Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Aszpirin
üzenetére
A 15 métert úgy értsd, hogy a dolgozóban a PC-től a TV-ig egyetlen szál cső, amiben csak az aktív USB hosszabbító és az optikai HDMI vannak.
Az oka, hogy a gk. szerkezet nem gyári, élben tompa profilokból van, hanem 0,5 vagy 0,75-os acéllemezből élhajlítón gyártva méretre. Így ngyé' volt
Na és itt a gégecsőben jobban bízom. Illetve van nem kevés olyan szakasza, ami vakolatban megy, meg falon keresztül. Nincs szigetelés, az álmenyó oka a rossz állapotú mennyezeti vakolat, meg hogy a gk egyszerűbb és olcsóbb, mint azt a repedező födémet úgy beglettelni, hogy jó legyen. Ebből kifolyólag épp csak 10 centire van a menyótól. Szigetelés sincs benne. Nem akartam, mert felettem nem a mennyezet van. Bár utólag már bánom, annyyit azért nem ér, hogy visszabontsam. -
válasz
norbert1998
üzenetére
"Ez a 10/100 RJ45 eléggé meglepő
"
Meglepődtem én is rendesen. Annyira, hogy elsőre meg voltam győződve, hogy rossz az Ethernet-portja (70-80 Mbps-t mértem, nálam 2 Gbps internet van, de ez gigabites szálon fut). A vicc az, hogy nálam a bázisállomásból (aminek 4 RJ45-ös aljzata van) egy 6-os switchen keresztül megy a tévébe, és ha valamiért a tévé indul el először, képes a bázisállomás adott portját lerántani 10/100-ra, aminek okán aztán a további 4 eszköz is, ami a 6-os switchre van kötve, max 10/100-as vonalra kerül
. Vettem basszus más switchet, mert azt hittem, a tplink switch gajdult meg... még akkor sem villant be, hogy a tévén ne gigabites lenne a port... és másik márkájú (D-Link) új switch-csel ugyanezt csinálta, akkor kezdtem el rákeresni, hogy milyen ethernet port van a C5-ben... elképzelheted, milyen érzés volt megtudni, hogy 10/100. Nyugodtan utánanézhetsz, sajnos nem változtat a tényen 
"15 méter gégecső álmenyóban
"
15 méter még nem is sok (nekem 28 méter van, 4 hangsugárzóhoz, és nem nagy a szoba) - de gipszkarton álmennyezetbe minek gégecső? Nekem a gipszkartont tartó rácson hővisszaverő féligáteresztő fólia, majd efölött egy réteg kőzetgyapot van, a kábelek csak rá vannak fektetve a kőzetgyapotra, a függőleges falon pedig széles kábelcsatornában jönnek le, könnyen át lehet őket így húzni... AudioQuest Type2-es kábelek, szintén AQ banándugókkal az álmennyezetbe épített hangszórók és az erősítő oldalán is. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Aszpirin
üzenetére
A recsegés valószínűleg a BT miatt van, még nem nyomoztam, melyik eszköz a ludas, de remélem, hogy nem a TV.
Ez a 10/100 RJ45 eléggé meglepő
Lefelé gigabites netem van, megnézem, mit tud. Lehet, hogy jobban járnék, ha megvan az AVR, ha az egész Plex dolgot hagynám, és simán a fő PC menne a film VLC-ben, mert úgyis az össze van kötve a TV-vel egy gigachad optikai alapú long-range HDMI-vel. Vagyis lesz, ha elkészül a dolgozó, remélhetőleg a következő napokban. Ezt amúgy az esetleges videójátékok miatt húztam be a falba. A gond, hogy cserélni hiba esetén szinte lehetetlen lesz. 15 méter gégecső álmenyóban
-
válasz
norbert1998
üzenetére
A Plex szerveren lejátszás közben a jobb felső sarok közelében megjelenő bekarikázott "áram"-jel ikonra kattintva meg tudod nézni, hogy a lejátszásnál mi történik. Mi az eredeti formátum, van-e transzkódolás, és ha igen, mibe. Külön-külön képre és hangra.
Ami az LG C4-et illeti, ha azon futtatod a PLEX klienst: egyáltalán nem mindegy, hogy saját hangszóróin vagy külső hangforrásra játszik le, és ezzel a külső hangforrással hogy van összekapcsolva. Ha HDMI eARC-t-n, akkor egy sztereó külső hangforrás nagyfelbontású LPCM2.0 jelet tud fogadni, a PLEX ebbe kell kódolja. Ha optikai kábelen, akkor az optika nem fogja engedni a TrueHD által megkövetelt nagyfelbontású sztereó LPCM-et, de ettől még nem kell feltétlenül tömörített formátumban átküldje a PLEX. Használj inkábbdigitális Coax kábelt. Tényleg érdemes megnézned, hogy mi történik, kijelzi, amint fennebb írtam.
Mindentől függetlenül, ha recseg a hang, az nem formátum-kérdés, ahogy előttem írták, semmilyen formátum nem okoz recsegést önmagában, ez vaéahol a hardveres lejátszólánc valamelyik elemének hibája lesz (lehet ez akár egy rossz kábel is, sőt, az a legvalószínűbb, tehát nem kell egyből szívhez kapni).Ha tévére akarod telepíteni a PLEX klienst, és a HTPC-t/NAS-t csak szerverként használni, akkor a szűk keresztmetszet az adatátviteli sebesség lesz. Etherneten ne is próbáld, a C4-esnek, (és a legfrisebb C5-ösnek is) még mindig 10/100 Mbps-es Ethernet port van, ami ELVILEG elég kellene legyen, a gyakorlatban viszont inkább 70-80 Mbps (saját tapasztalat, LG C5-tel) lesz a csúcs, vagyis nagyon a határon leszel vele. A WiFi elviekben az LG C4 esetében sokkal jobb, de ott is számít, hogy milyen a rálátása a tévének a WiFi-routerre, a falak, főleg ha lapos szögben éllnak a rádiójel útjába, drasztikusan tudják csökkenteni az átviteli sebességet. Ha az interneted jelentősen gyorsabb, mint 70-80 Mbps (ami manapság igen valószínű), akkor javaslom, telepíts a tévére egy speedtest-et, amivel megméred a WiFi-d sebességét (ha lssabb az interneted, akkor nem releváns mérést kapsz, de ha gyors interneted van, akkor valóban a tévéd WiFi/Ethernet sebességét fogod látni. Megjegyzem, hogy egészen elképesztő, hogy az LG még a 2025-ben megjelent C5-ösökbe is (az én egymillió forintba került tévémbe is) 10/100-as Ethernet-portot tett, ezzel spórolnak baszki, húszéves hálózati technológiával...
Ha majd Atmos kiépítésed lesz, akkor ott úgyis lesz egy rendes AVR, amire a tévét eARC-n kötöd rá HDMI kábellel (figyelj majd arra, hogy egyrészt az AVR tudjon eARC-t, másrészt a HDMI kábel árán ne spórolj, vegyél egy jót, mert a legolcsóbb mediamarktos kábelekkel csak problémák halmazait veszed meg... A lejátszó pedig ne a tévé legyen, hanem HTPC vagy egyéb dedikált lejátszó-hardver, amire tudsz PLEX-klienst (is) telepíteni, és van rajta gigabit-ethernetes port illetve "rendes" WiFi (esetemben ez most egy AppleTV 4K, amin én Ifuse Pro-t használok Plex-kliensként - és ami már kb 10 éves vagy több, de még mindig jobban viszi a nagy bitrátájú stream-eket, mint a 2025-ös LG C5.).
-
KonzolKartel
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Olyan nekem is van, de azt el tudom fogadni, mert olyankor nyomok egy visszát, majd megint rányomok a filmre, és másodjára általában betölti. Itt viszont az van, hogy itt egyetlen almappát sem nyit meg. Az animáció megvan, hogy rányomok, de ennyi.
-
enginev3.0
félisten
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Nekem van hogy rá nyomok egy filmre és betölt a semmi
Jobb esetben sok másodperc után betölt az adatlap -
KonzolKartel
őstag
Hali,
esetleg valaki tapasztalt olyat mostanában, hogy bizonyos mappákat nem nyit meg telefonon? Nálunk ez leginkább az "animék" esetében van. Magába az Anime mappába pl. még be tudok lépni, de az ott lévő almappákba már nem. Rányomok, de semmi nem történik. iOS-en, és Android-on is ugyan ez. AndroidTV-n jól működik. A telefonokon töröltem az alkalmazást a hozzá tartozó chace-t.
-
boborján2
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Ott valami más gond lesz ,mert egy 256 kbps mp3 az nagyon nem recseg.
-
norbert1998
nagyúr
Köszi az infókat. Mindenképp figyelembe veszem, amikor végre lecserélem a recsegő BT alapú setupot egy normális Atmos rendszerre. A vezetékelés megvan, mert azt be kellett már rakni a falba, plafonba, meg a subláda. Öhm, és kb ennyi
A C4 elmúlt egy éves, de a fólia még mindig rajta van, merthogy költözik a lakáson belül, ha kész az új szekrény, aztán költözés másik lakásba, ahol azon belül is még költözött pár hete. Mostmár elvileg a végleges helyén van talán
Egy LG CK43 a boldog párja. Tök jól működnek együtt, de a hangátvitel recseg kicsit, mintha <256 kbps mp3 lenne. (Ezért most speciel nem is zavar, hogy még nem megy a TrueHD. De kell majd mindenképp.) -
ugyes
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Igen, átalakítja egy olyan formátummá, amelyet a lejátszó ismer (a lejátszó mit közöl, mit ismer). Ez általában sima Dolby vagy sztereó. A hang átalakítás, emlékeim szerint továbbra is processzor feladat.
-
enginev3.0
félisten
válasz
norbert1998
üzenetére
Tautullit felrakod, akkor látod hogy mi történik
-
norbert1998
nagyúr
Szerintem akkor az lehetett az oka a sikertelenségnek. TrueHD hangot tartalmazhatott a film, és bár nem az a sáv ment volna, nem is engedte lejátszani. Míg, feltételezem, a Samsung csak kizárta a TrueHD hangot, de a többi sávot lejátszotta. Ez lehetett a háttérben? Bár szerintem az LG-nek is ezt kéne csinálnia.
Transzkódoláskor mit csinál a Plex a hanggal az esetemben? Lebutítja valamennyire?
-
ugyes
senior tag
válasz
norbert1998
üzenetére
N100/150/200/300 szerelt mini pc-k. Vagy ha nagy a gépben szeretnél nagy HDD-ket, akkor SFF gépek 11. generációs vagy frissebb I3-7 intel processzorokkal.
Plex nemcsak távoli eléréskor transzkódolhat, hanem akkor is, ha azt a kapja a lejátszótól, hogy nem képes kezelni az adott média hang és/vagy videó és/vagy felirat formátumát. A te esetedben (LG C4), ha TrueHD a hang, akkor automatikusan transzkódol helyi lejátszáskor is, mert az LG csak külső lejátszóknál képes kezelni a TrueHD kódolást. Azaz a legjobb eredményt akkor érheted el, ha nem a TV Plex lejátszóját használod, hanem egy külső lejátszót, amelyre fel lehet tenni a Plex-et. -
norbert1998
nagyúr
Sziasztok!
Régebben volt dolgom még a Plex-szel, de nem volt túl rózsás. PC a lakás túlvégén, 30+ méternyi Cat5e-vel bekötve a TV-től 5 méterre lévő routerbe, amihez a TV 2.4G-s WLAN-nal kapcsolódott. Ez még egy 3D okostévé korszakból származó 3D Samsung tv volt. Fogalmam sincs, milyen kategóriának számított ez a megjelenéskor, de az összeszerelés minősége alapján elég ganaj volt. Bár lehet, hogy ez inkább a gyártó, mint a konkrét modell kategóriájának oka
Mindenesetre, nem volt jó az élmény. Lehetett a TV, az akkori PC, a hálózat, bármi. Ekkor 10-15 GB-os 1080p h264 mkv fájlokról volt leginkább szó. Maradt a pendrive-ra másolgatás, és a harc a minél gyorsabb, de nem méregdrága pendrive felhajtása után. Végül amúgy egy 256-os Blitzwolf lett, 400 MB/s olvasás, 180 MB/s írással.
Tegnap belefutottam egy érdekes, bosszantó jelenségbe. Nos, az a tényállás, hogy egyik rokonommal kb együtt vettünk OLED-et. Ő Samsungos, én Samsung hater, így nekem egy LG C4 jutott, neki pedig valami azzal egy árba kerülő Samsung. Általában az LG jobban pártolja a formátumokat, most máshogy volt. Eddig az volt a lényeg, hogy az mp4-ben letöltött filmeket nem ette meg a TV-nk, de az mkv-kat igen. Na most sikerült úgy összehozni, hogy a négyből kettő mkv-t se játszott le "nem támogatott formátum" miatt, míg neki hibátlanul ment. VLC Ctrl+J alapján a Codec-ek közt semmi furát nem láttam a működő és nem működő filmek között. Oh well. Tárhely nincs másik verziót szerezni, idő nincs Handbrake-et újra beszerezni, paraméterezni, nézzük a Plex-et.
Ezúttal is 20 méter környéki Cat5e-t az ezúttal modern PC és a WiFi6-os Sagemcom F@st szolgáltatói router között, illetve további 5 méter 5G-s WiFi a TV és a router között. A fájl tegnap estére egy 72 Mbps 4K HDR DoVi h265 forrású dolog volt kép oldalról, hang felől viszont csak az ~500 kbps magyar volt. Na ezt gond nélkül, akadozás, glitch és hibák nélkül vitte a tv. Konkrétan hibátlan volt.
Most azon agyalok (több okból is, pl. esetleg leendő Home Assistant, virágbóti kliens, és ezek alapján Plex szerver oldalról is), hogy kéne egy ilyen HTPC/NAS/miegymás. Bár nem tudom, hogy a 70-90 Mbps filmek hibátlan átjátszásához milyen gép kellene. Mi lehet itt a szűk keresztmetszet a jövőben majd vajon?
Lakásfelújítás van, de hosszú távon a PC és a TV is direct LAN kábellel, Cat5e-vel lesz összekötve a Routerrel, 10 és 20 méter környéki hosszon. A kábelek már a helyükön befűzve, de a PC még nincs a helyén, így a TV-hez szánt vezetékbe van dugva. Passmark score-t olvastam, mint "cél", azt a mostani rendszer elvileg 38 ezer pont körül hozza.Mondjuk távoli megnézéshez az internet upload speed-em a limit, mert 1000/40-es csomagom van, és a két szép szememért nem hozott létre újat, nagyobbat a One, szóval ez one... De egyelőre local megjelenítés a cél. Így nem kell pendrive-okkal szórakozni, mint eddig tettem.
-
ugyes
senior tag
válasz
dm1970
üzenetére
Csak a gondolkodás elindításához: HP EliteDesk G5/G6, HP ProDesk G5/G6, Dell Optiplex, mind SFF méretben és 8th gen I5-től.
Megnézed, hogy milyen kiépítésűek: 2 vagy 4 slot RAM, NVME és HDD helyek száma. Általában berakható egy LF videókártya (pl. Nvidia T1000/T600/T400), ha a HD630-as IGP nem elég (ez van a J4125-ben, ami DS220+, DS225+, stb.-ben van). Vagy 11th gen Ix-re váltasz, mert ott már HD7xx.
Plexnek elég a 16GB RAM. Ha több funkciót teszel rá, akkor lehet több kell.,
Ha a fentiek mini verzióját választod, akkor kisebb a fogyasztás (szerintem csak 5-10W/h-val), de a bővíthetőség is kisebb (az EliteDesk SFF-ben pl. 2 NVME és 2HDD is belefér, lehet nem kell majd külső HDD).
Egyébként, ha csak 1 készüléken nézed/nézitek a Plexet, akkor egy Nvidia Shield Pro és egy nagyobb WD Book is elég, még 4K-ra is.
-
tobias40
veterán
válasz
Multibit
üzenetére
Most egy syno220+-om van és 99%-ban csak itthonról használjuk Plex servernek amlogic lejátszókkal Ce alatt Kodival.
Mivel nagyrészt plazma pana 65vt50-el és full hd-s projikkal használom így eddig elegendő volt a nas,igaz mindíg a legjobb minőséget töltöm le általában mkv-ban.
Ezért kérdeztem mi lenne a jó megoldás mert ha most vennék syno nas-t az a 225+ lenne de annak meg húzós az ára,ezért ha van lényegesen olcsóbb megoldás ami még esetleg erősebb is hardverben akkor lehet azt választanám.
Egyelőre még csak tájékozódom ,nem nézegettem mini pc-ket sem ,majd most az ünnepek alatt..
-
Multibit
nagyúr
válasz
tobias40
üzenetére
Fogalmazd meg magadnak, hogy miben kevés a DS425+ ! Mi az, ami miatt cserélni akarod? Amíg ezt nem tisztázod, nincs értelme kérdezni/keresgélni. Ha a DIY felé fordulsz, számits rá, hogy amit esetleg nyersz hw erőben, elveszted a szoftver kényelemben. Ha "ráfüggtél" a Syno DSM-re, hiányozni fog ez-az. Ne érts félre, nem akarlak lebeszélni, én magam is DIY NAS-t használok.
-
tobias40
veterán
Tudsz direkt linket adni amit ajánlanál és legalább annyi a hardvere mint pl. a synology 425+?(lehet megpróbálkoznék egy ilyen "saját építésű nas"-al,mini pc-vel,nem tudom mi a helyes neve.tudom nekem kell telepítgetnem de majd összeszedem az infókat a megfelelő topic-ból.
)
Hogy lássa az ember hogy mi is az annyi?
Ha nagyon off akkor jöhet PÜ-be is.
-
ugyes
senior tag
válasz
dm1970
üzenetére
Egy brand SFF gép: azokon van vagy 8 db USB, amelyek többsége ugyan 5 Gb/s, de az is elég. Ha kell az átalakítás, akkor 11th vagy felette Intel processzor. Ha nem vagy csak néha, akkor 8th–10th gen. Utóbbiak olyan 70-80eFt az apróban. Legfeljebb veszel bele még 8 GB memóriát a gyári 8 GB-os mellé, ha tutira akarsz menni.
A hétköznapi NAS-ok többsége max. Intel 10th gen Celeron, újonnan jelentősen drágább. A 4 meghajtós ARM-es NAS-ok (amelyek 4K, DV, TrueHD, stb. + felirat esetén elhasalnak transzkódban) is drágábbak. Fogyasztásban lesz több, kb. 5–10 W/h-val. -
dm1970
aktív tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Mint írtam:
"Jelenleg egy HP mini amd apu-s gépet használok ppex szervernek. Nagy gondok nincsenek vele, de néha=néha már rakoncátlankodik."
Anno az amd platformot sem ajánlották, mégis több éve nyúzom gond nélkül.
Nem látom mit nyernék, ha NAS lenne. -
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy HP mini amd apu-s gépet használok ppex szervernek. Nagy gondok nincsenek vele, de néha=néha már rakoncátlankodik. Gondolkodom a cseréjén. Ehhez keresek ajánlásokat. Az igények. Csendes, kis fogyasztás, A mostani gépben a rendszer SSD mellet egy 500-as winyón és 3 db külső winyón vannak a tartalmak. Tehát szükségem lenne egy újabb konfigra, ami tudja fogadni a winyókat. Használt vonal is érdekel, de az újtól sem zárkózom el. Jó lenne max 100e-ből megúszni.
Mit ajánlanátok.K dm
-
udna999
tag
Üdv,
egy kis segítséget szeretnék kérni.
Windows 10 pc-n Plex média szerver fut, tartalom hozzáadva, látszanak a mappák, tartalommal.
A beállítások-plex otthon alatt készítettem felügyelt fiókokat a családtagok számára. A fiókok beállításánál a könyvtárak fül alatt mutatja, hogy az hozzáféréssel rendelkezik a movies, series mappákhoz. Mellette a média fül alatt viszont azt írja, hogy semmihez nem adtam hozzáférést.
A beállítások-könyvtár hozzáférés kezelése menüben azt írja, hogy nincsenek hozzáféréssel rendelkező ismerősök. A családtagok profiljait hozzá sem tudom adni, nem adja ki a kereső (a családtagok ugyanazzal az email címmel vannak bejelentkezve a plex alkalmazásba, mint én), így náluk semmi tartalom nem látszik a library fül alatt, bár a szerver és a mappák látszódnak.
Mi lehet a probléma?
Köszi -
Csari93
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni T9 Zeroten androidos mediabox és Plex app viszonyában.
Évek óta megvan az említett eszköz, boldogan használtuk a Plexet. Mindig is akart frissíteni, de valahogy sosem sikerült neki egész mostanáig, egy-két héttel ezelőttig. Lefrissült és azóta teljesen használhatatlan távirányítóval. A gombokkal nem lehet mindenét operálni valamiért, mintha sz*r lenne a skin, nem látszik mi van épp kijelölve, nem minden elérhető. Kurzor módban pedig nem lapozza az UI-t, meg lejátszás közben nem aktiválja az alsó sávot, így egy borzalmas gyötrelem a használata, össze-vissza kell váltogatni a módokat és talán eljutok oda ahova szeretnék, de inkább használhatatlan.
Más is találkozott ezzel? Egér rádugása megoldaná? Vissza lehet valahogy csinálni a kezelést?
Köszönöm! -
-
boborján2
senior tag
válasz
Biga123
üzenetére
Csak az utolsóra reagálva...
Nagyon sokan használják csak a DLNA miatt vagy azért ,hogy kodival összefűzzék.
Nekem csak arra kell hogy a dlna streamben a megfelelő magyar cimeket adja át az eszközöknek, a többi része nem érdekel. Nekem pl. dlna+vimu player a favorit családnak meg jellyfin.
-
boborján2
senior tag
Bocs a képminőségért !
[kép]A plexet nem , de a plex DLNA-t szinte naponta használom. Létezik olyan beállítás ami ezt az őrületes mennyiségű sallangot kiszedi belőle?
A cél az lenne ,hogy ha a plex DLNA-n kereszül felmeszem másik appban a filmek mappát akkor ezekből ne legyen egy sem , vagy nagyon max 1db ,ami jelen esetben az "All Filmek".
-
zsolt501
nagyúr
Épp néztem hogy a Google TV-re írt fordítást 100%-ra jelzi, hát ezt azért nem jelenteném ki hogy 100%-os a fordítás inkább olyan 95%-ra tenném, de már el lehet benne igazodni nagyjából, a szerver oldali fordítás esetén is inkább 90%-ra tenném a fordítást, pláne az újabb funkciók esetén hiányos ez.
-
blakey
titán
Több, mint 10 évig fordítottam a Plexet, több eszközre is, a PMS-t is, aztán valamit változtattak és leálltam vele. Majd újra belenézek, hogy mi a helyzet, mert előtte a jogosultságokat is tisztázzák, bárki nem fordíthat.
-
ugyes
senior tag
válasz
Troy66
üzenetére
De, éppen ez van folyamatban. Az első kört elutasították, de azóta mégis lett cseh és svéd nyelv is, amely szintén sokat várakozott.
Ha elfogadják utána lehet (közösségi) fordítani, mint eddig. Azt gondolom sokan sok időt és energiát beletettek a fordításba, de új alkalmazás és a nyelvi részt is újrakezdték (a korábbi szövegfordításokat nem emelik át majd).
A fordítás(ok) itt ellenőrizhetők, módosíthatók. -
enginev3.0
félisten
válasz
Troy66
üzenetére
Gemini fél perc alatt lefordítaná nekik, aztán meg csak át kéne nézni, de biztos vagyok benne hogy találnának olyan embert aki ingyen átnézi nekik, csak egy fórum bejegyzés kéne tőlük, az összes többi nyelv esetén ugyanez.
Szóval nem értem hogy 2026ban hogy lehet hogy valami nincs még a világ legtöbb nyelvén
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Van 2+1 teóriám:
1.: Látják, hogy pici kis hazánkból hányan Plexelnek, és nem vagyunk benne az ingerküszöbben a többi nyelvhez képest
2.: A magyar szavak és mondatok túl hosszúak ahhoz, hossz szépen kiférjenek az adott helyen az alkalmazásban (mondjuk erre lehet megoldás).
+1.: Nem csípnek minket, és szívatásból betartanak (esetleg a korábbi app fordításával kapcsolatos rossz emlékek miatt).
Segíteni pedig úgy lehet, hogy elkezdjük ostromolni őket, hogy adjanak magyar nyelvet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na és itt a gégecsőben jobban bízom. Illetve van nem kevés olyan szakasza, ami vakolatban megy, meg falon keresztül. Nincs szigetelés, az álmenyó oka a rossz állapotú mennyezeti vakolat, meg hogy a gk egyszerűbb és olcsóbb, mint azt a repedező födémet úgy beglettelni, hogy jó legyen. Ebből kifolyólag épp csak 10 centire van a menyótól. Szigetelés sincs benne. Nem akartam, mert felettem nem a mennyezet van. Bár utólag már bánom, annyyit azért nem ér, hogy visszabontsam.
"
. Vettem basszus más switchet, mert azt hittem, a tplink switch gajdult meg... még akkor sem villant be, hogy a tévén ne gigabites lenne a port... és másik márkájú (D-Link) új switch-csel ugyanezt csinálta, akkor kezdtem el rákeresni, hogy milyen ethernet port van a C5-ben... elképzelheted, milyen érzés volt megtudni, hogy 10/100. Nyugodtan utánanézhetsz, sajnos nem változtat a tényen 
"
Főleg, ha azt is nézem, hogy egy relatíve régi CPU-val épült. Sajnos a Syno mindig fillérb...ó volt