Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez ízlés dolga, szerintem érdemes elolvasni az összeset. A Boszorkányszöggel kezdve és a Kísértettel bezárólag van 5 kb. tökéletes regény, de az első 4 is jó. A Police szerintem is gyengébb, a Szomjúság kicsit olyan reboot-érzetű, viszont utána a Kés megint nagyon erős. A Vérholddal kissé leesett a szerző a székről, bőven a leggyengébb darabja a sorozatnak, bár van benne egy-két nagyon hibbant ötlet.
-
-
Kinek mi, én bírom a skandináv vonalat.
Igen, olvastam a könyveket és nagyon szeretem, de nem az összeset van benne egy tól-ig. A Police c. könyvvel lett nagyon sziszegős az egész, utána még a Thirst-öt lenyomtam de éreztem hogy most kell elengedni és így is tettem.Remélem jól sikerül az első évad és qrva gyorsan elkezdik forgatni a Megváltót mint 2. évad.
Más: Tud valaki olyan sorozatot vagy filmet ajánlani ami tényleg jó és Santelmann vagy a lead benne vagy állandó kiemelt mellékszereplő? Igen a Last Kingdom-ban szerepelt Ragnar-ként, de az mellék szerep. Nem "ismerem" nagyon a faszit, de eddig szimpi de azért kérdőjel. Persze ha Nesbo hisz benne, az nekem elég.
Kinnaman más tészta ő úgyis felsőpolc lesz.
-
Quantum Leap (2022) S01-S02
Jó kis sorozat, nem nagy szám de engem beszippantott. A vége alapján azért annyira nem bánom, hogy nem ment tovább, nem tudom mennyire működött volna ez a felállás. -
negyven2
nagyúr
Március 23 | HBO Max
-
stoon
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
-
OgreImre
senior tag
válasz
VágniValó
üzenetére
Nekem a napokban dobta fel a youtube Dequitem csatornáját, gondolom azért mert sok GoT tartalmat kezdtem nézni és még az "Az utolsó párbaj" című filmmel kapcsolatban is kerestem. A csatornán bemutatott küzdelmek valószínűleg közelebb állnak a valósághoz mint a hollywoodi koreográfiák.
-
válasz
dellfanboy
üzenetére
Oké, én se úgy gondoltam hogy tényleg így zajlott (írtam is hogy kb.). Szerintem érthető, hogy közelebb van a valóságoshoz mint ahogy korábban akár a GoT-ban is ábrázolták ezeket a harcokat. Teljesen realisztikusan nem is lehet ábrázolni, mert akkor kb. nem lenne mit nézni. Azon is lehet vitázni, hogy felállhat-e bárki egy óriási ütés vagy szúrás után. A nem is távoli történelemből vannak igazolt esetek olyan sérülésekről, amelyek összemérhetők ezekkel, és a sérültek saját lábon mentek orvoshoz. Szóval valóban nem nagy a valószínűség, de szerintem nem lehetetlen.
-
válasz
OgreImre
üzenetére
Mert mindenki fentről-lefele scope-ú óriási nevű családok politikai és fizikai harcát várja 7 számjegyű büdzsével.
Ez meg, a másik 2 GoT világban játszódó sorozattal ellentétben gyakorlatilag a földönfutó porosseggű főszereplőt mutatja, aki kb helyi árusokkal-szajhákkal, meg a bár kis de névvel rendelkező családokkal interaktál, lásd Fossoway.Egyébként a láncing Dunc teljes torzóját takarta, és Steely Pate mondja is, hogy a husába ment a láncing, tehát tette a dolgát. Mindenki hozzá van szokva holivad miatt hogy a láncing amúgy csak látványnak van és úgy megy át a kard rajta, mint kés a vajon, hát a qrvára nem és olyan súlya van, amiben sok gyakorlás kell ahoz, hogy igazán fürgén mozogj, meg persze stamina...
-
negyven2
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
ja, az annyira volt hihető mint bambi.
-
Grave_444
nagyúr
Lovagos sorozat szerintem nem rossz, 4. résznél tartunk.
A hangulatot nagyjából hozza, de ja, semmi köze a GoT-hoz, azon kívül, hogy a házak nevei elhangzanak és látod a jelképüket. Nem is baj szerintem.Sárkányok háza. Na ez sokkal látványosabb, teljesen más kategória, közelebb áll a fő sorozathoz sokkal. A sárkányos részekre emlékszem, voltak jó csaták benne.
Daemon Targaryen is emlékezetes karakter, de nem a badass énje jut eszembe, hanem amikor leépítése alatt töketlenkedik a várban egy évadon keresztül.
Szóval ha hibákat keresünk itt is van bőven, szerintem jóval több is.Egyiket sem várom, de megnézem, jó szórakozás, helyén kell kezelni.

-
[HUN]NIMROD
senior tag
Scrubs (Dokik) új évad két résszel elindult. A világ legjobb sorozata, nem viccelek. Korábban is minden résznél legalább egyszer be kellett könnyeznie az embernek, de ez olyan hogy közben mosolygunk is. Az új részek is hibátlanul hozzák a régi szintet.
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Palm Royale (2024)
season 2 finaleMár el is felejtettem mi volt az előző évadban, de igazából lényegtelen is, mert új történet van és továbbra is remek a hangulat építése a sorozatnak, abban nagyon erős. Kristen Wiig továbbra is ügyesen hozza a karakterét bár néha eltúlozza azért már sajnos, de a többiek is meglepően jók, pl. az előző évadban keveset szereplő Mitzi karakter. Viszont a nyers valóság az, hogy az évad első fele jó, a másik részről részre furább lesz, ami nem tett jót az évadnak szerintem. A folytonos sz*rkavarás által mindig van egy kis izgalom és fordulat így azért valamilyen szinten pörög a történet, néha kapkódósan is, de ebben az évadban több játékidőt kap Ricky Martin cserébe.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem tőlem kérdezted, de talán én is válaszolhatok.
Egyik például a karakterépítés, ez például nagyon jó Ser Duncannél és ebből is látszik, hogy nem egy évadra terveztek. Én elég jónak éreztem a flashback részeket is, az kimondottan tetszett amikor a kislányt megölték a gyerek Duncan mellől (mármint nem a gyilkolás, hanem az egész történetszálnak ez a vége ahogy megvolt csinálva). Az a rész is elég jól sikerült amikor próbálja összeszedni maga mellé a 6 lovagot és a végén megjelenik a trónörökös, aki aztán jól meg is hal. És ha már itt tartunk maga a párviadal szerintem zseniális volt. Kb. ilyen lehetett a valóságban, nem az a szép bajvívás ahogy a hősköltemény típusú filmekben szokták megjeleníteni, hanem az az igazi sárdagasztásos, fogvicsorgató kaszabolás. [ Módosította: koncsik ]
-
OgreImre
senior tag
A
kilenchét királyság lovagja
Én VágniValó kommentjével #86158 értek 100%-ban egyet.
Érdekes, hogy mennyire megosztó lett a sorozat, nem is gondoltam volna. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem védek semmit. Mindenkinek megvan a saját véleménye. Szimplán nem tetszik, ha valaki veri a nyálát.
Végül is mindegy, ennél nem érdemelsz többet. További jó sorozatozást! -
nikilauda
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nyugodtan kezdj bele. Legfeljebb abbahagyod. Nagyszerű sorozat.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Kicsit mintha neked is
feldugtak volna egy dárdát a s€ggedbe.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Lol.
-
Hét királyság lovagja.
Lassú, vontatott, temuról rendelt Trónok harca hangulat. A végén az összecsapás meg a visszaemlékezés tetszett, összességében felejtős. Maradok a Sárkányok házánál.
-
-
Janaboy
Topikgazda
Paradise s02 is elindult 3 résszel.
Egyelőre alig emlékszem az elsőre és csak az első részt láttam
-
Pitterix
őstag
3. évad: nem mondom, hogy hibátlan, de mindenképpen jobb, élvezhetőbb, mint a 2. évad, ami szintén tetszett.
Kicsit furcsa, hogy egy elkaphatatlan brókert egyszer csak simán elkapnak, azt még le is lövik. Ez a szitu érdekes volt.
No, meg Peter néhány érzelmi megnyilvánulása.
De, jöhet a 4. évad. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Beast-bajnokság
Beast Games (2026)
season 2 finaleAhogy sejtettem, tanultak az első évad hibáiból és sokkal élvezhetőbb lett ez az évad. A játékok jók voltak, a dráma megint megvolt, sőt micsoda finálét nyomtak, wow, a végére már tényleg izgult a néző is a játékosokkal. Az évad felépítése hasonló az előzőhöz képest, minden epizód cliffhanger-el ér véget persze és ahogy halad előre az évad és csökken a játékosok száma, úgy lesz több lelkizés is. Ami talán kicsit más volt most, hogy több taktikázás volt a játékosok közt - legalábbis nem emlékszem az előző évadban ennyi lett volna. Persze most is rengeteg pénzt nyertek sokan, néha indokolatlanul, néha könyörtelenül - de ilyen az élet is, nem?
-
totron
addikt
Last Light
Írta ésrendezte: egy 15 éves. -
Bad Pritt
félisten
‘God of War’ Live-Action Series Casts Ed Skrein as Baldur
God tier casting.
-
-
-
negyven2
nagyúr
Március 27 | Apple TV
-
válasz
Phoen|x
üzenetére
Csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni. 6 X~32 perc kikapcsolás egy magával ragadó milliőben, ami többnyire könnyelmű, néha bohókás mégis komolyan lehet venni.
10/9
Csak így tovább!0% LGBTQ, 0% girlboss ronda leszbi barátnővel, 0 reprezentésün, 100% becsületességből adódó masculanity, 100% Westeros reprezentésün alulról nézve, mert eddig csak a nagy családok szemszögéből láttuk. Biztos, hogy lesznek részek amiket újranézek. Remélem a készítők hozzállása marad, csak a büdzsé lesz kövérebb a következő évadra...amit már elkezdtek forgatni, hisz van könyv.
-
Cs1csó
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elkezdtem a Yellowstone-t. Ha ledaráltam jöhetnek a spin off-ok. -
Farkassacred
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
1883, aztán 1923 második évad, aztán az első.
Nem tudom hogyan, de valahogy sikerült ez a sorrend a családban.
A poén az, hogy az első részt még megnéztük az első évadból, aztán a valamiért a második évadot kezdtük darálni. Fel se tűnt, csak furi volt pár dolog.
Egyébként mindenképp gyengébb darab az 1883-hoz képest sajnos, sorrend ide vagy oda. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem lekötött, de szerintem pár héten belül elfelejtem, nem volt semmi extra, sőt számomra a HotD jobb is, függetlenül a gyengébb 2. évadtól. Amit még ágyon ajnároztak harcot az 5. részben, hát nem tudom mitől esett hasra mindenki. Tényleg borzalmas volt a kamera kezelés, meg a részben alig 5 perc volt a harc, talán annyi se, a többi visszaemlékezés, meg a harc utózöngéje. A fattyak csatája messze jobb.
Ha lovaggá válás téma, nálam még mindig a lovagregény a legjobb. Jó az film, még messze nem ennyire akár komoly lenni, de azt bármikor képes vagyok újra nézni, ezt valószínűleg sose fogom.
-
Sweet summer child... -
Lajmund
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Első részt láttam csak de az annyira vérszegény gyászos szürke semmilyen volt hogy nem folytattam. Majd talán előveszem egyszer. Nekem ezek a lovagos mocsokban szarban hempergős dolgok sose jöttek be.
-
paatrick
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
Hát ez elég halott ügy. 2022-ben adták először, azóta sehova nem került fel, torrenten sincs. A legjobb amit tehetsz hogy port.hu - öreg autó nagy haszon oldalán rányomsz az "értesítőt kérek"-re. Gondolom ilyenkor ha valamelyik évadot ismétlik akkor dobnak egy automatikus e-mailt.
Vagy írhatsz a viasat explore magyar oldalának, hogy tervezik-e ismételni. Talán nem sablonválaszt küldenek
-

Oh wow, epic fail. -
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Megnéztem én is az utolsót. Nekem a harcot leszámítva hozta a hangulatot. Pár dolgot hozzátettek, de nem volt rossz. A harcban viszont rossz volt a fókusz szvsz, ami azért sokat levon.
Én élveztem. 1000 éve olvastam, jólesett a tv-ben is látni. Am van még két novellányi alapanyag még, hacsak az öreg még hozzá nem költött valamit...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy magyar szinkronnal hol (melyik csatorna) lehetne megnézni a Flipping Bangers (Öreg autó, nagy hasznon) 3. évadát? A Viasat Explore-on nagyon rövid ideig ment, mostanában nem is vetítik, ahogy elnéztem...
Köszönöm szépen előre is a válaszokat!
Vigi
-
gyuromoj
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
A Hét Királyság lovagja
A Knight of the Seven Kingdoms (2026)
season 1 finalePróbáltam kedvelni, de nem sikerült. Én értem, hogy minden bőrt le akadnak húzni a GoT-ról de ez se nem érdekes, se nem izgalmas nem volt. Persze az utalások, stb megvannak és a középkori parasztos hangulat is - de ezeken kívül nem tud mit felmutatni. Vannak sokkal jobb lovaggá-váló történetek.
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ez igen jól hangzik...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az agyafúrt vagány
The Artful Dodger
season 2 finalePár év eltelt az előző évad óta így kicsit megkopott az emlékezetemben ennek a sorozatnak az első évad emléke, így előítélet-mentesen tudtam nekikezdeni a második évadnak. A 8 részt most is soknak éreztem, de valahogy jobban pörgött a történet és még mindig jól zsonglőrködik az orvostudomány bemutatásával és a tolvajkodás/átverés és azzal járó mindenféle következményekkel teli életvitellel. A hangulat az előző évaddal egyező, néhol erősebb, néhol gyengébb, a színészekre ugyanez mondható el. A romantikás jelenetek egyértelműen a sorozat, évad gyengepontjai lettek, egyszerűen kilógnak és többször furán hatnak, feleslegesen megakasztják a történet-menetet ezekkel.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Oldman2
üzenetére
Számomra nagyon alacsony minőséget képviseltek a színészek az epizódban amit láttam. Erőltetett, béna karakterek, mondvacsinált dráma, stb... a szereplőgárda közül egyedül 2-3 embert tudnék mondani aki próbálkozott is valamit, a többiek mintha csak felolvasták volna a szövegüket unalmasan.
-
Cs1csó
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Én biztos nem. Szomorú nézni, hogy amikor pörgetem egy torrentoldal "sorozat HUN HD" kategóriáját a legnépszerűbbek ezek a trash, reality xarságok.
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Annyira rossz vagy éppen annyira jó?
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nézi valaki a Pokoli Szomszédokat az RTL-en? Én eddig 1 epizódot láttam belőle és megdöbbentem.
-
-
HoTaZo
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Elkezdtük az első évadot. Nem is tudtunk erről a sorozatról.
Kb., mint a Boss, az is rejtve maradt előlünk egy darabig.Itt viszont elég gyatra a szinkron leosztása.
Mondjuk, ha ilyen iramban folytatják, akkor a következő évadra összeállhat egy új brigád.
-
Cs1csó
titán
Sziasztok, a YELLOWSTONE, 1883, 1923 sorozatokat, milyen sorrendben ajánlott nézni?
Érdekes, hogy kronológia szerint ugye 1883, 1923, Yellowstone
De ugye a Yellowstone-t kezdték el készíteni legkorábban 2018-2024-ig
Az 1883 ugye 2021-2022, majd az 1923-at 2022-2025
-
Eljutottam a hedge knight ötödik részéig. Hát nem volt az igazi.
-
negyven2
nagyúr
válasz
paatrick
üzenetére
Amúgy nagyobb poén az, hogy valahogy sikerült olyanokat meglépni ezzel a Store felülettel, hogy pl. az SD, HD és az UHD tartalom ugyan annyiba kerül! Pluszban sok olyan fil, ami még HD-ban se érhető el itthon a Prime Video-n, az megvehető, kölcsönözhető akár UHD-ban is (külföldön ezek elérhetőek UHD-ban is a Prime Video-n)!
-
Juhaszatti
addikt
válasz
grizlisandor
üzenetére
Most nézem a 3. évadot, nézeti magát a sorozat. Jobb mint amit vártam tőle előzetesen
Örülök hogy a következő is rendben van -
negyven2
nagyúr
Akit érdekel esetleg: felkerült a Prime Video-ra (legalábbis ha jól láttom) az összes Stargate tartalom (film, TV film, sorozat)...
Viszont nem a hagyományos stream-be, hanem megvásárolhatóként! ÉS ahogy nézem, a sorozat esetében 3 990 Ft/évad áron (vagy 699 Ft/epizód)! Magyar lokalizáció (szinkron/felírat) nincs hozzá!
Amúgy nem csak ez került fel de sok film is (elég sokat most 299 Ft-ért lehet kikölcsönözni)... és jópár sorozat is (ezek hasonló, 3 999 Ft/évad áron)! -
Kingstown polgármestere (Mayor of Kingstown) S04
Kegyetlen egy sorozat, elérte a csúcspontot, nem tudom innen hova tovább, nem hiszem, hogy lesz ennél feljebb.
-
Tasunkó
őstag
válasz
bobalazs
üzenetére
Megy a hülyeség nagyban. Ez a pontozásnak a félreértelmezése ez a bandázás. Az a foci, vagy a box, vagy nemtom, de a pontozás az win-win. A 9 pontosaknak már kihagyhatatlannak kéne lennie. Mondjuk az igaz, hogyha nem lett volna Breaking Bad, akkor nehéz lett volna 10 pontosat választani, a Drót talán, de az meg nem annyira szórakoztatóipari, bár nagyon izgalmas, de inkább sors, mint történetközpontú. Még a Trónok Harca olyan király élmény összességében, hogy sokatmondó is, meg kiemelkedő a megvalósítás is...Persze jó lenne ha kapna a BB egy párt magának, ami nem a BCall Saul, a jó sorozatok mindig jöhetnek. A Mr. Robot egy más kidolgozásban, de jó volt az úgy, csak ott sok volt a narráció, az nem tesz jót a filmnek, nem lehet már ugyanúgy értékelni ha szétnarrálja a főszereplő. A Knight OTSK mégha jó is, a félórás részekkel megszűnt az esélye a 10 pontre, legalább 40 perc legyen egy rész, de inkább 50-55, ha több az nem baj, de fél évaddal benevezni, hát.
-
válasz
Tasunkó
üzenetére
Erről pont ez jut eszembe: A Breaking Bad Ozymandias nevü epizódot is most direkt egy pontozzák, mert más is úgy gondolja hogy csakis az érdekel 10 pontot, és semmi más. És ezt hangoztatta is, egy 10 pontra értékelt Knight Of The Seven Kingdoms IMDBjén.
Cserébe lepontozták a BBt, már nem tíz pontos. [link]
Egyébként most fejeztem be a Breaking Badet, másfél hét alatt kipörgettem. Olyan régen láttam, hogy nagy részére már nem is emlékeztem. -
stellaz
veterán
A hét királyság lovagja 5. rész
Ez a rész most kimondottan nem tetszett, pedig ez volt a legmozgalmasabb eddig.
Eleve tettek hozzá itt is olyan dolgokat, amik nincsenek a könyvben és hát nem is hiányzott, másrészt aharc a könyvben azért sokkal jobban meg volt írva, nem volt ennyire túltolva. -
stellaz
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
huh... én egy részt bírtam, vagy kettőt, de kb az ilyen indiai filmek színvonalával vetekedett nálam, annyira gagyin volt megcsinálva
-
Miklós315
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Az alapsztori (politikai kavarás) és a drámai szál (Anakin útja) jó anyag lenne, de olyan az egész, mintha egy képregény rohamsebességgel elnagyolt képkocka-ugrásokkal akarná tálalni ezt, kvázi arra játszva, hogy "majd a néző kitölti a hézagokat az ismert panelek közt, így végül teljes értékű lesz a fércmű. Ehhez társult a szerintem borzasztó játék is. De hát gagyi szövegeket steril környezetben komolyan előadni nyilván kihívás (ha makett, ha cgi az a környezet).
Pont ezért tud a sorozatban működni ez az egész starwarsosság, ami átitatja - ha max kb. 30 perces kerek epizódokkal számolnak és nem lusták megírni azokat. Mert egyébként unalmas és gagyi lesz az is.
Szerintem tudna működni, csak minek erőltessék meg magukat, így is fogyasztják... Filmipar, nem művésztelep. -
Miklós315
senior tag
Retroschock Baljós árnyak-videója nosztalgitiszt okozott, ezért újra nekiestem az előzmény trilógiának. Kár volt.
Bárgyún lazáskodva és elnagyoltan előadott, magát eközben végig túl komolyan vevő borzalom. Szövegkönyv, színészek, tempó, dráma... semmi nem működik. Pedig anno az összes matricás nyalókát megettem volna, ha engedik, és a rohamdroidokból is "rendeltem" karácsonyra, de hát...Ezután - ha lúd, legyen kövér... - nekiestem a Mandó-vonalnak.
The Mandalorian
Összességében tetszett. Anno félbehagytam, a 3. évadot soha nem is láttam, azt se tudtam, hogy van.
Kifejezetten jól áll a kb. 30 perces epizód méret, a földhözragadt kalandozás (mittomén, kell egy alkatrész, ezért a helyi nemtomkiknek teljesítenie kell, és cserébe megkapja tőlük-féle megoldások). Nagyon jó a zene, jó mellékkarakterekkel van tele (miközben sajnos vannak gagyik/túltoltak is), könnyed cucc... mindaddig, míg elő nem kerül, hogy " "... megint... mindig. Dögunalom. Aaz egész mindenség sorsa forog kockán Vicc. ABirodalom a bukása után meg jobb állapotban van, mint hatalma idején (trooperek, hajók, hálózat, pénz, kutatások, fejlesztések végtelenjei). is vicc.moff
A szál is kicsit érdektelen volt számomra (mandalóri bolygóvisszafoglalásos volna pl.).Nevarrón letelepedhettek
Közel sem hibátlan, de kb. ezeket az alapvetően használt arányokat tudom értékelni a Star Wars vonalon. A túlzott komolykodást és a nagyívű (megalomán) sztorivonalakat nem, mert képtelenek jól tálalni azokat.The Book of Boba Fett
Kevésbé jó, mint a Mandalóri, viszont ez is még elment - pláne, mivel lett...felerészt Mandalóri
A vacakul használták, aszindikátust gagyi lett (végső csata , stb.), de a zene itt is jó, vannak jól megragadott mozzanatai is az évadnak. Némely epizód 50 percesre duzzadt, feleslegesen. Nem volt annyi elmesélnivaló, mint amekkora az évad - gondolom ezért is aminimum ötezerszer meg kellett volna mindenkinek halnia megoldás.crossover
Jó lenne az alapötlet, hogy a , de sokkal jobban kellett volna megírni (sztori, karakter, stb.).fejvadász(ok) pályát módosít(anak) Ahsoka
Botrányszemétmoslék.
Írás, párbeszéd, dramaturgia, karakterek mind kuka.
Túl hosszú, túl idegesítő.
És biztos régi téma, de az előzmény filmek alapján: mi a tököm ez az eredetileg , mikor nem is jutna ennek a felállásnak hely a film-sztoriban...Obi Van mester padawanja Anakin padawan/mester(?/!) tanítványa Ahsoka padawan(?) a klónháborúban
Tudom már, hogy az animációs soriban lett ez kibontva, de ez nagyon erőltetett beleszuszakolása a nemlétező időkeretbe...
Szóval ez nagyon mellément. A csillagok háborognak. -
válasz
HoTaZo
üzenetére
Mi az amerikai verzióval kezdtük, az bejött.
Elkezdtük az eredeti francia verziót, talán két részt sikerült és kuka. -
-
mephi666
nagyúr
magyar "okoscsajos-nyomozós" sorozat... (kicsit Bones-ra emlékeztet) tegnap elkezdtük és nem rossz
csodálkozok, hogy eddig senki nem említette -
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No, meg Peter néhány érzelmi megnyilvánulása.
Sweet summer child...