- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Riasztó topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Segítsetek nekem kicsit légyszi, most kezdtem el a War Within kampányt, eléggé az elején vagyok még és van egy furcsaság nekem a sztoriban:
Dalaran épp felrobbant, a kérdésem az, hogy ezt a Xal'ararth-ot (vagy hogy írják a nevét) kellene ismernem az előző kiegekből? Mert emlékem sincs róla, hogy találkoztam volna a nevével, pedig végigtoltam a teljes kampányt minden előző kiegben és csak a mostani bevezető vidiben láttam először. -
Plata
félisten
Ha már BfA-s dolgokat hozzák vissza mint vízió meg Tw insta,akkor miért nem hozzák vissza a warfront-okat,azokat szerettem.
-
Plata
félisten
válasz
Bencus88 #104111 üzenetére
A pandát fullosan skippeltem.
Cataclysm elejétől draenor végéig off volt.
Cata szétcseszte az egész játékot azzal hogy az imádott zónákat hazavágta.
Utána jött a pandás kieg,ami szerintem csak a süket kínaiak miatt lett bele rakva,abszolút nem játszottam vele,mert nagyon gyerekes hülyeségnek tartottam az egészet.
Mikor draenorban vissza tértem kénytelen voltam ott is küldizni,de utáltam.
Légióban valamivel jobb volt ott küldizni,főleg mikor végre kivették a mount korlátozást és szabadon el lehetett repülni a francba.
Amikor a panda kieg ki jött az is gubanc volt hogy egy másik MMO-ban igen aktív voltam és nagyon lefoglalt.#104113Viktor77
Valóban szép,ha jó magasan elrepülsz felette. -
TBT
addikt
-
lakisoft
veterán
A jelenlegi vision-nek van valami értelme? vagy akinek nem voltak meg az achik az most farmolhatja?
-
BMS
őstag
[link] 11.1.7. BFA repuk tokenből
-
lakisoft
veterán
válasz
Hadeska22 #104093 üzenetére
Szia,
Tudom ajánlani a klánunkat. Van jónéhány kolléga aki 15-16os kulcsok környékén szokott tevékenykedni. Aotic-Ragnaros -
Vannak itt akik 16-os kulcsokat csinálnak és szeretnének premade módon kulcsozni? (legalább tank és/vagy healer). 1 kulcs van vissza resilient 15-től viszont szeretnék egy összeforrott csapatot következő season-re
-
Healbacsi
őstag
-
BMS
őstag
Ez a holnap kezdődő Horrific Vision hetente váltogatja a zónát(SW és OG)?
Ha pl SW-be megyek akkor az összes district-be mehe tek amíg el nem fogy a sanitym vagy egy run alatt csak egybe lehet menni? -
nevemfel
senior tag
válasz
Angelland13 #104068 üzenetére
Nekem van egy Thinkpad T14 Gen2 AMD-m (Radeon 5650U + 32MB RAM) és egy T14 Gen2 intelem (i5-1135G7 + 16 GB RAM), ezeken játszom felváltva. Mindkettőnek elég erős az integrált grafikája ahhoz, hogy közepes beállításokkal 50-60 fps-sel futtassa a Wow Classicot. A retail is elmegy rajta, bár az döcögősebb, főleg ha sok karakter van a színtéren.
Ha AMD-t veszel, az integrált grafikája valószínűleg elég erős lesz, akár ezt a szériát választod, akár egy korábbit. Ha viszont Intelt veszel, mindenképp minimum 11. generációs vagy újabb proci legyen, mert ettől kezdve rakott az Intel XE Iris GPU-t az i5-i7-ekbe (tudtommal i3-ban továbbra is csak UHD van/volt). Az Iris XE és a sima UHD között nagy különbség van.
Ha dedikált GPU van a gépben, az teljesen más történet. Oda valószínűleg egy tízéves Geforce 1050-1060 is elég.
-
BMS
őstag
Season 3 cél elérve.
-
echterion
nagyúr
Tegnap megvettem végül 24 fontért a kieget meg az egy hónapot (ennyit azért megér biztosan, olcsóbb meg úgyse lesz ennél). A hétvégén talán lesz is időm elkezdeni a kampányt. Remélem, nem leszek túl klausztrofóbiás majd a főd' alatt.
-
válasz
Zimmi91 #104071 üzenetére
Ha van tapasztalatod a mostani seasonal dungeon rotation-nel akkor mondanám, hogy elég HC dungeon-öket csinálni és amit kapsz 619 ilvl-t azzal simán tudsz 4-6 kulcsokat csinálni, ha nincs akkor is azt ajánlanám, hogy csinálj HC dungeon-öket, gyors megvannak és 619 ilvl-lel már tudsz M0/+2-be menni ahol megtanulod a mostani "mythic plus" ability-ket, extra boss és add mechanikákat, etc. Alternativaként Delves is szóba jöhet (relative gyors megvan és a legtöbb class-nak A tier trinketeket is dob) vagy ahogy a BMS irta az új eventet is csinálhatod
-
OgreImre
senior tag
válasz
Angelland13 #104068 üzenetére
Én MacbookPro-n (16" late 2019) játszottam Classicot. Intel 9980HK, 8 mag, 32GB Ram, Radeon 5500M 4GB, 1TB SSD.
Single questelésre, instázásra addonokkal 40-50 fps, ha jól emlékszem 3-as grafikai beállításon WQHD körüli felbontáson. Városban 30fps alatt. Nem raideltem. -
xundyingx
tag
Aki tolja a SoD-ot és jártas a hírjeivel együtt... Szerinte még meddig fognak tartani ezek a szerverek?
-
Angelland13
tag
Sziasztok!
Játszik valaki Classic WoW-val valami olcsóbb, budget készüléken? Legyen szó akár Macbookról, vagy Windows laptopról. Szeretnék egy 100-150e forint környéki eszközt, ami jól futtatja a HC WoW-ot sok addonnal és weakauraval. Hordozhatóság szempont.
Köszi!
-
Healbacsi
őstag
válasz
birozoli7800 #104062 üzenetére
Az a gond, hogy te (es meg nagyon sok ezer ember) sem latod a fatol az erdot.
A terv az addonmentesseg, ugye?
Jelenleg is nagyon sok addon van, ami segiti a rotadat. Weakaurak, hekili, maxdps, herorotation es mas rota addonok, stb. El sem tudjatok kepzelni hany ember jatszik ugy, hogy egy program mondja meg nekik, mikor mit nyomjanak.Senkit sem erdekel, hogy a masik jatekos milyen eredmenyt hogyan er el. Nem fogod tudni a jatekostarsad mikent jatszik (1 gombos rota, vagy addonnal tolja, vagy csak szimplan bena). A damage meteren levo szamok, szakitasok, halalok mennyisege alapjan fogsz itelkezni felole.
Pl egy old raid farmnal tokeletes az 1 gombos rota.. oda se kell figyelned, csak nyomkodod, lootolsz, es mesz elore.
Ahogy a tobbiek is emlitik, a GCD komoly buntetest kap.
Aki pl csak ismerkedik egy raid encounterrel, annak sokat segithet ez a feature.. nyomkodod a gombot, es kozben figyeled a boss mechanikakat, latod mi tortenik korulotted. Elvileg sokkal konnyebben be tudsz kapcsolodni egy raidbe, instaba. stb. Aztan ha kezded atlatni a kornyezetet, akkor visszaterhetsz a normal rotara es rendszes performance-ot tolhatsz.
Ismetlem. Az emberek bizonyos resze hasznal rotat segito addont (vagy castsequence macrokat, ami szinte pont ugyanez).
Engem speciel teljesen hidegen hagy a dolog, mas jatekosok lehet boost szolgaltatassal ertek el bizonos cimeket. Nem vagyok nyomozo, nem igazan erdekel. En nem fogom hasznalni, az en jatekomat nem fogja befolyasolni (annyiban talan, hogy ha ezzel jatszik majd vki, akkor az latszani fog a damage meteren).
-
ChPessimist
tag
válasz
Aha... hát még olvass utána egy kicsit ha érdekel.
-
BMS
őstag
válasz
Közelében nem lesz annak az embernek aki rendesen betanulja a rotáját
Eleve 0.3 sec gcd van rajta,nem szakít,nem cd-zik helyetted csak a procjaidra reagál jól.
-
feri1014
senior tag
válasz
Arra gondolsz, hogy a megnövelt GCD miatt hátrányban lesz, aki használja?
-
Plata
félisten
válasz
Hát a cikkben amit olvastam ott épp arról volt szó hogy az olyanokra gondoltak elsődlegesen akiknek testi fogyatékosságuk van.
Mi a bánat előnyük lesz M+-ban?
Két perccel hamarabb ölnek meg valamit?
Na bumm.
Raid megint nem izgat,ha achi-t így farmol hát tegye.
Sem a WoW-ban sem máshol nem érdekel hogy ki hogy szerez meg egy acsit.
Na jó,egyszer kb 100 dolcsit fizettem egy MMO-ban egy limitált öcsiért,de ennyi. -
birozoli7800
senior tag
-
Plata
félisten
válasz
birozoli7800 #104058 üzenetére
Láttam egy cikket valamelyik portálon,de ha jólemlékszem ezzel csak azt akarják elérni hogy az is tudjon játszani a játékkal akinek csak egy keze van vagy hasonló.
Az miért baj ha a hátrányos helyzetű embereknek is lehetővé teszik hogy élvezzék a játékot? -
ChPessimist
tag
válasz
Egy ilyen hír hogyan tud elkeseríteni?
Milyen rémhíreket olvasgattál már? -
lakisoft
veterán
válasz
Eléggé validnak tűnik: New Player Features! Rotation Helper And One-Button Assistant In 11.1.7 | The War Within
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Ez az egy gombos rotation helper amit több helyen olvasni mennyire valid?
Ez a kiegészítő egyenlőre kimaradt nekem teljesen, terveztem megvásárolni, viszont elkeserített ez a hír. -
TBT
addikt
Shiny!
-
BMS
őstag
válasz
ChPessimist #104048 üzenetére
Egyszer eljutunk erre a szintre is
-
Viktor77
titán
válasz
ChPessimist #104048 üzenetére
Lehet, hogy ez volt, csak görgettem FB-on, de mire visszatekertem újratöltötte az oldalt.
-
Viktor77
titán
Most láttam egy képet, tényleg bekerült a shopba a ZG-s tigris 250 dollárért?
-
Plata
félisten
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104042 üzenetére
Nincs ott semmi bug.
Ujabb karakter eseten "el kell inditani" a Legion kiegeszito bevezeto questjet. SW/Org hirdetotablajan megtalalod.Masik: Legionban meg nem voltak kozosek a questek, minden karakternek egyeni progresse van. Mindegy mennyi/milyen ocsid van kesz, ha masik karakterrel probalkozol (meg ha ugyanaz a class is), akkor is mindent elolrol kell csinalni.
Dragonflight ota ez mar maskent mukodik, de ekkor meg a "hagyomanyos" jatekmenet mukodott.
-
Plata
félisten
Nem tudjátok hogy a légiós class hall mountok megszerzése az a mostani kiegben valamit változott?
Régen csak azt szereztem meg ami szép volt,mint a druida vagy a vadász,többi nem érdekelt.
Most próbálnám csinálni,de nem kapom meg a küldit,pedig befejeztem a class hall sztorit,breaching the tomb achi is megvan régről másik karinak. -
Viktor77
titán
Nincs közöm hozzá, de hátha valakit innen érdekel: [link]
-
lakisoft
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #104029 üzenetére
Én csak azt kaptam amit amúgy is adna küldi.
Sőt a két vicces törpe küldis sorozatánál mikor a legvégén felélesztjük a behemót nagy elementált vagy mi a szöszt hogy védje a környéket ott nekem bebugolt.
Ha leakartam adni valami 038-as végződésű errorral kidobott.Vagyis amint az NPC-re rákattintottam kivágott a kariválasztóba. -
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104028 üzenetére
Igen, ez a nagy fanfarral beharangozott XP event egy kalap szamocat sem er. Oke plus XP, amit eddig kaptunk neha-neha, meg talan kapsz nehany flaskat, amelyek 1 oraig vannak fent es nem esnek le, de itemet kb 1-2 szintlepesenkent egyet. Ennyi lootot akkor is kapok, ha folyamatosan instakat spammelek.
Eddig meg sosem volt ennyire szar koztes patch mint most.
Ebben a patchben eddig kb semmi sem mukodik (ugy biztosan nem ahogy beharangoztak), a nagy addon nelkulozo CD managerhez addonok kellenek hogy legyen barmi ertelme -> gratulalok, szep munka.. a tobbi event majd lesz vmikor, talan igaz sem lesz. -
Plata
félisten
-
ripla
addikt
válasz
ChPessimist #104023 üzenetére
Óóó. valóban, azt nem is néztem. Bocsánat.
No nem baj, legalább addig sem kell költenem rá. -
ripla
addikt
válasz
Plata #104019 üzenetére
Jó lenne, mert az eddigi legunalmasabb kieg a mostani. 4 hónapra fizettem be induláskor, de 2 is bőven elég lett volna. A föld alatti goblinváros sem tud annyira érdekelni hogy fizessek érte. De sajnos ez még nem a vége, roadmap alapján majd valamikor nyár vége, ősz elején érkezik a folytatás. Mondjuk nem baj, legalább erre sem kell addig költenem.
-
Plata
félisten
Ez az alt húzós event talán már a kieg vége event lenne?
-
BMS
őstag
Ha valakit érdekel akkor a shop-ban leárazás van. 30 dolcsi az alap TWW edition és mindegyik verzióhoz jár 30nap game time.
-
Viktor77
titán
Twitch drop 22-étől:
-
BMS
őstag
[link] 11.1.5
-
Plata
félisten
Tudja valaki hogy miért dob a mostani timewalking insta két féle ilvl geart?
Most például 55-ös karinak esett két item,az egyik 186-os a másik 316-os.
Az itemek egyik részéből panda a másikból draenor alapanyag lesz ha disenchantolom.
Mindegyik karimmal ez volt. Igaz még csak kis karikkal toltam,de piszkosul sokat letoltam,volt olyan nap amikor 20+ is meg lett. -
Plata
félisten
Állati gyors most a fejlődés,fél napi instázással felhúztam egy karit 71-es szintre,sőt még egy draenor instában megtanultam vele a tűzmacska formát is.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, Retail wowot szeretném tolni Macbook M3Pro mbpro-n, és azt szeretném kérdezni, hogy M szériás macbookon tolja esetleg valaki? Mennyire pörköli meg a gépet a játék? sajnos lényegretörő infót nem kaptam róla a videókból, nem mutatnak chip hőfokot. Casualként játszanék, nem feltétlen muszáj, hogy max grafikán menjen. Azt látom belőlük, hogy elfuttatja, de kb ennyi.
-
Plata
félisten
válasz
wjbhbdux #104007 üzenetére
Catacclysm,mint mindig.
Pandába akkor se mennék ha arany potyogna a fákról.Grimrail depot instában ha meghúzod a vonat állj kulacsot és a vonat befékez akkor is van tovább az az effekt hogy száguld a vonat.
Ami vicces.
Másik poén hogy grimrail depot instában horda oldalon akár 4-5 tank is lehet,mivel tök lúzerek és meghalnak majd lelépnek. -
Plata
félisten
Draenor timewalking instában az itemeket amit kapok disenchantolom,az egyik karival panda és draenor a másikkal meg war within draenor alapanyag lesz belőle.
Ez hogy a túróba van?
Vagy mitől függ? -
Plata
félisten
válasz
grizlisandor #104004 üzenetére
Szerintem a fénykard menőbb.
-
-conrad-
addikt
Eddig jól működött a showtooltip, de most nem hozza fel mouseoverre a(z aktív) skilleket.
Változtattak valamit?
Ilyen egyszerűbbeket használok:
/showtooltip
/cast [known:Tempest] Tempest; Chain Lightning/showtooltip
/castsequence [nochanneling] reset=25) Earth Shock, Earthquake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Házimozi haladó szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fűnyíró topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest