Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
Foglalt név #20993 üzenetére
A letrehozas meg eth kuldes az rendben van. De rajossz, h draga az eth es inkabb arbitrumot hasznalnal. Es ott szeretnel usdt-t kuldeni. Akkor az offline geped honnan fogja tudni mi az usdt contract, abi, method es annak parameterese? Sehonnan neked kell egyesevel osszeszedni.
Sot kerdezek jobbat: Noncet honnan fogja tudni?Ha tanulni akarsz hajra, mert annyi szivasba bele fogsz futni mint az allat. Ha egy szemmel lathato osszeg biztonsagos tarolasa a cel akkor trezor.
-
Foglalt név
addikt
válasz
tomazin #20989 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Lehet az influenza okozta, de arra emlékszem, hogy az etherum.org-ról jutottam a MyEtherWallet-re, de most nem találom a hivatkozást. Amennyiben ezt benéztem, természetesen bukik a logikám.
Megvárom, míg kitisztul kicsit a fejem és nekifutok mégegyszer.
A probléma részre: ha jól értem az oldal amit offline nyitok meg, az maga a wallet. Ezzel tudok egy új számlát(keypair) létrehozni/megnyitni. Ezen belül volt egy elsőre kellemesnek kinéző felület, ahol a contract-ot alá tudod írni és a végén kiköpi String-ként, amit nem érzek vészesnek átemelni egy online gépre (lehet, hogy kihagyok valamit, tök új ez az egész) és ott beküldeni a hálózatnak. -
A TRUMP coint (és mellette a SOL-t is nézve) csak simán medvepiacon vagyunk, vagy az elnökös coinnak lőttek?
Eddig egészen jól ment vele a trade, nem adtam el, amíg mínuszban voltam (jött is pár százalék profit), azonban most már -10%-on vagyunk (18-nál vettem, azt gondoltam ez egy dip), és folyamatosan csak esik. Pump-dump coinok szoktak így kinézni, amik aztán sosem jönnek vissza.
Vajon szálljak ki még viszonylag kis bukóval, vagy reménykedjek benne, hogy legalább nulla közeli profittal sikerül eladnom?
-
tomazin
veterán
válasz
Foglalt név #20981 üzenetére
Ezt most mindenfele rossz szandek nelkul, de nagyon magabiztosnak gondolod magad es ilyenkor szokott jonni a pofaraeses.
De akkor tedd fel ugyanazt a kerdest, amit feltettel egy random tarcanal:
Mibol tartjak fenn magukat?
Mit jelent a mew? (Nem myethwallet)
Miert nem a hivatalos rpck vannak hasznalva?
Mit csinal a coinbase fileban levo hivas? (Erre nem tudok valaszolni, csak megutotte a szemem, nem huztam le a repot, h megnezzem honnan van hivva)A tobbiekkel ellentetben szerintem semmi problema nincs azzal amit csinalsz, sot. Dont trust, verify.
Csak most leszedtel egy random repot, ahelyett, h magadnak megirtad volna es sajat js kodbol rahivsz a wallet createre (es ugye itt is problemaba utkozol, mert be kell huzni az ethers.js-t, h ne kelljen fel m3 kodot megirni)
De akkor mondok problemakat:
Ezzel a wallettel (kb 10fileba neztem bele, szoval lehet nem igy van) csak tarcat hozol letre es eth transzferalsz, mert minden mashoz kellene a contract, meg az abi. Bar le tudod szedni, de aztan atvinni az offline gepre, es a meghivott methodot felparametetezve alairni, de ez mar olyan szintu onszivatas. -
k1raly
aktív tag
válasz
Foglalt név #20987 üzenetére
Engem kezd érdekelni mi lenne az összeg amit bele akarsz tenni ha már így túlgondolod a dolgot.
Ettől függetlenül sok sikert.
De szerintem itt nem kell meggyőznöd senkit hogy te gondolkodsz jól, csináld amit jónak látsz és kész. -
Foglalt név
addikt
válasz
nort_on #20986 üzenetére
Ahogy leírtam itt, offline is alá tudsz írni egy tranzakciót. Mivel semmibe sem kerül egy új fiók, ezért én belőném ha x egységenként akarok megszabadulni tőle és 20x-et akarok tartani benne, akkor 20 fiókot csinálok. Mindegyiken lesz 2 kimenő tranzakció, egy teszt, hogy működik-e a fiók a feltöltés előtt és egy második, mikor leüríted.
De gondolom nem a 21. ezredik hozzászólásnál jutunk el idáig -
nort_on
senior tag
válasz
Foglalt név #20985 üzenetére
Offline fogod eladni, fiatra váltani, meg elkölteni is?
-
Foglalt név
addikt
-
Ryder1
senior tag
válasz
Nem kell pontosan elárulni, de nagyságrendileg elárulod, hogy milyen összegű vásárlást tervezel, hogy ennyire rámész a biztonságra? Millió dolláros portfóliókat simán tartanak egy egyszerű ledger/trezor/stb tárcán. Szerintem túlbonyolítod az egészet teljesen feleslegesen.
-
válasz
Nagyon jó.
Egy lehetőség, ha minimum többszázezer eurónyi kriptód van.
Alatta csak a paranoia a mozgatórugó. -
Foglalt név
addikt
válasz
Foglalt név #20971 üzenetére
Volt megint egy kis időm továbbmenni ezen a vonalon.
Találtam egy egész jó kis leírást. A lényeg:
- fogsz gépet, ami nincs csatlakoztatva a netre
- a MyEtherWallet oldalt letöltöd zip fileként és rámásolod (pendrive/floppy)
- megnyitod az oldalt, ahol pár kattintással csinál neked egy kulcspárt
- ezt elmentheted egy keyStore-ba (kulcs tároló file), ami jelszóval védett lehetőleg több OFFLINE tárolóra (másik pendrive/floppy/kazetta) (ha nagyon technikaiak akarunk lenni, akkor csak a privát kulcsod is elrakhatod, akár egy papírlapra leírva, a többi csak a körítés)
- ki is nyomtathatod az oldal által generált összefoglalót, de valami elmebeteg tervezte, így a publikus és privát kulcs QR kódja 3 cm-re volt egymástól azon a verzión, amit én láttam.. (ergo ha használnád jó esély van, hogy a telefonod kamerája befoghatja a rosszat is)
- mivel az ETH hálózat elosztott és publikus az új cím egyenlegét bárki láthatja, amiből két dolog következik:
a. az egyenleget online tudod megnézni, ehhez viszont nem kell a privát kulcsod
b. ha egy címen nagyobb összeget tárolsz, direktben ne vegyél vele pizzát, mert a kiszállító tudni fogja, a neved a címed és mennyi pénzed van
- ahogy a leírás is javasolja, csinálj egy rá- és elutalást kis összeggel, hogy kiderüljön minden működik-e mielőtt ráraksz egy valag pénzt és később nem férsz hozzá
- ettől az utolsó lépéstől kicsit fáztam, de az offline oldalon alá tudsz írni egy tranzakciót, majd ezt a tranzakció kódot vissza tudod másolni egy online gépre, ahonnan elküldöd a hálózatra
Ha elég paranoiás vagy foghatsz egy gépet, friss rendszer rá, megcsinálod, aztán legyalulod. A néhány segítő videóban javasolt repülőgép üzemmód nem ér sokat, mert ha 5 perccel később újra online vagy, majd akkor küldi a vírusod szét a tárcád adatait. -
Héraklész
tag
válasz
formula01 #20979 üzenetére
Nyilván másként látjuk. Én úgy gondolom egy magas kockázatú befektetési portfólióban van mondjuk 10 különböző kriptó x-x összeggel 5 évre. Az 5. év végén több bebukik, de néhány talán kilő - ezt szeretné a befektető/spekuláns meglovagolni.
Senki sem szeretne még plusz kockázatot rossz tárcaválasztással... -
formula01
senior tag
válasz
Héraklész #20978 üzenetére
Azért legyünk őszinték, aki kripto-ba fektet be, az azért többnyire valamennyire hazardőr.
Talán a BTC az egyedüli, amivel a legkevésbé lehet befürödni hosszútávon, de ha megnézed a múltban hogyan változott az árfolyam, ott is simán kerülhetsz előbb 50-70% minuszba, mielőtt mondjuk elérsz 50-100% pluszt, és ez évekig is tarthat. Persze nem biztos, hogy ugyanazt értjük hazardőr alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Finwe
őstag
válasz
Foglalt név #20973 üzenetére
Az elég. Ki akarom venni és ennyi.
-
Finwe
őstag
válasz
Foglalt név #20971 üzenetére
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. korábban bányászgattam a Nicehash-ben, ami mostanában átalakult és tájékoztattak, hogy az inaktív funds-okat elmozgatják az egyenlegemről. Mivel bányászi nem tudok már, kereskedni meg nem szeretnék, gondoltam kiutalom akkor magamnak. Kiderült, hogy a Proton Mail-emhez van Proton Wallet-em, ez szerintem elég is nekem, ha tovább tudom küldeni a bankszámlára, azonban a NiceHash-es BitCoin kiutalásnál Travel Address-t kér, ami nincs a Proton Wallet-ben, ill. én nem találtam. (Valamint az összes NiceHas-has kiutalási leírás/videó még Travel Address nélküli.)
Mit kell tennem, hogy ki tudjam utalni magamnak a NiceHash-es egyenlegemet ezzel az új Travel Address-es feltétellel? Van valami jobb Wallet szolgáltató, ahol a kiutalás olajozottabb?
A CoinBase-t néztem még, meg az Atomic Wallet-et és az Exodus-t telepítettem is de ez meg semmilyen profil létrehozással nem járt, csak fut a program és kész, másolhatom ki a BTC címet és a NiceHash-ben ha az "I haven't received Travel Address"-t választom, legalább a legördülőben szerepel nem úgy mint a Proton Wallet, csak, hogy nincs benne jelszavas profilom ez nemigen szimpi.
-
ChPessimist
tag
válasz
Foglalt név #20969 üzenetére
Még mindig csak ezt tudom mondani.
#20966Nem rábeszélni akarlak én, ne értsd félre. De a sok sületlenség alapján amiket leírsz, tényleg nem neked való.
Tipikusan az az ember vagy, mint akiknek régen próbáltam magyarázni, hogy mi ez, hogyan működik és akármilyen cikket, videót, dokumentumfilmet mutattam, nem hitték el.Lehet én vagyok az egyetlen de az elmúlt 10+ évben semmi negatív dolog nem történt. A pénzem is megcvan, csak egy kicsit több lett.
Mondjuk az is lehet, hogy még csak nem értük el azt a dátumot amit beleprogramoztak a walletembe.
-
Foglalt név
addikt
válasz
ChPessimist #20968 üzenetére
A biztosító sem fizet, ha valaki az általad adott kulccsal megy be a lakásodba.
-
ChPessimist
tag
válasz
Foglalt név #20967 üzenetére
Nem hiszem, hogy így működik.
Talán valami féle hivatalos szervek fülébe is jutna az a pár BTC amit hirtelen eltűnne.
-
Foglalt név
addikt
válasz
tomazin #20965 üzenetére
Ez mondjuk azért egy kicsit még nyugtató, hogy legalább a normál ügymeneten is keresnek.
ChPessimist: tedd a szívedre a kezed, te is vállalnád, hogy utánad köpnek az utcán, főleg hogy annyi pénzből tudnál venni egy saját országot.
Mod.: most hogy így leírtam, ismerek egy V. betűs illetőt, aki pont ezt csinálja csak nem kriptóval[ Szerkesztve ]
-
ChPessimist
tag
válasz
Foglalt név #20963 üzenetére
Biztos nem is lenne belőle nagy botrány ha pl. Ledger lenyúlná az összes pénzt a saját számlájára...
Szerintem hagyd inkább ezt az egészet. Győzd csak meg magad, hogy mindenképpen el fogják lopni a pénzedet és inkább tartsd KP-ban.
(Mondjuk úgy látom ez már sikerült)
-
tomazin
veterán
válasz
Teljesen igazad van. Lehet irni sajat tarcat is ami kommunikal az rpcvel es ugy irod ala a PKval a tranzakciokat.
De akkor mi az ingyenes tarcak uzleti modellje:
Plusz szolgaltatasokat adnak. Nem kell mast hasznalnod, tarcan belul tudsz valtani, vagy venni cryptot fiatert. Ezeknel mind lecsipik a maguk szazalekat. Ha utanamesz pl egy metamaskon beluli valtasnak akkor el fogsz kepedni, h mennyire lehuznak.[ Szerkesztve ]
-
Ryder1
senior tag
válasz
Biztos, hogy bele akarsz vágni ebbe az egészbe? Ha már most ilyen félelmeid vannak, lehet nem kéne erőltetni, mert csak megégeted magad.
-
BaLee
addikt
válasz
Foglalt név #20961 üzenetére
Rosszul nézed. Mivel te állítod be a kulcsot a tárcán az csak nálad lesz meg.
-
Foglalt név
addikt
Ahogy nézem, semmi nem zárja ki, hogy a tárca maga nyúlja le a pénzed.
Az is elég "fura" dizájn, hogy a publikus kulcs a címed. Olyan, mintha az email címed a jelszavának a hash-e lenne. Ha új jelszót akarsz buktad a címet és mindenhol adható meg az újat.
Sajnos az arany mellett az ether tűnik úgy, mintha tartaná az értékét, de semmi kedvem elbunkni egy valag pénzt.
De mivel csak "trezor" lenne, a tranzakciók hiánya legalább csökkenti a támadási felületet.
Tudom, hogy egy bank is kihúzhatja alólam a szőnyeget, de ott vannak biztosítékok. Az sem segít, hogy nem látom a tárcák üzleti modelljét, és egy ingyenes "termék" amire a vagyonőr bízod, nekem nem túl bizalomgerjesztő.
(A proton nem rossz ötlet, köszönöm!) -
BaLee
addikt
válasz
Foglalt név #20959 üzenetére
Proton wallet, esetleg egy papírtárca.
De kár ezt túllihegni, egy Ledger vagy egyéb HW walletről sem fogják ellopni a kriptódat ha nem szívsz be valami vírust ami lenyúlja a jelszavad vagy kulcsaidat.
-
Foglalt név
addikt
Teljesen laikusként kb. a következőt sikerült összekaparnom az Ether-ről:
- Első körben szükségem van egy azonosítóra, ez egy publikus-privát kulcspár (a generáláshoz egy előre meghatározott kifejezés könyvtárból válogatsz össze szavakat adott sorrendben, amikből bármikor újra lehet számolni a hash-t)
- Az azonosító egyenlegét tartja számon a könyvelés, elutalni róla csak a privát kulccsal lehet
- A kezeléshez (kulcspár létrehozástól kezdve) szinte mindenki egy tárca szoftvert használNem jutottam odáig, hogy van-e nyílt forráskódú tárca, aminél biztosra mehet az ember, hogy ők nem lopják el a kulcsaid. Ha lenne ilyen, akkor elvileg ha egyszer csak rátolok adott egységet, akkor nincs a privát kulccsal aláírt tranzakció, ergo az utolsók között leszek, akit meg tudnak kopasztani. (Feltételezve, hogy nem valami halál egyszerű kulcsot generálok kézzel, ahol lehet ütközés egy már meglévővel.)
Van valami amit kihagytam, ha nem a csordaszellemre hagytakoznék biztonság terén?
-
kenwood
veterán
Mondjuk akinek mindene ott volt, az nem hiszem, hogy ezek utan atviszi mashova,es meg vasarol melle. Ez alapjan egyertelmu eladasi nyomas,areses lenne.
Egy dolgot tudok elkepzelni, ami ezt megakadalyozza :
Az eses biztos tudataban nekiallnak esz nelkul leverageben shortolni, es a balnak szepen feltoljak az arakat, likvidaljak oket -
BaLee
addikt
válasz
szabi__memo #20954 üzenetére
Én sem.
-
BaLee
addikt
válasz
szabi__memo #20952 üzenetére
Mert majd biztos mindenki kapásból jól elad mindent és esik majd minden.
-
kenwood
veterán
[link] FTX karosultak egy reszet elkezdik kartalanitani. 16 milliardrol van szo. Nem hangzik tul jol azok szamara, akik nem voltak erintettek.
[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
válasz
proof88 #20948 üzenetére
Tehát ha nincs kamerád, akkor nem juthatsz a pénzedhez, de ezt az elején nem közlik...
Nem tudom. Régebben Paypalt, Transferwise-t használtam, pókereztem, sokat vásároltam online több országból, angol nyugdíjbiztosítást intéztem kizárólag online, jelenleg is online bankolok stb. Sosem volt azonosítási problémám. -
proof88
addikt
válasz
Héraklész #20938 üzenetére
Pont azért vannak ezek az intézkedések, mert rengeteg csalást követtek el cex-eken régen is. Engem is idegesít, amikor váratlanul megkérnek hogy kamerával face check, meg igazolvány, stb., de ez ilyen.
Sőt, olyan is volt, hogy beküldeni nem tudtam CEX-re pénzt face check nélkül, pedig már évek óta elvégeztem náluk a magas szintű KYC-t és már korábban is küldtem be pénzt, aztán egyszer csak mégis megint igazolnom kellett magam egy beküldési tranzakció elvégzéséhez.
Most én is panaszkodhatnék, hogy a Revolut megkért, hogy igazoljam a jövedelmem forrását, töltsek fel dokumentumot, de hiába választok ki pdf-et, nem veszi be, kénytelen voltam képekbe menteni a releváns részeket és azokat feltölteni a revolutnak mert csak képeket fogadott el.
Hozzáteszem, a jövedelmem forrását bekérhetnék az adóhivataltól is, és/vagy fordítva.
-
kenwood
veterán
válasz
Ryder1 #20946 üzenetére
Amit o leirt, az is altalanos mindenhol.
Egy banknal is vannak hulye szabalyok, de azokon belul az ugyfelenek tekint,es kinyalja a segged. A cexeknel pedig a support kb. disznek van, a legkisebb problema eseten is napokig beszelgethetsz a botokkal,mire rajossz,hogy igy jartal. -
ChPessimist
tag
válasz
kenwood #20943 üzenetére
Az már régen volt!
Nekem Ledgeren van a BTC de még van egy kis XRP apróm Revoluton, pár éve.
Tudom, hogy nem nagyon szeretik/ajánlják az emberek, de az csak ilyen hobbi szerűség. A kártyát úgyis használom és néha felnézek veszek még egy kis Ripplet ha úgy gondolom.Ha esetleg a gonosz Revolut 5 év múlva lenyúlja a pénzem, akkor így jártam. Bár nem szeretném addig holdolni. Talán már idén el is adom ha úgy alakul.
-
-
Héraklész
tag
válasz
ChPessimist #20939 üzenetére
Itt a fórumban is számtalan esetről olvashattál, biztos csak kitalálta mindenki.
-
Héraklész
tag
válasz
spkkill #20937 üzenetére
Nem a termékről van szó, hanem azok megbízhatatlanságáról, akik árusítják.
Az mi, hogy elköltök 1000 dollárt, igazolok mindent, majd útleveles ellenőrzéssel ki a akarom venni a pénzemet, aztán szórakoznak? Egy normális cégnél ilyen nincs, viszont eddig mindegyikről olvastam ilyet. -
ChPessimist
tag
Miről van szó?
-
Héraklész
tag
Az egész egy nagy katyvasz, semmi biztosítékkal, lehúzásokkal egyéb trükkökkel. Ez a piac nem hangzik befektetőbarátnak...
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok.
Van itt olyan, aki FTX károsult volt? Ha igen, akkor pls jelezze, és utána írok egy privátot.
-
atommaa
tag
Üdv, 9 és fél órás kriptobarangolást követően, metamask, remix smart contract témakörben lenne kérdésem, ha lenne itt hozzáértő személy, privátban. Előre is köszi.
-
Pietrosz
addikt
Csak érdekességképp írom, hogy anno bebuktam a Celsiussal a pénzemet, de ma végre megkaptam a kártérítést/jóváírást. Az a vicc, hogy sokáig meg se nyitottam a mailt mert azt hittem spam
Végül végtelen kyc procedúrákon keresztül hyperwalleten keresztül paypalra megkaptam a pénzt. Tippre az egész összeget, viszont szerintem az akkori árfolyamon számolták, btc-m meg egy kis eth volt bent, de usd-t kaptam
Na mindegy legalább fizettek.
-
Plug Life
senior tag
Beszarás 😂
-
kenwood
veterán
válasz
egyedülülő #20923 üzenetére
Talan Trump gazdasagi haboruja.
Mondjuk lassan egy eve folyamatosan esik az altok 90 szazaleka,szoval egyre kevesbe relevansak ezek a kerdesek[ Szerkesztve ]
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
egyedülülő #20923 üzenetére
Shortoltam kicsit. Majd szolok, ha mehet vissza.
-
egyedülülő
őstag
Mi történt, hogy ekkorát esett a piac legutóbb?
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20921 üzenetére
Akkor probald meg azt, h felrkasz egy metamaskot es megprobalod beimportalni a 24szot oda (elvileg ki kene tudnod nyerni, lehet 16lesz) vagy ha azt nem akkor a private keyt. Ha sikerul es megy vele a tarca (nem tudom fog-e), akkor felveszed a base halozatot es ott lesz az ethd
Jah ezeket sehova ne ird le, mert azonnal leuritik a tarcad
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz
pintyesz #20918 üzenetére
Pedig gondoltam jo fej leszek es megnezem neked, de emailt akar ez a csoda. Nezd meg, h hogyan tudsz halozatot hozzaadni. Bsc, avax, polygon is mind evm halozat, szoval tudnia kene kezelni.
De most talaltam egy ilyen. Ott van fent, h filter by chain. Nyomd meg a view allt es jo esetben ott lesz a base.
Bocs a nyomorek kepert. [kép] -
pintyesz
senior tag
Üdv mindenki!
Tudna valaki segíteni az alábbi problémával?Coinbase walletról küldtem Best Walletra ETH-t.
Utólag láttam meg, hogy base networkös volt az ETH, amit a Best Wallet ETH címre ETH networkös címre küldtem.
Így nyílván nem látom a Best Walleten.
Azonban az etherscan-en látom hogy ott van a címen.Hogyan lehetne láthatóvá tenni, bármilyen módon?
Köszönöm a válaszokat előre is! -
Elektrosokk
veterán
válasz
szabi__memo #20896 üzenetére
-
Agyrák666
aktív tag
Jo ez a tramp rally
-
kenwood
veterán
Egyre inkabb azt erzem, h tavaly tavasszal volt az alt szezon, es a kovetkezo 2-3 ev mulva lesz ...
-
Sziasztok!
Új vagyok a kriptovilágban. Befektetés a célom. A Binance oldalán regeltem.
Vettem egy kis Bitcoin-t valamint BNB-t. Igyekszem olvasgatni a témában, valamint Binance learn-t is nézem, hallgatom. Egy kérdésem, hogy azt írták a kriptovaluta.net-en, hogy magyarra állítható az oldal, de nekem mindig visszavált angolra. Esetleg ezt meg lehet oldani, hogy magyar maradjon?
Valamint maradhatok forintban, vagy érdemesebb EUR vagy dollárban vásárolni?
Valamint van a "Saját eszközeim - My Assets" alatt az "Érme nézet - coin view" itt mutatja, hogy gondolom mennyi a tőkém és van a "Account view - Fiók nézet" ott az "Earn" alatt ott egy darab magasabb összeg van. Ez összesített eszközöm? Ha erre rányomok akkor a "Total Value" alatt tudok választani, hogy BTC vagy BNB legyen, viszont a Ft nem változik. Gondolom akkor jól gondolom, hogy a készletemet mutatja.
Kérdésem, hogy azt hol tudom megnézni mennyit változik plusz-mínusz az összegem?
Ne haragudjatok a kérdésekért és igyekszem olvasni a témában, videókat nézni valamint megpróbálom átbogarászni ezt a fórumot is. Nagyon-nagyon hálás lennék ha segítenétek. Előre si köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #20901 üzenetére
Közbe megoldottam. Ment vissza Binance-ra, de ahhoz kellett BNB-t is vennem, aztán vissza a másik wallet addressre. Bah, borzalom.
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok, egy kis helpet kérek. Coinbase walletet csatlakoztattam Raydium oldalához, ami a Solana walletet látja, de én a Coinbase walletembe csak Ethereum addressre tudok utalni, szóval az oldal úgy látja 0 balance van rajta. Hogyan tudom mozgatni cryptot 2db Coinbase wallett között 1 accounton belül? Nem jövök rá hogyan is kéne ezt...
Binancen próbáltam közvetlen arra a walletre utalni, de érvénytelen addressnek mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- iPhone topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...