny
őstag
válasz
hitchins
üzenetére
Szerintem Accounthoz van kötve, de a hadcore használók majd elmondják.
Most is benne van/volt Yas Marina,Hypercar a heti programban.
Ezeket én általában vagy a Mazda 787b- vel, vagy a hasonló Nissannal csinálom meg.
Ajánlom nektek, hogy miután megszoktátok ezeket, egy két verseny, eresszétek rá a Super Formula valamelyiket.
A Montreali beállítások jók.
Brutális a tapadás különbség!
Még sok kör után is sokszor úgy éreztem nem fog elfordulni, de! 😁
Ráadásul az RM végig bírja, és az üzemanyag is kitart. -
hitchins
őstag
Ez power pack hogy mukodik?
Ha megveszem a pack-ot gondolom a gyerek is tudja hasznalni a sajat accountjaval a gepen?
Gondolom a 5m credit csak nalam jelenik meg. -
csabi98
tag
Sziasztok.
Köszönöm mindenkinek a segítséget aki valamilyen formában próbált segíteni a Café Club 39. Küldetés teljesítésében. (World Gt Series Championship)
Végül sokadik próbálkozásra sikerült,de leírom nektek hogyan.
Subaru imprenza Wrx Gr3 elvérzett itt
A Ferrari 458 italia Gr3 is
Audi R8 Lms is.
Végül volt egy Nissan Gt-r 35 Nismom na mondom bepróbálkozom ezzel. Ezt max tuninggal ami 789PP-t és 940Le-t jelent összkerékhajtással és 1339kg végleges súllyal próbáltam. Ezzel sikerült megnyernem. Deep forest 3. Hely és a Nürburgring is. Az összes többi 1. Hely lett.
Assist beállítások: Tc: 1 Abs: Weak és minden más teljesen off.
Fékerő és nyomaték elosztást hagytam gyárin.
Nem volt könnyű,de sikerült!
És bónuszként a végére még kaptam egy jó kis Paganit is.
-
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Sajnos csak nem jutok a Café club 39. Küldetés végére. (Már több Yt videót is megnéztem róla)
Subaru Imprenza Wrx Gr3 autóval próbálkozom és itt most a Mount Panorama a kritikus pálya. Egyszerűen 10. Hely alatt lévő helyezést sehogy sem tudok elérni. (Többi pályán simán meglett az első vagy második hely)
Az utolsó pályától félek még itt kicsit majd. (Nürburgring)
Visszatérve a témához. PP majdnem maxon van ahhoz képest amit itt enged.
Assist és Tc itt is teljesen off.
Valaki,ha tud jó tippel/tanáccsal/ötlettel segíteni azt megköszönném!
-
Triathlete
senior tag
válasz
edeleny
üzenetére
Mert fingjuk sincs, hogy kell egy autót beállítani és lusták a mellékelt szöveget is elolvasni, nemhogy értelmezni. Külföldi csoportokban ez is nyafogás tárgya mostanában ahogy a visszaváltás is. Kanadában gyakorlatilag minimálisra vettem a leszorítóerőt. Akkora egyenesekkel meg azzal a hosszú elnyújtott jobbossal, nem is értem a másik hozzáállást.

-
edeleny
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
A Kanadai pálya úgy látszik sokaknak feladta a leckét. Végre meg lett Hard-on is az első hely. Nagyon sokan nagy leszorító erőt írnak, de inkább a kicsi jött be. Így a gumikopás is sokkal jobb RM 10. körig el lehet menni utána RS piros öt körre.
Közepes fokozaton simán 20 másodperccel nyertem, de azt nem élveztem.
Na, lentebb a tanulás.
A ghost autó jó, de engem zavar, mikor ott szerencsétlenkedem magam előtt....
Nem tudom mivel mi jött, de nagyon jó a futó óra, piros-kék, magamhoz képest hol járok, és nagyon jó a data logger. Ott jöttem rá legutóbb Kanadában, hogy egyáltallán nem ott veszítek sok időt, ahol gondoltam.....
-
Triathlete
senior tag
Egyébként a DLC-ben is az egyik legjobb móka a rally, amiből én szívesen látnék sokkal többet a játékban. Tahiti jöhetne vissza nagyon, meg a PP is
-
Triathlete
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nem szeretem azt a pályát, de a játékban nagyon hangulatosra sikerült amit a GVC-ről nem mondhatok el, viszont az F1-es autókkal a verseny nagyon jó ott is.
A PP-ben már elérhető lett két 24 órás és egy 8 órás verseny. Az utóbbit majd letolom egyben, szerdától szabadság van!
-
@rglaaf
veterán
Yas Marina hogy tetszik ? Öszintén tvbe valahogy jobban bejött f1 alatt
Vezetni rajta valahogy meg nem akarja elkapni a ritmust
Kanadai pàlya viszont jobban bejön -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
xbdream
üzenetére
Három autó közül lehet választani, mindig az elsőt használd, mert azzal a legkönnyebb nyerni. Vannak nehezebb versenyek, de szerintem a DLC kezdetén nehezebbnek gondoltam, mint most. De mondom, ez csak az első autóval igaz.A másik kettővel tényleg nehéz nyerni.Azokkal inkább max a második helyre vagyok jó, pedig az időmérőt ugyan úgy megnyerem....
Igen, a versenyek kicsit több pénzt adnak, mint az alapjáték.
Viszont ha pénz kell, akkor Tokió, Le Mans vagy szardínia szigetén kell versenyezned. Ehhez youtubeon rengeteg videót találsz. Elég beírni pl; tokyo rain pp600.
Dlc jutalmak: pénz, pörgetések, autó.
24 órás versenyt még nem mentem. -
Zsohi
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Alacsonyabb szinteken eleg nehez jo versenyt futni, mert vagy elizguljak az emberek es koran fekeznek, keson es kiutnek. Mikor en online tolom inkabb elengedem ha olyat latok, vagy szepen ki is lehet oket vezetni a palyarol, belsoiven nyitvahagyod nekik az utat es ilyenkor sokszor keson fekeznek, te pedig kivulrol jobb kigyorsitassal otthagyod oket.
-
@rglaaf
veterán
Lehet le kéne jönni sport-ról kicsit B/S ről sikerült locsorogni D/S re, nagyon sok dirty driver lett vagy csak engem szívat a játék
-
lmno
őstag
válasz
xbdream
üzenetére
A DLC az elején biztos nehéz lesz, viszont sokkal gyorsabban is lehet fejlődni, mint a normál single versenyeken. Practice/Qualify-nál tudsz mögöttük menni, és nézed hogyan veszik a kanyarokat, jobban be lehet gyakorolni így a pályákat, mint a rövidebb és könnyebb versenyeken.
A versenyek jól fizetnek, de hosszabbak is. Van 1-2 bónusz, pl. pörgetés vagy nagyobb összeg. A kocsik is extra ajándékok, nem kell mindenhol elsőnek lenni.
Elvileg 10-15-perc után ha kilépsz, utána lehet folytatni az endurance versenyt, de ezt még nem próbáltam.
Pár extra kocsit meg lehet nyerni, utána azokat lehet használni a normál versenyeken is. -
csabi98
tag
Sziasztok.
Írtam,hogy jelentkezem,ha megcsináltam a 33. Küldetést.
Sikerült a hétvége folyamán!
Végül Nsx-et választva 1-es Tc. Többi minden off.
Így sikerült 2. Helyezést elérnem!
Az utána következőket ahol Japan autót kért egy kissé tuningos Nissan Gt-R35 Nismo-val sikerült teljesíteni!
A Rally-sat pedig Imprenzaval.
Köszönöm nektek a segítséget!
Jelenleg a 39.-nél tartok. (World Gt series)
Ezt mivel lehet érdemes megpróbálni és milyen beállításokkal?
Ferrari 458 italia Gr3 jó lehet? (Van egy ilyenem)
Vagy esetleg valami összkerekes ide is?
Komolyabbak közül jelenleg a Nissan Gt-r35 Nismo van vagy Ferrari F8 Tributo vagy Ferrari 458 italia Gr3 vagy Subaru Imprenza Wrx 14 vagy Chevrolet Corvette c7 ezek vannak.
Attól is függ mit enged itt. -
xbdream
csendes tag
Sziasztok még egy kérdés: A 2, 3 chillis nehézségű Gr 3-as versenyeknél mi a trükk a nyeréshez? A legjobb alap tuning nélküli Gr3-as verdákkal megyek (Porsche, Ferrari, stb). TCS: 0, ABS:weak és így is alig érem be a mezőny elejét.Hibázni nem ajánlott. Köszönöm az infókat

-
xbdream
csendes tag
Sziasztok!
Gt7 Power kapcsán vásárlás előtt lenne pár kérdésem. Aki tudja a válaszokat az ne tartsa magában, Köszönöm előre is.
Ha hobbi játékos vagyok tehát kontrollerrel könnyű és normál fokozattal általában a dobogón végzek, akkor van esélyem a nyerésre? Mert több helyen olvastam, hogy elég nehéz még a legkönnyebb fokozaton is az új DLC pakk. Nem akarom, hogy ne legyen sikerélményem.
Milyen nyeremények vannak a versenyeknél? Remélem több pénzt ad, mint a pörgetés a normál verzióban (5.000 – 30.000 Cr : ) Remélem a 6 db speckó kocsiért nem kell mindent aranyra, full-ra végig vinni?
A 24 órás versenyt, hogy lehet menteni? Mikor kiállok a boxba? Mert azt olvastam, hogy ez tényleg 24 órás versenyt takar.
A versenyeknél használt speckó járművek az alap változatból teljesen kimaradtak?
Köszönök minden infor
mációt : ) -
Triathlete
senior tag
válasz
csabi98
üzenetére
PP600-as autóknál szerintem mehet a TC off is, próbálj óvatos lenni a gázadással, vagy ha nagyon úgy van vált eggyel feljebb vagy TC2 szerintem bőven elég.
Egyébként az Alfa Romeo Guilua GTA is elég erős alapból és nagyon jól balanszolt autó. Egy próbát szerintem megér az is.5-ös TC szerintem felesleges, ilyen 950PP körüli autóknál is ha nem akarok pöcsölni a gázadással max 3-asra rakom és intéz mindent helyettem.
-
csabi98
tag
Végre egy segítőkész közösség akik nem lehurrognak egyből,ha valamit nem tud az ember és kérdezni mer.
Köszönöm nektek a segítséget! Igazából YouTube-on nézelődtem már ezzel kapcsolatosan és Subaru Imprenza,Bmw M3,Nissan Gt-R35, Toyota Supra kocsik voltak a játékosoknál,ezekkel csinálták végig ezt és nálam is ezért kerültek ezek szóba,de sajnos egyikkel sem sikerült még.
Megpróbálom az általatok említett autókkal is,ha olcsón beszerezhetőek és bízom benne,hogy meglesz!
Egyébként a Tc-s beállításomra visszatérve amit használok (5-ös szint) lehet ezzel lesz a gond. Megpróbálom úgy,hogy teljesen kikapcsolom vagy leveszem nagyon minimálisra. (1-es szint).
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki segített! Esetleg,ha még lenne egyéb kérdésem egyből ide fogok írni illetve megosztom veletek azt is,hogyha sikerült megcsinálni a 33. Café club küldetést és azt is,hogy milyen autóval sikerült.
-
Triathlete
senior tag
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Nemrég sikerült beszereznem a Gran Turismo 7-et.
Előtte sokat játszottam a Sporttal is.
Egy dolog van amivel sajnos nem boldogulok.
A Café Clubban a 33. Küldetést (ha jól emlékszem ez a World touring car 600) ,hogyan és milyen autóval érdemes megpróbálni,hogy sikerüljön is bekerülnöm a top 3-ba?
Eddig próbáltam Bmw M3 2007 és Toyota Supra 2020-as kocsikkal illetve Nissan Gt-R35-tel is de nem sikerül sehogy sem. Ami a lényeg,hogy ebben a versenyben max 600 lehet a PP. Nekem az összes próbálkozásnál mindegyik kocsival 590 és 600PP közt volt mégis úgyérzem az ellenfelek gyorsabbak és nem tudok 7-8. Helytől előrébb jutni sehogy sem. (Főleg a Red Bull ring a problémás pálya.)
Assist funkciókból csak annyit használok,hogy Tc:5 Abs: Default. Semmi többet. (Ez még annak idején a sportban is így volt nekem és itt is így van a kezdetektől.)
Köszönöm,ha valaki tud segíteni!
(Bízom benne,hogy itt rendesebb tagok vannak mint az egyik Gt7 facebook csoportban ahol konkrétan kiröhögnek,ha segítséget kérek és felteszek egy hasonló kérdést.) -
edeleny
őstag
. Megint van frissítés?
-
edeleny
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mindegyik "fa ágba" bele kezdtem. Van ahol sírva, izzadva harmadik, (Tokyo első verseny), és van ahol lazán első,(GranValley, EigerNordfall)
Montreal cseszi az agyam a Formula Nipponnal. Úgy sem hagyom abba amíg meg nem lesz. Mondjuk 10. helyet még nem élveztem ennyire. Alakul,
-
GalaHU
addikt
Nagy nehezen sikerült visszakapnom a pénzemet a DLC-ből, kiderült hogy az okozta a gondot, hogy amerikai acc-om van (még a PS3-as éra óta) a játékott itthon vettem meg lemezen, ezek meg így nem barátok.

Van arra mód hogy ennek ellenére a meglévő US acc-ommal valahogyan működésre bírjam a Power Pack-ot?
Picit jobban elmélyedtem a témában (nem a PS a fő játékplatformom, nem vagyok benne expert, szinte csak a GT-tolom rajta) és azt szűrtem le, hogyha csinálok egy másik acc-ot a PS-re (nyilván akkor már magyart) és azon keresztül veszem meg/töltöm le a DLC-t a magyar storeból (gondolom ez automatikusan átvált) akkor ha a US-acc-al lépek be akkor is fogom tudni használni?
Magyar acc-al nyilván menne, de abban semmi előrehaladás nem lenne, egyébként meg 500 óra felett vagyok a normál acc-ommal, nem akarom elveszíteni ezt a haladást...
-
Archttila
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Én még csak most fogom megvenni ... de jo ezt olvasni, hogy ennyi embernek tetszik, ezek szerint megeri azt a 11 kavicsot.
Ja, fel ev utan ma lett kész az Extra menu, szoval egy ideig most hanyagolom a CR farmolgatast
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Triathlete
üzenetére
12 verseny, 9 győzelem.
Amiről írsz, ott egyelőre a második hely van meg. Egyszer majdnem nyertem, de eleredt az eső, gondoltam eső után fenthagyom az eső gumit a maradék pár körre....nem jött össze.
Utolsó fél körben annyira elkoptak a gumik, hogy kb öten megelőztek. -
lmno
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Én még csak a japán versenyekből csináltam meg párat, ott sikerült mindig top 3-ban lenni, eddig eléggé bejön.
-
Triathlete
senior tag
Hogy álltok a Power Packkel?
Én most kezdtem picit megakadni a Red Bull Ringen. Hiába megyek konstans köröket és építek ki több másodperces előnyt, tartva ugyanazokat az időket, két kör alatt felzárkóznak rám majd előznek, esetleg még a "könyöküket is kiteszik" és irány a kavicságy!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Triathlete
üzenetére
...a magas létszám miatt volt tutira, mert azóta időmérőztem és ment reccenés nélkül

-
edeleny
őstag
A Kanadai SuperFormula verseny egész jóra sikerült.
Miközben a CE szinte elsőre aranyra meg lett. Idáig, egy harmadik helyem van..... -
ProEvoFan
nagyúr
A power packban az ai versenyzők, azok már maga a
'Sophy 3.0'? Kérdem, mert GT sorozatban én még ilyen jó versenyeket nem mentem gépi ellenfelek ellen.
Az első három helyezésért nagyon nagy harc megy.
#kurvajóezapowerpack
-
edeleny
őstag
válasz
plejik
üzenetére
Nem tudom pontosan a kategóriát. Tokióban harmadik lettem, ami érdekes, hogy a középső autóval, qrva lassú vagyok.
Svájc, Elszász. Az időmérő sima volt, 2 - 2,5 voltam gyorsabb, de a verseny más tészta!
Svájcba fél kör alatt negyedik lettem. Úgy löktek ki, hogy öröm volt nézni! Másodjára lett meg.
Alsac, meg jött a sarkamba végig, övé lett a leggyorsabb kör, pedig jobbat mentem mint az időmerőn -
-
mephi666
nagyúr
yas marina eszi a gépet rendesen... eddig csak spa-ban találkoztam azzal a jelenséggel, hogy a pálya kb 1/3-ánál a 180 fokos, jobbos kanyarban (nem tudom a nevét) időnként rángat... yas marina viszont 20 kocsival majdnem végig... (játszható, de nem ehhez a sebességhez vagyok szokva és picit zavar) kis optimalizálás nem ártana még neki: szép meg minden, de érződik, hogy a sima ps4-et nagyon megfogja

-
-
lmno
őstag
-
@rglaaf
veterán
Sok helyen olvastam a neten hogy a dlc nem igazán éri meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- Eladó PS5 (PlayStation 5) Digital Edition (CD nélküli)
- Xbox mineral camo special edition kontroller
- Nintendo Switch OLED V2 V1 128GB-512GB !okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
time trial-ban pedig érzésre megvan az fps és nincs drop...