- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali1228
csendes tag
Sajnos nekem úgy történt, hogy UV-s hydrogél fólia lett feltéve és már az első pár perctől kezdve felvált a két sarkán. Addig amíg nem válik fel egyszer még jó lehet egy ideig, de ahogy felvált már nem fog visszaragadni. Ezekre az új telefonokra valami spécibb bevonatot tesznek a zsírtaszítás ellen, így problémásabb a fólia is rájuk.
-
Dino69
aktív tag
Ma rakattam fel az MM be egy tokbarát fóliát 11 ért, ami kb 1 - 2 mm-rel bentebb van a szélétől, ami nekem tökéletesen megfelel, 2 hét garival. Hibátlanul rakta fel a csajszi
Kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni. Bár így, hogy nem lóg bele semmibe, nagyon reménykedem egy évben legalább
-
xact
tag
válasz
balkoger #4375 üzenetére
Nekem S23U-m volt hidrogél fóliával.
Felrakni nem volt nehéz, csak az íveknél kellett óvatosan lesimítani.
Persze már az első nap – a fene se emlékszik, melyik szélén –, de picit mindig levegős lett.
Kb. 1-2 naponta csak simán újjal visszasimítottam, és ennyi.
Félve döntöttem a telefon megtartása mellett, mivel tíz éve minden telómon üvegfólia volt.
Most a gyári van rajta, ami újszerű, és marhára nem várom, mi lesz, ha majd le kell cserélni.
Jómagam még nem használtam UV-s üveget, de ismerősömnél láttam, hogy az is felemás volt, és amikor le kellett szedni...
Én kaptam szívbajt, pedig nem is az enyém volt a telefon.
Aliról rendeltem a családba több telefonra is(kínálat és ár miatt is), gond nem volt velük.
Már csak amiatt is, mert undorító volt, hogy pl. az Emag-nál ugyanaz a fólia 3000 Ft volt, amit én 800-ért vettem.
Tegyük fel, elcseszi az ember, és fizetheti a többszörösét?
Persze vannak olyan márkák/minőségek amiket meg itthonról rendelek, annyi amenyi .. -
GépházMester
újonc
Tapasztakatom szerint van teló ami érzékenyebb rá és van ami kevésbé.
-
yodee_
őstag
válasz
GépházMester #4377 üzenetére
A beégés nem telefon hiba hanem OLED sajátosság sajnos. Ha sokat használod statikus megjelenítésre akkor beég. Akár 1 év alatt is.
-
GépházMester
újonc
Akkor semmi ismert gondja nincs? Beégés meg hasonlók?
-
Gomez1984
aktív tag
Én a boltban DEVIA fóliákat használok, sajátomra is, van belőle többféle micron vastagságú. Nem nagyon van panasz rájuk.
-
balkoger
tag
Ezen a telefonon még nem cseréltem fóliát, amit tapasztalatot leírtam azért nem részleteztem, mert másfajta telefon és 2 éves történet.
Amúgy MediaMarkt-os vatta új S23-ra rakattam üvegfóliát.
Ívelt kijelzőt eddig kerültem, nincs tapasztalatom vele.
Sok Aliexp. fóliát nem is mernék megvenni pozícionáló adapter nélkül, illetve UV-re megkötő fóliát mennyire nehéz utána eltávolítani?
Mi a garancia, hogy nem szívás eltávolítani? -
novinyul
veterán
válasz
GépházMester #4371 üzenetére
Rakás eladó Magic 6Pro van, hivatalos helyen vásárolva 3 év garancia jár mellé. Max arra figyelj hogy, ha lehet ne előfizus legyen. Vagy ha az akkor itt az aprón régi megbízható tagtól vedd. Máskülönben nincs gond a telefonnal.
-
F-ECT$
titán
válasz
Hogy ne lenne garis?! 3 év jár rá normális helyről.
-
yodee_
őstag
válasz
Gyárilag 2 év van rá. Szóval azért kell hogy legyen garis is.
-
GépházMester
újonc
Sziaszok! Ilyen telefonban gondolkodok, sajnos már a nagy része nem garis. Mire érdemes használtan figyelni vételkor?
-
Dino69
aktív tag
válasz
balkoger #4365 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy leírtad amire gondoltam, amit kaptam válaszként. Viszont akkor legalább kiderült, hogy sokan vannak még gyári fólián, cserébe lassan majd jönnek a cserére vágyók, és addigra talán lesz már egy bevált gyártó, ami nem kerül 10+ ezerbe, és otthon is felrakható, illetve tokbarát
A linkelt hidrogélt felraktam, de mivel nem gyári tokom van, igy az felejtős nekem.
-
xact
tag
válasz
balkoger #4368 üzenetére
Szia!
Akkor nem nehezményezés.
De akkor sem árultad el hogy neked milyen fóliával volt gondod.
Ezt majd kérlek magyarázd megcsak a használd a keresőt, kitárgyaltuk a dolgot -ra reflektáltam, azért az más !
Csak mert akárhogy nézem ez a második hsz-d ebben a topikban.
Nem lehet hogy máshová akartál írni? -
balkoger
tag
-
balkoger
tag
Szia! Keresőt használva 1 olyan hozzászólás van amiben link is található, illetve az egyik fórumtárs megosztotta MediaMarkt-os, illetve Slimstore-os tapasztalatát (köszönjük nekik, pacsi!
), illetve link nélkül sokan hivatkoznak a kínai gélfóliának hátrányaira(elcsúszik pl.)
Szóval a "kitárgyaltuk" dolog 99% a gyári fólia használatára tér ki, kinek mennyire karcolódik a korábbi telefonjaihoz képest.
Ezek után felteszem a kérdést Én is, aki lecserélte, melyik fóliát ajánlja?
Az ne írjon akinek a gyári van fent karcmentesen és meg van vele elégedve.
Sok olyan felhasználó van aki le szeretné cserélni ilyen-olyan okból és fontos a fórumtársak tapasztalata, pl nekem az üvegfóliával kapcsolatban volt több negatív tapasztalatom, pl. ujjlenyomatt érzékelés romlik, gesztus vezérlésnél a képernyő szélén megakad az ujjam, érezhető a fóliának vastagsága, ha a fólia jóval kisebb a kijelzőnél.Köszönöm
-
yodee_
őstag
válasz
koboldozat #4361 üzenetére
Rendben. Akkor tekintsük semmisnek a bejegyzést. Én ilyet keresek mióta megvan a telefon.
-
-
novinyul
veterán
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, szeretném megkérdezni, kinek milyen fólia / üveg vált be a kijelző védelmének érdekében??
Most vettem hidrogél fóliát, de nem igazán tokbarát, így kb nem sokáig lesz rajtaTok nélkül meg olyan mint a szappan, a fekete verzió..
Vagy még összehúzódik a fólia? Egyenlőre azért várok egy toknélküli napot vele, hátha összeszedi magát
-
Mikemend
senior tag
válasz
tobias88888 #4340 üzenetére
Igazából most a Honor 400 (és Pro) telefonokat reklámozzák ezzel a fícsörrel, és én is azt hittem, belekerült. De akkor talán később megkapjuk ezt a képből videó cuccot is.
-
-
-
Mikemend
senior tag
A mozgó fotó kollázst valaki be tudta izzítani?
A telefon újraindítása után mutatta ugyan, de amikor a fotókat kollázsba teszem, ott nincs mozgó lehetőség.Update: én értettem félre. A mozgó fényképekből is lehet kollázst készíteni, nem a fényképeket fogja mozgóképesíteni.
-
Mikemend
senior tag
válasz
alkatraz3000 #4335 üzenetére
Igazából az AI zoomról sem. Az elmúlt hónapok kínai bővítéseit összecsomagolták most egybe, tehát azokat a changelogokat kell feltúrni a teljes listához. Plusz olyan apróságokat is felfedeztem, hogy lett egy kikapcsolás opció a jobb sarkos panelben (most nem jut eszembe a neve, ahol a widgetek vannak). És még sok más apróság, izgalmas lesz felfedezni, és nagyon örülök.
-
novinyul
veterán
válasz
alkatraz3000 #4335 üzenetére
Igazából ezt nem bánom
Remélem hogy még lesznek ilyen meglepetések, akkor akár tovább is marad nálam
Pixel 10Pro akkor csak jövőre.
-
Mikemend
senior tag
válasz
novinyul #4333 üzenetére
Ez a fókusztávolság izgalmas. Ott a négyféle nagyítási lehetőség, és amelyiken egyet nyomok, ott átvált a másik fókusztávolságra. Tehát széleslátószögnél van kétféle, 1x-esnél van háromféle, 2.5x-nél van kétféle, és 5x-nél is kétféle, ha jól számolom.
Ez zseniális ötlet volt, nem tudom, kinek jutott eszébe. -
-
Mikemend
senior tag
Tetszik! Mindent megkaptunk all-in, amit az utóbbi időben láttunk másoknál és az újabbaknál.
Ez abszolút pozitívum. És igen, az AI szuperzoom is megvan. Most abszolút felzárkóztunk a többi új készülékhez.
És olyan finomságok is belekerültek a kamerába, hogy mi legyen az alapértelmezett fókusztávolság, és miket akarok használni. Szuper!
-
SsPL711
őstag
válasz
alkatraz3000 #4326 üzenetére
Nálam semmi C430-ra
-
válasz
koboldozat #4313 üzenetére
-
NoOne1976
őstag
Van egy AI-javaslatok alkalmazás csoport a telefonon. Azt írja nekem, hogy a kártya használatához engedélyeznie kell. Mivel az elején szerintem tiltottam valami AI dolgot, így azt se tudom, hogy itt mit kellene látnom. Miről maradok le illetve mi történik, ha engedélyezem?
-
F-ECT$
titán
válasz
VanAzAPénz #4318 üzenetére
Van alternatíva hangrögzítős telefonra még, szóval ha cserélni kell majd ezt évek múlva, akkor remélem lesz mit venni. Ha meg nem, akkor eldöntöm, hogy mi legyen helyette.
Nem félek a frissítéstől, mert tudom hogy nem lesz rögzítés. Így nem is fogok frissíteni. Telefont mindig az aktuális képességek alapján kell venni, nem a jövőbeli ígéretek alapján, mert azok nem mindig jönnek.
P30 Proról jövök, ott se volt frissítés évekig, mégis az egyik legjobb telefonom volt. És egyelőre ez is nagyon tetszik.
Lejött az irónia
-
Dino69
aktív tag
Én kb legalább 5 évre terveztem vele, ebből van még hátra 4
Másképp nem jön ki a matek, és megmondom őszintén, nincs kedvem már 2-3 évente telefont venni, 400 - 500 ezerért. A kamera számomra tökéletes, az akksi elég, ( 30 perc alatt használhatóra töltődik) illetve a telefon sebessége is bőven elég. Nincs 4k game, csak irodai alkalmazások és használat. Rengeteg ember jött a 4-5 éves P30 próról. Nekik ez a telefon kb olyan, és addig is terveznek vele. (Szerintem)
-
VanAzAPénz
aktív tag
Van ilyen, hogy valamit, valamiért..
Anno én is így voltam hogy ha nincs hangfelvevő akkor nincs csere.
De megsugom hogy ez a telefon sem fog örökké tartani és csak emiatt a funkció miatt választani egy készüléket..
Meg persze bírom az ilyenHogy egyesek milyen kis apróságokon képesek felhúzni magukat
kijelentésen.
Te is azért vagy a 8-son mert gondolom félsz ha frissítesz, akkor nem lesz rögzítés.
Szerinted ez másnak nem apróság?
Remélem lejött az irónia. -
F-ECT$
titán
Hogy egyesek milyen kis apróságokon képesek felhúzni magukat, de hát nem vagyunk egyformák.
Én meg 8-as Magicos-en vagyok és örülök hogy minden úgy megy, ahogy megszerettem.
Mondjuk váltásnál bajban lennék mert egyre kevesebb telefonra van hívásrögzítés, de ha minden jól megy, akkor még 2 évig nem is kell ezzel foglalkoznom.
-
novinyul
veterán
válasz
VanAzAPénz #4314 üzenetére
Hátha ezt még megkapjuk
Nem lenne rossz telefon, sőt kimondottan használható, de szoftveresen lenne még mit csiszolni.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Mikemend #4305 üzenetére
Amúgy is le vagyunk sz@rva, és nem hiszem hogy bármilyen "alap" funkciót, lásd akkumulátorral kapcsolatos frissítéseket meg fogunk kapni, pláne így, de hogy az AI-s cuccokat sem, az szinte biztos.
Itt a 400 Pto, az általam hiányolt funkciók benne vannak, lásd ami android 15-l kellett volna jönnie.
PL : akksi állapota %-ban, töltési korlát és ami többünket is zavar : Energisfogyasztás figyelmeztetés. -
válasz
koboldozat #4303 üzenetére
Nekem Magic 5 Promon még mindig a gyári fólia van, és karcmentes a telefon mindig tokban hordtam és két éves.
-
válasz
VanAzAPénz #4292 üzenetére
Azért vannak a fórumok hogy megvitassuk egy adott telefont, kinek mi jó és nem, mire váltana. Én is több fórumba benne vagyok, olvasom az adott fórumot amiket használtam vagy használok.
-
novinyul
veterán
válasz
alkatraz3000 #4309 üzenetére
Kb. nálam is
Marad a Pixel vonal, vagy ha a Samsung összekapja magát kamerás fronton. Aztán nagyjából ennyi. Xiaomi szintén 3 hónap, vagy több mire megérkezik(ha megérkezik)
-
alkatraz3000
senior tag
Akkor még egy 6 hónapja van velem a telefonnak, és elbucsuzom a markatol.
-
Mikemend
senior tag
Szépen, csendben átkerültünk a negyedéves frissítési listára.
-
Viperator
őstag
válasz
koboldozat #4303 üzenetére
Én a karcolás ellen miatt vettem, mert a korábbi mobiljaim hátulja karcolva voltak.
-
novinyul
veterán
válasz
koboldozat #4301 üzenetére
A tok 2mm vastagabb a kamera körül, de maga a kamera sziget nyitott. Ez nem a poros meló helyes tok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egér probléma
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Óra topik
- Medence topik
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest