Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
hobizoli #706 üzenetére
Ezért is írtam, hogy felesleges ezt elkezdeni...mert egymás mellet beszélünk el...te írsz valami, én is, aztán te megint valami mást...
Rommáhasznált turbót (konkrétan azt a tipust, mint az enyém) max. 100k-ból tip-top, garanciával újítanak fel, fos csúcsoknak 20k körül darabját, a szivattyút nemtom...de hát nem is romlik el minden egyszerre.
220k-tól láttam nem központi injektoros, szekvenciális, 4hengeres gázszettet.
De irogathatunk még itt, ilyen bejegyzéseket....bár én sehol nem említettem, egy szóval sem, hogy valami bajom lenne a gázzal, illetve, hogy jobb/rosszabb, mint a dízel.
Ja és még egy fontos dolog, nem kell meggyőznöd, illetve nem is tudsz a gázról, tehát ezért is értelmetlen ez az egész, illetve beírtam egy fogyasztási értékemet, erre jön itt mindenki mindenféle baromsággal, bár még mindíg nem értem hogyan kapcsolódott ez ide.
m3tr0 na pont ezért baromság ez az egész hasonlítgatósdi, amit leírtál svift vs lupo --> nem egy kategória a 2 autó, se tudásban, sem pedig a "tudást segítő technikákban". Az enyémben, pl.: 4 elektromos ablak van, meg gombos indítás, amit szeretek is, de lehet holnap begurítom a tiszába, és veszek egy zsigulit, hiszen abban nem tud elromlani az elektromos ablak, meg az indítógomb, a motor alkatrészekről ne is beszélve.
Írtam már valahol fentebb, ha valaki így áll hozzá egy autóhoz, hogy majd "jól beszopod, mert ez+az elromlik, stb." az járjon busszal, met az ilyennek felesleges az autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Iqos cigaretta
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Okos Otthon kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest