Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaaT
nagyúr
Árgépen 15-ről indul a JVC
[rvilike]: igazából az ültetés b@sz oda a komfortnak igazán, legalábbis ez a tapasztalat amikor átülök haver gyári négyesgolfjába amin most ugyanakkora kerék van mint az enyémen.
Mondjuk ha fel kéne költöznöm Pestre akkor elgondolkoznék egy ilyen átalakításon.
-
-
Balupapa
senior tag
ismerős most irt neki megvan a gyárija. autóban maradt a kódja. lehet vele valamit kezdeni?
-
8th
addikt
válasz
Balupapa #72788 üzenetére
Én arra a kis időre tuti, hogy gyárit vennék vagy nagyon max. valami ilyesmit: [link] Ez 24-25k körül mozog újonnan és ahhoz képest nem egy nóném fos és elég ügyes is csak ugye mint általában az alsó-kategóriás autórádióknak ennek is pont a végfok része a silány, szóval olyan a hangja amilyen. Kis pénz kis foci. Viszont eladáskor akár jól is jöhet, hogy nem a gyári kazettás magnó figyel bent.
-
Balupapa
senior tag
válasz
bitpork #72783 üzenetére
legalább Te biztosan nem fogod alátéglázni a szekeremet
Nagyon tetszikhmm, nemtudom mitévő legyek most a hifi téren sem
vegyek olcsó gagyi párezres fejegységet és nyugodtan alszom de akárhányszor belülök a kocsiba elfog a rosszérzés hogy ez nem a megszokott a látvány
vagy vegyek megint drágát?kb 3 hónapra mert eladom a kocsit de addig is majrézhatok
TaaT:
17"nál nagyobb biztos nem kellene pestre -
-
Balupapa
senior tag
1er bmwn szted mennyire adja a bbs rc?
csak ezt találtam
a váltóméretet ez sem találta el -
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #72775 üzenetére
HI!
igen a sevroljet fole pozicionalt atszabott megallapodott jomodu csaldosok otoja amugy a legoregebb otomarka usa-ba
udv
neduddki
-
hobizoli
nagyúr
válasz
runner 125 #72775 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
Még novemberben kellett menni egy gyorsat sztrádán a Yarissal 1.0, 2003as
Persze Németország.My Tracks szerint:
distance: 121.54km
total time: 54:44
AVG Speed: 133.21km/h
Max Speed: 162.18km/h150 fölött sajnos láthatóan megugrik a fogyasztás, így a 162 csak próbaképp volt nézzük meg.
Egyenesben. 140-145körül mentem kivéve ahol forgalom miatt csak lassabban lehetett.Hát ezt tudja GPS szerint.
-
-
8th
addikt
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #72764 üzenetére
HI!
nem olvastad el az max tudtad v. kitnatad de hog nem olvastad az bisztos:- )
udv
neduddki
-
TaaT
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
runner 125 #72751 üzenetére
HI!
hutomasz buick. tip[usra ra kel keresi
udv
neduddki
-
Snooker
senior tag
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
deicide #72746 üzenetére
Kiválthatod egy no fear matricával is.
Btw amúgy teljesen gyári a gép, ha hozzá is nyúlnék tuti a felfügesztéssel kezdeném, mert ehhez a gyári teljesítményhez is túl puha már (cserébe nem rázza ki a vesekövem a remek magyar utakon).
No igen, ez bevásárló kocsi nem racsingolásra van.Jah TDI-sek segítségét kérem!
Első dízeles kocsi így sokat nem konyítok hozzá (azon kívül, hogy sz@r
)... Ma menet közben (már üzem meleg volt a motor) kigyuladt az izzító visszajelzője (borostyán sárga) és a motor tök erőtlen lett. Alig volt ereje (3000-nél 3-asban 60-at éppen elérte). Egy reboot megodotta de félek... Vmi tipp mitől van? Kell ezzel fogalkoznom egyáltalán vagy csak ha újra produkálja?
Passat B6 2.0 CR TDI
-
zolikaDB
veterán
válasz
runner 125 #72751 üzenetére
Nem tudom, de egy Lincoln tippet tennék rá.
-
hobizoli
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz
runner 125 #72742 üzenetére
german kid rage-re az első találat a tecsőn
ha már ott vagy próbálj rá a wow kid rage-re is
-
neduddki
nagyúr
válasz
DeFranco #72736 üzenetére
HI!
szomszed fia pizugyi tanmacsado brokernet/tarsai 08 elott nagyin ment a bot, par evesen 08ban cskejj 8M-ert megvette az otot hitelre, a valsag meg gyutt az oto meg romlott , 12ben a csladna kelle tkimentei a gyereket a kocsi a kutjank ne kelet rosszan, rakolottek egy vagon pizt csak hogy eladhassak, de meg igy is bagoert emnt el...
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #72734 üzenetére
HI!
azert megnyugtat a tudat hogy megse xud9:- )))
udv
neduddki
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mágus2 #72735 üzenetére
Úgy látom a csekkendzsin lámpa is működik
(az megvan, hogy a haverom vett egy 10 éves automata SAAB-ot, 2.0T (nagyté) benzinest, átnézetve, kipróbálva, és a megvétel után hazafelé az utolsó kanyarban kapott egy csekkendzsint? ha rossz kedvem van elképzelem a fejét... 1.3-ért vette, kb 700k ment még rá eddig (lambda biztos, valami hegesztés engedett el, meg még pár dolog), meg lesz vele még némi munka, fékek, kutyacsontok, stb. de már elvileg nem sok - nem értek hozzá, de összességében én a tök fejemmel úgy látom, hogy rosszul azért nem járt vele)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
jozefgucci1 #72734 üzenetére
Favoritomban majdnem 400 000km van. 1.3 benya.
-
-
-
-v-
addikt
válasz
Kornel #72718 üzenetére
Hm ... én naiv vagyok meg buta, de ezen most gondolkozom .. szerintem nem az alapján nézik ki, hogy mi van a hátuljára írva .. tuti márkaszervizből etc. van infójuk hol van autó ami kell.. nem? Vagy létezik, hogy ez működne, hogy mondjuk leszeded a tdci feliratot hátulról, és nem viszik el?
Nem értek az autólopáshoz
-
Jár valaki Linz felé az elkövetkező hetekben?
-
-
Snooker
senior tag
[link] Ez most 1,6 vagy 2,5?
-
neduddki
nagyúr
HI!
na csak hjogy tugyatok hun tartunk
udv
neduddki
p.s. a videjo nezhetteken de a kommentken jot rohogtem...
-
Qru
MODERÁTOR
Hova jut a világ ha már a dízelesek is egymásnak esnek nem csak a benyósoknak.
-
runner 125
nagyúr
Jah bocsi, a repülőset nem is láttam, az első, motoros vidire írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest