Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Nem is rossz. Még úgy látom hogy újabb is. Pl ez a példány. Bár itt valami árulás van, mert ez feltűnően olcsónak tűnik...
Valaki keni annyira a németet h kiderítse mi a difi?[ Szerkesztve ]
"War... war never changes"
-
8th
addikt
-
-v-
addikt
válasz Napfénysüti #32384 üzenetére
Hát kint igen.. ja, az jöhetne nekem is
-
-
-v-
addikt
válasz Napfénysüti #32331 üzenetére
Meg az a CVT váltó nagyon felejtősnek tűnik... azzal tuti nem kéne.
-
fps8
senior tag
-
Mágus2
Közösségépítő
-
_NCT
addikt
válasz MunezXBK #32333 üzenetére
Az aki már 23-24 évesen megkukiztatja magát, hogy mire 26-27 lesz, ilyennel furikázzon. Aztán jön a kölök idő előtt és már is kész a milf Ez a sikeres recept titka. Környezetemben is hány ilyet ismerek istenem....F*sztól f*szig plázától plázáig jár....
Integra: én ugyan biztos nem irigylem
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
megkell nézni a gyártói jelentéseket, vagy az importőri jelentést lebontásban. de azt, hogy egy helyben minden infó így megvan e, nem tudom. könnyen lehet, hogy ezek már érzékeny adatok és ezért alapvetően típusra talán csak globális értékesítési számokat talál az ember.
zoo: igen, természetesen benyás, köszi a javítást!
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
fps8
senior tag
válasz Integra #32365 üzenetére
Ellenben a marketingesek és a designerek közös munkájának gyümölcse igen szépen hozott a német kasszára...
Azért megnéznék egy kimutatást róla, hogy ezekből a középkategóriás "felvágós" haszontalan autókból melyik ország fogyaszt nagy számban.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ah soooo, harmadosztályú felvágás, mert a fillérfákkereknek már nincsen pénzük rendes motorra bele. nem tudom irigyelni az ilyenektől ezeket a vasakat, sosem tudtam. megvesz 15 milláért egy autót, aztán már télen sajnálja rá a fél milliót minőségi téligumira. ezek után nincsen min csodálkozni, hogy megveszi a nagy "presztízsvasat" csörgő motorral..
-
-
-
Integra
titán
válasz lorcsi #32345 üzenetére
olasz, vagy angol.
ha pedig már a németnél marad az ember, akkor is csúcs benzines modellek.
ezek itt a magyar utakon egyik sem az. max 5%, a többi csak szeretne soknak látszani. számold össze hány v8-as x5 vagy x6-os bömbit láttál az utóbbi évben. én talán hármat. azt is x6-ban, dízelben.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
Szerencséd van ebből a szempontból Nálam a belső tér az egyik legfontosabb, amivel rengeteg autó kiesik egyből
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
whitezo88
nagyúr
válasz Balupapa #32346 üzenetére
az igazi autó hátul hajt, a többi csak "kocsi".
Freude am Fahren, én azt mondom
japánnál meg jobb oldalt van a kipufogó, amit a pár héttel ezelőtti Égéstérből megtudhattuk, hogy a jobbra vezetett kipufogógáz rákot okoz a gyerekeknek, akkor is, ha az autó gázüzemű, mint Winkler "Tehene"...
-
fps8
senior tag
Ki, mit venne ha kisméretű és megbízható autót szeretne 1-millió körüli zsebpénzből?
-
Integra
titán
és?
nézd meg jobban azokat az q7 x5-x6 autókat, 10 éve kapni őket, mind dízel. pár millából megvan egy ilyen, nem nagy történet 40-50 év körül egy használtat venni. ellenben igyekszik azt mutatni, hogy neki milyen jó sok van. ami nyílvánvalóan nincsen, de a szakavatatlan szemeknek úgy tűnik. max 10%-a ezeknek az autóknak az, aminek valóban értéke van..
képmutató és felszínes egy ország ez, és még stílusuk sincsen, közben azt hiszik, van..
ezeknek az embereknek ennyi elég.
szóval ne sajnáld tőlük[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz Napfénysüti #32331 üzenetére
BP-en mennyi ilyet látok. Q7, X5-X6-el fiatal milf-ek. Mondjuk ahol én lakom, ott egy szöszi vékony nő Hummer-el jár. Azzal legalább nem gond a parkolás...
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
A Kizashi nekem is bejön csak durván túlárazott. Kár érte.
MMA87: óó van aki megveszi mert szép nagy autó. Párom ahol babysitterkedett ott a kb 30-32 éves csinos fiatal anyuka egy fekete X6-ossal jár. Elég fura látvány mikor viszi a gyereket iskolába a panelek között.
Mondjuk ők félévente autó(ka)t szoktak cserélni...[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
TaaT
nagyúr
Kinek mennyi a kevés, de az 1.9TDI hosszútávon sík terepen 5alatt is tud enni...
De vki írta egy másik fórumban hogy 1.8T evett 7liter alatt úgy hogy volt benne kevés város is...
zoo8800: ha jól látom ezek a nemrégi usanka törés tesztek, elvérzett pár komoly név...
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
8th
addikt
Egy fenét éri meg. Annyiért csilli-villi 1.8 TSI Superb-et kapni. Akkor már inkább az.
mod: vagy ez
[ Szerkesztve ]
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
fps8
senior tag
Ja és persze kinn szeretném megvenni németben.
-
fps8
senior tag
Kinek mi a véleménye az Audi A3 -ról. Nem az újat hanem a régebbit (99') szeretném venni a jövőben. Olyan autót keresek, ami nagy távon megbízható (németország havonta 2x oda-vissza), keveset eszik, kényelmes, és ne legyen hajó, hanem inkább sportos vagy fiatalos Ja és még az is fontos hogy nagyjából valahol 600k és 1.2kk között legyen...
-
_NCT
addikt
Nézted mennyi az ára? Annyiért már mást vennék.
-
tomcsi23
veterán
válasz Napfénysüti #32307 üzenetére
Hja, az a felni befigyelés elég durva.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mirulisvolt szo mutkoeiban a keeklampasrul, na nedda
udv
neduddki
p.s. bitpork pedig gyarthassa az elmeleteri:- )))
mod: "Értik, abból a típusból, amit sok szakértő ma a Mercedes mélypontjának tart (pedig nem is ez, hanem az előző S osztály, a W220-as volt az...)." hoooo???? a balna /w140/ mikro vesztette el ezen statuszat???
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
_NCT
addikt
Ebből se sok maradt...
-
zoo8800
veterán
Új IIHS tesztek voltak, szintén nem túl ragyogó eredményekkel.
rip and tear, until it is done
-
tresh
veterán
Senki ahogy én se állítottam hogy rossz lenne a putony Csupán én annyi pénzért inkább egy xsaraba,vagy ahogy most is egy megane-be ülök. (ami tudom francia sz@r sokak szerint) Egy csajnak a városba én is azt mondom hogy egy puto,clio vagy esetleg egy twingo tökéletes mászkálós autó..
A motor nagyságáról meg csak annyit használat függő, ha nagy részét városba használja(mint ahogy írtam) akkor 1.6 ,ha többet van hosszú úton nagy távok akkor egyértelmű hogy 2 liter..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest