Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
ChPessimist #104048 üzenetére
Egyszer eljutunk erre a szintre is
-
Viktor77
titán
válasz
ChPessimist #104048 üzenetére
Lehet, hogy ez volt, csak görgettem FB-on, de mire visszatekertem újratöltötte az oldalt.
-
Viktor77
titán
Most láttam egy képet, tényleg bekerült a shopba a ZG-s tigris 250 dollárért?
-
Plata
félisten
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104042 üzenetére
Nincs ott semmi bug.
Ujabb karakter eseten "el kell inditani" a Legion kiegeszito bevezeto questjet. SW/Org hirdetotablajan megtalalod.Masik: Legionban meg nem voltak kozosek a questek, minden karakternek egyeni progresse van. Mindegy mennyi/milyen ocsid van kesz, ha masik karakterrel probalkozol (meg ha ugyanaz a class is), akkor is mindent elolrol kell csinalni.
Dragonflight ota ez mar maskent mukodik, de ekkor meg a "hagyomanyos" jatekmenet mukodott.
-
Plata
félisten
Nem tudjátok hogy a légiós class hall mountok megszerzése az a mostani kiegben valamit változott?
Régen csak azt szereztem meg ami szép volt,mint a druida vagy a vadász,többi nem érdekelt.
Most próbálnám csinálni,de nem kapom meg a küldit,pedig befejeztem a class hall sztorit,breaching the tomb achi is megvan régről másik karinak. -
Viktor77
titán
Nincs közöm hozzá, de hátha valakit innen érdekel: [link]
-
lakisoft
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Healbacsi #104029 üzenetére
Én csak azt kaptam amit amúgy is adna küldi.
Sőt a két vicces törpe küldis sorozatánál mikor a legvégén felélesztjük a behemót nagy elementált vagy mi a szöszt hogy védje a környéket ott nekem bebugolt.
Ha leakartam adni valami 038-as végződésű errorral kidobott.Vagyis amint az NPC-re rákattintottam kivágott a kariválasztóba. -
Healbacsi
őstag
válasz
Plata #104028 üzenetére
Igen, ez a nagy fanfarral beharangozott XP event egy kalap szamocat sem er. Oke plus XP, amit eddig kaptunk neha-neha, meg talan kapsz nehany flaskat, amelyek 1 oraig vannak fent es nem esnek le, de itemet kb 1-2 szintlepesenkent egyet. Ennyi lootot akkor is kapok, ha folyamatosan instakat spammelek.
Eddig meg sosem volt ennyire szar koztes patch mint most.
Ebben a patchben eddig kb semmi sem mukodik (ugy biztosan nem ahogy beharangoztak), a nagy addon nelkulozo CD managerhez addonok kellenek hogy legyen barmi ertelme -> gratulalok, szep munka.. a tobbi event majd lesz vmikor, talan igaz sem lesz. -
Plata
félisten
-
ripla
addikt
válasz
ChPessimist #104023 üzenetére
Óóó. valóban, azt nem is néztem. Bocsánat.
No nem baj, legalább addig sem kell költenem rá. -
ripla
addikt
válasz
Plata #104019 üzenetére
Jó lenne, mert az eddigi legunalmasabb kieg a mostani. 4 hónapra fizettem be induláskor, de 2 is bőven elég lett volna. A föld alatti goblinváros sem tud annyira érdekelni hogy fizessek érte. De sajnos ez még nem a vége, roadmap alapján majd valamikor nyár vége, ősz elején érkezik a folytatás. Mondjuk nem baj, legalább erre sem kell addig költenem.
-
Plata
félisten
Ez az alt húzós event talán már a kieg vége event lenne?
-
BMS
őstag
Ha valakit érdekel akkor a shop-ban leárazás van. 30 dolcsi az alap TWW edition és mindegyik verzióhoz jár 30nap game time.
-
Viktor77
titán
Twitch drop 22-étől:
-
BMS
őstag
[link] 11.1.5
-
Plata
félisten
Tudja valaki hogy miért dob a mostani timewalking insta két féle ilvl geart?
Most például 55-ös karinak esett két item,az egyik 186-os a másik 316-os.
Az itemek egyik részéből panda a másikból draenor alapanyag lesz ha disenchantolom.
Mindegyik karimmal ez volt. Igaz még csak kis karikkal toltam,de piszkosul sokat letoltam,volt olyan nap amikor 20+ is meg lett. -
Plata
félisten
Állati gyors most a fejlődés,fél napi instázással felhúztam egy karit 71-es szintre,sőt még egy draenor instában megtanultam vele a tűzmacska formát is.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok, Retail wowot szeretném tolni Macbook M3Pro mbpro-n, és azt szeretném kérdezni, hogy M szériás macbookon tolja esetleg valaki? Mennyire pörköli meg a gépet a játék? sajnos lényegretörő infót nem kaptam róla a videókból, nem mutatnak chip hőfokot. Casualként játszanék, nem feltétlen muszáj, hogy max grafikán menjen. Azt látom belőlük, hogy elfuttatja, de kb ennyi.
-
Plata
félisten
válasz
wjbhbdux #104007 üzenetére
Catacclysm,mint mindig.
Pandába akkor se mennék ha arany potyogna a fákról.Grimrail depot instában ha meghúzod a vonat állj kulacsot és a vonat befékez akkor is van tovább az az effekt hogy száguld a vonat.
Ami vicces.
Másik poén hogy grimrail depot instában horda oldalon akár 4-5 tank is lehet,mivel tök lúzerek és meghalnak majd lelépnek. -
Plata
félisten
Draenor timewalking instában az itemeket amit kapok disenchantolom,az egyik karival panda és draenor a másikkal meg war within draenor alapanyag lesz belőle.
Ez hogy a túróba van?
Vagy mitől függ? -
Plata
félisten
válasz
grizlisandor #104004 üzenetére
Szerintem a fénykard menőbb.
-
-conrad-
addikt
Eddig jól működött a showtooltip, de most nem hozza fel mouseoverre a(z aktív) skilleket.
Változtattak valamit?
Ilyen egyszerűbbeket használok:
/showtooltip
/cast [known:Tempest] Tempest; Chain Lightning/showtooltip
/castsequence [nochanneling] reset=25) Earth Shock, Earthquake
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest