Hirdetés
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
-
105698 - 105601
105698 - 105601 105600 - 105501 105500 - 105401 105400 - 105301 105300 - 105201 105200 - 105101 105100 - 105001 105000 - 104901 104900 - 104801 104800 - 104701 104700 - 104601 104600 - 104501 104500 - 104401 104400 - 104301 104300 - 104201 104200 - 104101 104100 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Igen, meg platformot is váltottál, ugye ott is van ugrás.
Retailen tolod? -
Micsurin
nagyúr
Visszahozza az AMD az 5800X3D procit, ha jó áron megúsznám a váltást 5800X-ről, akkor kihúznám a géppel DDR6-ig(adatlapomon a gép).
A topikban a retail pozitív beszámolókat találtam minimum FPS tekintetében.
Classic WoW mennyit profitál az X3D cacheből? Ütöm a netet, de csak retail dolgok jönnek fel.
Gemini szerint a Classic nem a régi engine alatt fut, így profitálni fog az X3D prociból.
Szerintetek?3D Cache a WoW-nak mindenképp nagy előny, nekem az 5700x - 7800x3D csere majdnem duplázott mindenhol FPS-ben.
Olcsó nem lesz de egy DDR5-höz képest nyerhetsz, kérdés az induló ára az 5800X3D-nek egy használt 5700X3D-hez. Ha nincs jelentős difi, használt.
-
Viktor77
titán
Visszahozza az AMD az 5800X3D procit, ha jó áron megúsznám a váltást 5800X-ről, akkor kihúznám a géppel DDR6-ig(adatlapomon a gép).
Classic WoW mennyit profitál az X3D cacheből? Ütöm a netet, de csak retail dolgok jönnek fel.
Gemini szerint a Classic nem a régi engine alatt fut, így profitálni fog az X3D prociból.
Szerintetek?Nem úszod meg jó áron, drága lesz.
Nem tudom kinek csinálják. -
grizlisandor
veterán
Szerintetek? -
Healbacsi
őstag
Hatarozottan.
Sok addont kilottek, latszik, hogy tanulasi celbol allitottak be igy a seasont, es nem csak a m+ -t, hanem a raideket is. -
lakisoft
veterán

3.6-3.7k játékos vagyok (előző 12+ szezon). Erre a szezonra 3.4k volt a minimum amit szerettem volna elérni, 3.5k volt a középső cél. Nagy valószínűséggel nem fogok megállni amíg 3.6k meg nem lesz ebben a szezonban is.
Viszont ezt a 3.5k-t előző szezonokban a mostani időnek 1/3-a alatt (vagy még gyorsabban) megcsináltam és emellett altoztam is. Most az altok helyett csak egy karakterem van és az elmúlt két hetet leszámítva 2 score + 2 vault (+10) kulcsot csináltam. Nincsenek altok mert a levelling valahogy még rosszabb lett mint TWW-ben volt. Ugyancsak még mindig nem oldottam fel a voidforge upgradet (bár már közel vagyok), mert iszonyat grindfest. Akkor nem ha raidelsz, de m+-szal igen. Tudom, hogy sokan vannak akik élvezik az "egyszerűbb" gameplay-t de szerintem nem tett jót a játéknak, de hát ez van (amúgy is szvsz, biztos sokan preferálják ezt).
További jó vasárnapot!
Azért linkelhetnél egy raderio profilt, had gyönyörködjünk benne. Fix grouppal vagy puggal játszol?

Amúgy másnak is nagyon könnyű ez a season?
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok a most kijött Pandaria classic melyik realmjére érdemes menni magyarként mivel most ahol vannak karijaim ingyen kartaktertransfer van és itt nincs senki ezen a szerón szóval örülnék, ha olyan szeróra tudnék menni ahol sok magyar van és magas a populáció amúgy hordás karaktereim vannak köszönöm szépen előre is
-
BMS
őstag
Amikor nem mehettel ki raid kozben wc-re (max egy hunterrel autoattack kozben), az nem kivanatos classic elmeny. Ha valakinek az hianyzik, meg is erdemli.
Most classic realmen a legszarabb jatekos is tobb dps-t tol mint anno a legjobbak. Ez sem classic elmeny.
Keressek csak a classic elmenyt, ami nem az, csak ugy tunik.BMS:
En mar eleg regota nem raidelek mythic szinten, mert a beosztasom nem teszi lehetove. Mindig full gearben voltam a season 2/3-nal m+ -bol. A raid picit gyorsithat ezen, de ez teljesen guild fuggo. Hiaba olsz le hetente 2 bosst mythic szinten (mert tobbre nem kepes a guild), abbol nem fogsz maxos geart szerezni (meg set itemet sem).
Nem kotelezo PTR-t nezegetni, nem kotelezo megjelenes elott barmifele spoilert megnezni. Ha valaki megis igy tesz, arrol nem a jatek tehet. En pl. direkt nem teszem meg ezeket, ehelyett majd akkor, amikor kijon a jatek. Erdekes modon, szamomra megvan az exploracio, mert valos idoben fedezek fel/tanulok meg mindent.
Én azt hiszem egyedül TWW season 2-ben voltam full gearben. Előtte amint megvolt a 2k rio és a season mount abba is hagytam a gearelést.
Most is elég jó gearben vagyok,de már csak 10-es kulcsokat megyek a vault-ért. Még legalább 5 altot fel kéne húzni,hogy tudjam farmolni a TWW-s raideket
-
Healbacsi
őstag
Raidekből.
Még kellett a közösség (guild), mert különben nem jutottál le raidekre. Volt értéke a komolyabb cuccoknak. Most nincs. Hozzádvágják. Nyílván haszna is van a M+-nak, hiszen nem tud mindenki raid időpontokhoz, meg 20-30-40 emberhez igazodni, csak 5 embert kell összeszedni.
Ezért keresik sokan a classic élményt, amikor tenni kell a fejlődésért.
De szerencsére erre a Blizz is rájött, és készül valami.Amikor nem mehettel ki raid kozben wc-re (max egy hunterrel autoattack kozben), az nem kivanatos classic elmeny. Ha valakinek az hianyzik, meg is erdemli.
Most classic realmen a legszarabb jatekos is tobb dps-t tol mint anno a legjobbak. Ez sem classic elmeny.
Keressek csak a classic elmenyt, ami nem az, csak ugy tunik.BMS:
En mar eleg regota nem raidelek mythic szinten, mert a beosztasom nem teszi lehetove. Mindig full gearben voltam a season 2/3-nal m+ -bol. A raid picit gyorsithat ezen, de ez teljesen guild fuggo. Hiaba olsz le hetente 2 bosst mythic szinten (mert tobbre nem kepes a guild), abbol nem fogsz maxos geart szerezni (meg set itemet sem).
Nem kotelezo PTR-t nezegetni, nem kotelezo megjelenes elott barmifele spoilert megnezni. Ha valaki megis igy tesz, arrol nem a jatek tehet. En pl. direkt nem teszem meg ezeket, ehelyett majd akkor, amikor kijon a jatek. Erdekes modon, szamomra megvan az exploracio, mert valos idoben fedezek fel/tanulok meg mindent.
-
BMS
őstag
Mivel most kipróbáltam kettőt is, de, adja az érzést.
Nyílván a a felfedezés öröme elmarad (bár Turtle-ön ez is megvolt az sok új területtel, instával, raiddel, itemekkel), de az hogy sima questekre is keresel embert például, az meglehet. Az együtt játszás öröme.
Csomószor volt pl. hogy 60-asként kimentem Hoggerhez hogy segítsek kicsiknek, és mindig volt ott rajtam kivül 2-3 másik is.A felfedezés öröme retailen sincs meg
Fél évvel kieg előtt már kb tudsz mindent vagy mert végigtoltad ptr-en vagy mert néztél egy wowos content creatort
-
Viktor77
titán
Mivel most kipróbáltam kettőt is, de, adja az érzést.
Nyílván a a felfedezés öröme elmarad (bár Turtle-ön ez is megvolt az sok új területtel, instával, raiddel, itemekkel), de az hogy sima questekre is keresel embert például, az meglehet. Az együtt játszás öröme.
Csomószor volt pl. hogy 60-asként kimentem Hoggerhez hogy segítsek kicsiknek, és mindig volt ott rajtam kivül 2-3 másik is. -
Viktor77
titán
-
BMS
őstag
(PVP,) M+ (+10) és mythic raid. Alternatívaként pedig ott volt a crafting ami előző szezonban a kevesebb crest miatt jóval elérhetőbb volt. Szóval lényegében a tier szetet leszámítva tudtál relatíve egyszerűen craftolni jobbra-balra (már ha akartál). Ugye erre a szezonra lejjebb tekerték a kapható crestek mennyiségét és felemelték a craftoláshoz szükséges mennyiséget is, miközben a sima item upgrade is jóval drágább lett. Elvileg ez segít a játékot szinten tartani vagy mi

Az M+ előtti időkre gondoltam
Talán Legion-ben vezették be ezt a redszert? Draenorba még akkor a raid volt ami fullos geart adott? -
BMS
őstag
Raidekből.
Még kellett a közösség (guild), mert különben nem jutottál le raidekre. Volt értéke a komolyabb cuccoknak. Most nincs. Hozzádvágják. Nyílván haszna is van a M+-nak, hiszen nem tud mindenki raid időpontokhoz, meg 20-30-40 emberhez igazodni, csak 5 embert kell összeszedni.
De szerencsére erre a Blizz is rájött, és készül valami.De a Classic már úgysem fogja ugyan azt az érzést adni,nem?
Annyi verzió aktív jelenleg,hogyan lehet még tovább variálni? -
Hadeska22
aktív tag
(PVP,) M+ (+10) és mythic raid. Alternatívaként pedig ott volt a crafting ami előző szezonban a kevesebb crest miatt jóval elérhetőbb volt. Szóval lényegében a tier szetet leszámítva tudtál relatíve egyszerűen craftolni jobbra-balra (már ha akartál). Ugye erre a szezonra lejjebb tekerték a kapható crestek mennyiségét és felemelték a craftoláshoz szükséges mennyiséget is, miközben a sima item upgrade is jóval drágább lett. Elvileg ez segít a játékot szinten tartani vagy mi

-
Viktor77
titán
Raidekből.
De szerencsére erre a Blizz is rájött, és készül valami. -
BMS
őstag

3.6-3.7k játékos vagyok (előző 12+ szezon). Erre a szezonra 3.4k volt a minimum amit szerettem volna elérni, 3.5k volt a középső cél. Nagy valószínűséggel nem fogok megállni amíg 3.6k meg nem lesz ebben a szezonban is.
Viszont ezt a 3.5k-t előző szezonokban a mostani időnek 1/3-a alatt (vagy még gyorsabban) megcsináltam és emellett altoztam is. Most az altok helyett csak egy karakterem van és az elmúlt két hetet leszámítva 2 score + 2 vault (+10) kulcsot csináltam. Nincsenek altok mert a levelling valahogy még rosszabb lett mint TWW-ben volt. Ugyancsak még mindig nem oldottam fel a voidforge upgradet (bár már közel vagyok), mert iszonyat grindfest. Akkor nem ha raidelsz, de m+-szal igen. Tudom, hogy sokan vannak akik élvezik az "egyszerűbb" gameplay-t de szerintem nem tett jót a játéknak, de hát ez van (amúgy is szvsz, biztos sokan preferálják ezt).
További jó vasárnapot!
Grat
Én úgy voltam vele,hogy a top 1%-ot megpróbálom azért az "exkluzív" mountért de nem visz rá a lélek,hogy 19-20as kulcsig elmenjek. Marad a 3400 io. Finoman szólva nem rajongok ezért az M+ dologért
Mielőtt ezt a rendszer bevezették volna hogyan lehetett fullos geart szerezni? -
Hadeska22
aktív tag

További jó vasárnapot!
-
Plata
titán
-
Healbacsi
őstag
-
Plata
titán
-
Healbacsi
őstag
-
BMS
őstag
-
lakisoft
veterán
-
BMS
őstag
-
Healbacsi
őstag
-
Plata
titán
-
Plata
titán
Aion-ra emlékszem,akkor épp nem WoW-oztam,rábeszéltek ismerősök,de egy kalap kutyagumi volt.
Amúgy eddig minden WoW gyilkos MMo besült.
De majd az Aion 2 legyőzi.Vagy megint ócska kukatöltelék lesz.
-
Delávégá
aktív tag
-
Plata
titán
-
Viktor77
titán
Szerintem rossz ötlet. Ok, a WoW-ot nagyon jól alakítgatták, de még nem volt klón ami jól sült volna el.
Inkább mennének a Blizzhez (már ha van rá lehetőségük). -
Plata
titán
Régebben volt itt téma a teknős WoW,meg hogy bezártak,ma olvastam egy gamer portálon egy hírt miszerint a teknős WoW fejlesztő csapata Moonwisper Games néven céget alapított és már készülnek egy saját MMO-val.

-
TBT
addikt
-
Phoen|x
addikt
-
lakisoft
veterán
-
TBT
addikt
Handmade, gép készíti sablon alapján, de kézzel van festve, így teljesen 2 ugyanolyan szobor nincs. Nekem is vannak ilyen szobraim. Még sorszámozott is van, régen még a Blizzard Gearstore is foglalkozott ilyesmivel...
-
Healbacsi
őstag
-
Plata
titán
-
Phoen|x
addikt
-
lakisoft
veterán
-
Plata
titán
-
Healbacsi
őstag
-
lakisoft
veterán
-
Plata
titán
Potom 1640 dollárért előrendelhető Licsi király meg a pacija szobor.
Júliusban szállítják.
-
BMS
őstag
-
Plata
titán
De ez egy fórum?
Hogy mutogassam el?
Régen olyan jó volt,mikor még nem voltak ennyire hisztisek a dologra,ma már a semleges zónában sem merem szivatni az ilyen játékosokat mert féltem az accom,pedig régen sokszáz órán át trolkodtam velük amíg már üvöltöttek a pipától.
Viszont most új csapat viszi a játékot,a videóik alapján szerintem kapnék büntit.
-
Plata
titán
Utánanéztem,megdöglött.

Nem is a fejlődés gyorsasága érdekelne annyira.
Hanem az hogy ne kelljen még vagy 5-6 játékos hogy lecsapjak egy útszéli varangyosbékát.
Az eredeti vanilla régen irtó nehéz volt,egyedül lehetetlenség volt bármihez is kezdeni.
Jó lenne ha lehetne úgy egyedül fejlődni mint retailban.
Annak idején még az is egy rohadt nagy kaland volt hogy eljussak elwynn forestbe a kicsi törpémmel.
Szebb karaktermodell sem lenne hátrány,vagy hogy játszhassak void elf karival,mert az a legaranyosabb.
-
Bencus88
nagyúr
Engem érdekelne hogy pontosan miez.
Tegyük fel hogy classic szerver de bizonyos dolgok lennének benne a retailból,például könnyebb fejlődés vagy küldizés,mert nem hiszem hogy mégegyszer találnék olyan barátokat és társaságot mint a a valódi vanillában.
Ha annyiban hasonlítana a retailra hogy a fejlődés egyszerűbb és a content egyedül is teljesíthető bizonyos szintig akkor érdekelne.
Feltéve ha nem visznek túl sok dolgot át retailból és lesz abból is az ami a retail.
Gondolok itt a túltolt meleg tartalmakra.Csak nem tudom szép szóval leírni,amivel meg leírnám attól meg a mai népek érzékeny lelke visítana.És hogy válaszoljak a kérdéseidre
a fejlődés vanilla lenne mert ezt hianyoljak a jatekosok, nem azt hogy 2 küldi után max leveles vagy.
Elég nagy tábor érdeklődik a játék után illetve a turtle wow is nagyon sikeres volt szóval biztos lesznek klassz klánok.
Ezt a retail dolgot felejtsd el semmi köze hozzá pint ezeket a játékosokat akarják megfogni akit már nem vonz a retail.
semmit nem fognak átvinni, max jobb karaktermodellek -
Bencus88
nagyúr
Tegyük fel hogy classic szerver de bizonyos dolgok lennének benne a retailból,például könnyebb fejlődés vagy küldizés,mert nem hiszem hogy mégegyszer találnék olyan barátokat és társaságot mint a a valódi vanillában.
Ha annyiban hasonlítana a retailra hogy a fejlődés egyszerűbb és a content egyedül is teljesíthető bizonyos szintig akkor érdekelne.
Feltéve ha nem visznek túl sok dolgot át retailból és lesz abból is az ami a retail.
Gondolok itt a túltolt meleg tartalmakra.Csak nem tudom szép szóval leírni,amivel meg leírnám attól meg a mai népek érzékeny lelke visítana.Vanilla alap,új endgame content,új progression season,class tuning,Azeroth-only fókusz,alternatív timeline,folyamatos content update.
valami ilyesmire kell számítani. Nézz utana a turtle wownak -
Delávégá
aktív tag
Gondolok itt a túltolt meleg tartalmakra.Csak nem tudom szép szóval leírni,amivel meg leírnám attól meg a mai népek érzékeny lelke visítana.Akkor próbáld meg elmutogatni.
-
Plata
titán
Gondolok itt a túltolt meleg tartalmakra.Csak nem tudom szép szóval leírni,amivel meg leírnám attól meg a mai népek érzékeny lelke visítana. -
Bencus88
nagyúr
Lesz Classic+. Már classic streamerek is jártak a Blizznél, nem véletlenül zártak be classic+ szervereket, szerintem a Turtle üzemeltetőivel való megállapodásnak is része valamiféle együttműködés (ők elég komoly dolgokat tettek le az asztalra).
Sok helyen olvasom, hogy erre sokan befizetnének, de a Blizznek meg kéne oldania a botolást, amihez láthatóan semmi kedvük, illetve, a fizetős szervereken nagy toxikus közösség lett, ettől sokan félnek.Igen ugyan ezt gondolom én is amit leírtál.
-
Viktor77
titán
Lesz Classic+. Már classic streamerek is jártak a Blizznél, nem véletlenül zártak be classic+ szervereket, szerintem a Turtle üzemeltetőivel való megállapodásnak is része valamiféle együttműködés (ők elég komoly dolgokat tettek le az asztalra).
Sok helyen olvasom, hogy erre sokan befizetnének, de a Blizznek meg kéne oldania a botolást, amihez láthatóan semmi kedvük, illetve, a fizetős szervereken nagy toxikus közösség lett, ettől sokan félnek. -
Bencus88
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
-
Plata
titán
-
TBT
addikt
Méghogy nem létezik időgép!
Néhány perc erejéig visszamentem 2004-be:
-
Plata
titán
-
Plata
titán
-
TBT
addikt
Júniusban (a Pride hónapjában) érkeznek az új tartalmak!
-
Viktor77
titán
-
Phoen|x
addikt
-
Plata
titán
-
Bencus88
nagyúr
-
Phoen|x
addikt
Véletlenül futottam bele, de megdobogtatta a szívem:
World of Warcraft Rise of the Lich King Live Symphonic Medley
-
BMS
őstag
Meglett a Keystone Myth is
-
BMS
őstag
-
Phoen|x
addikt
-
TBT
addikt
Battle.net launcherből már tölthető hivatalosan a klasszikus WarCraft III (a nem Reforged verzió)!
-
Plata
titán
Azt nem tudom.
Csak azt tudom hogy az euró miatt forintban mindig egyre több és több lett.
Hogy angliában mennyi volt a havidíj passz.
Az meg hogy a többi felsorolt országban mennyi volt még inkább nem érdekel,oda akkor sem mennék ha fizetnének.
Na jó ha valaki venné a fáradságot és thalaronnal fertőtlenítené a helyet utána már lehet mennék.
-
Micsurin
nagyúr
Bár nekem már jó ideje nincs WoW aktív előfizetésem,de nem is jött semmi ilyen levél.
Csak az jött hogy itt az új update,meg jött valami kutya és vegyek epic editiont.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az csütörtökön.
Másik cégtől ahol aktív az előfizum jött hír hogy megkaptam a havi zsét,vagy jön a játékhoz masszív grafikai upgrade és váltanak UE5-re.
De emelésről egyiknél sem jött.UI:Épp most olvastam neten.
After over two decades, Blizzard is increasing subscription prices by up to 37% in certain locations. The UK, Kazakhstan, Georgia and Turkey will all see price increases starting 22nd June 2026. Until this date, subscriptions can be bought at current prices. If you were planning on renewing your sub, don’t wait until after the price hikes!Azt azért tedd hozzá az UK most fogja az EU-s árat fizetni, eddig arányaiban olcsóbban játsszottak. Ugyan ez igaz a listában még két tagra is… ezért is nem általános emelés. Az USD / EUR árazáshoz húzták a régiókat ahol nagyon elment a valuta arány.

-
Plata
titán
Bár nekem már jó ideje nincs WoW aktív előfizetésem,de nem is jött semmi ilyen levél.
Csak az jött hogy itt az új update,meg jött valami kutya és vegyek epic editiont.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az csütörtökön.
Másik cégtől ahol aktív az előfizum jött hír hogy megkaptam a havi zsét,vagy jön a játékhoz masszív grafikai upgrade és váltanak UE5-re.
De emelésről egyiknél sem jött.UI:Épp most olvastam neten.
After over two decades, Blizzard is increasing subscription prices by up to 37% in certain locations. The UK, Kazakhstan, Georgia and Turkey will all see price increases starting 22nd June 2026. Until this date, subscriptions can be bought at current prices. If you were planning on renewing your sub, don’t wait until after the price hikes! -
echterion
nagyúr
Tegnap vagy tegnapelőtt jött a levél, hogy június elején emelik az havidíjat. Angol account. Másnak is jött ilyen? Itt egy font az emelés per hó.
-
BMS
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Ezzel a boomstickkel nem akarnak valamit kezdeni? Kegyetlen...
Zandalari és Elf hunteren is annyira életidegen... BM marha unalmas, Survival meg annyira eh ezzel a Boomstickkel. -
Plata
titán
Hardcore nem szórakoztató,meghalsz és kampec,az olyan őrültek mint én aki félóránként meghal valami örültségbe,hegymászás vagy tetőn ugrálás miatt az nem járható.
Egyszer játszottam hardcore MMO-val,ahol elvesztettem mindenemet mert figyelmetlen voltam,azóta nem is játszom vele,bár hiányzik.
Több hónapnyi melóval meg lett amire vágytam,boldogan kiakartam próbálni és meg is haltam.
-
Viktor77
titán
-
OgreImre
senior tag
Igen, valszeg kövi Blizzconon bejelentik a Classic+-t. Van rá igény, nem is kicsi. Kis eszük lenne, felvennék pl. a Turtle "fejlesztőit". Nagyon jó dolgokat valósítottak meg.
Sajnos (most igen rendesen utánaolvastam) a mostani classic és SoD nagyon toxic.
Így nem tudom mi lesz. WoW-oznék de nincs hol.Az én tapasztalatom alapján a legkevésbé toxic társaság a hardcore szervereken van.
-
Plata
titán
Igen, valszeg kövi Blizzconon bejelentik a Classic+-t. Van rá igény, nem is kicsi. Kis eszük lenne, felvennék pl. a Turtle "fejlesztőit". Nagyon jó dolgokat valósítottak meg.
Sajnos (most igen rendesen utánaolvastam) a mostani classic és SoD nagyon toxic.
Így nem tudom mi lesz. WoW-oznék de nincs hol.Na egen, nekem is tényleg hiányzik.
Néha melóban is wow nosztalgia videókat nézek.
De a retailon most ezzel a melegedő iránnyal gáz.
Abszolút nem akarok ilyen tartalmakkal játszani. -
Viktor77
titán
Így nem tudom mi lesz. WoW-oznék de nincs hol. -
Plata
titán
-
lakisoft
veterán
-
Viktor77
titán
De a teknős szerver az nem eredeti volt hanem tört,nem?
Egyébként lehet valami nem retail szervert én is kipróbálnék,a midnight-hoz zéró kedvem van.
De én inkább valami löncs királyos szervert keresnék,ha lenne,de gondolom az nincs.
Classic sem lenne rossz,de őszintén nincs kedvem ott szerencsétlenkedni,túl nehéz egyedül.
Mostanában egy csomó régi wow-os videót néztem,valahogy hiányzik a játék,de ez a csillámpónis meg languszta fesztiválos kieg nem jön be.Persze, hogy tört, azért lövik le. Classic+ volt, rengeteg új tartalommal. Ilyenje nincs a Blizznek jelenleg, ezért szerették sokan.
Per volt, megegyeztek a Blizzel, de be kell zárniuk. -
Plata
titán
De a teknős szerver az nem eredeti volt hanem tört,nem?
Egyébként lehet valami nem retail szervert én is kipróbálnék,a midnight-hoz zéró kedvem van.
De én inkább valami löncs királyos szervert keresnék,ha lenne,de gondolom az nincs.
Classic sem lenne rossz,de őszintén nincs kedvem ott szerencsétlenkedni,túl nehéz egyedül.
Mostanában egy csomó régi wow-os videót néztem,valahogy hiányzik a játék,de ez a csillámpónis meg languszta fesztiválos kieg nem jön be. -
lakisoft
veterán
-
OgreImre
senior tag
-
Viktor77
titán
Skacok, mivel a Turtle-t lelövik 1 hónap múlva, mik most a lehetőségek?
Van olyan szerver (eredeti), ahol csak vanilla van (TBC sem)?
-
BMS
őstag
-
lakisoft
veterán
-
BMS
őstag
-
lakisoft
veterán
-
Healbacsi
őstag
-
lakisoft
veterán
Nálam is volt már,hogy az első pull után ment a /abandon
Mit lehet tenni,ilyen a pug.
A 3400 io még talán nekem is reális lehet,de csak szép lassan.
Én kb +1 kulcsonként haladok.a heti célom már megvan(+13 mindenből),talán rámegyek néhány +14-re.
De még hiányzik 4 mount rare-ből meg jövőhéten új patch. Annyira hiányzott ez az új acsi...
Ahogy nezem 16-os kulcsok kellenek idore.
es akkor megvan a 3400
https://mythicplanner.com/ -
BMS
őstag
Mondjuk azért 7-es kulcson a bossokat egyedül lehozni se könnyű, mert mindenki meghal körülötted. No tacs
. Ezért nem a Blizz a hibás.
Úgy mentünk végig egy 7es kulcson hogy egy mage vagy offline volt vagy halott, utána a bossokon mindenki más meghalt csak a már halott lovag nem. A blood DK-t annyira eltalálták, hogy imádok vele játszani.
Nálam is volt már,hogy az első pull után ment a /abandon
Mit lehet tenni,ilyen a pug.
A 3400 io még talán nekem is reális lehet,de csak szép lassan.
Én kb +1 kulcsonként haladok.a heti célom már megvan(+13 mindenből),talán rámegyek néhány +14-re.
De még hiányzik 4 mount rare-ből meg jövőhéten új patch. Annyira hiányzott ez az új acsi...
-
lakisoft
veterán
Mondjuk azért 7-es kulcson a bossokat egyedül lehozni se könnyű, mert mindenki meghal körülötted. No tacs
. Ezért nem a Blizz a hibás.
Úgy mentünk végig egy 7es kulcson hogy egy mage vagy offline volt vagy halott, utána a bossokon mindenki más meghalt csak a már halott lovag nem. A blood DK-t annyira eltalálták, hogy imádok vele játszani.
-
BMS
őstag
Látták,hogy elvileg ez a szezon nagyon "könnyű"(Én puggal ugyan úgy szenvedek) aztán valahogy még itt kell tartani a playereket.
De 3400 rating az timed +16 mindenből,az azért jóval nehezebb mint egy 2000 rating Shadowlandsben a mountért. -
lakisoft
veterán
Háááát az azért nagyon kevés playernek lesz opció, de opció az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
-
105698 - 105601
105698 - 105601 105600 - 105501 105500 - 105401 105400 - 105301 105300 - 105201 105200 - 105101 105100 - 105001 105000 - 104901 104900 - 104801 104800 - 104701 104700 - 104601 104600 - 104501 104500 - 104401 104400 - 104301 104300 - 104201 104200 - 104101 104100 - 104001 104000 - 102001 102000 - 100001 100000 - 98001 98000 - 96001 96000 - 94001 94000 - 92001 92000 - 90001 90000 - 88001 88000 - 86001 86000 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- (kiemelt téma)
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- BestBuy topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gitáros topic
- Végzett a Samsung a One UI 8.5 frissítéssel
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5593
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Ez handmaid?