Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
de sokkal nehezebb, hogy kozos markainknal maragyunk mind Carinaban mind cov r1-ben, kifejezetten kapaszkodos
udv
neduddki
mod: eppen gurulos sebessegnel, termeszetesen ahogy gyorsulsz ugy lesz konnyebb
Tökmindegy: igen errol beszzelk en is
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
lsc
nagyúr
válasz Kornel #25491 üzenetére
Kicsit járj utána a dolognak, 1200-esben pl nem volt szervó, fék meg mégis. A szervó más néven rásegítés, tehát nem valami helyett van csak megkönnyíti a használatát. Írj még Te is ilyen okosságokat.
Mod (#25494) bitpork : Amit meg most írtál az rizsa, egy darabig voltam katona, ne akarj etetni.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
bitpork
nagyúr
Ebbe nem fogok bele menni: elég az hozzá h ez nem is létező gép volt , mivel a laktanya környékét hótalanítani kellett, uh vagy egy tucat rozsdakupacból lett összekaparva Az is volt egy művészet hogy a laktanya parancsnok elől el lehessen rejteni a tényt hogy nem kézzel lapátol a legboldogabb barakk
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Kornel
veterán
szerintem szövegértelmezési gondjaid vannak.
az, hogy nincs kormány szervó, még nem jelent nagy gondot egy viszonylag kis autónál.
de fék szervó sincs! és nem véletlen van fék szervó már egy ladában is, ott még nem a kényelmi szempontok domináltak.
ilyen erővel a 2-es metró kocsijaira is felesleges a fék, egyszer úgyis megállnak pár megállóval arrébb(#25490) Varoz: szerintem aki szándékosan közlekedik így, annak azonnal és örökre el kell venni a jogosítványát.
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25485 üzenetére
Persze ha direkt így közlekedik valaki az valszeg tudja ezt ,de szerintem sem egészséges dolog.
Vágod, hogy épp erről van szó? Hogy aki direkt közlekedik így az valószínűleg tudja is a dolgot?hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
hdman
őstag
Miért Te azt hitted, hogy én azt hiszem, hogy fullra nincs fék, tehát fékerő=0? Azért ezt kikérem magamnak, hülye nem vagyok.
Tökmindegy: ugyanezt mondom neki, de nem érti meg, vagy nem akarja.. hagyd sztem
Lehet, hogy még tervben sem voltam, az egy dolog, és semmi köze ehhez a beszélgetéshez. Az meg, hogy milyen formában üzemeltetsz, arról meg ne beszéljünk... Tudod, lehet jol is és rosszul is
A személyeskedést kihagyhatnád, az a gyengék fegyvere. Ha tényekkel meggyőzől, én képes vagyok elismerni, hogy hi áztam, de nem ugy látom, hogy tudnál...
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Mágus2
Közösségépítő
Feltöltöttem ide néhány érdekes képet a gyűjteményemből, csak, h fogalmatok legyen arról, milyen az autók általános állapota. Persze ezek(sok csak vicces, de van érdekes, és veszélyes is) extrém rossz példák, de köztünk járnak. Néhol ezermesterek munkája köszön vissza.
-
Varoz
addikt
Nem akarok belefolyni, mert ti úgy is lehurrogtok, de lsc-nél a pont sajnálom. Neki van igaza.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Tökmindegy
senior tag
No azért ez nem ennyire egyértelmű. Amit úgy csináltak,hogy rásegítés nélküli az nem ugyanaz mintha elmenne egy szervós autóban a szervó. Bizony el tud nehezűlni a kormány nem is kicsit ,és ugyan van fék,már miért ne lenne de egy váratlan helyzet beüt és a delikvens nincs rá felkészülve, akkor bizony ő avval az erővel fogja nyomkodni a pedált mint ahogy megszokta,ergó a kocsi tovasuhan. Persze ha direkt így közlekedik valaki az valszeg tudja ezt ,de szerintem sem egészséges dolog.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
lsc
nagyúr
válasz bitpork #25480 üzenetére
A kraz mindig is hidraulikus szervós volt, ez nem jött össze. Viszont az tény hogyha elmenet a szervója volt hogy ketten kormányoztuk, de nem is krazokról beszéltünk egész eddig. Ezzel az erővel lehet dömperről is beszélni, ott ha leáll a motor nem egy típusnál tényleg nincs kormány, mivel amivel "kormányzol" az egy vezérlőszelep csak, mechanikus kapcsolat nincs a kerék meg a kormánymű között, de ez sem ide tartozik.
Mod (#25483) hdman : Nocsak már van fék csak gyengébb? Mintha ezt mondtam volna végig, de a nincs meg a jobban kell nyomni az nem ugyanaz.
Mod 2: Nekem már inkább felejtenem kellene, szerintem még egy huncut gondolat sem voltál amikor járműveket üzemeltettem. Azért oktass mester, még csak hét eleje van, ki kellene tartson egész hétre.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hdman
őstag
Igen, fék van, de milyen? 100ról mennyivel kell több idő h megállj? Még a végén kiderül, hogy fékszervó sem kell, mert nélküle is ugyanolyan hatásos, sőt jobb is a fékút...
Inkább Neked kellene továbbképzés, mert legjobb tudomásom szerint az hogy egy kocsiban nincs szervó, az nem ugyanaz, mintha álló motornál tekergetsz...
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Elárulom, ha a szervósban leáll a motor a kormány nem sokkal nehezebb mint a szervótlanban, max meglep hogy elnehezül.
Mod (#25481) hdman: Azért nem ártana még egy kis továbbképzés autó ügyben mielőtt kinyilatkoztatsz, álló motornál van fék /természetesen amúgy jó fékrendszer mellett/.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hdman
őstag
Te nem érted... direkt nem akarod megérteni? Nem arról volt szó, amiben Alapból nincs, csak keversz. Ha meg csak trollkodsz, akkor kivül tágasabb, haladj csak Te is leállitott motorral, az a menő 2012-ben, de a tükröt se felejtsd el
Nem tudom akkor is ilyen erős leszel amikor a gyerekedet elüti egy ilyen fékmentes vadbarom.
Részemről a vitát lezártnak tekintem, ugysem közeledik az álláspontunk. Ha szerinted ez igy helyes, lelked rajta, nekem más a véleményem, és ez nem is fog változni. Innentől kérlek görgesd át a hsz-eimet, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Megint félre érted: arról van szó hogy sokan ebbe nőttek fel és enélkül nincs élet.
Annó seregben volt egy légszervós kraz. Kitakarították , oszt mentek vele utána meg szóltak nekünk h menjünk mert a seregnek újjá kell építeni egy házat: a karbantartás alatt kosz maradt a légjáratban eltömődött és hirtelen ott volt majd 10 tonna amit nem lehetett irányítani és átment egy házon
-
Varoz
addikt
Ááá, bontóba vele. Há ne butáskodj, még meghal valaki.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
malloc
csendes tag
Mi a véleményetek a 7-8 éves Mazda 3-asokról? Már találni őket 1.5 m körül is (pl. ez)
A Grande Punto-k és a Focus-ok mellett most felmerült bennem, mint lehetséges alternatíva.
Esetleg tudtok ajánlani hasonló gépeket 1.5 m-ig?
Szempontok, hogy azért ne legyen nagyon öreg, legyen megbízható, ne túl nagy fenntartási költségű és azért modernebb külsejű. -
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25467 üzenetére
Ha tudnál olvasni, akkor tudnád, hogy gépész, gépszerelő vagyok.
Bár, ha véletlenül ide még se írtam volna be, bár így emlékszek pedig. Akkor elnézést kérek.[ Szerkesztve ]
-
moszka
tag
Szerintem kérek egy időpontot a Mónika show-ba.
kőbalta
-
-
Tökmindegy
senior tag
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25460 üzenetére
Ja, hogy én jóhiszemű nem is gondoltam, hogy ez megint egy masszív trollkodás volt. Értem.
Ja amúgy egy Volvo V40 volt a jármű.
Kedves többiek, nem azt írtam, hogy nincs benne. Hanem, hogy túl sok nincs. Tehát van, csak azért nem az az egy ujjal vezetős mai autó.
Nem, mi? Legalább ne hazudnál a képembe.
Azon meg nincs érdekesség, hogy én nem lepődöm meg. Traktoros vagyok, azon tanultam meg vezetni. Ott edzőttem. Nekem egy szervótlan autó nem akkora meglepi.
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Félreértettél Rajtad nem lepődtem meg. Férfiasan bevallom én meglepődnék ha elmegy a fékerő,meg a kormány szervó. A lada és egy mai szervós autó,főleg egy nagyobb teljesítményű ,súlyú kormányzása ,kormány műve között azért igen sok a különbség. Egy kicsi autón még lazán eltekergeted a karikát ha elmegy a rásegítés,de azért van olyan autó nem is kevés ahol kell a 44 karizom,hogy megmozdítsd.
hdman
A györök calibrából eliminálta az ABS.t. Mondjuk az még a kezdeti próbálkozások egyike,szerintem is többet árt mint használ. Amúgy egyetértek
bitpork
Lada kormányzását egy egyszerű művelettel nagyjából egy ujjasra lehetett csinálni. Ha jól emlékszem volt valami finis nevű kenőanyag grafitos olaj de lehet keverem,na azt a kormány gömbfejekbe injektáltuk a védőgumin keresztül injekciós fecskendővel. Na jó álló helyzetben lazán egykezes lett a verda kormányzása.
[ Szerkesztve ]
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Varoz
addikt
válasz Tökmindegy #25454 üzenetére
Hát te meg Ladán meg egyeben tanultál nem? Ott meg túl sok szervó nincs.
-
Tökmindegy
senior tag
"Én vezettem már úgy. Épp a hétvégén. Ledöglött a motor, pályán.
Érdekes módon be tudtam venni a kanyart a kijárón. Semmi nem változott, csak jobban kellett markolni a kormányt. De aki felkészül az ilyenre, azt nem éri meglepetés."Mint például engem sem
-
Varoz
addikt
Az, hogy én képes vagyok létezni nélkülük, még használom.
Nyugi, nem pattintott kőbaltát használok.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
hdman
őstag
Nem vagyok ráutalva, de örülök, hogy fejlődik a technika, és élek a vivmányaival. Én nem is őt féltem, hanem a többi közlekedőt... Jön valami váratlan esemény, aztán azt sem tudja hova kapjon! Nem hiába fejlesztik ki ezt a sok 3 betús biszbaszt, amik ugye JÁRÓ motornál működnek, a kolléga meg reformálja itt az elmult x év fejlesztéseit.
Ennyi erővel gondolom mikrót nem használsz, jurtában laksz, a folyóban mosol, és pattintott kővel vadászol
Tudod, technika. Manapság elmegy az áram, szart sem tudsz csinálni, ajánlom a revolution c sorozatot!
-
bitpork
nagyúr
válasz Kornel #25446 üzenetére
Stoj! Én nem hülyeségeket akarok. De pölö miért is ne lehetne számon kérni hogy az üzemanyagok jövedéki adóját miért olvasztották egybe más jövedéki adókkal, és ezen az alapon miért is költik másra? Vgay miért kerül egy kocsi átíratása motortól függően sokszorosába mint nálunk jobban álló és sokkal környezettudatosabb EU országokban? Vagy mi van azzal hogy most rendszámot akarnak a mi zsebünkre cserélni? És odáig már el se menjünk hogy vagyon szerzési ( muhahah) illetéket kell fizetned egy 150k -s 20 éves opel omegáért... Szóval akkor birkamarha autósok vagyunk vagy mi? Az autóklubról ne is beszéljünk...Aki a tagdíjakon tart fenn egy a8-st magának, meg utazgat.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz bitpork #25442 üzenetére
Alapítsuk meg a MAP-ot (Magyar Autós Párt), ígérjünk 200 Ft-os üzemanyagot, és állami roncsprémiumot, ingyenes autópályákat 3 sávosítva, speed limit nélkül.
Szerintem nyernénk 2014-ben.(#25444) Varoz: tévedsz, ez ön-és közveszélyes dolog, nem fillérbaszás, az az, amit én csinálok
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Látod, ez a baj. Te annyira rá vagy utalva a technikára, hogy ha nem lenne, félő, hogy árokba kerülsz.
Míg ő már lassan be is gyakorolta a dolgot. Nem is féltem őt ilyentől. Szerintem nem érné nagy érvágás, ha efféle gondja akadna.Nem mondom, azt, hogy így kell közlekedni, mert ez valóban fillérb.szás.
Nem követendő, de azért ne kössük fel az első fára, mert ilyet csinál.
TaaTÉn vezettem már úgy. Épp a hétvégén. Ledöglött a motor, pályán.
Érdekes módon be tudtam venni a kanyart a kijárón. Semmi nem változott, csak jobban kellett markolni a kormányt. De aki felkészül az ilyenre, azt nem éri meglepetés.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Amúgy vezettetek már kormány és fék szervó nélkül autót? pár éve elhúztuk a 3BG passatunkat a karosszériáshoz, 2utcányira... aki ezt bevállalja normál tempóban az nem teljesen 100-as...
Give them hell Ukraine!
-
bitpork
nagyúr
válasz Laraxior #25439 üzenetére
Kár hogy nekem nagy a tápod...nincs kisebb beszámítással?
Akkor még egy ember aki majd belépne szívesen. De aki áldozna rá és tenne vmit még mindig csak én vagyok De lesz ez majd jobb, előbb utóbb csak összejön az a 18-20 ember országosan.
-
Kornel
veterán
Én is számolok minden decit, nem is eredménytelenül, de azért mindennek van határa! Behajtott tükör, lejtőn leállított motor... azonnal elvenném a jogsiját, aki más életét veszélyezteti, bármilyen módon, illetve indokkal.
-
hdman
őstag
Ok, igazatok van, meghajlok előttetek. Ezek szerint az egész topikban én vagyok az egyetlen, aki ezen fennakad...
Gondolom a fékút is megegyezik, aztán abs sincs, egy nagyobb fékezés után megy az árokba, főleg ezen a lónyálas uton.
További szép estét, és persze leállitott motorral és behajtott tükörrel való közlekedést!
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Laraxior #25436 üzenetére
Ezt meg kell hogy cáfoljam. Én anno politizáltam aktívan. Sok sok embert rá lehet venni megmozdulásra. Már írtam is ezt. Ha csak az autósok 10% tag lenne, és ennek csak másik 10% lenne aktív valamennyire akkor bármely kormányt lehetne kényszeríteni hogy a pénzünkért ne csak lehülyézzenek, hanem adjanak is. Gondolj a francia gazdák útlezárásaira. Vagy csak egy egyszerű perközösségre. Vagy ha csinálunk egy szaros honlapot ahol elkezdjük a tagok információi alapján a határokhoz közeli tankolási lehetőségeket publikálni. Mind-mond olyan lehetőség amit nem tud egyetlen kormány sem figyelmen kívül hagyni.
Asszony jogvégzett. Segít. Utána biztos lennének ügyvéd tagok is. És ha összejönne egy 50-100ks taglétszám évi 100Ft tagdíjjal röhögve lehetne jogi és érdekképviseletet biztosítani és kikényszeríteni.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Szervó nincs, nem kormány. Gondolom a kolléga tisztában is van ezzel és úgy is fogja a kormányt meg a féket.
Nem kell rögtön máglyára rakni.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #25434 üzenetére
2T-ig én is terhelhető vagyok
Az a gond, hogy itt tökmindegy mit csinálsz, csak annyit mondanak ottfent, hogy majd megunják és hazamennek... ez volt akkor is amikor szétverték az mtv székházat. A magyar ember birka... ebbe bele kell törődni*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
bitpork
nagyúr
Pénteken indulok Siófokra, olyan 16-17 között és akkor lövöm. Viszont feltölteni csak szerdán tom mert addig csak mobil netem lesz ami egy marék lepkefing.
Laraxior Egyet értünk. Viszont amikor itt is felvetettem hogy szerveződjünk, SENKI nem bökött egy privátot. Volt 1-2 bátortalan ember aki annyit írt h segítené a szándékot, de amíg nincs országosan 18-20 aktív ember, addig nem hogy jobb nem lesz ótósoknak, de mi leszünk a kormány fejőstehene. Én egyedül max 500 kg tntvel megrakva Gazsit tudom magamra felhívni a figyelmet
MunezXBK: kellene mennem?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #25431 üzenetére
baszhatom az egészet, ha ezen a tetves magyar úton, letaposom a pedált aztán leszakad az autó futóműve, mert 50-el se lehet menni a városban. Majd ha megyek autóval dolgozni, közbe bekapcsolom a kamerát a telomban... annyira veri az autóstartót, hogy majdnem a szélvédőnek csapja a telefont.
Gondolom nem véletlenül pukkant ki már másodszor a jobboldali gumim Pedig sose padkáztam semmit, de olyan szar az út széle, hogy ide nem nyomaték kell baszod, hanem hőlégballon, vagy valami léghajó*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #25426 üzenetére
HI!
az en tudomason szeritn enstein egyellore ersodik :- )
udv
neduddki
mod: lsc: egy yari smertu joszagon nem annyra veszejjes mint egy d-tol felfele, inkabb a meglepetes ami veszejjes
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Laraxior
titán
válasz bitpork #25426 üzenetére
aszonták a diszkoverin, hogy a fekete lyuk olyan izé, aminek nincs térfogata, de nagyobb a gravitációja, mint a Földnek... milyen má hogy egy nagy semmi, de mindent szart beszippant, és akkor is semmi marad...
nah mindegy, hagyjuk az egészet*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
hdman
őstag
válasz Laraxior #25419 üzenetére
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
A cmabritgei emegyeten kéüszit eikgy tnuamálny áitllsáa sznreit a szvkaaon Bleül nicsn jlneestögfée akann, mkénit rdeeözndenk el a btüek: eyegüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen. Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlö, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jlneeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Tessék
-
neduddki
nagyúr
válasz AndrewTdi #25420 üzenetére
HI!
bocs egyfrma a fejetek szanmbanom:- )
udv
neduddki
mod: bitpork: a fizia nem fog akkor sem maskent muxeni, sok mnden igen de azt meg meg nem sikerult elrontai:- ) /hbar azt is ujrairnak legszivesebben/
pont e mitt megy a mese a mazda szip uj szkajaktiv mtorjaival, mert a dzel meg csak oke, de hogy a bezninnem mivel trukkoztek, hogy ki merk adni 14:1es suritessel kivancis leszek mi lesz ebbol itthn
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz neduddki #25415 üzenetére
Mondta itt valaki hogy másképp kellene működnie? Pusztán arról van szó, hogy mindig van változó a "képletben".
Gondolj bele, ha a papírra vetett számok igazak lennének, akkor itthon mindenki átlagban
140218k forintot keresne...jól hangzik, de valahogy nem az igazi.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
hdman
őstag
Na várj, az ha beszarik valami és magától elmegy, az totál más, ne keverd ide. Ő szándékosan megy igy, és ez nem fér a fejembe, hogy amugy is sok barom van az utakon, nem kell még gerjeszteni a veszélyhelyzetet. De aztán csinál amit akar, tőlem a kormányt is kiszerelheti, de ne legyen a közelemben. Igy már ok?
Nekem az jönne be, hogy a kocsi tetején ülnék, vagy egy platóra telepitett medencéből vezetnék, de mégsem teszem
-
neduddki
nagyúr
válasz bitpork #25413 üzenetére
HI!
akkor azt is kerdezd meg hogy mukoidhetne maskep?:- ) ez az egesz amgayr okos otostarsadalom midenfele talmanyai ellenre is igy muxik:- )))
udv
neduddki
mod: AndrewTdi: szegyellem, bevallani merg se neztem engem mar a D kmbik erdekelnek /pedig lenn all a parkoloban mert az egyik tantobacsinak ijjen van/
lsc: lattam en mar kormanyszervo elmenetel miatt arokbaesni otot a kormanymu mukododtt cdsak epp nem volt ra felkeszulve:- (
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Látom nem nyugszotok
neduddki: valóban így van - apósomat megkérdeztem (matek fizikaszakos és statikus márnök
Amit viszont elfelejtesz hogy ha minden csak elméletben és papírforma szerint működne, akkor ma Magyarországhoz csatlakozna gazdaságilag a világMágus2: Az elmélet és a gyakorlat nem mindig fér el egymás mellett.
És most szálljon le az angyalka és osszon szét közöttetek átlag másfélszáz nm nyomatékot
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
És ha elmegy a kormány és fékszervó akkor mi van? Anélkül megáll az élet? Minden működik csak nagyobb erővel, ennyi. A kormányzárra kell figyelni, de amíg a kulcs benne van addig az sem lehet gond.
Hozzáteszem nem szoktam sem üresben, leállított motorral meg főleg nem gurulni, de ha valakinek ez jön be?
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
hdman
őstag
válasz Dare2Live #25388 üzenetére
Itt senki nem höbörgött, és ha visszanézed a hsz-eket senki nem értett veled egyet ebben az örületes baromságban (persze biztos mi vagyunk a hülyék, és nem értjük). Azért ilyen nagy hülyeséget ritkán lehet olvasni, mint amit leirtál. Itt nem megértés nem értés kérdésköréről van szó, hanem arról, hogy fillérbaszás révén veszélyezteted magadat (ami nem is érdekel különösebben), és másokat is.
Csak arra szeretnélek kérni, hogy miközben játszod a hülye játékaidat (és közben spórolsz nem egészen 19,67 forintot), legalább 5km-es távolságot tarts tőlem és a többi NORMÁLISAN közlekedőtől, Köszi
A magyarázkodásra meg a kiegészitésre nincs szükség, amikor te is tisztában vagy vele, hogy mit csinálsz. Komolyan mondom, nem értelek... jobb lett volna, ha ezt csendben megtartod magadnak, és örülsz neki, miközben a fék nélküli kocsidban gurulsz...
-
DeFranco
nagyúr
Amúgy körkérdés: ha autót néztek, akkor az default hasznaltauto.hu vagy érdemes máshol is körbenézni?
Marha jó a keresője, erre egy nap alatt rájöttem, de érdemes másfelé is kacsintgatni?
-
Tökmindegy
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest