Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpa
tag
Ezek szerint mégis lesz Hyper OS 2 erre is. Ez jó hír.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
PhaetonV10 #4618 üzenetére
Hát, nekem Mi 11 Próm van, így amúgy sem játszik ez a Mobee.
Egy (vagy kettő) szerviz van, amelyik egyáltalán foglalkozik ezzel a modellel: a gsmpont (ill. a gsm-pont – bár ezek egy cég). A telefonba a szervizes azt mondta, náluk eredeti az akksi. Csak mondjuk 20.000 Ft – bár abban legalább már a szerelés is benne van. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom, de amúgy tök rendesnek tűnt a csóka. Pl. iPhone 4s-hez is kerestem volna akkut, de elmondta, hogy amiket az utóbbi időben be tudtak szerezni, azokkal újraindulgatnak a telefonok, így azt nem javasolja. Illetve egy Redmi Note 10 Próhoz meg egy kijelző kéne, de azt se javasolja, mert olcsóbb egy telefon, de arra van lehetőség, hogy szerzek egy másik félhalottat, és abból átrakják a kijelzőt 10.000-ért. Ezt amúgy az akksicserénél is felajánlotta, hogy 8.000-ért beleraknak bármit, amit én hozok.Egyébként utánaolvasva azt láttam mindenhol, hogy a Xiaomi nem nagyon gyárt alkatrészeket, és a hivatalos viszonteladóknak / szervizeknek is nehéz hozzájuk jutni. Ami ennek a szerviznek van, az lehet, hogy eredeti, csak mondjuk 4 éve ott ül a polcon.
Közben azóta átnéztem az aliexpress-es kínálatot, ott kétféle van kb.: "100% original", meg valami Nohon márkájú. Na, most előbbieknél már eleve gyanús, hogy miért kell odaírni, hogy 100% original, de a vásárlói visszajelzések sem túl biztatóak. Utóbbiaknál pedig messziről látszik, hogy utángyártott, de legalább nem hazudja azt, hogy nem az. Mert a többi az inkább csak olyan "1o0% oRiGiNaL". Bár a Nohonokról is vannak érdekes vélemények. Bár az is igaz, hogy itt a fórumban a Mi 9T szériánál népszerűek voltak a Nohon akksik, és ketten is ajánlották már bátran.
Úgyhogy én meg náluk érdeklődtem az (elvileg) hivatalos alis store-nál, hogy ugye "5000 mAh-s, legalább 98%-os az állapota, és tudja a 67W-os töltést".
A válaszukban tök rendesen leírták, hogy van olyan, hogy "typical capacity" meg "rated capacity", amiből az utóbbi a kisebb. (Ez náluk 5000 és 4900 mAh szokott lenni.) A tényleges pedig a kettő között szokott lenni. Illetve még azt is hozzátették, hogy a legújabb szabályozás miatt csak az alacsonyabb, "rated"-et írhatják rá a csomagolása, de nyugi, attól még az akksi ugyanazt tudja. Ja, és elvileg lehet 67W-al tölteni.Amúgy az a jó ezekben az alis akksikban, hogy van hozzájuk szerelőkészlet. Egy nagy különbség van az ilyen "eredeti hamisítványok" és a Nohonok között, hogy utóbbiakhoz van egy ragasztóréteg a hátlapra. Ami hasznos, az IP68 így lehet, hogy jobban megmarad, mintha csak a gyári ragasztó maradékában reménykednél
Bár ez, legalább pöccre úgy néz ki, mint az eredeti – na, nem a bolt képei közt lévő, de a review-k között van, aki a 11 Próhoz való BM55-öset vett, rakott fel képet, és az alapján. Ja, és feleannyi, mint a Nohon.Szerintetek, mi legyen?
-
PhaetonV10
tag
válasz
pingwin92 #4615 üzenetére
Mobee.hu válasza az érdeklődésemre akkucserével kapcsolatban: Remélem nem haragszanak meg, hogy közzéteszem.
"Jelenleg akkumulátort sajnos nem tudunk cserélni a készülékben, készlethiány van belőle már hosszú ideje a gyártónál.A dupla cellás akkumulátor miatt utángyártott alkatrésszel nem pótolható, mert teljesen megbízhatatlanná válik tőle a működése." -
pingwin92
aktív tag
Vett már valaki ehhez a telefonhoz akksit Aliról, ebay-rõl, vagy máshonnan?
Igazából tőlem lehet utángyártott is, csak hozza a gyári specifikációkat. -
Jazz
veterán
válasz
pusi1981 #4612 üzenetére
Közben már megtaláltam köszi. 15mi pontért további 200€ kupon? 1mi pont 1 euro. Így 15€-ért kell venni valamit és már 400€ a kedvezmény a 200€ neu kunde-val? Vagy a kettő együtt nem összevonható és mindig csak 1db értelemszerűen a legnagyobb kupont lehet aktiválni?
[kép] -
Segal
veterán
válasz
kalozhun100 #4607 üzenetére
Előrendelői ajándék a projektor.
-
Pimpa
tag
válasz
StevieWonder #4597 üzenetére
Én felraktam és megy a Waze és az OTP szép kártya alkalmazás is.
Nekem az előző verziófrissítés után nem ment a Packeta alkalmazás, csak újratelepítés után. Mással nem tapasztaltam gondot. -
pusi1981
aktív tag
A héten csütörtökön érkezik postán az utód...
Kíváncsi vagyok milyen lesz az új 15 Ultra -
paolinho
őstag
válasz
Nagyjából a 1.0.8.0 alatt is ugyan ez volt a gond. Az újratelepítések az appoknál megoldottak mindent ott is.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Nekem is ez volt vele a gond, gboard adta fel a szolgálatot, nem colt billentyűzetem, meg dáp, de újratelepítgettem őket éd megjavult.
-
Pimpa
tag
xiaomi.eu_STAR_OS1.0.13.0.UKACNXM megjelent
csak nem akar az a 2.0-s HyperOs érkezni, pedig már decemberre ígérték egy korábban linkelt cikk alapján
-
tlala
addikt
válasz
StevieWonder #4591 üzenetére
Bármit visszatettél korábbi (nem HyperOS) mentésből?
-
Pumaz89
csendes tag
Mikorra várható a HyperOS 2?
-
paolinho
őstag
Igazából még sok másik progit is újra kellett telepítenem, de a DÁP az egyetlen, ami nem lehet megoldani "fotelból". Mindegy, mostmár így jártam. Egyébként csak mellékes észrevételem, hogy nem szerencsés így az applikáció, hisz szóba jöhet telefoncsere is az ember életében, és akkor ugyancsak bukott az ügy. Az ügyfélszolgálatos egyébként azt mondta, hogy az app 2025-ös fejlesztésének első negyedéves eleme lesz az arcképpel történő azonosítás, ami ezt a problémát ki fogja zárni.
-
pingwin92
aktív tag
válasz
paolinho #4584 üzenetére
Én mondtam, hogy ne rakjátok fel.
Na, jó, ezt így nem mondtam.. ..de utaltam rá.Akkor nem erőltetetném az újratelepítést. Se a resetet.
Az közben már megvan, hogy ki lehet lépni a Xiaomi és Google accountokból más eszközről is...
Viszont itt van még a telón egy régebbi szoftver is. Erre hogy lehet downgrade-elni twrp-ből? Vagy ehhez mindenképpen gép kéne? -
paolinho
őstag
válasz
pingwin92 #4582 üzenetére
Én most tettem csak fel ezt az 1.0.8-as romot, de nálam nem érzékelhetők ezek a jelenségek, mint amik Nálad vannak. Viszont nagyon sok applikáció nem indul el, csak ha törlöm, és újratelepítem azokat. Ez addig nem zavart volna, amíg csak a Burger King, vagy a K&H stb. appja érintett, de az kifejezetten zavaró, hogy elszállt a DÁP is, amit újratelepítés után ugyan működőképessé lehetett tenni, de a regisztrációm viszont buktam. Megint mehetek kormányablakba szarakodni a hitelesítésével. Hát ez bosszantó!
-
pingwin92
aktív tag
Amúgy nektek nincs baj az 1.0.8-as frissítéssel?
Még decemberben dobta fel a teló a beállításokban. Azt' ahogy szoktam, ott leszedtem, update-re katt, bedobott twrp-be, kiválasztottam a .zipet, install, reboot, és már a lock screenen feltűnt, hogy ez a háttérkép így néz ki.
Aztán feloldottam, és nem volt home screenem, csak jöttek a hibaüzenetek, hogy "Wallpaper keeps stopping". Meg jött még ugyanez az üzenet System launcherrel, System UI Plug-innal.
Erre azt találtam a neten, hogy akkor ezeknek az appoknak törölni kell az összes adatát, meg a cache-ét, e de ez csak arra volt jó, hogy legalább az ikonok megjelentek a home screenen, de háttérképem egyáltalán nem volt. Továbbra sincs. (Mivel harmadteló, nem igen foglalkoztam vele, meg vártam, hátha jön egy fix.)
Aztán amellett, hogy volt / van olyan app, aminél végeztem egy ilyen törlést, de újra és újra dobálja fel ezeket a hibaüzeneteket vele, azóta jön most már egy csomó minden mással is ez a "* keeps stopping". Pl.: Bluetooth Extension, Mi Connect, de még a Dropbox is... Ezeknél már nem próbáltam mindegyiknél törölni mindent, mert úgy láttam, nem használ semmit, továbbra is jönnek a hibaüzenetek.Ami nagyobb baj, hogy a frissítés óta a wifi sem megy.
Ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
Valamit twrp-ben? Újra "felrakni" ezt az update-et – akár onnan, akár a beállításokban betallózni a .zipet?
Amúgy imegvan még a telón az 1.0.6-os ROM is. Bár, ha jól tudom az efféle downgrade adatvesztéssel jár, de az nem akkora gond, mert az a verzió még jó volt, és legalább tudtam már backupolni Bluetooth-on keresztül (annak ellenére, hogy az app folyamatosan leáll).
Tudom, factory reset, de ahhoz ki kéne lépni a Google és a Xiaomi fiókokból. Lehet azt net nélkül? Vagy másik eszközről le lehet csatlakoztatni ezt?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Segal
veterán
Kis segítségre lenne szükségem srácok
Holnap lenne egy hívásom ahova nem szeretném küldeni a telefon számomat, de már "mindent is átnézve" nem találom a beállításokban hogy hol lehetne tiltani a számküldést...
Előre is köszi a segítséget! -
tlala
addikt
Ingyenes Home Assistant rendszert használok otthon egy kis passzív filléres PC-n a világítások, stb. automatizációk miatt, és egy okoskonnektorral kikapcsolom a teló töltését 90%-nál.
Persze csak ehhez okosotthont beállítani vélhetően nem érdemes, de amúgy én roppant mód élvezem ezt a felnőtt legózást a pici vezetéknélküli mozgásérzékelőkkel, hőmérőkkel, stb. - vagy hogy X lux fény alatt bekapcsolódnak a hangulatvilágítások, ha hazajövök, vagy amikor bekapcsolom este a TV-t, akkor lekapcsolódik a hátam mögött az a fénysor, ami amúgy becsillan a képernyőn, stb. ... -
Jazz
veterán
válasz
torian2 #4576 üzenetére
És van vagy lesz olyan ultra ami már tudja ezt? 14, 15...
Illetve root nélkül nincs valami trükk erre? Mert ugye alapból tudja az optimalizált töltést, belehet kapcsolni ("megtanulja a szokást és max 80% tölt pl. éjszaka") ezt a funkciót az akku beállításainál.
Csak valahogy állandósítani kéne ezt. Nem írt senki erre még semmit pl. xiaomi.eu-ra? -
Jazz
veterán
Érdemes feltenni a hyper os-t? Tökéletesen működik a xiaomi.eu 14.0.13.0-val, de egyedül az kellene hogy lehessen max 80%-ra tölteni. Hyperrel ezt lehet?
-
Pimpa
tag
Erre azért kíváncsi leszek. A 13T Pro tulajdonosok gyorsulásról számoltak be a Hyper OS 2-n.
Na meg lassan érkezik a 15 Ultra, az is érdekesnek tűnik azért. Az Oppo Find X8 Ultra meg lehet nem megy ki Kínából hivatalosan, csak a gyengébb modellek, hogy rohadjanak meg. De ez még csak pletyka. -
ferret77
aktív tag
Sziasztok! Garantáltan gyári és új akkut hol tudnék venni? Elsősorban Magyarországról lenne jó.
-
Inczke
tag
Sziasztok,
Eladtam az Ultrámat, global ROM. Amennyit én csináltam, az annyi volt, hogy factory reset úgymond TWRP-ből és küldtem is tovább.
Az új tujdonosnak viszont pl nem megy a Revolut. Mert hogy rooted device. Holott nekem gond nélkül működött. Csináltattam vele egy integrity check, és nem megy át a strong felén.
Tud valaki segíteni? Hogy lehet megoldani, hogy minden gond nélkül működjön neki is?
Köszönöm ha segítetek!
-
tlala
addikt
-
paolinho
őstag
válasz
kisninja #4566 üzenetére
Én speciel nagy megelégedéssel használom a HyperOS 1.0.6.0 verzióját. INNEN a STAR-t töltsd le, és mehet is fel vagy TWRP-vel közvetlenül a telefonról, vagy PC-ről Fastboot-ból.
Bevallom, én a Fastboot telepítést jobban kedvelem, mint a Twrp-s metódust. PC-re gyorsabban le tudom húzni a fájlt, és végtelen egyszerű frissíteni így.
Lépései:
1. Szedd le a fenti linkről a STAR-hoz való romot (ha jól számoltam, felülről az ötvenedik)
2. Azt csomagold ki a PC/laptop valamelyik erre a célra létrehozott mappájába.
3. Tedd a telót fastboot-ba (Power+hangerő le gombokkal), és kábellel csatlakoztasd a számítógéphez!
4. A kicsomagolt fájlok közül válaszd, azaz kattints rá a windows_fastboot_update_rom.bat fájlra (feltéve, ha windows-t használsz), és várj, amíg le nem fut a telepítés.
Amikor újraindul a teló, már az új rendszerrel kapod azt. -
kisninja
őstag
Sziasztok szeretnék egy kis segítséget kérni. A telefonom elkezdte azt csinálni, hogy kb 1-2 hét után nem tud wifihálózatra csatlakozni. Sőt még a Hot-spot is egyből kikapcsol. Újra telepíteni nem akarom, helyette akkor raknék fel frissítést na és ennek a mikéntje érdekelne ugyanis mióta megvettem nem foglakoztam vele söt a topicot sem követtem.
Jelenleg még ez van rajta 12.5.12.0RKACNXM (eu) kintről vettem (TradingShenzhen)
Thát mit hogyan kellen csinálnom hogy ne brikkesítsem köszönöm előre is. -
Jazz
veterán
válasz
PhaetonV10 #4557 üzenetére
A jelenlegi stable xiaomi eu rom az ilyen: 14.0.13.0 TKACNXM
-
Jazz
veterán
válasz
mgTerminator #4558 üzenetére
Hagyjuk már ezt a samsung gagyit. Ratyi egy telefon.
Dxomark s24 ultra:
"Lack of comfort watching videos due to the screen being too bright in low light.
When taking photos, risk of missing the moment because of the time lag between pressing the shutter and the actual capture.
Limitations in low-light image capture, with a significant loss of detail and visible noise Video-taking instabilities.
Weak battery performances when using device outdoors.
Audio quality of the default recorder app does not match that of the main camera app."Agyon-vissza megveri őt az mi11 ultra, pedig sokkal idősebb. És a szenzor méretek is jóval nagyobbak: xiaomi main 1/1.12" vs. samu 1/1.3". tele 5x: xiami 1/2.0" vs. samu 1/2.52".
Még mindig nincs jobb a 11 ultránál, mindenhol van valami gixer, még a magic 6 pron is. Egyedül a pura70 ultra ami mindenben verné, de hát azon meg nem fut a google rendesen ugye.
Nem tudom hogy te sós vízben főzted vagy mit csináltál vele, az enyém tökéletesen teszi a dolgát, jók a frissítések, soha nem kellett hackelni, már a full automatizálást is tudja gyárilag mindenféle automate nélkül, és semmit nem csinálok vele csak auton felteszem az újabb os-t amit felajánl a rendszer és kész. Az akksija is tökéletes így 3 év után is, 80%-ra töltöm csak. Android auto is hibátlan, wifi direct is teszi a dolgát. Utóbinnál max channel-ekket állítok ha kell, nagy kaland, de legalább ilyen opció is van benne és mindenre felcsatlakozik.Az iphone egy szemét. Idegesítő "feature"-ok, a hajam kitépem tőle, és rendkívül buta, alap dolgok hiányoznak belőle, faék, és még sorolhatnám, ha fizetnének érte se kéne.
-
fireman81
csendes tag
válasz
Nekem lesz majd egy eladó 11 ultra, fehér színben, 512Gb tárhellyel, legutolsó stabil MIUI 14.0.13.0 verzióval ha érdekelne.
-
tlala
addikt
válasz
mgTerminator #4558 üzenetére
Te meddig tervezed ezt a samsung propagandát nyomni még ebben a xiaomi topikban?
Úgy tűnik, hogy már csak ezért jársz vissza, nincs is Mi11 telefonod. -
mgTerminator
veterán
válasz
Szia, ha csak kibontani és élvezni szeretnéd, akkor Samsungot vegyél.
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok! Egy mate 20 prot használok évek óta nagy megelégedéssel. Megszületett a gondolat, hogy upradelnék egy 11 ultrára. Létezik e rá olyan stabil rom amivel csak használni kell mikro lag, gyors merülés, egyéb problémák nélkül?
-
paolinho
őstag
válasz
pusi1981 #4554 üzenetére
Jelenlegi legfrissebb stabil eu rom a xiaomi.eu_STAR_OS1.06.0_UKACNXM_14
-
pusi1981
aktív tag
Melyik most a legfrissebb szoftver verzió ami biztonsággal telepíthető a telefonra, és honnan tölthető le?
Jelenleg a következő fut a telefonon.
OS1.0.2.0 UKACNXM | Stable -
ddt500hu
veterán
válasz
mgTerminator #4550 üzenetére
Ezért van még meg mindig a 11 Ultra. Nem jön olyan telefon ami tetszene. Ezt bárki megnézi egyszerűen nem tuják hová tenni. Teljesen lehidalnak tőle!
Na jó a Huawei háromra hajtható telójára lecserélném, de nem veszek 2 millió Ft-ért telefont! -
ddt500hu
veterán
De legalább más. Nem olyan uncsi mint a samsung-ok, meg az iphone-ok.
-
Pimpa
tag
-
mgTerminator
veterán
válasz
kalozhun100 #4544 üzenetére
Azt kellene de szerintem semmit sem csinál.
-
kalozhun100
őstag
válasz
mgTerminator #4542 üzenetére
Vagy az az optimalizált töltés nem azt jelenti? Mert akkor keverem valami akksiprogramnak a beállitásával.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kalozhun100 #4541 üzenetére
Miből látod hogy 80%-ig engedi?
-
kalozhun100
őstag
válasz
mgTerminator #4540 üzenetére
gyári töltő, optimálisra van állítva, gondolom akkor csak 80 százalékra engedi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
kalozhun100 #4539 üzenetére
Hogy szoktad tölteni?
-
Pimpa
tag
válasz
StevieWonder #4535 üzenetére
gyorsan jött megint egy új verzió, érdekes
-
paolinho
őstag
válasz
Dev-ről Stabilra, és visszafelé is a tiszta telepítés ajánlott.
-
kalozhun100
őstag
válasz
nekem nagyon lassan tölti lefele.
-
StevieWonder
tag
Sziasztok,
Ha V14.0.23.9.18 DEV romról váltok a most felrakott xiaomi.eu_STAR_OS1.0.6.0.UKACNXM_14 -re, akkor kell data format? Vagy ez upgrade és nem kell? -
tlala
addikt
válasz
Pumaz89 #4533 üzenetére
HyperOS 2.O
(Persze tudom, hogy ezek a weboldalak nem igazi garanciák semmire.) -
Pimpa
tag
Szeptember 6-án kijött egy új release
xiaomi.eu_STAR_OS1.0.5.0.UKACNXM_14.zip
Ez elég gyors volt az 1.0.4-hez képest, 16 nap. Ezek szerint valami nem volt okés azzal. Nekem is az van fent, de nem tapasztaltam semmi extrát.
Persze ezt se dobta fel a telefon, csak most unalmamban ránéztem. Gondoltam majd 3 hónap múlva lesz valami új megint, erre tessék.
De most ránéztem a telefonnal és jé, látja mégis ezt az 1.0.5-t. Csak értesítésben nem jött meg.
-
Pimpa
tag
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #4525 üzenetére
Köszönöm , előbbre nem jutottam vele de majd lesz valahogyan.
-
Segal
veterán
Mondjuk youtube-on rákeresni? Eszméletlen szájbarágós videók vannak ebben is...
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Tomtailor85 #4523 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Melyik csoportban kellene ezt megkérdeznem akkor?
-
Móncsa
aktív tag
Sziasztok! Xiaomi Mi Max 2-n lévő Android 7-et hogyan lehetne frissíteni Android 8 -ra? Köszönettel.
-
BullZeye
veterán
Fene tudja, mivel nem aktuális, annyira nem néztem utána, de nem szeretnék úgy járni vele, hogy Biden bal lábbal kel fel és betiltja a Huawei után ezt is, végülis ugyanaz a kettő. Eleget mókoltam az évek alatt már nincs kedven google play áruházat is
Oppo még nem gyárt 5G-t, így kisebb az esély, hogy kémkedéssel vádolják
-
BullZeye
veterán
válasz
mgTerminator #4516 üzenetére
Ha ingyen adnák se használnám a Samsungot
Samsungnál dolgozó ismerősök se Samsungot használnak, úgyhogy ha meg is oldja, sajnos ez nem megoldás.Jelenleg ha lecserélném, akkor is Oppo-t venném a kamerája miatt. Szopjanak az Exynossal akiknek szüksége van rá.
-
BullZeye
veterán
-
Pimpa
tag
válasz
BullZeye #4512 üzenetére
Most épp nem megy, de már megszoktam. Ez többnyire Kréta hiba, mert múlt héten pl ment, kaptam központi tesztüzeneteket is
Szerk.:
Na most rákérdezett, hogy megerősítem-e az emailcímem mindkét gyereknél és mondtam persze, meg is jöttek az emailek, ráklikkeltem a linkekre és most megint be tudok jelentkezni a Krétába.
Szóval ennyi volt ami most épp hiányzott. De mint írtam, sokszor van az hogy 1-2 napig nem tudok bejelentkezni, de leszarom már. Valamit mókolnak odaát ilyenkor szerintem.
A legújabb 1.0.4-s HyperOs van most fent nekem, de a Kréta a tavalyi évben is működött a Miui oprendszerekkel is.
-
BullZeye
veterán
Van akinél megy rendesen a Kréta és be tud jelentkezni? Új iskolások vagyunk, és se Android 13 (11pro) se Android 14 (11ultra) nem működik a Kréta bejelentkezés ismeretlen hiba miatt.
szerk.: Főleg az érdekel, hogy hyperOS-en megy e, mert akkor frissítem rá mindkettőt.
-
paolinho
őstag
válasz
Tomtailor85 #4509 üzenetére
Én speciel nagy megelégedéssel használom a HyperOS 1.0.4.0 verzióját. INNEN a STAR-t töltsd le, és mehet is fel vagy TWRP-vel közvetlenül a telefonról, vagy PC-ről Fastboot-ból.
-
Tomtailor85
senior tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy Xiaomi Mi 11 ultra tulajdonosa. Valószínűleg kínai belpiacos a teló. Jelenleg a xiaomi eu 14.0.6.0 stabil van rajta, de eléggé melegszik a telefon, és merül is rendesen! Van más bevált rom, ami jobb ennél?
Köszönöm a segítséget!
-
Pimpa
tag
Én úgy látom, hogy eltűnt a képernyőfelvevő alkalmazás ebben az új 1.0.4 verzióban. Vagy ott van csak más néven? Ez nekem kellene, mert szoktam használni.
-
Jazz
veterán
válasz
mgTerminator #4501 üzenetére
Az enyémnek tökéletes a sw-e. 14.0.13.0. eu. Sok új frissítést is hoztak ami nagyon jó, pl. az akkumulátor automatikus feladatoknál már rengeteg változó van amivel lehet programozni.
Amúgy van valami rejtett kapcsoló amivel állítható:
" Mi11T, pro use shortcut maker to access hidden battery settings.
https://imgur.com/a/axJrTcF
It can limit battery to 90%. Is always better than 100% and may extend the battery life. I have my mi 11T since November, 2022 (21 months) and I have to charge about 2-3 times a day. Battery don't last long. It shows about 700 cycles of charge.
The code for adb usage is this....am start -a android.intent.action.MAIN -n com.android.settings/.Settings$BatterySaverSettingsActivity
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- Netfone
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Opel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bezámítás! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest