Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaksamas
újonc
Állítólag a battle royale mód ingyenes lesz (mint COD-nál), 100 játékossal, 25-30 perces átlag játékidővel, teljesen szétrombolható épületekkel.
-
jaksamas
újonc
Úgy tűnik, visszatérnek a gyökerekhez. Ha csak annyit csinálnak, hogy kidobják az idióta avatárokat, nálam már jók.
Mondjuk teljes árat továbbra sem fogok érte fizetni (valami akcióban vagy cd-kulcs oldalról megveszem).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vannak itt azért jó videók.

-
freeapro
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Remélem nem COD-os lesz. Nagy pályás sok járművel. NEkem unalmas a COD a sok kis pályával, ahol körbe-körbe rohangászol amíg seggbe nem lő valaki hátulról. Nekem az túl repetitív.
-
freeapro
senior tag
Hol veszitek? setam, epic, vagy simán origin?
-
válasz
ridiculous
üzenetére
Oké, ez tényleg durván jó videó. Tetszik a gyors tempó.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nekem ezzel csak az a bajom, hogy egy Battlefield játék...
Ha egy 3 órás mozifilm lenne, már venném a jegyet.
-
ridiculous
aktív tag
Gameplay alapján én nagyon bizakodó vagyok.
Remélem hogy jó lesz.
-
Baboka
tag
itt is mint az utóbbi BF trailerekben az a gond, hogy túlanimált jelenetekkel próbálják eladni a játékot, és amikor először elindítod, akkor szembesülsz vele, hogy az animációk nagy része, nem is létezik a játékban. tiszta ubisoft. remélem lesz benne server browser
-
.LnB
titán
Összedől benne minden, és ennyi. Az én pulzusom nem emelkedett meg ettől. De akkor ez CSAK a single player-t mutogatja? Mert szerintem nem.
-
homerhamm
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Majd később remélem ebbe is jönnek a rózsaszín nikiminázsok.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nekem bejött a trailer. Próbálták cod-osra venni, jó ötlet volt. Nyilván a multi lesz a fókuszban, kíváncsi vagyok arra is mit vágnak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest