Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A novellás kötet is elég jó (legalábbis én élveztem anno). Eddig elég jól hozza a hangulatát és a cselekményt a sorozat is.
-
gyuromoj
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Semmi perverz nincs benne, egy aranyos egyszerű sorozat eddig, amit élvezek. Tudod mi a perverz? Hogy ilyen Winter soldier meg rings of power cuccok több oldalnyi kommentet szülnek.
Szerintem.
-
paatrick
őstag
Aki eddig összevárta a Fallout 2. évad részeit, annak üzenem hogy kezdhetjük nézni
-
Frod
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Számomra csalódás, de ahogy látom a topkommentek többsége neutral/negatív.
"This trailer feels like either I missed a season or is a whole new show"
"i feel like i don’t even gotta rewatch s1 or s2 bc this is a new show entirely"
"this looks like those fan made trailers where every scene's from different movies"Számomra ez a három fenti foglalja össze a legjobban mit érzek eddig az s3-mal kapcsolatban.
-
Egy kis rövid, 2 és fél perces vidi. Mondjuk Tobias Santelmann-on az a Mayhem-es póló fájt
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nekem nagyon bejön. Alig várom az új részt.
-
negyven2
nagyúr
-
stoon
addikt
válasz
Lajmund
üzenetére
[ugyan régi és csak egy évad de én nagyon szerettem]+ szinkronos
A hét királyság lovagja: eddig nincs nagy seggre esés tőle, vajon lessz ez még jobb?
-
.LnB
titán
Egyébként csak nekem rémlik az, hogy amúgy már lehet warez oldalak nevét említeni a fórumon?! Látom, hogy itt a topikszabályokközt ott van, hogy nem. De ez nem változott nemrég a lapcsaládra vonatkozóan?!

Ha nem, akkor persze kellene ide egy admin, hogy törölje ezt a kommentemet. Nehogy elterjedjen a hülyeség ha rosszul emlékszem.

-
mephi666
nagyúr
jajj... vannak benne jó ötletek, de hogy a film 90%-át a szintibojok meg szintigörlök nyűglődése teszi ki és xeno-t meg csak nyomokban tartalmaz... 8 rész helyett fogni kéne valami értelmes embernek magát és az egészet összevágni egy 2órás filmbe
...ha valamikor nagyon unatkozok, szerintem megcsinálom...ja és a blődségekbe nem is akarok most belemenni, mert több oldalnyi idiótaságot fel tudnék sorolni

-
Pitterix
őstag
Érdekes szuperhős film,
amiben alig van képesség, de van Mandarin.
Sok a vágási hiba, vagy baki, amit nem tudok, hogy direkt, vagy siettek a sorozattal. -
arcitec
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Szökevények - Run Away (2026) Valóban, csak ajánlani lehet ...... +1
-
GhostVector
tag
Most Tvben elkaptam egy újabb magyar csodát.
Mármint fordításban.Hidden Kingdoms = Kisállatok rejtélyes világa.
És volt szó benne elég sokáig gombákról, mohákról, különböző növényekről. -
Lajmund
őstag
Babylon 5 még nem volt meg de sok jót olvastam már róla. Ahogy nézem sajnos csak 1-2 évad van fent szinkronosan a többit felirattal lehetne folytatni. De mindenképp elkezdem majd kíváncsi vagyok.
Alapitvány is jónak tűnik csak az is feliratos. Esti mesének meg nem szeretek olvasni az angolom meg nem olyan jó hogy élvezzem is. De mivel az apple tv sorik elég jók valószínűleg elkezdem majd ezt is

Csillagkaput meg aranytartaléknak észben tartom. Ugye abból sok részt láttam tv-ben és nincs meg annyira az újdonság varázsa mintha most fedezném fel.

Többit mind láttam.

-
paatrick
őstag
válasz
Lajmund
üzenetére
Úgy látom a Csillagkapu helyett kezdted a Battlestar Galacticát. Szóval most kezdheted a Csillagkaput
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az 1994-es Csillagkapu filmmel kell kezdeni. Utána indul a sorozat. Azzal elleszel egy darabig.
Parádés karakterek (talán a legikonikusabb sci-fi casting), epizodikusabb mint a BG de van háttérszál ami pár részenként előkerül és egy nagy ívvel összefogja az egészet. -
Rigormortiis
veterán
Megnéztem már párszor az Euphoria s03 trailert, baromira várom
El sem hiszem, hogy kb mindenkit vissza tudtak hívni hozzá, pedig kineveltek pár A listás színész(nő)t.
Ugyanakkor megkérdeztem unokaöcsémet (lassan 18 éves) és egy kicsit idősebb ismerősömet, hogy várják-e. Azt sem tudják, mi az, de a végzős osztálytársaiktól sem hallottak róla, pedig én naív azt gondoltam, hogy ez a sorozat kb az ő himnuszuk
Oké, mondjuk csak a tiktokot/instát pörgetik egész nap
Mondjuk mi meg a Pitéken és Shop Stop/Dogma/Jay es Néma bobon nőttünk fel, lehet nem jobb
-
Lajmund
őstag
Újabb tanácsra lenne szükségem. A The Expanse (A Térség) után az űr betöltésére a Battlestar Galacticát ajánlottátok. Nálam nagyon betalált, a gyengeségei ellenére is. Az atmoszféra, a sztori és az egész egy tökéletes esti mese volt a 37 éves fejemnek; nem is öregedett rosszul. Gyönyörű, kerek történet, kár lett volna kihagyni. Paatrik tanácsára a Razor, a The Face of the Enemy és a The Plan című filmeket még megnézem, de utána újra tátongni fog az űr. Van valami ötletetek hasonló témában? Tudom, előbb-utóbb elfogynak a jó sci-fik, de hátha van még valami, amiről nem hallottam, vagy csak elfelejtettem.

-
gyuromoj
veterán
-
Tasunkó
őstag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, abszolút más szintek. Úgy értettem hogy tömegesen azért váratlan hogy a legjobbat tették első helyre. A BB- nálam is 10-es, hasonlóan csak a Wire meg a BCSaul alakul. Aztán vannak még kivételesen jók, amiket ki nem hagynék, de azok már hangyányit máshol vannak. A hype szerint sem lehet eligazodni, mert a Keresztapa 2-nek is nagy hypeja van, mégsem vonja senki kétségbe a pozícióját.
Pro Koryak Nem kell semminek megváltozni, mindenki azt csinál amit akar, de ez összességében így ebben a formában érték, hogy sok mindent tartalmaz és sok mindenre meg lehet következtetni belőle.
-
Pro Koryak
addikt
#85902 Tasunkó
Az imdb példákat a csordaszellemre írtam, ott pontosan ezt látod a pontozásokból.
Tulsa King 7,9
, ér max 6-ot. Mandalórian meg max 5-6 között, de elvitte őket a nosztalgia, be is húzták ezeket jóra.Oké, meggyőztetek
, éljen a BB. Meg is változott azóta a világ, megértették sokan a jelentését. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Tasunkó
üzenetére
Teljesen más liga az általa felsoroltakhoz képest. Ha most csak az IMDb-nél maradunk azok közül még a legjobb is majdnem egy egész ponttal el van maradva a BB-től és ezt úgy, hogy hype, nosztalgia, stb. is közrejátszik. Ha az individuális részek pontszámait akkor meg aztán végképp borul a bili, a BB bőven 9 környéke az átlag, míg a többinél talán a 8 sincs meg és több rész benéz 6 pont környékére. Összevethetetlenül más szintet képvisel, ha nem minisorozatot és doksit nézünk akkor csak a Better Call Saul, Sopranos meg a Wire van a környékén, de még ezek is elmaradnak tőle.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A Breaking Bad-et sokan értik, és aki érti az mindenképpen magasan értékeli. Nem szabadott volna ennyi pontot kapnia, ha az átlagember logikáját nézem, bár elég emlékezetesen ütős poénjai is voltak. Ugyanakkor meg ez a Sixtusi kápolna freskói jelenség is, hogy az is mindenkinek tetszik, annak is aki nem fektetett energiát a megértésébe. Az is egy túlhájpolt festmény(-ek), végülis.
A Stranger Things az ügyes, kiemelkedik ezek közül. Mainstream nagyon de olyan találó, jópofa. A Tulsa kategória az film formában olyan 5,5 pontot szokott kapni régen. A többit nem ismerem, de a Cobra Kai-nak az alapja is elég gyönge ötlet. A Star Wars az meg olyan mint a Nagy Feró, hogy ő a Star Wars, ennyi. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De, az IMDb pontosan ezt mondja.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Napelem
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- Silent Hill f teszt
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi!

, ér max 6-ot. Mandalórian meg max 5-6 között, de elvitte őket a nosztalgia, be is húzták ezeket jóra.