- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
enginev3.0 #18580 üzenetére
Igen. Rákattintok. Megnyílik egy ablak, a keresősávban IPcím és utána/web/index.html!/setupés betűk szűmok tömkelege. Felhasználóó kiválasztása. Ott van a profilom. Rákattintok. Nem hitelesített! Nincs hozzáférésed ehhez a szerverhez - üzenet. Aztán leírja, hogy nézzem meg a támogatási cikkben, mit tehetek? Ott van a tegnap már beírt, távolítsak el bejegyzéseket a HKEY akármiből...
-
herrká
senior tag
válasz
Biga123 #18578 üzenetére
Mindkettőnél: A webhely nem érhető el. Mindkettőnél: Az xxx visszautasította a csatlakozást. Próbáljam ki a következőket: kapcsolat ellenőrzése. A proxy és a tűzfal ellenőrzése. ERR_CONNECTION_REFUSED
Win deffender megy víruskeresőként, ahogy néztem. Ezt még sosem használtam eddig. Nem tudom mit és hol kellene állítani? :-(
-
herrká
senior tag
válasz
enginev3.0 #18571 üzenetére
Igen. Aztán ha indítom, a böngészős indul. Ott felajánlja, hogy média szerver(?). Ha rákattintok, már tizedszer akarja letöltetni velem. Ha a profilomra kattintok, akkor tudnám szerkeszteni, hozzáadni vendéget stb. De nem tudok meghajtót hozzárendelni, vagy más egyebet csinálni, mert akkor jön a nincs jogosultságom szöveg.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Behalt az SSD a gépben. Új SSD, új win10 és nem tudom a Plexet működésre bírni. Be akartam jelentkezni, azzal kezdte, hogy nem megfelelő jelszó! Pedig de... Mindegy, "elfelejtett jelszó". Megcsináltam, meg is van a profilom, de ha be akarok lépni, akkor nincs jogosultságom csatlakozni a szerverhez, üzenetet kapom. Ott van, hogy a windowsban valami bejegyzéseket el kellene távolítani... De egyrészt új a win, másrészt nem is találom ezt a HKEY_CURRENT_USER mappát vagy mit. Segítség!!! Köszi
-
stickermajom
addikt
válasz
Crvsh3R #18567 üzenetére
Nem nézek niche cuccokat, így nálam a folderen van csak ennyi, a fájlokhoz eddig nem nyúltam:
{Movie CleanTitle} ({Release Year})
Ha nagyon szükségem lenne rá, akkor imdb-t raknék, mert a tmdb/tvdb állandóan szivat ilyesmivel: Series Star Wars: Lando (tvdbid 393218), Rangers of the New Republic (tvdbid 393188) were removed from TheTVDBDe most hogy felhoztad, bedobtam ezeket fájlnévnek, kölyök Paw Patrolja így jobban fog kinézni:
{Movie.CleanTitle}.{Release Year}{.Edition.Tags}{.MediaInfo.3D}{.Custom.Formats}{.Quality.Full}{.MediaInfo.3D}{.Mediainfo.AudioCodec}{.Mediainfo.AudioChannels}{.MediaInfo.VideoDynamicRangeType}{.Mediainfo.VideoCodec}{-Release Group}
{Series.TitleYear}.S{season:00}E{episode:00}{.Episode.CleanTitle}{.Custom.Formats}{.Quality.Full}{.Mediainfo.AudioCodec}{.Mediainfo.AudioChannels}{.MediaInfo.VideoDynamicRangeType}{.Mediainfo.VideoCodec}{-Release Group}
-
Crvsh3R
senior tag
Azokat kérdezné, akik Radarr-t és Sonarr-t használnak automatikus átnevezéssel, hogy a könyvtár és fájlnevekben melyik azonosítót érdemes választani? IMDB vagy TMDB/TVDB?
Trash-Guides alapján próbálnám belőni (van mindegyikre jó sablon), de nem tudom melyiket lenne érdemes választani. Mindegyiknek megvan az előnye/hátránya (én jobban hajlok a TMDB/TVDB párosra, de kíváncsi lennék, hogy ki-mit ajánl és miért). -
burgatshow
veterán
-
Bitpalace
senior tag
válasz
burgatshow #18564 üzenetére
És akkor mihez kell a full pass? Igazából csak arra kell, hogy van egy Xiaomi TV Box S 2nd Gen készülék, amit szoktam vinni külföldre magammal, és mobilneten keresztül szoktam róla filmezni. (Megvan az oka hogy miért nem az adott wifiről...) Eddig VS-nel ment szépen, viszont nekem erre a célra akkor nem kell a full pack?!
-
Bitpalace
senior tag
válasz
markyskus #18562 üzenetére
Igen, ezer hála!!
Sikerült, bár nem tudom mi volt a gondja vele, de így már szépen van leírás, borítókép minden. Tudom ez lehet másnak apróság, de nekem tetszik hogy így jeleníti meg, szeretem. Viszont az április végi áremelésről lemaradtam, így most kicsit sokallom a lifetime árat. Viszont próbáltam telefon app-ról, ott nekem azt írja hogy elég lenne a remote pass hogy mobilnetről is menjen. Ez igaz lehet?
Köszönöm
-
markyskus
csendes tag
-
ACE-
addikt
válasz
Bitpalace #18555 üzenetére
Valszeg egyszerűen a név alapján nem tudja beazonosítani, vagy több találat van, vagy valami kódolási hiba (ékezet) miatt. Ilyenkor az egyeztetésre nyomsz, kiválasztod az adott sorozatot a keresési találatok alapján, és kész. pl. nálam a Hunyadit sem ismerte fel, viszont egyeztetésnél az első találat volt.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
markyskus #18472 üzenetére
Szia
Megpróbáltam, de még mindig nem egyértelmű számomra hogy néhány sorozatnak miért nem találja meg a metaadatokat, mint a többi sorozatnak... Bármit állítok be, egyszerűen nem értem hol csúszik el az adat. A problémám hogy sem borítóképet, sem semmit nem állít be. Pedig a többi sorozattal sem csináltam semmit, automatikusan megtalálta a normális metaadatot. Tudnál ebben segíteni, hogyan tudnám megadni a plex-nek hogy a megfelelő (borítóképet, adatokat) be tudja tölteni?
Köszönöm előre is!!!
-
Troy66
lelkes újonc
Nat-ot nézd meg, szolgáltatói oldalról az is lehet, szerintem gond. Ne legyen natolt a neted.
Egy kérdésem nekem is lenne: Van DLNA funkció a plexben, ez csak otthoni helyi hálózaton érhető el? Vagy ha valaki más hálózaton, nézi, akkor itt is? Tehát hálózat független?
Normál esetben nem.
-
-
L4D1K
őstag
válasz
stickermajom #18546 üzenetére
"De azzal kezdj, hogy ezt megszünteted."
Erdekes, pont a mappazas hibatlanul mukodott - fuggetlenul attol mennyi minden volt egy helyen. Gondolom a tavoli eleres es most a source error nem attol fog megjavulni, hogy a Jobaratok meg a Gyuruk Ura mas mappaba kerul
. De ez csak az en meglatasom.
Erdemes megint friss telepitessel kezdeni? Ertsd, szerver gep elfelejt, minden torol, appdata local kipucol stb?
-
Multibit
nagyúr
válasz
stickermajom #18546 üzenetére
Többször felmerülő téma. Mégis mindig vannak, akik ömlesztve hánynak be mindent egy mappába
-
L4D1K
őstag
Sziasztok! Par hete szivok a plex remote funkciojaval de mostmar ugy az egesszel is
Eddig csak remote access nem ment, mostmar helyi halozat sem.
Januar ota hasznalom, most eljutottam arra a pontra h mindent is inkabb nullarol kezdenek es megprobalnam az egeszet ujra - helyesen beallitani.
A szerver a jatszos gepemen fut (5600x, 32ram, 6700xt), ez a gep kabelen minden mas (tv, tablet etc..) wifi 6 on csung. A lakas egy telekomos Kaon GC3006 urteknologiarol kapja a 1000/25-os netet. Yay.
Ahogy eddig hasznaltam, otthoni halozoton tok jo elmeny volt. Filmek sorozatok zenek etc kozos mappaban, szerver fut a gepen, sorik filmek szepen szetszedve es meta-adattal etetve, es mindezt elertem a tv-rok a plex appon. Vettem plex-passt hogy idos csaladtagok uj tv-n nezhessenek M1 mellett mast is.
A szerveren anno bellittottam amit kellett, mivel eros gep, gondoltam trancode, hw support etc is mehet mindenhol, csak legyen jo a kep. A tv nalunk egy Lg 55 C4 de gondolom ez irrelevans.
Szoval amit szeretnek:
Kicsit elorol kezdeni az egeszet, mint egy tiszta telepites kb
mert biztos vagyok benne h user error van es vmit rosszul allitottam be. Szeretnem kihasznalni h a plex szerver PC-n fut (ha szamit egyaltalan), illetve szeretnek hozzaferni a dolgaimhoz otthon, uton, videken szuloknel. Ehhez kene nekem egy szogegyenes guide
A remote access-el sztem kulon kort is futok, mert a router sztem egy ipari hulladek es kb keptelen vagyok rajta portot nyitni.
Koszonok barmilyen tanacsot igy hetfon
-
boborján2
senior tag
Azt hol kell bekapcsolni android telefonon ,hogy a kép egyik széle fel/le húzva a hanegrőt a másik oldal ugyanígy a fényerőt szabalyozza?
Illetve nem tudom jól emlékszem e,higy a plexben volt e ,de a felirat tudott olyat hogy félig átlátszó fekete háttér. Ezt kiherélték?
-
Csorbi
addikt
-
ugyes
senior tag
Javaslom a hivatalos oldalt. Valamint a minden felhasználónak kiküldött tájékoztató átttekintését a változásokról.
Összefoglalva: április 29-től megszűnt a termék, amire előfizettél. Helyette új megoldások vannak (ld. hivatalos oldal). Ha távolról és mobilról akarod nézni a Plexet, akkor vagy veszel Plex pass-t vagy befizetsz a távoli elérés funkcióra. -
ACE-
addikt
2021. júliusban fizettem ezt:
Plex for Android Activation (Plex: Stream Free Movies & Watch Live TV Shows Now) (fejlesztő: Plex, Inc.)1 385,00 Ft
Ez akkor mire volt jó? Mit adott? Most megint lehúznak? Mert most teljesen használhatatlan lett az app... akkor visszakapom az árát? -
markyskus
csendes tag
válasz
Bence01 #18526 üzenetére
a jellyfin meg lényegében ugyanaz mint az emby, csak teljesen ingyenesben és apple tv-n nagyon szar a natív alkalmazása, ha multiusert akarsz használni, kivették az opciót h ne kérjen jelszót helyi hálón így vagy minden alkalommal beírod a jelszót vagy adsz pint, amit szintén minden alkalommal be kell írni, nem annyira felhasználó barát... vagy van egy kerülő út, duplán vannak userek, az egyik csak lokálisan jelszó nélkül, a másik a távoli használatra jelszóval, de ez sem teljesen jó megoldás + nincs HDR legalábbis apple tv-n, próbáltam mind a 3at, igaz jellyfint nagyon rövid ideig mert akkor nem volt rendes alkalmazás apple tv-re (azóta nem tudom lett e) emby viszont volt sokáig, amíg a fent említett jelszót változtatást meg nem csinálták, akkor tértem vissza a plexhez és hát szerény véleményem szerint az a legjobb a 3 közül, és nekem bejön az új alkalmazása is, így h már eltávolítható a live tv meg az ajánlott és ki lehet tenni a librarykat kezdő képernyőre és h már mindent lejátszik
-
Bence01
tag
Samsung TV-re sajnos nincs natív Jellyfin. Ott plex helyett az Emby jöhet szóba de az azért kicsit fapadosabb mint a plex.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Sajnos nincsen lifetime plex pass-om és nem is fogok érte most fizetni, ezért át kellene nyargalnom valami másra, aminél a server futhat synologyn és LG TV-re van kliens hozzá.
Létezik ilyen? -
markyskus
csendes tag
válasz
enginev3.0 #18516 üzenetére
nálam iOS-en megy
-
Nekem weben továbbra is megy mobilnetről. Nincs semmiféle előfizetésem, VPN se.
-
gringoka
aktív tag
Nálam abszolút nem, se télón se tableten kép sincs csak hang!
-
enginev3.0
félisten
Nálatok ez a legújabb plex app megy? Mármint távolról azt írja másik fioknak hogy a szerver offline
Természetesen van plex passom
-
boborján2
senior tag
Egyébként nem kell a drágabb pass. Van a csak távolni eléréshez bevezetett remote pass ami 2dollár.
Akinek meg pl. android eszközei vannak,azok egyáltalán nincsenek plexre kényszerülve. A droid szabadsága miatt rengeteg féle ingyenes megoldás van, vagy akár ott a jelly.
Poén hogy amikor a havira elszántam magam , beköpték hogy emelnek. Hát köszi nem kell.
-
milan26
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy minek kellett volna változnia, de egyelőre továbbra is simán hozzáférek a másik lakásomban levő szerveremhez a telefonomon és az itteni tv készüléken is.
Nem csak az van, hogy vérpistike@gmail felhasználónak nem tudok megosztani, de a saját fiókomba beléphetek máshonnan?
-
enginev3.0
félisten
válasz
forintuser #18509 üzenetére
App / alkalmazás
Nekem ugyanaz
Vagy legalábbis érted -
forintuser
őstag
válasz
enginev3.0 #18508 üzenetére
Nem a szerver app kell. Hanem az alkalmazás.
-
Milike96
újonc
Sziasztok! Kezdő plex felhasználó vagyok és a szerver létrehozásában tudna nekem valaki segítséget adni?
-
szkutyi
addikt
válasz
forintuser #18505 üzenetére
Vissza tudtad rakni a régi fajta plexet? Ha én vissza rakom vagy nem nyílik meg, vagy az új felület nyílik meg.
-
szkutyi
addikt
válasz
forintuser #18503 üzenetére
Szerintem nem tudod vissza tenni a régit...próbáltam én is..
-
forintuser
őstag
válasz
enginev3.0 #18498 üzenetére
Asszony jött, mondja nem megy a Plex a telefonon. Csak pörög. Mondom miatosz? Akkor látom hogy frissítve lett az új verzióra. Repült is vissza a régi..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Milyen légtisztítót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Microsoft Excel topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420, 15,6" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest