Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Mi lehetne jo egyszeru active/standby failoverre HTTP/HTTPS forgalomra?
2 web szerver. Kliensek csatlakoznak a "reverse proxy'-ra, az tovabb kuldi a kapcsolatot az elsodleges szerverhez. Ha az nem elerheto, akkor a masodlagos szerverhez. Mindig minden kapcsolatot ugyanahoz az 1 szerverhez kuld a ketto kozul. Tehat ha valtozik a szerverek allapota, akkor az osszes kapcsolat is azzal egyutt valt 1-rol 2-re vagy forditva. Nincs olyan, hogy ha epp mindketto elerheto, akkor a kapcsolatok egyik resze itt, a masik ott. -
genndy
addikt
válasz
epicdev #54653 üzenetére
Nem kell hozzá program. Gyárts egy .cue fájlt, az egy sima txt csak megadott formátuma van, beleírod megfelelően a fájlnevet, kezdési és végidőket, és a .cue-t nyitod meg a lejátszóban (a foobar speciel simán kezeli, tudom, mert én is daraboltam szét így egybemixeket anélkül hogy az eredeti zenefájlhoz hozzá kellett volna piszkálni).
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #54652 üzenetére
• Milyen program, ami...? topik
—►
Téma összefoglaló—►
YouTube, Vimeo, SoundCloud stb. letöltők
• NeszeTools—►
Videó—►
Letöltés – konvertálás -
epicdev
lelkes újonc
m4a fájl lejátszására keresek olyan programot, ahol beállítható, hogy pl. 2 órás felvételből hat pár perces részletet játsszon csak le, ne kelljen kivágni külön fájlokba a részleteket foorbar számára.
-
GEPESZ66
veterán
Ezt mivel tudnám letölteni?
[link] -
King Unique
titán
válasz
Maddrive321 #54636 üzenetére
Azt neked kellene tudni, hogy milyen programokra van szükséged, miket szoktál használni, stb. Amúgy meg ott van a téma összefoglalóban és a NeszeTools weboldalon a lista a népszerű programokról.
How to Turn On or Off Sync Your Settings in Windows 10
Ha Microsoft-fiókkal használod most a Windows 10-et (bizonyára arról lehet szó) és be van kapcsolva a szinkronizálás, akkor azzal a fiókkal bejelentkezve Windows 11-re is leszinkronizálhatók a mentett Windows-beállítások, jelszavak, stb.
A szinkronizálás megoldható külön akár pl. böngészőknél is, lásd Firefox és Mozilla-fiók, Chrome-nál szintén, stb.INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Vagy fogni a jelenlegi rendszermeghajtó SSD-t és átklónozni arról a Windows 10-et az új PC-ben lévő SSD-re, majd azt frissíteni Windows 11-re. Vagy ha azonos formátumú (2,5" / M.2) SSD és nem cél annak cseréje, akkor csak átrakni a régiből az új PC-be az SSD-t, odafigyelve a CSM vs. UEFI boot, IDE/RAID vs. AHCI stb. beállításokra a BIOS-ban, működőképes lehet az is, jól kezeli a Windows 10/11 a hardverváltozást (példa).
Ilyenkor 1:1-ben megmarad minden és nem kell a nulláról újratelepíteni a Windowst, ami pl. egy nagyon belakott rendszernél lényeges szempont lehet. -
BiP
nagyúr
válasz
totron #54646 üzenetére
A megszokott módszer, ami a kezedben van, mindig gyorsabb
Én is elmentem kézzel az egész profilt (mármint a vonatkozó foldereket). Export-importban nem annyira bízom, hogy mindent átvisz-e.#54647 tibaimp :
FF-nál is van már online profil, talán a 141-es vagy a 142-es verziótól kezdte el nagyon nyomatni (de asszem korábban is volt erre lehetőség) de sose próbáltam még, hogy működik-e. -
BiP
nagyúr
válasz
tibaimp #54645 üzenetére
Nem, értettem mit szerettél volna írni.
Csak valamiért az volt bennem, hogy Win7 alatt máshol vannak ezek, nem a C:\Users, hanem C:\Userdata.
De lehet, hogy csak nálunk a céges gépeken volt ez megtrükközve. Ahogy nézem, már Win7 alatt is Users volt. (csak nem emlékeztem fejből) -
tibaimp
nagyúr
válasz
totron #54646 üzenetére
Nekem egyszerűbb így, de ki hogy csinálja, egyéni preferencia!
szerk: Az új FF telepítését követően, kb. 1 perc amíg átmásolja a megfelelő file-ait és utána ott a totál fullos böngészőm. Beállítani nulláról napok kérdése, az összes megnyitáskor induló lapot, az az Új lap megnyitása gombnál a dolgokat.....bele se merek gondolni.
-
tibaimp
nagyúr
Félreértettél, nem azt írtam, hogy most Win11 van rajta, hanem az lesz majd
.
Ha most esetleg Win7/Vista van, arról is át tudja menteni a dolgait.Igen, amúgy az c:\Users\##NEVED##\AppData\ és a
c:\Users\##NEVED##\Documents\
könyvtárak bizonyos részeinek átmásolására gondoltam. Én is úgy csinálom az FF, játékok, qbit-nál, egyéb programok esetében is. -
BiP
nagyúr
válasz
tibaimp #54640 üzenetére
9 év után vált gépet. Nem hiszem, hogy Win11 volt rajta
Amúgy ha relatív friss az oprendszer (pl, valami Win10 azért még esélyes lehet egy 9éves gépnél) a legegyszerűbb/legkényelmesebb betenni az új gépbe a régi meghajtót, és frissíteni + hagyni, hogy feltegyen magának minden drivert.
Persze a tiszta telepítés a legtutibb, csak mindent újra kell pakolni.
#54642 tibaimp : Én is FF-os vagyok, elmentem az Appdata Local és Roamingból a profiladatokat, és akkor visssza lehet másolni.
De a legújabb FF-okban elkezdték nyomatni a csinálj online profilt és lépj be dolgot, és gondolom azzal át lehet vinni könnyen.
(mint pl. az Edge-nél is ez teljesen automatikus, online őrzi, és amint belépsz az új gépen, leszinkronizál mindent. bookmarkok, jelszavak) -
tibaimp
nagyúr
válasz
Ez most milyen Win volt, amiről költözöl?
Csak azért kérdezem, mert célszerű ugyan azon a felhasználói névvel telepíteni a Win11-et is, mert akkor ez az elérési út nem fog változni, így például, ha a böngésző megfelelő file-it simán csak átmásolod működni fog, nem kell újra beállítgatni. Játékok mentése is ez alatt a könyvtár alatt található, stb.
C:\Users\##NEVED##\ -- erre gondolok.
-
Héraklész
aktív tag
válasz
A kedvenc böngésződ, qBittorrent, HWInfo64, Hard Disk Sentinel Pro (Free), 7Zip, VLC Player, XNView, Steam, Malwarabytes, Avast Free Antivirus...
-
válasz
Elvileg semmit nem kell az AMD VGA driveren kívül. Ha valami rosszul működik, utólag külön érdemes drivert frissíteni (LAN, Audio, stb).
-
Cs1csó
titán
válasz
"mostani jelszavaimat" minek a jelszavai?
-
Maddrive321
tag
Sziasztok, 9 év után jövő héten lesz meg az új gépem. Az első gépem lesz win 11el, az első amds videókártyám lesz (9070xt). Az lenne a kérdésem hogy mik a létfontosságú programok amiket minden képpen telepíteni kell.köszi.
ui. ja és tudtok olyan progit amivel a mostani jelszavaimat át tudom vinni win 11re? -
cigam
titán
Olyan egyszerű progit keresek, ami képes internetes rádió stream-et időzítve rögzíteni.
-
Tudnátok abban segíteni, hogy milyen programmal tudnék készíteni egy jól átlátható idővonalat? Különböző bejegyzéseket szeretnék belepakolni. Képek, rövid videók, szövegek formájában.
-
roseA580
tag
válasz
Hujikolp #54623 üzenetére
Szia!
Majdnem letöltöttem, mire ez fogad:
"
Figyelmeztetés
Belső minőségbiztosítási rendszereink alapján ez a szoftver potenciálisan rosszindulatú lehet, vagy nem kívánt mellékelt szoftvert tartalmazhat. Ezért az alábbi alternatívák egyikét javasoljuk. A Folytatás gombra kattintva Ön beleegyezik, hogy saját felelősségére folytatja a letöltést, és a Softonic semmilyen felelősséget nem vállal ezzel a művelettel kapcsolatban.
Saját felelősségre folytatod"
Én nem mertem! -
Ha még aktuális: [https://mouse-jiggler.en.softonic.com/]
Ez szuper szerintem
A utility to continuously jiggle the mouse pointer to prevent screen saver activation.
Tick the 'Enable jiggle?' checkbox to begin jiggling the mouse; untick it to stop. The 'Zen jiggle?' checkbox enables a mode in which the pointer is jiggled 'virtually' - the system believes it to be moving and thus screen saver activation, etc., is prevented, but the pointer does not actually move. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Projekteken dolgozom és állandó nehézséget okoz az, hogy melyik projekten még milyen feladatok vannak. Ennek a kezelésére keresek valamilyen alkalmazást, ami max egyszeri vásárlással megvásárolható vagy ingyenes. Fontos lenne, hogy azok az infók amelyek bele kerülnek, azok biztosan ne kerüljenek harmadik félhez. Nem lesznek benne érzékeny adatok remélhetőleg, de ha esetleg elfeledkezem magamról, akkor ne lehessen ebből galiba.Ismertek valami alkalmazást, amivel könnyen követhető lehet ez?
Köszi
-
cigam
titán
válasz
Hoffer #54616 üzenetére
Na bumm. nem kell ott ülnöd mellette, a hangszórót se kell bekapcsolni. Közben bármi mást is tudsz csinálni. Főzés, takarítás, kocsimosás, munka, bevásárlás, sörözés,....
Amúgy meg mindegyiknek van vizsgálója. pl
- Nyomd meg:F12
(vagyCtrl+Shift+I
/Cmd+Option+I
) → Network (Hálózat) fül.
- Szűrőmezőbe írd be:mp3
vagymedia
.
- Indítsd el a lejátszást az oldalon.
- A listában megjelenik a betöltött MP3 fájl URL-je → jobb klikk → Open in new tab vagy Copy link address.De használhatsz böngésző kiegészítőt is, pl. Video DownloadHelper
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Egy tanfolyamom hanganyagát szeretném letölteni a tanfolyam weboldaláról, ahol beágyazva szerepelnek, ott lehet őket elindítani, visszahallgatni, azonban nincs hozzájuk külön url.
Tud valaki erre valami megoldást? -
-
cigam
titán
válasz
poirot #54610 üzenetére
De hiszen azt mindenik böngésző tudja. Milyen böngészőt használsz?
Pl. Firefox-nál
- Jobb klikk a WEBoldalon → Képernyőkép készítése.
- Válaszd a Teljes oldal mentése opciót.Edge esetén
-Ctrl + Shift + S
vagy a menüben keresd a Web Capture opciót.
- Válaszd a Full page lehetőséget. -
poirot
őstag
Sziasztok!
Egy Hypersnap -hoz hasonló képmentő esetleg szerkesztő programot keresek. Nem kell bonyolult, de jó lenne ha scrollozó képmentést tudná. Köszönöm a válaszokat. -
GEPESZ66
veterán
válasz
King Unique #54605 üzenetére
Köszönöm!
Le is töltöm. -
GEPESZ66
veterán
Friss Macrium Reflect X 10 ISO nincs meg valakinek?
Esetleg valaki megvette, elkészítette az ISO-t, s feltöltötte egy tárhelyre, így értem. -
GEPESZ66
veterán
Az Eset-nek nincs olyan Rescue Disk-je, mint a Kaspersky-nek, amit szabadon lelehet tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Linux kezdőknek
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest