Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
KZP
őstag
26.2 RC kijött.
-
havri1
félisten
Fura, mert BT-t kikapcsoltam telefonon, de wifin az óra, és továbbra is zöld ikonnal jelzi a telefont, hogy csatlakoztatva. Megjönnek az értesítések.
Szerk.: Órán kikapcsoltam a BT-t, csak wifi maradt, és iMessage megjön. (zöld ikon eltűnt az óráról, csak WIFI) -
eddie17
addikt
Akinek van Apple watch is, tényleg nem szinkronizál már Wi-fi-n keresztül az óra és telefon? Csak ha Bluetooth-on csatlakozik? Elvileg a 26.2-vel az EU-ban ezt kiveszik, hogy ne kelljen kinyitni a 3rd party appok felé ezt a lehetőséget.
-
havri1
félisten
Frissült a MÁV+ app, és már megy a widget is jól. Nem iOS hiba volt.
-
Bunda555
tag
válasz
Bunda555
üzenetére
Azt írják, hogy a legutóbbi buildben (23C5044b) olyan fejlesztések is voltak, amik megoldhatták ezt a hibát, de írjam meg, ha még mindig tapasztalom. Most próbálgatom és sokkal simábbnak tűnik, de mintha még mindig nem lenne olyan folyamatos, mint a többi lapnál.
Aki korábban írta, hogy ő is tapasztalta, most hogy látja? Már csak beképzelem? -
Bunda555
tag
válasz
Bunda555
üzenetére
Most írt az apple support, hogy kivizsgálnák ezt a widgetek oldalról a home screenre scrollozás szaggatást... Részletek a feedback appban. Szuper, mehetek vissza bétára, már lejöttem róla. Na mind1 csak javítsák
Feltolom a 26.2 bétát, kíváncsi vagyok, hogy mit írnak, hogy akarják tesztelni.
-
bbendre
őstag
Kinn van az új public beta. Most tesztelem
-
kentucky
őstag
Számomra az félelmetes, hogy a fényerő bug még mindig benne van (magától leveszi a fényerőt minimumra, holott nem minimumon van, és csak akkor áll helyre ha fel, meg letekered a fényerőt) és a call screen hangup még mindig 0,1 mp-ig tart csak. Anno egyik bétában amikor behozták az új recents-t, akkor meg is javították a call screen hangup idejét is, erre amikor revertelték az egészet a bug is jött vele vissza.
-
waszabi07
aktív tag
Katasztrófa, a stabil 26.2-n is sorra jönnek a hibák elő. Akad pl nekem a billentyűzet random de annyira hogy alig lehet írni néha.
Akadozik sok animáció is még mindig... -
Bondix
aktív tag
-
tuzpenge
őstag
Hihetetlen hogy az új funkciót "urgent", nem tudják 3 béta óta megcsinálni normálisan....ezt a töketlen bandát már tényleg....
Semmi értelme így hogy nem azon az eszközön akar ébresztést csinálni ahol ezt beállítom. -
Kerio
őstag
Csak úgy szórja az Apple a bétákat. Már van béta 3 is.
-
havri1
félisten
MÁV+ widgettel még mindig szívok.
IOS 18.x alatt (másik készülékem) tökéletesen működik a widget, kirakja a bérletem. IOS 26.2 beta 2 alatt viszont nem.
Valakinek működik, használja?
App újratelepítés, widget újratelepítés nem oldotta meg.
18 alatt már a widget kiválasztásánál megjeleníti a bérletem, 26 alatt ott sem, és kiválasztani sem engedi először, azt írja vegyek bérletet, majd oda vissza lépkedés után ugyan felismeri, de nem rakja ki továbbra sem.
-
kentucky
őstag
válasz
Morgenstern
üzenetére
Nekem működött ma.
-
Morgenstern
tag
Sziasztok,
26.2 Beta 2 kérdés: Unicredit app másnál működik? Azt írja próbáljam meg később, de tegnap este dobtam fel a Dev Beta 2-t és most nem tudom eldönteni, hogy az appal van issue, vagy a 26.2 nem szereti.
-
Bondix
aktív tag
Fejlesztői Béta 26.2
Nálam elment a messenger jelzés hangja másnál is?Szerk.: App újra telepítés megoldotta.
-
havri1
félisten
-
tuzpenge
őstag
Ami engem érdekel, hogy a fő eszközödön amin a béta 26.2 van azon az ébresztő szólt és ki kellett neked kapcsolni az ébresztőt (úgy mint reggel mikor kelsz fel és ébreszt, és nem hagyja abba csak ha a leállítás csúszkát elhúzod), vagy csak simán egy jelzéssel jelzett a beállított időpontban, és annyi.
-
havri1
félisten
válasz
tuzpenge
üzenetére
Mind a 2-n jelezte. Vagyis 3, mert órán is. Macre nem húzta át. De lehet azért, mert Mac-en most nincs béta..illetve várj csak, nem jó, mert az X-en nincs is 26, csak a 18 beta volt. Akkor azt simán jelezte, mert leszinkronizálta gondolom. Ott ez az új funkció nincs.
Úgyhogy nem tudom tesztelni, mert nincs 2 béta 26.2 készülékem, csak 1. (órán szintén beta) -
tuzpenge
őstag
Jaja...nem jó helyen vagy..
Én a reminders / emlékeztetők -ről beszélek.
Ott most bevezettek egy új funkciót a 26.2-ben hogy ha csinálsz egy új emlékeztetőt akkor be lehet állítani "Sűrgős"-ként és akkor nem csak simán jelezni fog egy rövidd csippanással hanem úgy fog viselkedni mint egy ébresztő és még néma módban is fog jelezni a beállított ébresztő hangon!
Az előző hsz-om alapján csináld légszi, úgy nézd meg! -
-
tuzpenge
őstag
Hát ha használod a bétát és van több eszközöd akkor most már megkérnélek hogy próbáld már ki, hogy nálad jól működik e!
Uj emlékeztető -> beállítasz egy dátumot és egy időpontot, és közvetlenül alatta van egy -> sürgős kacsoló is. Azt kapcsold be légyszi és nézd meg mit írt ki a "Sürgős" felirat alatt szürkével- > "Jelzés itt: xxxxx"
Hogy az xxxx az az a készülék e amin beállítod az emlékeztetőt vagy egy másik eszközöd?
Köszi! -
tuzpenge
őstag
Nem jelez! De próbáld ki, ha van több eszközöd egy id-val....
Zollotech-nek a videójában is beállította egy sárga 17 pro maxon, de lehetett látni a kis feliratot, hogy "alarm on iphone air"....szóval nála is egy másik eszközön akart jelezni, de ezen elegánsan át is ugrott... írtam neki is de válasz az nem volt. -
-
havri1
félisten
A bal oldali widget lap swipe-ja javítva, nincs lag. Sem jobbra az appoknál.
#1939 Rege47: Ezért kérdeztem. Bár az értesítéseket jelzéseket nem használom, de most felmerült bennem egy kérdés. Ha leszinkronizálja, akkor nyilván minden készüléken jeleznie kéne?
-
tuzpenge
őstag
Sajna a reminders "új" funkcióját nem javították, feedback ellenére sem.....
.
Tehát ha ugyan azzal az apple id-val több eszközöd is van akkor random kiválaszt egyet hogy hol fog ébreszteni (és nem a fő eszközöd lesz az...legalábbis nálam egy régi SE ami a fiókban pihen kikapcsolva), ha az "urgent" kapcsolót bekapcsolod, és nem tudod az eszközt módosítani.... -
KZP
őstag
26.2 beta 2 kijött az este.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Igen.
-
tuzpenge
őstag
Hogyne lenne....az lenne a lényege, hogy ébresztőt állít be ha azt a kapcsolót aktiválod, és az bármilyen fókusz alatt ébreszteni fog. Nekem 99,99%-ban némán van a telefonom. Ilyen feledékenyeknek mint én nagyon jól jön(ne). Nem minden emlékeztetőhöz kell nekem se nyilván, de van amikhez jó lesz...majd ha működik rendesen, mert jelen állapotában mit sem ér....
-
tuzpenge
őstag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Köszi!
Hány eszközöd van ugyan azzal a fiókkal?
Mert nekem van egy jópár és egy olyanon akar jelezni ami a fiók mélyén van és havonta 1x veszem elő tölteni, meg mikor olyan melót végzek azt viszem magammal.....és sajna nem tudom kiválasztani a fő iPhone-omat, hogy azon jelezzen.....
Szerk: most látom, hogy te 26.1-en nézted.... azon nincs is még ez az új funkció....
Majdnem megszívtam.... -
KZP
őstag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Én persze, hogy felraktam, teljesen jól működik. Akksiidőben is meg vagyok vele elégedve. De nekem a 26.1-gyel sem volt már problémám. (17PM)
-
SoupSayse
tag
válasz
Banderasz74
üzenetére
Ember legyen a talpán, aki ilyen gané főverziók után is mer bétázni.
-
Banderasz74
tag
Sziasztok.🙂
Valaki felrakta már a 26.2?Valami változást lát, például akkuidő,vagy billentyűzet ki lett javítva? -
Instabil
junior tag
Ebben a LG stilusban az az erdekes, hogy tobb Apple app meg mindig nem keszult el, vajon miert? pl Apple Store, Developer stb.
Tegnap frissitettek a Shazomot.. bravo. -
batabe
senior tag
-
-
markknight
nagyúr
Azért mert ők sem biztosak abban amit csináltak. Ilyenre korábban nem igazán volt példa és félnek már úgy erőszakoskodni mint Ive tette. Meg azért legyünk őszinték, bénán is néz ki. Az, hogy Macen a sima ikonokat nem merem használni mert botrányosan néznek ki, azért az már elárul valamit, erre az elmúlt 15 évben nem volt példa nálam.
-
1995M
tag
válasz
markknight
üzenetére
Amit én nem vágok, hogy van opció sötét ikon, színezett ikon, átlátszó ikon, szabadon pakolhatod az ikonokat akárhova, rakhatsz widgeteket a főképernyőre, záróképernyőt variálhatod, van opció milyen legyen a böngésző címsáv, van opció hogy nézzen ki a telefon app, úgy variálhatod a vezérlőközpontot ahogy akarod, tehát ezek miatt már nem is olyan egységes az iPhone kinézete mint régen, annyi szabadságot beleraktak. Akkor miért pont ezt a liquid glass témát erőltetik ennyire? WWDC óta hányszor variáltak rajta, maguk se tudják mit akarnak. Aztán user csodálkozik 3rd party appok nem követik le és most olyan Windows érzés többféle UI design kerül elő használat során, ja az a rész még nem lett LG, ja abban az appban még a régi billentyűzet ugrik fel, ja az az app már frissített de akkor 18-on is az ikon outline ott van, annyira bután néz ki minden gyakorlatilag azt látom redditen, hogy senki se elégedett. Akinek WWDC után tetszett az se, és az se akinek egyáltalán nem jön be. Zsákutcának érzem, ha beraknak száz csúszkát és opciót user döntsön azzal elismerik rossz design (mint fotók app két év alatt kétszer variálva) ha nem adnak LG opciókat akkor megosztják az embereket és senki nem elégedett, aki a flat minimal felé húzott az se és aki az átlátszó színes buborékos üveg kinézet.
-
mihail38
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Egyet értek, inkább azzal kéne foglalkozni, hogy stabilizálják a rendszert és utána lehet szépítgetni itt is, ott is, de nem ez a fontos.
Tegnap léptünk egyet előre… vagy… -
KZP
őstag
26.2 fejlesztői béta megjelent.
-
SoupSayse
tag
Ha valaki esetleg lemaradt volna: elérhető a 26.1 publikus, nem béta verzió.
-
Control Center bug
16.1 RC
https://youtube.com/shorts/3Zq9ykRLPPU?si=ik5SbWf1mijexxhZ -
Reverting
őstag
Ha ios18 on vagyok egy i11-el amin nem is akarok tovabb menni ios26-ra akkor ha atvaltok beta-ra, azon is marad? Ugy ertem h meg veletlenul sem tudjak ranyomni az ios26-ra, vagy a remalom h reggelre ios26 fogad? Ezzel be tudom magam "biztositani"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.
Majdnem megszívtam....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)