Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #146048 üzenetére
Nem rossz autó az, én is nagyon nézegettem egy kombit, de végül más lett. Kényelmes, csendes, már az 1.5dci is tűrhetően megy vele, de problémás lehet, előny a tiszta előélet.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tothgera30
Ármester
Egy barátom nézeget 2m-ig autókat. Megane 3 mennyire ajánlott?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Arcképgyáros
Holnap megyünk megnézni egy Mazda 3-as autót. Tulaja most küldte át a vezetett szervizkönyvét, csak német nyelven van, esetleg valaki tudna benne segíteni, hogy mik-mikor lettek benn cserélve? Vagy mondjuk egy Mazda szervizben megkaphatom ugyanezt a lapot csak magyar nyelven?
-
törölt tag
Használtat 800k-ért, csupán a link maradt le. az előbb.
-
Archer
őstag
válasz Tothgera30 #145978 üzenetére
Családi autónak teljesen alkalmatlan, a hátul ülőknek semmi hely, hosszabb távon hátul üldögélni a laprugókon katasztrófa, a jó kis magyar utakon (nem leterhelt platóval) pattog mint a kecskesz@r a deszkán. Az, hogy "terepjáró" túlzás, nincs rendes összkerék inkább csak kiegészító elsőkerék hajtás. A duplakabinosoknál a plató kicsi, abból is "kitakar" a kerékív, ha valami nagyobb dolgot szeretnél szállítani, ugyanúgy utánfutót kell húzkodni. Erdészeknek, vadászoknak, hasonló célokra ok de az utakon levő ilyen autók ~80%-át inkább kivagyiságból veszik, mert naaagy meg a króm bizbaszok jól mutatnak rajta. 40-50k rá egy gumi.
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
törölt tag
Használtautó vásárlás 800k-ért a Fehér úti neppertanyáról.
-
tresh
veterán
válasz diegho #146036 üzenetére
tessék ezt már tekerni se kell Amúgy nekem is magas hogy a Jazz kontra Ignis kinek lenne kérdéses
-
diegho
nagyúr
válasz BigBlackDog #146031 üzenetére
Tudom, még gondolkodtam is, hogy beleírom, hogy a Jazz-t hagyjuk, az egy fos de akkor szerintem kikelt volna a hitéből Amúgy barátomnak a Jazz egy tökéletes választás lenne, de ő - és a felesége főképp - úgy gondolják, hogy a 2002-es Jazz-nél sokkal jobb választás a 2004-es Ignis, mert az 2 évvel fiatalabb... ezzel sajnos nem fogok tudni mit kezdeni.
-
diegho
nagyúr
Nos egy próbát megér, írtam a Becsületesneppernek, hogy segítsen lebeszélni az Ignisről és rábeszélni egy értelmesebb kicsi, jól variálható autóra (Jazz, Yaris Verso), ha ezek után is Ignis kell neki, vegyen...
-
LuxusGSM
csendes tag
-
htomi85
tag
Azért tényleg ugrik a pannon puma.
2006-ban még tök menő volt aki Ignisszel járt. -
8th
addikt
válasz diegho #146013 üzenetére
800k-ért gömbölyű swift (2005-től) is akad már ami ugyanúgy egy rendkívül megbízható típus és még fiatalabb is mint az ignisek. Ja meg az biztonságos is. Nehogy már egy ignist vegyen. Az tényleg egy szekér a kategória társaihoz képest. Beszéld le róla.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
válasz enginev3.0 #146016 üzenetére
A Pug 206 szívó benzinest is kilehet fogni ha kivár az ember a facelift előtti példányokból.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Integrale
veterán
válasz enginev3.0 #146020 üzenetére
'99 utanit, es ne 1.4 12v legyen. Bar ez a ketto ki is zarja egymast, 99 utan 1.2 van, az jo. 1.6 a masodik leggyakoribb, az is jo.
"Bad reklám is reklám too"
-
vzsryl
nagyúr
válasz enginev3.0 #146014 üzenetére
Szia!
Ilyen áron max. a brava játszhat. A többi mind 500-600k környékéről indul, de annyiért sem érdemes megvenni őket, inkább 700-800k-tól.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Integrale
veterán
Mikori evjarat a Brava es melyik motorral?
"Bad reklám is reklám too"
-
lenko
aktív tag
válasz enginev3.0 #146016 üzenetére
Akkor a golf vonalat szerintem hanyagold. Csak probléma lesz vele ennyiért...
Az embereknek fáj az igazság!
-
lenko
aktív tag
400-ért G4-et? G3at se kapsz ennyiért, de egy nem fapados G2-t sem, csak alkuval
volkswagen_golf_ii_1.8_gl_klima.szervizkonyv[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
3-400e -ig gondolkodom autót venni.
Első autó, vigyen el A-B-be, nincsenek nagy igényeim, de pl egy II golf nem jön be, túl fapadosnak néz ki206, Fiat Brava, Opel Astra, Golf IV
Ilyenek tetszenek amiket néztemBenzinest akarok
Lenne egy Brava munkatársamtól, kicsi kaszni hibával. 250k, annyiból lenne jó hogy tudom hogy a tulaj nagyon tipptopp minden kicsi gondot bajt szerelőhöz vitt, és hogy néhány hónapig üzembentartóival is meg lehetne beszélni vele, ha nem akarom egyből átíratni hogy ne menjen el az összes pénzem.
Golf IV-et úgy láttam hogy csak külföldiek vannak ilyen áron amire még költeni kell hogy magyar legyen
206-ot pedig nem nagyon ajánlják
Opelnek nem nagyon néztem utánaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sheep
addikt
Egy csaj ismerősömnek is az van és imádja.
500 km-es utakat szokott autózni mert Ausztriában dolgozik. Neki nem kényelmetlen.
Az biztos hogy az Ignis nem az autóépítés csúcsa, és valószínűleg a hölgy sem ült még jó kocsiban, nincs viszonyítási alapja. Ha lenne lehet ő is leszólná.
De ha neki megfelel akkor szerintem városban szaladgálni másnak is jó lehet.
A váltó hiba nála is előjött amúgy, más baja nincs, kb 5 éve használja.Szerintem egyébként az hogy kényelmetlen, pattog, ezek szubjektív dolgok. Nekem pl. a régi swift után minden autó Mercinek tűnik, még az Ignis is.
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
8th
addikt
válasz diegho #145994 üzenetére
Elképzelni sem tudom miért akar bárki is Ignist venni. Az egy budi. Kényelmetlen kicsi pattog sokat fogyaszt szarul törik.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
-
Kornel
veterán
válasz Luck Dragon #146004 üzenetére
Én nem találtam szépet annyiért, csak fapadot. GC, jó ha volt klíma.
2004-2005 már a FL-es Liana többnyire, bár 2004-ben még árulták a régit is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest