- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domikaaaa
újonc
Sziasztok!
Nekem két kérdésem lenne!
Mik lesznek a soron következő új levia ízek, és nagyjából mikor várhatóak?
Illetve az Iqos Iluma One-ból mikor érkezik az i verzió?
-
Blue meth
senior tag
válasz
zoltan6 #4322 üzenetére
Ez azert fura mert elotte meg e-cigit szivtam amiben szinten van, es azzal nem volt semmi csak kicsit szaradt tole a szam. Aztan lehet ebben koncentraltabb vagy nem tudom, az is lehet hogy nem ettol van, csak kb akkorra datalom ezeket a kiutesek miota a pattintos tereat szivom
-
zoltan6
addikt
válasz
Blue meth #4321 üzenetére
Valószínüleg a propilén-glikolra vagy allergiás ami a párát adja. Álltalában 1000 emberből 1 ember allergiás rá. Annó a folyadékos elektromos cigit azért hagytam abba,feldagadt a szám,meg tele volt a testem csalánkiütéssel. Háziorvos antibiotikumot meg kenőcsöt írt fel rá. Kellett 2 hét mire elmúlt. Az Iqos dolgokat már elég jól megszoktam,úgy látszik a szervezet hozzászokik egy idő után. Mostmár csak néha egy kis fogínyvérzés van tőle,de az szinte mindenkinél.
[Mik lehetnek a propilén-glikol allergia tünetei?] -
Blue meth
senior tag
Sziasztok!
Létezhet hogy a pattintós tereától kiütéseim vannak? Nem tudom milyen adalékanyag van a pattintható kapszulában, létezik hogy valami olyan allergén, ami kiütést okozhat?[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Sokáig Turqoise-t, majd 1 éve kb. csak Blue-t fogyasztottam, már a héten nem tudtam dohányboltot vadászni, ahol lett volna.
Próbáltam az új Levia borsmentásat, de...hát nem az igazi.
Szerencsére Turqoise-t még tegnap tudtam venni, de már az is kikopóban van - pedig kisvárosban vagyok, viszonylag sok dohánybolttal -.
Lehet esetleg tudni, hogy itthon mikor érkezik a Glacial Beat? Gondolom ez van / lesz legközelebb a Blue-hoz.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4318 üzenetére
Egyetértek, én meg csak annyit akartam mondani, hogy szerintem önmagában a nikotin nem feltétlen okoz tartós magasvérnyomás-betegséget. Az meg hogy vape, iqos vagy cigi, szinte mindegy nikotin szempontjából. Tüdőrák szempontjából persze nem mindegy.
-
HellGreg
őstag
válasz
SztiviVander #4316 üzenetére
Szerintem önmagában a nikotin sem okoz magas vérnyomást egészséges embernél, max rontja a helyzetet ha az embernek már amúgy is magasabb. Ezt onnan tudom, hogy amikor magas volt a vérnyomásom, akkor is magas volt, ha nem cigiztem egy napig (hogy kipróbáljam, segit-e). És amióta vérnyomáscsökkentőt szedek, akármennyit cigizek/vapelek/iqosozok, ugyanannyi marad a vérnyomásom. Inkább a front vagy a stressz tudja kibillenteni a megszokott menetből. Persze ez csak az én tapasztalatom, nyilván mindenki másképp müködik. De tény és való, hogy a nikotinnak nincs jó hatása a keringési rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
fecaga21
senior tag
A Terea töltetektől is magas lehet az ember vérnyomása, mint a hagyományos cigaretták következményeként?Vagy itt mivel nincs égés, itt már nem?
-
-FreaK-
veterán
Akkor annyit még tudsz csinálni, hogy vpn-el bejelentkezel a szlovák oldalra, és ott lesz a tok és a hevítő szériaszáma is.
Viszont nálunk nincs feltöltve a dobozon lévő szám, míg a magyar oldalon meg igen.
Egész délelőtt ezzel szórakoztam, chat-en nem lehet ügyintézőt elérni, még akkor is ha azt mondja a chatbot, nem történik semmi. (közbe meg szarakodni a fordítással)
FB üzenet: szintén chatbot, semmire nem jó
Email: írtam nekik (angolul), hogy elhagytam a dobozt nincs meg a rajta lévő szám, nem tudják-e esetleg megadni? vissza írtak hogy hogy néz ki a tokon meg a hevítőn lévő szám és hol található. Köszi.. írtam vissza, hogy nem ez kell nekem, erre még nem válaszoltak.
Ha nem jön hamarosan email, akkor felhívom őket.
A magyar ügyfélszolgálatot már hívtam, ott csak annyit tudtak mondani, hogy hívjam fel a szlovákot..
-
tothbe
addikt
-
ronin79
addikt
válasz
-FreaK- #4305 üzenetére
Ak si to kupoval na Slovensku stačí navštíviť slovenskú iqos stránku a po prihlásení sa do svojho účtu tam máš všetky podrobnosti o svojom zariadení
V rámci platnej záruky, bez udania dôvodov môžeš staré zaradenie vymeniť za nové, stačí kliknúť na výmenu alebo sa
porozprávaj s našimi IQOS expertmi. Sú Ti k dispozícii každý pracovný deň od 8:00 do 20:00, cez víkendy a sviatky môžeš využiť chat a e-mail od 10:00 do 18:00. Stačí im napísať správu, a do niekoľkých sekúnd sa ozvú -
-FreaK-
veterán
Van egy Iluma-m, amit a Szlovakoknál vettem kb két éve, most be akarom cserélni egy ujra, amit elvileg úgy lehet, hogy az iqos weboldalon hozzá adom a készüléket.
Sajnos hianyzik a doboznak az a papir burkolata amin a rendszer azonosító kód (és qr kód) van, igy nem tudom hozzá adni. Nincs valakinek ötlete hogy honnan lehet ezt még beszerezni? Még a vásárlási bizonylata is megvan. -
trebrona
Topikgazda
válasz
PedroPascal #4299 üzenetére
Ez egyre betegebb. -
viralmind
aktív tag
válasz
PedroPascal #4288 üzenetére
Szerintem marcius kornyeke.
-
viralmind
aktív tag
válasz
-secret- #4285 üzenetére
Es szerdan :-)
PedroPascal
IQOS ILUMA PRIME i: 24 990 Ft
IQOS ILUMA i: 14 990 Ft[ Szerkesztve ]
-
pityu8
tag
Mi a különbség a IQOS ILUMA i, valamint az IQOS ILUMA i PRIME között?
Cserénél 10 eFt. -
Spoon16
tag
Én megkóstoltam a héten a zöld (dinnyés?) Leviát,hát szerintem valami borzalom 😀 Az íze sem jó,eléggé vegyszeres és 2-3 slukk után rendesen fojtogató érzésem van tőle.
-
HellGreg
őstag
Ma már csak egy helyen tudtam Terea Blue-t venni. Az utolsó 5 dobozt fogyasztom, aztán kuka. (ha valakit érdekel, ingyen odaadom mindkét készülékemet, csak érte kell jönni Dunaharasztiba).
-
válasz
bandoleroo #4274 üzenetére
Dohány alapú a Delia.
-
bandoleroo
újonc
Sziasztok!
A Deliának a belső része is olyan, mint a Leviának (ez a liquiddel átitatott pamacs/műanyag) vagy olyan mint a tereának? -
ronin79
addikt
válasz
doddencs #4262 üzenetére
Terea - Wind -/Soft-/Blond Fuse, Kona, Russet, Bronze, Sienna, Amber, Yellow, Turquoise. (4,70 €)
Január 1-jétől megszűnt Blue, Abora/Briza Pearl árusítása.Delia - Classic Red/Gold/Green. (4,30 €)
Heets - Russet, Bronze, Yellow, Turquoise, Amber, Sienna (4,70€)
Fiit - Elemental Fall/Waterfall, Regular Deep, Regular, Island, Marine. (4.00 €)
Levia még nincs, február közepén jön csak.
-
tothbe
addikt
válasz
doddencs #4262 üzenetére
Csak azért tuti ne menj. Már január közepén sem volt semmi ízesített párkányban, csak ezek a Fuse cuccok. Mondjuk azokra akció van, 5 dobozonként kapsz egy hatodikat. Illetve bármilyen sima Terea-ból is vehetsz 5-öt, de az ajándék az mindig Terea Fuse valamelyike. Illetve januárban a Wind Fuse-t nem lehetett kapni (elvileg az limitált is volt) csak a másik kettőt (a sárgát, ami valami déligyümölcsös, meg a zöldet, ami meg asszem almás), de nekem ezek nem jönnek be, mert alig van bennük aroma és cserébe lefojtják a gőzt is. Olyan behorpad a homlokod érzés szívni őket.
-
Hetedikétől rendelhető nekünk azaz kedden legkorábban az üzletekben.
"Borsmenta"
<--"Dinnye"
-->[ Szerkesztve ]
-
doddencs
senior tag
szlovakoknal most milyen terea izek kaphatok, erdemes-e Parkanyba kiugrani?
-
zeon.hu
Topikgazda
Csak megemlítem, hogy a fenti összefoglalóban sok hasznos infó olvasható ám!
-
Selynelar
aktív tag
Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Megerősödött bennem az elhatározás, hogy teljesen szeretném elhagyni a rendes cigit. Van már Iluma készülékem, s Delia Gold-ot érzem a befutónak.
Viszont érdekelne hogy mennyi nikotin jut a szervezetembe 1 stick használatával a hagyományos cigihez képest? Eléggé változó infók vannak a nikotintartalomról, van tanulmány ahol azt írják,hogy többet tartalmaz mint a hagyományos cigi, van ahol hogy ugyanannyi.
Van ahol azt írják, hogy mivel hevíti a dohányt ezért több nikotin jut a szervezetbe a beszívás alkalmával.Eddig LD Blue-t szívtam napi kb 15 szál és este inkább terrea,amikor hazaértem a melóból.
Előre is köszönöm a válaszokat!
S elnézést az ostoba kérdésért[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Nem igazán értem az egészet, megszünnek az izesitett tereák, de a levia ami szintén izesitett az marad? Kóstoltam az egyiket, ami mentolos, de szörnyü ize volt. Én kizárólag a blue tereát tudom elszivni, arra viszont nagyon rákattantam. Ha az megszünik, számomra vége az iqos történetnek (nem is bánom, mert egy anyagi csőd volt).
[ Szerkesztve ]
-
válasz
PedroPascal #4250 üzenetére
-
-
SztiviVander
őstag
válasz
-secret- #4246 üzenetére
Multkor irtak itt hogy mar kint van a frissites a regi ilumakra es az ot gomnyomasra ot villanas valasz jelzi hogy levia kompatibilis a cucc. En pont nem sokkal elotte dugtam gepre a ket iluma one-t, mindketto frissult, utana jott ez a villogos info igy passz hogy esetleg mar elotte is felismerte volna-e a leviat.
-
A lefrissített készülék (amit én nem tudtam eddig) azt is felismeri, hogy Te Leviát vagy Tereát dugsz bele.
Mondjuk ennek mi értelme van azt nem tudom de ha majd jön a "hőfokos frissítés" gondolom ott lesz inkább szerepe.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SztiviVander #4244 üzenetére
Epres és körtés van.
Kék is kiment közben, már nem rendelhető a mai belsős hírlevél szerint.
Közben jön az új Iluma is Iluma I néven. Egyelőre belsős infó ez is, szerintem még nem ment ki a klubtagoknak.
Az új IQOS ILUMA i és IQOS ILUMA i PRIME készülékek február 10‑12. között IQOS KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI PROGRAM keretein belül lesznek megvásárolhatóak, kizárólag IQOS CLUB tagjaink számára.
A KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSI PROGRAM feltétele, hogy a fogyasztó rendelkezzen regisztrált fogyasztói profillal és legalább 1 db regisztrált IQOS / IQOS ILUMA készülékkel, melyet a vásárláskor le kell adnia a dohányboltban, valamint le is kell választani a fogyasztó profiljáról. Kérjük, hogy erre hívd fel az érdeklődő fogyasztók figyelmét is!
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz
-secret- #4243 üzenetére
Nagyon koszi az infot
Tehat szlovakoknal is meg fog szunni a rurkiz terea csak ok elmennek a falig a hataridoben.
Tegnap kerdeztem boltban milyen levia van mar, epres meg dinnyes(?). A gondolattol is hanyingerem lettArrol fogalma nem volt sracnak hogy turkiz helyett pont ilyen erosseguen mentolos levia lesz e vajon. Ha nem akkor max leteszem, ezeket a gyumis izeket meg majd kapkodjak a tinik. Legjobb hogy az o vedelmukre hivatkozva tiltogatnak be mindent... Ez az egesz eu egy balkan, de egy nagyon butak vezette balkan.
-
válasz
SztiviVander #4241 üzenetére
Na megvolt a tájékoztató és megkérdeztem a kérdést.
Tehát az EU meghatározta, hogy nem lehetnek ízesített dohánytermékek. Az országok szabad döntésükből dönthetnek erről, hogy meddig tolják/halasztják gondolom meghatározott időn belül úgyhogy ott a határ az idei év dec. 31. lesz.
Sok országban ahogy mondtam már tavaly kimentek, a magyarok még ráhúztak 1 évet.
Ennyi volt a válasz.
---
Februárban dinnyés (lehet, hogy sárga) illetve bogyós gyümölcsös.
Összesen 8 fajta levia lesz, várhatóan március közepére kint lesz mindegyik íz.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SztiviVander #4237 üzenetére
Szerdán megyek egy PM-os “rendezvényre”. Ott megkérdem, hogy ott miért és itthon miért nem.
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz
"Szlovakok egy masik eu-ban vannak vagy mi"
Pontosanidén lesz 8-ik éve h. ott élek, de 100 év is kevés lenne megszokni az itteni viszonyokat, mentalitást,stb.
#4238 zoltan6
Ott még nincs Levia se. Lehet idáig olcsóbb volt a Terea, de januártól az áfa 20-ról 23 %-ra nőtt, szinte napok/ hetek kérdése mikor fog az ár változni és 415-ös €-nál nem biztos jó vétel lesz. -
zoltan6
addikt
válasz
Szlovákolnál valóban marad a türkiz,ezt megerősitem,de én sem értem hogy miért. De mindegy ha itthon nem kell a pénzünk,akkor majd megvesszük ott,eddig is javarészt ott vettem a aTereát.
-
SztiviVander
őstag
válasz
-secret- #4235 üzenetére
De mondd mar meg ha ez eu-s rendelet, de szlovakiaban marad a turkiz (ami mellesleg szerintem is mentolos, azert szivom) akkor itt miert nem? Szlovakok egy masik eu-ban vannak vagy mi? Es ha tenyleg kipucoljak nalunk mindet akkor melyik levia lesz a turkiz helyett? Mert valami kek leviat latok a kepen de gondolom az a kek terea helyett lesz ami viszont mar tul erosen mentolos. Ezek a gyumolcsos bogyos vacakok meg kellenek a fenenek..
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz
-secret- #4233 üzenetére
A TEREA TURQUOISE nem szerepelt a listán ( ha "türkiz" alatt erre gondoltál) csak a mentolosak. Szlovákiában /Csehországban is még kapható és nem csak készlet erejéig mint a többi aminek forgalmazása januártól megszűnt.
"Tárazás" jó ötlet, én is bespajzoltam 15 karton Blue, Briza/Abora Pearlt még a szlovák 2+1 akció keretébenAmúgy neked is dohányboltod van vagy csak ott dolgozol?
-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Sajnálattal szembesültem vele, hogy pattintós Terea már nincsen. Levia-t vettem de hát ez valami borzasztó, illetve csak vásárlás után neten olvasva szembesültem vele, hogy ebben már dohány sincsen.
Kérdésem, hogy a Terea teljesen kivonul vagy az ízesített de nem pattintós termékek azért megmaradnak-e? -
Armi5
tag
Miért csípős a mentol helyett a Levia? (Epres) én szám hibás?
-
Trooper82
senior tag
válasz
PedroPascal #4212 üzenetére
Eddig 15-18 töltet között. Normál cigi nincs
-
ronin79
addikt
válasz
Spoon16 #4217 üzenetére
"Van ilyen szempontból difi a One meg a sima Iluma között?"
Nincs. Iluma olyan "steril" korábbi 3duo/Heets kombóhoz képest. Van Tereabol is Yellow, gondolom próbáltad is, de messze nem az az íz. Sajnos keresgélned kell tovább, Terea/Delia/Levia ami Ilumahoz való, de egyik sem lesz olyan mint a Heets.
Nekem pont karácsonykor került elő a 3duoMég van egy szál Heets a dobozban
Sajnos Russetet már nem tudtam venni amivel anno használtam.
-
Spoon16
tag
Szakik,kérnék egy kis segítséget: kaptam kipróbálásra egy régebbi iqos modellt (tok+pen) meg egy doboz sárga-fehér Heets cigit hozzá (Yellow Selection). Baromira ízlik,az erőssége is pont jó. Ezen felbuzdulva vettem egy Iluma One-t,de akárhogy próbálgatom a cigiket benne,valahogy nem adja azt az ízt/azt a füstöt ami tetszik.
Kérdés: melyik cigi felel meg a régebbi Yellow Selectionnek,illetve lehet e,hogy inkább egy pen-es megoldást kellett volna vennem? Van ilyen szempontból difi a One meg a sima Iluma között? -
ronin79
addikt
válasz
ccsincsi #4210 üzenetére
Csak utóíze van
Körtését vettem ma, első slukk undorító volt, illetve hiába rezeg a pen, h kész a hevítès, első két slukk üres de aztán elmegy. 4 óra autókázás alatt elment még két szál. Mintha a pára is több lenne Tereahoz képest, csak nekem ezek a mentolos keverékek nem jönnek be. Összes új termék mentolos, Fuse Tereák most meg a Levia is.
Egyetlen pozitívum a doboz, h nyílik "automatikusan", nem kell a papírkát még kitépni -
zeon.hu
Topikgazda
Felhívom mindenki figyelmét, hogy jövedéki termékek hirdetése tilos!
(Az érintett kapott privát üzenetet)Egyéb hirdetés sem engedélyezett egyébként, csak bizonyos topikokban.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Ja de tulajdonképpen amit beszívsz az csak 0.5 mg nikotin? Téma összefoglalót próbálom megfejteni..
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Ma vettem egy iluma one-t. Eddig kb napi egy doboz marlboro light volt. Azt olvastam most, hogy egy nikotinos töltetben 4-5 mg nikotint mértek, míg a hagyományos cigarettában 0.5 mg nikotin az átlag. Szerintetek ez mennyire valós? Aki napi egy doboz körül szívott az hány nikotinos töltetet használ egy nap? Picit megijedtem a nikotin tartalom miatt.
-
viralmind
aktív tag
válasz
ronin79 #4208 üzenetére
Es mi is a kulonbseg? A leviabol is izesitett propylene glycol-t szivsz nikotinosat, es a veev One-bol is. Az egyik tilos a masik nem. Majd ha a feketepiaci forgalom indokolja az adokiesest , es a heviteses cuccok telitve lesznek ,akkor a Philip Morris is arulja a sajat termeket es a Bat is. Csak az a problema , hogy mindezt nem a vasarlo , fogyaszto dontheti el, hogy mit , mikor, es hol. Az egyiket jelenleg uldozzuk, a masikat pedig nem mert most igy kivanja az erdek. Leginkabb tamogatni kellene ezeket az eszkozoket, nem pedig uldozni.
-
viralmind
aktív tag
válasz
Salamander #4201 üzenetére
Igen , csak ugye az izesitett eliquid nikotinosan tiltott magyarorszagon, es mondjuk az elfbar is ami ugyanez, mert egy vattapamacs van atitatva liquid-el es azt parologtatod az elfbarbol. Nos ugyanez iqos-bol szivva mar nem problema
. Ahonnan a penz megy a zsebbe oda kedvezunk es ugy alakitjuk a torvenyi megfeleloseget, tipikus magyar hozzaallas.Es esetleg lehetne problema az eldobhatosag, de a sima toltheto pod rendszerek is tiltott , csak izesites nelkul mehet az is.
-
Epresnek gyerekrágó íze van. Így, hogy nincs lefrissítve a gép olyan mint ha vizipipát szívnék. Kaparja a torkomat is kicsit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a hirdetés!
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...