Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
neduddki #73686 üzenetére
Macska mi?
Na, erre egy szavatok se lehet: 124 kombino -
neduddki
nagyúr
válasz
zolikaDB #73682 üzenetére
HI!
Ne itt atuti:
"Az Ikrek autója
Nagyon rugalmas és mozgékony ember vagy, s biztos, hogy nagyon sokat fogod használni az autódat, amely igazi szabadságot kínál majd neked.Jó lenne, ha autódat éppen úgy használhatnád ügyintézésre, mint kirándulni, nem is beszélve a bevásárlásról. Nálad a praktikusság és a mozgékonyság egyszerre szempont ezért jó döntés lehet, ha Fordot veszel.
Így vezet az Ikrek
Ne akadj ki, ha egyik kezében egy pohár víz, a másikban egy szendvics, a fülére van szorítva a telefon, és közben az autópályán megy "kilóhatvannal". Szereti a gyorsaságot, és szerencsés alaptermészetű. Ha jól vezet, a fúrólyukba is beparkol elsőre, ha azonban rosszul, akkor a legalapvetőbb műveletekhez legalább focipálya méretű terület kell neki.Tipp gépkocsi vásárláshoz
A legjobban a fehér szín fog tetszeni, de a világos színekkel megbékélsz. A kommunikatív Ikrek szülött számára nagyon fontos, hogy az autójától egyértelmű jelzéseket kapjon. A műszerfal, a kijelző biztosan tájékoztasson arról, hogy is áll a kocsi műszaki állapota. Az Ikrek autójában mindenképp legyen GPRS, valamint beépített mobiltelefon kihangosító, ugyanis neki vezetés közben is tartani kell a kapcsolatot a világgal.Az Ikrek slusszkulcsáról lehet, hogy egy diktafon lóg, amire vezetés közben rámondhatja az új ötleteit, gondolatait. ":- ))) forras keress ra
udv
neduddki
-
DeFranco
nagyúr
Megértelek, ilyen amikor valaki felül a szopórollerre... a lendkereket mondjuk gariztatni kellene, ha lehetne, ez nem autóhiba, a többinél meg jó lenne, ha kiderülne (mármint a szerelők számára) hogy hol a hiba, én eddig az elkent motortartó bakról meg a szilentekről tudok, a többiből nem tudom, hogy mi volt, ami tényleg cserés volt és nem csak tipp.
Szóval ebben az esetben is sajnos az van, hogy egy nagyságrenddel több a szívás, mint a hiba maga.
-
-v-
addikt
De jó bazmeg, meghalt a zsí új lendkerekem
Bírt 6 hónapot és 11e km-t ...
A vicc az, hogy kb. szeptember óta, mióta szilent gondjaim vannak és nincs futómű, még csak nem is nyomom neki ... na meg még leállítani is kinyomott kuplunggal szoktam, nem ugrálok le a kuplungról se, gázfröccsel váltok vissza.. és ez egy benzines autóHa ütöm vágom és széttaposom is éveket el kéne mennie... mondjuk szar bakokkal jártam, mióta bekerült, az betehet neki ennyire? Vagy az nem bántja a lendkereket?
Kibaszott pipa vagyok emiatt, kicserélek mindent, hogy fullos legyen, aztán még az új alkatrész is széthullik... most még a fényszóró mosóm is kiesett...Komolyan, holnap kiesnek az ülések is, vagy leesik az ajtó, vagy mi hullik még szét? Faszomnak vigyázok erre az autóra komolyan mondom ...
Olyan ez az autó, mint egy alfa romeo, tök szép, meg ha minden rendben van rajta, akkor nagyon király - de ilyen nem sokat van
-
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mágus2 #73662 üzenetére
HI!
fraga egyertunk de ha ez gondos gazdanal volt es a futomu rendben efecskndezes nincs szetcsapva es ha nincs benne 300Mm-nel tobb nekem a nyalam csorog...
udv
neduddki
p.s. fene hona el kellmennem ulloi vegere lebeszelni maam :- )))
mod: ismerek 1et 400Mm-en boven tul falus szereon kereesztulodakat zeng rola, rende is van tartva a tutaj alatal is gyonyoru neregzold
-
Bdanyy
addikt
Muneze miért nem jó neked?
-
zolikaDB
veterán
válasz
neduddki #73655 üzenetére
Tessek? Pug-ot ajanlod, h faszazsirkiralysag??
Jajj, f.sznak vagyok en delutanos??!!444!
bitpork: euro 3-as az... De ez a 220 is oly fínom: [link]
Tennap uldogeltem egy 4 eves C200-asban. Igazad van, hallottam a dizelhangot, annyira nem razta a bodet, de na.
Viszont nekem tolta a pofamba a b.zdmeg, premium erzest. Kenyelmes volt, 3-an beszelgettunk benne es pára semmi, allt kint vagy 3 orat, es meleg volt hamar. A full párátlan Astraban meg 2 szo utan csurgott a viz az ablakokrolFilinges vot na! Es de jol ment!
-
-
-
-
zolikaDB
veterán
Ebbe hány ezer €-t kellene locsolni vétel után? Pápaszemes 320 dejzel.
-
8th
addikt
válasz
runner 125 #73639 üzenetére
Nekem is rögtön ő jutott az eszembe.
-
-
TaaT
nagyúr
-
e=mc²
őstag
-
-
e=mc²
őstag
válasz
Tankblock #73634 üzenetére
Ize, ha veszel egy szett Continental teli gumit kapsz egy Polot ajandekba, vagy mi?
A gumi temahoz: en szerettem volna venni 4 uj teli gumit es epp Continentalt, de ugy jott ki a lepes, hogy ezen a zord es rendkivul hideg telen jo lesz a 4 evszakos hasznalt is, ami a kocsival egyutt jott. Aztan majd jo lesz ez nyarra is, mert ugysem lesz dogmeleg es aszaly es majd jovo telre veszem meg az uj teli garniturat.
-
Tankblock
aktív tag
válasz
DeFranco #73630 üzenetére
khm, nézd meg mivel árulják / árulták az autót. Arra van a fék SW + futómű + minden optimalizálva. Így vettem prémiumot, de nem hitből.
Azokat is megértem aki próbálja okosba megoldani, van ebben az üzletágban is marketing bőven. Vajon miért is VW Polo val teszteltek? Contis Gumi lett az első, micsoda véletlen a téli szettet azzal árulják.....
-
DeFranco
nagyúr
válasz
MunezXBK #73629 üzenetére
Na majd figyeld meg... itt nagyjából mindenki vett már gumiszettet, ki prémiumot, mert hát a teszt is megmondta, hogy mennyivel jobb, ki alsókategóriát, vagy esetleg használtat, mert mindenki hazudik, és jaó az.
A döntésében persze mindkét fél mereven hisz, és mivel nem kevés pénzt dobott rá, ezért kellemetlen lenne belátni hogy hülye volt (illetve hogy a hírek ellenére mégis hülye volt) inkább megpróbálja meggyőzni az igazáról a másik felet, mert könnyebb ignorálni és f.szkodni mint belátni a saját hibát.
Ebből készül a szép flamewar
Én amúgy prémiumot vettem, teszt, alapján, de úgy gondolom ettől függetlenül jól döntöttem, és nem fáj, hogy most kiderült, hogy lehet hülyére akartak venni.
-
Dany007
veterán
Igen. Költői megnyilvánulás volt tőlem. : ) Sokat nem tehetsz.
Talán még annyit, hogy a kínálatból a legolcsóbbakat / legdrágábbakat kizárni eleve. És valahol az árlista közepe felé keresgélni.
De mást tényleg nem nagyon lehet tenni.@MunezXBK:
Ja mondjuk az adó nem vészes. A biztosítás meg egyénfüggő (bónuszfüggő). Hát hogyanfeébe de ne.Még emlékszem rá ne félj. : )
-
8th
addikt
-
Lenry
félisten
válasz
Dany007 #73619 üzenetére
nem nagyon van rá mód.
ha.hu-n megveszed a HD képeket, pixelre végignézed az autót, ez egy.
felhívod a tulajt, ha okosan kérdezel, a megfelelő válaszokat fogod kapni, ez kettő.
és nagyjából ennyi.
a lényeg, hogy az autó "olyan"-e, mint amit akarsz, az úgyis csak élőben dől el, amikor ott ülsz benne és tekergeted a kormányt, meg taposod a pedálokaterről jut eszembe: elindultunk az A4-el, a második sarok után jegyezte meg a tulaj, hogy hangyányit dinamikusan vezetek, de kifejtettem neki, hogy egyébként egy Partnerrel járok, azt ha nem vezeted elég dinamikusan, akkor nem nagyon jut el vele sehová záros határidőn belül
(közben meg próbáltam nem füligérve vigyorogni, mert egyébként tényleg nagyon jól ment a kocsi) -
Dany007
veterán
Jaja tudom. De a fogyasztás a kérdés. Ahogy emlékszem tőle, nem fogyaszt vészesen. Ja lehet adózás kapcsán meg biztosítás kapcsán is többe fájna. Erre mondjuk most nem gondoltam.
"igen, ez volt a vasárnapi programom. a többi kocsi még említésre sem volt igazán méltó"
Fúh na akkor az durva lehetett. : o Valahogy pedig meg kéne ezeket szűrni még látatlanban...
-
Lenry
félisten
válasz
Dany007 #73617 üzenetére
Munez autójára még nagyon sok hónapot kellene várni, annyit nem szántam a dologra, plusz a kettőfeles motor már nagy is (a terveimnek)
"...És próbálsz úgy autókat nézni, hogy egy adott útvonalat befedjen. És így mész egy kört ami alatt megnézel 3-4 autót is egy nap alatt."
igen, ez volt a vasárnapi programom. a többi kocsi még említésre sem volt igazán méltó
(azok Passatok voltak, az a másik célpont) -
Dany007
veterán
válasz
MunezXBK #73614 üzenetére
Azért ez sem olyan "óccsó" ennyi idősen. Legalábbis amikor még én néztem ahhoz viszonyítva. No meg ahhoz képest, hogy ahogy olvasom harmonikát csináltak belőle...
@Lenry:
"az a baj, hogy kezdek türelmetlenedni, a pénz meg csak havonta egyszer terem"
Az bizony baj. Bármit is veszel, ha siettetni akarod abból sok jó nem szokott kisülni.
Vedd meg Munez-ét.Az legalább egy megbízható embertől származna, ismert előélettel. Ez sem utolsó szempont tudva, hogy mennyit kell(het) még költeni egy úgymond "ismeretlen" autóra vásárlás után.
No, de siettetni nem szabad. Ha valami nem felel meg teljesen az elképzeléseknek, igényeknek akkor inkább ne. Gondolom te se 1-2 évre tervezed az autót.szerk.: hétvégét is meglehet beszélni. Valahogy meg kell oldani a logisztikát. Mondjuk szombaton reggel útnak indultok a szerelővel. És próbálsz úgy autókat nézni, hogy egy adott útvonalat befedjen. És így mész egy kört ami alatt megnézel 3-4 autót is egy nap alatt.
-
Melack
veterán
-
Lenry
félisten
válasz
Dany007 #73611 üzenetére
nem csak az üzemanyag, hanem az idő, meg a szerelő ideje, meg autót szerezni...
tél van, még azt sem tudom bejátszani, hogy munka után én elszaladok a környékbelieket legalább az én laikus szememmel körbenézem, hogy a sógort már tényleg csak ahhoz vigyem, amit érdemes átnézni, mert 5ig melózok, de már akkor bőven sötét van...
-
Dany007
veterán
Szerintem ilyen összegnél nem lehet gond a távolság.
Persze szűkíteni kell a kört. Felhívni a potenciális eladókat. Elriasztani a maradékot egy szervizes bevizsgálás gondolatával
aztán ha nem tetszik neki az ötlet már ki is esett a körből.
Az ország közepén laksz (vízszintesen) annyira nincs messze tőled semmi sem.30-40k-t rá kell szánni a benzinre amiből körbenézel pár kiszemeltet.
-
Typhoon47
senior tag
Kezd elszaródni az adagoló a mitsumban (nehéz hidegindítás)
Őket esetleg ismeri valaki? -
Lenry
félisten
no...
a várakozásoknak megfelelően kipróbálás után olyan félmillió km-t saccoltunk bele a beltér állapota alapján (egy parki padon több szivacs van, mint a vezetőülésben volt).
a szerelő, akit vittem magammal, belenézett a motortérbe, és a csavarokra ránézve odasúgta, hogy az autó törve volt, ezt kicsivel később a tulaj is elmondta, hogy amikor megvette, valamivel hátrébb kezdődött a kaszni...
egyébként maximálisan korrekt volt a tulaj, elsorolta az autó hibáit (bár legtöbbet a szerelő is észrevette), mi lett rajta cserélve, mentünk is vele (motorikusan csodálatos volt, én kicsit elnedvesedtem közben), de sajnos átsoroltam B tervvé, annyit nem akart engedni, amit egy korábban orratlan autóért adnék (ki tudja a váz sérült-e, ott elkezd rohadni, a következő ütközéskor meg annyit fog védeni, mint egy kartondoboz)ami viszont elszomorít, hogy emberi távolságban egyszerűen nincs más potenciális jelölt.
már unom az autókeresgélést -
DZs
senior tag
Autóvillamossági szerelőt keresek a XIV., vagy XIII. kerületben, aki nem csak javít, hanem épít is áramkört.
Köszönöm a segítséget! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni időjárás-állomás
- Könyvajánló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SzoftverPremium.hu
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest