Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
hopp, bocsánat, most látom rossz topikba írtam. nekem magic 6 lite-om van, ez a pro.
Húzok át oda, bocs -
mexel
veterán
Nekem sem dinamikus sem magas -ra állítva semmilyen alkalmazással nem megy fel.
Fixen 60Hz. -
modflow
veterán
-
mexel
veterán
Igaz nincs itt nagy pörgés de azért van még egy fontosabb kérdésem is: Hiába állítom a frissítést 120Hz-re, minden csak60 HZ-en megy. Erre van valami megoldás? Klassz a marketing hogy 120Hz, de bekapcsolom a fejlesztői beállításokban hogy mutaassa a frissítési frekit és el sem mozdul 60-ról...
-
mexel
veterán
Nincs valami mód arra hogy honor telefonnal elérjem a huawei cloud-ot? Elvileg egyazon cég volt ha jól emlékszem, jó lenne a huawei-es mentéseket átvinni
-
Mikemend
senior tag
Ezek az izgalmas újdonságok talán eljönnek egyszer hozzánk is.
-
Viperator
őstag
Köszi a válaszokat!
Használt már valaki Nano Liquid folyadékot? -
Viperator
őstag
Szép napot, Urak!
Milyen fóliát érdemes rátenni? Hidrogél? (ami van most rajta, az nem valami jó, gyári és már vannak karcok)
Előre is köszönöm a választ!
Üdv! -
Sumptuous
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4051 üzenetére
Ami változás, az a lezárt képernyő üres területére való tappolással lezárás. Ez nem megy, csak az új verzióban. Próbáld ki.
-
VanAzAPénz
tag
válasz
VanAzAPénz #4050 üzenetére
Bocs, lejárt az idő.
Szóval :
A .164-s frissítés előtt valóban, de mióta az fent van, működik ha üres területre tappolsz és lezár a képernyő. -
Sumptuous
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4048 üzenetére
Ez a mostani frissítés a lezárt képernyőn is engedni fogja. Tehát ha mondjuk az értesítéseket akarod megnézni, 4 koppintás kell hozzá. Dupla tap- > képernyő be, elolvasod az értesítést, majd még egy dupla tap és lezár a képernyő/megjelenik az aod.
Eddig csak gombbal lehetett lezárni így.
-
Mikemend
senior tag
válasz
alkatraz3000 #4045 üzenetére
A topik szerint a telefon kínai modell.
-
Mikemend
senior tag
Ha már frissítés: a kínaiak most kapják meg a következő (nekünk második elkövetkező) frissítést. Ezek várhatók.
-
modflow
veterán
Nekem a SIM csere óta jöttek a frissítések, de ez a 165 nem akar megérkezni.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #4037 üzenetére
Az ncleaner sajnos nem hibátlan, de a notic megfelelően működik. Csak annak rondább az ikonja.
-
-
válasz
Sumptuous #4023 üzenetére
Ez a app 2021 óta nem frissült, azaz még max. csak Android 12-ig jutott csak a fejlesztő, viszont minden főverzióban variáltak az értesítési rendszeren, így okozhat problémákat.
Az is kérdéses, hogy ez egy univerzális app, vagy szintén ookoz majd gondot a különböző nem nyers rendszerű android rendszereken. -
peanar
senior tag
válasz
VanAzAPénz #4035 üzenetére
Azon már túl vagyok (megszokás, elfogadás), csak kicsit felcsillant a szemem amikor Sumptuous fórumtárs beírt egy megoldásnak látszó kikapcsolási lehetőséget (és mivel pont a paraméter verzió frissítése után jött az infó, bíztam benne hogy hátha honorék ez ügyben tényleg tettek valamilyen lépéseket) aminél sajnos kiderült hogy mégsem oldja meg.
Kb ennyi...
Sumptuous-nak még egyszer köszi a próbálkozásokat!
-
VanAzAPénz
tag
Engem is zavar, de ahogy én tudom nincs rá megoldás.
Azért sem, mert ugyan ADB-n tiltható a Rendszerkezelő értesítése, de ha ezt megtesszük akkor namcsak ez az értesítés, hanem minden más rendszer értestés nem fog onnantól megjelenni.
Pl: Frissítés, optimalizálás, hibaüzenetek...
El kell fogadni, hogy ilyen a Honor. -
-
F-ECT$
titán
válasz
st3v3np3t3r #4032 üzenetére
Mert valószínűleg nem állítottad be, hogy be zárja be automatikusan.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
st3v3np3t3r #4030 üzenetére
De ha nem akarja leállítani, akkor miért viselje el hogy naponta kap róla értesítést
-
-
Sumptuous
senior tag
válasz
jegenye77 #4027 üzenetére
Sajnos az a kapcsoló tényleg nem arra való.
A notic eddig hibátlan. Vagy ha nem szimpatikus, van egy ncleaner nevű app is, hasonlóan működik, most ezt tesztelem.
Engedélyezni kell neki a háttérben futást és az optimalizációt letiltani.
Persze megértem, ha ez túlzás egy értesítés eltüntetésére, de ez az egyetlen működő megoldás, ha tényleg zavar valakit.
-
Sumptuous
senior tag
Próbáltam, én csináltam a móricka rajzot is
Óvatosnak is kell lenni.
Nekem hajtogatós Magic van, de 99%-ban ugyanez a rendszer. Még teszt alatt van a notic is, de nálam ritkán dobja fel ezt az értesîtést, így sajnos elég lassan derítem kifelé hogy valóban működik-e.
Más fórumon többen is írták, hogy ez a megoldás, ezért bátorkodtam megemlíteni.
-
peanar
senior tag
válasz
Sumptuous #4023 üzenetére
Értetlenül is álltam az infók élőt amit írtál, de reménykedtem benne hogy mégis hozott valamit a Paraméter - verzió frissítése, meg aztán nem volt veszíteni valóm
Mindenesetre köszönöm, a notic app infót is, de ennek még utána nézek....
Mióta bankos alkalmazásokat (több éve) használok a telón, óvatos vagyok hogy mit honnan töltők le.
Óvatosság ide vagy oda, nemrég egyik fiókomat vpn-en keresztül úgy feltörték mint a huzat....szóval nem lehet elég óvatos az ember.Amúgy az appot te már kipróbáltad, a te képernyő képed vagy csak kopiztad az infót valahonnan?
-
peanar
senior tag
válasz
Sumptuous #4009 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Régen nem volt kikapcsolási lehetőség, a meglévő értesítésnél lehetett 1-2 órát késleltetni.
Kikapcsoltam, de sajnos azóta is jött valamelyik alkalmazásra értesítés hogy fogyasztja az aksit. Reflexből bezártam, a következőnél majd figyelem hogy melyikre, mire jön. -
hockeyapu
senior tag
Ja és sütni is lehet a GPS-el !
-
yodee_
őstag
válasz
alkatraz3000 #4010 üzenetére
Az Andorid Autó zabálja. Ez ilyen sajna. Ha nem fontos én nem csatlakoztatom. Viszont ez az eleje óta ilyen. Nem most lett ilyen.
-
Styleboy
tag
Sziasztok!
Egy olyan apró problémám lenne, hogy telepítenem kellet volna a feleségem telefonjára egy alkalmazást. Kerestem a "Play Áruház" ikonját, de sehol se leltem.
Ha a keresés eszközzel rákeresek akkor rendszer látja, futatható.
Ha a főképernyő stílusát módosítom normálról --> alkalmazáslistára, akkor láthatóvá válik az ikon. Próbáltam ekkor az ikont egy mappába behúzni, és a stílust visszaváltoztatni, de ilyenkor ismét eltűnik. Van rá valamilyen mód, hogy ilyenkor is megjelenjen.
Én úgy emlékszek, hogy ilyenkor is látszani kellene, de nem vagyok már biztos benne, csak az üzembehelyezést csináltam.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
yodee_
őstag
válasz
VanAzAPénz #4007 üzenetére
Én sem.
-
VanAzAPénz
tag
válasz
Mikemend #4006 üzenetére
Az is olyan kb mint a Gyakorikérdések.hu
Godnolom feltette és már rögtön megy a kajabálás.
Egyrészt írja is hogy 2-3 nap alatt fogja optimalizálni a rendszert és ezalatt gyorsabban merülhet a telefon (csak gondolom mint a user manual-t ezt is lusták elolvasni).
Másrészt nagyban függ a telepített alkalmazásoktól is.
Mert azt marhára nem írják le hogy milyen appok vannak fent , de károgni meg hogy te találd ki , az nagyon megy.
Mellesleg az oprendszer is megmutatja hogy mi mennyit fogyaszt.Én nem tapasztaltam ilyet.
-
Mikemend
senior tag
Olvasom a redditen, hogy valakinek a 164-es frissítés után kétszer gyorsabban merült a telefonja. Aki már frissített, van erről valami tapasztalat?
Mert akkor ezt a verziót kihagyom.
-
modflow
veterán
válasz
alkatraz3000 #4004 üzenetére
Az nem bug, csak egy új feature! 😅
-
alkatraz3000
senior tag
Sracok, random ertesites szamok jelennek meg az appok ikonjainal, pedig nincs semmi. Ez most valami uj bug? Szetkuldi az idegeimet
-
peanar
senior tag
válasz
Mikemend #4002 üzenetére
Igen, jó lenne az állítási lehetőség....de ha nincs, legalább azt venné figyelembe, hogy én engedélyeztem azoknak az alkalmazásoknak amit, így tisztában vagyok az aksi fogyasztással, felesleges erre napi többször figyelmeztetnie!
Mindegy, eddig is ez volt, csak hát a remény hal meg utoljára🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megnövelt felbontás, egyedi szenzor, finomabb formavilág, csúcskategóriás körítés.
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest